Θα ελεγα οτι ειδικα οσον αφορα τα βαλκανια ειναι το μερους που τις απωθει περισσοτερο. Και καλα οι Ελληνες εχουν μια καποια θετικη ανταποκριση , οι αλλοι δλδ Βουλγαροι Αλβανοι, Σερβοι, Ρουμανοι, εδω απλα τους σιχαινονται.
Τους Ελληνες δεν τους σιχαινονται απλα δεν εχω δει Ελληνες εδω να εχουν ιδιαιτερες επιτυχιες ( με λιγους κανω παρεα, σχεδον με κανενα και στην εταιρεια μου ευτυχως δεν εχει) αλλα εχω γνωστους αρκετους, μαθαινω νεα τους και ξερω τι και πως. Οι Ελληνες εδω ειτε εχουν μια σχεση με ενα συμπαθητικο μπαζακι η δε γαμανε τιποτα. Οπως και οι περισσοτεροι ξενοι φυσικα που ετσι και αλλιως ειναι για τον πουτσο καβαλα. Οι ξενοι εδω ειναι η τιποτα χαζοερασμιτες, η τιποτα χιπστεραδες μουσατοι που ερχονται εδω για την κουλτουρα
η κατι αγαμητοι στις χωρες τους μπαγλαμαδες που ερχονται εδω και το παιζουν ολο ποζερια αλλα τρωνε κατι πανηγυρικα ακυρα
. Οπως ενας βλακαμας σημερα που ειδα στο λεωφορειο, τρυπημενο αυτι, κλαρινομαλι, προφορα και καλα γαματη μιλουσε και προσπαθουσε να εντυπωσιασει ενα κοντοχοντρο μπαζακι με απλα συμπαθητικ φατσα. Αυτη το παιζε και καλα φιλικι με μια ψευτοευγενεια και υφος χιλιων καρδιναλιων. Στο τελος ο τυπας κατι της ελεγε για party tonight και αυτη τον γειωσε λεγοντας δυστυχως δε μπορω εχω κανονισει αλλα πραγματα. Κατεβηκε ο τυπας και μετα αυτη αραξε και πηρε τηλεφωνο το γκομενο της