Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σιγουρα δεν εχουν μεγαλη σχεση,παντως τα τελευταια δυο χρονια και οι μολδαβες φευγουν οποτε θελουν για δυση και ξαναγυριζουν...χωρις βιζα πλεον(τρεις μηνες το εξαμηνο δικαιουνται)ηταν το δωρο της ΕΕ  :grin:

o kman κανει ακομη ενα λαθος. ΠΗΓΑΙΝΑΝ δυση οι Πολωνες πλεον καμια δε παει για  δουλεια, αλλο ταξιδια βεβαια.  Εδω που ειμαι κυκλο , γνωριμιες εχω, αρκετο κοσμο γνωριζω. Δε γνωριζω ενα ατομο που να εχει φυγει στη Δυση για δουλεια. Μερικοι φεγυουν σε καμια Ασια πχ πιο πολυ για να ζησουν καπου εξωτικα, οχι απο αναγκη.
Ξερω πολλους που γυριζουν πισω αντιθετα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.262
Πόντοι
2.356
o kman κανει ακομη ενα λαθος. ΠΗΓΑΙΝΑΝ δυση οι Πολωνες πλεον καμια δε παει για  δουλεια, αλλο ταξιδια βεβαια.  Εδω που ειμαι κυκλο , γνωριμιες εχω, αρκετο κοσμο γνωριζω. Δε γνωριζω ενα ατομο που να εχει φυγει στη Δυση για δουλεια. Μερικοι φεγυουν σε καμια Ασια πχ πιο πολυ για να ζησουν καπου εξωτικα, οχι απο αναγκη.
Αυτο το εχω ακουσει για τις πολωνεζες οτι μενουν στην χωρα τους,το λες και συ οποτε ειναι σιγουρο.
Οι Μολδαβες παντως εχουν 25% απο αυτες ρουμανικο διαβατηριο οποτε μπορουν να εργαστουν ευρωπη και να καθησουν οσο θελουν,ετσι πληροφοριακα το αναφερω...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
o kman κανει ακομη ενα λαθος. ΠΗΓΑΙΝΑΝ δυση οι Πολωνες πλεον καμια δε παει για  δουλεια, αλλο ταξιδια βεβαια.  Εδω που ειμαι κυκλο , γνωριμιες εχω, αρκετο κοσμο γνωριζω. Δε γνωριζω ενα ατομο που να εχει φυγει στη Δυση για δουλεια. Μερικοι φεγυουν σε καμια Ασια πχ πιο πολυ για να ζησουν καπου εξωτικα, οχι απο αναγκη.

O Σεβαλιέ έχει δίκιο.
Επειδή η ερώτηση "Πόσο καιρό είσαι εδώ;" είναι από τις πιο συνηθισμένες μεταξύ μεταναστών,μόνο μια φορά μόνο έχω γνωρίσει Πολωνέζα που ήταν λιγότερο καιρό από μένα εδώ.
Επίσης οι περισσότερες είναι από κωλοχώρια και αυτό φαίνεται και στο γενικότερο επίπεδό τους,Αισθητικό,μορφωτικό,κ.λ.π.
Και όντως κάποιοι Πολωνοί γυρίζουν πίσω στην Πολωνία,όχι γιατί έχουν καβαντζώσει λεφτά από δω,αλλά γιατί παίζουν προοπτικές εκεί.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Στην πολωνια τα τελευταια χρονια δεν ειναι αθωες και αδιαφθορες. Ειναι βλαμμενες και κομπλεξικες.
ουκρανια το ιδιο παλαβιαρες επισης.βλεπω κυπρο τωρα γκομενιστεσ κλασεις ανωτερεσ απο αυτεσ τισ βλαμενεσ χχαχαχχαχαχ.χωρισ κονε δυσκολο να τισ πλισιασεισ μονοσ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πολλοι ρωσοι που ζουνε μοσχα εδωσαν ενοικειο τα διαμερισματα τους και ζουνε ταιλανδη,πολλοι το λενε κυπρο σε γνωστους ρωσους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ton kavlomenos ξέρει οτι δεν τον παίρνει να καμακώσει Αγία Νάπα λόγω ανταγωνισμού.Δε στέκεται Αγία Νάπα.Τα άλλα είναι παραμύθια για αγρίους.
ελα εσυ πανω να σε δουμε πως θα πιασεσ τισ μικρουλες αγια ναπα χαχχαχαχαχ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Γιατί κρίνεις από Κράκωβ που έχει σχετικά καλό οικονομικό επίπεδο και λόγω τουρισμού.Για πήγαινε Pomorskie,ανατολική Πολωνία να δεις τι γίνεται.Η μετανάστευση είναι πάντα hot στην Πολωνία πάντα οι Πολωνοί μεταναστεύανε όλη η Ευρώπη γεμάτη είναι νο. 1 μετανάστες σε UK,Ιρλανδία,Ολλανδία,Σκανδιναυία κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
O Σεβαλιέ έχει δίκιο.
Επειδή η ερώτηση "Πόσο καιρό είσαι εδώ;" είναι από τις πιο συνηθισμένες μεταξύ μεταναστών,μόνο μια φορά μόνο έχω γνωρίσει Πολωνέζα που ήταν λιγότερο καιρό από μένα εδώ.
Επίσης οι περισσότερες είναι από κωλοχώρια και αυτό φαίνεται και στο γενικότερο επίπεδό τους,Αισθητικό,μορφωτικό,κ.λ.π.
Και όντως κάποιοι Πολωνοί γυρίζουν πίσω στην Πολωνία,όχι γιατί έχουν καβαντζώσει λεφτά από δω,αλλά γιατί παίζουν προοπτικές εκεί.

Πώς κρίνεις το αισθητικό επίπεδο της μέσης Πολωνέζας?Βλάχικο κι έτσι?Οι Γερμανίδες από χωριά σου φαίνονται κάπως το ίδιο?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γιατί κρίνεις από Κράκωβ που έχει σχετικά καλό οικονομικό επίπεδο και λόγω τουρισμού.Για πήγαινε Pomorskie,ανατολική Πολωνία να δεις τι γίνεται.Η μετανάστευση είναι πάντα hot στην Πολωνία πάντα οι Πολωνοί μεταναστεύανε όλη η Ευρώπη γεμάτη είναι νο. 1 μετανάστες σε UK,Ιρλανδία,Ολλανδία,Σκανδιναυία κτλ.

Γιατι δε ξερω ανθρωπους απο αλλα μερη? ΔΥΟ ατομα ξερω μονο που εφυγαν και αυτο οχι για οικονομικους λογους το ενα.Η αλλη πηγε Αμερικη, που εκει οκ πανε απο ολο τον κοσμο.
 Αντιθετα ξερω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ που γυρισαν, αλλος απο Γερμανια, αλλος απο Αγγλια, απο Νορβηγια κλπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι περισσότερες Πολωνέζες μεταναστεύουν για μερικά χρόνια μετά γυρίζουν πίσω μετά ξανά σε άλλη χώρα κτλ.Είναι σα γυρολόγοι όπου έχει καλύτερα.Από Ελλάδα φύγανε οι περισσότεροι λόγω κρίσης τώρα μπορεί να φύγουν από το UK λόγω κρίσης θα πάνε αλλού.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Οι περισσότερες Πολωνέζες μεταναστεύουν για μερικά χρόνια μετά γυρίζουν πίσω μετά ξανά σε άλλη χώρα κτλ.Είναι σα γυρολόγοι όπου έχει καλύτερα.Από Ελλάδα φύγανε οι περισσότεροι λόγω κρίσης τώρα μπορεί να φύγουν από το UK λόγω κρίσης θα πάνε αλλού.

Θα φύγουμε από το UK ναι.
Πρώτη επιλογή η Πολωνία για μένα.

:grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα φύγουμε από το UK ναι.
Πρώτη επιλογή η Πολωνία για μένα.

:grin:

Ακόνισε καλά τον πούτσο σου στο αυνανιστικό UK και όρμα ανατολικό μπλοκ.Κανείς δε μετάνιωσε την ώρα που πάτησε εκεί ούτε τα χρήματα και το χρόνο που έχασε.
Απλά είναι αληθινή ζωή καμία σχέση με την αποστείρωση της Δύσεως ανώτερη σλαβική κουλτούρα φαί,πιοτό γαμήσι και ωραία φύση.(προπάντων).

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Ακόνισε καλά τον πούτσο σου στο αυνανιστικό UK και όρμα ανατολικό μπλοκ.Κανείς δε μετάνιωσε την ώρα που πάτησε εκεί ούτε τα χρήματα και το χρόνο που έχασε.
Απλά είναι αληθινή ζωή καμία σχέση με την αποστείρωση της Δύσεως ανώτερη σλαβική κουλτούρα φαί,πιοτό γαμήσι και ωραία φύση.(προπάντων).

Θα "φάω" καλά κύριε Kman2 ;;;

:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα "φάω" καλά κύριε Kman2 ;;;

:hi:

Εννοείται.Ανάλογα βέβαια και με ηλικία,εμφάνιση εισόδημα,παραμύθι.Πολωνία όλοι γαμάνε ακόμα και οι τετράποδοι.
Οι γκόμενες είναι απελπισμένες και κάνουν διακρίσεις σε βάρος των ντόπιων αντρών τους οποίοιους κερατώνουν αγρίως χωρίς ενδοιασμούς.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Με την γλώσσα τι ισχύει ;;

Εννοώ, προτείνετε να ξεκινήσω ταχύρρυθμα την γλώσσα ή να την ψάξω και με τα ... Αγγλικά ;;

Γερμανικά μιλάνε αυτοί ;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με την γλώσσα τι ισχύει ;;

Εννοώ, προτείνετε να ξεκινήσω ταχύρρυθμα την γλώσσα ή να την ψάξω και με τα ... Αγγλικά ;;

Γερμανικά μιλάνε αυτοί ;;

Tα πολωνικά είναι must.Από τις γκόμενες που είχα μόνο δύο μιλούσαν αγγλικά.Με τα πολωνικά χτυπάς και χωριά που είναι το ζουμί της υπόθεσης.
Οι γκόμενες στα χωριά είναι αρκετά πρωτόγωνες συχνάζουν στα πανηγύρια ακούνε ντίσκο πόλο φοράνε ξέκωλα ή κολλητά πίνουν βότκα και γουστάρουν τους κλαρίν.
Συνήθως έχουν παντρευτεί πριν τα 22 αλλά αυτό δε σημαίνει οτι υποφέρουν από μονογαμισμό είναι ανοιχτές στις προκλήσεις.Οι Πολωνέζες είναι αυτό που θα λέγαμε τολμηρές γυναίκες παίρνουν πρωτοβουλίες και ερωτεύονται σε dt.
Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο μέρος από το πολωνικό χωριό όσες φορές με έφερε γκόμενα εκεί καύλωσα αμέσως.Ξεφεύγεις τελείως μιλάμε άλλη φάση.Τους πρώτους που συναντάς το πρωί είναι οι μεθυσμένοι στους δρόμους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έγινε, ευχαριστώ  :thumbsup:

Εμένα τα πολωνικά είναι μέτρια έως χάλια αλλά αρκούν για βασική επικοινωνία και με αυτά γάμησα τις περισσότερες.Και τώρα πριν μια βδομάδα που πήγα Κατοβίτσε πολωνικά μιλούσα με τη γκόμενα.Αυτές που ξέρουν αγγλικά συνήθως έχουν παραπάνω φιλοδοξίες πολωνικά μόνο μιλάνε βασικά οι ΜΙΛΦς και οι τελείως χωριό φάση που είναι και οι κυριότεροι στόχοι.
Αν πέσεις σε ΜΙΛΦ είσαι τυχερός αν το πέος σου δε λιώσει από το απεριόριστο τσιμπούκωμα.Δε σταματάνε ποτέ κανονική βιομηχανία.Με το που ξυπνάνε η πρώτη κίνηση που κάνουνε είναι να ψαχουλέψουν το σλιπ σου και να τον πάρουν μπούκι για την πρώτη πρωινή πίπα για να πάει καλά η μέρα.Θες δε θες το τσιμπούκι πέφτει ανελέητο.
Μετά μαγειρεύουν πρωινό φορώντας το στρινγκ και μια κοντή μπλούζα όπως κάνουν και οι Τσέχες οπότε συνήθως μετά το πρωινό πάλι γαμήσι πέφτει.Συνήθως μετά από σπίτωμα από Πολωνέζα σπάνια εγκαταλείπεις πλέον το σπίτι της.Είναι μόνο φαί,γαμήσι,τσιμπούκι,ύπνος.Εκτός αν σε πάει κέντρο να σου γνωρίσει τις φίλες της ή καμιά βόλτα στα περίχωρα για public χούφτωμα.
Δε μπορώ να πω οτι είναι άσχημα από αντρικής σκοπιάς.

Πολωνικά έμαθα μέσα από το τσατάρισμα με site όπως wp.pl όπου μιλούσα με γκόμενες και με λεξικό Collins polish dictionary,dict.pl και μια μέθοδο Colloquial polish.Ηξερα όμως τσέχικα που βοήθησαν πολύ γιατί πολλές λέξεις είναι ίδιες.

Με τα πολωνικά έχεις και το πρόσθετο πλεονέκτημα οτι οι άλλοι οι μαλάκες ξένοι στο χώρο που στήνουν αυτί να ακούσουν τι λες δεν καταλαβαίνουν τι λες.Αμα άκουγαν οτι τους προτείνεις zakupy(ψώνια) με αντάλλαγμα hot νύχτες θα σε παλούκωναν.
Το ίδιο ισχύει και με τις Τσέχες.Τσέχικα πολωνικά ρωσικά είναι must για τα μοντέρνα ευρωκαμάκια και τους σπόνσορες.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Εμένα τα πολωνικά είναι μέτρια έως χάλια αλλά αρκούν για βασική επικοινωνία και με αυτά γάμησα τις περισσότερες.Και τώρα πριν μια βδομάδα που πήγα Κατοβίτσε πολωνικά μιλούσα με τη γκόμενα.Αυτές που ξέρουν αγγλικά συνήθως έχουν παραπάνω φιλοδοξίες πολωνικά μόνο μιλάνε βασικά οι ΜΙΛΦς και οι τελείως χωριό φάση που είναι και οι κυριότεροι στόχοι.
Αν πέσεις σε ΜΙΛΦ είσαι τυχερός αν το πέος σου δε λιώσει από το απεριόριστο τσιμπούκωμα.Δε σταματάνε ποτέ κανονική βιομηχανία.Με το που ξυπνάνε η πρώτη κίνηση που κάνουνε είναι να ψαχουλέψουν το σλιπ σου και να τον πάρουν μπούκι για την πρώτη πρωινή πίπα για να πάει καλά η μέρα.Θες δε θες το τσιμπούκι πέφτει ανελέητο.
Μετά μαγειρεύουν πρωινό φορώντας το στρινγκ και μια κοντή μπλούζα όπως κάνουν και οι Τσέχες οπότε συνήθως μετά το πρωινό πάλι γαμήσι πέφτει.Συνήθως μετά από σπίτωμα από Πολωνέζα σπάνια εγκαταλείπεις πλέον το σπίτι της.Είναι μόνο φαί,γαμήσι,τσιμπούκι,ύπνος.Εκτός αν σε πάει κέντρο να σου γνωρίσει τις φίλες της ή καμιά βόλτα στα περίχωρα για public χούφτωμα.
Δε μπορώ να πω οτι είναι άσχημα από αντρικής σκοπιάς.

Που είναι καλύτερα για μόνιμη διαμονή ;; Να προτιμήσω επαρχία ή κάπου πιο κεντρικά λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες ;;

Για τις Πολωνέζες δεν με ενδιαφέρει, καθώς μόλις με δουν και χωρίς να μου αρέσει να περιαυτολογώ, θα βαράνε μαλακία από μόνες τους ...

Θέλω να συνεννοούμαι όμως για να κάνω το παιχνίδι μου ...  :huh:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Που είναι καλύτερα για μόνιμη διαμονή ;; Να προτιμήσω επαρχία ή κάπου πιο κεντρικά λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες ;;

Για τις Πολωνέζες δεν με ενδιαφέρει, καθώς μόλις με δουν και χωρίς να μου αρέσει να περιαυτολογώ, θα βαράνε μαλακία από μόνες τους ...

Θέλω να συνεννοούμαι όμως για να κάνω το παιχνίδι μου ...  :huh:

Συστήνω Wielkopolska μεγάλη πόλη(Πόζναν) όπου μαζεύονται όλες οι μουνάρες της Πολωνίας,ντόπιες και εκατοντάδες χιλιάδες φοιτήτριες όπως και οι γκόμενες των γύρω χωριών ή εναλλακτικά κάτω Σλάσκιε(Βρότσλαβ επίσης τεράστια φοιτητούπολη) με πιο μπάζες αλλά πολύ πιο εύκολες ανοιχτές γκόμενες.Στις πόλεις αυτές ο γκομενικός πληθυσμός συνεχώς ανανεώνεται έρχεται κάθε χρόνο νέο κρέας διψασμένο για τα φώτα της μεγάλης πόλης και το νέο πούτσο.Τα κλαμπ είναι όλα στο κέντρο δίπλα δίπλα και κάθε νύχτα ανοιχτά και γεμάτα με φοιτητικά πάρτυ οι πιθανότητες να μείνει κάποιος αγάμητος είναι μηδενικές.
Ενας ξένος κάτω των 35 με άνω των 2000 ευρώ το μήνα και μόνιμη κατοικία Πολωνία δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα αποφύγει να γαμάει μια καινούργια γκόμενα κάθε 2 βδομάδες και λίγο είναι.

Εμφανισιακά αυτό που γουστάρουν οι Πολωνέζες είναι ο Βαλκάνιος βοσκός στο μαυριδερό με κάπως έντονα πιο αραβικά χαρακτηριστικά στυλ Καλίδη π.χ.Με τέτοια φάτσα γαμείς και δέρνεις Πολωνία.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom