Πριν καποια χρονια μπορει ;S Πλεον ομως ειναι μια αλλη πολωνια...
Αυτό έχει μεγάλη βάση και έχω προσωπική εμπειρία τόσο με Ουκρανία,αλλά και άλλες πρώην κομμουνιστικές χώρες.
Οι Πολωνέζες τραβάνε το δυτικό δρόμο και θέλουν και αυτές να γίνουν καριερίστες και ανεξάρτητες.
Εδώ στη Γερμανία όποια Πολωνέζα έχω γνωρίσει ήθελε να κάνει Αusbildung για να γίνει κάτι και να μην έχει ανάγκη τον κάθε μπεκρή.
Έχουν αλλάξει τα πράγματα..
@kavlomene leon δηλαδή αυτό που λες είναι ότι αν κάποιος γαμήσει κάποια τουρίστρια είναι στημένη πουτάνα,σπονσορέτα,τσιγκολελέτα του μαγαζιού,ξενοδοχείου,κ.ο.κ.
Δηλαδή ότι δεν υπάρχουν γκόμενες(όχι πουτάνες) που απλά θέλουν να φάνε έναν πούτσο όταν πάνε διακοπές.
Λογικό μου ακούγεται..
@kman Γιατί δεν κάνεις τα κόλπα σου Γερμανία που βρωμάει ο τόπος από Πολωνέζες,που μάλιστα οι περισσότερες δεν είναι καν καβαντζωμένες οικονομικά;
Πήγαινε σε ένα Πολωνέζικο super market ή άλλο μαγαζί εδώ και κάνε παιχνίδι.
Αφού και ο ίδιος λες ότι έχεις μεγαλώσει,πέσει,κ.λ.π. και δεν ρίχνεις πούτσο δίχως ανταλλάγματα.
Τι 11 ώρες με τρένο και κίνδυνο να φας και μάπες..
Πάρε το Πολωνεζάκι σπίτι σου και φάτο με την ησυχία σου.
Τις 2 που πλέον τις ρωτάω τα πάντα,μου είπαν ότι ξέρουν κοπέλες(όχι μόνο Πολωνέζες,αλλά και Ουκρανές) που κάτι κάνουν στη ζούλα για να βγάλουν κανά ευρω παραπάνω.
Δε σε στέλνω καν απευθείας στις αγγελίες που μπορείς να διαλέξεις στα κριτήρια:Εθνικότητα->Πολωνέζα