Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι παίζει με αυτή την υπέρ πίπα που λέτε μάγκες ;;;  :think:

Για την Πολωνέζα θεωρείται χρέος να σου πάρει τσιμπούκι να καθαρίσει το σπίτι να πλύνει καλά τα πιάτα κτλ.Θεωρούνται κάπως σαν καθήκοντα της σωστής γκόμενας.Ολα αυτά πρέπει να γίνονται τέλεια αν θέλει να κολλήσεις μαζί της.Ετσι μετά το περιποιημένο τσιμουκάκι ακολουθεί ένα πλύσιμο πιατων σκουπισματάκι και σου αφήνει το σπίτι λαμπίκο ακόμα και μετά από booty call.Δεν μπορεί να λαθέψεις στο θέμα τσιμπούκι με Πολωνέζα γκόμενα.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Για την Πολωνέζα θεωρείται χρέος να σου πάρει τσιμπούκι να καθαρίσει το σπίτι να πλύνει καλά τα πιάτα κτλ.Θεωρούνται κάπως σαν καθήκοντα της σωστής γκόμενας.Ολα αυτά πρέπει να γίνονται τέλεια αν θέλει να κολλήσεις μαζί της.Ετσι μετά το περιποιημένο τσιμουκάκι ακολουθεί ένα πλύσιμο πιατων σκουπισματάκι και σου αφήνει το σπίτι λαμπίκο ακόμα και μετά από booty call.Δεν μπορεί να λαθέψεις στο θέμα τσιμπούκι με Πολωνέζα γκόμενα.

Ως καθαρόαιμος Έλλην και λαμβάνοντας υπόψη το γνωστό τρίπτυχο περί "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια", μπορώ να πω ότι έχω πάθει πλάκα με το παραπάνω ...

Θέλουμε γυναίκες να τις γαμάμε και να μας προσέχουν ...

Σεβασμός απλά ...

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Ειναι κατι αντιστοιχο με τον πολωνό υδραυλικό, αλλα βγαίνει και σε θηλυκό  !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ως καθαρόαιμος Έλλην και λαμβάνοντας υπόψη το γνωστό τρίπτυχο περί "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια", μπορώ να πω ότι έχω πάθει πλάκα με το παραπάνω ...

Θέλουμε γυναίκες να τις γαμάμε και να μας προσέχουν ...

Σεβασμός απλά ...

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Τι νομίζεις?Γιατί οι Πολωνέζες πρώτα προσφέρουν τις υπηρεσίες και μετά σιγά σιγά αρχίζουν να ζητάνε αντάλλαγμα?Γιατί θέλουν να έχεις κολλήσει με την ανώτερη ποιότητα.Σιγά μην κάτσει Τσέχα ή Γερμανίδα να σου πλύνει τα πιάτα με τα χύσια στη μάπα ή να σου καθαρίζει.
Για αυτά είναι οι Πολωνές.
Αν βέβαια θες high class γκόμενες που να ξέρουν από αστακό και χαβιάρι(πώς τρώγονται) ακριβά ποτά κτλ και να πέφτουν όλοι κάτω όταν τις βλέπουν από την υπερμουνική εμφάνισή τους της σούπερ μόντελ γκόμενας τότε πας για Ρωσίδες.Οι Πολωνέζες είναι 10 φορές απλότερες village style.
Βασικά παντού στο σλαβικό κόσμο ωραία είναι παιδιά εγώ μια εικόνα μεταδίδω.Βλέπεις και ωραία γερμανικά κωλαράκια πού και πού απλά με τις Σλάβες δε συγκρίνεται τίποτα.Είναι το απόλυτο σε γυναίκες.

Οταν πρωτοήρθα Γερμανία το 2013 είχα μια παντρεμένη Πολωνέζα γκόμενα ερχόταν από την Πολωνία 800 χιλιόμετρα διαδρομή για να μου μαγειρέψει καθαρίσει και φυσικά ατελείωτο σεξ και τσιμπούκι,πρωκτικό,γλυφοκώλι.Εφερνε και φαγιά από Πολωνία για να μαγειρεύει και να έχω δυνάμεις για τους σεξομαραθώνιους.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Τι νομίζεις?Γιατί οι Πολωνέζες πρώτα προσφέρουν τις υπηρεσίες και μετά σιγά σιγά αρχίζουν να ζητάνε αντάλλαγμα?Γιατί θέλουν να έχεις κολλήσει με την ανώτερη ποιότητα.Σιγά μην κάτσει Τσέχα ή Γερμανίδα να σου πλύνει τα πιάτα με τα χύσια στη μάπα ή να σου καθαρίζει.
Αν βέβαια θες high class γκόμενες που να ξέρουν από αστακό και χαβιάρι(πώς τρώγονται) ακριβά ποτά κτλ και να πέφτουν όλοι κάτω όταν τις βλέπουν από την υπερμουνική εμφάνισή τους της σούπερ μόντελ γκόμενας τότε πας για Ρωσίδες.Οι Πολωνέζες είναι 10 φορές απλότερες village style.
Βασικά παντού στο σλαβικό κόσμο ωραία είναι παιδιά εγώ μια εικόνα μεταδίδω.Βλέπεις και ωραία γερμανικά κωλαράκια πού και πού απλά με τις Σλάβες δε συγκρίνεται τίποτα.Είναι το απόλυτο σε γυναίκες.

Τι ανταλλάγματα ζητάνε ;;;

Επίσης, οι Ρωσίδες δεν είπαμε ότι είναι κάπως δύσκολες ;; Ή δεν θυμάμαι καλά ;;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Ολα τα ρωσικα αλογατα απο τις στεπες μεχρι τα ουραλια ξερεις τι ξυλο ετρωγαν μικρες για να τρωνε το χαβιαρι τους και τον αστακο τους ???
Μιλαμε για δραματα !!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μετά βέβαια όταν γύρισε Τσεχία έγγυος ο άντρας της την έσπασε στο ξύλο.
Ποιος ξέρει πόσο έχουμε εξαπλώσει το ανώτερο βαλκανικό γονίδιο.

:kneel:

Αγόρι ή κορίτσι, μύστη;

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 42

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι ανταλλάγματα ζητάνε ;;;

Επίσης, οι Ρωσίδες δεν είπαμε ότι είναι κάπως δύσκολες ;; Ή δεν θυμάμαι καλά ;;

Συνήθως ζητάνε μόνιμη σχέση δεσμό γάμο ή σταθερό σπόνσορινγκ.Η το ένα ή το άλλο.Ενώ είναι καλές χρυσές στο θέμα σεξ,τσιμπούκι(απεριόριστο),μαγείρεμα,καθάρισμα,έρωτας σε όλα ας πούμε έχουν κάτι παλαβό που απλά τις κάνει off για σχέση με διάρκεια άνω των δύο εβδομάδων.Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας είναι τελείως παλαβές,τρελλές από ελληνικής απόψεως μιλάμε αν Ελληνίδες έκαναν τα ίδια θα βρίσκονταν ψυχιατρείο Πολωνία είναι απλά common ground.
Απλά οι άντρες σε αυτές τις χώρες κάπως τις παίρνουν σα δεδομένες οτι οι γκόμενες είναι παλαβές και mental όπως θεωρούμε εμείς τις Ελληνίδες ξινές και ψηλομύτες σα δεδομένο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ολα τα ρωσικα αλογατα απο τις στεπες μεχρι τα ουραλια ξερεις τι ξυλο ετρωγαν μικρες για να τρωνε το χαβιαρι τους και τον αστακο τους ???
Μιλαμε για δραματα !!

Οι Ρωσίδες τα λένε πάντα κάπως καλύτερα.Το στυλ Πολωνέζας που σου λέει έμπλεξα και έρχεται 9 μηνών έγγυος να τη γαμήσεις ή σου λέει ανησυχώ για τη φίλη μου την κάνουν συνέχεια σάντουιτς ενώ είναι παντρεμένη με παιδί γαμιέται με όλους ή σου λέει η φίλη παντρεύτηκε ένα Λίβυο και εξαφανίστηκε ή έγινε μουσουλμάνα γιατί παντρεύτηκε Αφγανό ή τα έφτιαξε με παντρεμένο ή έμπορο ναρκωτικών αυτό το πολύ γουρουνίσιο τελείως low χύμα στο κύμα δεν το έχουν οι Ρωσίδες.
Εννοείται οτι οι Ρωσίδες σου προσφέρουν τις φίλες τους στο πιάτο να τις γαμήσεις για να τις κρατήσεις καλύτερα οι Πολωνές σου προσφέρουν όλο το συγγενολόι(αδελφές,ξαδέλφες,μανάδες),φίλες τα πάντα.
Εδώ η άλλη που σπονσοράριζα μου έστειλε την έγγυο φίλη της από Πολωνό από την Ολλανδία για να τη γαμήσω.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Συνήθως ζητάνε μόνιμη σχέση δεσμό γάμο ή σταθερό σπόνσορινγκ.Η το ένα ή το άλλο.Ενώ είναι καλές χρυσές στο θέμα σεξ,τσιμπούκι(απεριόριστο),μαγείρεμα,καθάρισμα,έρωτας σε όλα ας πούμε έχουν κάτι παλαβό που απλά τις κάνει off για σχέση με διάρκεια άνω των δύο εβδομάδων.Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας είναι τελείως παλαβές,τρελλές από ελληνικής απόψεως μιλάμε αν Ελληνίδες έκαναν τα ίδια θα βρίσκονταν ψυχιατρείο Πολωνία είναι απλά common ground.
Απλά οι άντρες σε αυτές τις χώρες κάπως τις παίρνουν σα δεδομένες οτι οι γκόμενες είναι παλαβές και mental όπως θεωρούμε εμείς τις Ελληνίδες ξινές και ψηλομύτες σα δεδομένο.

Πολωνέζες λοιπόν κατά βάση επιλέγουμε ...  :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνέζες λοιπόν κατά βάση επιλέγουμε ...  :rockon: :rockon: :rockon:

Είναι η εύκολη λύση.Το poor man's fuck.Αυτό που οι Αγγλοι ονομάζουν bicycles ή Mc girls.Απλά οι ευκολότερες φτηνότερες γκόμενες στην Ευρώπη.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Είναι η εύκολη λύση.Το poor man's fuck.Αυτό που οι Αγγλοι ονομάζουν bicycles ή Mc girls.Απλά οι ευκολότερες φτηνές γκόμενες στην Ευρώπη.

Αρχίζω την αναζήτηση μεγάλε διδάσκαλε και θα επανέλθω δριμύτερος προς επίλυση αποριών ...

Τα σέβη μου ...

:hi: :hi: :hi: :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καλησπέρα σας κ.Σεβαλιέρ ...  :hi:

Περίμενα την τοποθέτησή σας, διότι γνωρίζω ότι μένετε στην Πολωνία ...

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, ως προς την χρονική διάρκεια διαμονής στην Χώρα (1-2 χρόνια το πολύ και μετά τον πούλο) ... Καθαρά για εμπειρικούς λόγους ...

Βέβαια είμαι τελείως rookie, δεν γνωρίζω την γλώσσα και γενικώς δεν γνωρίζω πολλά πράγματα ... Και από το λίγο που έχω ψάξει στο διαδίκτυο σχετικά με την Πολωνία, έχω βρει ελάχιστα πράγματα επίσης ...

Η απορία μου για να μην σας κουράζω αν και οι απορίες είναι πολλές όπως αντιλαμβάνεστε είναι το "Γιατί λέτε μακριά από τις Πολωνέζες" ;;;  :think:

Έχετε αρνητικές εμπειρίες με τις συγκεκριμένες ;;

Ευχαριστώ  :grin:

Πρακτικά δεν έχω καμία εμπειρία με τις Σλάβες ...

Η μόνη μου εμπειρία (λέμε τώρα), είναι με μια Πολωνέζα κάποιο καλοκαίρι στο Τολό πιο πιτσιρικάς ... Να μην αναπτύξω το story και κουράζω, δεν έχει σημασία ...

Φανταστείτε ότι είμαι ένας "πιτσιρικάς" που ξεκινάει τώρα τα βήματά του και περιμένει συμβουλές από τους εμπειρότερους ...

Παρακολουθώ καιρό το νήμα και αποφάσισα να ρωτήσω ... Αρχικά σκεφτόμουν να μην "χαλάσω" την υπέροχη ροή της συζητησεώς σας, αλλά τελικά το έκανα ...

Να σημειώσω ότι μένω και εργάζομαι Αγγλία αυτή τη στιγμή, αλλά δεν σκοπεύω φυσικά να μείνω εδώ για πάντα ...

Να είσθε καλά και τα σέβη μου !!!

:hi: :hi: :hi:

600 σελιδες εχουμε γραψει, ξανα τα ιδια δεν αντεχω αλλο.

Λοιπον για να μη το κουραζουμε, επιγραμματικα :
1 Ξαναπαρε το θρεντ απο το 2014 περιπου που εγραφε και ο dr.love.

2 Aγνοησε τις ασυναρτησιες που γραφει ο kman2. Οταν λεω αγνοησε τες, μη τις διαβαζεις καν, απλα προσπερνα τα ποστ.

Αν εχεις παλι καμια απορια , ρωτα.

Καλη τυχη παντως σε οτιδηποτε ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ μετά το 2;15 βλέπουμε πώς οι Πολωνέζες εμφανίζονται στο μέσο ξένο.Γεμάτοι κώλοι και έτσι.

This is our hot slavic blood.

Εδώ πώς βλέπουν οι Αγγλοι τις Πολωνέζες.Polish girls are easy.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

2 Aγνοησε τις ασυναρτησιες που γραφει ο kman2. Οταν λεω αγνοησε τες, μη τις διαβαζεις καν, απλα προσπερνα τα ποστ.

Για το χωριό και για  το "παιχνίδι κυριαρχίας" στη πίστα των κλαμπ(κανονικών με κανόνικές γκόμενες) καλά τα λέει
Βλέπεις που έχω κοινές εμπειρίες με τον ιντερνετικό Κμαν... :rockon: :rockon:
Για τον άνθρωπο Κμαν εσύ ξέρεις καλύτερα!!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω τις (πολύ) προηγούμενες σελίδες και αυτό είναι κακό ...

Το ανέφερα πάντως ...

Όπως και να χει λαμβάνω ΟΛΕΣ τις απόψεις / συμβουλές υπόψη γιατί κάτι έχουν να πουν / δώσουν ...

Να είσθε καλά !!

:hi:

Εδώ μετά το 2;15 βλέπουμε πώς οι Πολωνέζες εμφανίζονται στο μέσο ξένο.Γεμάτοι κώλοι και έτσι.

This is our hot slavic blood.

Εδώ πώς βλέπουν οι Αγγλοι τις Πολωνέζες.Polish girls are easy.

Το δεύτερο βίντεο δεν το είδα ...

Γιατί ξεκίνησα να τον παίζω με το πρώτο ...

:wanker: :wanker: :wanker:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Για το χωριό και για  το "παιχνίδι κυριαρχίας" στη πίστα των κλαμπ(κανονικών με κανόνικές γκόμενες) καλά τα λέει
Βλέπεις που έχω κοινές εμπειρίες με τον ιντερνετικό Κμαν... :rockon: :rockon:
Για τον άνθρωπο Κμαν εσύ ξέρεις καλύτερα!!

Πριν καποια χρονια μπορει ;S Πλεον ομως ειναι μια αλλη πολωνια...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μην τα λες αυτά με σοβαροφανή τρόπο γιατί δεν σε τιμάνε! :hi:

Αυτό που έχω διδαχτεί απο το Σάιτ και με έχει κάνει πιο σοφό και με έχει εξελίξει είναι το παρακάτω!

"Ότι δεν μπορώ να κάνω εγώ δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος"

Σε αυτό το συμπαίρασμα κατέληξα σε συζητήσεις με Dirty, Slav και άλλους όπως Κμαν Davarits κτλ κτλ!

Δεν με ενδιαφέρει να σταματήσουν να τα κάνουν όπως οι περισσότεροι πιέζουν! Με ενδιαφέρει να τα κάνω κι Εγω!!!!! :rockon:
αστα αυτα και ελα οδυσσο να παρεις τον πουλον οπως ολοι οι γυμναστες,γκομενοι,καμακια που μου ηρθαν.και ο κμαν οταν δεν τον βλεπει κανεις ειναι καμακι και της γαμα ολες χαχαχαχα.τελικα πουτανες γαμουσε οπως λεγαμε,φλερταρε στα κλαμπ δρομο αλλα εκει κατεληγε.ασε το παραμυθι αυτο  αν δεν μπορω εγω δεν μπορει καπειος αλλος γιατι σε περιμενω οδυσσο και σενα και τον κμαν.μετα θα δειτε τι κραξιμο θα φατε χαχαχαχαχαχ.θα επανελθετε στην πραγματικοτητα.σε μενα οσες φορες ετοιχαν τετειεσ φασης και γαμησα ηταν θεμα εμπειρειας,καταλαβα αμεσως ηταν πουτανες!ολες μετα το γαμησι ζητησαν λεφτα,καμια πριν η την ωρα που επιναν κοκτειλ δεν ειπε για χρημα.οι σλοβαακες ειναι τρελες στην διασκεδαση,χτεσ μια μου ελεγε παλια οταν ηταν μικρουλα μεχρι και καθηγητεσ γαμουσαν η εκανε οτο στοπ τισ αρεσε ο γκομενοσ την γαμησε στο αμαξι και ηταν μαζι λιγουσ μηνεσ αυτη 18 ο γκομενοσ 30 πολλα τετεια μου ειπε χαχαχαχ.οταν ερθεις οδυσσο ρολογα ελπιζω να μην μου γυρισεις την φραση οτι δεν μπορω εγω μπορει ο αλλος χαχαχαχαχο αλλος ειναι παρκαρισμενος με την μαζερατι εξω απο το φραμπολι το ξενοδοχειο,με την μερσενταρα εξω απο γρανατ,με το ρειντζ ροβερ και καθονται στα καφε γυρωπινουν ναργιλε και κοκτειλ.πως θα τους συναγωνηστεις και με τι?χτεσ ενας μικροσ γκαρσονι μου ελεγε τον παρακαλανε ρωσιδες και τισ γαμα χωρισ να δωσει μια.ειχαμε μια σινομιλια,μετα που τελιωσαμε  δεν φενεται να το πιστευει και πολυ πλεον..αγια ναπα τους μιλανε οσες δουλευουν στα μαγαζια,βιζιτεσ και θελουν κερασμα.παλαιοταιρα μας ειπες επιδει ολα τα θυμαμε οι σλοβακες και πολωνεζες ροδο ψαχνουν δουλεια και την πεφτουν σε αυτους απο τα μαχαζια,μπαρμαν.αγια ναπα το ιδιο,ολεσ σλοβακεσ δουλευουν χοτελ,μπαρ καθε χρονο οι ιδιεσ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πριν καποια χρονια μπορει ;S Πλεον ομως ειναι μια αλλη πολωνια...
γνωρισα κυπριο που εργαζεται ουκρανια τωρα 3 μηνεσ σε εταιρια ιτ.αλλοσ κυπριοσ ειναι ουγγαρια σπουδασε εκει.ειπε ακριβωσε η ζωη αλλα δεν σημαινει παιρνουν καλα λεφτα και αν φυγουν ολεσ αυτεσ οι εταιριεσ απο ουγγαρια,πολωνια θα ειναι χαλια παλι.αλλος χτεσ να δεις τι εγραφε για σοφια ο καυμενος.καλα τι πανε αφραγγοι σοφια για πορνοτουρισμο?μεχρι μεσο τσαμπα απο ελλαδα εψαχνε μου εδωσε την εντυπωση οτι παει σοφια να ζητιανεψει αντι να γαμησει,ξεφτιλα τελειοσ.πολλοι ακουνε πολωνια,ουκρανια και ακομα πιστευουν μαλακιες και οτι ειναι τελειοσ χαλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom