Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Τελευταία φορά το Φεβρουάριο στη Κρακωβία πήρα μια 12άδα Durex Jeans με 5,75Ευρώ χρέωση στη κάρτα μου...
Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα απο τα Hondos Center ακριβώς τα ίδια με 8,80 Ευρώ :headbang: :headbang: :headbang:
Ακόμα και φίλος μου στη Σουηδία άκουσε τη τιμή και σοκαρίστηκε... :headbang: :headbang: :headbang:

Το ζήτημα είναι, αν τελικά τις χρησιμοποίησες ... όλες !!!

:rockon:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε σαν Έλληνες υπάρχει η οξυδέρκεια σε δύσκολο περιβάλλον να χειριστεί σωστα η καταστάση και να κρατήθούν ισορροπίες! Ένα μεγάλο plus στην μόνιμη κατοικία σε ανατολική χώρα είναι πως δεν θα κυκλοφοράν περίεργοι Μουσουλμάνοι στους δρόμους και τα ΜΜΜεταφοράς ! Μπαίνεις στο τράμ και όλοι είναι ΑΣΠΡΟΙ!! Είναι σοβαρό κίνητρο για μετανάστευση!  
Εγω δεν ειμαι ρατσιστης οποτε δε με ενοχλουν οι ξενοι,το μεσο αι κιου του ελληνα ειναι πολυ κατω του μετριου οποτε τις παπαριες του κμαν περι βαλκανιων πουτσαραδων δε τις συμμεριζομαι,αν ο κμαν ηταν βαλκανιος πουτσαρας θα κρατουσε τις ισοροπιες και δεν θα φαινονταν στα 40 του 65χρονος,εγω ειμαι στην ιδια ηλικια με τον κμαν και μπορω να γαμησω μουναρα 20χρονη χωρις λεφτα.
Η διαφορα μου με το κμαν ειναι οτι παντα προσεχα τον εαυτο μου δεν κοιμονουν 3 ωρες να τρωω πιτσα για πρωινο για να τα προλαβω ολα.
Μυριζομαι οτι και συ στην ιδια ροτα με τον κμαν πας οποτε προσεχε μην εγω στα 60 μου γαμαω 20αρες και συ πας πληρωνεις 200αρια  στο μελλον

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τελευταία φορά το Φεβρουάριο στη Κρακωβία πήρα μια 12άδα Durex Jeans με 5,75Ευρώ χρέωση στη κάρτα μου...

Αδιάβαστο σε βρίσκω τύπε και τζάμπα χαλάς τα λεφτά σου σε μαλακίες
Ο αρχηγός έχει γράψει ότι εμείς οι νέοι δε χρειαζόμαστε πάντα καπότες γιατί έχουμε γερό ανοσοποιητικό.

Μην κάνεις το λάθος να τον χώσεις χωρίς προφυλακτικό.Οσο είσαι νέος με γερό ανοσοποιητικό δεν έχεις πάντα συνέπειες αλλά μετά αρπάζεις ό,τι κουβαλάνε.

Ακάποτο γαμήσι σε ζεστό σλαβικό μουνάκι και μετά Fanta.  :rockon:

οποτε τις παπαριες του κμαν περι βαλκανιων πουτσαραδων δε τις συμμεριζομαι,

[size=20pt]BAN[/size]  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αδιάβαστο σε βρίσκω τύπε και τζάμπα χαλάς τα λεφτά σου σε μαλακίες
Ο αρχηγός έχει γράψει ότι εμείς οι νέοι δε χρειαζόμαστε πάντα καπότες γιατί έχουμε γερό ανοσοποιητικό.

Ακάποτο γαμήσι σε ζεστό σλαβικό μουνάκι και μετά Fanta.  :rockon:

[size=20pt]BAN[/size]  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:
H Σλοβάκα έκανε τα πάντα για να γλιτώσω τα λεφτά μου :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά τι να κάνουμε είμαι σπάταλος τύπος... στις καπότες   :2funny: :2funny: :2funny:

Πέρα απο τη πλάκα κάπου στη δευτερη βραδιά μου είπε πως παίρνει χάπια! Και αγωνιζόταν συνεχώς να τον φάει χωρίς όπως και τη πρώτη βραδιά που δεν με ήξερε ούτε μισή ώρα! Εμένα η λογική μου είναι πως ότι κάνει με εμένα μπορεί να το έχει κάνει με Χ αριθμό αντρών!! Οπώτε προφυλακτικό πάντα και κυρίως σε όσες δεν το ζητάνε!!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εμένα η λογική μου είναι πως ότι κάνει με εμένα μπορεί να το έχει κάνει με Χ αριθμό αντρών!!

Τύπε,ο αρχηγός έχει πει ρητά πως όταν ξεκινάμε σλαβική εκστρατεία την λογική την αφήνουμε σπίτι μας.

"Πρέπει να επιβάλεις την παράνοιά σου στο περιβάλλον" kman 12/09/2015

Με πήρε πριν λίγο και το βυζαρούδικο Πολωνεζάκι τηλέφωνο και μου είπε ότι όποιος γράφει τέτοια πράγματα,μάλλον έχει βίτσιο να τον παίζει την ώρα που τα γράφει.
Μετά που είπε 100 φορές ότι αυτό με το σχολείο είναι videoclip και όχι αλήθεια.
Κάτι για καθολικισμούς και πατριωτισμούς..
Μου είπε και να σταματήσω να διαβάζω τέτοιες μαλακίες  :rolleyes:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τύπε,ο αρχηγός έχει πει ρητά πως όταν ξεκινάμε σλαβική εκστρατεία την λογική την αφήνουμε σπίτι μας.

"Πρέπει να επιβάλεις την παράνοιά σου στο περιβάλλον" kman 12/09/2015

Με πήρε πριν λίγο και το βυζαρούδικο Πολωνεζάκι τηλέφωνο και μου είπε ότι όποιος γράφει τέτοια πράγματα,μάλλον έχει βίτσιο να τον παίζει την ώρα που τα γράφει.
Μετά που είπε 100 φορές ότι αυτό με το σχολείο είναι videoclip και όχι αλήθεια.
Κάτι για καθολικισμούς και πατριωτισμούς..
Μου είπε και να σταματήσω να διαβάζω τέτοιες μαλακίες  :rolleyes:
Φίλε εκ Γερμανίας! Εγώ επιβάλλω τη δική μου ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ που δεν έρχεται σε αντίθεση με τις άνωθεν οδηγίες του αρχηγού!!!! Δεν ακολουθώ την παράνοια των γυναικών!
Και όσο για την επικοινωνία με τη δικιά σου πολωνέζα να ξέρεις το εξής! ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ,ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!

Αυτό είναι ΝΟΜΟΣ! Και μάλιστα γραμμένος με ΣΠΕΡΜΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ επιβάλλω τη δική μου ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ 
Στην Πολωνία αυτά έρχονται βέβαια σε πλήρη ταύτιση με τις Πολωνέζες αλλά και Τσεχοσλοβάκες! Μόνο σε λεπτομέρειες διαφέρουμε!Λεπτομέρειες του στύλ----> Καπότα ή όχι! Τσιμπούκι ή γαμήσι, Χυσιμο στο κώλο ή στη Μάπα! :rockon: :rockon: :rockon:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Στην Πολωνία αυτά έρχονται βέβαια σε πλήρη ταύτιση με τις Πολωνέζες αλλά και Τσεχοσλοβάκες! Μόνο σε λεπτομέρειες διαφέρουμε!Λεπτομέρειες του στύλ----> Καπότα ή όχι! Τσιμπούκι ή γαμήσι, Χυσιμο στο κώλο ή στη Μάπα! :rockon: :rockon: :rockon:

Κύριε γκλοκ εσείς είσθε στην Πολωνία ή στην Γερμανία ;;

Ή απλά κάνετε σεξοτουρισμό ;;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Φίλε εκ Γερμανίας! Εγώ επιβάλλω τη δική μου ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ που δεν έρχεται σε αντίθεση με τις άνωθεν οδηγίες του αρχηγού!!!! Δεν ακολουθώ την παράνοια των γυναικών!
Και όσο για την επικοινωνία με τη δικιά σου πολωνέζα να ξέρεις το εξής! ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ,ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!

Αυτό είναι ΝΟΜΟΣ! Και μάλιστα γραμμένος με ΣΠΕΡΜΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλε δεν είναι "δικιά μου" η Πολωνέζα,αν αυτό εννοούσες,ευτυχώς μάλιστα γιατί μιλάει πολύ και ντύνεται σαν να βγαίνει για πιάτσα,δε θα την άντεχα.
Είναι απλά καλό κονέ.

Αλλά μη το ξεφτιλίσουμε το θέμα.
Μόνο ότι 1η ώρα τις μαθαίνουν να χορεύουν στον στύλο και 2η ώρα πρακτική στο Πολωνικό τσιμπούκι δεν έχουμε γράψει ακόμη πως κάνουν στο σχολείο.

Ο kman postάρει videoclips από clubs με gο gο girls και μοντέλα και μας λέει "να τι γαμάει ο μέσος Πολωνός" :rolleyes:
Για το videoclip με το σχολείο,μην τα ξαναλέμε,γελάει ο κόσμος..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αλλά ακόμα και σε αυτές τις πόλεις οι τριαντάρες απο τα περίχωρα ενώ φαινομενικά φοράν καλτσόν για τα μάτια των αμύητων , πιο πιθανό είναι να είναι ζαντιεροειδή χωρίς καν κιλοτάκι απο μέσα! Μου τα έστελνε η παντρεμένη πέρσι και δεν τα πίστευα! Μου έλεγε...Να πως πάω δουλειά....
Θέλω Fidele να μου επιβεβαιώσει το παραπάνω που είπα το πρωί! Είναι ο insider μας! Ο άνθρωπος που θα μας αποκαλύψει τα απόκρυφα μυστικά των Πολωνέζων!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κύριε γκλοκ εσείς είσθε στην Πολωνία ή στην Γερμανία ;;

Ή απλά κάνετε σεξοτουρισμό ;;
Μένω προς το παρόν Ρόδο μέχρι να με εξορίσει κι εμένα το ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ!

Στις ανατολικές χώρες πάω από 3-35 μέρες τα τελευταία 8 χρόνια για διάφορους λόγους γύρω απο το σέξ(είτε σε πρώην γκόμενες, είτε να χτυπίσω νέες!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Μένω προς το παρόν Ρόδο μέχρι να με εξορίσει κι εμένα το ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ!

Στις ανατολικές χώρες πάω από 3-35 μέρες τα τελευταία 8 χρόνια για διάφορους λόγους γύρω απο το σέξ(είτε σε πρώην γκόμενες, είτε να χτυπίσω νέες!

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Θέλω Fidele να μου επιβεβαιώσει το παραπάνω που είπα το πρωί! Είναι ο insider μας! Ο άνθρωπος που θα μας αποκαλύψει τα απόκρυφα μυστικά των Πολωνέζων!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Πολυ κλο κλο και απο τηγανιτα τιποτα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πολυ κλπ κλπ και απο τηγανιτα τιποτα
Ένταξι δεν είπα κιόλας οτι δαχτυλιάζονται την ώρα που τους μιλάς για θέματα της δουλειάς στο πόστο τους!
Αλλά αν είσαι Βαλκάνιος υπερπουτσιστής στο διάλειμα για φαγητό μπορείς να ρίξεις έναν στη τουαλέτα!! Εγώ αν είμουν εκεί αυτό θα κυνηγούσα μόνο! Αν και πιστευω θα κατέληγα να πηδάω την προησταμένη στο γραφείο της....
Πολωνία όλα είναι πολύ πιο διαφορετικά απ'οτι δείχνουν!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αλλά αν είσαι Βαλκάνιος υπερπουτσιστής στο διάλειμα για φαγητό μπορείς να ρίξεις έναν στη τουαλέτα!! Εγώ αν είμουν εκεί αυτό θα κυνηγούσα μόνο! Αν και πιστευω θα κατέληγα να πηδάω την προησταμένη στο γραφείο της....

Τύπε,εγώ θα γαμούσα και το γραφείο της  :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τύπε,εγώ θα γαμούσα και το γραφείο της  :rockon:
Δεν μπορείς να καταλάβεις το παίγνιο! Θα σου το επιβεβαιώσει ο υπεράρχοντας!

Όταν μια δυτική γκόμενα πάει στη δουλειά ντύνεται σοβαρά βάζει κιλοτάκι με σεμνά ρούχα και πάει να ΔΟΥΛΕΨΕΙ!
Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ αλλά και γενικά όλες οι Σλάβες βάζουν ένα στριγκάκι βελούδινο ωστε όταν κουνιούνται στη καρέκλα να τρίβεται και να τις ερεθίζει! Ποτέ μα ποτέ ΣΛΑΒΑ στη δουλεια δεν θα ενοχληθεί αν της στείλεις μύνημα του στύλ "Τώρα θα ήθελα να σου έβαζα δάχτυλο και να μου έπερνες πίπα κάτω απο το γρεφείο σου!!!!! Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε είχε σχέση με Σλάβα εξ αποστάσεως που είχε δουλειά γραφείου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Και θέλω να ρωτήσω τον μέγα άρχοντα τι γίνετε με τις υπόλοιπες που έχουν πιο λαικές δουλειές! Έχω μαυρα μεσάνυχτα...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ένταξι δεν είπα κιόλας οτι δαχτυλιάζονται την ώρα που τους μιλάς για θέματα της δουλειάς στο πόστο τους!
Πολωνία όλα είναι πολύ πιο διαφορετικά απ'οτι δείχνουν!

Ελα μωρε με τις ξενερωτες εκει περα :grin: Μου χουν πει οτι δε γουσταρουν βαλκανιους αυτες  :vomit:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μου χουν πει οτι δε γουσταρουν βαλκανιους αυτες  :vomit:
Πολύ ΘΕΤΙΚΟ οτι στο έχουν ΠΕΙ!!!

Εμένα η παντρεμένη μου έλεγε πως είναι ευτυχισμένη με το γάμο της!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βαλκάνιοι ο δρόμος είναι ανοιχτός :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom