Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το ειδα τωρα φιλε popov,ωραιος  ;)

Εγω ειμαι ακομη Κισιναου,παρολο που εχει αδειασει η πολη υπαρχουν ακομη καποιες καλες ευκαιριες στην αγορα  :grin:
χθες βραδυ πηρα αυτα τα δυο μαζι,ρωσσοφωνες φυσικα και η μια μιλουσε λιγα αγγλικα...19 και 20 χρονων αψογο ντουετο στην πιπα
κοστος 500 λει(περιπου 22 ευρω) και για τις δυο

Τάσο, άψογος! Πάντα τέτοια  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
θα παρεις το μυστικο στο ταφο σου??? :grin:
ετσι κι αλλιως οπως καταλαβες η καριερα σου οδευει προς φιναλε
οποτε μπορεις να αποκαλυψεις τα μυστικα σου....αποκλειεται ναχεις σε λαιβ κατασταση επιτυχια ξενος τετοιας ηληκιας..πηγα κ τα ειδα
δεν ειναι καποιο σεξουαλ παραντι,τυπου ουκρανιας η φαση
απλα υπαρχει μια δεκτικοτητα,ακομα κ σε μεγαλα γκαπ ηληκιας!!!!
συμπερασμα..ποιο σαιτ χρησιμοποιεις κι εχει ανταποκριση?
αν κ βασικα νομιζω απο οτλοτυ ψωνιζεις κ γραφεις εδω μετα τα επικα ποστ,ντορος να γινεται!!! ;) :hi: :hi:

Ποιο οντλότυ ρε φίλε?Κανονικά dating sites τα έχουμε γράψει sympatia.pl,badoo,randki.org.Για σπονσοριλίκια erodate.pl για σαδομαζό bdsm.pl.
Ημουνα πολύ άτυχος που δεν είχα σήμερα χρόνο για καμάκι στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας.Είναι το καλύτερο αεροδρόμιο που έχω δει τίγκα στο μουνί.
Πάντως τώρα Ελλάδα βλέπω αυτά που λέει ο Love οι Ελληνίδες έχουν βελτιωθεί αισθητά.
Βέβαια αν έχεις συνηθίσει στη μέση πολωνική μπουγατσόφατσα πράγματι η Ελληνίδα σου φαίνεται καλλονή.Απλά οι Πολωνέζες είναι δέκα φορές πιο προσιτές.
Κρουφαία μέρη για για καμάκι το PKP,το PKS και οι Galleria κάθε πόλης.Επίσης τα Starbucks έχει συχνά καλά μουνιά εκεί.
Πάντως Κατοβίτσε το επίπεδο στο μέσο όρο είναι χαμηλό εκτός από τα κλαμπ(Energy2000,Pomqrqnca,Cotton club) που γίνεται του μουνιού το πανηγύρι το Σαββατόβραδο.
Μόνο Wielkopolska (Πόζναν και περίξ) έχω δει πολωνικό μουνί μοντελικών διαστάσεων σε ποσότητα.Δεύτερη έρχεται η Βαρσοβία(Mazowieckie).Βρότσλαβ πολλή μπαζόφατσα αλλά σπαθάτα σώματα.Ολες όμως πολύ ευκολότερες από τις Ελληνίδες.
Αν κάποιος καμάκιας πάει τυφλά χωρίς έτοιμα κονέ τριήμερο επαρχία έεδει μεγαλύτερες πιθανότητες να γαμήσει Πολωνία παρά Ουκρανία αρκεί να ξέρει πού θα πάει.
Εννοείται αν είσαι πάνω από 40 όλες οι γκόμενες περιμένουν να πληρώσεις.Οι κάτω των 35 όμως μπορούν να γαμήσουν τζάμπα άνετα.Πρέπει να πείσεις τη γκόμενα οτι είσαι ερωτευμένος μαζί της να λες διάφορες μαλακίες κτλ.
Παίζει ρόλο καινο καιρός βέβαια Γερμανία με το πουτσόκρυο και τη βροχή δεν έχεις όρεξη να καμακώσεις άκωλες,άβυζες γκόμενες με κοντά μαλλιά και σπορτέξ ενώ οι Βαλκάνιες σε καυλάρουνεμέσα στον καύσωνα.
Οι Σλάβες βέβαια σε καυλώνουν και στο χιόνι έχουν αυτή την ιδιότητα της μόνιμης έξαψης.
Πάντως οι Ελληνίδες έχουν βελτιωθεί θα δοκιμάσω για πλάκα καμάκι σε Ελληνίδες σα να ήταν ξένες να δω τι θα γίνει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φαναταστείτε τι ηλίθιες είναι οι γκόμενες.Η δικιά μου αν δεν τράβαγε μαλακία με το θέμα του ταξιδιού(και καλά δεν την άφησε ο μπαμπάς της) θα έτρωγε τώρα βαλκανικό πούτσο και σουβλάκι στην καυτή Αθήνα ενώ τώρα μιζεριάζει στο βροχερό Κατοβίτσε.
Και ενώ την παρακολουθούσα χτες στη Galleria όπου την είδα κατά τύχη μου λέει ψέμματα για το τι έκανε.Γενικά οι Σλάβες ιδίως οι Πολωνέζες είναι τελείως αναξιόπιστες.Το ψέμμα κυλάει σα ρυάκι από το στόμα τους.
Μου έχει τύχει να γαμάω παντρεμένες σε παρτούζα που να λένε στους άντρες τους στο τηλέφωνο ενώ είναι γυμνές στο κρεβάτι μου οτι έχουν βγει μαζί για ψώνια.Γενικά τρελλό μούσι δεν πιστεύω ούτε το 10% από όσα λένε.
Είναι και οι μόνες που δέχονται να τις κατουρήσεις να τις μαστιγώσεις ή να κάνεις scat στα βυζιά τους.Γενικά τους αρέσουν οι εξευτελισμοί(ό,τι υπάρχει σε bdsm ακόμα και κάψιμο βυζιών,γαμήσι από σκύλους το έχω κάνει με Πολωνέζες).
Γενικά η Πολωνέζα δεν πολυγουστάρει το απλό σεξ θέλει ποικιλία.(αυτό το λένε κιόλας ο άντρας μου δε με δέρνει δε με γαμάει από τον κώλο όπως θέλω ή σου λένε χύσε στη μάπα μου,θέλω να χύσεις στα μάτια μου,έχεις νόστιμο σπέρμα,θέλω να χύσεις μέσα στον κώλο μου,θέλω να δω να γαμάς την ξαδέρφη μου κτλ).
Το πρόβλημα είναι στο dating το τι μαλακίες λένε δεν περιγράφεται.Κουκουρούκου μανταλάκια τελείως.Μια ώρα αντέχεις μαζί τους και αν.Δεν κάνουν καμία προσπάθεια να δουν τη σκοπιά του άντρα.Για αυτό και τις βλέπεις συνέχεια μόνες είναι σχεδόν ανυπόφορες μετά από μια ώρα συζήτησης.Εκεί βέβαια μιλάει το μεγαλειώδες πολωνικό τσιμπούκι.
Γενικά σε ραντεβού με Πολωνέζα καλύτερα να εστιαζεις στα μπούτια στα βυζιά και στον κώλο της παρά στο πρόσωπο και αυτά που λέει.Και αυτές αυτό θέλουν δηλαδή συχνά βάζουν τα πόδια τους πάνω στα δικά σου για να τους χαιδεύεις τα μπούτια ή παίρνουν το χέρι σου και το βάζουν στα βυζιά τους κτλ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τα "dating" sites σαιτ με πουτανες ειναι. Η πουτανες εχουν η booth ψεύτικα προφιλ για να τραβάνε κοσμο. Και φυσικα λενε szukam sponsora.
Oσο για το μπαζιδι με τον ασιατη στη φωτογραφια, δε την ειδατε πως ειναι ντυμενη? Αυτες ειναι κατι ασεξουαλ χιπισες κουλτουριαρες. Εχουν καμια σχεση αυτες με τα ουκρανορουμανικα σκυλια που αναζητατε οι περισσοτεροι εδω μεσα? Η υπαρχει περιπτωση ποτε να συγχρωτιστειτε με τετοιες? Θα κουβαληθει κανεις εδω περα για να προσπαθησει να κανει χωριο με μια τετοια αγαμητη μπαζοχιπισα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:gay:
Τα "dating" sites σαιτ με πουτανες ειναι. Η πουτανες εχουν η booth ψεύτικα προφιλ για να τραβάνε κοσμο. Και φυσικα λενε szukam sponsora.
Oσο για το μπαζιδι με τον ασιατη στη φωτογραφια, δε την ειδατε πως ειναι ντυμενη? Αυτες ειναι κατι ασεξουαλ χιπισες κουλτουριαρες. Εχουν καμια σχεση αυτες με τα ουκρανορουμανικα σκυλια που αναζητατε οι περισσοτεροι εδω μεσα? Η υπαρχει περιπτωση ποτε να συγχρωτιστειτε με τετοιες? Θα κουβαληθει κανεις εδω περα για να προσπαθησει να κανει χωριο με μια τετοια αγαμητη μπαζοχιπισα?

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις οτι το 80% των θαμώνων του bourdela δεν είχαν ποτέ γκόμενα επιπέδου όπως του Ασιάτη στη φωτό.Για αυτό ήθελα να δείξω τι είναι δυνατό Πολωνία που δεν είναι δυνατό σε δυτικές χώρες.
Θα το γράψω πολλές φορές μπορεί η μέση Πολωνέζα να μην είναι καλλονή αλλά γαμιέται πανεύκολα σε σχέση με τη μέση Ελληνίδα.Ενας Βαλκάνιος πέουλας ματσό και φορτώ σε φοιτητούπολη θα γαμάει άλλη κάθε βδομάδα.
Είναι οι μόνες γκόμενες στην Ευρώπη που πάνε με άτομα που δεν έχουν τίποτα ούτε λεφτά,ούτε εμφάνιση,ούτε μπράτσα,ούτε καλά ρούχα,ούτε έξυπνοι τίποτα απολύτως.Πάνε με μηδενικά.
Ενα καλό να έχεις πάνω σου γαμάς ουρές αν το επιδιώκεις.
Είμαι σίγουρος οτι αν  Πολωνία επιτρέψει την είσοδο στους λαθρο και asylum seekers θα αρχίζουν να γαμάνε αβέρτα και σε δυο χρόνια θα είναι όλοι με χαρτιά και υπηκοοτητα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα Ελλάδα βλέπω τα χάλια της οικονομίας και τη βελτίωση της εμφάνισης από τις γκόμενες.Πλέον η Πολωνία ενδείκνυται για λάτρεις της ποσότητας και της ευκολίας όχι της ποιότητας.Πας για να γαμήσεις πολλές γκόμενες μέσης εμφάνισης όχι καλλονές.Από αυτή την άποψη της ποσότητας είναι παράδεισος.
Ουκρανία γαμάς 2 βαθμούς καλύτερες γκόμενες,οχτάρια δηλαδή αν γαμάς εξάρια στην Πολωνία.Οι αριθμοί όμως είναι ίδιοι.
Συγκρίσεις Πολωνίας,Ουκρανίας,Τσεχίας,Λευκορρωσίας,Ρωσίας είναι σε θέση να κάνουν πολύ λίγοι μόνο ψυχάκηδες φανατικά καμάκια μουνοκυνηγοί.
Οσοι δραστηριοποιούνται Πολωνία δεν πατάνε Ουκρανία ή Ρωσία και το αντίστροφο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
:gay:
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις οτι το 80% των θαμώνων του bourdela δεν είχαν ποτέ γκόμενα επιπέδου όπως του Ασιάτη στη φωτό.Για αυτό ήθελα να δείξω τι είναι δυνατό Πολωνία που δεν είναι δυνατό σε δυτικές χώρες.
Θα το γράψω πολλές φορές μπορεί η μέση Πολωνέζα να μην είναι καλλονή αλλά γαμιέται πανεύκολα σε σχέση με τη μέση Ελληνίδα.Ενας Βαλκάνιος πέουλας ματσό και φορτώ σε φοιτητούπολη θα γαμάει άλλη κάθε βδομάδα.
Είναι οι μόνες γκόμενες στην Ευρώπη που πάνε με άτομα που δεν έχουν τίποτα ούτε λεφτά,ούτε εμφάνιση,ούτε μπράτσα,ούτε καλά ρούχα,ούτε έξυπνοι τίποτα απολύτως.Πάνε με μηδενικά.
Ενα καλό να έχεις πάνω σου γαμάς ουρές αν το επιδιώκεις.
Είμαι σίγουρος οτι αν  Πολωνία επιτρέψει την είσοδο στους λαθρο και asylum seekers θα αρχίζουν να γαμάνε αβέρτα και σε δυο χρόνια θα είναι όλοι με χαρτιά και υπηκοοτητα.

Tι δεν ειχαν ρε? σκαλες ανωτερες ειχαν και εχουν απο αυτο το χιπισομπαζιδι.
Και κατι αλλο. Την ευκολια που ακριβως την ειδες? Αν ειναι ετσι οταν βγηκαμε τοτε γιατι δε την ειδαμε?  Γαμησαμε τιποτα μηπως και δε το καταλαβαμΕ?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Tι δεν ειχαν ρε? σκαλες ανωτερες ειχαν και εχουν απο αυτο το χιπισομπαζιδι.
Και κατι αλλο. Την ευκολια που ακριβως την ειδες? Αν ειναι ετσι οταν βγηκαμε τοτε γιατι δε την ειδαμε?  Γαμησαμε τιποτα μηπως και δε το καταλαβαμΕ?
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρισπεκτ ιποτα!!!πολυ δυντατη ατακα  :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Και κατι αλλο. Την ευκολια που ακριβως την ειδες? Αν ειναι ετσι οταν βγηκαμε τοτε γιατι δε την ειδαμε?  Γαμησαμε τιποτα μηπως και δε το καταλαβαμΕ?

Δηλαδή περπατούσατε δύο βαλκανιόπουτσοι μαζί και δεν γονάτιζαν επιτόπου για τσιμπούκι οι Πολωνέζες σαν ένδειξη αποδοχή της ανωτερότητάς σας;  :think:

Σεβαλιέ,μήπως όταν πήγες τουαλέτα,έπαιξαν τίποτα γλειφοκώλια στην πίστα του club και τα έχασες;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δηλαδή περπατούσατε δύο βαλκανιόπουτσοι μαζί και δεν γονάτιζαν επιτόπου για τσιμπούκι οι Πολωνέζες σαν ένδειξη αποδοχή της ανωτερότητάς σας;  :think:

Σεβαλιέ,μήπως όταν πήγες τουαλέτα,έπαιξαν τίποτα γλειφοκώλια στην πίστα του club και τα έχασες;
δεν γορουσαν την φουστανελλα κ περασαν απαρατηρητοι.... :headbang:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
845
δεν γορουσαν την φουστανελλα κ περασαν απαρατηρητοι.... :headbang:
ειχαν ξεχασει και την γκλιτσα σπιτι...ολα στραβα πηγαν εκεινη την μερα...ειχε χαλασει και η φλογερα....αστα....γκαντεμια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δηλαδή περπατούσατε δύο βαλκανιόπουτσοι μαζί και δεν γονάτιζαν επιτόπου για τσιμπούκι οι Πολωνέζες σαν ένδειξη αποδοχή της ανωτερότητάς σας;  :think:

Oχι ακριβως. ο κμαν σε μια φαση πηγε σε ενα κλαμπ στεκοταν σα κρεμαστρα πανω απο τις γκομενες και μετα εσκασαν οι γκομενοι και λουης. Ενα καμακι. Σε ενα αλλο, σε κατι τραπεζακια εξω, ζηταει αναπτηρα η κατι τετοιο και μονο που δε του εφερε το τασακι στο κεφαλι. Καπου αλλου πηγε να μιλησει, εξω ξεκαρφωτα και αυτες κοιταγαν τα κινητα και μιλουσαν μεταξυ τους και σα να μην υπηρχε. Οκ επιασε μια κουβεντα σε μια σε ενα κλαμπ, αλλα αυτο εγω το εχω κανει ενα εκατομμυριο φορες και ο καθενας το κανει. Και το λεει και το ξαναλεει οτι ΘΑ τη γαμαγε αυτη ΑΝ το και το και το. Εγω λεω οτι ουτε αυτη γαμησε ουτε ΘΑ τη γαμαγε, ουτε καμια αλλη θα γαμαγε ποτε και οσες φορες και να ερθει και να βγουμε παλι δε προκειται να γαμησει ποτε καμια. Και σας βαζω και στοιχημα .
Eπισης ο κμαν μη ξεχνατε οταν διαβαζετε οτι προκειται για τον χρηστη που περασε τον πολωνο για αραπη (!) και ειπε οτι δουλευει 100 ωρες την εβδομαδα (!!) με...ελεύθερα ΣΚ ! ! Ητοι 20 ωρες τη μερα  :uglystupid: :helpplea: Ε απο κει να συναγεται και την ισχυ των υπολοιπων λεγομενων  :grin: Αυτα οσον αφορα την αληθεια των λεγομενων, οσων αφορα το χαβαλε ομως και ποσο σταρατα και με παθος τα γραφει εχει φαση  :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Oχι ακριβως. ο κμαν σε μια φαση πηγε σε ενα κλαμπ στεκοταν σα κρεμαστρα πανω απο τις γκομενες και μετα εσκασαν οι γκομενοι και λουης. Ενα καμακι. Σε ενα αλλο, σε κατι τραπεζακια εξω, ζηταει αναπτηρα η κατι τετοιο και μονο που δε του εφερε το τασακι στο κεφαλι. Καπου αλλου πηγε να μιλησει, εξω ξεκαρφωτα και αυτες κοιταγαν τα κινητα και μιλουσαν μεταξυ τους και σα να μην υπηρχε. Οκ επιασε μια κουβεντα σε μια σε ενα κλαμπ, αλλα αυτο εγω το εχω κανει ενα εκατομμυριο φορες και ο καθενας το κανει. Και το λεει και το ξαναλεει οτι ΘΑ τη γαμαγε αυτη ΑΝ το και το και το. Εγω λεω οτι ουτε αυτη γαμησε ουτε ΘΑ τη γαμαγε, ουτε καμια αλλη θα γαμαγε ποτε και οσες φορες και να ερθει και να βγουμε παλι δε προκειται να γαμησει ποτε καμια. Και σας βαζω και στοιχημα .
μια βασικη ερωτηση.ειναι ο δασκαλος κμαν κατω των 50?η ανω??? :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μια βασικη ερωτηση.ειναι ο δασκαλος κμαν κατω των 50?η ανω??? :think:

Κατω , δεν ειναι τοσο μεγαλος, 40-45. Αρκετα καλος ανθρωπος και ηρεμος, αλλα απο την αλλη οκ λογικο να καταπονειται αν κανει τετοια ταξιδια με τρενα, αλλαζει μερη , βγαινει. Και παλι οκ και που αντεχει τοσο μια χαρα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Κατω , δεν ειναι τοσο μεγαλος, 40-45. Αρκετα καλος ανθρωπος και ηρεμος, αλλα απο την αλλη οκ λογικο να καταπονειται αν κανει τετοια ταξιδια με τρενα, αλλαζει μερη , βγαινει. Και παλι οκ και που αντεχει τοσο μια χαρα.
για 58-60 τον ειχα
45 αν ειναι εχει ανετα μια δεκαετια φουλ πουτσα ευκολα οπου στην ουκρανια με 20-30αρες  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στο καμακι ωστοσο ειναι πολυ αδυνατος. Περα απο ηλικια. Δινει την εντυπωση οτι γυναικα απο καμακι δε προκειται να βγαλει ποτε

Επισκέπτης
τα εχουμε ξαναπει για κμαν, πως απο site "κλεινει" τις γυναικες.
αυτο που αναρωτιεμαι ειναι τι ακριβως δουλεια κανει στη γερμανια, διοτι απο τις ιστοριες αφηνει να εννοηθει πως βγαζει-σπαταλαει αρκετα χρηματα .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τα εχουμε ξαναπει για κμαν, πως απο site "κλεινει" τις γυναικες.
αυτο που αναρωτιεμαι ειναι τι ακριβως δουλεια κανει στη γερμανια, διοτι απο τις ιστοριες αφηνει να εννοηθει πως βγαζει-σπαταλαει αρκετα χρηματα .

Aν ειχε τοσο χρημα, θα ερχοταν με την αεροπλαναρα του και οχι με το τερνο και θα εμενε σε κανα 5στερο. Κρακοβια πχ στο Σερατον η στο Χιλτον και οχι σε διαμερισμα και μαλιστα οχι στο κεντρο. Οταν οι φοιτητες μενουν σε διαμερισματα στο κεντρο. Ουτε θα ετρωγε κεμπαμ και μακντοναλντς. Ουτε καν ταξι πηρε , μια και το διαμερισμα ηταν αρκετα μακρια απο το κεντρο. Δε μου φανηκε δηλαδη οτι ξοδευει πολλα λεφτα, ισα ισα. Τωρα αν δινει τοσα σε πουτανες και για αυτο κανει οικονομια στα υπολοιπα? Ισως τις κλεινει για πολλες ωρες για αυτο λεει για πολλα λεφτα. Δηλαδη παιζει να τις κλεινει για ολη μερα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom