Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
E αφου ειναι ευκολα παει να πει δε χρειαζεται καμια εμπειρια και ολα ειναι απλα. Αυτο σημαινει "ευκολα" στα ελληνικα.
"για κασερι" οι μονες πεινασμενες ειναι οι πουτανες.
Δε γαμησες δε γαμας και δε προκειται να γαμησεις ποτε κανονικη γυναικα πλην πουτανας σε ολα αυτα τα μερη που ανεφερες. Το λεω προκλητικα και στα ισια και απεδειξε το αντιθετο. Πες σε οποιοδηποτε συναγωνιστη να πατε σε ενα μερος και να γαμησεις απο καμακι. Βαζω και στοιχημα.

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τη δεύτερη φορά τσίμπησα 7 τηλέφωνα σε 5 ώρες Γκλέρια και κέντρο από πολύ καλά μουνιά ανταποκρίθηκε μόνο η μία πολύ καλό μουνάκι αλλά έφευγα.
Το ψωλάκι χάλασε τη φάση λόγω Αράπη(τη συνάντησα ξανά δηλαδή Coco αλλά δεν έκλεισε το deal) και την τρίτη μέρα χάιδευα Coco τα μπούτια μιας 18χρονης που δούλευε σε μασάζ.Εκεί πήγε όντως κάτι να παίξει.
Γενικά ήταν ωραία δηλαδή τηλέφωνα και ραντεβού έβγαζες αβέρτα έκανες τις φάσεις σου θέμα χρόνου ήταν.Απλά έκατσα μόνο 3 μέρες γιατί μετά έπρεπε να γαμήσω Πόζναν τη ΜΙΛΦ που περίμενε.

Αλήθεια ήρθε 9 μηνών έγκυος και έγινα έξαλλος.Δε μου είχε πει τίποτα.Την τιμώρησα με ένα χέσιμο.(στο πρόσωπο και στα βυζιά).
Δεν τράβηξα φωτό για να μην εκτεθεί έχω όμως πάρα πολλές παλιές φωτό σε παρτούζα με άλλη παντρεμένη ή μόνη ή με άλλες Πολωνές κτλ.
Μέχρι τώρα έχω γαμήσει δύο εγκύους Πολωνέζες τη μια την έστειλε από την Ολλανδία η χωρισμένη φίλη της Πολωνέζα ΜΙΛΦ που γαμούσα πριν ακόμα μεταναστεύσει Ολλανδία.

τυπε μηπως δουλευεις και μπαρμαν?  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποια αισθηση ρε μστορα? Ειναι ευκολες ετσι δεν ειπες? Ε αμα ειναι ευκολες γιατι χρειαζεται να χεις την αισθηση και τα οραματα και τηλεπαθεια? Οι ευκολες ερχονται απο μονες τους ουτως η αλλως. Σε αλλα μερη που πηγα που ηταν πραγματικα ευκολες δεν χρειαζοταν ολα αυτα τα πραγματα και οι θεωριες ουτε ηταν κανενα παιγνιο. Σε γουσταρω με γουσταρεις τελειωσε. Δε γουσταρω οκ παμε παρακατω.
Φυσικα ειμαι δυσκολος και σκληρος, δε πιστευω αν δε δω. Εγω γραφω αυτο που ειδα ουτε παιγνια ουτε αισθησεις ουτε ονειροφαντασιες. Αυτο που ειδα ηταν καλο ατομο για κουβεντα για πολιτικη κλπ κλπ αλλα πολυ κακες επιδοσεις στο καμακι υπο του μηδενος σε ενα βεβαια δυσκολο περιβαλλον με κακες ψυχρες αρνητικες και αδιαφορες γυναικες που ηταν προσκολλημενες στον κυκλο τους και την παρεα τους οταν ηταν εξω.

Γιατι δεν προτείνεις στον Γκλοκ να πάει Ρωσία που σου φαίνονται εύκολες για να πάρει τα αρχίδια του όπως Ουκρανία?
Πες του οτι οι Ρωσίδες είναι ευκολότερες από τις Πολωνές και μη δυτικοποιημένες.Θα πάει και δε θα κάνει τίποτα.
Εσύ δεν τολμούσες καν να πας σε αυτές που πήγαινα εγώ γιατί ήσουν σίγουρος για την απόρριψη.Ούτε κανένας άλλος θα πήγαινε.Πήγαινα στις πιο αρνητικές από κάθε άποψη χωρίς επιλογή και χωρίς προδιακρίσεις.
Για να κάνεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά.Αν δεν πας σε καμιά εκατοστή δε βρίσκεις την καυλωμένη έτοιμη να γαμηθεί τη νύχτα.Κυνηγάω τη γρήγορη απόρριψη σε dt για να πάω σε άλλες δεν αναλώνομαι σε ανούσιες κουβέντες.
Για να προσελκύεις ανατολικές γκόμενες πρέπει να είσαι βαρετός σαν τα σκατά.Οσο πιο βαρετός τόσο μεγαλύτερη επιτυχία έχεις.Δε θέλουν εξυπνάδες,ατάκες,αστεία κτλ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
E αφου ειναι ευκολα παει να πει δε χρειαζεται καμια εμπειρια και ολα ειναι απλα. Αυτο σημαινει "ευκολα" στα ελληνικα.
Δε γαμησες δε γαμας και δε προκειται να γαμησεις ποτε κανονικη γυναικα πλην πουτανας σε ολα αυτα τα μερη που ανεφερες. Το λεω προκλητικα και στα ισια και απεδειξε το αντιθετο. Πες σε οποιοδηποτε συναγωνιστη να πατε σε ενα μερος και να γαμησεις απο καμακι. Βαζω και στοιχημα.
Best post ever  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Για να "συμπληρωσω" τη σκέψη !! Αν δεν γαμας σχετικά εύκολα γκομενες στη χώρα σου δεν θα γαμησεις πουθενά εύκολα γκομενες.

Οι πουτανες ειναι αλλη υποθεση βεβαια. Ο κυριος λογος της υπαρξης των 50 αποχρωσεων της πουτανας, βλεπε semipros, sponsorets, βιζιτουδες και αλλα αγγλοσαξωνικα και κουλτουριαρικα ειναι ενας και απλος.

Η τονωση της αντρικης αυτοπεποιθησης του πελατη οτι δεν ειναι και καλα πελατης, αλλα απλα βοηθαει μια ομορφη αναξιοπαθουσα κοπελιτσα την οποια γοητευσε μεσω του εν προκειμενω βαλκανιου αντριλικιου και ταμπεραμεντου του.

Οσοι ξερουν τα βλεπουν αυτα και γελανε. Εχω ακουσει πολλες φορες τα γκαρσονια να ξεκαρδιζονται στα γελια και να αγωνιζονται να το κρυψουν οταν βλεπουν τα ανσλογα σχηνικα βα εξελισονται live μπροστα τους.

Μου θυμιζουν τη γνωστη διαφημιση για κρουασαν οπου ενας πενηνταπενταρης κοιλαρας περπαταει ολο αυτοπεποιθηση και υφος και επιτηδευμενο sex appeal μεσα σε γυμναστηριο αναμεσα σε νεες γκομενες υπο τους ηχους του αγγλικου ασματος "I am sexy and I know it" !!

Ποσες φορες στα ταξιδια μου το εχω δει το σχηνικο ?? Ειναι απιστευτο πως τσιμπανε οι αντρες και σιγουρα τρομερα αστειο. Η φαιδροτητα βγαζει πολυ γελιο !!

Εξαιρεσεις υπαρχουν !! Αλλα ειναι λιγες !!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
848
Μου θυμιζουν τη γνωστη διαφημιση για κρουασαν οπου ενας πενηνταπενταρης κοιλαρας περπαταει ολο αυτοπεποιθηση και υφος και επιτηδευμενο sex appeal μεσα σε γυμναστηριο αναμεσα σε νεες γκομενες υπο τους ηχους του αγγλικου ασματος "I am sexy and I know it" !!
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Συνημμένα

• 13501560_847702755365888_4651886226940814023_n.jpg
    13501560_847702755365888_4651886226940814023_n.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για να "συμπληρωσω" τη σκέψη !! Αν δεν γαμας σχετικά εύκολα γκομενες στη χώρα σου δεν θα γαμησεις πουθενά εύκολα γκομενες.

Οι πουτανες ειναι αλλη υποθεση βεβαια. Ο κυριος λογος της υπαρξης των 50 αποχρωσεων της πουτανας, βλεπε semipros, sponsorets, βιζιτουδες και αλλα αγγλοσαξωνικα και κουλτουριαρικα ειναι ενας και απλος.

Η τονωση της αντρικης αυτοπεποιθησης του πελατη οτι δεν ειναι και καλα πελατης, αλλα απλα βοηθαει μια ομορφη αναξιοπαθουσα κοπελιτσα την οποια γοητευσε μεσω του εν προκειμενω βαλκανιου αντριλικιου και ταμπεραμεντου του.

Οσοι ξερουν τα βλεπουν αυτα και γελανε. Εχω ακουσει πολλες φορες τα γκαρσονια να ξεκαρδιζονται στα γελια και να αγωνιζονται να το κρυψουν οταν βλεπουν τα ανσλογα σχηνικα βα εξελισονται live μπροστα τους.

Ποσες φορες στα ταξιδια μου το εχω δει το σχηνικο ?? Ειναι απιστευτο πως τσιμπανε οι αντρες και σιγουρα τρομερα αστειο. Η φαιδροτητα βγαζει πολυ γελιο !!

Εξαιρεσεις υπαρχουν !! Αλλα ειναι λιγες !!

Είναι ανάλογα με την ηλικία.Μέχρι τα 30 δε μου ζήταγαν τίποτα.Από 30-35 άρχισαν να ζητάνε χαρτζηλίκι,μετά τα 35 πληρωμένες διακοπές και μετά τα 40 δώρα,αντιμισθία πάγια,τηλέφωνα,κοσμήματα,αεεοπορικά εισιτήρια,ρούχα τα πάντα.
Είναι πώς σε κόβουν πόσα διαθέτεις και μπορείς να διαθέσεις πόσα μπορούν να αρμέξουν από εσένα και πόσο τακτικά και παίζει τεράστιο ρόλο η ηλικία.Η γκόμενα που γαμάς τζάμπα στα 30 θα ζητήσει παραδάκι όταν περάσεις τα 40.
Εγώ πάω live σε γκόμενες ακόμα και σε δύσκολες χώρες όπως Γερμανία ακόμα και 20 χρόνια μικρότερες αν και εδώ σχεδόν απαγορεύεται θεωρείσαι creepy αν το κάνεις αυτό.
Οι Πολωνέζες με 10 χρόνια διαφορά δεν έχουν πρόβλημα με πάνω από 15 έχουν ενώ οι Ουκρανέζες μπορεί να πάνε και με τύπο 30 χρόνια μεγαλύτερο δεν έχουν κόλλημα στην ηλικία.
Εξτρέμ διαφορές ηλικίας στα ζευγάρια δε θα δεις σχεδόν ποτέ Πολωνία ενώ Ουκρανία θα δεις συχνά.
Αν πάμε με οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε κλαμπ αυτός θα κάνει λιγότερα από εμένα.Αν ας πούμε πάει ο καθένας σε 10 γκόμενες χτυπ
ωντας εδώ και εκεί αποκλείεται ο άλλος να πετύχει κάτι παραπάνω.
Μόνο ο roosh έπαιζε φοβερή μπάλλα αλλά είναι επαγγελματίας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Είναι ανάλογα με την ηλικία.Μέχρι τα 30 δε μου ζήταγαν τίποτα.Από 30-35 άρχισαν να ζητάνε χαρτζηλίκι,μετά τα 35 πληρωμένες διακοπές και μετά τα 40 δώρα,αντιμισθία πάγια,τηλέφωνα,κοσμήματα,αεεοπορικά εισιτήρια,ρούχα τα πάντα.
Είναι πώς σε κόβουν πόσα διαθέτεις και μπορείς να διαθέσεις πόσα μπορούν να αρμέξουν από εσένα και πόσο τακτικά και παίζει τεράστιο ρόλο η ηλικία.Η γκόμενα που γαμάς τζάμπα στα 30 θα ζητήσει παραδάκι όταν περάσεις τα 40.

OXI.
Κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Ο κουρέας μου είναι 39 χρονών και τα έχει με μια 22χρονη αστερι σε εμφάνιση.
Ένας φίλος Γερμανός που είναι ένας από τους πολλούς απλούς υπαλλήλους γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών,είναι 35 και τα έχει με ωραία Γερμανίδα φοιτήτρια.
Εγώ θα γίνω σε λίγο 33 και η δικιά μου είναι φοιτήτρια.

Κανένας από εμάς δεν έχει πληρώσει ΠΟΤΕ,κάτι από αυτά που αναφέρεις.
Δε μιλάμε να κεράσεις κάποια φορά,αν και ακόμη και σε αυτό οι Γερμανίδες είναι ακατάδεκτες.

Σίγουρα ο κανόνας δε λέει ότι ένας 35-40άρης χτυπάει 20χρονα.
Όμως είναι στο χέρι του να είναι ενδιαφέροντας,αθλητικός και να κρατιέται σε όλα τα επίπεδα καλά,ώστε να μπορεί να χτυπάει χαμηλές ηλικίες.

Γενικά,αλλού είναι το κλειδί αρχηγέ,αλλά σε αυτό το thread δεν μπορούμε καν να διαχωρίσουμε τις πουτάνες από τις απλές γκόμενες,οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα..

Υ.Γ.Για ότι σου λέω,πετάξου ένα Σάββατο εδώ και όσα έγραψα θα στα αποδείξω live.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μεχρι τα 30 δεν σου ζηταγαν τιποτα γιατι ηξεραν πολυ καλα οτι πιθανοτατα δεν ειχες για να δωσεις.

Κοιταξε τα στατιστικα. Πλουσιος ειναι ενας στους χιλιους ( υπο την εννοια οτι μπορει να ζει πολυτελως χωρις να δουλευει). Ευκαταστατοι ειναι ενα 10% περιπου, και ισως πολυ λεω.

Αλλα οι πλουσιοι η ευκαταστατοι ανθρωποι σε ηλικια κατω των 30 ετων ειναι πραγματικα απειροελαχιστοι.

Τα παραπανω στατιστικα οι γκομενες ακομη και να μη τα ξερουν τα διαισθανονται σχεδον ενστικτωδως

Οι ομορφες γυναικες εχουν δυο assets να διαχειρισθουν. Την εμφανιση τους και την αντρικη βλακεία.

Τη δευτερη τη μυριζονται σα λαγωνικα. Και ξερουν σε ποιο ηλικιακο φασμα να την αναζητησουν για να χτυπησουν !!

Το κοιτασμα της αντρικης αγαπουλιασης - μουνοδουλιασης σε ολη τη δυση ειναι αστειρευτο !!

Ετσι ο "θεσμος" του σπονσορα που ειναι η απολυτη ξεφτιλα ενος αντρα συνεχιζει να ανθεί !!

Keep walking !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
OXI.
Κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Ο κουρέας μου είναι 39 χρονών και τα έχει με μια 22χρονη αστερι σε εμφάνιση.
Ένας φίλος Γερμανός που είναι ένας από τους πολλούς απλούς υπαλλήλους γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών,είναι 35 και τα έχει με ωραία Γερμανίδα φοιτήτρια.
Εγώ θα γίνω σε λίγο 33 και η δικιά μου είναι φοιτήτρια.

Κανένας από εμάς δεν έχει πληρώσει ΠΟΤΕ,κάτι από αυτά που αναφέρεις.
Δε μιλάμε να κεράσεις κάποια φορά,αν και ακόμη και σε αυτό οι Γερμανίδες είναι ακατάδεκτες.

Σίγουρα ο κανόνας δε λέει ότι ένας 35-40άρης χτυπάει 20χρονα.
Όμως είναι στο χέρι του να είναι ενδιαφέροντας,αθλητικός και να κρατιέται σε όλα τα επίπεδα καλά,ώστε να μπορεί να χτυπάει χαμηλές ηλικίες.

Γενικά,αλλού είναι το κλειδί αρχηγέ,αλλά σε αυτό το thread δεν μπορούμε καν να διαχωρίσουμε τις πουτάνες από τις απλές γκόμενες,οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα..

Υ.Γ.Για ότι σου λέω,πετάξου ένα Σάββατο εδώ και όσα έγραψα θα στα αποδείξω live.

Πού θα μου τα δείξεις live?Στη Γερμανία δε σε βάζουν καν στα κλαμπ αν δεν ταιριάζεις με το crew έχουν σκληρή πόρτα.
Υπάρχει live καμάκι έξω αλλά θέλει υπομονή και πολύ περπάτημα κυρίως στο Hauptbahnhof.Οταν πρωτοπήγα Γερμανία Ντύσσελντορφ έβγαλα δυο γκόμενες σε 4 μέρες ήμουν βέβαια 12 χρόνια μικρότερος και δεν είχα ιδέα οτι είμαι στο καλύτερο μέρος.
Αλλά είχα και τότε εμπειρία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Kαλα ρε κανετε κουβεντα με τον κμαν και απαντατε? Εγω οταν μιλαω με τον κμαν ουσιαστικα δεν απανταω σε αυτον , απλα γραφω την αληθεια πανω στο χοντρο ψεμμα που μολις εχει γραφει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποια ψέμματα?Είμαι ο μόνος που έχει ποστάρει φωτός από Πολωνέζες στο θρεντ έχω πάρα πολλές φωτό από Τσέχες κτλ που τώρα είναι παντρεμένες οπότε δε λέει να τις βγάλεις.
Αν πάω για το πληρωμένο και αφού η Ουκρανία είναι η καλύτερη χώρα γιατί πάω και Πολωνία και όχι μόνο Ουκρανία?Γιατί τώρα ήμουνα Κατοβίτσε και όχι Λβωφ ας πούμε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ποια ψέμματα?Είμαι ο μόνος που έχει ποστάρει φωτός από Πολωνέζες στο θρεντ έχω πάρα πολλές φωτό από Τσέχες κτλ που τώρα είναι παντρεμένες οπότε δε λέει να τις βγάλεις.
Αν πάω για το πληρωμένο και αφού η Ουκρανία είναι η καλύτερη χώρα γιατί πάω και Πολωνία και όχι μόνο Ουκρανία?Γιατί τώρα ήμουνα Κατοβίτσε και όχι Λβωφ ας πούμε?

Ασε τις φωτος. Συναντηθειτε με αλλο μελος απο κοντα και θα δουμε τι θα πουνε. Κανονισε με βαλκανιο που εισαι Γερμανια η ελα στην Πολωνια με καποιον να βγουμε ολοι μαζι.
Και εγω ξαναλεω και θα το ξαναπω οτι δεν υπαρχει γυναικα που θα της προσφερεις λεφτα και θα γαμηθει σε ολη την πολωνικη επικρατεια περα απο επαγγελματια πουτανα . Τελος. Αν υπαρχει αμφιβολια να αποδειχτει live
Δευτερον φωτος εχω ποσταρει και εγω με μενα μεσα, με σβηστα προσωπα εμενα και των γυναικων επειδη δεν ειναι τιποτα πουτανες αλλα κανονικες γυναικες που τις ξερω προσωπικα και δε τις εκθετω σε σαιτ με πουτανες . Αν η αλλη ειναι ηδη πουτανα προφανως και δεν υπαρχει προβλημα να μπει σε σαιτ με πουτανες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ασε τις φωτος. Συναντηθειτε με αλλο μελος απο κοντα και θα δουμε τι θα πουνε. Κανονισε με βαλκανιο που εισαι Γερμανια η ελα στην Πολωνια με καποιον να βγουμε ολοι μαζι.
Και εγω ξαναλεω και θα το ξαναπω οτι δεν υπαρχει γυναικα που θα της προσφερεις λεφτα και θα γαμηθει σε ολη την πολωνικη επικρατεια περα απο επαγγελματια πουτανα . Τελος. Αν υπαρχει αμφιβολια να αποδειχτει live

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δευτερον φωτος εχω ποσταρει και εγω με μενα μεσα, με σβηστα προσωπα εμενα και των γυναικων επειδη δεν ειναι τιποτα πουτανες αλλα κανονικες γυναικες που τις ξερω προσωπικα και δε τις εκθετω σε σαιτ με πουτανες . Αν η αλλη ειναι ηδη πουτανα προφανως και δεν υπαρχει προβλημα να μπει σε σαιτ με πουτανες

Σου λέω πήγαινε εσύ σε πέντε,να πάω εγώ σε πέντε άλλες και ο Βαλκάνιος σε άλλες να δούμε ποιος θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα.Χρειάζεσαι μέτρο προς σύγκριση πάντα.
Και εγώ αν πάρω έναν και του πω αν είσαι καμάκι βγάλε τώρα γκόμενα εδώ επιτόπου και PUA να είναι θα αποτύχει.
Πολωνία έχει άπειρες που ψάχνουν σπονσοριλίκια μία που γάμησα από το 22 στο Πόζναν τη βρήκα μετά στο erodate.pl.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σου λέω πήγαινε εσύ σε πέντε,να πάω εγώ σε πέντε άλλες και ο Βαλκάνιος σε άλλες να δούμε ποιος θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα.Χρειάζεσαι μέτρο προς σύγκριση πάντα.

Εγω δε λεω ποιος εχει το καλυτερο αποτελεσμα. Εγω λεω οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα παραληρηαμτα που γραφεις στο θρεντ περι της χωρας.  Ας πουμε οτι εγω εχω το χειροτερο αποτελεσμα, δε με νοιαζει αυτο , δεν εξεταζω αυτο εγω τωρα. Ουτε λεω οτι εσυ δε μετρας αν δεν εχεις αποτελεσμα, η χωρα δε μετραει και δεν ειναι αυτη που γραφεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom