Ο ΠΑΛΙΟς ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΟς!!!
σωστος ο μαιντ!!! κι ο μπαρμπα-τασης 3!!
υγ ο κμαν εννοει μαλλον που ο τσαινας ειναι ζαμπας εντελως....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 894K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Το ειδα τωρα φιλε popov,ωραιος ;)Πες τα φίλε Τάσο. Ο Κμαν δεν δικαιολογείται να κάνει σαν παιδάκι λες και έπεσε από τα σύννεφα...
Btw δες στο νήμα του Λβώφ, τι καμακο-καβάτζα εντόπισα. Δεν την έχουν πάρει χαμπάρι οι τουριστικές ορδές
που σεργιανίζουν στο κέντρο, επειδή είναι είκοσι λεπτά μακριά. Φοβερή περατζάδα κάι ξέμπαρκες
να κάνουν παρέλαση. ;)
Εγω ειμαι ακομη Κισιναου,παρολο που εχει αδειασει η πολη υπαρχουν ακομη καποιες καλες ευκαιριες στην αγορα
χθες βραδυ πηρα αυτα τα δυο μαζι,ρωσσοφωνες φυσικα και η μια μιλουσε λιγα αγγλικα...19 και 20 χρονων αψογο ντουετο στην πιπα
κοστος 500 λει(περιπου 22 ευρω) και για τις δυο
Συνημμένα
οσο για αυτη που περιμενεις για αυριο (που αποτι λες πιθανοτατα δε θα ερθει) θα της ελεγα αυριο πρωι: εχεις 1 ωρα να ετοιμασεις μια τσαντα πλατης με το μαγιο σου ενα σορτσακι κ ενα φορεμα και να ερθεις να ..... (εδω βαζεις οτι δελεαρ θελεις παραλιες θες? κλαμπ θες? δε ξερω τι πιανει) ... η να με ξεχασεις για παντα
θα εδινα ενα 10% επιτυχια αλλα αν το εφαρμοσεις σου εφχομαι 100%!!
Δεν ήρθε γιατί δεν την αφήνει ο μπαμπάς της.Του έστειλε φωτο που είμαστε μαζί αγκαλιά και μάλλον ζήλεψε τον ξένο τσομπανη που τους βουτάει τις κόρες.
Έγινα πυρ και μανια αφού είχα πληρώσει το εισιτήριο της και τα είχαμε κανονίσει όλα.Είναι τρελλες οι Πολωνες.Εχω φέρει πάνω από 10 Τσεχες ποτε καμία δεν ακύρωσε.Με τις Πολωνες πάντα το ίδιο παραμύθι.
Κουνημένη φωτο από προχτές η γκόμενα μαζί μου στο ξενοδοχείο.
Κάποια στιγμή την ξεβράκωσα και τη χούφτωνα μπροστά στον καθρέφτη αλλά δεν έχω φωτός.
Μάλλον ήταν λάθος που δεν της μίλησα χτες στη Galeria όταν την πέτυχα τυχαία.Δεν ήξερα οτι είχε στραβώσει το πράγμα.
Μίλαγε μόνο πολωνικά.
Και η πλάκα είναι οτι τώρα κατευθύνομαι Ελλάδα αντί να πάω Λβωφ που με έχουν καλέσει άλλες.
Γενικά το Κατοβίτσε είναι τρίκυ στο καμάκι.Αρκετά κατώτερο από Πόζναν Βρότσλαβ Κράκωβ βασικά πολύ μέτριες γκόμενες και πιο κλειστή κοινωνία.Εδώ το κόλπο είναι να παίξεις στα γειτονικά μαζί Czestochowa,Sosniowec και στα σεξοχώρια Biwlska Biala,Zawierzie,Raciborz έχει πολύ ψωλέττο εκεί.
Γενικά μόνο έτσι για daygame γιατί κάθε πόλη από αυτές είναι σχετικά μικρή για το
αθλημα.
Και οι γκόμενες σαφώς κατώτερες από τα στάνταρ Πόζναν ή Κράκωβ.
Γενικά μόνο έτσι για daygame γιατί κάθε πόλη από αυτές είναι σχετικά μικρή για το
αθλημα.
Και οι γκόμενες σαφώς κατώτερες από τα στάνταρ Πόζναν ή Κράκωβ.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τα παρακάτω είναι αυτά που έλεγα live απο Κατοβίτσε τον Δεκέμβριο του 2012! Δεν απέχουν πολύ απο αυτά που λες τωρα το 2016....---->Ο μαλάκας μου την έπεσε την ώρα που έβγαινα όχι όταν έμπαινα στο κλαμπ.Εγώ πήγα να κυαλάρω κάτι μουνάκια που καπνίζανε στην είσοδο και μου την έπεσε ο μαλάκας με τη γραβάτα και το φιόγκο.
Βασικά όταν έχεις εμπεδώσει απόλυτη κυριαρχία στο μαγαζί δεν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα.Απλά δεν είχε πλέον στόχους και ήθελα να απαγγιστρωθώ να την πέσω Cotton club δίπλα με τα ξέκωλα και αυτός ο μαλάκας με εμπόδιζε να βγω.
Η εμφάνισή μου ήταν μάλλον ελεεινή αυτές τις μέρες τράβηξα και την προσοχή σεκιούριτυ για πρώτη φορά κανονικά δεν παίζουν αυτά.
Αυτός βασικά με ψάρευε αν όντως ήμουν Ελληνας τι δουλειά είχα Κατοβίτσε ενώ εγώ σκεφτόμουν τα μουνάκια δίπλα και κυρίως να βγω από το μαγαζί να την πέσω δίπλα.Συζήτηση και φιλική κουβέντα με Πολωνό με γραβάτα και φιόγκο ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε.Ειδικά ότα στην πόρτα γινόταν παρέλαση ξεκώλων.
Μιλάμε για βαριά ξέκωλα ανατολικό στυλ δε βλέπεις τέτοια Ελλάδα οι γνώστες ξέρουν.
Μπλέκεις μερικές φορές σε τέτοια σκηνικά Σλάσκιε το λάθος ήταν όλο δικό μου,Απλά δεν κατάφερα να σταθώ στο μαγαζί για αυτό μου την έπεσε ο τυπάς με το φιόγκο.
Πάντως οι Πολωνοί έχουν ένα είδος πονηριάς σου πιάνουν π.χ. την κουβέντα στο χαλαρό φιλικά δήθεν από πού είσαι πώς θα με καβαντζώσεις κέρασέ με τσιγάρο για να σε πλακώσουν μετά.Για αυτό θέλει κάπως προσοχή.Εγώ τη γλιτώνω συνήθως όχι λόγω τεχνικής ή ομιλίας αλλά λόγω λευκού δέρματος και αξιοπρεπούς ντυσίματος αν άλλος ξένος στο πιο σκουρέ έκανε αυτά που κάνω εγώ και ήταν ας πούμε 15 χρόνια μικρότερος θα έτρωγε στάνταρ μερικές φάπες.
Γενικά με τους πολίτες ΕΕ ψιλοκωλώνουν αν μπορούν να δείρουν γιατί δεν ξέρουν τις συνέπειες αφού η χώρα είναι εντός ΕΕ.Αν είσαι πολίτης εκτός ΕΕ φέρεις ακέραια την ευθύνη για τις πράξεις σου.
Δηλαδή αν ο άλλος είναι Ρώσος ή Ουκρανός,ο Πολωνός ξέρει οτι μπορεί να δείρει χαλαρά ενώ με το μεσογειακής εμφάνισης έχει πρόβλημα δεν ξέρει τι κουμάσι είναι.
"Οι Πολωνέζες παίζουν κατενατσιο!Φούλ άμυνα!Οι Πολωνοί δεν είναι πλέον φουκαράδες και τα Μουνιά τους έχουν ως πρώτη επιλογή!Χτες μας ψιλογκαυλάντισαν κάτι Πολωνέζες σαν μοντέλα!Όταν το κατάλαβαν κάτι κυριλάτοι Πολωνοί,μας κάναν επίθεση "φιλίας"!Μας λέγανε ότι έχουν φίλους ποδοσφαιριστές (Σναουσνερ)στην Ελλάδα και ότι έχουν έρθει Ρόδο!Ήταν Εκνευριστικο να συμβαίνει μόνο όταν έπαιζε παιχνίδι με γκομενάκια!!!!"
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Οι τύπισσες ήταν αρχιτούμπανα! Πολύ γυμνασμένη αυτή του Σλαβ και εντυπωσιακή! Αλλά μου ζήτησαν να πάμε σε ένα κωλομπαροστριπτιτσάδικο που το απέφυγα με τρόπο! Της είπα να την δω όταν έχει ρεπό! Με τόσο τουρισμό έξω δεν μπορώ να κλειστώ στο κωλόμπαρο που δεν κατέχω και το άθλημα!Περιμενουμε ανταποκριση !!
Εντωμεταξύ θρασύτατη η γκόμενα.Οχι μόνο δεν ήρθε αλλά ζητάει οικονομική βοήθεια γιατί δεν έχει ακόμα δουλειά.
Ολες τα ίδια.Διακοπές στην Ελλάδα δουλειά στη Γερμανία και σπόνσορινγκ.
Στα dating sites μόλις βλέπουν οτι είσαι ξένος και μένεις Πολωνία στέλνουν αμέσως μήνυμα οτι γουστάρουν γνωριμία.
Για live καμάκι μόνο τρένα λεωφορεία στάσεις και καφέ.Ακόμα και το αεροδρόμιο δεν έχει ψωμί τσέκαρα σήμερα.
Κρίμα δεν έχω καιρό να καμακώσω αεροδρομιο Warsaw εκεί θα παίζουν θεόμουνα.
Νομίζω την επόμενη φορά θα κάνω διακοπές στη μαγευτική Czestochowa ή στη Bielska Biala θα αράξω με κανένα μουνάκι από εκεί εκτός αν μας τα φάει το real estate.
Στα dating sites μόλις βλέπουν οτι είσαι ξένος και μένεις Πολωνία στέλνουν αμέσως μήνυμα οτι γουστάρουν γνωριμία.
Για live καμάκι μόνο τρένα λεωφορεία στάσεις και καφέ.Ακόμα και το αεροδρόμιο δεν έχει ψωμί τσέκαρα σήμερα.
Νομίζω την επόμενη φορά θα κάνω διακοπές στη μαγευτική Czestochowa ή στη Bielska Biala θα αράξω με κανένα μουνάκι από εκεί εκτός αν μας τα φάει το real estate.
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εντωμεταξύ θρασύτατη η γκόμενα.Οχι μόνο δεν ήρθε αλλά ζητάει οικονομική βοήθεια γιατί δεν έχει ακόμα δουλειά.
πες της "lol"
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
θα παρεις το μυστικο στο ταφο σου???Εντωμεταξύ θρασύτατη η γκόμενα.Οχι μόνο δεν ήρθε αλλά ζητάει οικονομική βοήθεια γιατί δεν έχει ακόμα δουλειά.
ετσι κι αλλιως οπως καταλαβες η καριερα σου οδευει προς φιναλε
οποτε μπορεις να αποκαλυψεις τα μυστικα σου....αποκλειεται ναχεις σε λαιβ κατασταση επιτυχια ξενος τετοιας ηληκιας..πηγα κ τα ειδα
δεν ειναι καποιο σεξουαλ παραντι,τυπου ουκρανιας η φαση
απλα υπαρχει μια δεκτικοτητα,ακομα κ σε μεγαλα γκαπ ηληκιας!!!!
συμπερασμα..ποιο σαιτ χρησιμοποιεις κι εχει ανταποκριση?
αν κ βασικα νομιζω απο οτλοτυ ψωνιζεις κ γραφεις εδω μετα τα επικα ποστ,ντορος να γινεται!!! ;)
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
γλυτωσεςΟι τύπισσες ήταν αρχιτούμπανα! Πολύ γυμνασμένη αυτή του Σλαβ και εντυπωσιακή! Αλλά μου ζήτησαν να πάμε σε ένα κωλομπαροστριπτιτσάδικο που το απέφυγα με τρόπο! Της είπα να την δω όταν έχει ρεπό! Με τόσο τουρισμό έξω δεν μπορώ να κλειστώ στο κωλόμπαρο που δεν κατέχω και το άθλημα!
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Για όσους δεν πιστεύετε στην ηλικία σας, βάζω μια φωτογραφία απο έναν τύπο Γερμανό που γνώρισα στο Βουκουρέστη και κρατάμε επαφή ανταλάζοντας απόψεις για προορισμούς!Σοκαρίστικα όταν μου είπε πως ήταν ...47 και έπαιζε με πιτσιρίκια...
Στη φώτο είναι ή Κένυα η Μαδαγασκάρη που πηγαίνει συχνά για μαύρες του 5€ρου....
Στη φώτο είναι ή Κένυα η Μαδαγασκάρη που πηγαίνει συχνά για μαύρες του 5€ρου....
Συνημμένα
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
47 για ευρωπαιο σε ανατολικο εδαφος δεν ειναι μεγαλη ηληκια,ΑΝ σουπερισευει χρονος κ χρημα για ταξιδια..Για όσους δεν πιστεύετε στην ηλικία σας, βάζω μια φωτογραφία απο έναν τύπο Γερμανό που γνώρισα στο Βουκουρέστη και κρατάμε επαφή ανταλάζοντας απόψεις για προορισμούς!Σοκαρίστικα όταν μου είπε πως ήταν ...47 και έπαιζε με πιτσιρίκια...
Στις φώτο είναι ή Κένυα η Μαδαγασκάρη που πηγαίνει συχνά για μαύρες του 5€ρου....
εντος δυτ εθρωπης βεβαια,εισαι τελειωμενος..ουτε 30αρα δεν πλησιαζει...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ο τύπος σε Ευρώπη σκάλωνε στα ..άγρια Βαλκάνια! Σερβία και Ρουμανία χωρίς να μου λέει αν και πως47 για ευρωπαιο σε ανατολικο εδαφος δεν ειναι μεγαλη ηληκια,ΑΝ σουπερισευει χρονος κ χρημα για ταξιδια..
εντος εισαι τελειωμενος..ουτε 30αρα δεν πλησιαζει...
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
νταξει ρε γκλοκ με κατι μαυρες στην αφρικη ειναι,δεν ειναι με την μις ρουμανια!!!Πιστευω πως μακρύ μαλλί και φράτζα που κλείνει το μέτωπο ρίχνει τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω την εμφάνιση
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρουμανια εκτος πουτανες,αποκλειετεΟ τύπος σε Ευρώπη σκάλωνε στα ..άγρια Βαλκάνια! Σερβία και Ρουμανία χωρίς να μου λέει αν και πως
σερβια μονο με λονγκ τερμ,,οποτε αγγλαρας ων,πιο ευκολα σε Η.Β τοχει...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Την φώτο δεν την έβαλα για τα μουνιά! Μου έχει στείλει καμιά 100αριά φωτογραφίες με μαυρες.... Του φόβου...Εγώ 5-10 με ανατολικιές...νταξει ρε γκλοκ με κατι μαυρες στην αφρικη ειναι,δεν ειναι με την μις ρουμανια!!!
Την φώτο την έβαλα για να δείξω πως κάποιος τόσο μεγάλος μπορεί να μικροδείχνει! Του έλεγα να πάει πολωνία αλλά δεν με άκουγε... Δεν επέμενα βέβαια.. μην χαλάσει τη πιάτσα...
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 845
τον εφαγες πια με το ματι σουθα παρεις το μυστικο στο ταφο σου???
ετσι κι αλλιως οπως καταλαβες η καριερα σου οδευει προς φιναλε
οποτε μπορεις να αποκαλυψεις τα μυστικα σου....αποκλειεται ναχεις σε λαιβ κατασταση επιτυχια ξενος τετοιας ηληκιας..πηγα κ τα ειδα
δεν ειναι καποιο σεξουαλ παραντι,τυπου ουκρανιας η φαση
απλα υπαρχει μια δεκτικοτητα,ακομα κ σε μεγαλα γκαπ ηληκιας!!!!
συμπερασμα..ποιο σαιτ χρησιμοποιεις κι εχει ανταποκριση?
αν κ βασικα νομιζω απο οτλοτυ ψωνιζεις κ γραφεις εδω μετα τα επικα ποστ,ντορος να γινεται!!! ;)
εσυ τι θες 55αρης ανθρωπας στα ντεϊτινγκ;
Συνημμένα
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Γλίτωσα απο "δάγκωμα" χτες...τον εφαγες πια με το ματι σου
εσυ τι θες 55αρης ανθρωπας στα ντεϊτινγκ;