Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τι ανταλλάγματα ζητάνε ;;;

Επίσης, οι Ρωσίδες δεν είπαμε ότι είναι κάπως δύσκολες ;; Ή δεν θυμάμαι καλά ;;
οχι με τους δικους τους.καλα θελεις να βλεπουν τον κριτικο και τον ροδιτι με τα μουστακια και τα γενια και τον μπρουνο παραδειγμα το καμακι της ροδου και να μην τουσ ψηνουν το ψαρι στα χειλη?ερχομαστε στα λογια του διμητρακι που μιλουσε για το στατους και τετεια.ειπα σε μια γκομενα κυπρο οτι παραγειλα μαζεραττι 100 χιλιαδες.ειπε δεν με νοιζουν τα λεφτα,να βρεισ μια κοπελα που σε θελει οπως εισαι και τετεια αλλα που λενε και δεν ενοουν οι γκομενεσ.σημερα που με ειδε ξεχασε και ρωτησε πρωτα ηρθε το αμαξι?χαχαχαχ.γιατι χτες με ρωτησε ενασ φιλοσ θα παρεισ βολτα την φιλη εδω με το μαζερατι.ειπα μονο μοντελα σαν του ροναλτο θα βαζω μεσα ετσι για να τησ την σπασω που το παιζει ντιβα.ειπε ο διμητρακης διαφορετικα φερεται μια γκομενα αναλογα με το στατους,αυτο μετρα στις ρωσιδες.μια αφραγγη χωρισμενη με παιδι απο το ταμποβ πριν 15 χρονια ειπε σε φιλο που τους εκαναν σινικεσιο.δεν εχεισ δικο σου σπιτι ζεισ ενοικιο,εισαι γκαρσονι ρωσια οι αποτυχημενοι κρατανε δισκο και θελεισ γκομενα σαν εμενα?δεν του  αρεσε και την πεταξε απο το αμαξι.τωρα μου λεει δικαιο ειχε η λενα,σε μενα τα ιδια ελεγε για τρελη λεφτα θελει αλλα οχι αρωματα και δωρακια,απο διαμερισμα και πανω.αν εγω,ο ρολογας,ο ντερτ και ολοι οι αλλοι παμε να μιλησουμε σε αυτες και μας παρουν για αφραγγουσ θα φαμε ξυλο.αν με δει με το μαζερατι αφου με τα ποδια που παω και καμακωνω δεν ξερει τι μαρκα ρουχα φορω η ποσα κρατω σιγουρα με το αμαξι θα με δει με αλλο ματι χαχαχαχαχα.μετα θα λεω στον ρολογα που θα ερχετε με τα ποδια να καμακωσει επιδει δεν μπορεις εσυ δεν σημαινει οι αλλοι δεν μπορουνε χαχαχαχααχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τον μικρουλη πανω τον βλεπω τελειος αβγαλτο.δεν σημαινει οτι αν προτεινεις θα δεκτουνε κιολας.σε 2 18 που γνωρισα ειπα καθαρα,λεφτα,οτι θελεται και πρωσπαθησα να τισ δελεασω,δεκτηκαν,εφαγαν μονο και εφυγαν.μετα απαντουσαν αλλα δεν ηθελαν να τησ γαμισω και σπονσαρω.αν και με γουσταραν και οι δυο,εδειξα μονο τετεια σχεση ηθελα γιατι πιστευα θα δεχονταν αλλα επεσα εξω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πριν καποια χρονια μπορει ;S Πλεον ομως ειναι μια αλλη πολωνια...

Αυτό έχει μεγάλη βάση και έχω προσωπική εμπειρία τόσο με Ουκρανία,αλλά και άλλες πρώην κομμουνιστικές χώρες.
Οι Πολωνέζες τραβάνε το δυτικό δρόμο και θέλουν και αυτές να γίνουν καριερίστες και ανεξάρτητες.
Εδώ στη Γερμανία όποια Πολωνέζα έχω γνωρίσει ήθελε να κάνει Αusbildung για να γίνει κάτι και να μην έχει ανάγκη τον κάθε μπεκρή.
Έχουν αλλάξει τα πράγματα..

@kavlomene leon δηλαδή αυτό που λες είναι ότι αν κάποιος γαμήσει κάποια τουρίστρια είναι στημένη πουτάνα,σπονσορέτα,τσιγκολελέτα του μαγαζιού,ξενοδοχείου,κ.ο.κ.
Δηλαδή ότι δεν υπάρχουν γκόμενες(όχι πουτάνες) που απλά θέλουν να φάνε έναν πούτσο όταν πάνε διακοπές.
Λογικό μου ακούγεται..

@kman Γιατί δεν κάνεις τα κόλπα σου Γερμανία που βρωμάει ο τόπος από Πολωνέζες,που μάλιστα οι περισσότερες δεν είναι καν καβαντζωμένες οικονομικά;
Πήγαινε σε ένα Πολωνέζικο super market ή άλλο μαγαζί εδώ και κάνε παιχνίδι.
Αφού και ο ίδιος λες ότι έχεις μεγαλώσει,πέσει,κ.λ.π. και δεν ρίχνεις πούτσο δίχως ανταλλάγματα.
Τι 11 ώρες με τρένο και κίνδυνο να φας και μάπες..
Πάρε το Πολωνεζάκι σπίτι σου και φάτο με την ησυχία σου.
Τις 2 που πλέον τις ρωτάω τα πάντα,μου είπαν ότι ξέρουν κοπέλες(όχι μόνο Πολωνέζες,αλλά και Ουκρανές) που κάτι κάνουν στη ζούλα για να βγάλουν κανά ευρω παραπάνω.
Δε σε στέλνω καν απευθείας στις αγγελίες που μπορείς να διαλέξεις στα κριτήρια:Εθνικότητα->Πολωνέζα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό έχει μεγάλη βάση και έχω προσωπική εμπειρία τόσο με Ουκρανία,αλλά και άλλες πρώην κομμουνιστικές χώρες.
Οι Πολωνέζες τραβάνε το δυτικό δρόμο και θέλουν και αυτές να γίνουν καριερίστες και ανεξάρτητες.
Εδώ στη Γερμανία όποια Πολωνέζα έχω γνωρίσει ήθελε να κάνει Αusbildung για να γίνει κάτι και να μην έχει ανάγκη τον κάθε μπεκρή.

@kavlomene leon δηλαδή αυτό που λες είναι ότι αν κάποιος γαμήσει κάποια τουρίστρια είναι στημένη πουτάνα,σπονσορέτα,τσιγκολελέτα του μαγαζιού,ξενοδοχείου,κ.ο.κ.
Δηλαδή ότι δεν υπάρχουν γκόμενες(όχι πουτάνες) που απλά θέλουν να φάνε έναν πούτσο όταν πάνε διακοπές.
Λογικό μου ακούγεται..

@kman Γιατί δεν κάνεις τα κόλπα σου Γερμανία που βρωμάει ο τόπος από Πολωνέζες,που μάλιστα οι περισσότερες δεν είναι καν καβαντζωμένες οικονομικά;
Αφού και ο ίδιος λες ότι έχεις μεγαλώσει,πέσει,κ.λ.π. και δεν ρίχνεις πούτσο δίχως ανταλλάγματα.
Τις 2 που πλέον τις ρωτάω τα πάντα,μου είπαν ότι ξέρουν κοπέλες(όχι μόνο Πολωνέζες,αλλά και Ουκρανές) που κάτι κάνουν στη ζούλα για να βγάλουν κανά ευρω παραπάνω.
Δε σε στέλνω καν απευθείας στις αγγελίες που μπορείς να διαλέξεις στα κριτήρια:Εθνικότητα->Πολωνέζα

Γερμανία παχαίνουν δεν είναι το επίπεδο που έχουν Πολωνία.Υστερα δεν υπάρχουν μεγάλα πολωνικά κλαμπ κτλ.Σίγουρα πόλεις κοντά στα σύνορα Στεττίν,Πόζναν συμφέρουν πολύ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
γνωρισα κυπριο που εργαζεται ουκρανια τωρα 3 μηνεσ σε εταιρια ιτ.αλλοσ κυπριοσ ειναι ουγγαρια σπουδασε εκει.ειπε ακριβωσε η ζωη αλλα δεν σημαινει παιρνουν καλα λεφτα και αν φυγουν ολεσ αυτεσ οι εταιριεσ απο ουγγαρια,πολωνια θα ειναι χαλια παλι.αλλος χτεσ να δεις τι εγραφε για σοφια ο καυμενος.καλα τι πανε αφραγγοι σοφια για πορνοτουρισμο?μεχρι μεσο τσαμπα απο ελλαδα εψαχνε μου εδωσε την εντυπωση οτι παει σοφια να ζητιανεψει αντι να γαμησει,ξεφτιλα τελειοσ.πολλοι ακουνε πολωνια,ουκρανια και ακομα πιστευουν μαλακιες και οτι ειναι τελειοσ χαλια.

Kαλα οτι ειναι ευαλωτοι ειναι αλλα εγω δε το παω στο οικονομικο αλλα στη νοοτροπια περισσοτερο. Το οικονομικο σημερα ειναι ετσι, αυριο αλλιως. Αλλα την εχουν δει καπως

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Γερμανία παχαίνουν δεν είναι το επίπεδο που έχουν Πολωνία.Υστερα δεν υπάρχουν μεγάλα πολωνικά κλαμπ κτλ.Σίγουρα πόλεις κοντά στα σύνορα Στεττίν,Πόζναν συμφέρουν πολύ.

Οι Πολωνοί είναι το 2ο σε πληθυσμό(μετά τους τούρκους) έθνος μεταναστών στη Γερμανία.
Οι επιλογές σου είναι ΑΠΕΙΡΕΣ εδώ,μη βγάλουμε τόσο κόσμο παχύσαρκο...

Δε μπορεί από τη μία να λες στον άλλον που μένει Λονδίνο ότι είναι τυχερός γιατί είναι τίγκα στις Πολωνέζες και παράλληλα να βγάζεις τις Πολωνέζες της Γερμανίας χοντρές.

Δυτικοεπηρεασμένες και οι μεν και οι δε..
Δηλαδή με τα γυμναστήριά τους και τα όλα τους.
Μιλάω για γκόμενες max μέχρι 31-32,παραπάνω ηλικίες δεν ξέρω-δεν έχω λόγο να ασχοληθώ.

Εκτός από την Πολωνέζα με τα 5άρια βυζιά που είναι αρπαγμένη σαν σωματότυπος από τη φύση της,όλες οι άλλες που ξέρω είναι κανονικές με τα fitness studio και όλα κομπλέ.

Αυτή τη στιγμή τρώω πρεσάρισμα από 2 Πολωνέζες,μια φίλη της βυζαρούς και μια ξαδέρφη της άλλης,οι οποίες και το Γερμανάκι έχουν δει,αλλά στη μουνάρα τους.
Επίσης επαγγελαμτικά γνώρισα 28 χρονη Ουκρανή χωρισμένη με παιδί,που πραγματικά το ψάχνει πολύ το θέμα.
Γενικά βλέπω ότι οι Σλάβες μπουκάρουν στο σκηνικό είτε είσαι δεσμευμένος,είτε όχι.

Αλλά όπως μου έχει πει όταν πρωτοήρθα και μια θεία μου εδώ που είναι τσακάλι:"Προσοχή στις Πολωνέζες,άμα θέλουν έναν άντρα δε διστάζουν να διαλύσουν ούτε το δικό του σπίτι,ούτε το δικό τους".

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως μπλέκουν συχνά με παντρεμένους δεσμευμένους και συχνά αυτές που γαμάς είναι παντρεμένες ή ίδιες ή έχουν σταθερό γκόμενο στην πάντα.
Αυτό είναι ένα από τα καλά της Πολωνίας.Υπάρχουν συνέχεια ανοιχτές γκόμενες έτοιμες να γαμηθούν άσχετα από στάτους σχέσης αρκεί να τους γυαλίσεις.Αοειρες ευκαιρίες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

Λογικό μου ακούγεται..

δεν εδωσε λπτομερειες για το σκηνικο μονο οτι εκατσε η φαση.2 γκομενες που ψαχνουν να γαμηθουν θα φιλιονται μεταξυ τους?τα κανουν αυτα για να μην της ενοχλα κανεις και να διασκεδασουν,χιλιαδεσ τετεια ειδα ουκρανια και κυπρο.μας ειπε ο ρολογας οτι πηρε μαθηματα απο ντερτι και σλαβιανι.δηλαδη η πουλησε ερωτα στην γκομενα που φιλιοταν με την φιλη η με την αλλη μεθοδο προτεινε λεφτα)))πολεσ φορεσ κερασαμε και μετα κατελειγαν αγγαλια οι γκομενες μεταξυ τουσ και εριχναν φιλια για να μας διωξουν λεγωντας ευχαριστουμε μαλακες.τουριστριες γαμιουνται με αλλους τουριστεσ,συνηθως ιδια εθνικοτητα σουηδεζες παραδειγμα στα απαρτμεντ με γειτονεσ σουηδουσ.στα αρχιδια τους εχουν τουσ ντοπιουσ ,μονο καμια αφραγγη ρωσιδα που θελει τσαμπα κερασματα και ταξιτζηδεσ χαχαχαχ.οι αγγλιδεσ παλι δεκα δεκα κυκλοφαρανε εδω.κανασ μπαρμαν γαμα καμια μεθυσμενη μονη που ειναι λιωμα.οσοι μου ελεγαν κυπρο γαμουσαν ρωσιδεσ και τετεια πηγαινα εγω στα μερη που ελεγαν ελεγα με τιποτα και ακουγα τισ γκομενεσ να σχολιαζουν για την δουλεια στημενεσ.τουσ ελεγα οτι κερασατε και φυγανε και παλι αυριο δεν βγαζεισ γκομενα ετσι.ακομα και οσεσ ειναι μονεσ ξεκινουν απο το ξενοδοχειο να δεχονται επιθεσης απο γκαρσονια,υπαληλουσ,πελατεσ μεχρι να βγουνε εξω τισ κθνηγανε χιλιαδεσ με τα ποδια η μοτοσικλετεσ.κυπρο ειμαι ρε φιλε χρονια τα βλεπω για αυτο δεν παω αγια ναπα και τουριστικα.αφου ειναι τοσο απλο να γαμησεισ τουριστρια να μενω κυπρο και να μην τραβω ουκρανια χαχαχαχ,εχουμε πολλεσ ρωσιδεσ να γαμησω χαχαχαχαχ.πρεπει να μενεισ συνεχεια αγια ναπα συνεχωσ σε εγρηγορση και χρονο για να καταφερεισ κατι.αν εμενα μονιμα εκει σιγουρα θα καταφερνα καπεια ρωσιδα που ειναι μονη και αφραγγη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οντως μπλέκουν συχνά με παντρεμένους δεσμευμένους και συχνά αυτές που γαμάς είναι παντρεμένες ή ίδιες ή έχουν σταθερό γκόμενο στην πάντα.
Αυτό είναι ένα από τα καλά της Πολωνίας.Υπάρχουν συνέχεια ανοιχτές γκόμενες έτοιμες να γαμηθούν άσχετα από στάτους σχέσης αρκεί να τους γυαλίσεις.Αοειρες ευκαιρίες.
γνωρισα μια κυπρο που ηρθε για τον πολωνο γκομενο που δουλευει κυπρο.δικηγοροσ ηταν αλλα μετα που μιλησαμε και ειπα ψεματα θα παω βαρσοβια θετικη φανηκε για συναντηση αλλα δεν προτεινα τιποτα.ισως παω 2 μερεσ βαρσοβια και μετα οδυσσο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν εδωσε λπτομερειες για το σκηνικο μονο οτι εκατσε η φαση.2 γκομενες που ψαχνουν να γαμηθουν θα φιλιονται μεταξυ τους?τα κανουν αυτα για να μην της ενοχλα κανεις και να διασκεδασουν,χιλιαδεσ τετεια ειδα ουκρανια και κυπρο.μας ειπε ο ρολογας οτι πηρε μαθηματα απο ντερτι και σλαβιανι.δηλαδη η πουλησε ερωτα στην γκομενα που φιλιοταν με την φιλη η με την αλλη μεθοδο προτεινε λεφτα)))πολεσ φορεσ κερασαμε και μετα κατελειγαν αγγαλια οι γκομενες μεταξυ τουσ και εριχναν φιλια για να μας διωξουν λεγωντας ευχαριστουμε μαλακες.τουριστριες γαμιουνται με αλλους τουριστεσ,συνηθως ιδια εθνικοτητα σουηδεζες παραδειγμα στα απαρτμεντ με γειτονεσ σουηδουσ.στα αρχιδια τους εχουν τουσ ντοπιουσ ,μονο καμια αφραγγη ρωσιδα που θελει τσαμπα κερασματα και ταξιτζηδεσ χαχαχαχ.οι αγγλιδεσ παλι δεκα δεκα κυκλοφαρανε εδω.κανασ μπαρμαν γαμα καμια μεθυσμενη μονη που ειναι λιωμα.οσοι μου ελεγαν κυπρο γαμουσαν ρωσιδεσ και τετεια πηγαινα εγω στα μερη που ελεγαν ελεγα με τιποτα και ακουγα τισ γκομενεσ να σχολιαζουν για την δουλεια στημενεσ.τουσ ελεγα οτι κερασατε και φυγανε και παλι αυριο δεν βγαζεισ γκομενα ετσι.ακομα και οσεσ ειναι μονεσ ξεκινουν απο το ξενοδοχειο να δεχονται επιθεσης απο γκαρσονια,υπαληλουσ,πελατεσ μεχρι να βγουνε εξω τισ κθνηγανε χιλιαδεσ με τα ποδια η μοτοσικλετεσ.κυπρο ειμαι ρε φιλε χρονια τα βλεπω για αυτο δεν παω αγια ναπα και τουριστικα.αφου ειναι τοσο απλο να γαμησεισ τουριστρια να μενω κυπρο και να μην τραβω ουκρανια χαχαχαχ,εχουμε πολλεσ ρωσιδεσ να γαμησω χαχαχαχαχ.πρεπει να μενεισ συνεχεια αγια ναπα συνεχωσ σε εγρηγορση και χρονο για να καταφερεισ κατι.αν εμενα μονιμα εκει σιγουρα θα καταφερνα καπεια ρωσιδα που ειναι μονη και αφραγγη.
τελικά το site είναι επικίνδυνο για κάποιους!Διαστρευλώνουν την πραγματικότητα με τη θεματολογία του Site.. :2funny: :2funny:
Παρακαλώ όσοι μιλάνε απο εδώ με το παραπάνω άτομο να τον βοηθήσουν και όχι να τον προβοκάρουν!Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τελικά το site είναι επικίνδυνο για κάποιους!Διαστρευλώνουν την πραγματικότητα με τη θεματολογία του Site.. :2funny: :2funny:
Παρακαλώ όσοι μιλάνε απο εδώ με το παραπάνω άτομο να τον βοηθήσουν και όχι να τον προβοκάρουν!Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!

Ton kavlomenos ξέρει οτι δεν τον παίρνει να καμακώσει Αγία Νάπα λόγω ανταγωνισμού.Δε στέκεται Αγία Νάπα.Τα άλλα είναι παραμύθια για αγρίους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά η καλύτερη χώρα για Πολωνέζες είναι η Πολωνία με καλύτερες περιοχές τη Wielkopolska και τη Σιλεσία.Εχει και Γερμανία Πολωνές αλλά πρέπει να πας σε μεγάλη πόλη(Ντύσελντορφ,Βερολίνο) οπότε λες αφού κάνω το ταξίδιο δεν πάω απευθείας στην πηγή?(Πολωνία).Και το Στεττίν μια χαρά είναι μια ώρα δρόμος από το Βερολίνο.Πας και φτηνα με blablacar.pl μαζί με Πολωνούς.
Γενικά πουτσαράδες ποτέ δεν περνάνε άσχημα αρκεί να διασχίσουν τον Οντερ.
Εχει και Γερμανία ψωλάκια(σήμερα φόρεσαν τις παραδοσιακές ενδύσεις και έδειξαν μπουτάκια,βυζάκια) αλλά δεν είναι πάρτυ όλη μέρα όπως Πολωνία.
Πολωνία καμακώνεις σταματάς γκόμενες στο δρόμο στα πάρκα παντού.Τα Glowny και τα Γκαλέρια είναι παντού τέλεια για καμάκι.
Κάτο έπιασε τις Γερμανίδες εδώ και τα έχουν πετάξει όλα έξω,περίεργες φάσεις.
Τελικά ήταν γάμος.Ενας μαυριδερός άραβας παντρεύτηκε μια ξανθιά Γερμανίδα πολύ καλοστεκούμενη.Τους είδα να φεύγουν στη βροχή.
Τελευταία τα γερμανιδάκια ρίχνουν ματιές.Ισως βλέπουν οτι τη βρίσκω τοπικά αντί να οργώνω στο μπλοκ δηλαδή εξαφανιζόλ.

Οι Γερμανίδες ρίχνουν σε όλα στις Πολωνέζες με εξαίρεση τα βυζιά,κώλο,πόδια.Οι Γερμανίδες είναι γενικά άκωλες άβυζες και χοντρομπούτες ή έχουν πόδια σαν πελεκάνου όταν είναι λεπτές με άνοιγμα ανάμεσα στα πόδια.
Οι Πολωνέζες αντίθετα έχουν φοβερά καλοσχηματισμένες σλαβικές ποδάρες που επιδεικνύουν συνεχώς.Σε συνδυασμό με τα βυζέτα τους(τα μεγαλύτερα στο μπλοκ και δεύτερα μεγαλύτερα στην Ευρώπη μετά τις Αγγλίδες που έχουν βέβαια τιτανικά οβούζια αλλά πλεονέκτημα λόγω πάχους) και τις πεταχτές γεμάτες κωλάρες τους(ασυνήθιστος ανάμεσα στις Σλάβες που έχουν συνήθως λεπτούς κώλους όχι βέβαια αντρικούς όπως οι γερμανοειδείς) δημιουργούν αυτήν την πριαπιστική διάθεση είναι άλλο πράγμα η ανατολική Ευρώπη παράλληλος πλανήτης ό,τι και να λένε οι λογικοί κτλ.
Γερμανίδες ντυμένες σαν τις Πολωνές Energy2000(κώλοι,βυζιά έξω,ζαρτιέρες σε κοινή θέα,λιωμένες στις γωνίες από τα ποτά έτοιμες για όλα) δε βλέπεις Γερμανία.

Ιδανικά για Πολωνέζες το γλυφοκώλι και το πρωκτικό οπου απολαμβάνεις κωλάρα βυζάρες χωρίς να βλεπεις το πρόσωπο στο οπίο χύνεις στιγμιαίως.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.262
Πόντοι
2.356
Καμια σχεση οι ανατολικες που ζουνε στην δυση.
Ανατολικοευρωπαια που εχει μπει στο αεροπλανο εχει χαλασει ηδη  :grin:
Καλοκαιρι του 11 Κισιναου ειχα πηδηξει 4 απο την ιδια παρεα(3 φιλες και στο τελος την αδερφη της μιας) με κερασματα σε λογικα πλαισια, αυτο το καλοκαιρι συναντησα τις 2 δυο που ζουνε μονιμα πλεον στην Ιταλια...ουτε που καταδεχτηκαν τωρα να βγουνε εξω μαζι μας χαχα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καμια σχεση οι ανατολικες που ζουνε στην δυση.
Ανατολικοευρωπαια που εχει μπει στο αεροπλανο εχει χαλασει ηδη   :grin:
Καλοκαιρι του 11 Κισιναου ειχα πηδηξει 4 απο την ιδια παρεα(3 φιλες και στο τελος την αδερφη της μιας) με κερασματα σε λογικα πλαισια, αυτο το καλοκαιρι συναντησα τις 2 δυο που ζουνε μονιμα πλεον στην Ιταλια...ουτε που καταδεχτηκαν τωρα να βγουνε εξω μαζι μας χαχα

Eιδες αμα ακουτε παραμυθαδες και αδαεις που γραφουν ονειροφαντασιες?
Λοιπον οι χειροτερες και πιο δυτικοποιημενες πολωνες ειναι αυτες που ειναι ΜΕΣΑ στην Πολωνια και οχι αυτες που μενουν στη Γερμανια.
Στη Γερμανια ειναι κατι βλαχαδερα απο κατι τελειωμενα μερη που εχουνε μεινει στην εποχη που ηταν οταν εφυγαν.
Εδω δε βρισκεις τετοιες ουτε με το κυαλι, μονο σε κανα κολοχωρι. Περιττο να πω τι κραξιμο και θαψιμο ριχνουν οι ντοπιες σε αυτες που μενουν/ ηρθαν απο Γερμανια. Τα εχω δει αυτα που λεω , δε τα λεω ετσι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.262
Πόντοι
2.356
Eιδες αμα ακουτε παραμυθαδες και αδαεις που γραφουν ονειροφαντασιες?
Λοιπον οι χειροτερες και πιο δυτικοποιημενες πολωνες ειναι αυτες που ειναι ΜΕΣΑ στην Πολωνια και οχι αυτες που μενουν στη Γερμανια.
Στη Γερμανια ειναι κατι βλαχαδερα απο κατι τελειωμενα μερη που εχουνε μεινει στην εποχη που ηταν οταν εφυγαν.
Εδω δε βρισκεις τετοιες ουτε με το κυαλι, μονο σε κανα κολοχωρι. Περιττο να πω τι κραξιμο και θαψιμο ριχνουν οι ντοπιες σε αυτες που μενουν/ ηρθαν απο Γερμανια. Τα εχω δει αυτα που λεω , δε τα λεω ετσι.
Εγω τι να ακουσω??? τα ζω αφου μενω ημιμονιμα Μολδαβια με δικο μου διαμεριςμα τα τελευταια εξι χρονια  :grin: Για πολωνες δεν ξερω,αν ειναι ετσι οπως τα λες οκ δεν εχω λογο να σε αμφισβιτησω αφου μενεις εκει μονιμα απο οτι εχω δει. Για ουκρανομολδαβες ομως ισχυει εκατο τις εκατο αυτο που εγραψα.
Δεν τα λεω ετσι,τα εχω δει και τα εχω ζησει...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μολδαβία Πολωνία καμία σχέση.Πολωνία φεύγουν όποτε θέλουν Δύση και γυρίζουν το ίδιο εύκολα.Τώρα αν εκπουτανίζονται Δύση αν γίνονται δηλαδή πιο εύκολες μετά από θητεία σε Γερμανία ή UK γιατί ενσωμάτωσαν τα must και το πουτανιλίκι του δυτικού πολιτισμού ενώ ήταν αθώες και άδολες αδιάφθορες στην Πολωνία είναι μεγάλο θέμα.
Νομίζω ο βαλκανικός πότσος δεν κάνει διακρίσεις γαμάει ξενιτεμένες ντόπιες φανατικές ντόπιες πρώην ξενιτεμένες,παντρεμένες,χωρισμένες,ελεύθερες παρθένες όλες γαμιούνται από την οπλομηχανή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγω τι να ακουσω??? τα ζω αφου μενω ημιμονιμα Μολδαβια με δικο μου διαμεριςμα τα τελευταια εξι χρονια  :grin: Για πολωνες δεν ξερω,αν ειναι ετσι οπως τα λες οκ δεν εχω λογο να σε αμφισβιτησω αφου μενεις εκει μονιμα απο οτι εχω δει. Για ουκρανομολδαβες ομως ισχυει εκατο τις εκατο αυτο που εγραψα.
Δεν τα λεω ετσι,τα εχω δει και τα εχω ζησει...

Αυτο ειναι το θεμα, μια και μιλαμε στο θρεντ αυτο για την Πολωνια, δινονται πληροφοριες οτι ναναι και αυτος που διαβαζει νομιζει οτι ειναι σαν τη Μολδαβια η την Ουκρανια ενω ειναι τελειως αλλος κοσμος και δεν εχει καμια σχεση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μολδαβία Πολωνία καμία σχέση.Πολωνία φεύγουν όποτε θέλουν Δύση και γυρίζουν το ίδιο εύκολα.Τώρα αν εκπουτανίζονται Δύση αν γίνονται δηλαδή πιο εύκολες μετά από θητεία σε Γερμανία ή UK γιατί ενσωμάτωσαν τα must και το πουτανιλίκι του δυτικού πολιτισμού ενώ ήταν αθώες και άδολες αδιάφθορες στην Πολωνία είναι μεγάλο θέμα.
Νομίζω ο βαλκανικός πότσος δεν κάνει διακρίσεις γαμάει ξενιτεμένες ντόπιες φανατικές ντόπιες πρώην ξενιτεμένες,παντρεμένες,χωρισμένες,ελεύθερες παρθένες όλες γαμιούνται από την οπλομηχανή.

Στην πολωνια τα τελευταια χρονια δεν ειναι αθωες και αδιαφθορες. Ειναι βλαμμενες και κομπλεξικες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.262
Πόντοι
2.356
Σιγουρα δεν εχουν μεγαλη σχεση,παντως τα τελευταια δυο χρονια και οι μολδαβες φευγουν οποτε θελουν για δυση και ξαναγυριζουν...χωρις βιζα πλεον(τρεις μηνες το εξαμηνο δικαιουνται)ηταν το δωρο της ΕΕ  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.262
Πόντοι
2.356
Αυτο ειναι το θεμα, μια και μιλαμε στο θρεντ αυτο για την Πολωνια, δινονται πληροφοριες οτι ναναι και αυτος που διαβαζει νομιζει οτι ειναι σαν τη Μολδαβια η την Ουκρανια ενω ειναι τελειως αλλος κοσμος και δεν εχει καμια σχεση.
Σε αυτο συμφωνουμε.Ερημην του λογου εγραψα " ανατολικοευρωπαιες " ...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom