Εγω δε λεω ποιος εχει το καλυτερο αποτελεσμα. Εγω λεω οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα παραληρηαμτα που γραφεις στο θρεντ περι της χωρας. Ας πουμε οτι εγω εχω το χειροτερο αποτελεσμα, δε με νοιαζει αυτο , δεν εξεταζω αυτο εγω τωρα. Ουτε λεω οτι εσυ δε μετρας αν δεν εχεις αποτελεσμα, η χωρα δε μετραει και δεν ειναι αυτη που γραφεις.
Εκεί ακριβώς κάνεις λάθος.Είναι η σχετική αξία του μέρους που μετράει.Δεν υπάρχει απόλυτη αξία.Αν σε βάλω να πας σε πέντε δε θα κάνεις τίποτα απολύτως.Ακόμα και αν έχουν επιλεγεί με βάση γλώσσα σώματος διάθεση κτλ.Και σε είκοσι να σε βάλω να πας πάλι δε θα κάνεις τίποτα.
Δεν είσαι του παιγνίου.Το roosh ας πούμε εκεί που μιλάγαμε του δείχνω με τα μάτια μια δίμετρη που ερχόταν από την άλλη πλευρά στο δρόμο και ο roosh τη σταματάει επί τόπου και σε 10 λεπτά κουβέντας(βασικά μονολόγου εκ μέρους του) έχει το τηλέφωνό της.
Είναι βέβαια επαγγελματίας φαίνεται αυτό με αυτό βγάζει το ψωμί του.
Εκεί έπαιξε ο ανταγωνισμός εγώ πήγα να ρου αποδείξω οτι είμαι καλύτερος ως Βαλκάνιος και ο roosh με κατηγόρησε οτι σολισιτάρω οτι προσφέρω στις γκόμενες λεφτά και αυτό δεν είναι καμάκι.Η πλάκα είναι οτι δε θυμάμαι να πρόσφερα κάτι σε αυτή που με κατηγόρησε γιατί ήταν ψιλομπάζο.
Αλλά είχα μιλήσει με πολλές εκείνη τη μέρα είχα πιειε και πολλές μπύρες και δε θυμάμαι ακριβώς τι έγινε.