παντως φιλε κμαν παρα την εμπειρια σου δε σε ειδα να αντιμετωπιζεις σωστα τον τυπο... στη θεση σου (αν εβγαινα μονος μου) θα του το επαιζα οτι ηρθα βολτα να δω την πολη σας αλλα βαριεμαι, παμε να σε κερασω 1-2 μπυρες, εξοχικο?? ελα με την γκομενα σου και τις φιλες της θα σας φιλοξενησω εγω κλπ.
Ο μαλάκας μου την έπεσε την ώρα που έβγαινα όχι όταν έμπαινα στο κλαμπ.Εγώ πήγα να κυαλάρω κάτι μουνάκια που καπνίζανε στην είσοδο και μου την έπεσε ο μαλάκας με τη γραβάτα και το φιόγκο.
Βασικά όταν έχεις εμπεδώσει απόλυτη κυριαρχία στο μαγαζί δεν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα.Απλά δεν είχε πλέον στόχους και ήθελα να απαγγιστρωθώ να την πέσω Cotton club δίπλα με τα ξέκωλα και αυτός ο μαλάκας με εμπόδιζε να βγω.
Η εμφάνισή μου ήταν μάλλον ελεεινή αυτές τις μέρες τράβηξα και την προσοχή σεκιούριτυ για πρώτη φορά κανονικά δεν παίζουν αυτά.
Αυτός βασικά με ψάρευε αν όντως ήμουν Ελληνας τι δουλειά είχα Κατοβίτσε ενώ εγώ σκεφτόμουν τα μουνάκια δίπλα και κυρίως να βγω από το μαγαζί να την πέσω δίπλα.Συζήτηση και φιλική κουβέντα με Πολωνό με γραβάτα και φιόγκο ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε.Ειδικά ότα στην πόρτα γινόταν παρέλαση ξεκώλων.
Μιλάμε για βαριά ξέκωλα ανατολικό στυλ δε βλέπεις τέτοια Ελλάδα οι γνώστες ξέρουν.
Μπλέκεις μερικές φορές σε τέτοια σκηνικά Σλάσκιε το λάθος ήταν όλο δικό μου,Απλά δεν κατάφερα να σταθώ στο μαγαζί για αυτό μου την έπεσε ο τυπάς με το φιόγκο.
Πάντως οι Πολωνοί έχουν ένα είδος πονηριάς σου πιάνουν π.χ. την κουβέντα στο χαλαρό φιλικά δήθεν από πού είσαι πώς θα με καβαντζώσεις κέρασέ με τσιγάρο για να σε πλακώσουν μετά.Για αυτό θέλει κάπως προσοχή.Εγώ τη γλιτώνω συνήθως όχι λόγω τεχνικής ή ομιλίας αλλά λόγω λευκού δέρματος και αξιοπρεπούς ντυσίματος αν άλλος ξένος στο πιο σκουρέ έκανε αυτά που κάνω εγώ και ήταν ας πούμε 15 χρόνια μικρότερος θα έτρωγε στάνταρ μερικές φάπες.
Γενικά με τους πολίτες ΕΕ ψιλοκωλώνουν αν μπορούν να δείρουν γιατί δεν ξέρουν τις συνέπειες αφού η χώρα είναι εντός ΕΕ.Αν είσαι πολίτης εκτός ΕΕ φέρεις ακέραια την ευθύνη για τις πράξεις σου.
Δηλαδή αν ο άλλος είναι Ρώσος ή Ουκρανός,ο Πολωνός ξέρει οτι μπορεί να δείρει χαλαρά ενώ με το μεσογειακής εμφάνισης έχει πρόβλημα δεν ξέρει τι κουμάσι είναι.