Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οχι,έχει πολλές Πολωνέζες.Απλά είναι θέμα πόσο αντέχεις.Ατομα που να αντέχουν ανεξάντλητο βλάχικο τσιμπούκι για 3 ώρες μετά από 12 ώρες ταξίδι και 25 ώρες δουλειά δεν είναι πολλοί.Τελευταία απλά πέρασα το όριο αντοχής λόγω ηλικίας,αρρώστειας κτλ.Είμαι ακόμα στο παίγνιο αλλά όχι ο ίδιος.
Ελπίζω να επανέλθω στο καθεστώς απόλυτου Βαλκάνιου υπεράρχοντος πριαπιστή πρέπει τώρα να ξεσκίσω στα εύφορα εδάφη του Κατοβίτς.
Πάντα περιμένουν την ευλογία μας αυτά τα χώματα ανεξαρτήτως κατάστασης πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Από την άλλη γίνονται προσφορές ακινήτων τώρα Ελλάδα και σκέφτομαι να εγκαταλείψω τα πουτσοταξίδια εντελώς και να επενδύσω στα ακίνητα αντί για το μουνί
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τι διαβάζω????????? Για να πάρεις ακίνητο στην Ελλάδα πρέπει να είσαι πολύ βλάκας και ηλίθιος ! Όλοι προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν κι εσύ έρχεσαι για να αγοράσεις? Σαν καλό θύμα ακούγεσαι....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τι διαβάζω????????? Για να πάρεις ακίνητο στην Ελλάδα πρέπει να είσαι πολύ βλάκας και ηλίθιος ! Όλοι προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν κι εσύ έρχεσαι για να αγοράσεις? Σαν καλό θύμα ακούγεσαι....

Μην αυθαδιάζεις,ο αρχηγός είναι πάντα έτη φωτός μπροστά.  :tickedoff:

Και μπορεί σε εμάς να φαίνεται ότι πάει 11 ώρες με το τρένο για να γαμήσει Πολωνέζες πουτάνες ενώ χαλαρά θα μπορούσε με συνολικά λιγότερα λεφτά και ταλαιπωρία,απλά να καλέσει σπίτι του μια από τις αμέτρητες Πολωνέζες ανεξάρτητες που δουλεύουν Γερμανία,αλλά μάλλον φταίει που δε μας κόβει αρκετά για να κατανοήσουμε το ανώτερο κλάριν σκεπτικό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Και μπορεί σε εμάς να φαίνεται ότι πάει 11 ώρες με το τρένο για να γαμήσει Πολωνέζες πουτάνες ενώ χαλαρά θα μπορούσε με συνολικά λιγότερα λεφτά και ταλαιπωρία,απλά να καλέσει σπίτι του μια από τις αμέτρητες Πολωνέζες ανεξάρτητες που δουλεύουν Γερμανία,αλλά μάλλον φταίει που δε μας κόβει αρκετά για να κατανοήσουμε το ανώτερο κλάριν σκεπτικό.

Kαι γιατι δε παει με αεροπλανο? Για Κattowitz εχει φτηνες πτησεις συνεχεια απο ολη τη Γερμανια. Εκτος αν νομιζει οτι θα βαλει δαχτυλο μεσα στο λεωφορειο :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Kαι γιατι δε παει με αεροπλανο? Για Κattowitz εχει φτηνες πτησεις συνεχεια απο ολη τη Γερμανια. Εκτος αν νομιζει οτι θα βαλει δαχτυλο μεσα στο λεωφορειο :grin:

Πριν καιρό του είχα γράψει περί ryanair,αλλά απάντηση δεν πήρα..

Και επειδή θεωρω απίθανο ένας ανώτερος Έλλην κλάριν να φοβάται τα αεροπλάνα,πιστεύω ότι επιλέγει τραίνο γιατί στις 11 ώρες του ταξιδιού οι πιθανότητες να του ξηγηθεί κάποια από τις μονίμως καυλωμένες Πολωνέζες συνταξιδιώτισσές του κανένα βλάχικιο τσιμπούκι και καμιά κωλογλειφάδα είναι πολύ μεγάλες.

Νομίζω ότι μέσα σε 11 ώρες και μάλιστα σε τόσο περιορισμένο χώρο,οι Πολωνέζες οσμίζονται την ανώτερότητα που βαλκάνιου πέουλα και συρρέουν στην καμπίνα του σαν μέλλισες.
Και μετά καταλαβαίνετε,πέφτουν κανά 32 γαμήσια μέχρι το Κατοβίτσε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Πιστευω πως θα αναθεωρίσει και θα κάνει σοβαρή επένδυση σε ακίνητο στην Πολωνία ή την Ουκρανία και όχι στο ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ που θα πληρώνει ΈΝΦΙΑ,ΕΡΤ και στο διπλανό ακίνητο θα μένουν Λάθρο!!!

Αυτοκτονία η επένδυση έστω και ενός Ευρώ στο χρεωκοπιστάν....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πιστευω πως θα αναθεωρίσει και θα κάνει σοβαρή επένδυση σε ακίνητο στην Πολωνία ή την Ουκρανία και όχι στο ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ που θα πληρώνει ΈΝΦΙΑ,ΕΡΤ και στο διπλανό ακίνητο θα μένουν Λάθρο!!!

Αυτοκτονία η επένδυση έστω και ενός Ευρώ στο χρεωκοπιστάν....

Aυτη τη στιγμη η καλυτερη χωρα για ακινητηα ειναι η Ελλαδα. Τζαμπα πραγμα και παιρνεις φιλετα. Οποιος εχει ρευστο μπορει να παρει πολυ πραγμα.
Πολωνια ειναι αυτοκτονια. Η φουσκα των ακινητων εχει φτασει στα υψη. Καθε εργαζομενος με ενα μισθουλακο παιρνει δανειο απο τραπεζα και αγοραζει ακινητο μολις βγηκε απο το αυγο του. Φυσικα ο ρυθμος αναπτυξη της οικονομιας δε μπορει να το παρακολουθησει και αν σκασει η φουσκα θα εχουμε κλαματα.
Οσο για την Ουκρανια σε μια χωρα σε ...εμπολεμη κατασταση θα πας να παρεις ακινητο?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Aυτη τη στιγμη η καλυτερη χωρα για ακινητηα ειναι η Ελλαδα. Τζαμπα πραγμα και παιρνεις φιλετα. Οποιος εχει ρευστο μπορει να παρει πολυ πραγμα.
Πολωνια ειναι αυτοκτονια. Η φουσκα των ακινητων εχει φτασει στα υψη. Καθε εργαζομενος με ενα μισθουλακο παιρνει δανειο απο τραπεζα και αγοραζει ακινητο μολις βγηκε απο το αυγο του. Φυσικα ο ρυθμος αναπτυξη της οικονομιας δε μπορει να το παρακολουθησει και αν σκασει η φουσκα θα εχουμε κλαματα.
Οσο για την Ουκρανια σε μια χωρα σε ...εμπολεμη κατασταση θα πας να παρεις ακινητο?

Σεβαλιέ,από όσα ακούω από τις Πολωνέζες,η οικονομική κατάσταση στην Πολωνία μου θυμίζει λίγο Ελλαδα της φούσκας που σου έστελναν την πιστωτικη σπίτι σου.
Πήγαν μερικές πολυεθνικές,υπήρξε και μια επιτηδευμένη οικονομική στήριξη από τους μεγάλους και την είδαν όλοι οι Πολωνοί ξαφνικά δυτικοί..

Όσο περί Ελλάδας..
Θεωρώ ότι αν δεν είσαι ο υπερτσάκαλος που έχει συλλάβει κάποιο πολύ καλό μακροπρόθεσμο σχέδιο αξιοποίησης και απλά βάλεις της οικονομίες σου για να πάρεις ένα διαμέρισμα ή ένα οικόπεδο,είναι ΜΕΓΑΛΟ λάθος.

Η Ελλάδα,αν ορθοποδήσει,θα κάνει πάρα πολλά χρόνια.
Εγώ λέω διψήφιο αριθμό.

Ας πούμε ότι αγοράζω εγώ ένα διαμέρισμα κάτω..
Θα πληρώνω ΕΝΦΙΑ και ένα σωρό μαλακίες.
Και ποιος θα μου το φυλάει από κλοπές ή ότι δε θα μπουν μέσα 30 πάκηδες να μένουν;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σεβαλιέ,από όσα ακούω από τις Πολωνέζες,η οικονομική κατάσταση στην Πολωνία μου θυμίζει λίγο Ελλαδα της φούσκας που σου έστελναν την πιστωτικη σπίτι σου.
Πήγαν μερικές πολυεθνικές,υπήρξε και μια επιτηδευμένη οικονομική στήριξη από τους μεγάλους και την είδαν όλοι οι Πολωνοί ξαφνικά δυτικοί..

Όσο περί Ελλάδας..
Θεωρώ ότι αν δεν είσαι ο υπερτσάκαλος που έχει συλλάβει κάποιο πολύ καλό μακροπρόθεσμο σχέδιο αξιοποίησης και απλά βάλεις της οικονομίες σου για να πάρεις ένα διαμέρισμα ή ένα οικόπεδο,είναι ΜΕΓΑΛΟ λάθος.

Η Ελλάδα,αν ορθοποδήσει,θα κάνει πάρα πολλά χρόνια.
Εγώ λέω διψήφιο αριθμό.

Ας πούμε ότι αγοράζω εγώ ένα διαμέρισμα κάτω..
Θα πληρώνω ΕΝΦΙΑ και ένα σωρό μαλακίες.
Και ποιος θα μου το φυλάει από κλοπές ή ότι δε θα μπουν μέσα 30 πάκηδες να μένουν;

Ακριβως. Για Ελλαδα μιλαω αν εισαι δικτυωμενος και ξερεις οτι θα αξιοποιηθει επενδυτικα το ακινητο σου. Αλλιως να παρεις για χρηση ενα διαμερισμα με τις οικονομιες σου ναι δε λεει. Κανε τα κατι αλλο τα χρηματα σου.
Η Πολωνια εχει τη διαφορα οτι δεν εχει τον υπερογκο διεφθαρμενο δημοσιο τομεα οπως η Ελλαδα. Και εχει προς το παρον χαμηλο δημοσιο χρεος. Αλλα ηδη τωρα αρχιζουν να θελουν να αυξανουν δαπανες αφου βλεπουν οτι εχουν το περιθωριο. Οπως δηλαδη και στην Ελλαδα της δεκαετιας του 80. Στη σημερινη εποχη ο ιστορικος χρονος παει πιο  " γρηγορα".
Ετσι ειχαμε πριν την Ελλαδα 50-70 και ακολουθησε η Ελλαδα του 80. Το ιδιο και εδω μονο που γινεται σε πιο συμπυκνωμενο χρονο.
Απλα οι αμερικανοι τοτε εχτιζαν ως φραγμα απεναντι στην ΕΣΣΔ την Ελλαδα, τωρα την Πολωνια, τις βαλτικες και τη Ρουμανια, Ουγγαρια.
Οι Πολωνοι αρχιζουν να ξοδευουν για εξοπλισμους καθως τους πιεζουν οι αμερικανοι και τους εκφοβιζουν οι Ρωσοι. Κανουν και πολλα δημοσια εργα, ηδη ειχαν κανει για τον euro 2012. Φυσικα δε γινεται το φαγοποτι που γινοταν στην Ελλαδα, υπαρχει περισσοτερος ελεγχος, αλλα οσο ναναι και εδω δεν ειναι αγια τα πραγματα. Το χρημα κινει τα παντα ως γνωστον.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Aυτη τη στιγμη η καλυτερη χωρα για ακινητηα ειναι η Ελλαδα.
OOOOOXXXXIIIIIII και για κανένα λόγο! Οκ δεκτό για τη φούσκα της Πολωνίας! Όσο για Ουκρανία ο πόλεμος δεν είναι τόσο κακός! Ρίχνει τιμές, αλλά όπως είχε πει ο Δάσκαλος Ιωσήφ δεν υπάρχουν καθαροί τίτλοι ιδιοκτησίας...

Όπως λέει και ο φίλος που μένει Γερμανία στο ακίνητο δεν παίζει ρόλο η τιμή του ακινήτου αλλά η συντήρησή του και η επενδυτική του αξία!! Στο ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΤΑΝ είναι και τα δυο στον πάτο ...  

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ακριβως. Για Ελλαδα μιλαω αν εισαι δικτυωμενος και ξερεις οτι θα αξιοποιηθει επενδυτικα το ακινητο σου. Αλλιως να παρεις για χρηση ενα διαμερισμα με τις οικονομιες σου ναι δε λεει. Κανε τα κατι αλλο τα χρηματα σου.
Η Πολωνια εχει τη διαφορα οτι δεν εχει τον υπερογκο διεφθαρμενο δημοσιο τομεα οπως η Ελλαδα. Και εχει προς το παρον χαμηλο δημοσιο χρεος. Αλλα ηδη τωρα αρχιζουν να θελουν να αυξανουν δαπανες αφου βλεπουν οτι εχουν το περιθωριο. Οπως δηλαδη και στην Ελλαδα της δεκαετιας του 80. Στη σημερινη εποχη ο ιστορικος χρονος παει πιο  " γρηγορα".
Ετσι ειχαμε πριν την Ελλαδα 50-70 και ακολουθησε η Ελλαδα του 80. Το ιδιο και εδω μονο που γινεται σε πιο συμπυκνωμενο χρονο.
Απλα οι αμερικανοι τοτε εχτιζαν ως φραγμα απεναντι στην ΕΣΣΔ την Ελλαδα, τωρα την Πολωνια, τις βαλτικες και τη Ρουμανια, Ουγγαρια.
Οι Πολωνοι αρχιζουν να ξοδευουν για εξοπλισμους καθως τους πιεζουν οι αμερικανοι και τους εκφοβιζουν οι Ρωσοι. Κανουν και πολλα δημοσια εργα, ηδη ειχαν κανει για τον euro 2012. Φυσικα δε γινεται το φαγοποτι που γινοταν στην Ελλαδα, υπαρχει περισσοτερος ελεγχος, αλλα οσο ναναι και εδω δεν ειναι αγια τα πραγματα. Το χρημα κινει τα παντα ως γνωστον.

Συμφωνώ,τα κράτη αυτά έχουν γίνει προτεκτοράτο των Αμερικανών.
Και ένα ακόμη κακό που βλέπω,είναι ότι οι Πολωνέζες θα γίνουν σαν τις Ελληνίδες εποχης 2000..
Χωρίς παιδεία και με νωπές εξιστορίσεις ή ακόμη και αναμνήσεις πείνας,ένας λαός δεν μπορεί να διαχειριστεί ψύχραιμα τέτοιες αλλαγές.

Πάντως πολύ πίεση στη Ρωσία  τελευταία..
Εμπορικό εμπάργκο για άλλο ένα χρόνο,η IAAF τους απέκλεισε από την Ολυμπιάδα,κάθε μέρα δυτικές μελέτες ότι η Ρωσία δεν είναι ασφαλής χώρα,σενάρια για την έκβαση πολέμου ΝΑΤΟ-Ρωσίας..
Τι θέλουν τα μουνόπανα να κάνουν πάλι δεν ξέρω..

@Glock άκου ένα καλό..
Μία θεία της δικιάς μου,μετά από οικονομίες μιας ζωής με τον άντρα της,όταν βγήκαν σύνταξη αγόρασαν μια μονοκατοικία σε μια περιοχή,όχι Κεφαλάρι της Γερμανίας,αλλά περίπου σαν Μαρούσι για
750.000 ευρώ..
1 χρόνο μετά,στήθηκε camp απέναντί τους με 3.000 επενδυτές και πλέον δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους βράδυ,δεν μπορούν να αφήσουν τίποτα στην αυλή γιατί τους τα παίρνουν,δεν μπορούν να ησυχάσουν από την οχλαγωγία..

Εγώ θεωρώ ότι με την κατάσταση στην Ευρώπη,ο μέσος εργαζόμενος που έχει απλά κάποιες οικονομίες,ας τις κρατήσει μέχρι να "ξεκαθαρίσει" η φάση σε λίγα χρόνια.
Γιατί για ξακαθάρισμα πάει...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
OOOOOXXXXIIIIIII και για κανένα λόγο! Οκ δεκτό για τη φούσκα της Πολωνίας! Όσο για Ουκρανία ο πόλεμος δεν είναι τόσο κακός! Ρίχνει τιμές, αλλά όπως είχε πει ο Δάσκαλος Ιωσήφ δεν υπάρχουν καθαροί τίτλοι ιδιοκτησίας...

Όπως λέει και ο φίλος που μένει Γερμανία στο ακίνητο δεν παίζει ρόλο η τιμή του ακινήτου αλλά η συντήρησή του και η επενδυτική του αξία!! Στο ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΤΑΝ είναι και τα δυο στον πάτο ...  

Eλλαδα, ( απανταω και στο βαλκανιο ) ξεκαθαριζω ακομη μια φορα οτι ειναι αν εχεις διασυνδεσεις και ξερεις που πως. Και παλι ειναι ρισκο. Τους ¨επενδυτες" τους φερνουν για να ρυθμιζουν και παιζουν με τιμες, να αποθαρρυνουν τους ανεπιθυμητους και να φερουν τους " επιθυμητους".
Οσο για τις χωρες αυτες αντι να ριξουν χρημα και επενδυσεις στην εσωτερικη τους παραγωγικη μηχανη και να αναβαθμιστουν, ειναι αποκλειστικα εξαρτωμενοι απο τις Αμερικανικες επενδυσεις. Επομενως ειναι τα πουτανακια των αμερικανων. Αν κανουν οτι φευγουν οι αμερικανοι, τοτε οι χωρες αυτες θα καταρρευσουν σαν τραπουλοχαρτα και θα χουμε σκηνικα καταρρευσης κομμουνισμου. Και εδω ο κοσμος δεν εχει ασπο πισω περιουσιες και καταθεσεις , μονο τον μισθο. Ολα ανηκουν σε μεγαλες ξενες πολυεθνικες.
Επισης προκαλουν πολυ τη Ρωσσια, αυτη τη στιγμη η Πολωνια νομιζω ειναι ο νο1 στρατιωτικος στοχος της Ρωσσιας (  δεν ειναι η Τουρκια, γιατι για την Τουρκια εχουν αλλους, την Ελλαδα, τους Κουρδους, το Ιραν κλπ ).
Τωρα γινεται η νατοικη ασκηση Anakoda για την οποια ακομη και ο Γερμανος ΥΠΕΞ δηλωσε οτι ειναι προκληση απεναντι στη Ρωσια.
Kαι αυτα δεν ειναι κατι που τα φανταζομαι, καθως και οι Καναδικες υπηρεσιες πιστευουν οτι η Ρωσικη στρατιωτικη μηχανη ετοιμαζεται ξεκαθαρα γ ια πολεμο www.dailystar.co.uk/news/latest-news/523292/Canadian-Security-Intelligence-Service-report-russia-mobilising-war-ww3-nato]http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/523292/Canadian-Security-Intelligence-Service-report-russia-mobilising-war-ww3-nato.Οχι[/URL] ανορθοδοηξες επιχειρησεις τυπου Κριμαιας και Ουκρανιας αλλα κανονικο τακτικο συμβατικο πολεμο με τακτικες δυναμεις.
Ετσι οταν τα ρωσικα τανκς παρουν μπρος και οι ρωσικοι πυραυλοι πυροδοτηθουν, η πρωτη χωρα που θα σαρωθει και θα συντριβει θα ειναι η Πολωνια.
Οι Πολωνοι λιγδοσε τωρα το αντερακι τους, απο εκει που ηταν πριν και αντι να κρατησουν χαμηλα και ταπεινα τη μπαλα, πηραν τα μυαλα τους αερα και την εχουν δει εθνικισμος, υπερδυναμη και ετσι. Αντιθετα με τους Τσεχους πχ. Επομενως αυτο δεν θα τους βγει σε καλο στο τελος. Γιατι οταν διαπραττεις υβρη, ερχεται η νεμεσις

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατί για ξακαθάρισμα πάει...
Πες τα και λίγο στο BREXIT που με βγάζουν ανιστόριτο, μπουρδολόγο, ηλίθιο και πολιτικό αναλυτή του μπου επειδή τους λέω πως η υπάρχουσα κατάσταση δεν βγαίνει...
Μόνο βολεμένοι, πούστηδες και Λάθρο μπορούν να πουν οτι ο κόσμος πάει προς το καλό!  Όσοι άλλοι το λένε και δεν ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες πλανώνται οικτρά! 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οντως με 65 ευρώ ήρθα από ένα αεροδρόμιο όμως του κώλου.Εδώ Κατοβίτσε τρελλά ξεκωλάκια καμία σχέση με Γερμανία τα πετάνε όλα έξω.Ημουν σε φεστιβάλ και έπαθα την πλάκα μου.Οχι όμως επίπεδο Wielkopolska.
Εκανε και μια μαλακία η δικιά μου και μάλλον θα έρθει αύριο ξενοδοχείο.
Θα ξεχυθώ με 1000 ζλότυ στην τσέπη σε Pomaranca Energy να δούμε τι θα γίνει.Πολύ ξεκωλίδι εδώ όχι βέβαια ποιοτικές γκόμενες όπως Wielkopolska αλλά ένα σκαλί πάνω από Γερμανία και πολύ έκφυλες.Και ο καιρός καμία σχέση με Γερμανία.30 βαθμούς.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τρελλά ξεκωλάκια Ημουν σε φεστιβάλ και έπαθα την πλάκα μου.Πολύ ξεκωλίδι εδώ και πολύ έκφυλες.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πωπω κρίμα που δεν μπορώ να ταξιδέψω καλοκαίρι....

Αυτή τη περίοδο η Ρόδος έχει μαζεψει και το κάθε ευρωπαικό κατακάθι.... Καταθλιπτική κατάσταση εν μέσω καλοκαιριού... Τα Μάιο ξεκινήσαμε καλά και τώρα τρώμε σφαλιάρα!!!
Ονειρεύομαι καλοκαιρι Pomeranza να κάθομαι κάτω απο τη κυκλική πίστα στο κέντρο και να βλέπω τα γκομενάκια με τα μίνι απο κάτω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και με τη μουσική και τα οπτικά εφε!!!! Από τα  καλύτερα κλαμπ που έχω πάει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πωπω κρίμα που δεν μπορώ να ταξιδέψω καλοκαίρι....

Αυτή τη περίοδο η Ρόδος έχει μαζεψει και το κάθε ευρωπαικό κατακάθι.... Καταθλιπτική κατάσταση εν μέσω καλοκαιριού... Τα Μάιο ξεκινήσαμε καλά και τώρα τρώμε σφαλιάρα!!!
Ονειρεύομαι καλοκαιρι Pomeranza να κάθομαι κάτω απο τη κυκλική πίστα στο κέντρο και να βλέπω τα γκομενάκια με τα μίνι απο κάτω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και με τη μουσική και τα οπτικά εφε!!!! Από τα  καλύτερα κλαμπ που έχω πάει

Οσο σκέφτομαι τα χρόνια που χάσαμε από τη ζωή μας Ρόδο ενώ πάνω ήτανε ο παράδεισος.Αλλά πού να τα ξέραμε τότε.
Τώρα έχω παππουδιάσει αρκετά μερικές γκόμενες που χτύπαγα πριν άνετα τώρα μου φαίνεται σα μη αποδεκτό να καμακώνω.
Πολωνία δεν είναι ακριβώς το ίδιο σκηνικό με Ουκρανία όπου όσο μεγαλύτερος τόσο το καλύτερο.
Το καλό με τις Πολωνέζες είναι οτι γυρνάνε συχνά μόνες με ξέκωλη εμφάνιση για να καμακωθούν ενώ οι Γερμανίδες είναι πάντα σε παρέες και πολύ πιο αντρικά και συντηρητικά ντυμένες.Οι Πολωνές είναι πολύ θηλυκές όλες τίγκα στο βάψιμο με μισόκωλα σορτς και τακούνια.
Πολύ φτηνό ανατολικό λουκ αλλά είναι ωραία.
Είδα σήμερα σε μισή μέρα όσα κωλομέρια κυλότες και μουνιά βλέπω Γερμανία σε ένα χρόνο.
Λόγω κούρασης το επίπεδο καμακιού μου ήταν απαράδεκτα χαμηλό ελπίζω να έχω μεγαλύτερη τύχη στα κλαμπ γιατί εκεί ξεκινάς με την ατάκα chcesz drink?(θες ποτό?) και συνήθως πιάνει.
Αλλά Πολωνία άπειρο υλικό για καμάκι.Ενας τριαντάρης ξένος κανονικής εμφάνισης και εισοδήματος που μένει εδώ γαμεί και δέρνει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οσο σκέφτομαι τα χρόνια που χάσαμε από τη ζωή μας Ρόδο ενώ πάνω ήτανε ο παράδεισος.Αλλά πού να τα ξέραμε τότε.
Τώρα έχω παππουδιάσει αρκετά μερικές γκόμενες που χτύπαγα πριν άνετα τώρα μου φαίνεται σα μη αποδεκτό να καμακώνω.
Πολωνία δεν είναι ακριβώς το ίδιο σκηνικό με Ουκρανία όπου όσο μεγαλύτερος τόσο το καλύτερο.
Το καλό με τις Πολωνέζες είναι οτι γυρνάνε συχνά μόνες με ξέκωλη εμφάνιση για να καμακωθούν ενώ οι Γερμανίδες είναι πάντα σε παρέες και πολύ πιο αντρικά και συντηρητικά ντυμένες.Οι Πολωνές είναι πολύ θηλυκές όλες τίγκα στο βάψιμο με μισόκωλα σορτς και τακούνια.
Πολύ φτηνό ανατολικό λουκ αλλά είναι ωραία.
Είδα σήμερα σε μισή μέρα όσα κωλομέρια κυλότες και μουνιά βλέπω Γερμανία σε ένα χρόνο.
Λόγω κούρασης το επίπεδο καμακιού μου ήταν απαράδεκτα χαμηλό ελπίζω να έχω μεγαλύτερη τύχη στα κλαμπ γιατί εκεί ξεκινάς με την ατάκα chcesz drink?(θες ποτό?) και συνήθως πιάνει.
Αλλά Πολωνία άπειρο υλικό για καμάκι.Ενας τριαντάρης ξένος κανονικής εμφάνισης και εισοδήματος που μένει εδώ γαμεί και δέρνει.
Στη Ρόδο παλιώτερα έβγαινε το "αφρώδες τουριστικό μεθυστικό Ευρώ" ! Αυτό έδινε πολλές επιλογές το χειμώνα για ταξίδια και γούστα!
Πλέον τα τελευταία χρόνια και φέτος ακόμα χειρότερα  υπάρχει θέμα....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χαμός χτες Pomeranca Energy με τα ξέκωλα.Αμα πόστσρα φωτό θα τράβαγαν όλοι μαλακία.Παχιτηκαν δυο τσαμπουκάδες με Πολωνούς.Ο ένας με κατηγόρησε οτι είμαι μέλος του ΙΣΙΣ.
Είμαι τώρα με τη γκόμενα στο δωμάτιο πρώην μις Σλάσκιε.
Χτύπησα και ενα εντελώς απίστευτο μουνί σήμερα στο σταθμό παεά ρην εξάντληση.Αύριο φέρνω τη γκόμενα Ελλάδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι χαϊδεύει το σλαβικό μπούτι της γκομενας.Μου είπε ότι της αρέσουν πολύ τα δώρα και θέλει αληθινή αγάπη.

TP6BBh.jpg

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Χαμός χτες Pomeranca Energy με τα ξέκωλα.Αμα πόστσρα φωτό[glow=red,2,300] θα τράβαγαν όλοι μαλακία[/glow].Παχιτηκαν δυο τσαμπουκάδες με Πολωνούς.Ο ένας με κατηγόρησε οτι είμαι μέλος του ΙΣΙΣ.
Είμαι τώρα με τη γκόμενα στο δωμάτιο  [glow=red,2,300] πρώην μις Σλάσκιε [/glow]
Χτύπησα και ενα εντελώς απίστευτο μουνί σήμερα στο σταθμό παεά ρην εξάντληση.Αύριο φέρνω τη γκόμενα Ελλάδα.
  :kneel: :kneel: :kneel:..αλλα κοψε κατι!!! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom