Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Oχι ακριβως. ο κμαν σε μια φαση πηγε σε ενα κλαμπ στεκοταν σα κρεμαστρα πανω απο τις γκομενες και μετα εσκασαν οι γκομενοι και λουης. Ενα καμακι. Σε ενα αλλο, σε κατι τραπεζακια εξω, ζηταει αναπτηρα η κατι τετοιο και μονο που δε του εφερε το τασακι στο κεφαλι. Καπου αλλου πηγε να μιλησει, εξω ξεκαρφωτα και αυτες κοιταγαν τα κινητα και μιλουσαν μεταξυ τους και σα να μην υπηρχε. Οκ επιασε μια κουβεντα σε μια σε ενα κλαμπ, αλλα αυτο εγω το εχω κανει ενα εκατομμυριο φορες και ο καθενας το κανει. Και το λεει και το ξαναλεει οτι ΘΑ τη γαμαγε αυτη ΑΝ το και το και το. Εγω λεω οτι ουτε αυτη γαμησε ουτε ΘΑ τη γαμαγε, ουτε καμια αλλη θα γαμαγε ποτε και οσες φορες και να ερθει και να βγουμε παλι δε προκειται να γαμησει ποτε καμια. Και σας βαζω και στοιχημα .
Eπισης ο κμαν μη ξεχνατε οταν διαβαζετε οτι προκειται για τον χρηστη που περασε τον πολωνο για αραπη (!) και ειπε οτι δουλευει 100 ωρες την εβδομαδα (!!) με...ελεύθερα ΣΚ ! ! Ητοι 20 ωρες τη μερα  :uglystupid: :helpplea: Ε απο κει να συναγεται και την ισχυ των υπολοιπων λεγομενων  :grin: Αυτα οσον αφορα την αληθεια των λεγομενων, οσων αφορα το χαβαλε ομως και ποσο σταρατα και με παθος τα γραφει εχει φαση  :rockon:
σε μενα δεν τολμα να ερθει οδυσσο παντως χαχαχαχαχ.θα εχει πλακα αν ερθει θα μοιραζομαστε μαζι τησ χυλοπιτεσ απο το καμακι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ναι κμαν αλλα εκει δεν θα εχω ανταγωνισμο με τους ελληνεσ που οι πακιστανοι ειναι καλυτεροι τους σε αντιθεση με πολωνια,ουκρανια προτιμανε τον δικο τους αν και αφραγγο

Aν ουκρανια προτιμαν μια φορα το δικο τους στην πολωνια τον προτιμαν 100.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ουκρανια σιγα μην αφησουν το κινητο η την κουβεντα στο παγκακι με την φιλεναδα για να σε κοιταξει που καμακωνεις χαχαχαχ.

Kαι να σκεφτεις οτι οταν πηγα Ουκρανια οι γκομενες μου φανηκαν απιστευτα προσιτες και χαλαρες σε σχεση με τα ψυχρα στραβοξυλα της πολωνιας. ( να μη μιλησω για γερμανιδες ποσο καλυτερες και πιο ευχαριστες ειναι )

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Kαι να σκεφτεις οτι οταν πηγα Ουκρανια οι γκομενες μου φανηκαν απιστευτα προσιτες και χαλαρες σε σχεση με τα ψυχρα στραβοξυλα της πολωνιας. ( να μη μιλησω για γερμανιδες ποσο καλυτερες και πιο ευχαριστες ειναι )
ο χαρης μιλαει για οδησο ,που δεν ειναιτο καλυτερο μερος,αν δεν εχεις καποια πλας εμφανισης γλωσσας κ "στατους" που λεγε κι ο μιτσος!!!
παντως σιγουρα οι μεσεες γκομενες ειναι πολυ πιο προσιτες στην ουκρανια απ οτι πολωνια
στις υψηλες κατηγοριες παιζουν οι τοπικοι φωρτομενοι ουκτρανοι κλαρινογαμπροι κ χανεις εδαφος ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Α μαλιστα, τεσταρες το μερος, αλλα οι γκομενες ειναι καλες και ευκολες (?), αλλα οι συνθηκες ηταν αρνητικες (?) αλλα εσυ το τεσταρες και το βρηκες καλο (?!). Οποιος καταλαβε δωρο μια σπονσορετ με βυζια και μαστιγια :grin:
Kαι αφου τεσταρες το μερος και το βρηκες καλο γιατι δεν εμεινες και αλλο εκει για να γαμησεις? Η γιατι δεν ξαναρθες?
Τελοσπαντων το θεμα μας δεν ειναι πως κανουμε εμεις καμακι, απλα επειδη ρωτησαν το εγραψα. Εγραψα αντικειμενικα για σενα τα θετικα και τα αρνητικα . Τα θετικα οτι αντιλαμβανεσαι τα μερη τον κοσμο κλπ.
Το θεμα μας ειναι οτι ειναι ενα χιπστεροκουλτουριαρικο μερος με τελειως αρνητικες γκομενες.
Εξαλλου αν καποιος ηταν να πει ψεμματα και αναληθη πραγματα , και εμενε εκει θα ελεγε οτι γαμαει οτι ειναι παραδεισος ευκολα, πρωτον για να επιδειχθει και δευτερον να δικαιωσει την επιλογη του οτι ειναι και καλα σε καλο μερος και ειναι γατος που βρηκε τον παραδεισο. Επομενως αν ηταν να λεω ψεμματα, θα ελεγα οτι γαμαω οτι εδω οι γκομενες ειναι σουπερ κλπ. Δε θα ελεγα την ωμη αληθεια ( που αλλωστε συμφωνουν και ολοι οσοι εχουν ερθει )

Ρε φίλε αφού ξανάρθα από τότε άλλες δύο φορές και σου είπα να βγούμε μαζί και δεν μπορούσες και τις δύο.Εγώ δεν ξανςρθα?
Και τώρα Κατοβίτσε ήμουνα.Απλά πάω πολύ πιο συχνά Πόζναν Στεττίν γιατί είναι κοντά στα σύνορα και δε χρειάζομαι άδεια για να πάω πάω το ΠΣΚ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε φίλε αφού ξανάρθα από τότε άλλες δύο φορές και σου είπα να βγούμε μαζί και δεν μπορούσες και τις δύο.Εγώ δεν ξανςρθα?
Και τώρα Κατοβίτσε ήμουνα.Απλά πάω πολύ πιο συχνά Πόζναν Στεττίν γιατί είναι κοντά στα σύνορα και δε χρειάζομαι άδεια για να πάω πάω το ΠΣΚ.

Ποτε ηρθες? Δε μου πες κατι ?Δε σου πα τοσες οταν ξαναρθεις να μου πεις?!!
Κατοβιτσε μου χες πει αλλα δε μπορουσα. Αντε να σε δω μπας και γραψω μετα αλλα πραγματα :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποτε ηρθες? Δε μου πες κατι ?Δε σου πα τοσες οταν ξαναρθεις να μου πεις?!!
Κατοβιτσε μου χες πει αλλα δε μπορουσα. Αντε να σε δω μπας και γραψω μετα αλλα πραγματα :grin:

Είχα έρθει πέρυσι τον Ιούλιο ξανά για 3 μέρες δε θυμάσαι?Μια βδομάδα από τότε που πρωτοήρθα.Τότε είχα μείνει μόνο ένα βράδυ ήμουνα δηλαδή στην πόλη 12 ώρες συνολικά και ό,τι γράφεις αναφέρεται σε εκείνη τη μία φορά.
Οποιος και να πάει 12 ώρες μόνο Κράκωβ αποκλείεται να γαμήσει.Αυτό γίνεται μόνο Κίεβο(να πας χωρίς κοννέ έτοιμα και να γαμήσεις γκόμενα από κλαμπ με one night stand την πρώτη νύχτα).
Πάντως και Αθήνα βλέπω τώρα πολύ μουνί δεν υπάρχει αισθητή διαφορά με Πολωνία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Είχα έρθει πέρυσι τον Ιούλιο ξανά για 3 μέρες δε θυμάσαι?Μια βδομάδα από τότε που πρωτοήρθα.Τότε είχα μείνει μόνο ένα βράδυ ήμουνα δηλαδή στην πόλη 12 ώρες συνολικά και ό,τι γράφεις αναφέρεται σε εκείνη τη μία φορά.
Οποιος και να πάει 12 ώρες μόνο Κράκωβ αποκλείεται να γαμήσει.Αυτό γίνεται μόνο Κίεβο(να πας χωρίς κοννέ έτοιμα και να γαμήσεις γκόμενα από κλαμπ με one night stand την πρώτη νύχτα).
Πάντως και Αθήνα βλέπω τώρα πολύ μουνί δεν υπάρχει αισθητή διαφορά με Πολωνία.

Αφου λες ειναι ευκολα. Γιατι αποκλειεται να γαμησεις? Τη δευτερη φορα γαμησες τιποτα η παλι εκανες τεστ? :grin:
A τωρα Αθηνα εχει καλες ε? Οταν τα λεγαμε με τον love μας κοροιδευες  :tickedoff:
Να δεις που σε λιγο οπως πας θα πεις οτι οι Ελληνιδες ειναι καλυτερες  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σεβαλιέ,δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά,αλλά αυτό που έχω καταλάβει από τις Πολωνέζες που μιλάω,είναι ότι αν κάτι δε μας κατατάσσει μαζί με τούρκους,αλβανούς,κ.λ.π. είναι:
-Το θρήσκευμα
-Η ιστορία μας(η αρχαία) και τα όμορφα νησιά που όλες τους,κάτι έχουν δει/ακούσει/πάει.
-Ότι δεν είμαστε σε μέσο όρο τόσο μελαχρινοί ή με μογγολικά χαρακτηριστικά όπως οι τούρκοι.

Πιο διαβασμένη Πολωνέζα,μου έχει πει ακόμη και respect για τη στάση μας στον Β'Παγκόσμιο..

Κατά τα άλλα,νομίζω ότι μας έχουν πίσω από πολλούς άλλους λαούς και ο καθένας μας πρέπει να προσπαθήσει ατομικά για να κάνει τη διαφορά..

Οι Πολωνέζες γαμιούνται αβέρτα με Σέρβους,Βούγαρους και άλλους Βαλκάνιους.Στην Ελλάδα τις περισσότερες τις πηδάνε Αλβανοί.
Ισα ίσα το να είσαι μελαμψός είναι πλεονέκτημα στα μάτια τους γιατί θεωρουν τους μαυροδερούς πιο εξωτικούς σεξουαλικά θερμούς.
Για την Ελλάδα οι πιο πολλές ούτε καν ξέρουν οτι πολέμησε κατά των Γερμανών και οτι εισέβαλαν οι Γερμανοί στον ΒΠΠ.
Επίσης πάρα πολλές πάνε για λεφτά.Σήμερα Αθήνα γάμησα μια έγκυο παντρεμένη για μερικά ευρώ.
Οσες Πολωνέζες είχα γκόμενες παντρεμενες και μη ζήτησαν λεφτά εκτός από 2 που ήθελαν γάμο.Μιλάμε για πάνω από 30 γκόμενεε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Οι Πολωνέζες γαμιούνται αβέρτα με Σέρβους,Βούγαρους και άλλους Βαλκάνιους.Στην Ελλάδα τις περισσότερες τις πηδάνε Αλβανοί.
Ισα ίσα το να είσαι μελαμψός είναι πλεονέκτημα στα μάτια τους γιατί θεωρουν τους μαυροδερούς πιο εξωτικούς σεξουαλικά θερμούς.
Για την Ελλάδα οι πιο πολλές ούτε καν ξέρουν οτι πολέμησε κατά των Γερμανών και οτι εισέβαλαν οι Γερμανοί στον ΒΠΠ.
Επίσης πάρα πολλές πάνε για λεφτά.Σήμερα Αθήνα γάμησα μια έγκυο παντρεμένη για μερικά ευρώ.
Οσες Πολωνέζες είχα γκόμενες παντρεμενες και μη ζήτησαν λεφτά εκτός από 2 που ήθελαν γάμο.Μιλάμε για πάνω από 30 γκόμενεε.

το παραγαμησες μαν  :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφου λες ειναι ευκολα. Γιατι αποκλειεται να γαμησεις? Τη δευτερη φορα γαμησες τιποτα η παλι εκανες τεστ? :grin:
A τωρα Αθηνα εχει καλες ε? Οταν τα λεγαμε με τον love μας κοροιδευες  :tickedoff:
Να δεις που σε λιγο οπως πας θα πεις οτι οι Ελληνιδες ειναι καλυτερες  :grin:

Τη δεύτερη φορά τσίμπησα 7 τηλέφωνα σε 5 ώρες Γκλέρια και κέντρο από πολύ καλά μουνιά ανταποκρίθηκε μόνο η μία πολύ καλό μουνάκι αλλά έφευγα.
Το ψωλάκι χάλασε τη φάση λόγω Αράπη(τη συνάντησα ξανά δηλαδή Coco αλλά δεν έκλεισε το deal) και την τρίτη μέρα χάιδευα Coco τα μπούτια μιας 18χρονης που δούλευε σε μασάζ.Εκεί πήγε όντως κάτι να παίξει.
Γενικά ήταν ωραία δηλαδή τηλέφωνα και ραντεβού έβγαζες αβέρτα έκανες τις φάσεις σου θέμα χρόνου ήταν.Απλά έκατσα μόνο 3 μέρες γιατί μετά έπρεπε να γαμήσω Πόζναν τη ΜΙΛΦ που περίμενε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
το παραγαμησες μαν  :grin: :grin: :grin:

Αλήθεια ήρθε 9 μηνών έγκυος και έγινα έξαλλος.Δε μου είχε πει τίποτα.Την τιμώρησα με ένα χέσιμο.(στο πρόσωπο και στα βυζιά).
Δεν τράβηξα φωτό για να μην εκτεθεί έχω όμως πάρα πολλές παλιές φωτό σε παρτούζα με άλλη παντρεμένη ή μόνη ή με άλλες Πολωνές κτλ.
Μέχρι τώρα έχω γαμήσει δύο εγκύους Πολωνέζες τη μια την έστειλε από την Ολλανδία η χωρισμένη φίλη της Πολωνέζα ΜΙΛΦ που γαμούσα πριν ακόμα μεταναστεύσει Ολλανδία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τη δεύτερη φορά τσίμπησα 7 τηλέφωνα σε 5 ώρες Γκλέρια και κέντρο από πολύ καλά μουνιά ανταποκρίθηκε μόνο η μία πολθ καλό μουνάκι αλλά έφευγα.
Το ψωλάκι χάλασε τη φάση λόγω Αράπη(τη συνάντησα ξανά δηλαδή Coco αλλά δεν έκλεισε το deal) και την τρίτη μέρα χάιδευα Coco τα μπούτια μιας 18χρονης που δούλευε σε μασάζ.Εκεί πήγε όντως κάτι να παίξει.
Γενικά ήταν ωραία δηλαδή τηλέδωνα και ραντεβού έβγαζες αβέρτα έκανες τις φάσεις σου θέμα χρόνου ήταν.Απλά έκατσα μόνο 3 μέρες γιατί μετά έπρεπε να γαμήσω Πόζναν τη ΜΙΛΦ που περίμενε.

Με εμενα δηλαδη δε τα τσιμπαγες τα τηλεφωνα? Ειχε απεργια ο ΟΤΕ εκεινη τη μερα και δε λειτουργουσαν? :grin: Πως τις προσεγγιζες και τα τσιμπαγες? γιατι την πρωτη φορα οπως σε ειδα στον αιωνα τον απαντα δε θα μπορουσες οχι τηλεφωνο ουτε καν να σε κοιταξει δε γινοταν. Τι το διαφορετικο εκανες?
Επισης κανονισε να πας με οποιονδηποτε αλλο απο τοφορουμ μαζι για καμακι.  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με εμενα δηλαδη δε τα τσιμπαγες τα τηλεφωνα? Ειχε απεργια ο ΟΤΕ εκεινη τη μερα και δε λειτουργουσαν? :grin: Πως τις προσεγγιζες και τα τσιμπαγες? γιατι την πρωτη φορα οπως σε ειδα στον αιωνα τον απαντα δε θα μπορουσες οχι τηλεφωνο ουτε καν να σε κοιταξει δε γινοταν. Τι το διαφορετικο εκανες?
Επισης κανονισε να πας με οποιονδηποτε αλλο απο τοφορουμ μαζι για καμακι.  

Οταν ξαναήρθα είχα πάρει πλέον το κολλάει του μέρους.Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Πήρα τηλέφωνα από νταρντάνες στο κέντρο στη Γκαλέρια και στα πάρκα.
Αμα ξανάρθω θα πω στο καυλάκι τη φοιτήτρια νομικής που γνώρισα εκείνη τη μέρα(φορούσε μικροσκοπικό σορτς και τοπ βυζιάακώλος έξω ντάλα μεσημερι με τις μισές μουνότριχες να φαίνονται όταν τη στανάτησα μπροστά στη Γκαλέρια).
Αμα τη δεις δε θα πιστεύεις οτι χτύπησα τέτοιο μουνάκι.Απλά δεν έχεις την κίνηση δεν κατοπτεύεις το χώρο για free pussy δεν έχεις την αίσθηση.Σήμερα Αθήνα έβλεπα άπειρες ευκαιρίες ξένε ς και μη αν ήμουν 10 χρόνια μικρότερος θα χωνόμουν αβέρτα τώρα δεν είμαι στο ραντάρ.Πολωνία είμαι ακόμα στο ραντάρ.
Μπορεί να πάω με το Γκλοκ θα σαρώσουμε το  μέρος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οταν ξαναήρθα είχα πάρει πλέον το κολλάει του μέρους.Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Πήρα τηλέφωνα από ντραντάνες στο κέντρο στη Γκαλέρια και στα πάρκα.
Αμα ξανάρθω θα πω στο καυλάκι τη φοιτήτρις νομικής που γνλωρισα εκείνη τη μέρα(φορούσε μικροσκοπικό σορτς και τοπ βυζιάακώλος έξω ντάλα μεσημερι με τις μισές μουνότριχες να φαίνονται όταν τη στανάτησα μπροστά στη Γκαλέρια).
Αμα τη δεις δε θα πιστεύεις οτι χτύπησα τέτοιο μουνάι.Απλά δεν έχεις ρην κίνηση δεν κατοπτεύεις ρο χώρο για free pussy δεν έχεις την αίσθηση.Σήμερα Αθήνα έβλεπα άπειρες ευκαιρίες ξένε ςκαι μη αν ήμουν 10 χρόνια μικρότερος θα χωνόμουν αβέρτα τώρα δεν είμαι στο ραντάρ.Πολωνία είμαι ακόμα στο ραντάρ.

Ποια αισθηση ρε μστορα? Ειναι ευκολες ετσι δεν ειπες? Ε αμα ειναι ευκολες γιατι χρειαζεται να χεις την αισθηση και τα οραματα και τηλεπαθεια? Οι ευκολες ερχονται απο μονες τους ουτως η αλλως. Σε αλλα μερη που πηγα που ηταν πραγματικα ευκολες δεν χρειαζοταν ολα αυτα τα πραγματα και οι θεωριες ουτε ηταν κανενα παιγνιο. Σε γουσταρω με γουσταρεις τελειωσε. Δε γουσταρω οκ παμε παρακατω.
Φυσικα ειμαι δυσκολος και σκληρος, δε πιστευω αν δε δω. Εγω γραφω αυτο που ειδα ουτε παιγνια ουτε αισθησεις ουτε ονειροφαντασιες. Αυτο που ειδα ηταν καλο ατομο για κουβεντα για πολιτικη κλπ κλπ αλλα πολυ κακες επιδοσεις στο καμακι υπο του μηδενος σε ενα βεβαια δυσκολο περιβαλλον με κακες ψυχρες αρνητικες και αδιαφορες γυναικες που ηταν προσκολλημενες στον κυκλο τους και την παρεα τους οταν ηταν εξω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποια αισθηση ρε μστορα? Ειναι ευκολες ετσι δεν ειπες? Ε αμα ειναι ευκολες γιατι χρειαζεται να χεις την αισθηση και τα οραματα και τηλεπαθεια? Οι ευκολες ερχονται απο μονες τους ουτως η αλλως. Σε αλλα μερη που πηγα που ηταν πραγματικα ευκολες δεν χρειαζοταν ολα αυτα τα πραγματα και οι θεωριες ουτε ηταν κανενα παιγνιο. Σε γουσταρω με γουσταρεις τελειωσε. Δε γουσταρω οκ παμε παρακατω.
Φυσικα ειμαι δυσκολος και σκληρος, δε πιστευω αν δε δω. Εγω γραφω αυτο που ειδα ουτε παιγνια ουτε αισθησεις ουτε ονειροφαντασιες. Αυτο που ειδα ηταν καλο ατομο για κουβεντα για πολιτικη κλπ κλπ αλλα πολυ κακες επιδοσεις στο καμακι υπο του μηδενος σε ενα βεβαια δυσκολο περιβαλλον με κακες ψυχρες αρνητικες και αδιαφορες γυναικες που ηταν προσκολλημενες στον κυκλο τους και την παρεα τους οταν ηταν εξω.

Δεν καταλαβαίνεις ρε συ.Δεν έχεις εμπειρία.Εγώ έχω καμακώσει σε όλα τα τερραίν Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Ρόδο,Παραλία,Χερσόνησο,Σκιάθο,Λεπτοκαρυά,Θάσο,Κέρκυρα,Πράγα,Πίλσεν,Μπρνο,Οστράβα,Λβωφ,Κίεβο,Ντύσσελντορφ,ΦΦρανκφούρτη,Μόναχο,Μάλμο,Οσλο,Κοπεγχάγη,Πόζναν,Στεττίν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε,Κρακωβ,Κρασνοντάρ,Αγία Νάπα,Φλωρεντία,Βιέννη,Μπρατισλάβα,Νίτρα,Κόσιτζ
Σε,Ούζγκοροντ κτλ έχω γυρίσει όλα τα πιθανά μέρη συνεπώς έχω γνώμη για την απόλυτη και σχετική αξία κάθε μέρους και μπορώ σε μια ώρα παραμονής στην πόλη να καταλάβω αν το μέεος είναι καλό για καμάκι ή όχι.
Ε,το Κράκωβ είναι πάρα πολύ καλό δεν είναι Πόζναν με τις μουνάρες ή Βρότσλαβ με τις μπουγατσόφατσες χύμα εύκολες ή Κατοβίτσε με τις λυσασμένες έκφυλες για κασέρι αλλά είναι τοπ για τα ευρωπαικά δεδομένα.
Είναι στην ίδια κατηγορία με Πίλσεν,Βρότσλαβ,Οστράβα,Λβωφ.

Γενικά οι πόλεις της πρώην Αυστροουγγαρίας με τα σύνορα του 1914(Βιέννη,Πράγα,Πίλσεν,Μπρνο,Βουδαπέστη,Κράκωβ,Λβωφ,Μπρατισλάβα,Λιουμπλιάνα,Ζάγκρεμπ,Σεράγεβο) έχουν το τοπ και πιο εύκολο ευρωπαικό μουνί αυτό είναι γενκώς γνωστό.
Αν είσαι εντός Αστροουγγαρίας Βαλκάνιος πουτσαράς γαμάς πάντα παντού οι χώρες αυτές(Τσεχία,Σλοβακία,Ουγγαρία,πολωνία,Ουκρανία,Κροατία) είναι οι κλασσικές πορνοχώρες της Ευρώπης η χώρα σχηματίστηκε απο πέουλες Γερμανοεισείς και Σλάβους που ήθελαν να γαμάν ελευθέρως τις ελευθέριες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν καταλαβαίνεις ρε συ.Δεν έχεις εμπειρία.Εγώ έχω καμακώσει σε όλα τα τερραίν Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Ρόδο,Παραλία,Χερσόνησο,Σκιάθο,Λεπτοκαρυά,Θάσο,Κέρκυρα,Πράγα,Πίλσεν,Μπρνο,Οστράβα,Λβωφ,Κίεβο,Ντύσσελντορφ,ΦΦρανκφούρτη,Μόναχο,Μάλμο,Οσλο,Κοπεγχάγη,Πόζναν,Στεττίν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε,Κρακωβ,ΚΚρανσοντάρ,Αγία Νάπα,Φλωρεντία,Βιέννη,Μπρατισλάβα,Νίτρα,Κόσιτζ
Σε,Ούζγκοροντ κτλ έχω γυρίσει όλα τα πιθανά μέρη συνεπώς έχω γνώμη για την απόλυτη και σχερική αξία κάθε μέρους και μπορώ σε μια ώρα παραμονής στην πόλη να καταλάβω αν το μέεος είναι καλό για καμάκι ή όχι.
Ε,το Κράκωβ είναι πάρα πολύ καλό δεν είναι Πόζναν με τιε μουνάρες ή Βρότσλανβ με τις χύμα εύκολες ή Καροβίτσε με τις λυσασμένες έκφυλες για κασέρι αλλά είναι τοπ για τα ευρωπαικά δεδομένα.
Είναι στην ίδια κατηγορία με Πίλσεν,Βρότσλαβ,Οστράβα.

E αφου ειναι ευκολα παει να πει δε χρειαζεται καμια εμπειρια και ολα ειναι απλα. Αυτο σημαινει "ευκολα" στα ελληνικα.
"για κασερι" οι μονες πεινασμενες ειναι οι πουτανες.
Δε γαμησες δε γαμας και δε προκειται να γαμησεις ποτε κανονικη γυναικα πλην πουτανας σε ολα αυτα τα μερη που ανεφερες. Το λεω προκλητικα και στα ισια και απεδειξε το αντιθετο. Πες σε οποιοδηποτε συναγωνιστη να πατε σε ενα μερος και να γαμησεις απο καμακι. Βαζω και στοιχημα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Οταν ξαναήρθα είχα πάρει πλέον το κολλάει του μέρους.Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Πήρα τηλέφωνα από νταρντάνες στο κέντρο στη Γκαλέρια και στα πάρκα.
Αμα ξανάρθω θα πω στο καυλάκι τη φοιτήτρια νομικής που γνώρισα εκείνη τη μέρα(φορούσε μικροσκοπικό σορτς και τοπ βυζιάακώλος έξω ντάλα μεσημερι με τις μισές μουνότριχες να φαίνονται όταν τη στανάτησα μπροστά στη Γκαλέρια).
Αμα τη δεις δε θα πιστεύεις οτι χτύπησα τέτοιο μουνάκι.Απλά δεν έχεις την κίνηση δεν κατοπτεύεις το χώρο για free pussy δεν έχεις την αίσθηση.Σήμερα Αθήνα έβλεπα άπειρες ευκαιρίες ξένε ς και μη αν ήμουν 10 χρόνια μικρότερος θα χωνόμουν αβέρτα τώρα δεν είμαι στο ραντάρ.Πολωνία είμαι ακόμα στο ραντάρ.
Μπορεί να πάω με το Γκλοκ θα σαρώσουμε το  μέρος.

ποσο χρονων εισαι τυπε?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αλήθεια ήρθε 9 μηνών έγκυος και έγινα έξαλλος.Δε μου είχε πει τίποτα.[size=18pt]Την τιμώρησα με ένα χέσιμο.(στο πρόσωπο και στα βυζιά)[/size].

:kneel: :kneel: :kneel:

Για post σαν και αυτό ανοίχτηκε αυτό το thread  :rockon:

Ξεροχύνω και με διάλογο μεταξύ του ορθολογιστή πιστού ιπποτη της ηδονής και του "Πρέπει να επιβάλεις την παράνοιά σου στο περιβάλλον"  βαλκάνιου υπεράρχοντα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom