Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τύποι τα έχετε μπλέξει και τα έχετε κανει αχταρμά. Ο γκλοκ λεει για ρωσιδες τουρίστριες και ο mind reader για ρωσιδες πορνες.

Λοιπόν, για να τα ξεκαθαρίσουμε και να απαντήσουμε στο ερώτημα του αν γουστάρουν οι ρωσιδες Ασιάτες, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ. Βασικα καμια φυλή δε γουστάρει Ασιάτες για να ειμαστε ειλικρινείς, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία. Πίσω στις ρωσιδες λοιπόν, δύσκολα ρωσιδα θα κοιτάξει Ασιάτη επειδή πολυ απλα η "κακής ποιότητας" μετανάστευση στη Ρωσία προέρχεται απο κινέζοειδεις...

Ο φιλος γκλογκ ρωτησε συγκεκριμενα για τη συμπεριφορα των ρωσιδων στη Ταιλανδη.

Εγραψα και εξηγησα για τη συμπεριφορα των επαγγελματιων ρωσιδων απεναντι στους ασιατες.

Επισης εγραψα οτι οι μη επαγγελματιες πολυ σπανια ταξιδευουν εκει σολο χωρις αντρικη παρεα.

Σε αυτες τις σπανιες περιπτωσεις που ρωσιδες γκομενες ταξιδευουν μονες τους δεν θα εβλεπαν με ασχημο ματι να δοκιμασουν κατι που σε αυτες φαινεται διαφορετικο.

Εχεις δικιο στο οτι γενικα οι ρωσιδες αντιμετωπιζουν τους ασιατες "υποτιμητικα". Αυτο ομως συμβαινει μεσα στη χωρα τους. Οταν ταξιδευουν και δεν φοβουνται μην εκτεθουν στο κοινωνικο τους κυκλο η συμπεριφορα τους αλλαζει.

Ακομη και οι ελληνιδες πολλες φορες οταν βγαινουν μονες τους η σε γυναικειες παρεες στο εξωτερικο ξεσαλωνουν σεξουαλικα.

Μεσα στη χωρα τους ομως συμπεριφερονται οπως ακριβως  γραφεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Η γκομενα ήταν πολύ ωραία στο πρόσωπο απλά η φωτο δεν είναι καλή και είναι κουνημένη.
Είδα και ένα Λατίνο για τον πουτσο τελείως με πολυ ωραία γκομενα.
Τέτοιους τύπους γουστάρουν οι Πολωνέζες τόσο κατώτερους εμφανισιακά σε σχέση με αυτές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι.
Σε κανουν να αναρωτιεσαι ποσο μεγαλοι χορηγοι γινονται οι αγαμητοι !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε κανουν να αναρωτιεσαι ποσο μεγαλοι χορηγοι γινονται οι αγαμητοι !!

Ρε φίλε άμα σου πω ότι πολλοί από αυτούς εκτός απο χαλια εμφανισιακά είναι απενταροι άθλια ντυμένοι και μένουν σε χοστελ?Οι Πολωνέζες είναι θεόμουρλες δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πουθενά.
Μην ποσταρω τίποτα μουναρες ξανθιές με μικροπακια και Μπαγκλαντές να σας φυγει το τσέρβελο.
Πολλούς τέτοιους τριτοκοσμικούς τους πληρώνουν στην πραγματικότητα οι γκόμενες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ρε φίλε άμα σου πω ότι πολλοί από αυτούς εκτός απο χαλια εμφανισιακά είναι απενταροι άθλια ντυμένοι και μένουν σε χοστελ?Οι Πολωνέζες είναι θεόμουρλες δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πουθενά.
Μην ποσταρω τίποτα μουναρες ξανθιές με μικροπακια και Μπαγκλαντές να σας φυγει το τσέρβελο.
Πολλούς τέτοιους τριτοκοσμικούς τους πληρώνουν στην πραγματικότητα οι γκόμενες.

Εχει τυχει να γνωρισω καποιους φραγκατους που ντυνονται σαν λεχριτες.

Καποιοι απλα δεν δινουν σε αυτο το θεμα σημασια. Καποιοι σκοπιμα δεν θελουν να τραβανε τη προσοχη.

Καποιοι αλλοι δεν γουσταρουν να δινουν λεφτα σε ρουχα η ξενοδοχεια αλλα στις γκομενες τα σκανε χοντρα.

Ποσες φορες εχω δει σε κωλαδικα τυπους ντυμενους σα λεχριτες να σκανε διακοσαρες για να καβλαντισουν με κωλομπαρουδες.

Απο ολα εχει ο μπαξες !! Το τι κουβαλαει ο καθενας στα εσωψυχα του πολλες φορες δεν φαινεται ευκολα.

Αλλα πιστευω αποτελει παγκοσμια σταθερα το γεγονος οτι το χρημα και η εξουσια τραβαει τις γυναικες οπως το σκατο τις μυγες. Και σιγουρα δεν αποτελουν οι πολωνες εξαιρεση σε αυτο.

Χωρις να αμφισβητω συτο που γραφεις !!Πιστευω οτι αν ειχες τη δυνατοτητα και εψαχνες λιγο παραπανω τις περιπτωσεις οπως αυτες που αναφερεις που εκ πρωτης οψεως σου φαινονται "ασυμβατες" και παραξενες, στη παραπανω "παγκοσμια σταθερα" τελικα θα κατεληγες. Με καποιες εξαιρεσεις παντα που αναγονται σε μαλλον εκκεντρικες η προβληματικες περιπτωσεις και συμπεριφορες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να δούμε τι θα γίνει με την τρελέγκω.Χτες της έβαζα δάχτυλο στο ξενοδοχείο(είχε περίοδο και καλά) αγόρασα και τα εισιτήρια για Ελλάδα για αύριο σήμερα την είδα Galleria ενώ έκανα καμάκι.Ευτυχώς δε με πρόσεξε.
3 φορές παραλίγο να διασταυρωθούμε.Τώρα πάλι μαλακίες στο τηλέφωνο.Δεν ξέρω καν αν θα έρθει Ελλάδα μαζί μου αύριο.Απλά θεόμουρλες.
Γενικά αυτό σου σπάει τα αρχίδια με τις Πολωνέζες.Δεν είναι σταθερές.Η Τσέχα η Ουκρανή η Ρωσίδα άμα πει οτι θα κάνει κάτι το κάνει αρκεί να τηρήσεις και εσύ το λόγο σου.Η Πολωνέζα αλλάζει συνέχεια είναι παλαβή.Κάνουν mind games με τον έρωτα εγώ είμαι τώρα γέρος για αυτά.
Ισως και να με είδε η καριόλα να κάνω καμάκι σε άλλες για αυτό στράβωσε.Πάντως Κατοβίτσε πολύ πολύ μέτριο μουνί σε σχέση με Πόζναν.Πολύ μέτρια πράγματα δεν έβρισκα ψητό ενώ Πόζναν παντού μουνάρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η κατάσταση στο Πολωνικό κλαμπ είναι κάπως άναρχη! Δεν υπάρχουν φανάρια στη Διασταυρωση με πράσινα και κόκκινα φώτα! Ή καλύτερα το φως εκεί είναι κολλημένο στο πορτοκαλί! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ τρέχεις πριν απο όλους και χτυπάς στο ψητό!!!!!!Ο Ευρωπαίος θα ολιγωρίσει και θα χάσει απέναντι στον υπερμάγκα Βαλκάνιο που δεν σέβεται το νόμο του περιβάλοντος αλλά μόνο της γκάβλας του!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η κμανική λογική είναι η καλύτερη απάντηση στην απορροία σου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οντως χτυπάς ό,τι κινείται.Τελευταία έχω πέσει πολύ καμακικώς οπότε δεν έπιασα τις στάνταρ επιδόσεις.Είναι συνδυασμός κούρασης ηλικίας αρρώστειας.Παρόλα αυτά γίνεται αν έχεις δύναμη ενέργεια και λεφτά για κάψιμο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Να δούμε τι θα γίνει με την τρελέγκω.Χτες της έβαζα δάχτυλο στο ξενοδοχείο(είχε περίοδο και καλά) αγόρασα και τα εισιτήρια για Ελλάδα για αύριο σήμερα την είδα Galleria ενώ έκανα καμάκι.Ευτυχώς δε με πρόσεξε.
3 φορές παραλίγο να διασταυρωθούμε.Τώρα πάλι μαλακίες στο τηλέφωνο.Δεν ξέρω καν αν θα έρθει Ελλάδα μαζί μου αύριο.Απλά θεόμουρλες.
Γενικά αυτό σου σπάει τα αρχίδια με τις Πολωνέζες.Δεν είναι σταθερές.Η Τσέχα η Ουκρανή η Ρωσίδα άμα πει οτι θα κάνει κάτι το κάνει αρκεί να τηρήσεις και εσύ το λόγο σου.Η Πολωνέζα αλλάζει συνέχεια είναι παλαβή.Κάνουν mind games με τον έρωτα εγώ είμαι τώρα γέρος για αυτά.
 :o :o :o δοντ γουορρυ  ..υπαρχει λυση  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οντως χτυπάς ό,τι κινείται.Τελευταία έχω πέσει πολύ καμακικώς οπότε δεν έπιασα τις στάνταρ επιδόσεις.Είναι συνδυασμός κούρασης ηλικίας αρρώστειας.Παρόλα αυτά γίνεται αν έχεις δύναμη ενέργεια και λεφτά για κάψιμο.
Τι είναι αυτά ....Χώσε μεθεξιακό διθύραμβο  μέγα άρχοντα!!!! Με 4 προτάσεις θα τη βγάλεις? Πες μας για το καμακι του μέγα υπεράρχοντα Βαλκάνιου και την τεράστια υπεροχή του!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ο φιλος γκλογκ ρωτησε συγκεκριμενα για τη συμπεριφορα των ρωσιδων στη Ταιλανδη.

Εγραψα και εξηγησα για τη συμπεριφορα των επαγγελματιων ρωσιδων απεναντι στους ασιατες.

Επισης εγραψα οτι οι μη επαγγελματιες πολυ σπανια ταξιδευουν εκει σολο χωρις αντρικη παρεα.

Σε αυτες τις σπανιες περιπτωσεις που ρωσιδες γκομενες ταξιδευουν μονες τους δεν θα εβλεπαν με ασχημο ματι να δοκιμασουν κατι που σε αυτες φαινεται διαφορετικο.

Εχεις δικιο στο οτι γενικα οι ρωσιδες αντιμετωπιζουν τους ασιατες "υποτιμητικα". Αυτο ομως συμβαινει μεσα στη χωρα τους. Οταν ταξιδευουν και δεν φοβουνται μην εκτεθουν στο κοινωνικο τους κυκλο η συμπεριφορα τους αλλαζει.

Ακομη και οι ελληνιδες πολλες φορες οταν βγαινουν μονες τους η σε γυναικειες παρεες στο εξωτερικο ξεσαλωνουν σεξουαλικα.

Μεσα στη χωρα τους ομως συμπεριφερονται οπως ακριβως  γραφεις.

Ρε τύπε τι μου συγκρίνεις τωρα Ελλεηνιδες με Ρωσιδες... Ναι, τι να σου πω, οι Σλαβες τρελαίνονται για Ταϊλανδέζικο πουτσο... Γιαυτο οταν εγω πήγα ταιλανδη χτύπησα Λευκορωσιδα, επειδή ήθελε κατι το εξωτικό... Μια αλλη πρώην μου που μιλούσαμε για ταιλανδη που ελεγε πως εκει είχε γνωρίσει τον τοτε πρώην της (Ρώσος φυσικά).

Όπως και να το κάνουμε οι Ασιάτες δεν ειναι εξωτικοί, με το ζόρι να τους βγάλουμε γαμιαδες; Δεν εχω γνωρίσει γκομενα που να γουστάρει Ασιάτες, θεωρούνται το κατακάθι παντού και πάντα. Εχω φιλη Ελλεηνιδα, πρώην fuck buddy, εχει γαμησει όλες τις φυλές της γης, ε μα Ασιάτη δεν καταδέχτηκε ούτε αυτη να παει...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εχω εξοργιστεί με τις Πολωνές.Μάλλον θα αράξω στις αξιόπιστες Ουκρανές,Ρωσίδες για να ησυχάσω.Δεν μπορώ πια αυτά τα mind games και τους έρωτες μου σπάνε τα αρχίδια.
Με ρώταγε η γκόμενα θα με φροντίζεις(bedes mnie opiekuwac?).Θα είσαι ερωτευμένος μαζί μου?(Bedes mnie pokochac,polubisz mnie?),νιώθεις καλά μαζί μου?(masz poczucie zamnou?) και άλλες σάχλες έλεος.Τελικά το νόημα είναι να τους αγοράζεις bizuteria(μπιζού) και ρούχα που έχουν σταμπάρει αφού έτσι αποδεικνύεις την αγάπη σου τη φροντίδα σου και τον έρωτά σου για αυτές.
Αρχιδοπρήξιμο και πολύ συναίσθημα
.Οι Ουκρανές είναι πιο ρεαλίστριες ρευστό και μπούκι.Δε μιλάει καμία για μεγάλους έρωτες και πίπες.
Νομίζω σα Βαλκάνιος υπεράρχοντας επικοινωνώ καλύτερα με τις ανατολικές Σλάβες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε τύπε τι μου συγκρίνεις τωρα Ελλεηνιδες με Ρωσιδες... Ναι, τι να σου πω, οι Σλαβες τρελαίνονται για Ταϊλανδέζικο πουτσο... Γιαυτο οταν εγω πήγα ταιλανδη χτύπησα Λευκορωσιδα, επειδή ήθελε κατι το εξωτικό... Μια αλλη πρώην μου που μιλούσαμε για ταιλανδη που ελεγε πως εκει είχε γνωρίσει τον τοτε πρώην της (Ρώσος φυσικά).

Όπως και να το κάνουμε οι Ασιάτες δεν ειναι εξωτικοί, με το ζόρι να τους βγάλουμε γαμιαδες; Δεν εχω γνωρίσει γκομενα που να γουστάρει Ασιάτες, θεωρούνται το κατακάθι παντού και πάντα. Εχω φιλη Ελλεηνιδα, πρώην fuck buddy, εχει γαμησει όλες τις φυλές της γης, ε μα Ασιάτη δεν καταδέχτηκε ούτε αυτη να παει...
Πότε πήγες Ται? Αυτό που λέμε τώρα είναι νεα μόδα! Να φευγει Ρωσίδα τουρίστρια δίπλα απο τον παίδαρο φίλο μου και να πηγαίνει να την πέφτει μόνη της σε έναν αδιάφορο Ταυλανδο στην άλλη άκρη του κλάμπ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οντως οι Πολωνέζες είναι η μόνη εθνικότητα παγκοσμίως που έχουν πάει με όλες τις φυλές από πάκια και Μπαγκλαντές(που προτιμούν),Νεπάλ,Ταυλανδούς μέχρι ανατολικούς Ταμίλ.Δεν υπάρχει φυλή και είδος που να μην έχουν μουνιάσει και οι πυγμαίοι τις γαμάνε.Θέλουν και τα έχουν δοκιμάσει όλα και μετά συγκρίνουν πούτσες ρομαντισμό πόσα λεφτά δίνει ο καθένας κτλ.
Κούρδοι,Τούρκοι,Αραβες,πάκηδες,Ινδοί,Αφγανοί είναι νο. ένα στις προτιμήσεις των Πολωνέζων μαζί με τους Αράπηδες.Ξεφτίλα σκέτη.
Για αυτό πρέπει οι ανώτεροι Βαλκάνιοι να τους γαμήσουμε όλους το κέρατο μόνο ο Βαλκάνιος αξίζει να ζει να γαμεί και να δέρνει.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εχω εξοργιστεί με τις Πολωνές.Μάλλον θα αράξω στις αξιόπιστες Ουκρανές,Ρωσίδες για να ησυχάσω.Δεν μπορώ πια αυτά τα mind games και τους έρωτες μου σπάνε τα αρχίδια.

Αρχιδοπρήξιμο.Οι Ουκρανές είναι πιο ρεαλίστριες ρευστό και μπούκι.Δε μιλάει καμία για μεγάλους έρωτες και πίπες.
Νομίζω σα Βαλκάνιος υπεράρχοντας επικοινωνώ καλύτερα με τις ανατολικές Σλάβες
 :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Πολύ αρχιδοπρήξιμο και δράμα οι Πολωνέζες χωρίς λόγο.Με Τσέχες Ουκρανές δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα.Ποτέ δεν είδα Τσέχα να κλαίει οι Πολωνέζες έχουν το δάκρυ κορόμηλο.
Πάω ας πούμε σταθμό και γκαλέρια καμακώνω άριστα μουνάκια παρά τα γενικά χάλια που έχω και να μου πετάνε στο τέλος I have a boyfriend I cannot come to you.Γιατί δεν το λες από την αρχή να τελείωνουμε?Αλλά έτσι γουστάρουν να σε βασανίζουν.
Να δούμε αν θα έρθει η άλλη αύριο.Πλήρωσα 300 ευρώ εισιτήριο για Ελλάδα με επιστροφή για πάρτη της μετά το δαχτυλομούνιασμα και τώρα μου κάνει mind games να μη χέσω ενώ το όνειρό της είναι δοκιμάσει octopus και να φάει ελληνικό πούτσο.Μου το είπε καθαρά οτι γουστάρει Ελληνα γιατί έχουμε μαύρα μαλλιά και άσπρο δέρμα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οντως οι Πολωνέζες είναι η μόνη εθνικότητα παγκοσμίως που έχουν πάει με όλες τις φυλές από πάκια και Μπαγκλαντές(που προτιμούν),Νεπάλ,Ταυλανδούς μέχρι ανατολικούς Ταμίλ.Δεν υπάρχει φυλή και είδος που να μην έχουν μουνιάσει και οι πυγμαίοι τις γαμάνε.Θέλουν και τα έχουν δοκιμάσει όλα και μετά συγκρίνουν πούτσες ρομαντισμό πόσα λεφτά δίνει ο καθένας κτλ.
Κούρδοι,Τούρκοι,Αραβες,πάκηδες,Ινδοί,Αφγανοί είναι νο. ένα στις προτιμήσεις των Πολωνέζων μαζί με τους Αράπηδες.Ξεφτίλα σκέτη.
Για αυτό πρέπει οι ανώτεροι Βαλκάνιοι να τους γαμήσουμε όλους το κέρατο μόνο ο Βαλκάνιος αξίζει να ζει να γαμεί και να δέρνει.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Δεν συγκρινω Ελληνιδες και ρωσιδες. Απλα εξηγω οτι στις διακοπες τους ολες οι γυναικες εχουν πολυ διαφορετικη συμπεριφορα απο αυτη που στανταρντ εχουν στη χωρα τους.Κσι οπου μπορουν να ξεσαλωσουν σεξουαλικα το κανουν με οτι βρουν που εξαπτει λιγο τη φαντασια τους.
Αυτο για εμας μπορει υπο προυποθεσεις να γινει ευκαιρια.

Δεν εγραψα οτι οι ρωσιδες τρελαινονται για ταιλανδεζικο πουτσο. Εγραψα οτι θα τους αρεσε να κανουν κατι με καποια διαφορετικη φυλη εξω απο τον κοινωνικο τους περιγυρο.

Το οτι χτυπησες εσυ λευκορωσιδα στη ταιλανδη δεν σημαινει απολυτως τιποτα. Αν δεν εχει παει ποτε η λευκορωσιδα ελλαδα και εσυ "εξωτικος" της φαινεσαι.

Προσπαθησε να καταλαβεις τι γραφω αντι να ειρωνευεσαι !!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Πότε πήγες Ται? Αυτό που λέμε τώρα είναι νεα μόδα! Να φευγει Ρωσίδα τουρίστρια δίπλα απο τον παίδαρο φίλο μου και να πηγαίνει να την πέφτει μόνη της σε έναν αδιάφορο Ταυλανδο στην άλλη άκρη του κλάμπ!

Ται πήγα πριν 3 μήνες.

Δεν συγκρινω Ελληνιδες και ρωσιδες. Απλα εξηγω οτι στις διακοπες τους ολες οι γυναικες εχουν πολυ διαφορετικη συμπεριφορα απο αυτη που στανταρντ εχουν στη χωρα τους.Κσι οπου μπορουν βα ξεσαλωσουν σεξουαλικα το κανουν με οτι βρουν που εξαπτει λιγο τη φαντασια τους.

Δεν εγραψα οτι οι ρωσιδες τρελαινονται για ταιλανδεζικο πουτσο. Εγραψα οτι θα τους αρεσε να κανουν κατι με καποια διαφορετικη φυλη εξω απο τον κοινωνικο τους περιγυρο.

Το οτι χτυπησες εσυ ρωσιδα στη ταιλανδη δεν σημαινει απολυτως τιποτα. Αν δεν εχει παει ποτε η λευκορωσιδα ελλαδα και εσυ "εξωτικος" της φαινεσαι.

Προσπαθησε να καταλαβεις τι γραφω και μην ειρωνευεσαι !!

Ναι τους φαίνομαι πολυ εξωτικός, που οι περισσότεροι με περνάνε για Ρώσο... Τεσπα ας γράφει ο καθένας οτι μαλακια θελει, εδω ο κμαν μας έβγαλε τους πυγμαιους γαμιαδες, στους Ταϊλανδούς θα κωλωσουμε...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ται πήγα πριν 3 μήνες.

Ναι τους φαίνομαι πολυ εξωτικός, που οι περισσότεροι με περνάνε για Ρώσο... Τεσπα ας γράφει ο καθένας οτι μαλακια θελει, εδω ο κμαν μας έβγαλε τους πυγμαιους γαμιαδες, στους Ταϊλανδούς θα κωλωσουμε...

Εξωτικος τους φαινεσαι γιατι εισαι ελληνας οχι για την εμφανιση σου.

Πηγες μια φορα Ταιλανδη και νομιζεις τα εμαθες ολα !!

Οταν και αν ξαναπας στη bangkok πηγαινε μια βολτα στο khao san και θα δεις αν γαμουν οι ταιλανδοι δυτικες η οχι!! Για γκομενες μιλαω οχι για πουτανες.
Tερμα η κουβεντα !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom