Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μου είπε ότι της αρέσουν πολύ τα δώρα και θέλει αληθινή αγάπη.

TP6BBh.jpg

Στο πρώτο εκανε διάνα !!

Στο δευτερο ας παρει καλυτερα τη βοηθεια του κοινού !!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μου κάνετε ζημιά! Κάθε φορά που φευγω απο Πολωνία λεω τελείωσε δεν ξαναπάω, τελευταία φορά ήταν! Τώρα έχω ξεσηκωθεί χειμώνα να ξαναπάω...

Φίλε Ρολογά, τώρα θα έπρεπε να ερχόσουν στο Λβώφ να δείς τι γίνεται, όχι στον άκυρο Φεβρουάριο...
Πάλι μιλάς για χειμώνα, και πάλι πας να κάνεις τα ίδια λάθη...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε Ρολογά, τώρα θα έπρεπε να ερχόσουν στο Λβώφ να δείς τι γίνεται, όχι στον άκυρο Φεβρουάριο...
Πάλι μιλάς για χειμώνα, και πάλι πας να κάνεις τα ίδια λάθη...
Καλά δεν έχετε καταλάβει πως δουλευω την σεζόν και δεν μπορώ να λείψω εκτός νησιού ούτε μισή μέρα? Εξάλου τώρα είναι καλά κι εδώ! Θεωριτικά καλά γιατί έχουμε και πολύ σαβουροτουρισμό!

Το καλοκαίρι πάνω κάτω όλα τα μέρη καλά είναι! Πιο χαλαρή διάθεση , πιο λίγα ρούχα κτλ !
Το ζητούμενο είναι να βρούμε δυνατά μέρη το χειμώνα που εδώ είναι ερημιά και γεμάτο τρισάθλιες Ελλεηνίδες και διασκέδαση επιπέδου μεσανατολικού Χαλιφάτου...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σκηνικά από χτες το βράδυ.Πολωνέζα στο κλαμπ με ζαρτιέρες και μίνι που άφηνε όλο τον κώλο απέξω να χουφτώνεται από Πολωνούς στο Energy.

4HEVSr.jpg

PddoLh.jpg

Είχαν κουφαθεί όλοι με το  θέαμα.Και οι άλλες στο μαγαζί με αντίστοιχα ξέκωλες εμφανίσεις ήταν.

Η πόλη έχει άπειρο καμάκι.Σαφώς τις γκόμενες με τις πιο ξέκωλες εμφανίσεις στην Πολωνία.
Ηταν τραγική η εμφάνισή μου χτες Pomaranca και Energy αλλιώς θα είχα βγάλει σίγουρσα γκόμενα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως εδώ Κατοβίτσε έχει αληθινούς τσαμπουκάδες.Ο ένας μου έκανε αληθινή ανάκριση όταν έβγαινα από το κλαμπ ποιος είμαι από πού είμαι αν θα του βρω εξοχικό στην Ελλάδα και μετά με κατηγόρησε οτι είμαι μέλος του ΙΣΙΣ και άρχισε να με σπρώχνει.
Ο άλλος στράβωσε που κοίταζα τη γκόμενα που κυαλάριζε και ήρθε και μου είπε κάτι στα πολωνικά.Του λέω δεν καταλαβαίνω τι λες και ρίχνει μια σπρωξιά να φύγω.
Εχει πολλά ψωλάκια εδώ αλλά είναι κάπως χωριό η φάση δεν είναι κοσμοπολίτικη πόλη με φοιτητές και ξένους όπως Πόζναν,Βρότσλαβ.Αλλά γουστάρω εδώ παρόλο που Wielkopolska έχει τοπ μουνί και πολύ πιο ανοιχτές γκόμενες.
Να δούμε αύριο τι θα κάνω στο ξερό καμάκι σε Galleria κτλ σήμερα χτύπησα φοβερό μουνί από Bydgosz ίσως να τη φέρω Ελλάδα το Σεπτέμβριο.
Στη δικιά μου έβγαλα εισιτήριο για μεθαύριο ερχόμαστε μαζί.Μου είπε οτι έκανε μόντελινγκ  και βγήκε μις Σλάσκιε πριν 5 χρόνια.Θα το ξεκάρω.
Οι Πολωνοί είναι πολύ τυχεροί τόσα πολλά μουνιά είναι απίστευτο.Εχει τόσες κωλαρούδες και βυζαρούδες εδώ άλλος πλανήτης σε σχέση με Γερμανία και όλες πρόστυχες με τα κολλητά,τα σούπερ μίνι,τα τατού,τα μικροσκοπικά σορτς και το καυλέ λουκ.

Γενικά οι Πολωνέζες πώς να το πω γουστάρουν συνέχεια να είναι γκόμενες.Σήμερα μία στα Στάρμπακς είχε ξαπλώσει στην αγκαλιά του γκόμενού της και φαίνονταν τα μουνόχειλα από το ανύπαρκτο σορτς της.Επρεπε να τραβήξω φωτό για να το πιστέψετε.Ολα έξω μέρα μεσημέρι στον κεντρικό δρόμο που περνάνε όλοι.
Ολες σχεδόν που φοράνε σορτς δείχνουν το μισό κωλομέρι τρομερές καύλες.Μπορεί αύριο να τραβήξω μερικές φωτό.Γενικά πολύ χύμα δεν έχουν καμία ντροπή.Νιώθεις άρχοντας ψωλέας εδώ.
Καλύτερα να βγάλω μερικές φωτό για να δείτε την πραγματικότητα και όχι τι σας τσαμπουνάνε.
Αν αντί να κυνηγάω Πολωνέζες Παραλία Κατερίνης και Λεπτοκαρυά στα ένδοξα 2000s έκανα το ίδιο στην πηγή Βρότσλαβ,Πόζναν,Κατοβίτσε θα είχα ξεσκιστεί στον πότσο.Είναι τόσο ελευθέριες.Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα μας τα έτρωγαν τότε οι κάργιες οι Τσέχες(πιο κυριλέ βέβαια γκόμενες και σαφώς πιο μουνάρες αλλά όχι τέτοια ποσότητα όπως Πολωνία που τις αλλάζεις κάθε βδομάδα ή κάθε τριήμερο).
Ειδικά για κλαρίν φορτωμένους τσομπαναραίους κάτω των 35 εδώ Πολωνία είναι απλά επί γης παράδεισος.Δεν υπάρχει τέτοιο μέρος.Οσο πρωτόγωνος και να είσαι οι γκόμενες είναι απλά πιο πρωτόγονες και χύμα.Σκέτη έκπληξη.
Δεν υπάρχουν εδώ πουσταίοι φεμινιστικά σκατά.Οι γκόμενες είναι γκόμενες και φέρονται έτσι.

Το ένστικτο μου λέει να πάω αύριο Βρότσλαβ αύριο αλλά θα επιμείνω Κατοβίτσε.Τα έχω όλα εναντίον μου ηλικία,χρόνο παραμονής,κατάσταση υγείας αλλά στα αρχίδια μου.Τεράστια παράνοια.Αν δεν καταφέρω αύριο να βγάλω και δεύτερη γκόμενα Katowitz η πόλη δεν αξίζει.
Πρέπει να πάμε στα αληθιά πουτανομέρη Bielska Biala κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πάντως εδώ Κατοβίτσε έχει αληθινούς τσαμπουκάδες.Ο ένας μου έκανε αληθινή ανάκριση όταν έβγαινα από το κλαμπ ποιος είμαι από πού είμαι αν θα του βρω εξοχικό στην Ελλάδα και [size=18pt]μετά με κατηγόρησε οτι είμαι μέλος του ΙΣΙΣ[/size] και άρχισε να με σπρώχνει.

Δεν ξέρω πως μοιάζεις,αλλά θα γράψω κάτι γενικό,γιατί έχω δει κάποιες φορές να τρώνε κάποιοι τα μούτρα τους εδώ και να μην καταλαβαίνοουν το γιατί..

Θεωρώ ότι σε βόρεια και κεντρική Ευρώπη,δεν υπάρχει μεγαλύτερο μειονέκτημα στο καμάκι,από το να είσαι Έλληνας και να τυχαίνει να φέρνεις σε τουρκο ή άραβα..

Έχω γράψει και άλλες φορές για ένα Έλληνα γνωστό μου,που έτρωγε πόρτα σε Club ενώ εμείς μπάιναμε,μέχρι ότι τον έψαχναν πάντα από την κορυφή ως τα νύχια στον έλεγχο πριν τις πτήσεις.
Έχουν γίνει γενικά πολλές παπαριές σε αυτό το θέμα,αλλά είναι μια πτυχή της ζωής εδώ.

Αν μοιάζεις σε εθνικότητα που τις θεωρούν εδώ γτπ, ,πρέπει να αποδείξεις ότι κάνεις παπάδες σε κάποιον τομέα,π.χ.εργασία. ή να έχεις κάποιο άλλο προσόν ή να έχεις γυμνασει τέζα το σώμα,κ.λ.π.
Αλλιώς είσαι αυτομάτως εκτός παιχνιδιού..

Δε λέω ότι γενικά όποιος είναι μελαχρινος δεν μετράει εδώ.
Άλλωστε έχω δει Ισπανούς να παίζουν καλή μπαλίτσα και οι Β.Ευρωπαίοι τους θεωρουν και κουλ.
Αλλά μελαχρινός που αραβοτουρκοφέρνει,ειδικά αυτή την εποχή είναι τρελό μειονέκτημα..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εχει πολλά ψωλάκια εδώ αλλά είναι κάπως χωριό η φάση δεν είναι κοσμοπολίτικη πόλη με φοιτητές και ξένους όπως Πόζναν,Βρότσλαβ.Αλλά γουστάρω εδώ παρόλο που Wielkopolska έχει τοπ μουνί και πολύ πιο ανοιχτές γκόμενες.
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ όταν είχα πάει η πόλη στο κέντρο  ήταν ένα εργοτάξιο! Στους τοίχους ήταν γεμάτο κέλτικους σταυρούς και εθνικιστικά σύμβολα! Σε ένα κλάμπ είδαμε μπράβους να χτυπάνε άσχημα κάτι μοντελέ κοριτσάκια να τους κάνουν λαβές σαν να ήταν τσουβάλια και να τις πετάνε έξω με της κλωτσιές(όχι μεταφορικά)!!!
Αλλά έστω και έτσι αν είσαι μετρίων τόνων είναι καλά! Οι γκόμενες εκεί μοιάζουν με Ρωσίδες και όχι τόσο με πολωνέζες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ όταν είχα πάει η πόλη στο κέντρο  ήταν ένα εργοτάξιο! Στους τοίχους ήταν γεμάτο κέλτικους σταυρούς και εθνικιστικά σύμβολα! Σε ένα κλάμπ είδαμε μπράβους να χτυπάνε άσχημα κάτι μοντελέ κοριτσάκια να τους κάνουν λαβές σαν να ήταν τσουβάλια και να τις πετάνε έξω με της κλωτσιές(όχι μεταφορικά)!!!
Αλλά έστω και έτσι αν είσαι μετρίων τόνων είναι καλά! Οι γκόμενες εκεί μοιάζουν με Ρωσίδες και όχι τόσο με πολωνέζες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

γklok εκει πως κανεις πεσιμο στα μπαρ κ στα ορθαδικα?

περιμενεις να σε κοιταξει το μουνι στα ματια εντονα κ πας κ μιλας  η την πεφτεις χυμα?

εχει παρεξηγηθθει ποτε μουνι να φωναξει τους μπραβους να σε σαπακιασουν?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γklok εκει πως κανεις πεσιμο στα μπαρ κ στα ορθαδικα?

περιμενεις να σε κοιταξει το μουνι στα ματια εντονα κ πας κ μιλας  η την πεφτεις χυμα?

εχει παρεξηγηθθει ποτε μουνι να φωναξει τους μπραβους να σε σαπακιασουν?
Όχι στη Πολωνία ποτέ δεν παρεξηγείτε μουνί επειδή την πέφτει κάποιος! Να παρεξηγηθεί επειδή ΔΕΝ την πέφτεις είναι πιο πιθανό :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Όχι στη Πολωνία ποτέ δεν παρεξηγείτε μουνί επειδή την πέφτει κάποιος! Να παρεξηγηθεί επειδή ΔΕΝ την πέφτεις είναι πιο πιθανό :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ορμας ετσι η σου δινει τ πρασινο φως με το βλεμα?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ορμας ετσι η σου δινει τ πρασινο φως με το βλεμα?
Η κατάσταση στο Πολωνικό κλαμπ είναι κάπως άναρχη! Δεν υπάρχουν φανάρια στη Διασταυρωση με πράσινα και κόκκινα φώτα! Ή καλύτερα το φως εκεί είναι κολλημένο στο πορτοκαλί! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ τρέχεις πριν απο όλους και χτυπάς στο ψητό!!!!!!Ο Ευρωπαίος θα ολιγωρίσει και θα χάσει απέναντι στον υπερμάγκα Βαλκάνιο που δεν σέβεται το νόμο του περιβάλοντος αλλά μόνο της γκάβλας του!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η κμανική λογική είναι η καλύτερη απάντηση στην απορροία σου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μόνο Πολωνία.Κοιτάξτε αυτόν τον κινεζοειδη και τι γκόμενα έχει δίπλα του.Απο την Galeria σήμερα.

LD0dBk.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι να τραβάς τις πουτσοτριχες σου.Δεν παίζουν τέτοια πράγματα Δύση.

604CLK.jpg

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
καλα δε ντρεπονται να κυκλοφορουν με τετοιους τυπους? να πανε βιζιτα στο χοτελ του ενταξει δε θα το μαθει κανενας. να πανε μαζι του μετα το κλαμπ καπως να ξεγλιστρισουν παρομοιως. αλλα να τους κυκλοφορουν δε ντρεπονται???? πανως οσες πολωνεζες εχει τυχει να γνωρισω ( > 25) ηταν ολες κοολ ατομακια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μόνο Πολωνία.Κοιτάξτε αυτόν τον κινεζοειδη και τι γκόμενα έχει δίπλα του.Απο την Galeria σήμερα.

LD0dBk.jpg

Δυστυχώς, όχι μόνο Πολωνία. Προχτές είδα κι εδώ ένα χαλαρό εννιάρι με έναν Κουασιμόδο
χέρι-χέρι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.615
Πόντοι
216
Πραγματικα, πολυ ωραια πολωνεζα για τα κυβικα του κινεζου!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
οι αντρες πως αντιμετωπιζουν τετοια ζευγαρια φιλε κμαν? το παιζουν πολιτικαλι κορεκτ οπως ο γερμανος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom