Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λοιπόν,μεγάλη αλήθεια είναι αυτή..

Έχω πάει Ρίγα,Πράγα,Κίεβο και σε άλλους προορισμούς,που πάνε και πορνοτουρίστες.
Οι ιταλοί,οι άγγλοι και οι σκούροι που είδα Ρίγα,ήταν κάτι σκατόφατσες που δεν μπορούν να γαμήσουν
ούτε κατσίκα στα μέρη τους και χάρη στην RyanAir,νομίζουν ότι θα γαμήσουν την μισή Ευρώπη.
Το μόνο που καταφέρνουν τελικά είναι να πιούν φθηνό αλκοολ,να τους μαδήσουν σε κάτι strip του κώλου και μετά να γυρίσουν σπίτι τους έχοντας φωτό καμιάς βίζιτας.
Οι ντόπιες αυτά τα τσούρμο με μαλάκες,τα αντιμετωπίζουν περνώντας 10 μέτρα μακριά τους.
Εκτός από τα τσακαλάκια,που τους την στήνουν και τους μαδάνε.

Αυτά με τις καημένες που θέλουν ξένο γαμπρο για να δραπετεύσουν στην Ευρώπη,είναι υπόθεση για καμιά τσόντα των 80's.
Εδώ και χρόνια έχουν ξυπνήσει.

Ιερός και απαράβατος νόμος του διεθνή πορνοτουρισμού:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΑΜΟΥΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞΩ.

Με λεφτά,αλλάζει η κουβέντα.
Αλλά χωρίς λεφτά,χλωμά τα πράγματα..

Οπότε ας μην ονειρεύεται ο καθένας Πολωνίες και "παρθένα εδάφη" με αφελείς χωριατοπούλες.
Αυτά μάλλον συνέβαιναν πριν 20χρόνια..

Παίζει τεράστιο ρόλο το εισόδημα και η εμφάνιση.Με πάνω από 4000 ευρώ το μήνα είσαι παντού βασιλιάς Ανατολική Ευρώπη σου κάνουν τεμενάδες.
Το ανώτερο Βαλκάνιο στυλ μετράει παντού.

Αυτή είναι η μέση Πολωνέζα που περιμένει τον ξένο σπίτι καυλωμένη να τον κεράσει pierogi και βασιλική πίπα.Γενικά άμα τις δείτε να μαγειρεύουν κάνουν δουλειές του σπιτιού και να σας υποδέχονται με στρινγκ μόνο και το μισό κώλο έξω όπως οι Τσέχες δε θέλει πολύ για ένα ταχυψωλείο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Παίζει τεράστιο ρόλο το εισόδημα και η εμφάνιση.Με πάνω από 4000 ευρώ το μήνα είσαι παντού βασιλιάς Ανατολική Ευρώπη σου κάνουν τεμενάδες.
Το ανώτερο Βαλκάνιο στυλ μετράει παντού.

Αυτή είναι η μέση Πολωνέζα που περιμένει τον ξένο σπίτι καυλωμένη να τον κεράσει pierogi και βασιλική πίπα.Γενικά άμα τις δείτε να μαγειρεύουν κάνουν δουλειές του σπιτιού και να σας υποδέχονται με στρινγκ μόνο και το μισό κώλο έξω όπως οι Τσέχες δε θέλει πολύ για ένα ταχυψωλείο.

Αρχηγέ,με 4000 ευρώ το μήνα,είσαι βασιλιάς και στη Γερμανία..
Πάντως,αν είσαι υπάλληλος και παίρνεις στη Γερμανία 4000καθαρά,μπράβο σου.
Δεν ξέρω πολλούς,ειδικά αλλοδάπιανς..

Όσο για το βίντεοκλιπ που ανέβασες ξερεις τι πιστεύω;
Ότι είναι σαν να με ρωτάει κάποιος για τις ελλεηνίδες και να του postάρω βίντεοκλιπ που παίζει η αλεξανδράκη..

Είναι λίγο,έως πάρα πολύ παραπλανητικά όλα αυτά.

Επίσης επειδή έχω πάει Τσεχία..

Τα πλάσματα που έχω δει εκεί,συγκριτικά με ότι έχω δει σε Πολωνέζα,είναι μέρα με τη νύχτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ,με 4000 ευρώ το μήνα,είσαι βασιλιάς και στη Γερμανία..
Πάντως,αν είσαι υπάλληλος και παίρνεις στη Γερμανία 4000καθαρά,μπράβο σου.
Δεν ξέρω πολλούς,ειδικά αλλοδάπιανς..

Όσο για το βίντεοκλιπ που ανέβασες ξερεις τι πιστεύω;
Ότι είναι σαν να με ρωτάει κάποιος για τις ελλεηνίδες και να του postάρω βίντεοκλιπ που παίζει η αλεξανδράκη..

Είναι λίγο,έως πάρα πολύ παραπλανητικά όλα αυτά.

Επίσης επειδή έχω πάει Τσεχία..

Τα πλάσματα που έχω δει εκεί,συγκριτικά με ότι έχω δει σε Πολωνέζα,είναι μέρα με τη νύχτα.

Εγώ είχα Τσέχες και Πολωνέζες να κυκλοφορούν έτσι μέσα στο σπίτι και έξω(μπαλκόνι κτλ) οπότε αυτά που δείχνει το κλιπ είναι λίγα.(εξώλεις και προώλεις ιδίως οι Τσέχες).
Τέτοια βιντεοκλιπ με Γερμανίδες έτσι ντυμένες με τη μπανάνα στο στόμα να μαγειρεύουν και να περιμένουν σπίτι το γαμίκο στη μηχανή δε θα βρεις.
Γενικά οι Δυτικές δεν τα κάνουν αυτά.Η τα κάνουν με την εποχή.Είδα σήμερα δυο καυλάκια γερμανικά και μετά άλλα δύο με το χαμόγελο να έρχονται και να ρωτάνε κάτι αλλά είναι σα φωτονόβα διάττοντες αστέρες όχι κάτι που βλέπεις καθημερινά όπως οι Πολωνές και οι Τσέχες με τις βυζάρες τις στρινγκάρες και τις κωλάρες έξω να σε προκαλούν.
Δυτικό μπλοκ άμα δουλεύεις άπειρες ώρες και είσαι καλός μπορείς να φτάσεις και 10000 ευρώ καθαρά το μήνα μπορεί και παραπάνω.Αρκεί να είσαι αρχιδάτος.Ο μέσος παίρνει 4000 ο καλός πάει στα 6000-7000.Δε μιλάμε άμα έχεις δικό σου μαγαζί.Τότε αυξάνονται τα ποσά.
Γενικά με τόσους σλαβικούς κώλους εκεί έξω δύσκολα να ασχοληθείς με γερμανικό μουνί αν και σοβαρά με πάνω από 4000 ευρώ το μήνα αρχίζεις να γίνεσαι ορατός και για τη Γερμανίδα.

Γενικά το πρόβλημα Τσέχων Πολωνών είναι οτι πάσχουν από οξεία καβουρίαση ποτέ δε θα δεις άντρα σε αυτές τις χώρες να κάνει δώρο στη γκόμενα διαμαντικό ή πορσικό όπως ο Ρωσσάρας ή ο Ελληναράς για αυτό και οι ντόπιες είναι απελπισμένες αναζητούν το γκαφράτο πρίγκηπα με τη λευκή Μερτσέντες εξασκούμενες στο πιο αγνό τσιμπούκι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δυτικό μπλοκ άμα δουλεύεις άπειρες ώρες και είσαι καλός μπορείς να φτάσεις και 10000 ευρώ καθαρά το μήνα μπορεί και παραπάνω.Αρκεί να είσαι αρχιδάτος.Ο μέσος παίρνει 4000 ο καλός πάει στα 6000-7000.

Yπάλληλος γραφείου 10.000 ευρώ καθαρά το μήνα;

Δεν θυμάμαι τι δουλειά κάνεις,αλλά παίρνεις τίποτα πριμ παραγωγικότητας,ποσοσστά από πωλήσεις,κ.λ.π.;

Εμείς οι δύο είμαστε και στο ίδιο κρατίδιο,παράξενα πράγματα..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.614
Πόντοι
216
Για να καταλαβεις ποσο γελοιο καταντα το θεμα και ποσο τους εχει καψει τα μυαλα η "δυτικοποιηση". Ενω τα αγγλικα τους γραμματικα και συντακτικα ειναι για γελια, σε σημειο που να μη βγαζεις και νοημα πολλες φορες απο το τι λενε, μιλαμε κανουν κατι λαθη που δε κανει παιδακι πρωτης δημοτικου εντουτοις προσπαθουν να μιλησουν με ΠΡΟΦΟΡΑ πχ το ρ να το πουν οπως οι αμερικανοι το πνιγουν στο λαρυγγα, η χρησιμοποιηουν εκφρασεις και καλα αμερικανιες " wanna " κλπ  :jerking: :idiot:
Kατι αλλο κατι κοκονες στη δουλεια, πχ, μιλαμε για μια απλη καθημερινη μερα, ντυνονται , στολιζονται,μακιγιαρονται σα λατερνες και προχωρανε με στυλ μεσα στο χωρο της δουλειας και καμαρωνουν :jerking:. Και μαλιστα κοιτανε και γυρω γυρω να δουν αν τις προσεξαν  :headbang:

Νομιζω οτι ξεπερασαν ακομη και την Ελλαδα του 2000 με τετοιο στυλακι...
Ε οχι, τοσο χαϊλικι δεν το θυμαμαι να το χαν οι δικες μας τοτε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Νομιζω οτι ξεπερασαν ακομη και την Ελλαδα του 2000 με τετοιο στυλακι...
Ε οχι, τοσο χαϊλικι δεν το θυμαμαι να το χαν οι δικες μας τοτε...

Δεν ισχύουν αυτά.Φαντασίες του Chevaalier.Απλά ο Chevalier είναι φυσιολογικό άτομο όχι καυλέουρας,καμάκι να δει τις διαφορές.Δεν είναι στο παίγνιο.
Οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες γκόμενες στην ΕΕ έχουμν τις απαιτήσεις στο πάτωμα.Βασικά θέλουν να είσαι δίποδος και να έχεις μια δουλειά αν είσαι ξένος.Γαμάνε και τετράποδοι και άνεργοι ακόμα τι να λέμε τώρα.Γενικά πολύ πολύ ευκολότερα από Ελλάδα καμία σχέση απολύτως οι γκόμενες είναι ταπεινές δεν την έχουν δει καθόλου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Yπάλληλος γραφείου 10.000 ευρώ καθαρά το μήνα;

Δεν θυμάμαι τι δουλειά κάνεις,αλλά παίρνεις τίποτα πριμ παραγωγικότητας,ποσοσστά από πωλήσεις,κ.λ.π.;

Εμείς οι δύο είμαστε και στο ίδιο κρατίδιο,παράξενα πράγματα..

Σιγά μη δουλεύω σε γραφείο.
Με πτυχίο όλοι οι ξένοι παίρνουν πάνω από 2500 καθαρά.Μετά μετράει πόσο καλός είσαι πόση εμπειρία έχεις κτλ.Αν τους βγάζεις δουλειά για 25000 σου δίνουν τις 10000 έτσι πάει.Για αυτό έχουν πάντα πλεόνασμα πάντα κερδισμένοι είναι.Αμα τους βγάζεις 15000 σου δίνουν 7000 μικτά δηλαδή 4000 καθαρά.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.614
Πόντοι
216
Παντως ποσο σχετικα ειναι ολα τελικα....

Εγω, και νομιζω και οι περισσοτεροι, θεωρουμε τις γερμανιδες, σαν πακετο εννοω κι οχι μεμονωμενη περιπτωση, οτι ειναι δραμα ως γυναικες...

Λοιπον, φιλος μου που μενει ν.υορκη, πηγε για σεμιναριο μια βδομαδα Βερολινο, και...του πεσαν τα σαγονια!!!!
Νομιζω τον καταλαβαινω. Την Αμερικη την θεωρω εντελως καμενο χαρτι σε ολα, και στις γυναικες.
Λογικο δεν ειναι μολις πατησε ο ανθρωπος το ποδι του στην Ευρωπη, να νομιζει οτι ειναι στον παραδεισο, και απο γυναικες;
Πηγε τελη Μαη-ανοιξη, οι γερμανιδουλες με τα κοντα σορτσακια αερατες, ποιος ξερει, οπως λετε μπορει να επαιζαν και αλλες ωραιες φυλες,
και ο φιλος κοντεψε να παθει καταθλιψη οταν επρεπε να φυγει απο τον...παραδεισο της γερμανιας να γυρισει πισω αμερικα...

Κοιτα λεω ποσο σχετικα ειναι ολα τελικα...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Γενικά με τόσους σλαβικούς κώλους εκεί έξω δύσκολα να ασχοληθείς με γερμανικό μουνί αν και σοβαρά με πάνω από 4000 ευρώ το μήνα αρχίζεις να γίνεσαι ορατός και για τη Γερμανίδα.

Δεν μπορώ να κρίνω αυτά που γράφεις για Πολωνία,μιας και οι εμπειρίες μου περιορίζονται σε μερικές κοινωνικές σχέσεις εδώ.

ΑΛΛΑ..
Ότι έχεις γράψεις για Γερμανίδες,πέρα από κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά που είναι ακριβή,όλα τα άλλα είναι στα όρια της εμπάθειας και της παραπληροφόρησης.

Οι Γερμανίδες είναι ίσως από όλες τις γυναίκες του πλανήτη,εκείνες που κοιτάνε λιγότερο τα λεφτά.

Αν εσύ πλασάρεσαι στις Γερμανίδες,όπως γράφεις ότι πλασάρεσαι στις Πολωνέζες,οι πιθανότητες σου είναι 0%,ακόμη και να βγάζεις όχι 4 χιλιάρικα,αλλά 14.
Τη Γερμανίδα δεν μπορείς να την αγοράσεις.

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να αποδεχθείς ότι το στυλάκι του μάτσο βαλκάνιου γαμάω και δέρνω,"όταν χτίζαμε παρθενώνες εσείς τρώγατε βελανίδια",κ.λ.π.,κ.λ.π.
είναι ότι πιο ξενέρωτο για μια Γερμανίδα;
Ότι είναι asozial και σε βάζουν στην ίδια κατηγορία με τούρκους και άραβες που και αυτοί τόσα χρόνια στη Γερμανία δεν καταλαβαίνουν ότι με τις χρυσές καδένες και τα γύφτικα κλαρινορούχα,προκαλούν μόνο γέλιο;

Παντως ποσο σχετικα ειναι ολα τελικα....

Εγω, και νομιζω και οι περισσοτεροι, θεωρουμε τις γερμανιδες, σαν πακετο εννοω κι οχι μεμονωμενη περιπτωση, οτι ειναι δραμα ως γυναικες...

Τύπε εδώ και αρκετούς μήνες σχετίζομαι με Γερμανίδα,έχω ανεβάσει και μία φωτό στο "κοπελες μα/γκόμενές μας"

Οι Γερμανίδες είναι πολύ ξηγημένες και κατά μέσο όρο εμφάνισης πολύ υψηλότερο από άλλες χώρες.
Ο.κ. δεν είναι Ρωσίδες,δεν είναι Σέρβες ή Σουηδέζες.
Αλλά γενικά είναι πολύ πάνω σαν γυναίκες.

Το θέμα είναι ότι ο kman ανήκει σε εκείνη την ομάδα μεταναστων(όχι μόνο Ελλήνων)που δεν μπορούν να προσεγγίσουν Γερμανίδα,γιατί έχουν όλα αυτά τα κόμπλεξ κατωτερότητας που προσπαθούν να τα αντισταθμίσουν με macho γραφικότητες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Σιγά μη δουλεύω σε γραφείο.
Με πτυχίο όλοι οι ξένοι παίρνουν πάνω από 2500 καθαρά.Μετά μετράει πόσο καλός είσαι πόση εμπειρία έχεις κτλ.

Κοίτα,επειδή μας διαβάζει και κόσμος..
Εγώ έχω πτυχίο αναγνωρισμένο εδώ,προϋπηρεσία αναγνωρισμένη,κ.λ.π.

Αλλά δε θα σου γράψω για μένα.
Μια νηπιαγωγός από Ελλάδα ή μια νοσοκόμα από Ελλάδα,
ξέρεις πόσα καθαρά πιάνει στο κρατίδιό μας;
Mε πανεπιστημιακό πτυχίο και κάποια προϋπηρεσία;
Το πολύ 1500-1600 καθαρά..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν μπορώ να κρίνω αυτά που γράφεις για Πολωνία,μιας και οι εμπειρίες μου περιορίζονται σε μερικές κοινωνικές σχέσεις εδώ.

ΑΛΛΑ..
Ότι έχεις γράψεις για Γερμανίδες,πέρα από κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά που είναι ακριβή,όλα τα άλλα είναι στα όρια της εμπάθειας και της παραπληροφόρησης.

Οι Γερμανίδες είναι ίσως από όλες τις γυναίκες του πλανήτη,εκείνες που κοιτάνε λιγότερο τα λεφτά.

Αν εσύ πλασάρεσαι στις Γερμανίδες,όπως γράφεις ότι πλασάρεσαι στις Πολωνέζες,οι πιθανότητες σου είναι 0%,ακόμη και να βγάζεις όχι 4 χιλιάρικα,αλλά 14.
Τη Γερμανίδα δεν μπορείς να την αγοράσεις.

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να αποδεχθείς ότι το στυλάκι του μάτσο βαλκάνιου γαμάω και δέρνω,"όταν χτίζαμε παρθενώνες εσείς τρώγατε βελανίδια",κ.λ.π.,κ.λ.π.
είναι ότι πιο ξενέρωτο για μια Γερμανίδα;
Ότι είναι asozial και σε βάζουν στην ίδια κατηγορία με τούρκους και άραβες που και αυτοί τόσα χρόνια στη Γερμανία δεν καταλαβαίνουν ότι με τις χρυσές καδένες και τα γύφτικα κλαρινορούχα,προκαλούν μόνο γέλιο;

Τύπε εδώ και αρκετούς μήνες σχετίζομαι με Γερμανίδα,έχω ανεβάσει και μία φωτό στο "κοπελες μα/γκόμενές μας"

Οι Γερμανίδες είναι πολύ ξηγημένες και κατά μέσο όρο εμφάνισης πολύ υψηλότερο από άλλες χώρες.
Ο.κ. δεν είναι Ρωσίδες,δεν είναι Σέρβες ή Σουηδέζες.
Αλλά γενικά είναι πολύ πάνω σαν γυναίκες.

Το θέμα είναι ότι ο kman ανήκει σε εκείνη την ομάδα μεταναστων(όχι μόνο Ελλήνων)που δεν μπορούν να προσεγγίσουν Γερμανίδα,γιατί έχουν όλα αυτά τα κόμπλεξ κατωτερότητας που προσπαθούν να τα αντισταθμίσουν με macho γραφικότητες.

Καλά τώρα σοβαρολογείς οτι οι Γερμανίδες δεν κοιτάνε τα λεφτά?Απλά η Γερμανίδα θα προτιμήσει έναν Αρειο με 2000 ευρώ το μήνα από ένα Βαλκάνιο κλαρίν με το ίδιο εισόδημα.Η Πολωνέζα το αντίθετο.Αν περνάς τα 4000 ευρώ μπαίνεις στο γαμισοραντάρ της Γερμανίδας τι να το κάνεις όμως όταν ήδη μπορείς να σκίσεις άπειρους σλαβικούς κώλους με αυτά τα λεφτά?

Ας πούμε ένας πουστάκος σε στυλ Καλλίδη είναι 100 φορές ελκυστικότερος σε μια Πολωνέζα που θέλει συνέχεια να κουνάει την κωλάρα της από ό,τι σε μια Γερμανίδα που δε γουστάρει Balkan shit.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Καλά τώρα σοβαρολογείς οτι οι Γερμανίδες δεν κοιτάνε τα λεφτά?Απλά η Γερμανίδα θα προτιμήσει έναν Αρειο με 2000 ευρώ το μήνα από ένα Βαλκάνιο κλαρίν με το ίδιο εισόδημα.Η Πολωνέζα το αντίθετο.Αν περνάς τα 4000 ευρώ μπαίνεις στο γαμισοραντάρ της Γερμανίδας τι να το κάνεις όμως όταν ήδη μπορείς να σκίσεις άπειρους σλαβικούς κώλους με αυτά τα λεφτά?

Φυσικά και σοβαρολογώ.
Με ότι ξένη έχω αράξει εδώ από τότε που ήρθα,ήταν Γερμανίδα.

Οι μετανάστες που έχουμε έρθει τα τελευταία χρόνια,που είμαστε 30άρηδες και δουλεύουμε σε ότι είχαμε σπουδάσει Ελλάδα,δεν έχουμε καμία σχέση με κλαρίν που γράφεις,ούτε είμαστε τίποτα μίζεροι που συχνάζουμε σε ελληνικά καφενεία και γυράδικα,ούτε φοράμε τίποτα χρυσά σταυρουδάκια με ανοιχτό πουκάμισο.

Οπότε μια χαρά τα πάμε με τις Γερμανίδες και όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φυσικά και σοβαρολογώ.
Με ότι ξένη έχω αράξει εδώ από τότε που ήρθα,ήταν Γερμανίδα.

Οι μετανάστες που έχουμε έρθει τα τελευταία χρόνια,που είμαστε 30άρηδες και δουλεύουμε σε ότι είχαμε σπουδάσει Ελλάδα,δεν έχουμε καμία σχέση με κλαρίν που γράφεις,ούτε είμαστε τίποτα μίζεροι που συχνάζουμε σε ελληνικά καφενεία και γυράδικα,ούτε φοράμε τίποτα χρυσά σταυρουδάκια με ανοιχτό πουκάμισο.

Οπότε μια χαρά τα πάμε με τις Γερμανίδες και όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο.

Το 90% των Ελλήνων Γερμανία είναι για τον πούτσο εντελώς.Ελλάδα ούτε γκαραζόπορτα δε θα γαμούσανε.Μιλάμε για δεύτερης γενιάς μετανάστες.
Οι original Ελληνες κλαρίν μουσάτοι αρχιδόμαγκες γαμάνε χαλαρά Γερμανία και ανατολικό μπλοκ.Είναι καινούργιο φρούτο παιδιά της εποχής.
Θα έλεγα οτι η βασική διαφορά Δυτικής,Σλάβας είναι οτι ανάμεσα στο δίλημμα να ρουφάει πούτσους ή να δουλεύει η Δυτική προτιμάει να δουλεύει ενώ η Σλάβα το αντίθετο.Τώρα ποια έχει δίκιο δεν ξέρω.Πάντως καλύτερα περνάς με τις ψωλορουφήχτρες ανατολικές είναι παράδεισος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οι original Ελληνες κλαρίν μουσάτοι αρχιδόμαγκες γαμάνε χαλαρά Γερμανία και ανατολικό μπλοκ.

Οι Έλληνες που λες,δε γαμάνε Γερμανία ούτε με αίτηση..
Έχω άπειρους συγγενείς εδώ και βλέπω τα χάλια τους.
Οι μάγκες που λες,το πολύ να γαμήσουν κανά παρταλάκι γερμανάκι solarium που θα γαμιόταν και με έναν αλβανό αν κατέβαινε διακοπές Σαντορίνη.

Εσύ ο ίδιος έχεις πει ότι οι Γερμανίδες απορρίπτουν τους βαλκάνιους τσομπάνηδες,ότι δεν κατανοούν την ανωτερότητα του βαλκάνιου,κ.λ.π.

Μόνος σου τα έχεις γράψει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι μάγκες που λες,το πολύ να γαμήσουν κανά παρταλάκι γερμανάκι solarium που θα γαμιόταν και με έναν αλβανό αν κατέβαινε διακοπές Σαντορίνη.

Εσύ ο ίδιος έχεις πει ότι οι Γερμανίδες απορρίπτουν τους βαλκάνιους τσομπάνηδες,ότι δεν κατανοούν την ανωτερότητα του βαλκάνιου,κ.λ.π.

Παρέλειψα να γράψω οτι οι Ελληνες κλαρινογαμπροί κτλ κυρίως Ανατολικές γαμάνε Γερμανία.Γενικά το κλαρίν στυλ είναι ακαταμάχητο στο μπλοκ κυρίως αν συνδυάζεται με χούφτες από ευρώ.Αστράφτει το μάτι τους στο euro ή έστω στα zlotuwky.
Οι Γερμανίδες είναι πιο εναλλακτικές δεν είναι γκομενάκια με την κλασσική έννοια του όρου.Ισότητα των φύλων κι έτσι.Πιο πολύ κώλο βλέπεις Γκάζι π.χ. τη νύχτα παρά Berlin.
Σε ελάσσονες γερμανικές πόλεις είναι πιο πιθανό να βρεις κοκορέτσι παρά αξιόλογο κώλο δηλαδή 0% πιθανότητα.
Γενικά ό,τι σοβαρός κώλος παίζει Γερμανία είναι πάντα imported ανατολικό μπλοκ ή Βαλκάνια.Αλλιώς καλά κρασιά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Η αλήθεια για το ποιός τύπος έχει πέραση στις Γερμανίδες είναι κάπου στη μέση...

Σας τα είχα πει και άλλη φορά και σας τα ξαναλέω διότι εσείς που έχετε πάει για δουλειά εκεί δεν ξέρετε μάλλον πολλά για την κοινωνική ζωή και τους κύκλους στην Γερμανία!!!
Για πολλές δεκαετίες μετά το πόλεμο η Γερμανία είχε γεννιές που τις ενέπνεε το μότο "Deutschland ueber Alles" δηλαδή η Γερμανία πάνω απο όλα!! Αυτές οι γεννιές δουλευαν σκληρά με πειθαρχία και αυταπάρνηση και έτσι έφτασε η Γερμανία απο το 0 στο τέλος του πολέμου να είναι πάλι οικονομική υπερδύναμη τις επόμενες δεκαετίες! Η ανάγκη όμως για εργατικά χέρια έφερε τους ξένους όπως και τους Μουσουλμάνους που αποδεδειγμένα δεν ενσωματώνονται σε αυτό το μοντέλο του "Πανγερμανισμού" και έτσι άρχισε να φθίνει και φτάνουμε στο μοντέλο του 2000 και μετά που δεν διαφέρει απο τα μοντέλα όλων των υπολοίπων δυτικών  χωρών που είναι ο καθένας σαν μονάδα δουλεύει για τον εαυτό του...
Ενα όμως απο τα μεγάλα ζητήματα για τη κατανόηση των Γερμανών είναι το σχολείο τους..Εκεί τα παιδάκια δέχονται μια σειρά γνώσεων όπως ...κηπουρική,χειροτεχνία, γυμναστική και τους πιο πολλούς τους προετοιμάζουν να γίνουν εργάτες! Ένα μέσο Ελληνάκι για παράδειγμα αν είναι μέτριος μαθητής θα έχει πολύ πιο ολοκληρωμένες γνώσεις απο ένα μέσο Γερμανάκι σε βασικά θέματα όπως η ιστορία η θρησκεία η κριτική σκέψη! Το Γερμανάκι θα ξέρει καλύτερα για το κούρεμα των φύλων  και για το φτυάρισμα του χιονιού...Το τι γίνεται στα πανεπιστήμια ας μην το πιάσουμε τώρα γιατί στο Εράσμους μου έφριξα...όχι απο την οργάνωση αλλά μέσα στις αίθουσες...

Και πάμε τώρα με αυτά τα δεδομένα στο γκομενικό... Μια Γερμανίδα απο μικρή γαλουχείται για να κινηθεί σε συγκεκριμένες ράγες! Θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα και θα έχει συγκεκριμένα οφέλη και αποτελέσματα... Απο αυτές τις ράγες δεν ξεφεύγουν...Έτσι είναι δομημένο το σύστημά τους! Έκει που όμως μπορεί να κολλήσουν και να μην μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται είναι όταν δουν έναν Μουσουλμάνο να προσεύχεται, έναν βουδιστή να κάνει Γιόγκα ή τον τύπο με το Σταυρό...Με την παντελή έλλειψη κουλτούρας, ιστορικών γνώσεων και θρησκείας πληρώνουν με γαμήσι όποιον μπορεί να τους τα προσφέρει έστω εξαπατώντας!! Αυτά δεν μπορεί να γίνουν σε σλαυες διότι η παιδεία τους είναι πολύ ανώτερη!
Όσο για τους Γερμανούς είναι εντελώς ΒΑΡΕΤΟΙ στις Γερμανίδες! Αλλά Και αυτό το μοντέρνο χαλαρό στυλάκι του δουλεύουμε μαζί είμαστε πλήρως Γερμανοποιημένοι... Αν έχετε επιτυχίες κάτι άλλο διαβλέπουν μη οικονομικό και εμφανισιακό...Όσο για τους τύπους τους βαρύμαγκες που λέτε και αυτοί μπορεί να έχουν επιτυχίες αν εμπνευσουν πως είναι κάτι το διαφορετικό!

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
...Το τι γίνεται στα πανεπιστήμια ας μην το πιάσουμε τώρα γιατί στο Εράσμους μου έφριξα...όχι απο την οργάνωση αλλά μέσα στις αίθουσες...
Γράψε σε παρακαλώ σε καποιό πιο σχετικό thread οταν εχεις χρονο την εμπειρια σου για τα γερανικά πανεπιστημια γιατι πολλοι σκεφτομαστε γερμανια για μεταπτυχιακα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γράψε σε παρακαλώ σε καποιό πιο σχετικό thread οταν εχεις χρονο την εμπειρια σου για τα γερανικά πανεπιστημια γιατι πολλοι σκεφτομαστε γερμανια για μεταπτυχιακα
Φίλε δεν έχω να πω πολλά...Οι Γερμανοί είναι άψογοι σε τμήματα τεχνικά! Ότι έχει να κάνει με κατασκευές , μηχανολογία, χημεία, φυσική είναι άριστοι και παρέχουν και άψογη εξειδίκευση! Το ίδιο και η νομική τους!
Τα πανεπιστήμια τους είναι πλήρως οργανωμένα έχουν βιβλιοθήκες, εγκαταστάσεις που δεν έχω δει σε αντίστοιχα Ελληνικά και το βασικότερο δεν έχουν κομματικές παρατάξεις και διαπλοκή φοιτητών-καθηγητών!
Τα πράγματα αλλάζουν στις θεωρητικές επιστήμες! Εγώ παρακολουθούσα ένα μάθημα που είχε να κάνει με την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου και τη Μέση Ανατολή και η επιφανειακή και αποσπασματική  προσέγγιση των θεμάτων με εκανε να  :headbang:

Δεν ξεχνάω μια μέρα που είχαν το θέμα να μπει η Τουρκία η όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Αφού μίλησαν πολλοί και ακούστηκαν ότι  :jerking: :jerking: :jerking: θες η καθηγήτρια έκανε μια άτυπη ψηφοφορία και ρωτάει στη τάξη όποιοι είναι με το όχι να σηκώσουν το χέρι.. Το σήκωσα εγώ, ένας τύπος που σκιζόταν λίγα λεπτά πιο πρίν να μπεί, μια μαντηλοφορούσα Παλαιστίνια και το "φυτό"της τάξης! Στο ναι να μπεί σήκωσαν το χέρι οι καμιά 25 αριά Γερμανίδες της αίθουσας...... :S :S :S :S  

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Σας τα είχα πει και άλλη φορά και σας τα ξαναλέω διότι εσείς που έχετε πάει για δουλειά εκεί δεν ξέρετε μάλλον πολλά για την κοινωνική ζωή και τους κύκλους στην Γερμανία!!!

Glock,εγώ έχω γεννηθεί εδώ και άσχετα αν μεγάλωσα Ελλάδα,ανέβαινα από μικρός τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια για διακοπές.
Η Γερμανία δεν είναι μια χώρα που την ανακάλυψα πριν 3 χρόνια που εγκαταστάθηκα μόνιμα..

Αν πάρεις το κιν μου και δεις τα γυναικεία ονόματα το 90% είναι γερμανικά,επίσης από τότε που ήρθα με ότι γυναίκα έχω αράξει ήταν Γερμανίδα.

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις,χωρίς να έχω δίκιο καλά και σώνει,αλλά..
Καλό είναι να διευκρινήσουμε κάποια πράγματα.
Όπως ο kman όταν γράφει για γυναίκες εννοεί πουτάνες,όταν εσύ γράφεις για νταραβέρια Γερμανίδων με μαγκρέπ και τούρκους,εννοείς κανά γαμήσι..

Ναι,υπάρχει Γερμανίδα β-γ'διαλογής σε εμφάνιση ή μυαλό που θα πάει να πηδηχθεί με μαύρο,τούρκο,άραβα,κ.λ.π.
Ναι,υπάρχει Γερμανίδα δ' διαλογής που ίσως παντρεύτεί και κάποιον.

Αλλά Γερμανίδα top,από αυτές που αξίζει να γράφουμε αυτές τις γραμμές,δεν πρόκειται να ασχοληθεί ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ επίπεδο με αυτά τα υποείδη.

Αν θυμάμαι καλά,στο Erasmus δεν πέρασες καλά,είχες γράψει και ότι οι Γερμανίδες κοροϊδευαν,κ.λ.π.
Οπότε δεν ξέρω αν γάμησες καμιά,αλλά σίγουρα δεν έχεις αράξει με κάποια.

Άραξε πρώτα με 1-2-3 και τις θάβεις μετά..
Θυμίζεις kman που τις βλέπει να περνούν και επειδή δεν μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει,
νομίζει ότι θέλουν να βγάζεις 4.000ευρώ για να δώσουν σημασία σε ξένο.

Ποιες;
Aυτές που δεν καταδέχονται ούτε να τις κερνάς και γράφουν στο μουνί τους πόσα λεφτά έχεις.

Που οι Πολωνέζες μου έκαναν κανονική ανάκριση ακόμη κι αν έχω αδέρφια,αν έχω περιουσία Ελλάδα,τι δουλειά κάνει ο πατέρας μου στην Ελλάδα και άλλες ακατανόητες κλαπαρχιδιές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom