Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω δε λεω ποιος εχει το καλυτερο αποτελεσμα. Εγω λεω οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα παραληρηαμτα που γραφεις στο θρεντ περι της χωρας.  Ας πουμε οτι εγω εχω το χειροτερο αποτελεσμα, δε με νοιαζει αυτο , δεν εξεταζω αυτο εγω τωρα. Ουτε λεω οτι εσυ δε μετρας αν δεν εχεις αποτελεσμα, η χωρα δε μετραει και δεν ειναι αυτη που γραφεις.

Εκεί ακριβώς κάνεις λάθος.Είναι η σχετική αξία του μέρους που μετράει.Δεν υπάρχει απόλυτη αξία.Αν σε βάλω να πας σε πέντε δε θα κάνεις τίποτα απολύτως.Ακόμα και αν έχουν επιλεγεί με βάση γλώσσα σώματος διάθεση κτλ.Και σε είκοσι να σε βάλω να πας πάλι δε θα κάνεις τίποτα.
Δεν είσαι του παιγνίου.Το roosh ας πούμε εκεί που μιλάγαμε του δείχνω με τα μάτια μια δίμετρη που ερχόταν από την άλλη πλευρά στο δρόμο και ο roosh  τη σταματάει επί τόπου και σε 10 λεπτά κουβέντας(βασικά μονολόγου εκ μέρους του) έχει το τηλέφωνό της.
Είναι βέβαια επαγγελματίας φαίνεται αυτό με αυτό βγάζει το ψωμί του.
Εκεί έπαιξε ο ανταγωνισμός εγώ πήγα να ρου αποδείξω οτι είμαι καλύτερος ως Βαλκάνιος και ο roosh με κατηγόρησε οτι σολισιτάρω οτι προσφέρω στις γκόμενες λεφτά και αυτό δεν είναι καμάκι.Η πλάκα είναι οτι δε θυμάμαι να πρόσφερα κάτι σε αυτή που με κατηγόρησε γιατί ήταν ψιλομπάζο.
Αλλά είχα μιλήσει με πολλές εκείνη τη μέρα είχα πιειε και πολλές μπύρες και δε θυμάμαι ακριβώς τι έγινε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εκεί ακριβώς κάνεις λάθος.Είναι η σχετική αξία του μέρους που μετράει.Δεν υπάρχει απόλυτη αξία.Αν σε βάλω να πας σε πέντε δε θα κάνεις τίποτα απολύτως.Ακόμα και αν έχουν επιλεγεί με βάση γλώσσα σώματος διάθεση κτλ.Και σε είκοσι να σε βάλω να πας πάλι δε θα κάνεις τίποτα.
Δεν είσαι ρου παιγνίου.Το roosh ας πούμε εκεί που μιλάγαμε του δείχνω με τα μάτια μια δίμετρη που ερχόταν από την άλλη πλευρά σρο δρόμο και ο roosh  τη σταματάει επί τόπου και σε 10 λεπτά κουβέντας(βασικά μονολόγου εκ μέρους του) έχει το τηλέφωνό της.

Ρε φιλε δε με ενδιαφερει ουτε εμενα ουτε κανεναν αν θα κανω εγω η εσυ τιποτα. Αυτον που διαβαζει τον ενδιαφερει πως ειναι το μερος. Ε το μερος δεν ειναι οπως το περιγραφεις , ουτε οι γυναικες ειναι οπως τις περιγραφεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε φιλε δε με ενδιαφερει ουτε εμενα ουτε κανεναν αν θα κανω εγω η εσυ τιποτα. Αυτον που διαβαζει τον ενδιαφερει πως ειναι το μερος. Ε το μερος δεν ειναι οπως το περιγραφεις , ουτε οι γυναικες ειναι οπως τις περιγραφεις.

Μα αυτό εί αι που δεν καταλαβαίνεις.Ο roosh είναι επαγγελματίας.Για αυτόν η Πολωνία είναι παιδική χαρά σα να βάζεις ένα μποξέρ βαρέων βαρών(
εχει εξασκηθεί στα δυσκολότερα πεδία καμακιού στον κόσμο Washington DC,Leicester square κτλ) στην κατηγορία μύγας.Θα τους σαπακιάσει όλους μόνιμος πρωταθλητής.Τις δουλεύει αγρίως και αυτές χάφτουν όλον τον αμερικανικό σανό του US dream.Κάνει one night stands από τα κλαμπ γαμάει όσες θέλει.
Εγώ σολισιτάρω τους προσφέρω οικονομικά ανταλλάγματα.Και για εμένα είναι πολύ καλή η χώρα γιατί ουσιαστικά δεν έχω ανταγωνισμό οι σπόνσορες είναι ελάχιστοι.Παίζει ρόλο τι άτομο είσαι εγώ τη βρίσκω Πολωνία παλιά μου άρεσε πιο πολύ η Τσεχία αλλά τώρα οι γκόμενες εκεί παραγερμανοποιήθηκαν.
Παλιά ας πούμε άραζες στο κέντρο και σταμάταγες όσες Τσέχες πέρναγαν όλες σταματούσαν και θέλαν γνωριμία τώρα πάπαλα.Και κορυφή μιλάμε σαν αυτές που βλέπεις στις πορνοταινίες.Robert Roseberg φάση holky na ulice.
Μπορεί πλέον να γέρασα εγώ αλλά δε σταματάνε ούτε τις καμακώνεις στο τρένο και στα κλαμπ τόσο εύκολα..

Δηλαδή αν μου πει ένας τριαντάχρονος πέουλας ρε άρχοντα είμαι σε budget και δεν ξέρω πού να πάω Τσεχία,Ουγγαρία λένε είναι τελείως πορνικές,οι Ουκρανές,Ρωσίδες γαμιούνται ελευθερίως αγρίως οι Πολωνέζες μάλλον συντηρητικές καθολικές αγάμητες μπαζάκια φαίνονται πού να πάω?
Εγώ θα του έλεγα με την ευχή μου αν είσαι σε budget αλλά παραμυθάς Πολωνία να πας.Είναι ο παράδεισος του καμάκια.Τσεχία θα σπάσεις τα μούτρα σου,οι Ρωσίδες ζητάνε πολύ χρήμα,πεντάστερα είναι άπληστες κτλ.
αλλά αυτά για να τα πεις πρέπει να ξέρεις την αγορά διαχρονικά τι παίζει εκεί έξω χωρίς στερεότυπα παρωπίδες.

Αυτά είναι πολύ σημαντικά ο κόσμος ζητάει επίκαιρες συμβουλές.Αν τον στείλεις σε λάθος μέρος θα θυσιάσει 1000-2000 ευρώ τζάμπα και θα χάσει και τις σεξοδιακοπές του.Και δεν έχει πολλές μπορεί και μία το χρόνο όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πού θα μου τα δείξεις live?Στη Γερμανία δε σε βάζουν καν στα κλαμπ αν δεν ταιριάζεις με το crew έχουν σκληρή πόρτα.
Υπάρχει live καμάκι έξω αλλά θέλει υπομονή και πολύ περπάτημα κυρίως στο Hauptbahnhof.Οταν πρωτοπήγα Γερμανία Ντύσσελντορφ έβγαλα δυο γκόμενες σε 4 μέρες ήμουν βέβαια 12 χρόνια μικρότερος και δεν είχα ιδέα οτι είμαι στο καλύτερο μέρος.
Αλλά είχα και τότε εμπειρία.

Δεν εννοούσα αυτό..
Άλλωστε αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου με καλύπτει,δεν παίζει να κάνω πεφτικές.

Αυτό που εννοώ είναι ότι αν έρθεις Σάββατο,θα περάσουμε από το κομμωτήριο που κάθε Σάββατο η φοιτήτρια πάει και βοηθάει τον δικό της και κατά 99% μπορούμε να πετύχουμε και το άλλο ζευγάρι γιατί Σάββατο μεσημέρι αράζουν πάντα στο ίδιο μαγαζί.Και τη δικιά μου θα δεις,όμως θα αποκρύψουμε ότι είσαι εκείνος που γράφει ότι είναι φώκιες με πράσινα μαλλιά  :grin:

Kαλα ρε κανετε κουβεντα με τον κμαν και απαντατε? Εγω οταν μιλαω με τον κμαν ουσιαστικα δεν απανταω σε αυτον , απλα γραφω την αληθεια πανω στο χοντρο ψεμμα που μολις εχει γραφει.

Το πιστεύεις ότι δεν τον θεωρώ ψεύτη;
Τουλάχιστον όχι συνειδητά ψεύτη..

Κάτι αλλο παίζει,γιατί από τη μία κάνει παραδοχές που ένας ψεύτης δε θα έκανε και από την άλλη γράφει ότι έχεσε στη μάπα εννιά μηνών έγκυο.. :rolleyes:

Αλλά γενικά και εγώ γράφω περισσότερο για όσους διαβάζουν,γιατί ο kman δεν καταλαβαίνει
α)Οτι δημιουργεί ψεύτικες προσδοκίες και μπορεί άνετα κάποιοι να φάνε μαπίδια στην Πολωνία αν λειτουργούν σαν stalker που ανεμίζουν λεφτά σε απλές κοπέλες.
Β)Ειναι μεγάλη καφρίλα να γράφει σε κόσμο που ίσως σκέφτεται να μεταναστεύσει,ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ για μισθούς χιλιάδων ευρώ..
Αν αυτός τα παίρνει μπράβο του,αλλά ο κανόνας είναι ο ακριβός αντίθετος για τους νεομετανάστες..

Υπάρχει live καμάκι έξω αλλά θέλει υπομονή και πολύ περπάτημα κυρίως στο Hauptbahnhof.

Αρχηγέ,αν κάνεις εδώ αυτά που γράφεις ότι κάνεις Πολωνία,οι Γερμανίδες θα σου ξηγηθούν pepper spray  στη μούρη και θα σε δέσουν οι μπάτσοι.
Και το ξέρεις πολύ καλά αυτό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν εννοούσα αυτό..
Άλλωστε αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου με καλύπτει,δεν παίζει να κάνω πεφτικές.

Αυτό που εννοώ είναι ότι αν έρθεις Σάββατο,θα περάσουμε από το κομμωτήριο που κάθε Σάββατο η φοιτήτρια πάει και βοηθάει τον δικό της και κατά 99% μπορούμε να πετύχουμε και το άλλο ζευγάρι γιατί Σάββατο μεσημέρι αράζουν πάντα στο ίδιο μαγαζί.Και τη δικιά μου θα δεις,όμως θα αποκρύψουμε ότι είσαι εκείνος που γράφει ότι είναι φώκιες με πράσινα μαλλιά  :grin:

Το πιστεύεις ότι δεν τον θεωρώ ψεύτη;
Τουλάχιστον όχι συνειδητά ψεύτη..

Κάτι αλλο παίζει,γιατί από τη μία κάνει παραδοχές που ένας ψεύτης δε θα έκανε και από την άλλη γράφει ότι έχεσε στη μάπα εννιά μηνών έγκυο.. :rolleyes:

Αλλά γενικά και εγώ γράφω περισσότερο για όσους διαβάζουν,γιατί ο kman δεν καταλαβαίνει
α)Οτι δημιουργεί ψεύτικες προσδοκίες και μπορεί άνετα κάποιοι να φάνε μαπίδια στην Πολωνία αν λειτουργούν σαν stalker που ανεμίζουν λεφτά σε απλές κοπέλες.
Β)Ειναι μεγάλη καφρίλα να γράφει σε κόσμο που ίσως σκέφτεται να μεταναστεύσει,ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ για μισθούς χιλιάδων ευρώ..
Αν αυτός τα παίρνει μπράβο του,αλλά ο κανόνας είναι ο ακριβός αντίθετος για τους νεομετανάστες..

Αρχηγέ,αν κάνεις εδώ αυτά που γράφεις ότι κάνεις Πολωνία,οι Γερμανίδες θα σου ξηγηθούν pepper spray  στη μούρη και θα σε δέσουν οι μπάτσοι.
Και το ξέρεις πολύ καλά αυτό.

Καλά εγώ σου είπα να κάνουμε καμάκι να αποδείξεις live πόσο εύκολες είναι οι Γερμανίδες στα κλαμπ και στο δρόμο όπως λες και εσύ λες θα πάμε κομμωτήριο και ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου με καλύπτει?Τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε για γρήγορα γαμήσια,καμάκι αν Πολωνία είναι ευκολότερα καλύτερα κτλ?
Πρέπει να παρακολουθείς πολλές γκόμενες διακριτικά και να κάνεις κίνηση ακριβώς τη σωστή στιγμή.Ο συντονισμός δεν είναι πάντα σωστός.Τα Hauptbahnhof στη Γερμανία είναι οι παράδεισοι του καμάκια.
Το ίδιο και τα hlavni nadrazi στην Τσεχία,οι σταθμοί του μετρό,των λεωφορείων και οι Galleria στην Πολωνία.Οπως και τα Starbucks.Αυτοί είναι οι ναοί του καμακιού.Εχω φάει αμέτρητες ώρες στο μετρό της Πράγας καμακώνοντας σε αυτή την πόλη κινούμαι πάντα περισσότερη ώρα υπογείως παρά υπεργείως.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Καλά εγώ σου είπα να κάνουμε καμάκι να αποδείξεις live πόσο εύκολες είναι οι Γερμανίδες στα κλαμπ και στο δρόμο όπως λες και εσύ λες θα πάμε κομμωτήριο και ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου με καλύπτει?Τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε για γρήγορα γαμήσια,καμάκι αν Πολωνία είναι ευκολότερα καλύτερα κτλ?
Πρέπει να παρακολουθείς πολλές γκόμενες διακριτικά και να κάνεις κίνηση ακριβώς τη σωστή στιγμή.Ο συντονισμός δεν είναι πάντα σωστός.Τα Hauptbahnhof στη Γερμανία είναι οι παράδεισοι του καμάκια.
Το ίδιο και τα hlavni nadrazi στην Τσεχία,οι σταθμοί του μετρό,των λεωφορείων και οι Galleria στην Πολωνία.Οπως και τα Starbucks.Αυτοί είναι οι ναοί του καμακιού.Εχω φάει αμέτρητες ώρες στο μετρό της Πράγας καμακώνοντας σε αυτή την πόλη κινούμαι πάντα περισσότερη ώρα υπογείως παρά υπεργείως.

Α,άμα θες για την πλάκα,ναι,έλα να κάνουμε.

Αλλά να είσαι έτοιμος όταν πάμε club να μείνεις έξω ενώ εγώ θα μπαίνω,ε;

Στον κουρέα σου είπα να περάσουμε για να ξεκολλήσεις ότι ένας μεγάλος,δεν μπορεί να έχει μικρή,χωρίς να είναι σπόνσορας.

Στο Ηauptbahnof ειδικά μετά τα γεγονότα της πρωτοχρονιάς,έτσι όπως κάνεις εσύ,να ακολουθείς,να stalkάρεις,κ.λ.π. χαλαρά θα το φας το pepper spray.

Οι Γερμανίδες αυτά τα επίμονα,μάτσο,creepy που κάνεις,δεν τα γουστάρουν μία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Α,άμα θες για την πλάκα,ναι,έλα να κάνουμε.

Αλλά να είσαι έτοιμος όταν πάμε club να μείνεις έξω ενώ εγώ θα μπαίνω,ε;

Στον κουρέα σου είπα να περάσουμε για να ξεκολλήσεις ότι ένας μεγάλος,δεν μπορεί να έχει μικρή,χωρίς να είναι σπόνσορας.

Στο Ηauptbahnof ειδικά μετά τα γεγονότα της πρωτοχρονιάς,έτσι όπως κάνεις εσύ,να ακολουθείς,να stalkάρεις,κ.λ.π. χαλαρά θα το φας το pepper spray.

Οι Γερμανίδες αυτά τα επίμονα,μάτσο,creepy που κάνεις,δεν τα γουστάρουν μία.

Στο Hauptbahnhof έχει παντού κάμερες και αστυνομία που παρακολουθούν διακριτικά τι νομίζεις έτσι εύκολο είναι?Θέλει εμπειρία να κινείσαι σωστά.
Στο κλαμπ θα δούμε ποιος θα μπει και ποιος θα μείνει έξω.
Αλλά σου λέω σαν πείραμα πάμε σε ένα Hauptbahnhof π.χ. Düsseldorf ή Berlin που είναι τα καλύτερα σε όλη τη Γερμανία και μετά πάμε σε ένα πολωνικό Glowny π.χ. Πόζναν.Απλά θα κουφαθείς με τη διαφορά σε εμφάνιση προσεγγισμότητα από τις γκόμενες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
O kman δε λεει συνειδητα ψεμματα, απλα μπλεκει καπου τη φαντασια με την πραγματικοτητα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι το το καταλαβαινει καν οτι το κανει.
Η περιφημη " προσεγγισιμοτητα" των πολωνεζων, εχει να κανει απλα με την κουλτουρα του λαου, που εχουν γενικα μια τυπικοτητα και ευγενεια. Και σε εναν αντρα να μιλησεις, τον πιο αγροικο χουλιγκανο, θα σου απαντησει ευγενικα και θα κοιταξει να σε εξυπηρετησει. Η σε μια γιαγια στο δρομο .
Απο εκει και υστερα, αυτο δεν ειναι καμακι και φροντιζουν να στο ξεκαθαρισουν, αφου σου απαντησουν ευγενικα και τερμα. Μαλιστα αν συνεχισεις να εισαι φορτικος, τοτε ειναι που αλλαζουν τελειως προσωπο σα να λενε " ρε φιλε ειπαμε ημουν ευγενικη και εσυ το συνεχιζεις, και το εκμεταλλεύεσαι, ε αι γαμησου τωρα".
Ο κμαν πηγε να φαει ξυλο στο κλαμπ που πηγαμε επειδη πηγαινε στην κοπελα της υποδοχης. Παει μια, αυτη χαμογελαστη κλπ, παει δευτερη, αυτη ειχε ενα συγκρατημενο χαμογελο, επειδη επρεπε, αλλα απο μεσα της σα να λεει "αντε ρε φιλε τι θες τωρα",  ε μετα εσκασε ενα διμετρο βοδι- σεκιουριτας και εκοβε αγρια. Ευτυχως ο κμαν το καταλαβε και την εκανε γιατι η καταληξη δε να ηταν καλη. Μετα οταν γυρισε εκει που ημασταν ο σεκιουριτας ακομη εριχνε ματιες προς τα εμας. ( δεν ειναι ο μονος εννοειται εχει ολοκληρη ομαδα εκει )
Ο κμαν ομως ισχυει, αυτο, οτι βρισκει τα καταλληλα μερη για καμακι, τις καταλληλες γκομενες, την καταλληλη στιγμη. Αληθεια ειναι αυτο. Ξερει να "διαβαζει" και να "σκαναρει" ενα μερος καλα, το χει εμφυτο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Στο Hauptbahnhof έχει παντού κάμερες και αστυνομία που παρακολουθούν διακριτικά τι νομίζεις έτσι εύκολο είναι?Θέλει εμπειρία να κινείσαι σωστά.
[size=18pt]Στο κλαμπ θα δούμε ποιος θα μπει και ποιος θα μείνει έξω.[/size]
Αλλά σου λέω σαν πείραμα πάμε σε ένα Hauptbahnhof π.χ. Düsseldorf ή Berlin που είναι τα καλύτερα σε όλη τη Γερμανία και μετά πάμε σε ένα πολωνικό Glowny π.χ. Πόζναν.Απλά θα κουφαθείς με τη διαφορά σε εμφάνιση προσεγγισμότητα από τις γκόμενες.

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ μέσα,άλλωστε είsαι ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός της βαλκανικής στρατιάς.  :grin:

Πιο πολύ να γλιτώσουμε κανέναν συναγωνιστή από τίποτα μάπες προσπαθούμε..

Αυτό για την πόρτα στο έγραψα γιατί πέρα ότι μου ρίχνεις καμιά 10-15 χρόνια,αν σκάσεις όπως Πολωνία ντυμενος σαν βαλκάνιος κλαρινογαμπρός,δεν έχεις καμία τύχη.

[size=10pt] Η περιφημη " προσεγγισιμοτητα" των πολωνεζων, εχει να κανει απλα με την κουλτουρα του λαου, που εχουν γενικα μια τυπικοτητα και ευγενεια.[/size]

Αυτό που περιγράφεις το έχουν πολλοί βόρειοι λαοί και το αστείο είναι ότι οι ανατολίτες αλλά και κάποιοι νότιοι,πολλές φορές δεν ξέρουν να το "διαβάσουν" και γίνονται φορτικοί μαλάκες.
Οι ανατολίτες φλερτάρουν παριστάνοντας τους macho man,σε απόσταση αναπνοής από την γκόμενα και πολλές φορές,πάνε και να αγγίξουν στη διάρκεια του φλερτ,σε φάση να την πιάσουν από τη μέση.
Φυσικά τσιμπάνε ένα αρχίδι..

Και για να είμαι on topic,κάτι για τις Πολωνέζες που πλέον συγχρονιζόμαστε και τα λέμε γυμναστήριο:

α)Σε μια φάση προχθές στο parking τσαμπουκαλεύτηκα σε ένα μαλάκα που έφταιγε,το βρήκαν νορμάλ και μου είπαν το θεωρούν δεδομένο.
Αντίθετα τη μόνη φορά που τόσους μήνες στράβωσε το Γερμανάκι μαζί μου,ήταν όταν σε ένα fest ήθελα να πλακώσω έναν τύπο που μάλλον δεν είχε δει ότι συνοδεύεται μιας και είχα πάει να φέρω μπύρες και της την έπεσε.
Μαλακία μου,την ξενέρωσα χωρίς λόγο.

Β)Οι Πολωνέζες "στηρίζονται" πολύ στο σύντροφό τους,κάνουν πολλά πράγματα μαζί(π.χ.τώρα κάθονται και βλέπουν γιούρο κι αυτές) ενώ οι Γερμανίδες δεν είναι γατζωμένες πάνω σου,κάνουν και μόνες τους πράγματα και δεν είναι τόσο drama queens..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
O kman δε λεει συνειδητα ψεμματα, απλα μπλεκει καπου τη φαντασια με την πραγματικοτητα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι το το καταλαβαινει καν οτι το κανει.
Η περιφημη " προσεγγισιμοτητα" των πολωνεζων, εχει να κανει απλα με την κουλτουρα του λαου, που εχουν γενικα μια τυπικοτητα και ευγενεια. Και σε εναν αντρα να μιλησεις, τον πιο αγροικο χουλιγκανο, θα σου απαντησει ευγενικα και θα κοιταξει να σε εξυπηρετησει. Η σε μια γιαγια στο δρομο .
Απο εκει και υστερα, αυτο δεν ειναι καμακι και φροντιζουν να στο ξεκαθαρισουν, αφου σου απαντησουν ευγενικα και τερμα. Μαλιστα αν συνεχισεις να εισαι φορτικος, τοτε ειναι που αλλαζουν τελειως προσωπο σα να λενε " ρε φιλε ειπαμε ημουν ευγενικη και εσυ το συνεχιζεις, και το εκμεταλλεύεσαι, ε αι γαμησου τωρα".
Ο κμαν πηγε να φαει ξυλο στο κλαμπ που πηγαμε επειδη πηγαινε στην κοπελα της υποδοχης. Παει μια, αυτη χαμογελαστη κλπ, παει δευτερη, αυτη ειχε ενα συγκρατημενο χαμογελο, επειδη επρεπε, αλλα απο μεσα της σα να λεει "αντε ρε φιλε τι θες τωρα",  ε μετα εσκασε ενα διμετρο βοδι- σεκιουριτας και εκοβε αγρια. Ευτυχως ο κμαν το καταλαβε και την εκανε γιατι η καταληξη δε να ηταν καλη. Μετα οταν γυρισε εκει που ημασταν ο σεκιουριτας ακομη εριχνε ματιες προς τα εμας. ( δεν ειναι ο μονος εννοειται εχει ολοκληρη ομαδα εκει )
Ο κμαν ομως ισχυει, αυτο, οτι βρισκει τα καταλληλα μερη για καμακι, τις καταλληλες γκομενες, την καταλληλη στιγμη. Αληθεια ειναι αυτο. Ξερει να "διαβαζει" και να "σκαναρει" ενα μερος καλα, το χει εμφυτο.

Καλά ξέρω οτι έχουν πάντα ευγένεια(ακόμα και η απόρριψη απο Πολωνέζα δε μοιάζει σαν απόρριψη) αλλά και εγώ τις τεστάρω.Αν ας πούμε μετά από 10 λεπτά σε αφήσει να της χαιδέψεις το μπούτι ή την κυλότα χωρίς να πει τίποτα σημαίνει οτι είσαι σε καλό δρόμο.Αν σου πάρει το χέρι και σου πει βιάζεσαι ξαναπροσπαθείς.
Αν σε αγκαλιάσει αμέσως με την πρώτη κουβέντα σημαίνει οτι είσαι σε καλό δρόμο.Οταν οι Πολωνέζες γουστάρουν το δείχνουν πολύ και συχνά υπερβολικά.
Και αυτές που έχουν γκόμενο πάντα είναι ανπιχτές στο φλερτ κοιτάζουν να βρουν κάτι καλύτερο απλά τους αρέσει το καμάκι οι φάσεις κτλ.
Για αυτό και σου δίνουν τηλέφωνα ή αφήνουν να τις χαιδεύεις και να τις φιλάς μουνάρες που κανονικά στη Δύση σε αγνοούν.
Η κοπέλα που λες στην είσοδο γούσταρε αλλά το πρόβλημα ήταν ο φουσκωτός που μάλλον τη γούσταρε και αυτός και έριχνε άγριες ματιές προς το μερος μου.Οταν ήμουνα έτοιμος να κάνω πρόταση zakupy ήρθε δίπλα και έστησε αυτί οπότε η συζήτηση διακόπηκε απότομα.Εντωμεταξύ πέρασε 2-3 φορές από εκεί ξανά.Η μπορεί η γκόμενα να ήταν φίλου του,Γιατί οτι γούσταρε γούσταρε.Απλά δεν ξέρεις το περιεχόμενο της συνομιλίας μας.
Αυτό μου έχει τύχει συχνά μουνάκι να γουσταρει και να μου κολλάνε άντρες και να με διακόπτουν.Οι Πολωνοί συνήθως σε σπρώχνουν,οι Ρουμάνοι έρχονται και στέκονται χιλιοστά από τη μάπα σου.Αυτά μέσα στο μαγαζί όπου είναι σχετικά συγκρατημένοι.Εξω μπορεί να παίξει ξυλίκι.
Αλλά Ρωσία είναι πολύ πιο επικίνδυνα.Οταν συνάντησα την 1.90 γκόμενα στο Κρασνοντάρ με το που μπήκε στο μαγαζί της λέω στο αυτί βγες έξω αμέσως και φύγε.Με είχαν σταμπάρει κατι γκόπνικς που όταν είδαν τη γκόμενα να μπαίνει σηκώθηκαν από το τραπέζι και έρχονταν με άγριες διαθέσεις.
Εννοείται έγινα καπνός ευτυχώς είχα πληρώσει γιατί κανονικά το ραντεβού ήταν στο μαγαζί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ μέσα,άλλωστε είsαι ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός της βαλκανικής στρατιάς.  :grin:

Αυτό για την πόρτα στο έγραψα γιατί πέρα ότι μου ρίχνεις καμιά 10-15 χρόνια,αν σκάσεις όπως Πολωνία ντυμενος σαν βαλκάνιος κλαρινογαμπρός,δεν έχεις καμία τύχη.

Αυτό που περιγράφεις το έχουν πολλοί βόρειοι λαοί και το αστείο είναι ότι οι ανατολίτες αλλά και κάποιοι νότιοι,πολλές φορές δεν ξέρουν να το "διαβάσουν" και γίνονται φορτικοί μαλάκες.
Οι ανατολίτες φλερτάρουν παριστάνοντας τους macho man,σε απόσταση αναπνοής από την γκόμενα και πολλές φορές,πάνε και να αγγίξουν στη διάρκεια του φλερτ,σε φάση να την πιάσουν από τη μέση.

Και για να είμαι on topic,κάτι για τις Πολωνέζες που πλέον συγχρονιζόμαστε και τα λέμε γυμναστήριο:

α)Σε μια φάση προχθές στο parking τσαμπουκαλεύτηκα σε ένα μαλάκα που έφταιγε,το βρήκαν νορμάλ και μου είπαν το θεωρούν δεδομένο.
Αντίθετα τη μόνη φορά που τόσους μήνες στράβωσε το Γερμανάκι μαζί μου,ήταν όταν σε ένα fest ήθελα να πλακώσω έναν τύπο που μάλλον δεν είχε δει ότι συνοδεύεται μιας και είχα πάει να φέρω μπύρες και της την έπεσε.

Β)Οι Πολωνέζες "στηρίζονται" πολύ στο σύντροφό τους,κάνουν πολλά πράγματα μαζί(π.χ.τώρα κάθονται και βλέπουν γιούρο κι αυτές) ενώ οι Γερμανίδες δεν είναι γατζωμένες πάνω σου,κάνουν και μόνες τους πράγματα και δεν είναι τόσο drama queens..

Σου λέω οτι οι Πολωνέζες γουστάρουν χαλαρά τους κλαρίν δοκίμασε να μπεις Πόζναν 22 ή Czekolada ή Pascha ντυμένος νορμάλ ή σαν κλαρίν και δες τα αποτελέσματα.Γενικά Πολωνία όσο πιο χωριάτης γαμπρός,επιδειξίας,πρωτόγωνος,ματσό φαίνεσαι πώς να το πω όσο πιο πρωτώγονος τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.Οι γκόμενες είναι χωριάτες δεν έχουν κανέναν εκλεπτυσμό.Βλάχικο τσιμπούκι κι έτσι.
Γενικά Πολωνία οι γκόμενες είναι ας πούμε φάση μπουζούκια Λάρισα κι έτσι.Κάπως έτσι είναι ντυμένες και φέρονται.Για αυτό σε εμάς τους Ελληνες φαίνεται πολύ οικείο το περιβάλλον ξέρουμε αμέσως τι να κάνουμε.Φανταστείτε μπουζούκια επαρχίας με γκόμενες ξεκωλέ χορεύοντας προκλητικά ημιμεθυσμένες σε παρέες των δύο ή μόνες σε καθίσματα και στην πίστα.Κάπως έτσι είναι η φάση η Πολωνία.Δεν παίζουν τέτοια σκηνικά Decadance παρακμής πουθενά Ελλάδα.Γκόμενες τελείως λιωμένες από το ποτό έτοιμες για όλα.Γενικά οι Σλάβες είναι άλλη φάση.Δεν υπάρχει όριο.

Και οι άντρες έτσι είναι ματσώ κτλ.Παίζει να μπεις σε κλαμπ και να είναι 90% σβέρκοι.Μιλάμε όλοι το ίδιο.Σιν City Sofia φάση και χειρότερα γιατί οι Βούλγαροι είναι stocky άσβερκοι ενώ οι Πολωνοί απλά μυώδεις Aryan power.Απλά οι γκόμενες είναι συνηθισμένες σε αυτό το λουκ έχουν φάει τόσο Slavic power πούτσο που γουστάρουν το διαφορετικό.Αν δεν είσαι υποπάκης σε υποδέχονται με ανακούφιση.
Κάπως έτσι είναι οι δυναμικές στην Πολωνία.Διψάνε για ξένο συμβατό πούτσο για να είναι δικαιολογημένες.
Ο Βαλκάνιος πέουλας είναι κατι σαν μπαλαντερ σε ευρωπαικό επίπεδο τις γαμάει συμβατά όλες χωρίς να είναι εξωγήινος κτλ.
Εμένα π.χ. μου λένε μια χαρά Ευρωπαίος είσαι σαν Πολωνός αλλά διαφορετικός είσαι λευκός άλλα όχι σαν Πολωνός και μου αρέσει αυτό τρέχα γύρευε δηλαδή.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο χαρης μιλαει για οδησο ,που δεν ειναιτο καλυτερο μερος,αν δεν εχεις καποια πλας εμφανισης γλωσσας κ "στατους" που λεγε κι ο μιτσος!!!
παντως σιγουρα οι μεσεες γκομενες ειναι πολυ πιο προσιτες στην ουκρανια απ οτι πολωνια
στις υψηλες κατηγοριες παιζουν οι τοπικοι φωρτομενοι ουκτρανοι κλαρινογαμπροι κ χανεις εδαφος ...
αποφασισα φιλε μετα την περιπετεια ταλαιπωρια με την τρελη να επανελθω σετισ μικρουλεσ οπως παλαιοτερα και απλα κοριτσακια που δουλευουν σε κανα εστιατοριο,καφε και τετεια.τελος να κυνηγω διευθηντριες σε εταιριεσ και αλλεσ με καλο μισθο,απιαστεσ ειναι.ας παιξω με μικροτερα κυβικα απαιτησεων,πιο νορμαλ καταστασεις.οι μικρουλες δεν θα θελουν να σου φανε χιλιαδες,ουτε διαμερισματα ουτε προβληματα.υπαρχουν τετειες και εχασα καλεσ ευκαιριεσ.μια στην θεσαλονικη εκτοσ απο ουκρανια.ναι ρε βαλκαν,καλα ελεγε ο μιτσος μια σε εταιρια βλεπει το στατους.κυκλοφορανε αυτοκινηταρεσ οδυσσο δεν θα δουν αυτον που καμακωνει στα λεωφορεια,παρκα και κυκλοφωρει πεζοσ χαχαχαχ.οδυσσο θα ειχα επυτυχια μονο αν ειχα μια αυτοκινηταρα εκει να κανω βολτεσ οχι να ειμαι ο βεγγος να τρεχω πανω κατω με τα ποδια στο κεντρο χαχαχαχ.ετσι επαναφερωμε στην πραγματικοτητα και χαμηλωνω στανταρ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είσαι του παιγνίου.Το roosh ας πούμε εκεί που μιλάγαμε του δείχνω με τα μάτια μια δίμετρη που ερχόταν από την άλλη πλευρά στο δρόμο και ο roosh  τη σταματάει επί τόπου και σε 10 λεπτά κουβέντας(βασικά μονολόγου εκ μέρους του) έχει το τηλέφωνό της.
Εκεί έπαιξε ο ανταγωνισμός εγώ πήγα να ρου αποδείξω οτι είμαι καλύτερος ως Βαλκάνιος και ο roosh με κατηγόρησε οτι σολισιτάρω οτι προσφέρω στις γκόμενες λεφτά και αυτό δεν είναι καμάκι.Η πλάκα είναι οτι δε θυμάμαι να πρόσφερα κάτι σε αυτή που με κατηγόρησε γιατί ήταν ψιλομπάζο.
Αλλά είχα μιλήσει με πολλές εκείνη τη μέρα είχα πιειε και πολλές μπύρες και δε θυμάμαι ακριβώς τι έγινε.
ναι ναι παρε μαθηματα καμακιου απο τον πακιστανο χαχαχαχαχα ρε δεν σου ειπαμε εχει την φατσα που μισουν να βλεπουν?για αυτο πηρε αρχιδια ουκρανια.καπιοι του τα εγραφαν στα αγγλικα οτι ειναι μαυριδερος στην κατηγορια αραβασ,τουρκοσ,πακισ.οταν σου ελεγα πακιστανος φενεται απο φατσα κοντα ιρανοσ ειναι μονο αν ειναι ο σειχης λιαμανι και σπονσαρει μαζερατι θα του κατσει μια κατω του μετριου ουκρανιδα χαχαχαχ.θελει να γαμησει και τσαμπα με καμακι ο πιθηκος χαχαχαχ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σου λέω οτι οι Πολωνέζες γουστάρουν χαλαρά τους κλαρίν δοκίμασε να μπεις Πόζναν 22 ή Czekolada ή Pascha ντυμένος νορμάλ ή σαν κλαρίν και δες τα αποτελέσματα.Γενικά Πολωνία όσο πιο χωριάτης γαμπρός,επιδειξίας,πρωτόγωνος,ματσό φαίνεσαι πώς να το πω όσο πιο πρωτώγονος τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.Οι γκόμενες είναι χωριάτες δεν έχουν κανέναν εκλεπτυσμό.Βλάχικο τσιμπούκι κι έτσι.
Γενικά Πολωνία οι γκόμενες είναι ας πούμε φάση μπουζούκια Λάρισα κι έτσι.Κάπως έτσι είναι ντυμένες και φέρονται.Για αυτό σε εμάς τους Ελληνες φαίνεται πολύ οικείο το περιβάλλον ξέρουμε αμέσως τι να κάνουμε.Φανταστείτε μπουζούκια επαρχίας με γκόμενες ξεκωλέ χορεύοντας προκλητικά ημιμεθυσμένες σε παρέες των δύο ή μόνες σε καθίσματα και στην πίστα.Κάπως έτσι είναι η φάση η Πολωνία.Δεν παίζουν τέτοια σκηνικά Decadance παρακμής πουθενά Ελλάδα.Γκόμενες τελείως λιωμένες από το ποτό έτοιμες για όλα.Γενικά οι Σλάβες είναι άλλη φάση.Δεν υπάρχει όριο.

Και οι άντρες έτσι είναι ματσώ κτλ.Παίζει να μπεις σε κλαμπ και να είναι 90% σβέρκοι.Μιλάμε όλοι το ίδιο.Σιν City Sofia φάση και χειρότερα γιατί οι Βούλγαροι είναι stocky άσβερκοι ενώ οι Πολωνοί απλά μυώδεις Aryan power.Απλά οι γκόμενες είναι συνηθισμένες σε αυτό το λουκ έχουν φάει τόσο Slavic power πούτσο που γουστάρουν το διαφορετικό.Αν δεν είσαι υποπάκης σε υποδέχονται με ανακούφιση.
Κάπως έτσι είναι οι δυναμικές στην Πολωνία.Διψάνε για ξένο συμβατό πούτσο για να είναι δικαιολογημένες.
Ο Βαλκάνιος πέουλας είναι κατι σαν μπαλαντερ σε ευρωπαικό επίπεδο τις γαμάει συμβατά όλες χωρίς να είναι εξωγήινος κτλ.
Εμένα π.χ. μου λένε μια χαρά Ευρωπαίος είσαι σαν Πολωνός αλλά διαφορετικός είσαι λευκός άλλα όχι σαν Πολωνός και μου αρέσει αυτό τρέχα γύρευε δηλαδή.

Δε θα μπορουσε να ειναι πιο διαφορετικα. Ολα ενα προς ενα ειναι λαθος. Το στυλ του βαλκανιου ειναι αυτο που απεχθανονται εδω, οπως επισης σιχαινονται τους ματσο. Γενικοτερα η φαντασια σου καλπαζει οταν γραφεις σε αυτο το θρεντ δε ξερω γιατι
Οσο για το τελευταιο, εφοσον εισαι καπως κοντος και μαυριδερος αυτο τους αρέσει?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οταν ξαναήρθα είχα πάρει πλέον το κολλάει του μέρους.Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Πήρα τηλέφωνα από νταρντάνες στο κέντρο στη Γκαλέρια και στα πάρκα.
Αμα ξανάρθω θα πω στο καυλάκι τη φοιτήτρια νομικής που γνώρισα εκείνη τη μέρα(φορούσε μικροσκοπικό σορτς και τοπ βυζιάακώλος έξω ντάλα μεσημερι με τις μισές μουνότριχες να φαίνονται όταν τη στανάτησα μπροστά στη Γκαλέρια).
Αμα τη δεις δε θα πιστεύεις οτι χτύπησα τέτοιο μουνάκι.Απλά δεν έχεις την κίνηση δεν κατοπτεύεις το χώρο για free pussy δεν έχεις την αίσθηση.Σήμερα Αθήνα έβλεπα άπειρες ευκαιρίες ξένε ς και μη αν ήμουν 10 χρόνια μικρότερος θα χωνόμουν αβέρτα τώρα δεν είμαι στο ραντάρ.Πολωνία είμαι ακόμα στο ραντάρ.
Μπορεί να πάω με το Γκλοκ θα σαρώσουμε το  μέρος.
μου αρεσει που πστευεις θα σου απαντησει η μικρουλα χαχαχαχα η καμια αλλη.ρε μια μικρουλα τωρα οδυσσο 17 που ψιλοκαψουρευτικε τα λεφτα μου!μεχρι 4 το πρωι τηλεφωνο με πηρε να δει τι κανω,την εστησα για φαφλα και με ειδε με γκομενα με επαιρνε ολη μερα τηλεφωνα μεχρι 4 πρωι.τελευταια μερα λεει μην με ξεχασεις μεχρι σεπτεβρη,θα μιλαμε,θα σε βρω κοντακτε με φωνη με ακροαση οπως ολεσ χαχαχαχ.μονο οταν πεινανε η αρωστανε με θυμουνται τα ατιμα χαχαχαχαο.μην πας με τον ρολογα,θα λεει εισαι θειος του και θα γινεις ρεζιλι χαχαχαχαχ  ο πιπινολατρης κμαν

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μου ειπε ο μεγας διδασκαλος ιωσηφ τελαιταια οπειαν πηδηξεις μετα απο 2 μηνες εχεις 20 %να σε θυμαται χαχαχαχ.καποτε μου απαντουν στα τηλεφωνα.οταν σιγουρευονται οτι ειμαι εγω δεν ξαναπαντανε χαχαχαχαχ.πολλεσ φορες λενε ειναι κλιστο,δεν εχω λεφτα.βαζω λεφτα,περνω και απαντα γκομενος!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Mε το euro ολες οι χαζογκομενες μας εχουν ζαλισει τα @@  :headbang:. Δε ξερουν αν η μπαλα εχει αερα η πανι και καθονται και το παιζουν αλεφαντοι και κανουν αναλυσεις  :uglystupid:. Δε μπορουσε ρε πουστη μου η Γερμανια να τους ριξει μια 4αρα να ησυχασουμε?! :headbang:
Δευτερον ο κμαν νομιζεις οτι αυτα που γραφει τα κανει? Εγω τον εχω δει απο κοντα. Ηταν ενας ανθρωπακος ησυχος, χαμηλων τονων, ντυμενος με το παντελονακι του και το πουκαμισακι του ουτε προκαλει ουτε τιποτα. Εξαιρετικα αθορυβη και ησυχη παρουσια.
( οταν τον ειδα παιζει να ηταν και κουρασμενος ομως ).
Το περιεργο ειναι το καμακι του  :think: :grin:. Παει διπλα στις γκομενες εκει που μιλανε η καθονται ξερω γω και στεκει διπλα τους (!) για κανα διλεπτο  :o! Ακινητος χωρις να μιλαει και τις κοιταζει επιμονα  :o :helpplea:! Μετα αποφασιζει πολυ διστακτικα να τους μιλησει, οταν ηδη αυτες εχουν καταλαβει οτι διπλα τους υπαρχει ενας αγνωστος τυπος με γυαλια που τις κοιταζει  :o.
 . Αυτες η ξαφνιαζονται και λενε " νιε νιε " και στραβωνουν, ειτε απλα αγνουον την παρουσια του, ειτε οταν εχουν καλη διαθεση κανουν λιγο χαβαλε . Θυμαμαι μια ιρλανδεζα στα μακντοναλντς πως τον κοιταζε και πως βλεποντας το εκεινη την ωρα, το βλεμμα αποριας της ειχα λυθει στο γελιο. :2funny:
Επισης αυτο με την " ευγενεια" παλια στο τεξας καθως τωρα τελευταια εχουν γινει πολυ πιο αποτομες και αγενεις και αυτες και το κοβουν αποτομα  :S

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Mε το euro ολες οι χαζογκομενες μας εχουν ζαλισει τα @@  :headbang:. Δε ξερουν αν η μπαλα εχει αερα η πανι και καθονται και το παιζουν αλεφαντοι και κανουν αναλυσεις  :uglystupid:. Δε μπορουσε ρε πουστη μου η Γερμανια να τους ριξει μια 4αρα να ησυχασουμε?! :headbang:
Δευτερον ο κμαν νομιζεις οτι αυτα που γραφει τα κανει? Εγω τον εχω δει απο κοντα. Ηταν ενας ανθρωπακος ησυχος, χαμηλων τονων, ντυμενος με το παντελονακι του και το πουκαμισακι του ουτε προκαλει ουτε τιποτα. Εξαιρετικα αθορυβη και ησυχη παρουσια.
( οταν τον ειδα παιζει να ηταν και κουρασμενος ομως ).
Το περιεργο ειναι το καμακι του  :think: :grin:. Παει διπλα στις γκομενες εκει που μιλανε η καθονται ξερω γω και στεκει διπλα τους (!) για κανα διλεπτο  :o! Ακινητος χωρις να μιλαει και τις κοιταζει επιμονα  :o :helpplea:! Μετα αποφασιζει πολυ διστακτικα να τους μιλησει, οταν ηδη αυτες εχουν καταλαβει οτι διπλα τους υπαρχει ενας αγνωστος τυπος με γυαλια που τις κοιταζει  :o.
 . Αυτες η ξαφνιαζονται και λενε " νιε νιε " και στραβωνουν, ειτε απλα αγνουον την παρουσια του, ειτε οταν εχουν καλη διαθεση κανουν λιγο χαβαλε . Θυμαμαι μια ιρλανδεζα στα μακντοναλντς πως τον κοιταζε και πως βλεποντας το εκεινη την ωρα, το βλεμμα αποριας της ειχα λυθει στο γελιο. :2funny:
Επισης αυτο με την " ευγενεια" παλια στο τεξας καθως τωρα τελευταια εχουν γινει πολυ πιο αποτομες και αγενεις και αυτες και το κοβουν αποτομα  :S
Μόλις γύρισα απο το κλάμπ...Ερμητικά άδειο!Είμασταν 5-6 στη παρέα που αν μπορούσε να τηλεμεταφερθεί το τραπέζι μας σε ένα Louisa η Goranzka ή Czecolada ή Enklawa θα γινόταν θράυση ...Νιώθω πως όλα τα παιδιά εδώ ως Greek Quality Cocker's χαραμίζονται ...

Πάμε στα δικά μας!Για ξαναβάλε εκείνη την περίφημη φωτογραφία με τις δυο γκόμενες και τον τύπο που τις πλησιάζει με τη λάθος στάση σώματος (κατα τον Κμαν ) να την αναλύσουμε λίγο παραπάνω... :2funny: ;)
Εγώ τον Κμαν δεν θέλω να τον συναντήσω !Θα ήθελα πιο πολύ αν είμαι στον ίδιο χώρο μαζί του να παίρνω οδηγίες σε μορφή ενδοεπικοινωνίας !Του στύλ πήγαινε σε αυτή ή η άλλη κάνει μπαμ οτι ψάχνει λεφτά ή κάποια είναι ξεπέτα!Αυτά νομίζω πως δεν τα πιάνω με τη μία!Αλλά αν είναι όπως το λες θα έχουμε πλήρη απομυθοποίηση που καλύτερα να μην συμβεί!!!! :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δε θα μπορουσε να ειναι πιο διαφορετικα. Ολα ενα προς ενα ειναι λαθος. Το στυλ του βαλκανιου ειναι αυτο που απεχθανονται εδω, οπως επισης σιχαινονται τους ματσο. Γενικοτερα η φαντασια σου καλπαζει οταν γραφεις σε αυτο το θρεντ δε ξερω γιατι
Οσο για το τελευταιο, εφοσον εισαι καπως κοντος και μαυριδερος αυτο τους αρέσει?
κυπρο ειδα πολλους πακιστανους με πολωνεζες.δεν μενουν μαζι τουσ γιατι γουσταρουν αλλα γιατι τισ πληρωνουν οι κανουν εικονικουσ γαμουσ με λεφτα και θεωρουνται ευροπακηδες χαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom