kman που προτεινεις για καμακι
α.δουλεια
β. μπαρακια
γ.δρομος
Παντού καλά είναι.Εγώ συνήθως αράζω Γκαλέρια(κάθε πόλη έχει ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο ακριβώς δίπλα στο σταθμό το Glowny),Glowny,PKS(κεντρικός σταθμός των λεοφωρείων) και κέντρο σε καφέ.Δεν υπάρχει περίπτωση να λαθέψεις.Πέρυσι π.χ. σε μια τσάρκα Κράκωβ σε 5 ώρες σε αυτά τα μέρη τσίμπησα 7-8 τηλέφωνα από πολύ αξιόλογες γκόμενες.Εχει πολύ καμάκι αρκεί να μη βαριέσαι και να έχεις δυνάμεις.
Τώρα μου κόβονται τα πόδια δεν έχω την ενέργεια που είχα παλιά και δεν μπορώ να σταθώ τόσο καλά.Πέρυσι χάιδεψα άπειρα μπούτια από συνταξιδιώτισσες με το λεωφορείο μεταξύ Przemysl-Lodz.Εφευγε η μία ερχόταν η άλλη αφού είχα πάρει το τηλέφωνο και σε λίγο είχα το χέρι στα μπούτια της.Δεν προβάλλουν μεγάλη αντίσταση συνήθως σε προσκαλούν να κάτσεις δίπλα σου.
Πολωνία λίγο εμφανίσιμος να είσαι και ξένος έχεις βγάλει γκόμενα σε 2 μέρες.
Πολωνία οι γκόμενες είναι συχνά μόνες δεν είναι σε παρέες με κοπέλες ή άντρες όπως στη Γερμανία,Ελλάδα κτλ.Θέλουν συνέχεια να είναι προσβάσιμες στο καμάκι.Πάντα βλέπεις γκόμενες έξω από τα μαγαζιά να καπνίζουν μόνες τους να περιμένουν το Βαλκάνιο καβαλάρη να τις σώσει.
Πρέπει να έχεις και κάποιο λέγειν να είσαι γενικά smooth που λένε να τα φέρνεις όλα μαλακά να μην είσαι εριστικός,κριτικός κτλ στις Σλάβες δεν αρέσουν οι επικριτικοί γκρινιάρηδες,τσιγκούνηδες άντρες.Θέλουν να τις παίρνεις όπως είναι mental,θεόμουρλες με συνεχείς διάθεσης και να μην κάνεις καμία κριτική.Χορεύει με έναν Πολωναρά δίπλα σου και του δίνει γλωσσόφυλα?Πιάνεις και εσύ τον κώλο της φίλης της και δεν υπάρχει παρεξήγηση.Κάπως έτσι δουλεύουν τα πράγματα στις σλαβικές χώρες είναι κοινόβιο όλες πηδιούνται με όλους δεν πρέπει να είσαι κτητικός μαλάκας να δίνεις αξία στις γκόμενες όπως οι Ελληνες,νοτιοευρωπαίοι Αραβες γενικά ούτε να τους περιορίζεις την ελευθερία.
Οι Σλάβες είναι ελεύθερα πουλιά πεταλούδες πάνε εδώ και εκεί.Φεύγουν με το σπέρμα σου στα χείλια τους και φιλάνε τον Αράπη.
Ας πούμε πάει ένας Βαλκανιοπέουλας Βρότσλαβ μένει σε διαμέρισμα airnb με 20 ευρώ τη μέρα στο κέντρο και όλη μέρα αλητεύει κεντρική πλατεία και στα καφέ γύρω.Τη νύχτα χυπάει στα κλαμπ της πλατείας και τις γκόμενες που γυρνάνε από τα κλαμπ.Βρίσκω αδύνατο πώς δε θα γαμήσει σε 3 μέρες.Μιλάμε να είναι κάτω των 35 και να έχει 1000 ευρώ για μια βδομάδα διακοπές.Είναι πάρα πολύ εύκολο δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολο είναι.Είναι ας πούμε 10 φορές πιο εύκολο από Ελλάδα Γκάζι π.χ.Καμία σχέση.Απειρες ανοιχτές γκόμενες,χιλιάδες στόχοι.
Υπόψιν οτι οι Πολωνέζες πίνουν πολύ ίσως περισσότερο από κάθε άλλη εθνικότητα στην Ευρώπη και τότε γίνονται σόδομα και γόμορα.Εχω σκίσει άπειρα παντελόνια,φούστες,καλσόν με τα δαχτυλιάσματα τρύπες συνήθως ανοίγω.
Αν είσαι άνω των 40 οι Πολωνέζες περιμένουν καθαρό ρευστό.Πέρυσι σε μια νύχτα Κατοβίτσε μου έφυγαν 300 ευρώ σε κεράσματα.Είχα όμως γύρω όλα τα πιπινάκια ελεύθερα πιασίματα τα πάντα.Ζητάνε όλες λεφτά ακόμα και οι παντρεμένες.Συχνά οι άντρες τους τις έχουν στη δίαιτα και ξοδεύουν μόνο για την πάρτη τους.
Οι Πολωνές στα κλαμπ είναι κάπως έτσι.Καστανές,ξανθές κάνουν συναγωνισμό ποια θα σε καυλώσει περισσότερο να την προτιμήσεις.Χορεύουν σαν παλαβές καμία σχέση με Δυτικές.Τραβάνε αμέσως την προσοχή.