Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Φίλε δεν μπορώ να σου πω πολλά διότι πάω μόνο σαν Τουρίστας και με το γαμήσι μόνο στο μυαλό μου! Ο φιντέλ μπορεί να σου αναλύσει καλύτερα τη σχέση κόστους-εργασίας..
Εγώ αυτό που θα σου πώ είναι να δεις πέρα απο το μέρος τον ευατό σου και τι θέλεις ο ίδιος αλλά και τι χαρακτήρα έχεις! Αν δεν κυνηγάς καριέρα αλλά γυναίκες τότε ναι η πολωνία είναι καλή! Αν πάλι δεν έχεις γερά νεύρα και βλέπεις πολύ σοβαρά τη ζωή τότε η Πολωνία είναι ΛΑΘΟΣ επιλογή ανεξαρτήτως δουλειάς!
Όλα πάντως τα ερωτήματα έχουν αναλυθεί! Αν πραγματικά το βλέπεις σοβαρά τότε κάτσε διάβασε Dr Love και Fidele και βέβαια μέγα υπεράρχοντα Κμαν :rockon: :rockon: :rockon:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστώ συμβουλές και ενημέρωση από τους τρισμέγιστους απαραιτήτως ...

Πολωνία / Ρουμανία, θέλω να παίξω οπωσδήποτε με μουνάκια ...

Εσύ Ελλάδα μπουκάρεις με τ'αρχίδια στα μουνάκια / τουρίστριες ή μένεις εκτος και παίζεις την μπάλα σου ;;;

:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε κομάντος, με συγχωρείτε που μπαίνω έτσι και ίσως ρωτάω χιλιοειπωμένα πράγματα ...

Αλλά εσείς σε ποιες Χώρες μένετε ;;;

Η Πολωνία (που με ενδιαφέρει) τι λέει σαν Χώρα για μόνιμη διαμονή ;;

Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι έντονα τελευταία, αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου ...

Και φυσικά για άλλη μια φορά, τον απεριόριστο θαυμασμό εκφράζω προς τον δάσκαλο / ηγέτη κύριο Kman2 ...

Σας ευχαριστούμε ...

:hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel:

Εγώ μένω Γερμανία.Η Πολωνία για μόνιμη διαμονή είναι επί γης παράδεισος αν έχεις εισοδήματα.
Γερμανία βγάζεις 4 φορές περίπου περισσότερα για την ίδια δουλειά σε σχέση με Πολωνία.Πολωνία όμως με τα ίδια λεφτά περνάς 5 φορές καλύτερα λόγω θερμών καυλιάρων γυναικών.Είναι τι προτεραιότητες βάζεις.
Ο ιδανικός συνδυασμός είναι δυτικός μισθός σε ανατολική χώρα.Είναι ένα όνειρο που ελάχιστοι επιτυγχάνουνε και φυσικά τον κάνουν σφεντόνα.
Πολωνία με πολωνικό μισθό δε λέει για ψωλαράδες.Αν όμως έχεις 3000-4000 ευρώ καθαρά το μήνα μπορείς να σπονσοράρεις καμιά δεκαριά Πολωνές και να τις ανανεώνεις κατά τα γούστα σου.Αν είσαι και κάτω των 35 είσαι ημίθεος και βάλε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε κομάντος, με συγχωρείτε που μπαίνω έτσι και ίσως ρωτάω χιλιοειπωμένα πράγματα ...

Αλλά εσείς σε ποιες Χώρες μένετε ;;;

Η Πολωνία (που με ενδιαφέρει) τι λέει σαν Χώρα για μόνιμη διαμονή ;;

Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι έντονα τελευταία, αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου ...

Και φυσικά για άλλη μια φορά, τον απεριόριστο θαυμασμό εκφράζω προς τον δάσκαλο / ηγέτη κύριο Kman2 ...

Σας ευχαριστούμε ...

:hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel:

Α σε κατατοπισε ο κμαν δηλαδη... Τεσπα αν ρωτας για χαβαλε μιλα με τον κμαν .
Αν οντως ενδιαφερεσαι ( και γιατι?), ειναι καλα για 1-2 χρονακια αν θες για καποια δουλεια και μονο. Κανεις ενα ξεκινημα, βρισκεις τη δουλιτσα, παιρνεις εργασιακη εμπειρια και μετα αλεκος.ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Οσο για γκομενες εκει ενα θα σου πω ( μενω εδω ) : ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ. ΜΑΚΡΙΑ Κ ΑΛΑΡΓΑ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν οντως ενδιαφερεσαι ( και γιατι?), ειναι καλα για 1-2 χρονακια αν θες για καποια δουλεια και μονο. Κανεις ενα ξεκινημα, βρισκεις τη δουλιτσα, παιρνεις εργασιακη εμπειρια και μετα αλεκος.ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Οσο για γκομενες εκει ενα θα σου πω ( μενω εδω ) : ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ. ΜΑΚΡΙΑ Κ ΑΛΑΡΓΑ.

Οντως για δουλειά δε λέει καθόλου.Δεν υπάρχουν ευκαιρίες.Οι Πολωνοί μια ζωή kielbasa,pierogi και πολωνικό κεμπάμπ θα τρώνε οπότε και ελληνικό εστιατόριο ή σουβλατζίδικο να ανοίξει κανείς δε θα έχει καμία τύχη αντίθετα με Γερμανία όσο και αν υπερτερεί το ελληνικό φαγητό σε σχέση με το πολωνικό.
Εμένα μου πρότειναν αρκετές γκόμενες να έρθω να μείνω μαζί τους Πολωνία(θα σε θέλουν όλες οι κοπέλες εδώ είναι ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν!) υποσχόμενες να βοηθήσουν σε καριέρα εξέλιξη κτλ αλλά η χώρα εμφανώς δεν τραβάει όλο το χρήμα έχει μαζευτεί στη Γερμανία.Ανατολικό μπλοκ κι έτσι.
Οι Τσέχες σου έδιναν και υλικά ανταλλάγματα να μείνεις μαζί τους σπίτια αυτοκίνητα κτλ αλλά οι Πολωνές συνήθως έχουν μηδενική περιουσία και δε δίνουν τίποτα.(εκτός από τη φοβερή πίπα και το φαί,νοικοκυριό αυτά είναι δεδομένα).

Γενικά αν είσαι σλαβόφιλος(γουστάρεις Σλάβες,σλαβικό φαί,lifestyle,βότκα,σλαβάκια,γενικά ανετιά,αναρχία,χαλάρωση,γυναίκες που είναι και φέρονται σα θηλυκές,slavic chick excitement) τη βρίσκεις το ίδιο σε όποια σλαβική χώρα και να είσαι.Είναι πολύ παραπλήσια η εμπειρία.
Είναι τέλειες χώρες για πότες και γαμιάδες.
Εγώ και στα σλαβικά χωριά και χωρίς γκόμενες τη βρίσκω.Εχει ωραία ατμόσφαιρα.Γερμανία σου σπάνε όλοι τα αρχίδια έχουν πολύ μεγάλη ενέργεια και θέλουν να τους λαμβάνεις υπόψιν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι Τσέχες σου έδιναν και υλικά ανταλλάγματα να μείνεις μαζί τους σπίτια αυτοκίνητα κτλ αλλά οι Πολωνές συνήθως έχουν μηδενική περιουσία και δε δίνουν τίποτα.(εκτός από τη φοβερή πίπα και το φαί,νοικοκυριό αυτά είναι δεδομένα).

Γενικά αν είσαι σλαβόφιλος(γουστάρεις Σλάβες,σλαβικό φαί,lifestyle,βότκα,σλαβάκια,γενικά ανετιά,αναρχία,χαλάρωση,γυναίκες που είναι και φέρονται σα θηλυκές,slavic chick excitement) τη βρίσκεις το ίδιο σε όποια σλαβική χώρα και να είσαι.Είναι πολύ παραπλήσια η εμπειρία.
Εγώ και στα σλαβικά χωριά και χωρίς γκόμενες τη βρίσκω.Εχει ωραία ατμόσφαιρα.Γερμανία σου σπάνε όλοι τα αρχίδια έχουν πολύ μεγάλη ενέργεια και θέλουν να τους λαμβάνεις υπόψιν.
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αν οντως ενδιαφερεσαι ( και γιατι?), ειναι καλα για 1-2 χρονακια αν θες για καποια δουλεια και μονο.

Οντως για δουλειά δε λέει καθόλου.Δεν υπάρχουν ευκαιρίες.

:grin: :grin: :grin:

Συνεννόηση μπουζούκι  :orchestra:

@Glock τα θερμά μου συγχαρητήρια,είσαι και εσύ ένας ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ.
Αυτός ο Σεβαλιέ μάλλον από καμιά Κρήτη,Πελοπόννησο θα κατάγεται και γι'αυτό το πέος του δεν εκπέμπει balkan vibes να λιποθυμάνε τα Πολωνεζάκια.

Mε αυτά που γράφει ο αρχηγός λέω να ζητήσω μετάθεση για Πολωνία να απολαύσω και εγώ το ξακουστό Πολωνικό τσιμπούκι.  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ναι,ρε φίλε σλαβικό χωριό.Είναι όλες θεόμουρλες εκεί.Νομίζεις οτι η δικιά σου έχει τις παράξενες ιδέες και μετά γνωρίζεις τη μαμά,τη γιαγιά και τη θεία και οι αμφιβολίες σου διαλύονται εντελώς.Είναι όλοι mental.Για αυτό γουστάρω τη φάση με τις Σλάβες.
Οταν έρχεται η μαμά με το στρινγκ και το χαμόγελο ξαφνικά η κόρη σου φαίνεται πολύ παρωχημένη.
Το ίδιο και όταν σου γνωρίζει τις φίλες της που σκύβουν συνέχεια για να βλέπεις τα βυζιά τους.Κάπου χάνεις τη μπάλλα με τα σκηνικά που βλέπεις.Αν ο πούτσος είναι ντούρος όλα γίνονται.Τα σλαβικά χωριά καπνίζουνε.
Οπως μου είπε μία Τσέχα I do not like Prague,I like my village in Morava.-Why?Τη ρωτάω.-Γιατί μου λέει εδώ στην Πράγα όλοι βιάζονται δεν έχουν χρόνο ενώ στο χωριό έχουν χρόνο και ξεσκιζόμαστε στο γαμήσι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:grin: :grin: :grin:

Συνεννόηση μπουζούκι  :orchestra:

@Glock τα θερμά μου συγχαρητήρια,είσαι και εσύ ένας ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ.
Αυτός ο Σεβαλιέ μάλλον από καμιά Κρήτη,Πελοπόννησο θα κατάγεται και γι'αυτό το πέος του δεν εκπέμπει balkan vibes να λιποθυμάνε τα Πολωνεζάκια.

Mε αυτά που γράφει ο αρχηγός λέω να ζητήσω μετάθεση για Πολωνία να απολαύσω και εγώ το ξακουστό Πολωνικό τσιμπούκι.  :rockon:

Ο Σεβαλιέ δεν έχει καμία σχέση με καμάκι,πότσους,βαλκάνια υπεροχή δεν κολλάει στο χώρο της ανατολικής Ευρώπης.
Το πολωνικό τσιμπούκι είναι άπαιχτο κάπως το πλησιάζει το αξιοπρεπέστατο ρουμανικό της άλλης μεγάλης σχολής.Αλλά είναι ένα ευχάριστο στάνταρ όταν περνάς ανατολικά του Οντερ.Είναι σα να έχουν γεννηθεί με τον πούτσο στο στόμα ξέρουν να πιπιλάνε σωστά μεγάλες και μικρές.
Με Ουκρανές έχω καταλήξει με αιμορραγία πέους βάζουν πολύ δόντι.Ισως γιατί έχουν εξασκηθεί στο ωμό ουκρανικό ψάρι.
Επίσης σχεδόν όλες οι Πολωνές είναι λάτρεις και ζητάνε πρωκτικό.Πάντως το 90% σε αφήνουν να τρυπήσεις το κωλαράκι τους αν θες.Είναι και η φυσική διάθεση παρθενίας που ενισχύει τις δύο αυτές τάσεις η Πολωνία είναι μια από τις ελάχιστες ευρωπαικές χώρες που μπορεί να βρεις παρθένες άνω των 25.(χρησιμοποιούν όλες τις άλλες διόδους).Εχει σχέση με καθολικά κολλήματα κτλ.(να παντρευτούν παρθένες έστω και αν τους έχουν κάνει τον κώλο σα μανιτάρι).

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16

Καλησπέρα σας κ.Σεβαλιέρ ...  :hi:

Περίμενα την τοποθέτησή σας, διότι γνωρίζω ότι μένετε στην Πολωνία ...

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, ως προς την χρονική διάρκεια διαμονής στην Χώρα (1-2 χρόνια το πολύ και μετά τον πούλο) ... Καθαρά για εμπειρικούς λόγους ...

Βέβαια είμαι τελείως rookie, δεν γνωρίζω την γλώσσα και γενικώς δεν γνωρίζω πολλά πράγματα ... Και από το λίγο που έχω ψάξει στο διαδίκτυο σχετικά με την Πολωνία, έχω βρει ελάχιστα πράγματα επίσης ...

Η απορία μου για να μην σας κουράζω αν και οι απορίες είναι πολλές όπως αντιλαμβάνεστε είναι το "Γιατί λέτε μακριά από τις Πολωνέζες" ;;;  :think:

Έχετε αρνητικές εμπειρίες με τις συγκεκριμένες ;;

Ευχαριστώ  :grin:

Οντως για δουλειά δε λέει καθόλου.Δεν υπάρχουν ευκαιρίες.Οι Πολωνοί μια ζωή kielbasa,pierogi και πολωνικό κεμπάμπ θα τρώνε οπότε και ελληνικό εστιατόριο ή σουβλατζίδικο να ανοίξει κανείς δε θα έχει καμία τύχη αντίθετα με Γερμανία όσο και αν υπερτερεί το ελληνικό φαγητό σε σχέση με το πολωνικό.
Εμένα μου πρότειναν αρκετές γκόμενες να έρθω να μείνω μαζί τους Πολωνία(θα σε θέλουν όλες οι κοπέλες εδώ είναι ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν!) υποσχόμενες να βοηθήσουν σε καριέρα εξέλιξη κτλ αλλά η χώρα εμφανώς δεν τραβάει όλο το χρήμα έχει μαζευτεί στη Γερμανία.Ανατολικό μπλοκ κι έτσι.

Πρακτικά δεν έχω καμία εμπειρία με τις Σλάβες ...

Η μόνη μου εμπειρία (λέμε τώρα), είναι με μια Πολωνέζα κάποιο καλοκαίρι στο Τολό πιο πιτσιρικάς ... Να μην αναπτύξω το story και κουράζω, δεν έχει σημασία ...

Φανταστείτε ότι είμαι ένας "πιτσιρικάς" που ξεκινάει τώρα τα βήματά του και περιμένει συμβουλές από τους εμπειρότερους ...

Παρακολουθώ καιρό το νήμα και αποφάσισα να ρωτήσω ... Αρχικά σκεφτόμουν να μην "χαλάσω" την υπέροχη ροή της συζητησεώς σας, αλλά τελικά το έκανα ...

Να σημειώσω ότι μένω και εργάζομαι Αγγλία αυτή τη στιγμή, αλλά δεν σκοπεύω φυσικά να μείνω εδώ για πάντα ...

Να είσθε καλά και τα σέβη μου !!!

:hi: :hi: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα σας κ.Σεβαλιέρ ...  :hi:

Περίμενα την τοποθέτησή σας, διότι γνωρίζω ότι μένετε στην Πολωνία ...

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, ως προς την χρονική διάρκεια διαμονής στην Χώρα (1-2 χρόνια το πολύ και μετά τον πούλο) ... Καθαρά για εμπειρικούς λόγους ...

Βέβαια είμαι τελείως rookie, δεν γνωρίζω την γλώσσα και γενικώς δεν γνωρίζω πολλά πράγματα ... Και από το λίγο που έχω ψάξει στο διαδίκτυο σχετικά με την Πολωνία, έχω βρει ελάχιστα πράγματα επίσης ...

Η απορία μου για να μην σας κουράζω αν και οι απορίες είναι πολλές όπως αντιλαμβάνεστε είναι το "Γιατί λέτε μακριά από τις Πολωνέζες" ;;;  :think:

Έχετε αρνητικές εμπειρίες με τις συγκεκριμένες ;;

Ευχαριστώ  :grin:

Πρακτικά δεν έχω καμία εμπειρία με τις Σλάβες ...

Η μόνη μου εμπειρία (λέμε τώρα), είναι με μια Πολωνέζα κάποιο καλοκαίρι στο Τολό πιο πιτσιρικάς ... Να μην αναπτύξω το story και κουράζω, δεν έχει σημασία ...

Φανταστείτε ότι είμαι ένας "πιτσιρικάς" που ξεκινάει τώρα τα βήματά του και περιμένει συμβουλές από τους εμπειρότερους ...

Παρακολουθώ καιρό το νήμα και αποφάσισα να ρωτήσω ... Αρχικά σκεφτόμουν να μην "χαλάσω" την υπέροχη ροή της συζητησεώς σας, αλλά τελικά το έκανα ...

Να σημειώσω ότι μένω και εργάζομαι Αγγλία αυτή τη στιγμή, αλλά δεν σκοπεύω φυσικά να μείνω εδώ για πάντα ...

Να είσθε καλά και τα σέβη μου !!!

:hi: :hi: :hi:

Αν είσαι Αγγλία δεν έχεις πρόβλημα έχει εκατομμύρια Πολωνές η χώρα.Ατυχώς πάνε με πάκηδες,Μπαγκλαντές,Αράπηδες και άθλιους Αραβες ή asylum seekers ή περισσότερες αν δεν τις γαμάνε Κούρδοι.Ανοιξε λίγο τα μάτια σου και δε θα έχεις πρόβλημα η χώρα είναι τίγκα στο πολωνικό μουνί και μάλιστα στο χωριάτικο από τα backwaters.

Γενικά το καλό με τις Σλάβες είναι οτι σιχαίνονται το φεμινισμό και το δυτικό τρόπο ζωής πιστεύουν οτι μια γυναίκα φθείρεται και γίνεται σκατά εμφανισιακά και χαρακτηριολογικά γίνεται απεχθής στους άντρες όταν πρέπει να δουλεύει σαν άντρας και να παριστάνει τον άντρα όπως στη Δύση.Αυτές θέλουν να καλοπερνάνε και να ζήσουν σα γυναίκες με όπλο το μουνί τους,δε θέλουν ούτε να δουλεύουν σκληρά ή να κάνουν τα αντράκια όπως οι γερμανοειδείς.
Το όνειρό τους είναι ο πρίγκηψ με τη λευκή Μερσεντές(κατά προτίμηση Βαλκάνιος) να τις σώσει με τον τεράστιο πότσο του και τα άπειρα ευρώ.Δείχνουν την αγάπη τους με το ανεξάντλητο μπούκι.
Κάπως έτσι είναι οι δυναμικές στις σλαβικές χώρες.Ωραίες καταστάσεις για άντρες και γκόμενες.

Η ΕΕ προμοτάρει συνειδητά φεμινισμό,πουστισμό με σκοπό τη συμμετοχή της γυναίκας στην οικονομική ανάπτυξη την εργασία κτλ αλλά οι Σλάβοι πάντα θα αντιστέκονται θα δέρνουν τους πουσταίους και τις φεμινούδες ό,τι και αν προτάσσουν οι επιταγές της ΕΕ.Μιλάμε για ανώτερο είδος πολιτισμού.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Αν είσαι Αγγλία δεν έχεις πρόβλημα έχει εκατομμύρια Πολωνές η χώρα.Ατυχώς πάνε με πάκηδες,Μπαγκλαντές,Αράπηδες και άθλιους Αραβες ή asylum seekers ή περισσότερες αν δεν τις γαμάνε Κούρδοι.Ανοιξε λίγο τα μάτια σου και δε θα έχεις πρόβλημα η χώρα είναι τίγκα στο πολωνικό μουνί και μάλιστα στο χωριάτικο από τα backwaters.

Γενικά το καλό με τις Σλάβες είναι οτι σιχαίνονται το φεμισνισμό και το δυτικό τρόπο ζωής πιστεύουν οτι μια γυναίκα φθείρεται και γίνεται σκατά όταν πρέπει να δουλεύει σαν άντρας και να παριστάνει τον άντρα όπως στη Δύση.Αυτές θέλουν να καλοπερνάνε και να ζήσουν σα γυναίκες με όπλο το μουνί τους,δε θέλουν ούτε να δουλεύουν σκληρά ή να κάνουν τα αντράκια όπως οι γερμανοειδείς.
Το όνειρό τους είναι ο πρίγκηψ με τη λευκή Μερσεντές(κατά προτίμηση Βαλκάνιος).

Εδώ που μένω εγώ δεν έχει σχεδόν τίποτα ... Και αν έχει, κυριολεκτικά δεν τις έχω ανακαλύψει ...

Δεν αναφέρομαι γενικά σε Σλάβες, αλλά συγκεκριμένα σε Πολωνέζες ...

Θα ήθελα κάποια στιγμή, να αλλάξω παραστάσεις και να δοκιμάσω και αλλού την τύχη μου ...

Είχα σκεφτεί και για Τσεχία, αλλά επειδή έχω πάει Πράγα την βρίσκω υπερβολικά μονόχνοτη ...  :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ που μένω εγώ δεν έχει σχεδόν τίποτα ... Και αν έχει, κυριολεκτικά δεν τις έχω ανακαλύψει ...

Δεν αναφέρομαι γενικά σε Σλάβες, αλλά συγκεκριμένα σε Πολωνέζες ...

Θα ήθελα κάποια στιγμή, να αλλάξω παραστάσεις και να δοκιμάσω και αλλού την τύχη μου ...

Είχα σκεφτεί και για Τσεχία, αλλά επειδή έχω πάει Πράγα την βρίσκω υπερβολικά μονόχνοτη ...  :S

Δεν τις έχεις ανακαλύψει γιατί κυκλοφορούν με μπούρκες και φερετζέδες αφού τις εξισλάμισαν οι πάκηδες σύζυγοί τους για να τις γαμάνε 4 μαζί.
Γενικά UK έχει πολύ πράμα.Νομίζω ένας Βαλκάνιος πουτσαράς μπορεί να τις γαμάει όλες σουβλάκι ο ανταγωνισμός με μαυριδερούς άθλιους πάκηδες,Αράπηδες,Κινέζους,Κούρδους είναι γελοίος για να πούμε το λιγότερο.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Δεν τις έχεις ανακαλύψει γιατί κυκλοφορούν με μπούρκες και φερετζέδες αφού τις εκμουσουλμάνισαν οι πάκηδες σύζυγοί τους για να τις γαμάνε 4 μαζί.
Γενικά UK έχει πολύ πράμα.Νομίζω ένας Βαλκάνιος πουτσαράς μπορεί να τις γαμάει όλες σουβλάκι ο ανταγωνισμός με μαυριδερούς άθλιους πάκηδες,Αράπηδες,Κινέζους,Κούρδους είναι γελοίος για να πούμε το λιγότερο.

Εσείς είσθε ευχαριστημένος ως προς το γαμήσι που ρίχνετε εκεί στην Γερμανία ;;;

Ποιες φυλές γαμιούνται ανηλεώς με εμάς τους Βαλκάνιους ;;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι,ρε φίλε σλαβικό χωριό.Είναι όλες θεόμουρλες εκεί.Νομίζεις οτι η δικιά σου έχει τις παράξενες ιδέες και μετά γνωρίζεις τη μαμά,τη γιαγιά και τη θεία και οι αμφιβολίες σου διαλύονται εντελώς.Είναι όλοι mental.Για αυτό γουστάρω τη φάση με τις Σλάβες.
Οταν έρχεται η μαμά με το στρινγκ και το χαμόγελο ξαφνικά η κόρη σου φαίνεται πολύ παρωχημένη.
Το ίδιο και όταν σου γνωρίζει τις φίλες της που σκύβουν συνέχεια για να βλέπεις τα βυζιά τους.Κάπου χάνεις τη μπάλλα με τα σκηνικά που βλέπεις.Αν ο πούτσος είναι ντούρος όλα γίνονται.Τα σλαβικά χωριά καπνίζουνε.
Οπως μου είπε μία Τσέχα I do not like Prague,I like my village in Morava.-Why?Τη ρωτάω.-Γιατί μου λέει εδώ στην Πράγα όλοι βιάζονται δεν έχουν χρόνο ενώ στο χωριό έχουν χρόνο και ξεσκιζόμαστε στο γαμήσι.
Πωπω τι μου θυμίζεις... Τα έχω ζήσει όλα όπως τα περιγράφεις το 2008 στο χωριο! ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ΄...μαμάδες, απόπειρες εγγυμοσύνης,φαγητό,φίλες,σπίτωμα και βέβαια το απίστευτο βλάχικο θρυλικό Πολωνικό Τσιμπούκι!Και μάλιστα είμουν και με άδεια τσέπη 23-24 χρονών.... Στο Ostrow Wielkopolskie! Που να τα έλεγα και να με πίστευαν!!
Και με Τσέχες πάλι μέσα είσαι!H ΜΙΛΦ στην Οστράβα έμενε Πράγα και γύρισε στα μέρη της μόνιμα για να κάνει τη Ζωάρα της!!

Υποκλίνομαι σε ότι λέει ο Κμαν!! :hi: :hi: :hi:
Διότι τα έχω ζήσει έτσι ακριβώς! Δεν μπορεί να πέσαμε σε εξαιρέσεις...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πωπω τι μου θυμίζεις... Τα έχω ζήσει όλα όπως τα περιγράφεις το 2008 στο χωριο! ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ΄...μαμάδες, απόπειρες εγγυμοσύνης,φαγητό,φίλες,σπίτωμα και βέβαια το απίστευτο βλάχικο θρυλικό Πολωνικό Τσιμπούκι!Και μάλιστα είμουν και με άδεια τσέπη 23-24 χρονών.... Στο Ostrow Wielkopolskie! Που να τα έλεγα και να με πίστευαν!!
Και με Τσέχες πάλι μέσα είσαι!H ΜΙΛΦ στην Οστράβα έμενε Πράγα και γύρισε στα μέρη της μόνιμα για να κάνει τη Ζωάρα της!!

Ναι,ρε φίλε να σου λέει η άλλη.Mam rada Trinec,nechci Prahu.(μου αρέσει το Τρίνετς,μια μικρή πόλη της Βόρειας Μοραβίας,δε θέλω την Πράγα),να τη ρωτάς ποια είναι η αγαπημένη σου πόλη και να απαντάει Trinec.Απλά δεν παίζονται οι Τσέχες με τον τοπικισμό τους.

Αλλά είναι τρελλές οι Τσέχες σε κολλάει η άλλη στον τοίχο σου παίρνει τον πούτσο τον βάζει στο μουνί της και σου λέει nechcou sex.Nechcou(δε θέλω σεξ δε θέλω) ενώ ταυτόχρονα βογκάει και τον βάζει πιο βαθιά.Ετσι σε καυλώνουν απεριόριστα.
Η έρχονται με ένα νυχτικό που φτάνει ακριβώς μέχρι το μουνί(ακάλυπτο) και σου λένε ted budem spat(τώρα θα κοιμηθούμε).Chce spat(θέλω να κοιμηθώ) χαμογελώντας.(γενικά οι Τσέχες φοράνε κοντές νυχτικές χωρίς εσώρουχο για να μη χάνεις χρόνο).

Οταν βέβαια εμφανίζεται η εύθυμη μαμά με τις μπουτάρες,βυζάρες,κωλάρα η υποσιτισμένη ψυχαναγκαστική Σλάβα κόρη χάνει κάθε σημασία.Συνηθισμένο σκηνικό όπως και οι φίλες που αν δεν προσέξεις μπορεί και να σου τον αρπάξουν μπούκι μόλις η γκόμενα πάει να φέρει τους καφέδες.
Είναι η συνηθισμένη σλαβική κατάσταση.I am jealous of my friends σου λέει η άλλη και σου περιγράφει πόσο ψώλες είναι οι φίλες της και πώς τον παίρνουν από όλους(αφεντικό,γκόμενο,πρώην κτλ) για να προσέχεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσείς είσθε ευχαριστημένος ως προς το γαμήσι που ρίχνετε εκεί στην Γερμανία ;;;

Ποιες φυλές γαμιούνται ανηλεώς με εμάς τους Βαλκάνιους ;;

Οι Σλάβες γενικώς γουστάρουν Βαλκάνιους.Είμαστε απόλυτα συμβατοί.Με Ρωσίδες,Πολωνές,Ανατολικές,Ουκρανές,Νοτιοσλάβες ο βαλκανικός πούτσος γαμεί και δέρνει.Οι γερμανοειδείς γκόμενες κτλ κάπως αντιστέκονται δε γουστάρουν την τρομερή μας υπεροχή και έχουν ένστικτο διατήρησης της φυλής αντί να μπλέξουν με ανώτερο πούτσο.Δηλαδή θα γαμήσεις τη Γερμανίδα,Αυστριακή Ελβετίδα,Σουηδέζα αλλά τελικά θα τεκνοποιήσει με το γερμανοειδή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εχεις δίκιο σε αυτό που λες με τις φίλες.Με κάποιον τρόπο σου δίνουν να καταλάβεις οτι αν μείνεις στο χωριό κάποια στιγμή θα τις γαμήσεις όλες.Είναι τεράστιος ο ανταγωνισμός μεταξύ των γυναικών στο ανατολικό μπλοκ ποια θα γειώσει τον καλύτερο κάνοντας χρήση του υπερόπλου της φοβερής αυτής πίπας που απλά σε ρουφάει ολόκληρο.Μιλάμε σε βάζουν στο μουνί τους έτσι και μείνεις πάνω από ένα μήνα με την ίδια γκόμενα σπιτωμένος απλά την πούτσισες έχει μείνει έγγυος.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Τι παίζει με αυτή την υπέρ πίπα που λέτε μάγκες ;;;  :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μιλάμε σε βάζουν στο μουνί τους έτσι και μείνεις πάνω από ένα μήνα με την ίδια γκόμενα σπιτωμένος απλά την πούτσισες έχει μείνει έγγυος.
Μόνο εσύ τα λες με λεπτομέρεια έτσι όπως έχουν! Εμένα με τέσταρε συνεχώς! Μου έλεγε πως καθυστερεί η περίοδος, νομίζω πως είμαι έγγυος και άλλα τέτοια :jerking:όλο χαρά για να κόψει αντίδραση! Για μεγάλο διάστημα σκουπιζόταν με μια μόνο πετσέτα που την είχε μόνο για τα σπέρματα :dancing:!! Όλα στο σπίτι έλαμπαν εκτός απο αυτή τη πετσέτα!! Και η μαμά στο διπλανό δωμάτιο! Με τις φίλες δεν κατάλαβα ποτέ το παίγνιο! Απλά τις θεωρούσα υπερφιλικές! Η αδερφή είχε λυσάξει απο τη ζήλια που η δικιά μου έτρωγε σωστό πούτσο ενώ η ίδια μόνο αυτόν του άντρα της τον βρωμοπολωνικό!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μόνο εσύ τα λες με λεπτομέρεια έτσι όπως έχουν! Εμένα με τέσταρε συνεχώς! Μου έλεγε πως καθυστερεί η περίοδος, νομίζω πως είμαι έγγυος και άλλα τέτοια :jerking:όλο χαρά για να κόψει αντίδραση! Για μεγάλο διάστημα σκουπιζόταν με μια μόνο πετσέτα που την είχε μόνο για τα σπέρματα :dancing:!! Όλα στο σπίτι έλαμπαν εκτός απο αυτή τη πετσέτα!! Και η μαμά στο διπλανό δωμάτιο! Με τις φίλες δεν κατάλαβα ποτέ το παίγνιο! Απλά τις θεωρούσα υπερφιλικές! Η αδερφή είχε λυσάξει απο τη ζήλια που η δικιά μου έτρωγε σωστό πούτσο ενώ η ίδια μόνο αυτόν του άντρα της τον βρωμοπολωνικό!!!!

Και εμένα τα ίδια μου έλεγε.Καθυστερεί η περίοδος πιστεύω είμαι έγγυος.Χα,χα είδα πώς ανησύχησες δε θέλεις να μείνω έγγυος γιατί δε με αγαπάς.
Η μου έλεγε οι παραδόσεις μας λένε οτι αν περάσεις μαζί μου αυτή τη γέφυρα θα είσαι αιωνίως ερωτευμένος μαζί μου.Χα,σε είδα πώς δίστασες να πατήσεις τη γέφυρα προφανώς δε με αγαπάς.
Η σήκωνε τα πόδια μετά το σεξ και έλεγε πρέπει να έχω σηκωμένα τα πόδια για αρκετή ώρα για να συλλάβω.Εγώ εντωμεταξύ άλλαζα χίλια χρώματα.Μετά έλεγε μην ανησυχείς δεν έγινε τίποτα δε θα συλλάβω.
Γενικά πολλή τρέλλα.

Με τις Τσέχες ακριβώς το αντίθετο.Σου λένε σε παρακαλώ μη χύσεις μέσα γιατί δε θέλω παιδί.Η σου λένε μπορείς να χύσεις μέσα αν θες φοράω διάφραγμα.
Είχα όμως και μια τρελλιάρα Τσέχα που με κλωσούσε και αρνούταν να φύγει από πάνω.Από πού αλλού?Από τα τσεχοπολωνικά σύνορα.Μετά βέβαια όταν γύρισε Τσεχία έγγυος ο άντρας της την έσπασε στο ξύλο.
Ποιος ξέρει πόσο έχουμε εξαπλώσει το ανώτερο βαλκανικό γονίδιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom