dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Φίλε δεν έχω να πω πολλά...Οι Γερμανοί είναι άψογοι σε τμήματα τεχνικά! Ότι έχει να κάνει με κατασκευές , μηχανολογία, χημεία, φυσική είναι άριστοι και παρέχουν και άψογη εξειδίκευση! Το ίδιο και η νομική τους!
Τα πανεπιστήμια τους είναι πλήρως οργανωμένα έχουν βιβλιοθήκες, εγκαταστάσεις που δεν έχω δει σε αντίστοιχα Ελληνικά και το βασικότερο δεν έχουν κομματικές παρατάξεις και διαπλοκή φοιτητών-καθηγητών!
Τα πράγματα αλλάζουν στις θεωρητικές επιστήμες! Εγώ παρακολουθούσα ένα μάθημα που είχε να κάνει με την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου και τη Μέση Ανατολή και η επιφανειακή και αποσπασματική προσέγγιση των θεμάτων με εκανε να
Δεν ξεχνάω μια μέρα που είχαν το θέμα να μπει η Τουρκία η όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Αφού μίλησαν πολλοί και ακούστηκαν ότι θες η καθηγήτρια έκανε μια άτυπη ψηφοφορία και ρωτάει στη τάξη όποιοι είναι με το όχι να σηκώσουν το χέρι.. Το σήκωσα εγώ, ένας τύπος που σκιζόταν λίγα λεπτά πιο πρίν να μπεί, μια μαντηλοφορούσα Παλαιστίνια και το "φυτό"της τάξης! Στο ναι να μπεί σήκωσαν το χέρι οι καμιά 25 αριά Γερμανίδες της αίθουσας...... :S :S :S :S
se αγγλοφωνο τμημα το εκανες το μεταπτυχιακο?