Καλησπέρα σας κ.Σεβαλιέρ ...
Περίμενα την τοποθέτησή σας, διότι γνωρίζω ότι μένετε στην Πολωνία ...
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν, ως προς την χρονική διάρκεια διαμονής στην Χώρα (1-2 χρόνια το πολύ και μετά τον πούλο) ... Καθαρά για εμπειρικούς λόγους ...
Βέβαια είμαι τελείως rookie, δεν γνωρίζω την γλώσσα και γενικώς δεν γνωρίζω πολλά πράγματα ... Και από το λίγο που έχω ψάξει στο διαδίκτυο σχετικά με την Πολωνία, έχω βρει ελάχιστα πράγματα επίσης ...
Η απορία μου για να μην σας κουράζω αν και οι απορίες είναι πολλές όπως αντιλαμβάνεστε είναι το "Γιατί λέτε μακριά από τις Πολωνέζες" ;;;
Έχετε αρνητικές εμπειρίες με τις συγκεκριμένες ;;
Ευχαριστώ
Πρακτικά δεν έχω καμία εμπειρία με τις Σλάβες ...
Η μόνη μου εμπειρία (λέμε τώρα), είναι με μια Πολωνέζα κάποιο καλοκαίρι στο Τολό πιο πιτσιρικάς ... Να μην αναπτύξω το story και κουράζω, δεν έχει σημασία ...
Φανταστείτε ότι είμαι ένας "πιτσιρικάς" που ξεκινάει τώρα τα βήματά του και περιμένει συμβουλές από τους εμπειρότερους ...
Παρακολουθώ καιρό το νήμα και αποφάσισα να ρωτήσω ... Αρχικά σκεφτόμουν να μην "χαλάσω" την υπέροχη ροή της συζητησεώς σας, αλλά τελικά το έκανα ...
Να σημειώσω ότι μένω και εργάζομαι Αγγλία αυτή τη στιγμή, αλλά δεν σκοπεύω φυσικά να μείνω εδώ για πάντα ...
Να είσθε καλά και τα σέβη μου !!!