Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Μου είπε ότι της αρέσουν πολύ τα δώρα και θέλει αληθινή αγάπη.
Στο πρώτο εκανε διάνα !!
Στο δευτερο ας παρει καλυτερα τη βοηθεια του κοινού !!
Μου είπε ότι της αρέσουν πολύ τα δώρα και θέλει αληθινή αγάπη.
Μου κάνετε ζημιά! Κάθε φορά που φευγω απο Πολωνία λεω τελείωσε δεν ξαναπάω, τελευταία φορά ήταν! Τώρα έχω ξεσηκωθεί χειμώνα να ξαναπάω...
Μου κάνετε ζημιά! Κάθε φορά που φευγω απο Πολωνία λεω τελείωσε δεν ξαναπάω, τελευταία φορά ήταν! Τώρα έχω ξεσηκωθεί χειμώνα να ξαναπάω...
Καλά δεν έχετε καταλάβει πως δουλευω την σεζόν και δεν μπορώ να λείψω εκτός νησιού ούτε μισή μέρα? Εξάλου τώρα είναι καλά κι εδώ! Θεωριτικά καλά γιατί έχουμε και πολύ σαβουροτουρισμό!Φίλε Ρολογά, τώρα θα έπρεπε να ερχόσουν στο Λβώφ να δείς τι γίνεται, όχι στον άκυρο Φεβρουάριο...
Πάλι μιλάς για χειμώνα, και πάλι πας να κάνεις τα ίδια λάθη...
Πάντως εδώ Κατοβίτσε έχει αληθινούς τσαμπουκάδες.Ο ένας μου έκανε αληθινή ανάκριση όταν έβγαινα από το κλαμπ ποιος είμαι από πού είμαι αν θα του βρω εξοχικό στην Ελλάδα και [size=18pt]μετά με κατηγόρησε οτι είμαι μέλος του ΙΣΙΣ[/size] και άρχισε να με σπρώχνει.
Εχει πολλά ψωλάκια εδώ αλλά είναι κάπως χωριό η φάση δεν είναι κοσμοπολίτικη πόλη με φοιτητές και ξένους όπως Πόζναν,Βρότσλαβ.Αλλά γουστάρω εδώ παρόλο που Wielkopolska έχει τοπ μουνί και πολύ πιο ανοιχτές γκόμενες.
Εγώ όταν είχα πάει η πόλη στο κέντρο ήταν ένα εργοτάξιο! Στους τοίχους ήταν γεμάτο κέλτικους σταυρούς και εθνικιστικά σύμβολα! Σε ένα κλάμπ είδαμε μπράβους να χτυπάνε άσχημα κάτι μοντελέ κοριτσάκια να τους κάνουν λαβές σαν να ήταν τσουβάλια και να τις πετάνε έξω με της κλωτσιές(όχι μεταφορικά)!!!
Αλλά έστω και έτσι αν είσαι μετρίων τόνων είναι καλά! Οι γκόμενες εκεί μοιάζουν με Ρωσίδες και όχι τόσο με πολωνέζες!!!
Όχι στη Πολωνία ποτέ δεν παρεξηγείτε μουνί επειδή την πέφτει κάποιος! Να παρεξηγηθεί επειδή ΔΕΝ την πέφτεις είναι πιο πιθανόγklok εκει πως κανεις πεσιμο στα μπαρ κ στα ορθαδικα?
περιμενεις να σε κοιταξει το μουνι στα ματια εντονα κ πας κ μιλας η την πεφτεις χυμα?
εχει παρεξηγηθθει ποτε μουνι να φωναξει τους μπραβους να σε σαπακιασουν?
Όχι στη Πολωνία ποτέ δεν παρεξηγείτε μουνί επειδή την πέφτει κάποιος! Να παρεξηγηθεί επειδή ΔΕΝ την πέφτεις είναι πιο πιθανό
Η κατάσταση στο Πολωνικό κλαμπ είναι κάπως άναρχη! Δεν υπάρχουν φανάρια στη Διασταυρωση με πράσινα και κόκκινα φώτα! Ή καλύτερα το φως εκεί είναι κολλημένο στο πορτοκαλί! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ τρέχεις πριν απο όλους και χτυπάς στο ψητό!!!!!!Ο Ευρωπαίος θα ολιγωρίσει και θα χάσει απέναντι στον υπερμάγκα Βαλκάνιο που δεν σέβεται το νόμο του περιβάλοντος αλλά μόνο της γκάβλας του!!!!!!!!!!ορμας ετσι η σου δινει τ πρασινο φως με το βλεμα?
Μόνο Πολωνία.Κοιτάξτε αυτόν τον κινεζοειδη και τι γκόμενα έχει δίπλα του.Απο την Galeria σήμερα.