Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Ακομη μια φορα ο dr love βαζει τα πραγματα στη θεση τους. Καλα βεβαια αυτονοητο οτι δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ανθρωπος να θεωρει οτι οι γκομενες ειναι οπως στα βιντεοκλιπ του κμαν ( οπως και οτι γαμαει κανονικες δινοντας τους λεφτα και οχι πουτανες). Περιπου 60-70 % των γυναικων εδω ετσι ειναι οπως τις εδειξε ο love. To χειροτερο απο ολα ειναι οτι με την ευρωλιγουριαση και τους ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ που σκανε εδω, κατι τετοιες την εχουν ψωνισει (!) και το παιζουν και ιστορια . Αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο εδω ειναι οχι οι γκομενες, αλλα οι εντελως καθυστερημενοι ΞΕΝΟΙ που ερχονται εδω και ειναι λες και ολος ο κατιμας των εγκεφαλικα πυροβολημενων της Ευρωπης μαζευεται εδω. Ολοι το παιζουν γοηδες και μοιραιοι προσπαθωντας να εντυπωσιασουν τα βουρλα εδω με αποτελεσμα να διαδραματιζονται σκηνικα απειρου καλους και γελοιοτητας. Απο την αλλη εχουν κανει τους ντοπιους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ , κατι σα " πλειοδοσια". Φανταστειτε δηλαδη απο τη μια οι βλακες ξενοι, απο την αλλη οι ντοπιοι που ζηλευουν και στη μεση τα παρτσακλα που την εχουν ψωνισοι που σφαζονται στα ποδια τους. Η κατασταση ειναι για τον πουτσο πραγματικα και δε μπορω να καταλαβω τι μπορει να θελει η να περιμενει ενας Ελληνας εδω ( αν δεν ειναι κανας καραγκιοζης φυσικα και αυτος ) με ολους αυτους εδω περα

πωπω ανάλυση  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Eιναι να τρελενεσαι αν δε γελας. Κατι κοντοπιθαροι ιταλιανοι, κατι κακομουτσουνοι ισπανοι, κατι μομολα φλωρατζες πορτογαλοι , κατι γκαου γαλλοι που στη χωρα τους τους βλεπουν και γελανε, ερχονται εδω και κυνηγαμε αυτα τα βλαμενα :headbang: . Οι οποιες απο τη μια χαιρονται γιατι " ξανοιγονται στην ευρωπη" και απο την αλλη την ψωνιζουν και το παιζουν οτι καποιες ειναι :jerking: ! Οι δε πολωνοι παιζει να ειναι οι μεγαλυτεροι πυρφοροι του πλανητη, δε ξερω αν τωρα εγιναν η ηταν παντα ετσι. Τρεχουν γλυφουν κυνηγανε καποια και κανουν ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ. :helpplea: Στη σχεση στο γαμο κλπ. δεν υπαρχει ο αντρας. Η γυναικα μονο και ο αντρας εχει διακοσμητικο ρολο. Μια και οι ντοπιοι δεν εχουν κατι αλλο να πουλησουν στη γυναικα ( δεν εχω κατι με τα παιδια, ισα ισα, αλλα δεν εχω δει ποτε πολωνο να εχει επιτυχια με ξενες γυναικες), πουλαει την απυθμενη και αστειρευτη πυρφορια του. Ετσι ειναι αυτοι απο τη μια που εκτος της χωρας τους δεν εχουν πιθανοτητα ουτε με κατσικα, απο την αλλη ολοι οι καθυστερημενοι που εχουν κουβαληθει που παλι στις χωρες τους δε γαμανε τιποτα ( για αυτο ηρθαν αλλωστε) και ειναι και τα βλαμενα ψωνια. Εκρηκτικο κοκτεηλ  :headbang:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Eιναι να τρελενεσαι αν δε γελας. Κατι κοντοπιθαροι ιταλιανοι, κατι κακομουτσουνοι ισπανοι, κατι μομολα φλωρατζες πορτογαλοι , κατι γκαου γαλλοι που στη χωρα τους τους βλεπουν και γελανε, ερχονται εδω και κυνηγαμε αυτα τα βλαμενα :headbang: . Οι οποιες απο τη μια χαιρονται γιατι " ξανοιγονται στην ευρωπη" και απο την αλλη την ψωνιζουν και το παιζουν οτι καποιες ειναι :jerking: ! Οι δε πολωνοι παιζει να ειναι οι μεγαλυτεροι πυρφοροι του πλανητη, δε ξερω αν τωρα εγιναν η ηταν παντα ετσι. Τρεχουν γλυφουν κυνηγανε καποια και κανουν ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ. :helpplea: Στη σχεση στο γαμο κλπ. δεν υπαρχει ο αντρας. Η γυναικα μονο και ο αντρας εχει διακοσμητικο ρολο. Μια και οι ντοπιοι δεν εχουν κατι αλλο να πουλησουν στη γυναικα ( δεν εχω κατι με τα παιδια, ισα ισα, αλλα δεν εχω δει ποτε πολωνο να εχει επιτυχια με ξενες γυναικες), πουλαει την απυθμενη και αστειρευτη πυρφορια του. Ετσι ειναι αυτοι απο τη μια που εκτος της χωρας τους δεν εχουν πιθανοτητα ουτε με κατσικα, απο την αλλη ολοι οι καθυστερημενοι που εχουν κουβαληθει που παλι στις χωρες τους δε γαμανε τιποτα ( για αυτο ηρθαν αλλωστε) και ειναι και τα βλαμενα ψωνια. Εκρηκτικο κοκτεηλ  :headbang:

Αυτή η εικόνα που σας ποστάρω δεν είναι εξαίρεση..Μάγκες συμβαίνει απεριόριστα στην Poland τέτοια σκηνικά..Σκάνε κάτι τελειωμένοι Ινδοί/Πακιστανοι και την πέφτουν σε κάτι θεόχοντρες σαν αυτές που πάνε στην Ανίτα Πάνια.

ΤΗΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Αν δεν τα δείτε δεν θα τα πιστέψετε...Ναι υπάρχει ένα ποσοστο με ωραίες κοπέλες αλλά καταλαβένεται που φτάνει η μύτη με όλα τα σκουπίδια του κόσμου που σκάνε εκεί, και πηδάνε ότι να ναι αρκέι να ύπαρχει τρύπα..

Αυτό που με τρελένει όμως και βγαίνει ο μύθος,είναι πάνε μετα στα forums και λένε πήδηξα Πολωνέζες!!!! ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ δεν δείχνει όμως τι πήδηξε!!!!!!!

Αν ήθελα να πηδηξω τέτοιες ναι ισχύει θα είχα παρει παρα παρα πολλές...Αλλά επειδή κυνήγαγα απο 6 και πάνω σας λέω πως δεν αξίζει πλέον να κυνηγας 6+ ..Κάηκε το μέρος και θα χειροτερεύει με τους τουριστες..

Θεωτώ ΤΡΑΓΙΚΟ να πηδάω στην δύσκολη Ελλάδα πολύ πιο όμορφες γκόμενες (έστω και ξένες) απο μια χώρα του πρώην Ανατολικου μπλοκ..Αυυτό πριν 15 χρόνια έμοιαζε ανέκδοτο..Και ο kman θα μου πει οπως πάντα,ο αριθμος μετράει!!!

Τραβάτε για αριθμό..

Συνημμένα

• 1111111.jpg
    1111111.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 27

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Τι ειναι αυτα θεομπαζα?  :2funny: :helpplea:
Τις ξεφτιλυσατε τελειως τις πολωνες ρε τυποι  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ρε μάγκες χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω αυτούς που έχουν μεγάλη εμπειρία στη χώρα νομίζω ότι κάπου υπερβάλετε.

Εχω πάει στη Βαρσοβία 5 φορές τη τελευταία τετραετία. Τις 2 φορές απο τις πέντε βρήκα αξιόλογες γκόμενες. Και δεν είμαι ούτε νεος ούτε ομορφάντρας !! Περισσότερο με την εμπειρία μου έπαιζα. Τις άλλες 3 πήγαμε με επαγγελματίες μαζί με κάτι φιλαράκια συναδέλφους !!!

Ορίστε ένα δείγμα. Χωρίς να είμαι γνώστης της χωρας δεν είναι τόσο τραγικά όπως τα λέτε τα πράγματα !!

Συνημμένα

• P11A.jpg
    P11A.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • P14B.jpg
    P14B.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 28

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.614
Πόντοι
216
Τελικα οπως τα λετε, αν εχει μεινει κατι απο τις πολωνεζες, ειναι μονο το hype.
Καποτε, γινονταν φαση, και εμεινε η φημη και ο μυθος.

Οπως καποτε, που υπηρχαν ευκολες κουκλαρες Ρωσιδες για τον καθενα.

Αυτα ομως εχουν περασει προ πολλου οπως φαινεται.

Τετοια μεταλλαξη, ειναι για επιστημονικη αναλυση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Πολωνέζες που συναντάς στα κλαμπ είναι σε αυτό το επίπεδο.Οταν πρωτομπαίνεις στο πολωνικό κλαμπ σου πέφτουν τα σαγόνια στο πάτωμα είναι το polish magic.Ατελείωτες ουρές από βυζιά και μπούτια να παρελαύνουν σε συνεχή ανανέωση.

Ετσι κι έχετε παραδάκι και μπουκάρετε Πολωνία θα περάσετε πολύ καλά.Οχι όπως Κίεβο για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.Αλλά είναι η νο. 2 ή νο. 3 χώρα αν λάβουμε υπόψιν τη Λευκορρωσία.
Οι άφραγγοι ξένοι γενικώς πιάνουν τα αρχίδια τους όπως παντού Πολωνία μπορείς να έχει σε dt 5 έτοιμες σπονσορέτς έτοιμες για όλα.
Είναι οτι μου ζητάνε τώρα λεφτά Ελλάδα για αγορά σπιτιού και είμαι λιώμα από την κούραση για αυτό δεν ξέρω αν θα μπουκάρω Πολωνία σε 10 μέρες.
Και Αθήνα είχα μια σταθερή γκόμενα Πολωνέζα και 3-4 σπονσορέτς και booty calls,είχα φέρει πολλές από Πολωνία οπότε ό,τι γράφω είναι αυθεντικό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελικα οπως τα λετε, αν εχει μεινει κατι απο τις πολωνεζες, ειναι μονο το hype.
Καποτε, γινονταν φαση, και εμεινε η φημη και ο μυθος.

Οπως καποτε, που υπηρχαν ευκολες κουκλαρες Ρωσιδες για τον καθενα.

Αυτα ομως εχουν περασει προ πολλου οπως φαινεται.

Τετοια μεταλλαξη, ειναι για επιστημονικη αναλυση.

Οι εποχές αλλάζουν.Ημουνα Ουκρανία το 2003.Μπορώ να σου πω τώρα είναι καλύτερα από τότε.
Ημουνα Τσεχία το 99.Τώρα είναι πολύ χειρότερα από τότε.
Ημουνα Πολωνία το 2002.Τότε ήταν χειρότερα από τώρα ενώ το 2008 ήταν πολύ καλύτερα από τώρα αν θέλεις πίστεψέ το.Δεν ξέρεις τι κατεύθυνση θα πάρει ένα μέρος ποιος προέβλεπε π.χ. το 2008 που οι Ουκρανέζες είχαν πάρει φωτιά στις τιμές οτι θα ερχόταν ο πόλεμος να τις γειώσει.
Το ίδιο και Πολωνία πού να ξέρεις οτι 1 εκατομμύριο πούτσοι θα μετανάστευαν με την ένταξη της χώρας στην ΕΕ σε δύο χρόνια Αγγλία,Ολλανδία,Ιρλανδία αφήνοντας πίσω εκατομμύρια καυλωμένες νέες Πολωνέζες?Είναι εξελίξεις που γίνονται τόσο γρήγορα που ούτε καν τις προλαβαίνεις απλά προσπαθείς να επωφεληθείς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι ειναι αυτα θεομπαζα?  :2funny: :helpplea:
Τις ξεφτιλυσατε τελειως τις πολωνες ρε τυποι  :grin:

To θεμα ειναι οτι κατι τετοια μπαζα μετα το παιζουν ιστορια και λενε
" ειμαι πολωνη ερχονται απο ολο τον κοσμο για μενα" κλπ. :headbang:
Ο κοσμος προσεχει τις ωραιες και δε κοιταει τα μπαζα που υπαρχουν που οπως ειπα ειναι χαλαρα 60-70 %. Και αν μιλαμε για μπαζα εδω μιλαμε για ΜΠΑΖΑ :helpplea:. Οχι απλα " χοντρουλα αλλα συμπαθητικη". Αλλα τρομακτικες, λαθος της φυσης! :o
Επισης κατι αλλο- ασχετο- που εχω παρατηρησει υπαρχει μεγαλο ποσοστο διανοητικα καθυστερημενων και ψυχικα διαταραγμενων ατομων  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε μάγκες χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω αυτούς που έχουν μεγάλη εμπειρία στη χώρα νομίζω ότι κάπου υπερβάλετε.

Εχω πάει στη Βαρσοβία 5 φορές τη τελευταία τετραετία. Τις 2 φορές απο τις πέντε βρήκα αξιόλογες γκόμενες. Και δεν είμαι ούτε νεος ούτε ομορφάντρας !! Περισσότερο με την εμπειρία μου έπαιζα. Τις άλλες 3 πήγαμε με επαγγελματίες μαζί με κάτι φιλαράκια συναδέλφους !!!

Ορίστε ένα δείγμα. Χωρίς να είμαι γνώστης της χωρας δεν είναι τόσο τραγικά όπως τα λέτε τα πράγματα !!

Συγγνωμη αλλα η πρωτη φωτογραφια που ειναι?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Eιναι να τρελενεσαι αν δε γελας. Κατι κοντοπιθαροι ιταλιανοι, κατι κακομουτσουνοι ισπανοι, κατι μομολα φλωρατζες πορτογαλοι , κατι γκαου γαλλοι που στη χωρα τους τους βλεπουν και γελανε, ερχονται εδω και κυνηγαμε αυτα τα βλαμενα :headbang: .

Λοιπόν,μεγάλη αλήθεια είναι αυτή..

Έχω πάει Ρίγα,Πράγα,Κίεβο και σε άλλους προορισμούς,που πάνε και πορνοτουρίστες.
Οι ιταλοί,οι άγγλοι και οι σκούροι που είδα Ρίγα,ήταν κάτι σκατόφατσες που δεν μπορούν να γαμήσουν
ούτε κατσίκα στα μέρη τους και χάρη στην RyanAir,νομίζουν ότι θα γαμήσουν την μισή Ευρώπη.
Το μόνο που καταφέρνουν τελικά είναι να πιούν φθηνό αλκοολ,να τους μαδήσουν σε κάτι strip του κώλου και μετά να γυρίσουν σπίτι τους έχοντας φωτό καμιάς βίζιτας.
Οι ντόπιες αυτά τα τσούρμο με μαλάκες,τα αντιμετωπίζουν περνώντας 10 μέτρα μακριά τους.
Εκτός από τα τσακαλάκια,που τους την στήνουν και τους μαδάνε.

Αυτά με τις καημένες που θέλουν ξένο γαμπρο για να δραπετεύσουν στην Ευρώπη,είναι υπόθεση για καμιά τσόντα των 80's.
Εδώ και χρόνια έχουν ξυπνήσει.

Ιερός και απαράβατος νόμος του διεθνή πορνοτουρισμού:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΑΜΟΥΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞΩ.

Με λεφτά,αλλάζει η κουβέντα.
Αλλά χωρίς λεφτά,χλωμά τα πράγματα..

Οπότε ας μην ονειρεύεται ο καθένας Πολωνίες και "παρθένα εδάφη" με αφελείς χωριατοπούλες.
Αυτά μάλλον συνέβαιναν πριν 20χρόνια..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Συγγνωμη αλλα η πρωτη φωτογραφια που ειναι?

Αν θυμάμαι καλά λεγόταν  Bank Club ( η κάπως έτσι ). Ηταν  στη Mazowiecka, κοντά στο Paparazzi !!!

Το Paparazzi το ήξερα ειχα ξαναπάει !!

Δεν το ήξερα το μέρος, η κοπέλα με πήγε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
To θεμα ειναι οτι κατι τετοια μπαζα μετα το παιζουν ιστορια και λενε
" ειμαι πολωνη ερχονται απο ολο τον κοσμο για μενα" κλπ. :headbang:
Ο κοσμος προσεχει τις ωραιες και δε κοιταει τα μπαζα που υπαρχουν που οπως ειπα ειναι χαλαρα 60-70 %. Και αν μιλαμε για μπαζα εδω μιλαμε για ΜΠΑΖΑ :helpplea:. Οχι απλα " χοντρουλα αλλα συμπαθητικη". Αλλα τρομακτικες, λαθος της φυσης! :o
Επισης κατι αλλο- ασχετο- που εχω παρατηρησει υπαρχει μεγαλο ποσοστο διανοητικα καθυστερημενων και ψυχικα διαταραγμενων ατομων  :think:

τυπε ετσι οπως τα λετε μου φαινεται στην Βουλγαρια περναμε καλυτερα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.614
Πόντοι
216
Ρε πως αλλαζουν οι καιροι.
Καποτε εμπαινα εδω να μαθω πληροφοριες.
Τωρα μπαινω γιατι με αυτα που διαβαζω και με τον τροπο που τα γραφετε, μου φτιαχνετε την διαθεση!!!!

'σεναρια απο τσοντα των '80s'
'παρθενα εδαφη και αφρατες πολωνεζες χωριατοπουλες'
:2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αν θυμάμαι καλά λεγόταν  Bank Club ( η κάπως έτσι ). Ηταν  στη Mazowiecka, κοντά στο Paparazzi !!!

Το Paparazzi το ήξερα ειχα ξαναπάει !!

Δεν το ήξερα το μέρος, η κοπέλα με πήγε.

Τοσα χρονια στην Πολωνια , δεν εχω δει σε κλαμπ τραπεζι με τραπεζομαντηλο και ασπρο σεμεδακι απο πανω (!), διπλα το ποτηρι με την ουισκια και ξηροκαρπιο στυλ κολομπαρου η σκυλαδικου εθνικης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε πως αλλαζουν οι καιροι.
Καποτε εμπαινα εδω να μαθω πληροφοριες.
Τωρα μπαινω γιατι με αυτα που διαβαζω και με τον τροπο που τα γραφετε, μου φτιαχνετε την διαθεση!!!!

'σεναρια απο τσοντα των '80s'
'παρθενα εδαφη και αφρατες πολωνεζες χωριατοπουλες'
:2funny: :2funny: :2funny:

Για να καταλαβεις ποσο γελοιο καταντα το θεμα και ποσο τους εχει καψει τα μυαλα η "δυτικοποιηση". Ενω τα αγγλικα τους γραμματικα και συντακτικα ειναι για γελια, σε σημειο που να μη βγαζεις και νοημα πολλες φορες απο το τι λενε, μιλαμε κανουν κατι λαθη που δε κανει παιδακι πρωτης δημοτικου εντουτοις προσπαθουν να μιλησουν με ΠΡΟΦΟΡΑ πχ το ρ να το πουν οπως οι αμερικανοι το πνιγουν στο λαρυγγα, η χρησιμοποιηουν εκφρασεις και καλα αμερικανιες " wanna " κλπ  :jerking: :idiot:
Kατι αλλο κατι κοκονες στη δουλεια, πχ, μιλαμε για μια απλη καθημερινη μερα, ντυνονται , στολιζονται,μακιγιαρονται σα λατερνες και προχωρανε με στυλ μεσα στο χωρο της δουλειας και καμαρωνουν :jerking:. Και μαλιστα κοιτανε και γυρω γυρω να δουν αν τις προσεξαν  :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Λοιπόν,μεγάλη αλήθεια είναι αυτή..

Έχω πάει Ρίγα,Πράγα,Κίεβο και σε άλλους προορισμούς,που πάνε και πορνοτουρίστες.
Οι ιταλοί,οι άγγλοι και οι σκούροι που είδα Ρίγα,ήταν κάτι σκατόφατσες που δεν μπορούν να γαμήσουν
ούτε κατσίκα στα μέρη τους και χάρη στην RyanAir,νομίζουν ότι θα γαμήσουν την μισή Ευρώπη.
Το μόνο που καταφέρνουν τελικά είναι να πιούν φθηνό αλκοολ,να τους μαδήσουν σε κάτι strip του κώλου και μετά να γυρίσουν σπίτι τους έχοντας φωτό καμιάς βίζιτας.
Οι ντόπιες αυτά τα τσούρμο με μαλάκες,τα αντιμετωπίζουν περνώντας 10 μέτρα μακριά τους.
Εκτός από τα τσακαλάκια,που τους την στήνουν και τους μαδάνε.

Αυτά με τις καημένες που θέλουν ξένο γαμπρο για να δραπετεύσουν στην Ευρώπη,είναι υπόθεση για καμιά τσόντα των 80's.
Εδώ και χρόνια έχουν ξυπνήσει.

Ιερός και απαράβατος νόμος του διεθνή πορνοτουρισμού:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΑΜΟΥΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞΩ.

Με λεφτά,αλλάζει η κουβέντα.
Αλλά χωρίς λεφτά,χλωμά τα πράγματα..

Οπότε ας μην ονειρεύεται ο καθένας Πολωνίες και "παρθένα εδάφη" με αφελείς χωριατοπούλες.
Αυτά μάλλον συνέβαιναν πριν 20χρόνια..

Δεν ειναι μονο τουριστες καποιοι μενουν κιολας μονιμα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Για να καταλαβεις ποσο γελοιο καταντα το θεμα και ποσο τους εχει καψει τα μυαλα η "δυτικοποιηση". Ενω τα αγγλικα τους γραμματικα και συντακτικα ειναι για γελια, σε σημειο που να μη βγαζεις και νοημα πολλες φορες απο το τι λενε, μιλαμε κανουν κατι λαθη που δε κανει παιδακι πρωτης δημοτικου εντουτοις προσπαθουν να μιλησουν με ΠΡΟΦΟΡΑ πχ το ρ να το πουν οπως οι αμερικανοι το πνιγουν στο λαρυγγα,

Σεβαλιέ,τελικά πήγα σήμερα βόλτα με τη βυζαρού και τις φίλες που ήρθαν από την Πολωνία για επίσκεψη και έγραψες κάτι που ήθελα να γράψω..

Λοιπόν,όσο μπορούμε να κάνουμε γενικεύσεις για ολόκληρους λαούς:

-Nόμιζα αρχικά ότι ήταν τυχαίο,αλλά οι Πολωνέζες δεν ξέρουν Αγγλικά.Καθόλου.

-Σήμερα,μαζί με χαιρετούρες και από περάσματα σε Πολωνικά μαγαζιά,πρεπει να είδα τουλάχιστον καμιά 100αριά Πολωνέζες.
Τελικά δε θεωρώ ότι είναι από τους λαούς που μένεις μαλάκας με την εμφάνισή τους όπως με άλλους.Απλά υπάρχει ένα πακέτο που αλληλοσυμπληρώνεται συνήθως.Π.χ.το μέτριο προσωπάκι θα συνοδεύεται από καλό βυζί ή κώλο.Σανίδα δεν είδα καμία..

-Ενδεικτικό χαμηλού επιπέδου για κάθε εθνικότητα είναι όταν σε ρωτάνε:"Είσαι 33 και δεν παντρεύτηκες ακόμη;Πως και έτσι;"
Αυτή είναι η κλασσική ερώτηση που θα την κάνει άνθρωπος από υπανάπτυκτη χώρα/πολιτισμό.
Ποτέ μία Β.Ευρωπαία,Καναδή,Αυστραλή,κ.λ.π. δε θα πετάξει τέτοια παπάτζα.Σχεδόν όλες οι Πολωνέζεις μου την έχουν πετάξει.

-Καλό πακετάκι εμφάνισης,για όποιους θέλουν να έχουν δίπλα τους γκόμενα που ντύνεται σαν κωλομπαρού 24/7 και σίγουρα αν ποτέ χρειαστεί,ξέρει να αρμέξει και καμιά προβατίνα.Class,τακτ,γενικη καλλιέργεια ΜΗΔΕΝ.Γελάει ο κόσμος.

-Ντύσιμο,αξεσουάρ,μακιγιάζ,πατρινό καρναβάλι για πάντα.

-Χωρίς να έχω απολαύσει το διαστημικό Πολωνικό τσιμπούκι :rolleyes: που τόσο μνημονεύει ο kman,απορώ πραγματικά γιατί τόσος ντόρος.Σιγά τις καλλονές..

-Η Πολωνία σαν προορισμός,αν και κοντά μου,θα πέσει αρκετές θέσεις στην ατζέντα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom