Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και ο glock αν ηθελε, εφυγε και με σχεδον σχεση απο πολωνια...αψογος...

Τι ειδους ψυχαναγκαστικη εμμονη σε εχει πιασει για "σχεση" με πολωνη δε μπορω να καταλαβω. Οτι χειροτερο ειδος γυναικων για σχεση ειδικα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Νομίζω ότι ένας μέσος νους,μπορεί να καταλάβει τι έχει δόση αλήθειας στα γραφόμενα του kman και τι όχι..

Τώρα αν κάποιος που έχει διαβάσει το thread,πάει Πολωνία και νομίζει ότι όλες οι γυναίκες είναι ξαναμμένες νυμφομανείς που θα δουν Έλληνα και θα λιποθυμήσουν από τη συγκίνηση ή ότι θα τους ανεμίσει κανένα 50ευρω και θα στηθούν στα τέσσερα,ας φάει τις μάπες του από τίποτα καράφλες..

Ο kman σε κάποια post,δίνει ρέστα με το ύφος γραφής.

Αλλά σε πράγματα που γνωρίζω καλά,έχει γράψει τρελές ανακρίβειες.Σκέτη παραπλάνηση.

Aν δουν Ελληνα ( και αλλο λιγουροξενο ), λενε " ηρθε ο μαλακας και νομιζει οτι θα μας γαμησει" . Μαλιστα παριστανουν οτι δηθεν του δινουν και μερικες ελπιδες για να σπασουν πλακα. Και πανε και γελανε μετα με τις φιλες τους και με το γκομενο τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν καταλαβαίνεις κάτι.Εγώ ήμουνα πρώτη φορά Κρακωβία μετά από 5 χρόνια και έπεφτα στις γκόμενες ακαλιμπράριστα για να τεστάρω τις αντιδράσεις τους.Δηλαδή να τεστάρω αν το μέρος αξίζει αν έχει δυναμική.
Οταν πας σε γκόμενες με αρνητική γλώσσα σώματος που είναι στο προαύλιο ενός μαγαζιού και μιλάνε και έρχεσαι από πίσω και τις διακόπτεις χωρίς καν να έχεις μπει και παραγγείλει στο μαγαζί η αρνητική αντίδραση είναι σίγουρη.Οποιος και να το κάνει θα εισπράξει χυλοπιττα.Απλά το έκανα για να τεστάρω τα νερά να δω τι δυνατότητες υπάρχουν όταν όλες οι συνθήκες είναι αρνητικές και η Κρακωβία μου φάνηκε καλή.
Εσύ δεν το καταλαβαίνεις αυτό και λες αφού πήγε έτσι σε ξέμπαρκες γκόμενες σημαίνει οτι είναι άσχετος αλλά σου λέω οτι δε θα πήγαινε κανένας(ούτε φυσικά και εσύ) σε γκόμενες που έχουν τέτοια θέση και τέτοια στάση.
Εγώ πάω να κάψω το μέρος να εξερευνήσω όλες τις δυνατότητες δεν περιμένω να εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία.Δε με ενδιαφέρει αν κάψω το μέρος αφού θα κάτσω λίγο.
Αυτή είναι η λογική πας για να κάψεις το μέροε όχι για να γαμήσεις.Το γαμήσι είναι η φυσική συνέπεια.

Α μαλιστα, τεσταρες το μερος, αλλα οι γκομενες ειναι καλες και ευκολες (?), αλλα οι συνθηκες ηταν αρνητικες (?) αλλα εσυ το τεσταρες και το βρηκες καλο (?!). Οποιος καταλαβε δωρο μια σπονσορετ με βυζια και μαστιγια :grin:
Kαι αφου τεσταρες το μερος και το βρηκες καλο γιατι δεν εμεινες και αλλο εκει για να γαμησεις? Η γιατι δεν ξαναρθες?
Τελοσπαντων το θεμα μας δεν ειναι πως κανουμε εμεις καμακι, απλα επειδη ρωτησαν το εγραψα. Εγραψα αντικειμενικα για σενα τα θετικα και τα αρνητικα . Τα θετικα οτι αντιλαμβανεσαι τα μερη τον κοσμο κλπ.
Το θεμα μας ειναι οτι ειναι ενα χιπστεροκουλτουριαρικο μερος με τελειως αρνητικες γκομενες.
Εξαλλου αν καποιος ηταν να πει ψεμματα και αναληθη πραγματα , και εμενε εκει θα ελεγε οτι γαμαει οτι ειναι παραδεισος ευκολα, πρωτον για να επιδειχθει και δευτερον να δικαιωσει την επιλογη του οτι ειναι και καλα σε καλο μερος και ειναι γατος που βρηκε τον παραδεισο. Επομενως αν ηταν να λεω ψεμματα, θα ελεγα οτι γαμαω οτι εδω οι γκομενες ειναι σουπερ κλπ. Δε θα ελεγα την ωμη αληθεια ( που αλλωστε συμφωνουν και ολοι οσοι εχουν ερθει )

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Aν δουν Ελληνα ( και αλλο λιγουροξενο ), λενε " ηρθε ο μαλακας και νομιζει οτι θα μας γαμησει" . Μαλιστα παριστανουν οτι δηθεν του δινουν και μερικες ελπιδες για να σπασουν πλακα. Και πανε και γελανε μετα με τις φιλες τους και με το γκομενο τους.

Δηλαδή δεν αναγνωρίζουν την βαλκανικη ανωτερότητά μας τα βρωμόμουνα;  :tickedoff:

Θα δουν τι θα πάθουν όταν πάω Βαρσοβία..
Δε θα γαμήσω καμιά τους να στρώσουν χαρακτήρα.  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
καλα το ψαχνω σπονσορ ειναι βασικο κ για τα ντειτ στο μαμπα..δεν σημαινει ,παντα πουτανες....στο μαμαπα ,οι πιο πολλες ειναι φοιτητριες που οντως ψαχνουν σπονσορα ει δυνατον,εμφανισημο κ μικροτερο σε ηληκια απο τον κλασικο 50αρη καραφλα γλειωδη ουκρανο λαμογιοκονομημενο... :helpplea:
οποτε αν γραφουν ψαχνω σπονσορα στα σαιτ τα πολωνικα ,δεν ειναι μειον... :hi:
αλλα παλι δεν καταλαβα,,τοχουμε ξανασηζητησει κι εσυ ελεγες κατ ουσιαν δεν υπαρχουν
τωρα βλεπω λες υπαρχουν,αλλα ειναι μονο αυτες  που θελουν  σπονσορ....τελικα τι ισχυει κατα τη γνωμη σου?
κ ποιο ειναι απο αυτα που ανεφερε ο δασκαλος κμαν το πιο καλο σε αντα ποκριση?  :hi:

Ρε φιλε δεν ειναι μαμπα εδω περα και δεν ειναι ουκρανια και μολδαβια και δε ξερω γω τι. Αυτες που λενε ψαχνω σπονσορα ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Δεν ειναι ουτε φοιτητριες ουτε ταμιες στο μπακαλικο που θελουν εναν 50ρη. Ειναι οι κανονικες επαγγελματιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Εδω δεν υπαρχουν μπουρδελα, ετσι εκδιδονται. Ειτε ετσι ειτε στα κλαμπ. Αρκετες ειναι οι ιδιες που εχουν λογαριασμους σε πολλα σαιτ. Παντα οταν σε πολωνικο dating  σαιτ λεει ψαχνω σπονσορα ειναι πουτανα και τα περισσοτερα dating σαιτ ειναι καλυμενα πουτανοσαιτ, ειτε μπορει να χουν και τιποτα τελειωμενες κανονικες. Οι ιδες εχουν αγγελιες σε καθαρα σαιτ αγγελιων για πουτανες οπως το roksa και το odloty.
Δεν υπαρχει εδω κανονικη κοπελα που θα παρει λεφτα απο καποιον για να γαμηθει. Επαγγελματιες πουτανες ειναι full time. Τι ειπα εγω οτι υπαρχει η δεν υπαρχει ? Απλα ειναι τα πραγματα πιστευω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δηλαδή δεν αναγνωρίζουν την βαλκανικη ανωτερότητά μας τα βρωμόμουνα;  :tickedoff:

Θα ελεγα οτι ειδικα οσον αφορα τα βαλκανια ειναι το μερους που τις απωθει περισσοτερο. Και καλα οι Ελληνες εχουν μια καποια θετικη ανταποκριση , οι αλλοι δλδ Βουλγαροι Αλβανοι, Σερβοι, Ρουμανοι, εδω απλα τους σιχαινονται.
Τους Ελληνες δεν τους σιχαινονται απλα δεν εχω δει Ελληνες εδω να εχουν ιδιαιτερες επιτυχιες ( με λιγους κανω παρεα, σχεδον με κανενα και στην εταιρεια μου ευτυχως δεν εχει) αλλα εχω γνωστους αρκετους, μαθαινω νεα τους και ξερω τι και πως. Οι Ελληνες εδω ειτε εχουν μια σχεση με ενα συμπαθητικο μπαζακι η δε γαμανε τιποτα. Οπως και οι περισσοτεροι ξενοι φυσικα που ετσι και αλλιως ειναι για τον πουτσο καβαλα. Οι ξενοι εδω ειναι η τιποτα χαζοερασμιτες, η τιποτα χιπστεραδες μουσατοι που ερχονται εδω για την κουλτουρα :jerking: η κατι αγαμητοι στις χωρες τους μπαγλαμαδες που ερχονται εδω και το παιζουν ολο ποζερια αλλα τρωνε κατι πανηγυρικα ακυρα  :headbang:. Οπως ενας βλακαμας σημερα που ειδα στο λεωφορειο, τρυπημενο αυτι, κλαρινομαλι, προφορα και καλα γαματη μιλουσε και προσπαθουσε να εντυπωσιασει ενα κοντοχοντρο μπαζακι με απλα συμπαθητικ φατσα. Αυτη το παιζε και καλα φιλικι με μια ψευτοευγενεια και υφος χιλιων καρδιναλιων. Στο τελος ο τυπας κατι της ελεγε για party tonight και αυτη τον γειωσε λεγοντας δυστυχως δε μπορω εχω κανονισει αλλα πραγματα. Κατεβηκε ο τυπας και μετα αυτη αραξε και πηρε τηλεφωνο το γκομενο της :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

ρε τυπε ελεος
πολυ τιμωρια κι υποταγη
αλλα να σου πω ετσι θελουν οι καριες...
δεν τις γαμαμε μεχρι να παραδοθουν εντελως στα ακονισμενα βαλκανικα πεη μας!!! :s&m_3:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Κοιτάξτε να μου προγκίξετε τον Βαλκάνιο Κλαρίν Κμαν που οργώνει με το πέος του τις σλαβικές κοιλάδες...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Θα ελεγα οτι ειδικα οσον αφορα τα βαλκανια ειναι το μερους που τις απωθει περισσοτερο. Και καλα οι Ελληνες εχουν μια καποια θετικη ανταποκριση , οι αλλοι δλδ Βουλγαροι Αλβανοι, Σερβοι, Ρουμανοι, εδω απλα τους σιχαινονται.
Τους Ελληνες δεν τους σιχαινονται απλα δεν εχω δει Ελληνες εδω να εχουν ιδιαιτερες επιτυχιες ( με λιγους κανω παρεα, σχεδον με κανενα και στην εταιρεια μου ευτυχως δεν εχει) αλλα εχω γνωστους αρκετους, μαθαινω νεα τους και ξερω τι και πως. Οι Ελληνες εδω ειτε εχουν μια σχεση με ενα συμπαθητικο μπαζακι η δε γαμανε τιποτα. Οπως και οι περισσοτεροι ξενοι φυσικα που ετσι και αλλιως ειναι για τον πουτσο καβαλα. Οι ξενοι εδω ειναι η τιποτα χαζοερασμιτες, η τιποτα χιπστεραδες μουσατοι που ερχονται εδω για την κουλτουρα :jerking: η κατι αγαμητοι στις χωρες τους μπαγλαμαδες που ερχονται εδω και το παιζουν ολο ποζερια αλλα τρωνε κατι πανηγυρικα ακυρα  :headbang:. Οπως ενας βλακαμας σημερα που ειδα στο λεωφορειο, τρυπημενο αυτι, κλαρινομαλι, προφορα και καλα γαματη μιλουσε και προσπαθουσε να εντυπωσιασει ενα κοντοχοντρο μπαζακι με απλα συμπαθητικ φατσα. Αυτη το παιζε και καλα φιλικι με μια ψευτοευγενεια και υφος χιλιων καρδιναλιων. Στο τελος ο τυπας κατι της ελεγε για party tonight και αυτη τον γειωσε λεγοντας δυστυχως δε μπορω εχω κανονισει αλλα πραγματα. Κατεβηκε ο τυπας και μετα αυτη αραξε και πηρε τηλεφωνο το γκομενο της :grin:

σκληρο ποστ ιπποτη  :- :- :-

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τους Ελληνες δεν τους σιχαινονται

Σεβαλιέ,δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά,αλλά αυτό που έχω καταλάβει από τις Πολωνέζες που μιλάω,είναι ότι αν κάτι δε μας κατατάσσει μαζί με τούρκους,αλβανούς,κ.λ.π. είναι:
-Το θρήσκευμα
-Η ιστορία μας(η αρχαία) και τα όμορφα νησιά που όλες τους,κάτι έχουν δει/ακούσει/πάει.
-Ότι δεν είμαστε σε μέσο όρο τόσο μελαχρινοί ή με μογγολικά χαρακτηριστικά όπως οι τούρκοι.

Πιο διαβασμένη Πολωνέζα,μου έχει πει ακόμη και respect για τη στάση μας στον Β'Παγκόσμιο..

Κατά τα άλλα,νομίζω ότι μας έχουν πίσω από πολλούς άλλους λαούς και ο καθένας μας πρέπει να προσπαθήσει ατομικά για να κάνει τη διαφορά..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σεβαλιέ,δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά,αλλά αυτό που έχω καταλάβει από τις Πολωνέζες που μιλάω,είναι ότι αν κάτι δε μας κατατάσσει μαζί με τούρκους,αλβανούς,κ.λ.π. είναι:
-Το θρήσκευμα
-Η ιστορία μας(η αρχαία) και τα όμορφα νησιά που όλες τους,κάτι έχουν δει/ακούσει/πάει.
-Ότι δεν είμαστε σε μέσο όρο τόσο μελαχρινοί ή με μογγολικά χαρακτηριστικά όπως οι τούρκοι.

Πιο διαβασμένη Πολωνέζα,μου έχει πει ακόμη και respect για τη στάση μας στον Β'Παγκόσμιο..

Κατά τα άλλα,νομίζω ότι μας έχουν πίσω από πολλούς άλλους λαούς και ο καθένας μας πρέπει να προσπαθήσει ατομικά για να κάνει τη διαφορά..

Αυτο ειπα και εγω δεν μας αντιπαθουν οπως τους αλλους βαλκανιους. Γενικα βλεπω οτι μας συμπαθουνε ως λαο. Δεν βλεπω αρνητικες γνωμες η σχολια.
Περα απο το καμακι υπαρχουν οι κανονικες κοινωνικες σχεσεις. Σε αυτες ως Ελληνας η σχεση ειναι παρα πολυ καλη ( δεδομενων του πως ειναι η πολωνικη κοινωνια). Οποτε εχω πει Ελλαδα υπηρχε ευχαριστη εκπληξη και ανταποκριση απο τον συνομιλητη μου.
Το οτι οι γκομενες ειναι ετσι στραβοξυλα δεν εχει να κανει με τη χωρα. Ειναι ετσι ουτως η αλλως γιατι ειναι ετσι ρυθμισμενες πως να το πω. Ισα ισα θελω να πω οτι παρολο που και το Ελληνας ακουγεται καλο εδω και εχει καλη εικονα, δε βοηθαει στο καμακι και το να γαμησεις. Αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ηταν επιχειρηματιας και ελεχε την αγια ναπα.ειναι ιδιοκτητης και του σοχο και ρετ σκουεαρ που πανε ολοι οι ρωσοι.το 1996 πεθανε απο εκρηξη βομβας ο αδερφος του που την εφτιαχνε ο ιδιοσ σπιτι.πριν 4 χρονια φαγανε 4 μπραβους του και ενα παιδακι αθωο νομιζαν ηταν στο αμαξι.περσι σκωτωσαν τον πατερα του.περα του επιχειρηματιας τησ νυχτας δεν ξερω αν παιζει κατι βρωμικο.ο ιδιος ελεγε εχει αντιζιλιες και επιδει δεν μπορουν να βαλουναν ο  ναρκωτικα στα μαγαζια του ειναι στο στοχαστρο.δεν ξερω αν ο ιδιος ειναι πισω απο φονους και τετεια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
προφανως δεν ειπα να γινετε φιλαρακια αλλα πχ θα μπορουσες να του πεις παμε διπλα να πιουμε καμια μπυρα (για δικο σου συμφερον)... εγω αυτο θα εκανα παντως. παντως αν ηταν μουνακια κ καπνιζαν παραδιπλα θα ηταν πρωτης ταξεως ευκαιρια αφου μιλησεις για 1 λεπτο με τον τυπο μετα να αρχισετε κ οι 2 μαζι να μιλατε με τις γκομενες... ισως κ αυτος γιαυτο ξεκινησε... αυτο με την πονηρια που λες παιζει (επαιζε τουλαχιστον στα πιο αλητικα χρονια) και στην ελλαδα. παντως στην πολωνια δεν εχω παει ποτε για να εχω πραγματικη αποψη. ενταξει δε ξερω ακριβως τη φαση που συναντισες αλλα ειδικα οταν ειμαι μονος μου παντα το θεωρω πλεονεκτημα να αραξω με καποιο ντοπιο για λιγο καπου ακομα και αν πρεπει να τον κερασω τιποτα... νομιζω και μονο που θα σε εβλεπαν να αραζεις με τον γραβατομενο πολωνο θα ανεβαινε περιεργια τους.

βεβαια αυτα λιγη σημασια εχουν αφου βγηκες σωος κ αβλαβης, αλλα με τα σκηνικα που περιγραφεις πραγματικα απορρω πως δε τις εχεις μαζεψει ακομα χαχα...

να σε ρωτησω και κατι... στην ερωτηση τι κανεις εδω τι τους λες? οταν με ρωτανε γυναικες πλεον τους λεω im looking for my wife (αλλα δε τη βρηκα ακομα) και συνεχιζω να τους λεω βλακειες για λιγο.. σε αντρες τι λεμε?
εκανα λαθος και κερασα ενα ουκρανο που ειδε και το χρημα που κρατουσα.τον βρηκα μπελα,με παρακολουθουσε μεχρι να φυγω,συνεχως εμφανιζοταν ξεπητηδες μπροστα μου με παρακαλουσε να με κερασει καφε και τον απεφευγα.οταν τον φοβερισε ο αλεκοσ που ηρθε με τον τασο 2 μεεσ δεν ηρθε,μετα τα ιδια παλι.τελευταια μερα ηρθε ακαλεστος στο τραπεζι μου με τισ γκομενες και αρχισε κουβεντα.τον διαολοεστειλα και καταλαβα στημενες ηταν απο αυτον να με κλεψουν.καλεσα 2 φιλουσ μπραβουσ και με συνοδευσαν απεναντι σπιτι.οι γκομενες φοβηθηκαν πληρωσα ταξι να φυγουν.δεν κανεις ποτε φιλιες,αφου και αυτοι θελουν να κερασεισ και να παρουν τισ γκομενες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μπραβο σωστα.δεν περιμενα πως εκανε το ιδιο μαζι μου η τρελη διαβαζε τα μυνηματα ο αντρασ της.βεβαια δεν γελασανε οταν πηγαν σπιτι τους 3 μπραβοι και τους μαζεψαν χαχαχαχ.με ειπε ψυχοπαθη με εμονες μαζι τησ και με φοβοταν.δικαιο εχει χαχαχαχ αλλα δεν κινδυνευε απο εμενα.οταν ηθελε βοηθεια και ειαν σχεδια να μου παρουν λεφτα και να με κανουν στοπ λιστ με αστυνομια ημουν νορμαλ.οταν ειδαν θα παρουν αρχιδια ειμαι τρελος και σκαρφιστηκε εχει καρκινο,μετα αλλη αρωστια για να την παρατησω.βεβαια τα βασανα τους δεν τελειωσαν σε ενα μηνα οπως θα εχουν ξεχαστει και δεν τους ενοχλω παλι θα εχουν επισκεψη για υπενθιμηση χαχαχαχα.την μπλοκαρα και κοντακτε μην βλεπουν που ειμαι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ φωτό που τράβηξα από τη γκόμενα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με θέα το μαγευτικό Κατοβίτσε.

hQuxJc.png

Πάντως και Ελλάδα Μοναστηράκι που πήγα σήμερα γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Απίστευτο υλικό για καμάκια.Απλά Ελλλάδα είναι ο ένας πάνω στον άλλον δεν υπάρχουν χώροι να καμακώσεις εύκολα.
Πολωνία έχεις τεράστιους χώρους πρακτικά άπειρες δυνατότητες.
Αλλά σίγουρα οι Ελληνίδες έχουν βελτιωθεί κουκλάρες βλέπεις σπάνια Πολωνία σε σχέση με Βαλκάνια(εξαίρεση η Wielkopolska).
Ντύονται και πιο σέξυ οι Ελληνίδες πετάνε πιο συχνά κοιλιές,βυζιά έξω από την άλλη οι Πολωνές έχουν πιο ανατολικό καυλέ φτηνιάρικο λουκ που σε εξιτάρει.Καπως χύμα στο κύμα καμία πόζα.
Αλλά Αθήνα έχει άπειρο υλικό Κατοβίτσε ψάχνεις με το κυάλι για τέτοια εκτός ΠΣ στα 2 μεγάλα κλαμπ.
ναι κμαν αλλα εκει δεν θα εχω ανταγωνισμο με τους ελληνεσ που οι πακιστανοι ειναι καλυτεροι τους σε αντιθεση με πολωνια,ουκρανια προτιμανε τον δικο τους αν και αφραγγο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ασε τωρα τα αν και οταν. Δε κανουμε δουλεια ετσι. Αν καποιος ειναι δυνατος στο καμακι φαινεται και καμακι να μη κανει. Οταν καποιος παει να μιλησει σε γκομενες και αυτες τον εχουν γραμμενο και ασχολουνται με τα κινητα τους, και ουτε καν μπαινουν στη διαδικασια να του πουν φυγε ξερω γω, τοτε ακομη αυτος στο καμακι δε παιρνει μηδεν. Το μηδεν ακομη ειναι απιαστος στοχος. Παιρνει πολυ κατω υπο του μηδενος, θερμοκρασια ανταρκτικης. Για να παρεις μηδεν πρεπει εστω να προσεξουν την παρουσια σου. Τον υπολοιπο συλλογισμο αδυνατω να τον παρακολουθησω
ουκρανια σιγα μην αφησουν το κινητο η την κουβεντα στο παγκακι με την φιλεναδα για να σε κοιταξει που καμακωνεις χαχαχαχ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom