Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα πάω να προσπαθήσω να παρτουζώσουμε τις Σλοβάκες με τον κοληττο μου σε Ζακούζι
Οι ξεκολιάρες δεν κάτσαν για παρτούζα... Πήρα μόνο την δικιά μου... Τι καλά κορίτσια θα ήταν να μας κάθονταν και των δύο και οι δυο!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οντως έχει αλλάξει το κλίμα.Εχω πέσει όμως και εγώ πάρα πολύ.Για Βαλκάνιους καβαλάρηδες είναι ακόμα εύκολα απλά προτιμώ πλέον να επενδύω σε σταθερά πράγματα real estate φάση αντί για τα μουνιά δεν έχω την υπομονή ή την αντοχή του παρελθόντος.
Με αυτά που βγάζεις Γερμανία μπορείς να αγοράζεις ένα διαμέρισμα κάθε τρία χρόνια Ελλάδα μέχρι τώρα αυτά τα χρήματα τα σπαταλούσα στα μουνιά χωρίς επιστροφή πέρα από ωραίες στιγμές.
Βασικά άρχισα να βαριέμαι τις μαλακίες των Πολωνέζων.Ολες πάνε για σταθερό σπόνσορινγκ και σε τρελαίνουν στο σανό.Πολύ psycho.Δε λέω οτι οι Ουκρανές είναι καλύτερες μπορεί να είναι και πιο mental από τις Πολωνέζες αλλά τουλάχιστον κάνουν αυτό που υπόσχονται.
Μέγα Άρχοντα χάλασε και εσένα η Πρωτευουσα της αγαμίας? Σου ήρθε η αναθυμίαση απο το καυσαέριο της ασφάλτου και των βρώμικων στενών πεζοδρομίων της αθήνας στη μάπα και σου έδιωξε τις κάυλες???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μέγα Άρχοντα χάλασε και εσένα η Πρωτευουσα της αγαμίας? Σου ήρθε η αναθυμίαση απο το καυσαέριο της ασφάλτου και των βρώμικων στενών πεζοδρομίων της αθήνας στη μάπα και σου έδιωξε τις κάυλες???

Οχι,Γερμανία είμαι.Απλά έπεσε απότομα η φυσική μου κατάσταση.Κατοβίτσε,Αθήνα μετά από 3 ώρες περπάτημα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.
Τεράστια αφύσικη κούραση.Οπότε θα απόσχω για κάμποσο από το μουνί σπρώχνω τα λεφτά σε ακίνητα.Εδώ Γερμανία μπορείς να αποταμιεύεις ένα διχίλιαρο-τριχίλιαρο το μήνα αν δεν ξοδεύεις σε ταξίδια και μουνιά.
Εκανα και εξετάσεις αίματος και βγήκαν πολλά χάλια.Αλλος στη θέση μου δε θα πάταγε καν στη δουλειά για κανά μήνα όχι να ταξιδεύει ώρες για να γαμάει μπλοκ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι,Γερμανία είμαι.Απλά έπεσε απότομα η φυσική μου κατάσταση.Κατοβίτσε,Αθήνα μετά από 3 ώρες περπάτημα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.
Τεράστια αφύσικη κούραση.Οπότε θα απόσχω για κάμποσο από το μουνί σπρώχνω τα λεφτά σε ακίνητα.Εδώ Γερμανία μπορείς να αποταμιεύεις ένα διχίλιαρο-τριχίλιαρο το μήνα αν δεν ξοδεύεις σε ταξίδια και μουνιά.
Εκανα και εξετάσεις αίματος και βγήκαν πολλά χάλια.Αλλος στη θέση μου δε θα πάταγε καν στη δουλειά για κανά μήνα όχι να ταξιδεύει ώρες για να γαμάει μπλοκ.
Περαστικά μέγα Στρατηλάτη του Ανατολικού Μουνιού!!!! :hi: :hi: :hi:

Η ξεκωλιάρα η Σλοβάκα χτες ένανε τα πάντα να τον φάει χωρίς προφυλακτικό.. Βέβαια εγώ δεν παίζω με αυτά! Πολύ τσόντα η γκόμενα... Μπορεί να έχει παίξει και πραγματικά σε τσόντα...
Νομίζω πως μπορείς να παίζεις με ταξίδια και με λιγότερο χρήμα!  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Περαστικά μέγα Στρατηλάτη του Ανατολικού Μουνιού!!!! :hi: :hi: :hi:

Η ξεκωλιάρα η Σλοβάκα χτες ένανε τα πάντα να τον φάει χωρίς προφυλακτικό.. Βέβαια εγώ δεν παίζω με αυτά! Πολύ τσόντα η γκόμενα... Μπορεί να έχει παίξει και πραγματικά σε τσόντα...
Νομίζω πως μπορείς να παίζεις με ταξίδια και με λιγότερο χρήμα!  ;)

Μην κάνεις το λάθος να τον χώσεις χωρίς προφυλακτικό.Οσο είσαι νέος με γερό ανοσοποιητικό δεν έχεις πάντα συνέπειες αλλά μετά αρπάζεις ό,τι κουβαλάνε.
Οι Τσέχες είναι αρκετά ευκολότερες από τις Σλοβάκες.Απλά δεν πάνε τόσο πολύ Ρόδο όσο Ιόνιο.Γενικά Τσεχοσλοβάκες,Πολωνέζες θεωρούνται οι ευκολότερες τουρίστριες τις ξεσκίζουν ακόμα και καμάκια χωρίς γρι αγγλικά,Αλβανοί που παριστάνουν τους Ελληνες κτλ.
Οταν ακούς τσέχικα ξέρεις οτι θα περάσεις καλά.Πρέπει λίγο να στήνεις το αυτί και να τις κόβεις στην παραλία.Πολλές φοράνε τάνγκα.Στα κλαμπ είναι πολύ θερμόαιμες ειδικά οι Σλοβάκες αλλά priatelstvi πολύ φιλικό δηλαδή στυλ.
Εχω μια Σλοβάκα μοντέλο που γνώρισα στο αεροδρόμιο του Μονάχου αλλά μου τα έχει πρήξει.Μια Κύπρο είναι μια Ντουμπάι φαίνεται οτι γενικώς ανήκει στο jet set την ψάχνει με Ιταλούς,Γάλλους και Αραβες σπόνσορες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μην κάνεις το λάθος να τον χώσεις χωρίς προφυλακτικό.Οσο είσαι νέος με γερό ανοσοποιητικό δεν έχεις πάντα συνέπειες αλλά μετά αρπάζεις ό,τι κουβαλάνε.
Οι Τσέχες είναι αρκετά ευκολότερες από τις Σλοβάκες.Απλά δεν πάνε τόσο πολύ Ρόδο όσο Ιόνιο.Γενικά Τσεχοσλοβάκες,Πολωνέζες θεωρούνται οι ευκολότερες τουρίστριες τις ξεσκίζουν ακόμα και καμάκια χωρίς γρι αγγλικά,Αλβανοί που παριστάνουν τους Ελληνες κτλ.
Δεν ξέρω κανέναν να πήρε Πολωνέζα Τουρίστρια Φέτος..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Γιατί δεν τις αναγνωρίζετε.Πρέπει να γράψω αναλυτικό οδηγό πώς ξεχωρίζεις την Τσέχα,την Πολωνή,τη Σλοβάκα,τη Ρωσίδα,την Ουκρανή με την πρώτη ματιά.Συνήθως δεν την πέφτουν στις Πολωνέζες γιατί υστερούν εμφανισιακά σε σχέση με τα σκανδιναυικά και τσεχοσλοβακικά αλόγατα και τις ξέκωλες Ρωσίδες ενώ έχουν το ζουμί.
Σε περιβάλλοντα με άπειρες Σλάβες όπως Παραλία αυτό είναι ζωτικής σημασίας να μπορείς να ξεχωρίσεις τις εθνικότητες με την πρώτη ματιά για να αποφεύγεις τις βόμβες(Σέρβες εντυπωσιακής μεν εμφάνισης αλλά πολύ πολύ δυσκολότερες από Πολωνέζες,Τσέχες,Σλοβάκες).
Εγώ προσωπικά έχω αναπτύξει αντανακλαστικό Παβλώφ με το που ακούω πολωνικά αρχίζει πριαπιστική πανδαισία.Μάθε σε ποια ξενοδοχεία μαζεύονται Πολωνές,Τσέχες,Σλοβάκες και χτύπα επί τόπου.Για insiders είναι πολύ εύκολα σίγουρη επιτυχία.
Πάντως προσωπικά έχω γαμήσει εικοδαπλάσιες Τσέχες από ό,τι Σλοβάκες και οι Σλοβάκες πάντα κατηγορούν τις Τσέχες οτι είναι πουτανάρες ενώ οι Σλοβάκες ρομαντικές.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Οι πιο δύσκολες στο να γαμηθούν ποιες είναι ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι πιο δύσκολες στο να γαμηθούν ποιες είναι ?

Στις Σλάβες οι Σέρβες πέραν πάσης αμφιβολίας.Μάλιστα κάνεις και όνομα όταν καμακώνεις Σέρβες γιατί γνωρίζονται μεταξύ τους.Σε σειρά ευκολίας
Πολωνές>Ουκρανές>Τσέχες>Ρωσίδες>Σλοβάκες>Ουγγαρέζες>>Σέρβες.Δηλαδή σε βαθμολογία
1.Πολωνέζες 9(οι ευκολότερες και φυσικά θεοπάλαβες)
2.Ουκρανέζες 8.5(οι αμέσως ευκολότερες και πάντα mental,δυσλειτουργικές)
3.Τσέχες 8(αρκετά εύκολες όμως κάπως στρυφνές και εκκεντρικές περίεργες με exhbionist τάσεις)
4.Ρωσίδες 7(όχι τόσο εύκολες όσο νομίζουν μερικοί και καθαρά υπολογίστριες με δεύτερη φύση το gold digging)
5.Σλοβάκες,Ουγγαρέζες 6.5(πορνικές τάσεις)
6.Σέρβες 5(συντηρητικά Βαλκάνια,τέως Οθωμανία,προσέχουν μη βγάλουν όνομα)

Σε σειρά εμφάνισης
1.Σέρβες 9(απόλυτες μουνάρες)
2.Τσέχες,Σλοβάκες 8(έχουν μπαζέψει κάπως λόγω γερμανοποίησης τα τελευταία χρόνια αλλά παραμένουν αλόγατα,μοντελικές προδιαγραφές σε σώμα πρόσωπο)
3.Ρωσίδες 7(όχι τόσο εντυπωσιακές αρκετές κοντές κτλ αλλά πάντα λεπτές και σέξυ ντυμένες)
4.Ουγγαρέζες 7(το κλασσικό ουγγρικό λουκ εξιτάρει αρκετούς πόρνους σε ΄λαλλους δε λέει τίποτα)
5.Ουκρανέζες 6.5(εντυπωσιακά κατώτερες όταν συγκρίνονται live με τα σκανδιναυικά κεντροευρωπαικά θηρία κυρίως λόγω χαλασμένων δοντιών,αραιών μαλλιών,κακού δέρματος)
5.Πολωνέζες 6(τα κλασσικά πολωνέζικα πενταράκια εξαράκια με τις χυμένες μάπες,τις μυτόγκες και τις βυζάρες που γαμάνε όλοι).

Γενικά άτομα που έχουν βιώσει τους διασλαβικούς ανταγωνισμούς Πολωνέζες να πετάνε τις βυζάρες τους έξω και να κουνάνε τις κωλάρες τους σα να μην υπάρχει αύριο,Τσέχες να ανοίγουν τα πόδια και να δείχνουν άνετες διαφανή στρινγκ,ατελείωτα πόδια,Ρωσίδες να κυκλοφορούν με see through,Ουκρανές με το μουνί στη χούφτα,Σλοβάκες με κοντά λουλουδάτα φορέματα ή σούπερ μίνι απίστευτα φιλικές και φυσικά τις υπερμουνάρες Σέρβες με τα τελεια μαλλιά πρόσωπα σώματα κτλ καταλήγουν σε αφύσικα υψηλά στάνταρ.
Είναι αυτό που λέμε σλαβικός παράδεισος αλλά για να εξασφαλίσεις οτι θα βραχεί ο πούτσος σου πρέπει να ψάξεις τις Πολωνές και τις Τσεχοσλοβάκες ή να βρεις τις Ουκρανές.
Μιλάμε πάντα για τουρίστριες.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16

Πολύ κατατοπιστικό μήνυμα για άλλη μια φορά ...

Οι Σέρβες πράγματι παίζουν μπάλα πολύ ψηλά ...

Πρέπει να πάω Πολωνία οπωσδήποτε ...

:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολύ κατατοπιστικό μήνυμα για άλλη μια φορά ...

Οι Σέρβες πράγματι παίζουν μπάλα πολύ ψηλά ...

Πρέπει να πάω Πολωνία οπωσδήποτε ...

:hi:

Ακριβώς εκεί είναι η τρέλλα.Φαντάσου να είσαι Παραλία και να ψάχνεις τη μία Πολωνέζα μέσα στις 20 Σέρβες και ξαφνικά να βρίσκεσαι στο Βρότσλαβ κέντρο σε φάση Παραλία ακριβώς το ίδιο lifestyle και ατμόσφαιρα αλλά αποκλειστικά με τις φοβερά ανοιχτές και προσεγγίσιμες καυλιάρες Πολωνέζες και τον ανύπαρκτο ανταγωνισμό από άλλους άντρες.Απόλυτος παράδεισος.Αλλάζεις τελείως φάση.
Απλά η Πολωνία σε χαλάει στην καμακική δεινότητα είναι τόσο εύκολα που χάνεις το sharpness και το στυλ που απαιτείται για άλλες εθνικότητες.Γίνεσαι μηχανή σκέτο γαμήσι.
Γενικά Πολωνία είναι για αυτούς που προτιμούν ευκολία,ποσότητα,φτήνια έναντι ποιότητας.Είναι σα να τρως στα Mc Donalds αντί να τα σκας σε ακριβό ρεστωράν.
Σε άλλους δεν αρέσει αυτούς θέλουν την κυρίλα,τις κλασάτες,εμφανίσιμες γκόμενες πουλ μουρ.Πολλές Πολωνέζες ντρέπεσαι να τις κυκλοφορήσεις ειδικά Ελλάδα για να λέμε την αλήθεια γιατί θα σε κράξουνε λόγω ταπεινής χωριάτικης εμφάνισης ή φτηνοπουτανέ στυλ που έχουν αρκετές.Εχω φάει πόρτα σε μαγαζιά όταν πήγα να μπω με Πολωνέζες ή δε με δέχτηκαν σε ξενοδοχεία και καλά κυριλέ τεσσάρων-πέντε αστέρων.
Με Ρωσίδες δεν έχεις ποτέ πρόβλήμα είναι τίγκα στο χρυσαφικό και τα ακριβά ρούχα από τους χορηγούς και μπαίνουν παντού πρώτα όμως σε πάνε βόλτα από τα μαγαζιά και τις βιτρίνες για να θέσουν τους όρους τους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Κολλάς και εσυ σε κάτι λεπτομέρειες..

Αφού το λέει ο αρχηγός,έτσι είναι.

Εκτός αν εκεί κάτω επειδή πέφτετε λίγο μακριά,δεν είστε προικισμένοι με το ξακουστό βαλκανικό πέος.  

Εμείς από τα Τέμπη και πάνω είμαστε 100% ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εκτός αν εκεί κάτω επειδή πέφτετε λίγο μακριά,δεν είστε προικισμένοι με το ξακουστό βαλκανικό πέος.  

Είναι συνηθισμένο πρόβλημα αυτό στα τουριστικά μέρη.Οι Πολωνέζες απλά δεν έχουν τη φήμη και τα ελέη που απαιτούνται.
Φαντάσου εγώ κυνηγούσα Τσέχες παντού όλο το 99 μέχρι το 2004 σε όλα τα νησιά της Ελλάδας Κέρκυρα,Ρόδο,Θάσο,Σκιάθο παντού.Τελικά κατέληγα πάντα να γαμάω Πολωνέζες.Εχει μια λογική αυτό.Πας να γαμήσεις τα μοντέλα τα αλόγατα δε σου κάθονται ή δεν τα βρίσκεις και καταλήγεις στο average man's food.
Θεωρούσα μάλιστα τις Πολωνές συντηρητικές καθολικές έλεγα όχι ρε γαμώτο πάλι σε Πολωνές πέσαμε?Πού να ξερα?
Για την ακρίβεια μόλις κόψουν οτι ενδιαφέρεσαι για μουνί κοιτάζουν να σε τυλίξουν πριν την όποια Τσέχα,Ρωσίδα,Ελλεηνίδα είναι οι πιο απελπισμένες γκόμενες στην ανατολική Ευρώπη.Βλάχικο τσιμπούκι κι έτσι.
Η πρώτη που γάμησα μου ρίχτηκε απλά γιατί είδε οτι ήμουν έτοιμος να καμακώσω μια Τσέχα γνωστή της στην παραλία και με διέκοψε.Σε δυο μέρες με κάλεσε να μείνω σπίτι της Βρότσλαβ.Αυτό είναι συνηθισμένο με τις Πολωνές σε σπιτώνουν για άπειρο φαί,γαμήσι μέχρι να μείνουν έγγυες και να δέσουν το γάιδαρο.
Γενικά με τόσο kielbasa,pierogi,πολωνικό φαί και βλάχικο τσιμπούκι κάθε μέρα ο μόνος περισπασμός είναι οι φίλες της.Αν κάνεις το λάθος και μείνεις μαζί τους πάνω από μήνα την πούτσισες είναι δεδομένο οτι θα μείνουν έγγυες οι Πολωνέζες επιμένουν στο ακάποτο παντού και πάντα.
Αυτή είναι και η βασική διαφορά με τις Τσέχες.Οι Τσέχες θέλουν γκόμενο δε θέλουν μωρά γάμους κτλ και σου το ξεκαθαρίζουν.Ενώ οι Πολωνέζες ψάχνουν τον απόλυτο έρωτα.Είναι κάπως σαν παράνοια σημασία έχει το στάτους του πούτσου αν τη βρίσκεις άνω του Vltava ή ανατολικά του Βιστούλα άπειρες παραλλαγές.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Ρε κομάντος, με συγχωρείτε που μπαίνω έτσι και ίσως ρωτάω χιλιοειπωμένα πράγματα ...

Αλλά εσείς σε ποιες Χώρες μένετε ;;;

Η Πολωνία (που με ενδιαφέρει) τι λέει σαν Χώρα για μόνιμη διαμονή ;;

Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι έντονα τελευταία, αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου ...

Και φυσικά για άλλη μια φορά, τον απεριόριστο θαυμασμό εκφράζω προς τον δάσκαλο / ηγέτη κύριο Kman2 ...

Σας ευχαριστούμε ...

:hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο.Θυμάμαι η πρώτη Πολωνέζα που τη ρώτησα καλά,γιατί με γουστάρεις?Μου απαντάει
I like Balkans.I like you because you do not look like a polish boy and you have a lot of hair on your body.
Μου χάιδευε το χέρι και μου έλεγε δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καυλώνω με τις τρίχες στο χέρι σου.Της λέω σιγά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο στην Ελλάδα.Μου λέει απλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ερεθίζομαι πώς νιώθω με αυτές τις τρίχες και να με χαιδεύει για ώρες.
Είχα φλιπάρει.Αμα ήξερα τι συμβαίνει θα επέμενα Πολωνία απλά δεν το είχα βάλει σε πλαίσιο τότε το 2002 και την έψαχνα με τις Τσέχες που θεωρούνταν πιο απελευθερωμένες και Ουκρανέζες που θεωρούνταν πιο φτηνές χύμα.
Η γκόμενα μου έδειχνε Πολωνούς να κυκλοφορούν Βρότσλαβ με εμφάνιση τρωγλοδύτη και μου έλεγε:Τον βλέπεις αυτόν πόσο χάλια είναι?Καταλαβαίνεις γιατί εμείς οι Πολωνέζες είμαστε απελπισμένες δεν τους θέλουμε τους Πολωνούς?
Η να σου στέλνει μήνυμα μετά το πρώτο κοννέ:Με θυμάσαι καθόλου?Είμαι η ...Ζηλεύω πολύ να σκέφτομαι οτι πας με άλλες γυναίκες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

:2funny: :2funny: :2funny: Λοιπόν ποτέ δεν είπα πως είμαι Ροδίτης στη καταγωγή! Μέχρι τα 18 μεγάλωσα σε μέρος άνω των Τεμπών :dancing:

Στη Ρόδο απλά είμαι εσωτερικός "πορνομετανάστης" με απουσία ένα χρόνο για στρατό και άλλον ένα στην Αθήνα :vomit:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Παιδιά, αν μπορείτε απαντήστε έστω και επιγραμματικά και στο δικό μου ερώτημα για να έχω μια εικόνα ΑΝ γνωρίζετε φυσικά ...

Σας ευχαριστώ !!

:hi: :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε κομάντος, με συγχωρείτε που μπαίνω έτσι και ίσως ρωτάω χιλιοειπωμένα πράγματα ...

Αλλά εσείς σε ποιες Χώρες μένετε ;;;

Η Πολωνία (που με ενδιαφέρει) τι λέει σαν Χώρα για μόνιμη διαμονή ;;

Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι έντονα τελευταία, αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου ...

Και φυσικά για άλλη μια φορά, τον απεριόριστο θαυμασμό εκφράζω προς τον δάσκαλο / ηγέτη κύριο Kman2 ...

Σας ευχαριστούμε ...

:hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel:
Φίλε δεν μπορώ να σου πω πολλά διότι πάω μόνο σαν Τουρίστας και με το γαμήσι μόνο στο μυαλό μου! Ο φιντέλ μπορεί να σου αναλύσει καλύτερα τη σχέση κόστους-εργασίας..
Εγώ αυτό που θα σου πώ είναι να δεις πέρα απο το μέρος τον ευατό σου και τι θέλεις ο ίδιος αλλά και τι χαρακτήρα έχεις! Αν δεν κυνηγάς καριέρα αλλά γυναίκες τότε ναι η πολωνία είναι καλή! Αν πάλι δεν έχεις γερά νεύρα και βλέπεις πολύ σοβαρά τη ζωή τότε η Πολωνία είναι ΛΑΘΟΣ επιλογή ανεξαρτήτως δουλειάς!
Όλα πάντως τα ερωτήματα έχουν αναλυθεί! Αν πραγματικά το βλέπεις σοβαρά τότε κάτσε διάβασε Dr Love και Fidele και βέβαια μέγα υπεράρχοντα Κμαν :rockon: :rockon: :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Νουμεράκι χτες και ΝΕΑ σημαία!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Έχει ενδιαφέρον στο παρόν νήμα αν και δεν ήταν Πολωνέζα αλλά Σλοβάκα το κατα Κμαν ..."παίγνιο"!
Την έπεσα σε δυο Γερμανάκια μικρά καλά κοριτσάκια στα Γερμανικά! Καναν πρακτική να γίνουν νοσοκόμες! Μιλούσαμε ανούσια για περίπου 15-20 λεπτά... Πολύ στραβάδια και κενή η όλη φάση... Μέχρι που μπήκαν μέσα οι Σλοβάκες! Αυτές έκαναν ακριβώς αυτό που κάνουμε στα ταξίδια! Έσκασαν μέσα στο Club και τάραξαν τα νερά! Η ρουλέτα ξαναγύρισε για όλους και για όλες! Η μπίλια έκατσε σε εμένα! Στο 2λεπτο σχεδόν με βούτηξε στα φασώματα και στο 15αλεπτο φόρτωμα :knockinb:!Επίσης οι γκόμενες φασώνονταν μεταξί τους και μου έριξε και κάτι γλωσσόφιλα και η φίλη της!!!  Σε κάποια φάση όταν με βούτηξε είδα σε μια γωνία τις Γερμανίδες να κοιτάνε χωρίς να ξέρουν απο που τους ήρθε! Σαν να τους πήρε κάποιος το ...πουλί απο το χέρι :2funny: :2funny: :2funny:
Πολύ βολική νταρντανογκόμενα γκόμενα..Λέει πως ζούσε 4 χρόνια Ιταλία... :think: Μένει σε καλό ξενοδοχείο και φορούσε Victoria Secret στριγκάκι των 60-70 Ευρώ :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
Μου θύμισε Τσέχες το όλο σκηνικό! Και βέβαια πολύ λιγότερος κόπος απο Πολωνέζες! Είναι αλήθεια οτι σε ζαλίζουν μέχρι να τον φάνε...
και σου καθησαν τσαμπα?λιγο δυσκολο να το πιστεψω απο το σκηνικο που ειπες καθαρα για δουλεια ηταν οι γκομενες.μηπως ειναι του μαγαζιου?πολλοι κυπρο ελεγαν μαλακιες για ρετ σκουεαρ και ρωσιδες μεχρι που τους απολαλυψα βιζιτες ειναι και δουλευουν για το μαγαζι.οταν τους ειπα μιλω ρωσικα και ακουσα τι λεγανε στισ τουαλετες τωρα ολοι μου λενε εχω δικαιο ενω πριν ολοι εβγαζαν τζαμπα γκομενες.ποσα το κασερι?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
και σου καθησαν τσαμπα?λιγο δυσκολο να το πιστεψω απο το σκηνικο που ειπες καθαρα για δουλεια ηταν οι γκομενες.μηπως ειναι του μαγαζιου?πολλοι κυπρο ελεγαν μαλακιες για ρετ σκουεαρ και ρωσιδες μεχρι που τους απολαλυψα βιζιτες ειναι και δουλευουν για το μαγαζι.οταν τους ειπα μιλω ρωσικα και ακουσα τι λεγανε στισ τουαλετες τωρα ολοι μου λενε εχω δικαιο ενω πριν ολοι εβγαζαν τζαμπα γκομενες.ποσα το κασερι?
Μην τα λες αυτά με σοβαροφανή τρόπο γιατί δεν σε τιμάνε! :hi:

Αυτό που έχω διδαχτεί απο το Σάιτ και με έχει κάνει πιο σοφό και με έχει εξελίξει είναι το παρακάτω!

"Ότι δεν μπορώ να κάνω εγώ δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος"

Σε αυτό το συμπαίρασμα κατέληξα σε συζητήσεις με Dirty, Slav και άλλους όπως Κμαν Davarits κτλ κτλ!

Δεν με ενδιαφέρει να σταματήσουν να τα κάνουν όπως οι περισσότεροι πιέζουν! Με ενδιαφέρει να τα κάνω κι Εγω!!!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom