Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
λιγο τσοντα ροκο το καναμε..

Πολωνία όσο βαστάει η πούτσα σου και η τσέπη σου που λένε.Είναι το ταχυφαγείο της Ευρώπης τα Mc girls.
Τώρα μάλλον Σλάσκιε θα χτυπήσω.Τιμής ένεκεν δείχνω πάντα στις Πολωνέζες βαλκανικούς ήχους και κυρίως την ανωτερότητα του κλαρίνου από τα πάτρια εδάφη.

Οι Πολωνέζες δεν μπορούν να διαννοηθούν οτι οι βλαχοελληνίδες είναι τέτοιας εμφανίσεως και πώς κουνάνε τον κώλο τους και συνήθως ζηλεύουνε.Κυρίως θέλω να πιστεύω οτι ενθουσιάζονται με τον ήχο του κλαρίνου ακόμα και οι φανατικές του ντίσκο πόλο.
Αυτό είναι γενικά και το πρόβλημα του Ελληναρά με τις Πολωνές.Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ένας πουτσαράς με ήλιο,θάλασσα,γαμάτο φαί,κωλαρούδες γκόμενες να προτιμήσει τη φάρα τους χωρίς να σπάει πλάκα.Εχουν αυτό το κόμπλεξ κατωτερότητας.
Γενικά ένας Ελληναράς που ακούει όλη μέρα κλαρίνα,μπουζούκια,τη βρίσκει με φραπέδες,ελληνικά φαγητά,κοκορέτσια κτλ θα την καταβρεί έτσι και περάσει τον Οντερ.Μιλάμε για παράδεισο.Γκόμενες βλαχονταρντάνες έτοιμες για όλα πιθανώς το κορυφαίο τσιμπούκι στον κόσμο.
Είναι τόσο ωραία που δεν μπορώ να σας περιγράχω πόσο ωραία είναι.Αρκεί να είστε βαλκανιόπουτσοι,αρχιδάτοι πέουλες,καυλέουρες,γενικώς να τα θυσιάζετε όλα στο σλαβικό μουνί.Θέλει αυτό το ειδικό τρανς την καυλίαση που οι ανατολικές γκόμενες καταλαβαίνουν με vibes οτι το έχεις.Το μυρίζονται χορεύουν δίπλα σου ή σου χαμογελάνε με νόημα σε άσχετα μέρη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Με κόλλησαν οι καριόλες αφροδίσια και έρχονται και επανέρχονται και είναι σκατά.
Το μόνο καλό είναι οτι έκανα κάποια οικονομία υποχρεωτικά οπότε θα επανέλθω με μεγαλύτερα funds.

Κμαν, ο αγώνας δεν τελείωσε, πρέπει να επανέλθεις, διότι εσύ είσαι ο μοναδικός εκφραστής
και διαφωτιστής της θρησκείας σου. Αν σε χάσουμε, δεν θα βρεθούν συνεχιστές να διαδόσουν
τον βαλκανιοπουτσισμό και να διασώσουν την παρακαταθήκη που αφήνεις στον σλαβικό κόσμο.
θα πάει στράφι ο αγώνας σου. Μην το βάζεις κάτω (κάτω βάζε μόνο καπότα...) :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν, ο αγώνας δεν τελείωσε, πρέπει να επανέλθεις, διότι εσύ είσαι ο μοναδικός εκφραστής
και διαφωτιστής της θρησκείας σου. Αν σε χάσουμε, δεν θα βρεθούν συνεχιστές να διαδόσουν
τον βαλκανιοπουτσισμό και να διασώσουν την παρακαταθήκη που αφήνεις στον σλαβικό κόσμο.
θα πάει στράφι ο αγώνας σου. Μην το βάζεις κάτω (κάτω βάζε μόνο καπότα...) :grin:

Το σκέφτηκα να εγκαταλείψω τον τίμιο αγώνα για τις kurwy και τα μυρωδάτα pochwy και να αφοσιωθώ στην αποταμίευση σκληρών euro αλλά ο σλαβικός κόσμος με καλεί.Δεν μπορώ να ησυχάσω σκεφτόμενος πόσα μουνέτα τον σείουν κάθε νύχτα άσκοπα στα κλαμπ περιμένοντας Βαλκάνιους πουτσαράδες να τις σώσουν από τη μιζέρια.
Εχω χάσει το λογαριασμό πόσες έχω γαμήσει την τελευταία χρονιά πρέπει να γάμησα καμιά τριανταριά.Γενικά τις Σλάβες δεν τις ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κουλτούρα σου αρκεί να καυλώνεις γρήγορα και να είσαι φορτωμένος με κασέρι.Πολλές μου έχουν πει οτι σιχαίνονται τους Αραβες και πάνε μαζί μου γιατί έχω καθαρά ευρωπαικό προφίλ.
Κάπως οι Πολωνέζες εντάσσουν τους Ελληναράδες στην Ευρώπη αυτό είναι αρκετά καλό.Πρέπει βέβαια και να τις ξέρεις να είσαι διακριτικός,ανεκτικός,άνετος κτλ.Δηλαδή εκεί που πετάνε τους παπάδες να μην ψαρώνεις αλλά να το θεωρείς φυσιολογικό όπως η βροχή.Ετσι κι αλλιώς όλες οι Σλάβες είναι τρελλιάρες μια 80% ψυχοπαθητική mental κατάσταση την περιμένεις.Εξηγεί και το φοβερό τσιμπούκι δεν είναι λογικό το παράλληλο σύμπαν.
Αυτό το παραδέχονται και οι ίδιες οι Σλάβες οτι είναι παράλογες,ασταθείς συναισθηματικά,mental,,προληπτικές,τρελλιάρες θέλουν να μην τις κριτικάρεις να τις παίρνεις όπως είναι σαν ανώτερος άρχοντας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ο ήχος του κλαρίνου που λατρεύουν όλες οι Σλάβες.

Ο Βαλκάνιος πουτσαράς πρέπει να δείχνει κάθε στιγμή την ανωτερότητά του.Σε κάθε πολωνικό ουκρανικό ρωσικό κλάμπ ο ήχος αυτός πρέπει να γεμίζει τα αυτιά σας ακόμα και αν δεν είναι εκεί.
Είναι η τρομερή φυσική μας βαλκανική δύναμη και ανωτερότητα.

Οταν βγαίνεις με Πολωνέζες ή Τσέχες έξω ή πας διακοπές μαζί τους περιμένουν απλώς να είσαι ανώτερος σε τρόπους και λεφτά από ένα γουρούνι ή ένα redneck Σλάβο όπως έχουν συνηθίσει.Δεν είναι μια ιδiαίτερα δύσκολη αποστολή.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όχι αγαπητέ!!! Αν και ο Κμαν μας θεωρεί εμάς τους νησιώτες πιο μαλθακούς και light Έλληνες και όχι βαλκάνιους βλαχοτσομπάνιδες....
δεν παύουμε να καταγράφουμε επιτυχίες!!! Και ακόμα δεν έχουμε ρίξει στη μάχη το βαρύ πυροβολικό που είναι το "αφρώδες τουριστικό μεθυστικό Ευρώ" και όχι το σκληρό ωμό Γερμανικό !!!! Πάμε στους Σλαβικούς κυνηγότοπους με το Σνάιπερ και χτυπάμε στοχευμένα  σλαβικούς στόχους!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Το βαλκανικό πολυβόλο του Κμαν μπορεί να βάλει πολλούς στόχους κατευθείαν!  Το νησιώτικο σνάιπερ όμως αν κλειδώσει θύραμα δεν φευγει με τίποτα!!

Ο Κμαν τους φοβάται τους νησιώτες! Στο παρελθόν στη Κρήτη και Ρόδο αμφισβήτησαν την κυριαρχία του!Και στη τελική τι ήθελε? Να είμαστε σαν τους Πολωνούς??? Νομίζω πως πρέπει να μην το βλέπει ανταγωνιστικά και να ενώσουμε δυνάμεις σε στεριά και θάλασσα να κάνουμε την Ελλάδα παγκόσμια Γαμιστική ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Επειδή  αρχές Ιουνίου θα πάω 4 μέρες Βαρσοβία ,ξέρει κάποιος τι παίζει από πουτανακια που γίνονται  τα σκηνικά και τιμές;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχω πολύ καιρό να μπω και να γράψω...Απλά μπήκα να εκφράσω μια άποψη μετά από 8 μήνες μακριά από POland..

Στην Πολωνία έχω πάνω από 100 γνωστούς σπίτια σε φίλους να μείνω,γκόμενες πρώην και εισιτήρια βρίσκεις πλέον με 60 ευρώ πήγαινε-έλα..Δηλώνω με πλήρη επίγνωση..ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ούτε για τριήμερο και ας με έχουν πρήξει να πάω. Ποτέ ξανά..

Δεν μπορώ να κάτσω να κάνω υπερανάλυση πάλι αλλά δηλώνω πως οι πολωνέζες είναι για μένα πλέον μακράν οι χειρότερες γυναίκες στο μυαλό και στην συμπεριφορά στον πλανήτη γη..Μην το ψάξετε παραπέρα και μην μπλέκεται..Έχω φτάσει σε επίπεδο να έχω γνωρίσει φέτος Ελλάδα γκόμενα και να μου λέει POland και να φεύγω μακριά χωρίς να της λέω γιατί..

8 μήνες Ελλάδα έχω γνωρίσει αρκετές ξένες  και κάθε φορά που γνωρίζω μία καινούρια καταλαβαίνω πόσο πήγαν να με τρελάνουν με την παραννοία τους οι χειρότερες γυναίκες που υπάρχουν.

Δεν υπάρχει χειρότερο ραντεβού από το ραντεβού με μια Πολωνέζα...Φέρεται σαν 15χρονο,δεν ξέρεις αν σε γουστάρει,αλλάζει απόψεις κάθε μισή ώρα,φέρεται σαν αυτιστικο κλπ...Για τον πουτ.. τελείως,ΑΠΑΡΑΔΕΚΕΤΣ!!!!!!!

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές απλά εγώ εκφράζω πλέον με ασφάλεια την δικιά μου και ο καθένας ας κάνει ότι θέλει..Καλή δύναμη σε αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν με την φυλή αυτή...Για μένα τελείωσε οριστικα και δεν ασχολουμαι ξανα με το θεμα POLAND!!Προχωράμε παρακάτω

mix_pap1456

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
και που να θες να συνεργαστεις μαζι τους επαγγελματικα (γενικα με Πολωνους), εκει να δεις παρανοια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχω πολύ καιρό να μπω και να γράψω...Απλά μπήκα να εκφράσω μια άποψη μετά από 8 μήνες μακριά από POland..

Στην Πολωνία έχω πάνω από 100 γνωστούς σπίτια σε φίλους να μείνω,γκόμενες πρώην και εισιτήρια βρίσκεις πλέον με 60 ευρώ πήγαινε-έλα..Δηλώνω με πλήρη επίγνωση..ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ούτε για τριήμερο και ας με έχουν πρήξει να πάω. Ποτέ ξανά..

Δεν μπορώ να κάτσω να κάνω υπερανάλυση πάλι αλλά δηλώνω πως οι πολωνέζες είναι για μένα πλέον μακράν οι χειρότερες γυναίκες στο μυαλό και στην συμπεριφορά στον πλανήτη γη..Μην το ψάξετε παραπέρα και μην μπλέκεται..Έχω φτάσει σε επίπεδο να έχω γνωρίσει φέτος Ελλάδα γκόμενα και να μου λέει POland και να φεύγω μακριά χωρίς να της λέω γιατί..

8 μήνες Ελλάδα έχω γνωρίσει αρκετές ξένες  και κάθε φορά που γνωρίζω μία καινούρια καταλαβαίνω πόσο πήγαν να με τρελάνουν με την παραννοία τους οι χειρότερες γυναίκες που υπάρχουν.

Δεν υπάρχει χειρότερο ραντεβού από το ραντεβού με μια Πολωνέζα...Φέρεται σαν 15χρονο,δεν ξέρεις αν σε γουστάρει,αλλάζει απόψεις κάθε μισή ώρα,φέρεται σαν αυτιστικο κλπ...Για τον πουτ.. τελείως,ΑΠΑΡΑΔΕΚΕΤΣ!!!!!!!

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές απλά εγώ εκφράζω πλέον με ασφάλεια την δικιά μου και ο καθένας ας κάνει ότι θέλει..Καλή δύναμη σε αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν με την φυλή αυτή...Για μένα τελείωσε οριστικα και δεν ασχολουμαι ξανα με το θεμα POLAND!!Προχωράμε παρακάτω
Συμφωνώ φίλε... Κι εγώ που συναντάω Πολωνούς εδώ τη βλέπω τη παράνοια σε όλα τα επίπεδα! Αλλά έτσι είναι, έτστι μάθαν και έτσι να μείνουν!! Γι αυτό ο κάθε λαός έχει τα χαρακτηριστικά του! Απλά να ξέρουμε κι εμείς τι ζητάμε! Για γρήγορα χαμηλού κόστους καμακώματα δεν είναι άσχημα έτσι όπως τα περιέγραψα στο διπλανό ποστ! Σίγουρα θα είναι για εμάς παρανοικό αυτό που αυτή θα έχει στο μυαλό της ως Νορμάλ! Αλλά μετά το "ψέκασμα" μόνο ο Άντρας έχει δίκιο! Πιο πριν η ψυχανώμαλη  :rockon: :rockon: :rockon: που ευτυχώς αν σου λέει άλλα και τα αποκωδικοποιείς έτσι όπως λέμε εδώ, τότε είναι παραδεισος! Οι Πολωνοι δεν είναι ΝΤΟΜΠΡΟΣ λαός ! Όπως οι Ρώσσοι ! Το ψέμα το έχουν εθνικό "κεκτημένο" ! Ποτέ οι γκόμενες δεν εννοούν αυτό που λένε! Κουβέντες όπως "Δεν μπορώ, δεν γίνεται, δεν θέλω, δεν...." έχουν διαφορετική σημασία και ειδικό βάρος!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το αν θα κάτσει η όχι μια Πολωνεζα είναι ένα γεγονός που συναντάς μόνο στην κβαντική φυσική..Δηλαδή η απόλυτη τυχαιότητα...Παίζεις καθαρά με τα ζάρια...Αν το λεπτό εκείνο που της πείς πάμε να σε πηδήξω το φέρει η κατάσταση,η νύχτα,το ποτό αφήσει η φίλη κλπ..Αν βάλεις την ίδια γυναίκα στην ίδιο περιβάλλον σαν πείραμα πολλές φορές θα βγάζεις παντα διαφορετικό μη προβλέψιμο αποτέλεσμα..
Αυτό ακούγεται καλό αρχίκα αλλά είναι απίστευτα κουραστικό σε βάθος χρόνου για να πείς πως θα επενδύσεις σε αυτή την φυλή..Δεν αξίζει!!

Εγώ προτιμώ να κερδίζω την γυναίκα με εμπειρία και λέγειν και να την οδηγώ στο κρεβάτι επειδή γουστάρει και την έψησα,με σωστό ωραίο τρόπο.Αυτό σε ξεχωρίζει..Στην Πολωνία αυτό δεν γινεται!! Όσο έμπειρος και να είσαι όσο και να μετράς σαν άντρας όλα θα είναι καθαρά θέμα τυχαιότητας και στιγμής..Δεν πηδάς με καμάκι και λογική!! Μπορεί να είσαι γαμώ τα άτομα και με ωραία εμφάνιση και να σε αφήσει μέσα στην νύχτα για κάποιον με Πακιστανική φάτσα χοντρό και άσχημο επειδή της μίλησε Ισπανικα!!! Έχω φάει εκατοτάδες βραδύες εκεί και δεν θέλω να θυμαμαι πλέον το κάψιμο τους και το πώς φέρονται..

Ελλάδα προς το παρών έχω βγεί με 12 γυναικες (επι το πλείστον ξένες και Tinder) και έχουν κάτσει οι 9..Δεν είναι ότι κάθονται απλά έχω να κάνω  με λογικούς ανθρώπους οπότε περνάς καλά..Δεν χρειάζεται να πίεις να μεθύσεις και να μπείς στην παράννοια της (σε θέλω,δεν σε θέλω), την διεκδικέις,την κερδίζεις,καταφέρεις να ξεχωρίσεις απ το πλήθος που την διεκδικεί και την πάς κρεβάτι..

Αν θές όντως να πάς να χορέψεις και να πάιξεις με τις πιθανότητες σαν εμπειρία καλό είναι..Απλά πιστεύω πως μετά απο λίγο καιρό και φτάνοντας σε μια ηλικία 35+ έχει εμπειρία πλέον και δυνατότητες να μην πάιζεις με τα ζάρια αλλά να διεκδικείς με σίγουρο αποτέλεσμα...Κάποια μέρα θα καταλάβεται τα λόγια μου στουε μελλοντικούς κυνηγούς της Πολωνικής φυλής!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό που μένει σταθερό στις Πολωνές είναι η αγάπη τους για τα ζλοτούβκυ.Κολλάνε σα βδέλλες όταν αρχίζει να στάζει ο πολωνικός χρυσός τα ζλοτούβκυ.
Αν είστε δίποδοι και φορτωμένοι δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας.Polki wkurwia sie zagranici(οι Πολωνές εκπουτανεύονται στο εξωτερικό) λένε οι Πολωνοί.Και μέσα έτσι είναι.
Για free καμάκι στην ΕΕ δεν υπάρχει καλύτερη χώρα θα επισκεφτώ ξανά σε 15 μέρες.
Η άλλη επιλογή είναι η Ουκρανία,Ρωσία με τα ανεξάντλητα γαμήσια χωρίς στοιχείο έκπληξης.
Γενικά οι Σλάβες ερωτεύονται πολύ γρήγορα όταν βλέπουν κασέρι να φλασάρει είναι ερωτιάρες,καυλιάρες,θερμές γυναίκες που παίρνουν αμέσως μπρος.Η σλαβική εμπειρία είναι ίδια Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Τσεχία απεριόριστα τσιμπούκια,απέραντα μουνολίβαδα.Ευλογημένες χώρες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.614
Πόντοι
216

8 μήνες Ελλάδα έχω γνωρίσει αρκετές ξένες  και κάθε φορά που γνωρίζω μία καινούρια καταλαβαίνω πόσο πήγαν να με τρελάνουν με την παραννοία τους οι χειρότερες γυναίκες που υπάρχουν.

Ρε DrLove, εγω προσωπικα σε πιστευω.

Νομιζω οτι η Πολωνια πριν το 2010, δεν ηταν ετσι.

Απλα πλεον, αν δεν κανω λαθος εκτιμηση, το μέρος έχει ΚΑΕΙ.

Βεβαια, εγω προσωπικα δεν θα θελα να παιζω με τα ζαρια και πληρη παρανοια, αλλα αυτο που ισως ακομη εχει μια ελκυστικοτητα σε σχεση με Ελλαδα ειναι
1) οτι ειναι πιο ομορφες, ως σλαβες
2) οτι δεν ειναι τοσο 'δυσκολες' οσο οι Ελληνιδες.

Γιατι οτι και να λετε, οι ελληνιδες, ανηκουν στις δυσκολες κατηγοριες γυναικων, που σου βγαζουν το λαδι μεχρι τον τελικο στοχο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Cool oι πολωνες στο ξαναλεω ειναι Χ 100 δυσκολες σε σχεση με ελληνιδες.Μη το συζητας καν αυτο. 
Dr love πες, τα χρυσοστομε. Αντε περιμενω και εγω η εταιρεια μου να με παρει απο δω περα  να ησυχασουμε. και δε ξαναπερναω ουτε με το αεροπλανο απο τον εναεριο χωρο.
ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες αποψεις εχω με τον love με εναν ανθρωπο που ιδεα δεν εχω ποιος ειναι ουτε εχουμε συναντηθει ποτε, ουτε καν πμ ανταλλαξαμε και ειμαστε χιλιομετρα μακρια .
Glock love κλπ εμας στα αρχιδια μας. Αν ειναι αυτες ετσι ας ειναι. Αυτο ειναι για καποιον που ειναι εδω. Αυτα ας τα κανουν στους δικους τους
( και η καθε εθνικοτητα), οχι σε εμας. Εμεις ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ πραγμα που σημαινει οτι εχουμε διαθεσιμες γυναικες απο καθε εθνικοτητα του πλανητη.
Aυτες ειναι παρανοικες με ψυχολογικα προβληματα, με την κακη εννοια . Βγαινεις με μια γυναικα, και να μη γαμησεις, υποτιθεται να χαλαρωσεις να περασεις καλα, οχι να σου σπασουν τα νευρα και να γεμισεις μιζερια και αρνητικοτιτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το αν θα κάτσει η όχι μια Πολωνεζα είναι ένα γεγονός που συναντάς μόνο στην κβαντική φυσική..Δηλαδή η απόλυτη τυχαιότητα...Παίζεις καθαρά με τα ζάρια...Αν το λεπτό εκείνο που της πείς πάμε να σε πηδήξω το φέρει η κατάσταση,η νύχτα,το ποτό αφήσει η φίλη κλπ..Αν βάλεις την ίδια γυναίκα στην ίδιο περιβάλλον σαν πείραμα πολλές φορές θα βγάζεις παντα διαφορετικό μη προβλέψιμο αποτέλεσμα..
Αυτό ακούγεται καλό αρχίκα αλλά είναι απίστευτα κουραστικό σε βάθος χρόνου για να πείς πως θα επενδύσεις σε αυτή την φυλή..Δεν αξίζει!!

Εγώ προτιμώ να κερδίζω την γυναίκα με εμπειρία και λέγειν και να την οδηγώ στο κρεβάτι επειδή γουστάρει και την έψησα,με σωστό ωραίο τρόπο.Αυτό σε ξεχωρίζει..Στην Πολωνία αυτό δεν γινεται!! Όσο έμπειρος και να είσαι όσο και να μετράς σαν άντρας όλα θα είναι καθαρά θέμα τυχαιότητας και στιγμής..Δεν πηδάς με καμάκι και λογική!! Μπορεί να είσαι γαμώ τα άτομα και με ωραία εμφάνιση και να σε αφήσει μέσα στην νύχτα για κάποιον με Πακιστανική φάτσα χοντρό και άσχημο επειδή της μίλησε Ισπανικα!!! Έχω φάει εκατοτάδες βραδύες εκεί και δεν θέλω να θυμαμαι πλέον το κάψιμο τους και το πώς φέρονται..

Ελλάδα προς το παρών έχω βγεί με 12 γυναικες (επι το πλείστον ξένες και Tinder) και έχουν κάτσει οι 9..Δεν είναι ότι κάθονται απλά έχω να κάνω  με λογικούς ανθρώπους οπότε περνάς καλά..Δεν χρειάζεται να πίεις να μεθύσεις και να μπείς στην παράννοια της (σε θέλω,δεν σε θέλω), την διεκδικέις,την κερδίζεις,καταφέρεις να ξεχωρίσεις απ το πλήθος που την διεκδικεί και την πάς κρεβάτι..

Αν θές όντως να πάς να χορέψεις και να πάιξεις με τις πιθανότητες σαν εμπειρία καλό είναι..Απλά πιστεύω πως μετά απο λίγο καιρό και φτάνοντας σε μια ηλικία 35+ έχει εμπειρία πλέον και δυνατότητες να μην πάιζεις με τα ζάρια αλλά να διεκδικείς με σίγουρο αποτέλεσμα...Κάποια μέρα θα καταλάβεται τα λόγια μου στουε μελλοντικούς κυνηγούς της Πολωνικής φυλής!!

Aλλα για πιο γαμημενο λογο καποιος που δεν ειναι αναγκασμενος να βρισκεται στη χωρα αυτη να ασχολειται με αυτες? Ειδικα ενας Ελληνας. Αντε ενας ντοπιος να το καταλαβω που εκτος της χωρας του δε θα τον κοιταει θυληκη γατα, αλλα ο Ελληνας???Εδω φερονται μπεμπεκιστικα ακομη και κοτζαμ μουλαρες 30 35 και 40 χρονων, οχι μονο τα μικρα. Ειναι γενικη η παρανοια.
Τ βγαζον αυτα επειδη απο τη μια νοιθωθουν μεν καβλες και γουσταρουν, απο την αλλη νομιζουν οτι ετσι πρεπει να κανουν ωστε να το παιξουν
" ευρωπαιες" και συγχρονες . Και φυσικα δε τον παιζουν καθολου καλα το ρολο δε τους βγαινει. Μιλαμε για πυροβολημενες ως το κοκαλο. Ομορφες ειναι, αλλα τι να το κανεις? Εξαλλου οι ομορφες γυναικες δεν ειναι δα αποκλειστικοτητα της εν λογω χωρας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε DrLove, εγω προσωπικα σε πιστευω.

Νομιζω οτι η Πολωνια πριν το 2010, δεν ηταν ετσι.

Απλα πλεον, αν δεν κανω λαθος εκτιμηση, το μέρος έχει ΚΑΕΙ.

Βεβαια, εγω προσωπικα δεν θα θελα να παιζω με τα ζαρια και πληρη παρανοια, αλλα αυτο που ισως ακομη εχει μια ελκυστικοτητα σε σχεση με Ελλαδα ειναι
1) οτι ειναι πιο ομορφες, ως σλαβες
2) οτι δεν ειναι τοσο 'δυσκολες' οσο οι Ελληνιδες.

Γιατι οτι και να λετε, οι ελληνιδες, ανηκουν στις δυσκολες κατηγοριες γυναικων, που σου βγαζουν το λαδι μεχρι τον τελικο στοχο.

Δεν έχει καθόλου καεί το μέρος.Το αντίθετο μάλιστα.Αν έμενα εκεί την τελευταία 20ετία θα είχα γαμήσει 1000 Πολωνέζες τουλάχιστον και θα είχα κάνει φάσεις με άλλες 10000.Τι χάσαμε ρε πούστη μου?

Εδώ κλασσικές καταστάσεις με τις μουνάρες Πολωνέζες και τον κλασσικό ανταγωνισμό.
Γενικά στις ανατολικές χώρες οι γκόμενες χορεύουν όσο πιο έντονα γίνεται για να σου τραβήξουν την προσοχή.Αμα τύχει και είναι Πολωνέζες,Ουκρανές,Ρωσίδες στο ίδιο μαγαζί γίνεται της πουτάνας.

Εδώ βλέπουμε την τρομερή ανωτερότητα του βαλκανικού ήχου και του βαλκανικού κώλου απέναντι στο συμβατικό disco polo.Μιλάμε για καθαρή πολιτισμική ανωτερότητα.

Οποιος ταξιδέψει Βαρσοβία να ακούσει κλαρίνο πιθανότατα θα απογοητευτεί.Αντίθετα τα Βαλκάνια εμπεριέχουν το μαγικό ήχο που ενδυναμώνει τους πριαπιστές.Βγείτε εκεί έξω γαμείστε τους όλους και μετά ρίξτε και ένα πούτσο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.614
Πόντοι
216
Ξεχασα ενα ακομη θετικο...πολυ θετικο....οτι δεν τις νοιαζει το χρημα...
Ενω οι ελληνιδες;;;

Οπως και να χει ομως, η παρανοια δεν παλευεται, οποτε θα συμφωνησω μαζι σας.
Παντως, πριν δεκα χρονια, πρεπει να ηταν ο παράδεισος...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μη γαματε τοσο πολυ στην Πολωνια καντε και λιγο κρατει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα καει ο προστατης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.458
Πόντοι
456
μη γαματε τοσο πολυ στην Πολωνια καντε και λιγο κρατει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα καει ο προστατης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι εκει γαμας τσαμπα δεν τις νοιαζει το χρημα δεν ειναι σαν τις ελληνιδες ψαχνουν πουτσα για να κατσουν στο τσαμπα...Και ειδικα στην Βαρσοβια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom