Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Νομίζω ότι ένας μέσος νους,μπορεί να καταλάβει τι έχει δόση αλήθειας στα γραφόμενα του kman και τι όχι..

Τώρα αν κάποιος που έχει διαβάσει το thread,πάει Πολωνία και νομίζει ότι όλες οι γυναίκες είναι ξαναμμένες νυμφομανείς που θα δουν Έλληνα και θα λιποθυμήσουν από τη συγκίνηση ή ότι θα τους ανεμίσει κανένα 50ευρω και θα στηθούν στα τέσσερα,ας φάει τις μάπες του από τίποτα καράφλες..

Ο kman σε κάποια post,δίνει ρέστα με το ύφος γραφής.

Αλλά σε πράγματα που γνωρίζω καλά,έχει γράψει τρελές ανακρίβειες.Σκέτη παραπλάνηση.
O Κμαν δίνει το ρυθμό!! Είναι ο Μαεστρος της βαλκανικής πομπώδους εκστρατείας!!!!!!Αυτός που χτυπάει τα τύμπανα και ξεκινάει τα εκστρατευτικά εμβατήρια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Με αυτό που σου λέει...οτι  θα πας και θα γαμήσεις 30-50-100! Αν έχεις τέτοιους στόχους θα φας 1,2-5! Αν πας για το ρεαλιστικό 1-2 θα φας τα μούτρα σου :2funny: :2funny: :2funny:

Ο ιντερνετικός ΚΜΑΝ είναι μύθος! Καλύτερα να μην τον συναντήσουμε ποτέ!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ασε τωρα τα αν και οταν. Δε κανουμε δουλεια ετσι. Αν καποιος ειναι δυνατος στο καμακι φαινεται και καμακι να μη κανει. Οταν καποιος παει να μιλησει σε γκομενες και αυτες τον εχουν γραμμενο και ασχολουνται με τα κινητα τους, και ουτε καν μπαινουν στη διαδικασια να του πουν φυγε ξερω γω, τοτε ακομη αυτος στο καμακι δε παιρνει μηδεν. Το μηδεν ακομη ειναι απιαστος στοχος. Παιρνει πολυ κατω υπο του μηδενος, θερμοκρασια ανταρκτικης. Για να παρεις μηδεν πρεπει εστω να προσεξουν την παρουσια σου. Τον υπολοιπο συλλογισμο αδυνατω να τον παρακολουθησω

Δεν καταλαβαίνεις κάτι.Εγώ ήμουνα πρώτη φορά Κρακωβία μετά από 5 χρόνια και έπεφτα στις γκόμενες ακαλιμπράριστα για να τεστάρω τις αντιδράσεις τους.Δηλαδή να τεστάρω αν το μέρος αξίζει αν έχει δυναμική.
Οταν πας σε γκόμενες με αρνητική γλώσσα σώματος που είναι στο προαύλιο ενός μαγαζιού και μιλάνε και έρχεσαι από πίσω και τις διακόπτεις χωρίς καν να έχεις μπει και παραγγείλει στο μαγαζί η αρνητική αντίδραση είναι σίγουρη.Οποιος και να το κάνει θα εισπράξει χυλοπιττα.Απλά το έκανα για να τεστάρω τα νερά να δω τι δυνατότητες υπάρχουν όταν όλες οι συνθήκες είναι αρνητικές και η Κρακωβία μου φάνηκε καλή.
Εσύ δεν το καταλαβαίνεις αυτό και λες αφού πήγε έτσι σε ξέμπαρκες γκόμενες σημαίνει οτι είναι άσχετος αλλά σου λέω οτι δε θα πήγαινε κανένας(ούτε φυσικά και εσύ) σε γκόμενες που έχουν τέτοια θέση και τέτοια στάση.
Εγώ πάω να κάψω το μέρος να εξερευνήσω όλες τις δυνατότητες δεν περιμένω να εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία.Δε με ενδιαφέρει αν κάψω το μέρος αφού θα κάτσω λίγο.
Αυτή είναι η λογική πας για να κάψεις το μέροε όχι για να γαμήσεις.Το γαμήσι είναι η φυσική συνέπεια.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνεις κάτι.Εγώ ήμουνα πρώτη φορά Κρακωβία μετά από 5 χρόνια και έπεφτα στις γκόμενες ακαλιμπράριστα για να τεστάρω τις αντιδράσεις τους.Δηλαδή να τεστάρω αν το μέρος αξίζει αν έχει δυναμική.
Οταν πας σε γκόμενες με αρνητική γλώσσα σώματος που είναι στο προαύλιο ενός μαγαζιού και μιλάνε και έρχεσαι από πίσω και τις διακόπτεις χωρίς καν να έχεις μπει και παραγγείλει στο μαγαζί η αρνητική αντίδραση είναι σίγουρη.Οποιος και να το κάνει θα εισπράξει χυλοπιττα.Απλά το έκανα για να τεστάρω τα νερά να δω τι δυνατότητες υπάρχουν όταν όλες οι συνθήκες είναι αρνητικές και η Κρακωβία μου φάνηκε καλή.
Εσύ δεν το καταλαβαίνεις αυτό και λες αφού πήγε έτσι σε ξέμπαρκες γκόμενες σημαίνει οτι είναι άσχετος αλλά σου λέω ορι δε θα πήγαινε κανένας(ούτε φυσικά και εσύ) σε γκόμενες που έχουν τέτοια θέση και τέτοια στάση.
Εγώ πάω να κάψω το μέρος να εξερευνήσω όλες τις δυνατότητες δεν περιμένω να εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία.Δε με ενδιαφέρει αν κάψω το μέρος αφού θα κάτσω λίγο.
Αυτή είναι η λογική πας για να κάψεις το μέροε όχι για να γαμήσεις.Το γαμήσι είναι η φυσική συνέπεια.
:kneel: :kneel: :kneel:
αφωνος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ φωτό που τράβηξα από τη γκόμενα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με θέα το μαγευτικό Κατοβίτσε.

hQuxJc.png

Πάντως και Ελλάδα Μοναστηράκι που πήγα σήμερα γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Απίστευτο υλικό για καμάκια.Απλά Ελλλάδα είναι ο ένας πάνω στον άλλον δεν υπάρχουν χώροι να καμακώσεις εύκολα.
Πολωνία έχεις τεράστιους χώρους πρακτικά άπειρες δυνατότητες.
Αλλά σίγουρα οι Ελληνίδες έχουν βελτιωθεί κουκλάρες βλέπεις σπάνια Πολωνία σε σχέση με Βαλκάνια(εξαίρεση η Wielkopolska).
Ντύονται και πιο σέξυ οι Ελληνίδες πετάνε πιο συχνά κοιλιές,βυζιά έξω από την άλλη οι Πολωνές έχουν πιο ανατολικό καυλέ φτηνιάρικο λουκ που σε εξιτάρει.Καπως χύμα στο κύμα καμία πόζα.
Αλλά Αθήνα έχει άπειρο υλικό Κατοβίτσε ψάχνεις με το κυάλι για τέτοια εκτός ΠΣ στα 2 μεγάλα κλαμπ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εδώ φωτό που τράβηξα από τη γκόμενα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με θέα το μαγευτικό Κατοβίτσε.

hQuxJc.png

Πάντως και Ελλάδα Μοναστηρσκι ππυ πήγα σήμερα γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Απίστευτο υλικό για καμάκια.Απλά Ελλλάδα είναι ο ένας πάνω στον άλλον δεν υπάρχουν χώροι να καμακώσεις εύκολα.
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλα το ψαχνω σπονσορ ειναι βασικο κ για τα ντειτ στο μαμπα..δεν σημαινει ,παντα πουτανες....στο μαμαπα ,οι πιο πολλες ειναι φοιτητριες που οντως ψαχνουν σπονσορα ει δυνατον,εμφανισημο κ μικροτερο σε ηληκια απο τον κλασικο 50αρη καραφλα γλειωδη ουκρανο λαμογιοκονομημενο... :helpplea:
οποτε αν γραφουν ψαχνω σπονσορα στα σαιτ τα πολωνικα ,δεν ειναι μειον... :hi:
αλλα παλι δεν καταλαβα,,τοχουμε ξανασηζητησει κι εσυ ελεγες κατ ουσιαν δεν υπαρχουν
τωρα βλεπω λες υπαρχουν,αλλα ειναι μονο αυτες  που θελουν  σπονσορ....τελικα τι ισχυει κατα τη γνωμη σου?
κ ποιο ειναι απο αυτα που ανεφερε ο δασκαλος κμαν το πιο καλο σε αντα ποκριση?  :hi:

Ρε παιδιά σε σλαβική χώρα(Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία,Τσεχία,Πολωνία) υπάρχουν μιλιούνια γυναίκες που ψάχνουν για σπόνσορα.Σπόνσορες δεν υπάρχουν.Μιλάμε για τεράστια ζήτηση σε σχέση με προσφορά.
Αρχισε να τα σκας και θα κανεις τον πούτσο σου σφεντόνα αρκεί να είσαι ανατολικά του Οντερ να μην τρως τα σκατά της Δύσης.
Πιστεύω και στην Ελλάδα σε λίγο όλες σπόνσορες θα ψάχνουν θα λάψει πάλι το ευρωκασέρι.Απλά Ελλάδα είναι ο νοτιοευρωπαικός συντηρητισμός που δεν τις αφήνει να εκδηλωθούν πλήρως.
Αύριο θα γαμήσω μια Πολωνέζα παντρεμένη σποσνορέτ που έχω με κατούρημα και χύσιμο στα μάτια.Γλυφοκώλι στάνταρ.Ισως να μην ποστάρω φωτός επειδή είναι παντρεμένη πλέον αλλά σίγουρα δεν κάνει τα extreme με τον άντρα της.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ρε παιδιά σε σλαβική χώρα(Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία,Τσεχία,Πολωνία) υπάρχουν μιλιούνια γυναίκες που ψάχνουν για σπόνσορα.Σπόνσορες δεν υπάρχουν.Μιλάμε για τεράστια ζήτηση σε σχέση με προσφορά.
Αρχισε να τα σκας και θα κανεις τον πούτσο σου σφεντόνα αρκεί να είσαι ανατολικά του Οντερ να μην τρως τα σκατά της Δύσης.
Πιστεύω και στην Ελλάδα σε λίγο όλες σπόνσορες θα ψάχνουν θα λάψει πάλι το ευρωκασέρι.Απλά Ελλάδα είναι ο νοτιοευρωπαικός συντηρητισμός που δεν τις αφήνει να εκδηλωθούν πλήρως.
δασκαλε σου θυμιζω οτι παω πολυ  πριν απο σενα σε ρουμανια μολδαβια ουκρανια,με απειρα χλμ κ γκολ!!!! :hi:
πολωνια δεν ειχα παει μονο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αύριο θα γαμήσω μια Πολωνέζα παντρεμένη σποσνορέτ που έχω με κατούρημα και χύσιμο στα μάτια.Γλυφοκώλι στάνταρ.Ισως να μην ποστάρω φωτός επειδή είναι παντρεμένη πλέον αλλά σίγουρα δεν κάνει τα extreme με τον άντρα της.
πως το εννοείς να εκδηλωθούν πληρως? :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δασκαλε σου θυμιζω οτι παω πολυ  πριν απο σενα σε ρουμανια μολδαβια ουκρανια,με απειρα χλμ κ γκολ!!!! :hi:
πολωνια δεν ειχα παει μονο

Η θεωρία του ενιαίου σλαβικού χώρου είναι δική μου.Οι φανατικοί πολωνογαμιάδες(roosh πολλοί πάκηδες κτλ) ισχυρίζονται οτι τίποτα δεν είναι καλύτερο από Πολωνία σε ό,τι αφορά εύκολο,γρήγορο,ελευθέριο φτηνό γαμήσι.Μιλάμε για άτομα που καταδυσκολεύτηκαν Ουκρανία.Στην ίδια σχολή ανήκει ο Glock.
Από την άλλη οι ουκρανοπέουλες ισχυρίζονται οτι οι Ουκρανέζες και οι Ρωσίδες είναι οι ευκολότερες μακράν ευκολότερες των Πολωνέζων,Τσέχων που έχουν πλέον δυτικοποιηθεί.
Ερχομαι εγώ να συμβιβάσω τις δύο θεωρίες στη θεωρία του ενιαίου πανσλαβικού χώρου του πανσλαβισμού δηλαδή βασικά οτι οι Σλάβες είναι ένας και ο ίδιος λαός με κοινά ήθη,έθιμασυνήθειες,δοξασίες,νοοτροπία που απλά χωρίστηκαν λόγω ιστορικών γεγονότων.Είναι βασικά οι ίδιες είτε κατοικούν ανατολικά είτε δυτικά του Βιστούλα.
Η θεωρία του ενιαίου πανσλαβικού χώρου σε συνδυασμό με την απόλυτη βαλκανική ανωτερότητα δίνει ένα πανίσχυρο εννοιολογικό εργαλείο στους απανταχού πέουλες και κάμακερς Βαλκάνιους και wannabe.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
στην ουκρανια μπορω ανετα σε 3-4 μερες να γαμησω 7αρια κ 8αρια με παραμυθι κ λιγα εξοδα
οχι κιεβο,οχι οντεσα,οπου αλλου
πολωνια δεν νομιζω οτι αυτο μπορει να γινει..
.στην βουλγαρια ρουμανια ουγγαρια σερβια κροατια,αυτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ
γκουτε ναχτ λερερ!! :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
στην ουκρανια μπορω ανετα σε 3-4 μερες να γαμησω 7αρια κ 8αρια με παραμυθι κ λιγα εξοδα
οχι κιεβο,οχι οντεσα,οπου αλλου
πολωνια δεν νομιζω οτι αυτο μπορει να γινει..
.στην βουλγαρια ρουμανια ουγγαρια σερβια κροατια,αυτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ
γκουτε ναχτ λερερ!! :hi:

Ουγγαρία,Ρουμανία δεν είναι καν σλαβικές χώρες.Πρόσεξε οτι υπάρχουν τύποι σαν το Dr. Love που λένε οτι γαμάνε εννιάρια Σερβία στη βδομάδα κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν αλλού.
Ο Glock πήγε στα μέρη που συνέστησες και έμεινε πρακτικά αγάμητος για δυο βδομάδες.
Συνεπώς το προσωπικό στοιχείο παίζει τεράστιο ρόλο αν πεις στον άλλο π.χ. πήγαινε Λβωφ θα γαμήσεις εφτάρι σε 3 μέρες και αυτός σε ακούσει και πιάσει τα αρχίδια του ενώ αν πήγαινε Κράκωβ όντως θα γαμούσε τότε έχει συνέπειες χάνει λεφτά.
Γιατί εγώ που έχω πάει παντού πάω τόσο συχνά Πολωνία ακόμα αφού είναι τόσο χάλια?Γιατί τόσοι ξένοι πορνομεταναστεύουν Πολωνία και όχι Ρωσία?Γιατί ο roosh π.χ. γάμησε την τέταρτη μέρα που πάτησε το πόδι του Πολωνία ενώ Ρωσία δε γάμησε τίποτα σε 3 μήνες?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ουγγαρία,Ρουμανία δεν είναι καν σλαβικές χώρες.Πρόσεξε οτι υπάρχουν τύποι σαν το Dr. Love που λένε οτι γαμάνε εννιάρια Σερβία στη βδομάδα κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν αλλού.
Ο Glock πήγε στα μέρη που συνέστησες και έμεινε πρακτικά αγάμητος για δυο βδομάδες.
Συνεπώς το προσωπικό στοιχείο παίζει τεράστιο ρόλο αν πεις στον άλλο π.χ. πήγαινε Λβωφ θα γαμήσεις εφτάρι σε 3 μέρες και αυτός σε ακούσει και πιάσει τα αρχίδια του ενώ αν πήγαινε Κράκωβ όντως θα γαμούσε τότε έχει συνέπειες χάνει λεφτά.
Γιατί εγώ που έχω πάει παντού πάω τόσο συχνά Πολωνία ακόμα αφού είναι τόσο χάλια?Γιατί τόσοι ξένοι πορνομεταναστεύουν Πολωνία και όχι Ρωσία?Γιατί ο roosh π.χ. γάμησε την τέταρτη μέρα που πάτησε το πόδι του Πολωνία ενώ Ρωσία δε γάμησε τίποτα σε 3 μήνες?
ο γκλοκ πηγε στο πουθενα,δικες του μαλ..ιες ειναι αυτα  :helpplea:
μοκατσεβο χειμωνα..δηλ σαν να πηγε στα γρεβενα χειμωνα κ ναψαχνε γκομενες..μπορει κ χειροτερα...
επαρχια ειχαμε πει 5-6 καλες 600χιλ κι ανω κοσμο..ντνιπρε ζαποριζε κριβοι νικολαεφ ακομα κ φρανκοφσκ η χερσονα,πουναι 300χιλ..αλλα οχι μικατσεβο κ νοβα καχοφκα!!!!
αυτοι που λες δεν μπορουν να παιχτουν ουκρανια γιατι φοβουνται..που να κυκλοφορησουν εξω βραδυ μονοι κ χωρις ρωσσικα?
λβωβ θα επρεπε να το εξαιρεσω κανονιθκα,αλλα για μενα ειναι ενιαιος χωρος με φρανκιφσκ που ειναι πανευκολο ,οποτε το αφηνω μεσα
αν παει καποιος ΤΩΡΑ λβοβ ,ενω ηταν το τοπ,για ν αρχισεις,τηνουκρανοπαιδεια,ειναι πλεον κακη επιλογη λογω πολλων δεσμων με πολωνια κ βαλτικες χωρες,κ πολλων επισκεπτων'τοπ παραμενει ΟΙ ΜΕΓΑΛΕς πολεις,ακουει ο γκλοκ,στην κεντρ ουκρανια
κ ο νοτος απο νικολαεφ κ περα!!! :hi:
εννοειτε απο απριλη κ μετα
εγω πηγα με σημαδεμενη τραπουλα,στην ουσια φετος 2 φορες χειμωνα σε νικολαεφ κριβοι κ χερσον κι επιασα τα @@ μου...βεβαια υπηρχαν κι αλλοι λογοι,αλλα ο βασικος ηταν η μικρη κινητικοτητα ντεβουσκιδιων...
μονο με θερμοκρασιες ανω των 20 ξεκιναμε!!
κι επισης δεν ξεχναμε οτι η ουκρανια οσο μπαινεις στα βαθια ειναι ακομα γουαιλντ γουεστ
δεν ειναι παντου υσηχα οπως ρουμανια η πολωνια  :orchestra:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ο γκλοκ πηγε στο πουθενα,δικες του μαλ..ιες ειναι αυτα  :helpplea:
μοκατσεβο χειμωνα..δηλ σαν να πηγε στα γρεβενα χειμωνα κ ναψαχνε γκομενες..μπορει κ χειροτερα...
επαρχια ειχαμε πει 5-6 καλες 600χιλ κι ανω κοσμο..ντνιπρε ζαποριζε κριβοι νικολαεφ ακομα κ φρανκοφσκ η χερσονα,πουναι 300χιλ..αλλα οχι μικατσεβο κ νοβα καχοφκα!!!!
αυτοι που λες δεν μπορουν να παιχτουν ουκρανια γιατι φοβουνται..που να κυκλοφορησουν εξω βραδυ μονοι κ χωρις ρωσσικα?
λβωβ θα επρεπε να το εξαιρεσω κανονιθκα,αλλα για μενα ειναι ενιαιος χωρος με φρανκιφσκ που ειναι πανευκολο ,οποτε το αφηνω μεσα
αν παει καποιος ΤΩΡΑ λβοβ ,ενω ηταν το τοπ,για ν αρχισεις,τηνουκρανοπαιδεια,ειναι πλεον κακη επιλογη λογω πολλων δεσμων με πολωνια κ βαλτικες χωρες,κ πολλων επισκεπτων
'τοπ παραμενει ΟΙ ΜΕΓΑΛΕς πολεις,ακουει ο γκλοκ,στην κεντρ ουκρανια
κ ο νοτος απο νικολαεφ κ περα!!! :hi:
εννοειτε απο απριλη κ μετα
εγω πηγα με σημαδεμενη τραπουλα,στην ουσια φετος 2 φορες χειμωνα σε νικολαεφ κριβοι κ χερσον κι επιασα τα @@ μου...βεβαια υπηρχαν κι αλλοι λογοι,αλλα ο βασικος ηταν η μικρη κινητικοτητα ντεβουσκιδιων...
μονο με θερμοκρασιες ανω των 20 ξεκιναμε!!
κι επισης δεν ξεχναμε οτι η ουκρανια οσο μπαινεις στα βαθια ειναι ακομα γουαιλντ γουεστ
δεν ειναι παντου υσηχα οπως ρουμανια η πολωνια  :orchestra:

Φίλε Μπάλκαν, με όλο το σεβασμό, θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω μαζί σου περί Λβώφ. Δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου
και τους λόγους που πρίν ήταν τοπ, και τώρα δεν είναι. Δεν κατανοοώ πως κάνεις τους συσχετισμούς και καταλήγεις σε συμπέρασμα. Το Λβώφ, συμφωνώ ότι από τον Μάιο και μετά, γεμίζει κόσμο (σκέψου, ότι τώρα που μιλάμε, μόνο από Κων/πολη υπάρχουν
κ α θ η μ ε ρι ν ά  πτήσεις) όμως το Λβώφ αποτελούσε ανέκαθεν σταθερό τουριστικό προορισμό με ό,τι συνεπάγεται. Δεν βλέπω πως
μπορεί να άλλαξαν (προς το χειρότερο) οι συσχετισμοί σε σχέση με το πριν "λόγω πολλών δεσμών με Πολωνία, και Βαλτικές χώρες, και πολλών επισκεπτών" όπως γράφεις. Στο τελευταίο, ίσως να συμφωνήσω, αλλά οι δεσμοί που αναφέρεις υπήρχαν ανέκαθεν.
Εγώ, λοιπόν, τώρα που μιλάμε, διαπιστώνω εδώ, ως βασικότερη διαφορά τη σημαντική αύξηση στις τιμές, και υπάρχει πολύς κόσμος που με τα 120 ευρώ μισθό που έπαιρνε, και δίχως αύξηση, πολύ δύσκολα τα βγάζει πλεον πέρα. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να αλλάξει ορισμένες παραμέτρους και καταλαβαίνεις, ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μέσα σε έναν μόλις χρόνο, στο κυρίως "θέμα" που μας ενδιαφέρει, μπορούν να χαλαρώσουν ακόμα περισσότερο οι "αντιστάσεις" μπροστά σε ενδεχόμενο σπόνσορινγκ, αρπαχτές, και γενικώς ευκαιρίες. Αντιθέτως, όπου ανεβαίνει το βιοτικό επίπεδο, σκληραίνει ακόμα πιο πολύ το παιχνίδι και στενεύουν οι ευκαιρίες (βλ. π.χ. Ρουμανία -που γνωρίζεις καλύτερα- και Βουλγαρία -που γνωρίζω καλύτερα-). Ελπίζω εδώ να συμφωνούμε.  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
O Κμαν δίνει το ρυθμό!! Είναι ο Μαεστρος της βαλκανικής πομπώδους εκστρατείας!!!!!!Αυτός που χτυπάει τα τύμπανα και ξεκινάει τα εκστρατευτικά εμβατήρια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Με αυτό που σου λέει...οτι  θα πας και θα γαμήσεις 30-50-100! Αν έχεις τέτοιους στόχους θα φας 1,2-5! Αν πας για το ρεαλιστικό 1-2 θα φας τα μούτρα σου :2funny: :2funny: :2funny:

Ο ιντερνετικός ΚΜΑΝ είναι μύθος! Καλύτερα να μην τον συναντήσουμε ποτέ!!!!!
χαχαχαχ.εσυ ποτε θα ερθεις οδυσσο να καμακωσεις?χαχαχαχαχα.σκεφτωμε για ροδο σεπτεβρη αλλα για ελληνιδες τι λες?οι τουριστριες εχουν λεφτα,δεν φτενε αν ειναι ολα ολινκλουσιβ και οι ρωσιδες δεν ειναι του φαγητου και της ταβερνας οπως εμεις για αυτο μην κανεται παραπονα δεν ξοδευουν.καλητερα θα τα παω με τις ντοπιες παρα με τισ ξενεσ.πες μου για τις ντοπιεσ νοοτροπια.παντως σαλονικη που μου ελεγαν δεν θα σου μιλησουν διαψευτηκαν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παντως πολλοι ουκρανοι κανουν βιζα και δουλευουν πολωνια,τωρα γνωστος επεστρεψε οδυσσο.6 μηνεσ θα δουλευει στο ελληνικο εστιατοριο μετα πολωνια.αλλεσ 2 κοπελες το ιδιο.για χμελινσκι που προτεινε ελληνασ στην οδυσσο που ζουσε χρονια εκει,λεει πολλεσ μικρουλεσ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παντως πολλοι ουκρανοι κανουν βιζα και δουλευουν πολωνια,τωρα γνωστος επεστρεψε οδυσσο.6 μηνεσ θα δουλευει στο ελληνικο εστιατοριο μετα πολωνια.αλλεσ 2 κοπελες το ιδιο.για χμελινσκι που προτεινε ελληνασ στην οδυσσο που ζουσε χρονια εκει,λεει πολλεσ μικρουλεσ.
χαρη,οφ τοπικ,αλλα τι ητανε αυτος που σκοτωσαν χτες αγια ναπα?εννοω εχουν φαει τον αδερφο του τον πατερα του κι ο ιδιος δεν φαινοταν αγγελικη φατσα..τι παιχτηκε?τι κοντρα υπηρχε?? :rolleyes:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
χαρη,οφ τοπικ,αλλα τι ητανε αυτος που σκοτωσαν χτες αγια ναπα?εννοω εχουν φαει τον αδερφο του τον πατερα του κι ο ιδιος δεν φαινοταν αγγελικη φατσα..τι παιχτηκε?τι κοντρα υπηρχε?? :rolleyes:
αιντε χαρη ξυπνα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για εμένα πλέον η Ουκρανία υπάρχει μονο με δύο τρόπους :rockon:

Είτε με το "DIRTY waggon" είτε με το "RED Zeppelin"

(στα εισαγωγικά είναι αυθαίρετες παραφράσεις αναγνωρίσιμων εννοιών)

Για κανέναν άλλο τρόπο και λόγο!!!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Για εμένα πλέον η Ουκρανία υπάρχει μονο με δύο τρόπους :rockon:

Είτε με το "DIRTY waggon" είτε με το "RED Zeppelin"

(στα εισαγωγικά είναι αυθαίρετες παραφράσεις αναγνωρίσιμων εννοιών)

Για κανέναν άλλο τρόπο και λόγο!!!!
ο ντερτυς χαθηκε
γαμηθηκε να μπαναρουνε τον ακατανομαστο κ μετα σταματησε να γραφει κι αυτος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom