Είναι ανάλογα με την ηλικία.Μέχρι τα 30 δε μου ζήταγαν τίποτα.Από 30-35 άρχισαν να ζητάνε χαρτζηλίκι,μετά τα 35 πληρωμένες διακοπές και μετά τα 40 δώρα,αντιμισθία πάγια,τηλέφωνα,κοσμήματα,αεεοπορικά εισιτήρια,ρούχα τα πάντα.
Είναι πώς σε κόβουν πόσα διαθέτεις και μπορείς να διαθέσεις πόσα μπορούν να αρμέξουν από εσένα και πόσο τακτικά και παίζει τεράστιο ρόλο η ηλικία.Η γκόμενα που γαμάς τζάμπα στα 30 θα ζητήσει παραδάκι όταν περάσεις τα 40.
OXI.
Κατηγορηματικά ΟΧΙ.
Ο κουρέας μου είναι 39 χρονών και τα έχει με μια 22χρονη αστερι σε εμφάνιση.
Ένας φίλος Γερμανός που είναι ένας από τους πολλούς απλούς υπαλλήλους γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών,είναι 35 και τα έχει με ωραία Γερμανίδα φοιτήτρια.
Εγώ θα γίνω σε λίγο 33 και η δικιά μου είναι φοιτήτρια.
Κανένας από εμάς δεν έχει πληρώσει ΠΟΤΕ,κάτι από αυτά που αναφέρεις.
Δε μιλάμε να κεράσεις κάποια φορά,αν και ακόμη και σε αυτό οι Γερμανίδες είναι ακατάδεκτες.
Σίγουρα ο κανόνας δε λέει ότι ένας 35-40άρης χτυπάει 20χρονα.
Όμως είναι στο χέρι του να είναι ενδιαφέροντας,αθλητικός και να κρατιέται σε όλα τα επίπεδα καλά,ώστε να μπορεί να χτυπάει χαμηλές ηλικίες.
Γενικά,αλλού είναι το κλειδί αρχηγέ,αλλά σε αυτό το thread δεν μπορούμε καν να διαχωρίσουμε τις πουτάνες από τις απλές γκόμενες,οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα..
Υ.Γ.Για ότι σου λέω,πετάξου ένα Σάββατο εδώ και όσα έγραψα θα στα αποδείξω live.