Ποια αισθηση ρε μστορα? Ειναι ευκολες ετσι δεν ειπες? Ε αμα ειναι ευκολες γιατι χρειαζεται να χεις την αισθηση και τα οραματα και τηλεπαθεια? Οι ευκολες ερχονται απο μονες τους ουτως η αλλως. Σε αλλα μερη που πηγα που ηταν πραγματικα ευκολες δεν χρειαζοταν ολα αυτα τα πραγματα και οι θεωριες ουτε ηταν κανενα παιγνιο. Σε γουσταρω με γουσταρεις τελειωσε. Δε γουσταρω οκ παμε παρακατω.
Φυσικα ειμαι δυσκολος και σκληρος, δε πιστευω αν δε δω. Εγω γραφω αυτο που ειδα ουτε παιγνια ουτε αισθησεις ουτε ονειροφαντασιες. Αυτο που ειδα ηταν καλο ατομο για κουβεντα για πολιτικη κλπ κλπ αλλα πολυ κακες επιδοσεις στο καμακι υπο του μηδενος σε ενα βεβαια δυσκολο περιβαλλον με κακες ψυχρες αρνητικες και αδιαφορες γυναικες που ηταν προσκολλημενες στον κυκλο τους και την παρεα τους οταν ηταν εξω.
Δεν καταλαβαίνεις ρε συ.Δεν έχεις εμπειρία.Εγώ έχω καμακώσει σε όλα τα τερραίν Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Ρόδο,Παραλία,Χερσόνησο,Σκιάθο,Λεπτοκαρυά,Θάσο,Κέρκυρα,Πράγα,Πίλσεν,Μπρνο,Οστράβα,Λβωφ,Κίεβο,Ντύσσελντορφ,ΦΦρανκφούρτη,Μόναχο,Μάλμο,Οσλο,Κοπεγχάγη,Πόζναν,Στεττίν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε,Κρακωβ,Κρασνοντάρ,Αγία Νάπα,Φλωρεντία,Βιέννη,Μπρατισλάβα,Νίτρα,Κόσιτζ
Σε,Ούζγκοροντ κτλ έχω γυρίσει όλα τα πιθανά μέρη συνεπώς έχω γνώμη για την απόλυτη και σχετική αξία κάθε μέρους και μπορώ σε μια ώρα παραμονής στην πόλη να καταλάβω αν το μέεος είναι καλό για καμάκι ή όχι.
Ε,το Κράκωβ είναι πάρα πολύ καλό δεν είναι Πόζναν με τις μουνάρες ή Βρότσλαβ με τις μπουγατσόφατσες χύμα εύκολες ή Κατοβίτσε με τις λυσασμένες έκφυλες για κασέρι αλλά είναι τοπ για τα ευρωπαικά δεδομένα.
Είναι στην ίδια κατηγορία με Πίλσεν,Βρότσλαβ,Οστράβα,Λβωφ.
Γενικά οι πόλεις της πρώην Αυστροουγγαρίας με τα σύνορα του 1914(Βιέννη,Πράγα,Πίλσεν,Μπρνο,Βουδαπέστη,Κράκωβ,Λβωφ,Μπρατισλάβα,Λιουμπλιάνα,Ζάγκρεμπ,Σεράγεβο) έχουν το τοπ και πιο εύκολο ευρωπαικό μουνί αυτό είναι γενκώς γνωστό.
Αν είσαι εντός Αστροουγγαρίας Βαλκάνιος πουτσαράς γαμάς πάντα παντού οι χώρες αυτές(Τσεχία,Σλοβακία,Ουγγαρία,πολωνία,Ουκρανία,Κροατία) είναι οι κλασσικές πορνοχώρες της Ευρώπης η χώρα σχηματίστηκε απο πέουλες Γερμανοεισείς και Σλάβους που ήθελαν να γαμάν ελευθέρως τις ελευθέριες.