Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εξωτικος τους φαινεσαι γιατι εισαι ελληνας οχι για την εμφανιση σου.

Πηγες μια φορα Ταιλανδη και νομιζεις τα εμαθες ολα !!

Οταν και αν ξαναπας στη bangkok πηγαινε μια βολτα στο khao san και θα δεις αν γαμουν οι ταιλανδοι δυτικες η οχι!! Για γκομενες μιλαω οχι για πουτανες.
Tερμα η κουβεντα !!

1. Δε χρειάζεται να ξέρω απο ταιλανδη για να γνωρίζω πως Ο ΑΣΙΑΤΗΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

2. Και μονο που επιμένεις πως οι δυτικές γουστάρουν Ασιάτες αυτομάτως σε ακυρώνει στα ματια μου για οποιαδήποτε ανάλυση σχετικα με γυναικες.

3. Τα τέρμα η κουβέντα να τα πεις στο γιο σου, οχι σε μενα.

Και τωρα, όντως τέρμα η κουβέντα.-

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως εδώ Κατοβίτσε έχει αληθινούς τσαμπουκάδες.Ο ένας μου έκανε αληθινή ανάκριση όταν έβγαινα από το κλαμπ ποιος είμαι από πού είμαι αν θα του βρω εξοχικό στην Ελλάδα και μετά με κατηγόρησε οτι είμαι μέλος του ΙΣΙΣ και άρχισε να με σπρώχνει.

παντως φιλε κμαν παρα την εμπειρια σου δε σε ειδα να αντιμετωπιζεις σωστα τον τυπο... στη θεση σου (αν εβγαινα μονος μου) θα του το επαιζα οτι ηρθα βολτα να δω την πολη σας αλλα βαριεμαι, παμε να σε κερασω 1-2 μπυρες, εξοχικο?? ελα με την γκομενα σου και τις φιλες της θα σας φιλοξενησω εγω κλπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Προσωπικά μόνο ανατολική Ευρώπη έχω δει Ασιάτες να γαμούν.Δυτική Ευρώπη δε γαμάει κανένας ούτε καν τις Ασιάτισσες.Παίζει ρόλο και η βρώμα οτι είνια μικροτσούτσουνοι και παθητικοί.Αντίθετα οι Ανατολικές για αυτούς ακριβώς τους λόγους τους θεωρούν safe bet ακίνδυνους.Αβυσσος.
Η Πολωνέζα μου έσπασε τα αρχίδια όπως όλες.Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα.Θα την τιμωρήσω αν και εντυπωσιακής εμφάνισης.Ούτε μπάλκαν πέος ούτε ταξίδι ούτε δώρα ούτε περιποίηση ούτε τίποτα.Πρέπει σιγά σιγά να συμμαζεύονται.
Λαοί που δεν καταλαβαίνουν την απόλυτη βαλκανική ανωτερότητα είναι άξιοι της τύχης τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
παντως φιλε κμαν παρα την εμπειρια σου δε σε ειδα να αντιμετωπιζεις σωστα τον τυπο... στη θεση σου (αν εβγαινα μονος μου) θα του το επαιζα οτι ηρθα βολτα να δω την πολη σας αλλα βαριεμαι, παμε να σε κερασω 1-2 μπυρες, εξοχικο?? ελα με την γκομενα σου και τις φιλες της θα σας φιλοξενησω εγω κλπ.

Ο μαλάκας μου την έπεσε την ώρα που έβγαινα όχι όταν έμπαινα στο κλαμπ.Εγώ πήγα να κυαλάρω κάτι μουνάκια που καπνίζανε στην είσοδο και μου την έπεσε ο μαλάκας με τη γραβάτα και το φιόγκο.
Βασικά όταν έχεις εμπεδώσει απόλυτη κυριαρχία στο μαγαζί δεν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα.Απλά δεν είχε πλέον στόχους και ήθελα να απαγγιστρωθώ να την πέσω Cotton club δίπλα με τα ξέκωλα και αυτός ο μαλάκας με εμπόδιζε να βγω.
Η εμφάνισή μου ήταν μάλλον ελεεινή αυτές τις μέρες τράβηξα και την προσοχή σεκιούριτυ για πρώτη φορά κανονικά δεν παίζουν αυτά.
Αυτός βασικά με ψάρευε αν όντως ήμουν Ελληνας τι δουλειά είχα Κατοβίτσε ενώ εγώ σκεφτόμουν τα μουνάκια δίπλα και κυρίως να βγω από το μαγαζί να την πέσω δίπλα.Συζήτηση και φιλική κουβέντα με Πολωνό με γραβάτα και φιόγκο ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε.Ειδικά ότα στην πόρτα γινόταν παρέλαση ξεκώλων.
Μιλάμε για βαριά ξέκωλα ανατολικό στυλ δε βλέπεις τέτοια Ελλάδα οι γνώστες ξέρουν.
Μπλέκεις μερικές φορές σε τέτοια σκηνικά Σλάσκιε το λάθος ήταν όλο δικό μου,Απλά δεν κατάφερα να σταθώ στο μαγαζί για αυτό μου την έπεσε ο τυπάς με το φιόγκο.
Πάντως οι Πολωνοί έχουν ένα είδος πονηριάς σου πιάνουν π.χ. την κουβέντα στο χαλαρό φιλικά δήθεν από πού είσαι πώς θα με καβαντζώσεις κέρασέ με τσιγάρο για να σε πλακώσουν μετά.Για αυτό θέλει κάπως προσοχή.Εγώ τη γλιτώνω συνήθως όχι λόγω τεχνικής ή ομιλίας αλλά λόγω λευκού δέρματος και αξιοπρεπούς ντυσίματος αν άλλος ξένος στο πιο σκουρέ έκανε αυτά που κάνω εγώ και ήταν ας πούμε 15 χρόνια μικρότερος θα έτρωγε στάνταρ μερικές φάπες.
Γενικά με τους πολίτες ΕΕ ψιλοκωλώνουν αν μπορούν να δείρουν γιατί δεν ξέρουν τις συνέπειες αφού η χώρα είναι εντός ΕΕ.Αν είσαι πολίτης εκτός ΕΕ φέρεις ακέραια την ευθύνη για τις πράξεις σου.
Δηλαδή αν ο άλλος είναι Ρώσος ή Ουκρανός,ο Πολωνός ξέρει οτι μπορεί να δείρει χαλαρά ενώ με το μεσογειακής εμφάνισης έχει πρόβλημα δεν ξέρει τι κουμάσι είναι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
1. Δε χρειάζεται να ξέρω απο ταιλανδη για να γνωρίζω πως Ο ΑΣΙΑΤΗΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

2. Και μονο που επιμένεις πως οι δυτικές γουστάρουν Ασιάτες αυτομάτως σε ακυρώνει στα ματια μου για οποιαδήποτε ανάλυση σχετικα με γυναικες.

agrio πραμα η δυσκοληεγγραφη  :cum: :cum: :cum: :cum: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :orchestra: :orchestra:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ασχετο
το 0-3 που χανει η ρωσσια βοηθα σεξουαλικα τους βαλκανιους τσοπανγδες?νιωθουν τα πεινωμενες οι ντεβουσκες?? :2on1:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Να δούμε τι θα γίνει με την τρελέγκω.Χτες της έβαζα δάχτυλο στο ξενοδοχείο(είχε περίοδο και καλά) αγόρασα και τα εισιτήρια για Ελλάδα για αύριο σήμερα την είδα Galleria ενώ έκανα καμάκι.Ευτυχώς δε με πρόσεξε.
3 φορές παραλίγο να διασταυρωθούμε.Τώρα πάλι μαλακίες στο τηλέφωνο.Δεν ξέρω καν αν θα έρθει Ελλάδα μαζί μου αύριο.Απλά θεόμουρλες.
Γενικά αυτό σου σπάει τα αρχίδια με τις Πολωνέζες.Δεν είναι σταθερές.Η Τσέχα η Ουκρανή η Ρωσίδα άμα πει οτι θα κάνει κάτι το κάνει αρκεί να τηρήσεις και εσύ το λόγο σου.Η Πολωνέζα αλλάζει συνέχεια είναι παλαβή.Κάνουν mind games με τον έρωτα εγώ είμαι τώρα γέρος για αυτά.
Ισως και να με είδε η καριόλα να κάνω καμάκι σε άλλες για αυτό στράβωσε.Πάντως Κατοβίτσε πολύ πολύ μέτριο μουνί σε σχέση με Πόζναν.Πολύ μέτρια πράγματα δεν έβρισκα ψητό ενώ Πόζναν παντού μουνάρες.

Τι;Παίζει να σε είδε να κάνεις καμάκι την ίδια μέρα σε άλλες και στράβωσε;

Α,την καργιόλα.
Τίποτα δεν εκτιμάνε τα βρωμόμουνα.

Όντως τελικά,φαίνονται τρελές οι Πολωνές.
Μακριά.

Η Πολωνέζα μου έσπασε τα αρχίδια όπως όλες.Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα.Θα την τιμωρήσω αν και εντυπωσιακής εμφάνισης.Ούτε μπάλκαν πέος ούτε ταξίδι ούτε δώρα ούτε περιποίηση ούτε τίποτα.Πρέπει σιγά σιγά να συμμαζεύονται.
Λαοί που δεν καταλαβαίνουν την απόλυτη βαλκανική ανωτερότητα είναι άξιοι της τύχης τους.

Αρχηγέ,αυτό που θα της στερήσεις τόσο απότομα το μπάλκαν πέος,να της το φέρεις με το μαλακό.
Μην πηδήξει από καμιά γέφυρα μέσα στην απογνωσή της,είναι σοβαρό το θέμα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τι;Παίζει να σε είδε να κάνεις καμάκι την ίδια μέρα σε άλλες και στράβωσε;

Α,την καργιόλα.
Τίποτα δεν εκτιμάνε τα βρωμόμουνα.

Όντως τελικά,φαίνονται τρελές οι Πολωνές.
Μακριά.

Αρχηγέ,αυτό που θα της στερήσεις τόσο απότομα το μπάλκαν πέος,να της το φέρεις με το μαλακό.
Μην πηδήξει από καμιά γέφυρα μέσα στην απογνωσή της,είναι σοβαρό το θέμα.
δωσε πονο βαλκανιε αρχοντα  :s&m_1: :s&m_1:
μην γαμας καμμια!!!να μαθουν... :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρέπει να τις εκπαιδεύσω.Να τις επαναφέρω στο σωστό δρόμο.Εχουν ξεστρατίσει πολύ τι μαλακία στον εγκέφαλο που τις δέρνει.
Δεν είναι αυτά τα περί φεμινισμού και δυτικής επιρροής που λέει ο Σεβαλιέ απλά οι γκόμενες ήταν θεόμουρλες πάντα και τώρα λάλησαν εντελώς.Τα σουρεάλ σκηνικά που έχω δει Πολωνία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού μιλάμε σκέτη τρέλλα καμία λογική.
Το απλό πράγμα στο τραπέζι εχει κασέρι μια χιλιάρα όποια προλαβαίνει τρώει αυτό που καταλαβαίνουν όλες οι Σλάβες Ουκρανές,Τσέχες,Ρωσίδες ε δεν το καταλαβαίνουν οι Πολωνές.Απλά σου πρήζουν το παπάρι με τοξικότητες και αερολογίες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

1. Ποτε δεν εγραψα οτι ο Ασιατης αντρας μετραει. Ουτε οτι οι δυτικες κανουν κρα για Ασιατες.Εσυ τα εγραψες αυτα παρερμηνευοντας και διογκονωντας εξοφθαλμα τα δικα μου σχολια.

2. Για το γεγονος οτι "ακυρωθηκα" στα ματια σου εχω ηδη βαλει τις 4 γατες μου να κλαινε εν χορώ.

3. Το σε ποιους κοβω τη κουβεντα ειναι δικο μου προνομιο και μονο. Το οτι ανακατευεις παιδια στις κουβεντες αντρων μονο μικροψυχια δειχνει !!

Μαθε να καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος αντι να ειρωνευεσαι και να διαστρεβλωνεις. Κανεις δε σε προσβαλε. Αντιθετως εσυ εγραψες οτι εγω και ο Κman γραφουμε μαλακιες.

Τωρα τερμα η κουβεντα !!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πρέπει να τις εκπαιδεύσω.Να τις επαναφέρω στο σωστό δρόμο.Εχουν ξεστρατίσει πολύ τι μαλακία στον εγκέφαλο που τις δέρνει.
Δεν είναι αυτά τα περί φεμινισμού και δυτικής επιρροής που λέει ο Σεβαλιέ απλά οι γκόμενες ήταν θεόμουρλες πάντα και τώρα λάλησαν εντελώς.Τα σουρεάλ σκηνικά που έχω δει Πολωνία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού μιλάμε σκέτη τρέλλα καμία λογική.
Το απλό πράγμα στο τραπέζι εχει κασέρι μια χιλιάρα όποια προλαβαίνει τρώει αυτό που καταλαβαίνουν όλες οι Σλάβες Ουκρανές,Τσέχες,Ρωσίδες ε δεν το καταλαβαίνουν οι Πολωνές.Απλά σου πρήζουν το παπάρι με τοξικότητες και αερολογίες.
Δασκαλε αρχισες να γινεσαι δυσνοητος
εχεις περασει σ αλλη διασταση!!! :kneel: :kneel: :kneel:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ο μαλάκας μου την έπεσε την ώρα που έβγαινα όχι όταν έμπαινα στο κλαμπ.Εγώ πήγα να κυαλάρω κάτι μουνάκια που καπνίζανε στην είσοδο και μου την έπεσε ο μαλάκας με τη γραβάτα και το φιόγκο.
Βασικά όταν έχεις εμπεδώσει απόλυτη κυριαρχία στο μαγαζί δεν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα.Απλά δεν είχε πλέον στόχους και ήθελα να απαγγιστρωθώ να την πέσω Cotton club δίπλα με τα ξέκωλα και αυτός ο μαλάκας με εμπόδιζε να βγω.
Η εμφάνισή μου ήταν μάλλον ελεεινή αυτές τις μέρες τράβηξα και την προσοχή σεκιούριτυ για πρώτη φορά κανονικά δεν παίζουν αυτά.
Αυτός βασικά με ψάρευε αν όντως ήμουν Ελληνας τι δουλειά είχα Κατοβίτσε ενώ εγώ σκεφτόμουν τα μουνάκια δίπλα και κυρίως να βγω από το μαγαζί να την πέσω δίπλα.Συζήτηση και φιλική κουβέντα με Πολωνό με γραβάτα και φιόγκο ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε.Ειδικά ότα στην πόρτα γινόταν παρέλαση ξεκώλων.
Μιλάμε για βαριά ξέκωλα ανατολικό στυλ δε βλέπεις τέτοια Ελλάδα οι γνώστες ξέρουν.
Μπλέκεις μερικές φορές σε τέτοια σκηνικά Σλάσκιε το λάθος ήταν όλο δικό μου,Απλά δεν κατάφερα να σταθώ στο μαγαζί για αυτό μου την έπεσε ο τυπάς με το φιόγκο.
Πάντως οι Πολωνοί έχουν ένα είδος πονηριάς σου πιάνουν π.χ. την κουβέντα στο χαλαρό φιλικά δήθεν από πού είσαι πώς θα με καβαντζώσεις κέρασέ με τσιγάρο για να σε πλακώσουν μετά.Για αυτό θέλει κάπως προσοχή.Εγώ τη γλιτώνω συνήθως όχι λόγω τεχνικής ή ομιλίας αλλά λόγω λευκού δέρματος και αξιοπρεπούς ντυσίματος αν άλλος ξένος στο πιο σκουρέ έκανε αυτά που κάνω εγώ και ήταν ας πούμε 15 χρόνια μικρότερος θα έτρωγε στάνταρ μερικές φάπες.
Γενικά με τους πολίτες ΕΕ ψιλοκωλώνουν αν μπορούν να δείρουν γιατί δεν ξέρουν τις συνέπειες αφού η χώρα είναι εντός ΕΕ.Αν είσαι πολίτης εκτός ΕΕ φέρεις ακέραια την ευθύνη για τις πράξεις σου.
Δηλαδή αν ο άλλος είναι Ρώσος ή Ουκρανός,ο Πολωνός ξέρει οτι μπορεί να δείρει χαλαρά ενώ με το μεσογειακής εμφάνισης έχει πρόβλημα δεν ξέρει τι κουμάσι είναι.

προφανως δεν ειπα να γινετε φιλαρακια αλλα πχ θα μπορουσες να του πεις παμε διπλα να πιουμε καμια μπυρα (για δικο σου συμφερον)... εγω αυτο θα εκανα παντως. παντως αν ηταν μουνακια κ καπνιζαν παραδιπλα θα ηταν πρωτης ταξεως ευκαιρια αφου μιλησεις για 1 λεπτο με τον τυπο μετα να αρχισετε κ οι 2 μαζι να μιλατε με τις γκομενες... ισως κ αυτος γιαυτο ξεκινησε... αυτο με την πονηρια που λες παιζει (επαιζε τουλαχιστον στα πιο αλητικα χρονια) και στην ελλαδα. παντως στην πολωνια δεν εχω παει ποτε για να εχω πραγματικη αποψη. ενταξει δε ξερω ακριβως τη φαση που συναντισες αλλα ειδικα οταν ειμαι μονος μου παντα το θεωρω πλεονεκτημα να αραξω με καποιο ντοπιο για λιγο καπου ακομα και αν πρεπει να τον κερασω τιποτα... νομιζω και μονο που θα σε εβλεπαν να αραζεις με τον γραβατομενο πολωνο θα ανεβαινε περιεργια τους.

βεβαια αυτα λιγη σημασια εχουν αφου βγηκες σωος κ αβλαβης, αλλα με τα σκηνικα που περιγραφεις πραγματικα απορρω πως δε τις εχεις μαζεψει ακομα χαχα...

να σε ρωτησω και κατι... στην ερωτηση τι κανεις εδω τι τους λες? οταν με ρωτανε γυναικες πλεον τους λεω im looking for my wife (αλλα δε τη βρηκα ακομα) και συνεχιζω να τους λεω βλακειες για λιγο.. σε αντρες τι λεμε?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
οσο για αυτη που περιμενεις για αυριο (που αποτι λες πιθανοτατα δε θα ερθει) θα της ελεγα αυριο πρωι: εχεις 1 ωρα να ετοιμασεις μια τσαντα πλατης με το μαγιο σου ενα σορτσακι κ ενα φορεμα και να ερθεις να ..... (εδω βαζεις οτι δελεαρ θελεις παραλιες θες? κλαμπ θες? δε ξερω τι πιανει) ... η να με ξεχασεις για παντα

θα εδινα ενα 10% επιτυχια αλλα αν το εφαρμοσεις σου εφχομαι 100%!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

ο δυσκολη εγγκραφη ειναι παντα ξερολας  :2funny: :2funny:,γαμαει καλυτερα απο τον λεων γιατι ξερει καλυτερα τις ουκρανες  :S,γαμαει καλυτερα απο τον μαιντριντερ,γιατι ειναι πιο πολυταξιδεμενος  :2funny: :2funny: :2funny:,αλλα ειναι πιρφοροαγαπουλης και πληρωνει τα παντα στις παμφτωχες μοσχοπουλες οι οποιες τον βλεπουν σα το πακιστανο σωτηρα τους  :rockon:,που ηρθε να τις σωσει απο τη φτωχεια

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οσο για αυτη που περιμενεις για αυριο (που αποτι λες πιθανοτατα δε θα ερθει) θα της ελεγα αυριο πρωι: εχεις 1 ωρα να ετοιμασεις μια τσαντα πλατης με το μαγιο σου ενα σορτσακι κ ενα φορεμα και να ερθεις να ..... (εδω βαζεις οτι δελεαρ θελεις παραλιες θες? κλαμπ θες? δε ξερω τι πιανει) ... η να με ξεχασεις για παντα

θα εδινα ενα 10% επιτυχια αλλα αν το εφαρμοσεις σου εφχομαι 100%!!
  :headbang: :headbang:,ρε πιρφορι καινουργιο φρουτο εισαι συ,και αυτη θα γκαβλωσει κατευθειαν μολις τα πει αυτα ,μη χασει το κελεπουρι

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
προφανως δεν ειπα να γινετε φιλαρακια αλλα πχ θα μπορουσες να του πεις παμε διπλα να πιουμε καμια μπυρα (για δικο σου συμφερον)... εγω αυτο θα εκανα παντως. παντως αν ηταν μουνακια κ καπνιζαν παραδιπλα θα ηταν πρωτης ταξεως ευκαιρια αφου μιλησεις για 1 λεπτο με τον τυπο μετα να αρχισετε κ οι 2 μαζι να μιλατε με τις γκομενες... ισως κ αυτος γιαυτο ξεκινησε... αυτο με την πονηρια που λες παιζει (επαιζε τουλαχιστον στα πιο αλητικα χρονια) και στην ελλαδα. παντως στην πολωνια δεν εχω παει ποτε για να εχω πραγματικη αποψη. ενταξει δε ξερω ακριβως τη φαση που συναντισες αλλα ειδικα οταν ειμαι μονος μου παντα το θεωρω πλεονεκτημα να αραξω με καποιο ντοπιο για λιγο καπου ακομα και αν πρεπει να τον κερασω τιποτα... νομιζω και μονο που θα σε εβλεπαν να αραζεις με τον γραβατομενο πολωνο θα ανεβαινε περιεργια τους.

βεβαια αυτα λιγη σημασια εχουν αφου βγηκες σωος κ αβλαβης, αλλα με τα σκηνικα που περιγραφεις πραγματικα απορρω πως δε τις εχεις μαζεψει ακομα χαχα...

να σε ρωτησω και κατι... στην ερωτηση τι κανεις εδω τι τους λες? οταν με ρωτανε γυναικες πλεον τους λεω im looking for my wife (αλλα δε τη βρηκα ακομα) και συνεχιζω να τους λεω βλακειες για λιγο.. σε αντρες τι λεμε?
Φαινεσαι οτι εισαι πολυταξιδεμενος φιλε,σου συνιστω αμα πας κιεβο και σε πιασει καμια παρεα ουκρανων στο μπλα μπλα να τους κερασεις κανα ποτο και να γινεται φιλαρακια,αγαθοβιοληδες ψαχνουν εκει σα και σενα  :2funny:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Φαινεσαι οτι εισαι πολυταξιδεμενος φιλε,σου συνιστω αμα πας κιεβο και σε πιασει καμια παρεα ουκρανων στο μπλα μπλα να τους κερασεις κανα ποτο και να γινεται φιλαρακια,αγαθοβιοληδες ψαχνουν εκει σα και σενα  :2funny:

Δεν εχω σκοπό να παω Ουκρανία ρε φίλε για τα επόμενα 10 χρονια τουλάχιστον (δε τη θεωρώ ασφαλή). Επίσης δε μιλήσαμε για παρέα αλλα για έναν τύπο... Επίσης η μέχρι τώρα εμπειρία μου λέει ότι οι τραμπούκοι συνήθως είναι και εθνικιστές οποτε αν τους δείξεις από την αρχή ποσο μισείς το ισλαμ τους τούρκους κλπ συνήθως γινονται φίλοι σου μέχρι να προλάβεις να εξαφανιστείς. Στους αραβο τραμπούκους φυσικά το παίζω Έλληνες ίδια φάση με σας κλπ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom