Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Θυμάμαι την βραδιά που βγήκαμε έξω στο Lοuisa πριν 2 χρόνια! Είμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και όλο το σύμπαν γύριζε γύρω μας! Σε κάποια φάση σήκωσα το κεφάλι να σας δω και εσύ είχες καμακώσει τη ψηλή νταρντάνα στη γωνία! Ο άλλος με την μικρή απο το χωριό κι εγώ με τη παντρεμένη! Εκείνο το βράδι μπορούσαμε και το τρία στα τρία! Η ψηλή δεν σου έκατσε απο ατυχία ενώ η παντρεμένη μου έκατσε απο τύχη και βέβαια απο τις πληροφορίες Κμαν οτι άλλα λένε και άλλα εννοούν!!! :rockon:

Mε εκεινη βγαιναμε ενα διαστημα, μια δυο τρεις φορες αλλα βαρεθηκα και το κοψα. Αν εβγαινα για κανα εξαμηνο μπορει μετα να μου εκανε την τιμη και τη χαρη η πριγκηπισα αν με ενεκρινε.
Εδω θα κατσουν καποια στιγμη, αλλα μετα απο τοσο πρηξιμο και σπαζαρχιδιαση που λες αι σιχτιρ καλυτερα να τον κοψω να ησυχασουμε . Καταντα ασυμφορο ,δηλαδη το κοστος ειναι μεγαλυτερο απο το οποιο οφελος .

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Mε εκεινη βγαιναμε ενα διαστημα, μια δυο τρεις φορες αλλα βαρεθηκα και το κοψα. Αν εβγαινα για κανα εξαμηνο μπορει μετα να μου εκανε την τιμη και τη χαρη η πριγκηπισα αν με ενεκρινε.
Εδω θα κατσουν καποια στιγμη, αλλα μετα απο τοσο πρηξιμο και σπαζαρχιδιαση που λες αι σιχτιρ καλυτερα να τον κοψω να ησυχασουμε . Καταντα ασυμφορο ,δηλαδη το κοστος ειναι μεγαλυτερο απο το οποιο οφελος .
Εμένα μου πήρε κάτι μέρες.. Πρέπει να έβρισκες ένα τρόπο να "εκβίαζες" την κατάσταση!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εμένα μου πήρε κάτι μέρες.. Πρέπει να έβρισκες ένα τρόπο να "εκβίαζες" την κατάσταση!

Aλλη περιπτωση η μια αλλη η αλλη. Εσενα ηταν μια τσουρκα παντρεμενη που απλα ειχε βαρεθει το γαμο και ηθελε περιπετειες. Ειχε μεινει και Ελλαδα, ηταν αλλιως τα πραγματα.
Αυτη παλι που γνωρισα ενα κοριτσακι εκει απ το χωριο που σπουδασε και ηρθε να δουλεψει σε πολυεθνικη 25 χρονων και εψαχνε σοβαρες σχεσεις γαμους κλπ. Εγω αν δω οτι κατι δε παει δε καθομαι να το εκβιασω και να χαλαω τη ζαχαρενια μου. Πας να γαμησεις ωστε να ηρεμησεις και να χαλαρωσεις δε πας να σου σπασουν τα νευρα. Αν ειναι να προερθει ετσι το γαμησι , και να γινει δε θα το ευχαριστηθω, μετα δεν το θελω εγω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Aλλη περιπτωση η μια αλλη η αλλη. Εσενα ηταν μια τσουρκα παντρεμενη που απλα ειχε βαρεθει το γαμο και ηθελε περιπετειες. Ειχε μεινει και Ελλαδα, ηταν αλλιως τα πραγματα.
Αυτη παλι που γνωρισα ενα κοριτσακι εκει απ το χωριο που σπουδασε και ηρθε να δουλεψει σε πολυεθνικη 25 χρονων και εψαχνε σοβαρες σχεσεις γαμους κλπ. Εγω αν δω οτι κατι δε παει δε καθομαι να το εκβιασω και να χαλαω τη ζαχαρενια μου. Πας να γαμησεις ωστε να ηρεμησεις και να χαλαρωσεις δε πας να σου σπασουν τα νευρα. Αν ειναι να προερθει ετσι το γαμησι , και να γινει δε θα το ευχαριστηθω, μετα δεν το θελω εγω.
Θα συμφωνήσω πως , ενώ κι εγώ γουστάρω την Γυναίκα να είναι καργίολα και να μου ψήνει το ψάρι στα χείλι για να κολλήσω, ο Πολωνικός τρόπος είναι άκυρος και εκνευριστικός! Ποτέ δεν μπορείς να κολλήσεις με μια Πολωνέζα εκτός απο τον τρόπο που λέει ο Κμαν! Να τα προσφέρουν όλα μα όλα! Αλλά κι αυτό έχει ημερομηνία λήξης!
Το Ουκρανικό "καριολίκι" είναι το πιο πετυχημένο και τεσταρισμένο! Δεν ξέρω για το Ρουμάνικο! Αλλά για να είναι εκεί ο τρισμέγιστος Νταβαριτσ μάστερ σε αυτό το είδος κάτι θα ξέρει!
Το Ρώσικο είναι και αυτό πολύ αψυχολόγητο αλλά είναι πιο αρχοντικό! Δεν είναι γλοιώδες!
Μιλάω για τις γυναικίες τακτικές που μπορούν να κάνουν έναν άντρα να κολήσει με μια γυναίκα και να την επιθυμεί για έναν απροσδιόριστο λόγο παραπάνω απο άλλες!!! Αυτό που λαικά λέμε καψούρα!!!!   

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνοί βλάχοι(rednecks) με τα κλασσικά πολωνικά κωλαράκια που κυκλοφορούνε.Ετσι είναι το λουκ από τις γκόμενες στα χωριά.

Συνήθως οι Πολωνοί γουστάρουν να βλέπουν πολωνικά κωλαράκια να κουνιούνται.

Τέτοιους γεμάτους κώλους και βυζάρες δε βρίσκεις πουθενά αλλού στο σλαβικό κόσμο.

Εδώ πώς Πολωνέζες επαγγελματίες(αρχιτέκτων,οδοντίατρος,μοντέλο γεμίζουν τα νυχτερινά κλαμπ του Κατοβίτσε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με ποιο τρόπο παίζετε μπάλα με τα μουνιά και πως τα φλερτάρετε ;;

Μιλάμε πάντα για Πολωνέζες ;;

Παίζει "επίθεση" και από αυτές ;;

Κάνουν πρώτα κίνηση από μόνες τους ;;

Καλημέρες !!

:hi:

Είναι πολύ εύκολο.Οι γκόμενες είναι πολύ ομιλητικές.Σπάνια κάνουν κίνηση πρώτες εκτός αν γουστάρουν πολύ και είσαι πολύ συνεσταλμένος(όπως οι Κινέζοι κτλ).
Ολες οι Πολωνέζες φλερτάρουνε είναι πολύ εύκολο διότι συνήθως δεν το κλείνουνε και λάθη στο καμάκι να κάνεις σε διορθώνουνε.Δεν είναι οτι πρέπει να κάνεις καμιά ιδιαίτερη κίνηση απλά να μιλάς.
Η Πολωνία είναι το πιο εύκολο τερραίν για καμάκι στην ΕΕ.Κλαμπ όπως το 22,Czekolada στο Πόζναν,Pomaranca,Energy2000 Κατοβίτσε,Cherry στο Βρότσλαβ είναι απλά ναοί δεν υπάρχουν την υπόλοιπη Ευρώπη τέτοιοι καμακότοποι.
Τώρα έχω μεγαλώσει αρκετά και έχω χάσει τη δεινότητά μου.Το 2008 πάντα έκανα φάσεις στα πολωνικά κλαμπ βέβαια για να λέμε την αλήθεια μέχρι τότε η Τσεχία ήταν καλύτερη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Κμαν μην ανησυχείς, είσαι τριχωτός εσύ. Παίζει μπάλα το βαλκανικό σου γενετικό υπόβαθρο...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Είναι πολύ εύκολο.Οι γκόμενες είναι πολύ ομιλητικές.Σπάνια κάνουν κίνηση πρώτες εκτός αν γουστάρουν πολύ και είσαι πολύ συνεσταλμένος(όπως οι Κινέζοι κτλ).
Ολες οι Πολωνέζες φλερτάρουνε είναι πολύ εύκολο διότι συνήθως δεν το κλείνουνε και λάθη στο καμάκι να κάνεις σε διορθώνουνε.Δεν είναι οτι πρέπει να κάνεις καμιά ιδιαίτερη κίνηση απλά να μιλάς.
Η Πολωνία είναι το πιο εύκολο τερραίν για καμάκι στην ΕΕ.Κλαμπ όπως το 22,Czekolada στο Πόζναν,Pomaranca,Energy2000 Κατοβίτσε,Cherry στο Βρότσλαβ είναι απλά ναοί δεν υπάρχουν την υπόλοιπη Ευρώπη τέτοιοι καμακότοποι.
Τώρα έχω μεγαλώσει αρκετά και έχω χάσει τη δεινότητά μου.Το 2008 πάντα έκανα φάσεις στα πολωνικά κλαμπ βέβαια για να λέμε την αλήθεια μέχρι τότε η Τσεχία ήταν καλύτερη.

kman που προτεινεις για καμακι

α.δουλεια

β. μπαρακια

γ.δρομος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kman που προτεινεις για καμακι

α.δουλεια

β. μπαρακια

γ.δρομος

Παντού καλά είναι.Εγώ συνήθως αράζω Γκαλέρια(κάθε πόλη έχει ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο ακριβώς δίπλα στο σταθμό το Glowny),Glowny,PKS(κεντρικός σταθμός των λεοφωρείων) και κέντρο σε καφέ.Δεν υπάρχει περίπτωση να λαθέψεις.Πέρυσι π.χ. σε μια τσάρκα Κράκωβ σε 5 ώρες σε αυτά τα μέρη τσίμπησα 7-8 τηλέφωνα από πολύ αξιόλογες γκόμενες.Εχει πολύ καμάκι αρκεί να μη βαριέσαι και να έχεις δυνάμεις.
Τώρα μου κόβονται τα πόδια δεν έχω την ενέργεια που είχα παλιά και δεν μπορώ να σταθώ τόσο καλά.Πέρυσι χάιδεψα άπειρα μπούτια από συνταξιδιώτισσες με το λεωφορείο μεταξύ Przemysl-Lodz.Εφευγε η μία ερχόταν η άλλη αφού είχα πάρει το τηλέφωνο και σε λίγο είχα το χέρι στα μπούτια της.Δεν προβάλλουν μεγάλη αντίσταση συνήθως σε προσκαλούν να κάτσεις δίπλα σου.
Πολωνία λίγο εμφανίσιμος να είσαι και ξένος έχεις βγάλει γκόμενα σε 2 μέρες.
Πολωνία οι γκόμενες είναι συχνά μόνες δεν είναι σε παρέες με κοπέλες ή άντρες όπως στη Γερμανία,Ελλάδα κτλ.Θέλουν συνέχεια να είναι προσβάσιμες στο καμάκι.Πάντα βλέπεις γκόμενες έξω από τα μαγαζιά να καπνίζουν μόνες τους να περιμένουν το Βαλκάνιο καβαλάρη να τις σώσει.
Πρέπει να έχεις και κάποιο λέγειν να είσαι γενικά smooth που λένε να τα φέρνεις όλα μαλακά να μην είσαι εριστικός,κριτικός κτλ στις Σλάβες δεν αρέσουν οι επικριτικοί γκρινιάρηδες,τσιγκούνηδες άντρες.Θέλουν να τις παίρνεις όπως είναι mental,θεόμουρλες με συνεχείς διάθεσης και να μην κάνεις καμία κριτική.Χορεύει με έναν Πολωναρά δίπλα σου και του δίνει γλωσσόφυλα?Πιάνεις και εσύ τον κώλο της φίλης της και δεν υπάρχει παρεξήγηση.Κάπως έτσι δουλεύουν τα πράγματα στις σλαβικές χώρες είναι κοινόβιο όλες πηδιούνται με όλους δεν πρέπει να είσαι κτητικός μαλάκας να δίνεις αξία στις γκόμενες όπως οι Ελληνες,νοτιοευρωπαίοι Αραβες γενικά ούτε να τους περιορίζεις την ελευθερία.
Οι Σλάβες είναι ελεύθερα πουλιά πεταλούδες πάνε εδώ και εκεί.Φεύγουν με το σπέρμα σου στα χείλια τους και φιλάνε τον Αράπη.

Ας πούμε πάει ένας Βαλκανιοπέουλας Βρότσλαβ μένει σε διαμέρισμα airnb με 20 ευρώ τη μέρα στο κέντρο και όλη μέρα αλητεύει κεντρική πλατεία και στα καφέ γύρω.Τη νύχτα χυπάει στα κλαμπ της πλατείας και τις γκόμενες που γυρνάνε από τα κλαμπ.Βρίσκω αδύνατο πώς δε θα γαμήσει σε 3 μέρες.Μιλάμε να είναι κάτω των 35 και να έχει 1000 ευρώ για μια βδομάδα διακοπές.Είναι πάρα πολύ εύκολο δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολο είναι.Είναι ας πούμε 10 φορές πιο εύκολο από Ελλάδα Γκάζι π.χ.Καμία σχέση.Απειρες ανοιχτές γκόμενες,χιλιάδες στόχοι.
Υπόψιν οτι οι Πολωνέζες πίνουν πολύ ίσως περισσότερο από κάθε άλλη εθνικότητα στην Ευρώπη και τότε γίνονται σόδομα και γόμορα.Εχω σκίσει άπειρα παντελόνια,φούστες,καλσόν με τα δαχτυλιάσματα τρύπες συνήθως ανοίγω.

Αν είσαι άνω των 40 οι Πολωνέζες περιμένουν καθαρό ρευστό.Πέρυσι σε μια νύχτα Κατοβίτσε μου έφυγαν 300 ευρώ σε κεράσματα.Είχα όμως γύρω όλα τα πιπινάκια ελεύθερα πιασίματα τα πάντα.Ζητάνε όλες λεφτά ακόμα και οι παντρεμένες.Συχνά οι άντρες τους τις έχουν στη δίαιτα και ξοδεύουν μόνο για την πάρτη τους.

Οι Πολωνές στα κλαμπ είναι κάπως έτσι.Καστανές,ξανθές κάνουν συναγωνισμό ποια θα σε καυλώσει περισσότερο να την προτιμήσεις.Χορεύουν σαν παλαβές καμία σχέση με Δυτικές.Τραβάνε αμέσως την προσοχή.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα τελευταία 7 χρόνια έχω βρεθεί για διαφορετικούς λόγους σε αυτή τη χώρα 5 φορές σε 5 διαφορετικές πόλεις και θα προσπαθήσω να δώσω πλήρη εικόνα του τι βίωσα!

2007 Τόπος: Ostrow Wielkopolskie  Σκοπός Ταξιδιού: Επίσκεψη σε γκόμενα!

-Ή Πολωνέζα είχε μείνει 3 μήνες στο σπίτι μου και πήγα να την βρω στο Πρωτο μου ταξίδι ανατολική Ευρώπη στο μερος της και είμουν σχετικά ψαρωμένος! Με είχε σε στενό κλοιό στο σπίτι της με την μάνα της στο διπλανό δωμάτιο και συνεχώς με γνώριζε σε συγκενείς και φίλους και ασκούσε ανυπόφορη πίεση ακόμα και στο γαμήσι για γάμο! Σε μια βόλτα σε ένα κλαμπ αυτής της επαρχίας γινόταν ..κόλαση με τεράστια τρανσάδικα και κόσμο με λευκά γαντια και γυαλιά ηλίου το βράδι να χτυπιούνται! Είδα κάτι ξένους να ανταλάζουν ευκολά τηλέφωνα με μουνάρες Μπαργούμαν! Φευγοντας και εξηγώντας στη γκόμενα πως τελειώσαμε ..με έσπρωξε δυνατά και με κακία στο σταθμό των τραίνων...

2009 Τόπος: Πόζναν  Σκοπός Ταξιδιού: Τουριστική έκθεση στο Βερολίνο!

Όταν τελείωσε η έκθεση 3 φίλοι κάναμε ...απόβαση Πόζναν 3 μέρες για καμάκι!! Σε αυτή τη πόλη είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει ο Κμαν! Τρελό μπλέξιμο με τα μουνιά! Φασώματα για πλάκα τηλέφωνα από γκομενάκια λες και τα βρίσκαμε από τον κατάλογο ,ψωλοτριψήματα ,σαντουιτσόματα στο κλάμπ και ο ένας της παρέας φόρτωσε ένα απίστευτο μουνί με βυζάρες και χλιδάτο που το ξέσκισε όλο το βράδι! Έμένα με ζάλιζε με φασώματα η σερβιτόρα του ξενοδοχείου και την παράταγα για να βγω το βράδι!
Από τότε οι άλλοι 2 πήγαν 3-4 φορες Πόζναν με παρόμοιες επιτυχίες!

2010 Τόπος: Wroclaw  Σκοπός Ταξιδιού: Τουριστική έκθεση στη Πράγα!
Η παρέα του ...Πόζναν ένα χρόνο μετά την επιτυχία του Πόζναν επέστρεφε στη χώρα των πιο εύκολων γυναικών... Αυτά λέγαμε στο τραίνο! Στη πραγματηκότητα πολύ ...γλυκανάλατη πόλη! Πολλές γνωριμίες χωρίς όμως φασώματα! Πολύ ωραίες γκόμενες χωρίς όμως εμπιστοσύνη στον εαυτό τους! Επίσης άρκετά ζευγάρια Μαυρων με ντόπιες... Λύτρωση η επιστροφή στη ..Πράγα

2012 Τόπος: Krakow,Katowitce Σκοπός Ταξιδιού: Τουρισμός!
Ωραία πόλη η Κρακοβία με αξιοθέατα αλλά μέχρι εκεί!! Νυχτερινή ζωή στο κέντρο μηδαμινή! Πολλά μπάρ που μοιράζετε ο κόσμος με αποτέλεσμα να είναι όλα άδεια και οι γκόμενες αρνητικές για γνωριμίες πέρα από τις πολύ άσχημες!
Το Κατοβίτσε πόλη εργοτάξιο με καλή νυχτερινή ζωή αλλά πολύ μεγάλο Ρατσισμό που τον νιώσαμε! Διαστημικές γκόμενες(σαν Ουκρανίδες) που όταν την πέσαμε (με τον ένα φίλο της παρέας του Ποζναν) έρχονταν Πολωνοί και μας κάναν επιθέσεις φιλίας....

2014 Τόπος: Warsaw Σκοπός Ταξιδιού: Ενδιάμεσο πτήσης

2 μέρες στο Soffitel  και έξοδο στο Enklawa .. Ο φίλος μου φώρτωσε την πρώτη μέρα την τελευταία γκόμενα στο κλάμπ στις 4 που ήταν καλούλα!
Την επόμενη είμασταν  αόρατοι...

Τα συμπεράσματα δικά σας

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το παραπάνω ποστ είναι 2 χρόνια παλιό! Δεν έχω τα δυο πιο καινούργια ταξίδια στη Κρακωβία και τις επιτυχίες εκεί!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνία είναι και θέμα τύχης εκτός αν πας για καθαρό σπόνσορινγκ.Δεν έχεις σταθερά αποτελέσματα.Τσεχία είχα σταθερά αποτελέσματα αλλά η κατάσταση άλλαξε δραστικά μετά το 2007.
Αλλά αν είσαι έμπειρο καμάκι δεν ξέρω πολλά μέρη που να συγκρίνονται με δυνατότητες με Πολωνία.Εχω οργώσει όλες τις μείζονες και ελάσσονες πόλεις της Γερμανίας,άπειρες πόλεις σε Τσεχία,έχω πάει Αυστρία,πολλές φορές Ουγγαρία,Σλοβακία,Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία σε όλα τα θέρετρα Ελλάδα,Βουλγαρία η ευκολία της Πολωνίας στο live καμάκι daygame,nightgame δεν υπάρχει πουθενά.Μόνο κάποιες πόλεις της Τσεχίας συγκρίνονται κάπως αλλά η Τσεχία έχει σκατά νυχτερινή ζωή.
Εχω βέβαια και τεράστια εμπειρία 17 χρόνια καμάκι στο ανατολικό μπλοκ λίγοι έχουν τέτοια εποπτεία.
Ας πούμε 2008 κλείδωσα τη γκόμενα που είχε έρθει να με δει από το χωριό της στο ξενοδοχείο μετά από απέραντο γλυφοκώλι κατούρημα,την άφησα να ξεκουραστεί και ξεχύθηκα στα κλαμπ του Πόζναν.Θυμάμαι είχα πάει Pascha και σε ένα γειτονικό με ινδικό όνομα(υπάρχουν και τώρα).Εχασα τη μπάλλα με την ευκολία από τις Πολωνέζες και πόσο εύκολα ήταν τα κοννέ τα φασώματα να βγάλεις γκόμενα σε dt.Αφού χόρεψα στην πίστα διαδοχικά με 3,τσίμπησα 3 τηλέφωνα με προοπτικές γύρισα 4:00 στο ξενοδοχείο όπου η μικρή περίμενε κοιμώμενη έχοντας να ξυπνήσει 6:00 το πρωί αφού το λεωφορείο για το χωριό της έφευγε στις 7:00.Μόλις ξύπνησε αμέσως μου τον πήρε μποούκι αλλά έδιωξα το κεφάλι της από το ένδοξο βαλκανικό πέος αφού ήθελα να κοιμηθώ είχα κατακουραστεί με το ρεσιτάλ ταξιδιού από Γερμανία,γαμήσι,κλαμπ και ήθελα να προλάβω το τρένο των 10:20 για Γερμανία.Αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδα μετά μου ζήτησε οικονομική βοήθεια αποφάσισε να δουλέψει κωλόμπαρο Γερμανία και χρειαζόταν λεφτά για το πρώτο νοίκι.
Μετά μου έλεγε οτι αν δεχόμουν να την αρραβωνιαστώ θα δεχόταν να γαμάω και άλλες γυναίκες ή να μου φέρνει αυτή γυναίκες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πολωνία είναι και θέμα τύχης εκτός αν πας για καθαρό σπόνσορινγκ.Δεν έχεις σταθερά αποτελέσματα.Τσεχία είχα σταθερά αποτελέσματα αλλά η κατάσταση άλλαξε δραστικά μετά το 2007.
Αλλά αν είσαι έμπειρο καμάκι δεν ξέρω πολλά μέρη που να συγκρίνονται με δυνατότητες με Πολωνία.Εχω οργώσει όλες τις μείζονες και ελάσσονες πόλεις της Γερμανίας,άπειρες πόλεις σε Τσεχία,έχω πάει Αυστρία,πολλές φορές Ουγγαρία,Σλοβακία,Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία σε όλα τα θέρετρα Ελλάδα,Βουλγαρία η ευκολία της Πολωνίας στο live καμάκι daygame,nightgame δεν υπάρχει πουθενά.Μόνο κάποιες πόλεις της Τσεχίας συγκρίνονται κάπως αλλά η Τσεχία έχει σκατά νυχτερινή ζωή.
Εχω βέβαια και τεράστια εμπειρία 17 χρόνια καμάκι στο ανατολικό μπλοκ λίγοι έχουν τέτοια εποπτεία.
Θέλω ανάλυση για το υγρό πολωνικό αιδοίο!!! :rockon: :rockon: :rockon: Είναι στο DNA? Είναι απο τις τροφές? Τι κάνει τις πολωνέζες τόσο υγρές?Γιατί στάζουν τα περισσότερα κολπικά υγρά απο όλες τις υπόλοιπες γυναίκες? Έχεις εξήγηση??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θέλω ανάλυση για το υγρό πολωνικό αιδοίο!!! :rockon: :rockon: :rockon: Είναι στο DNA? Είναι απο τις τροφές? Τι κάνει τις πολωνέζες τόσο υγρές?Γιατί στάζουν τα περισσότερα κολπικά υγρά απο όλες τις υπόλοιπες γυναίκες? Έχεις εξήγηση??

Στάζουν αλλά μυρίζουν.Το μυστήριο είναι οι Ρωσίδες.Τι βάζουν και δε μυρίζουν καθόλου.Πάντως οι Πολωνέζες στάζουν όλη την ώρα.Δε δυκολεύεσαι καθόλου το πρόβλημα είναι οτι το 95% δε ζητάει προφυλακτικό και μερικές κλωσάνε δηλαδή κάθονται πάνω σου μέχρι να χύσεις μέσα τους δεν τις σπρώχνεις με τίποτα.Σύνηθες πρόβλημα για αυτό θέλει σωστή στάση.
Επίσης πάρα πολλές Πολωνέζες γουστάρουν γλυφομούνι και πρωκτικό και αρκετές καταπίνουν.Μία ήρθε από την Πολωνία χωρίς κυλότα είχαμε κανονίσει να έρθει χύμα για να μπορώ να τη γλυφομουνιάσω αμέσως Αθήνα χωρίς καθυστερήσεις.Γενικά τις ενδιαφέρει πολύ να φτάσουν σε οργασμό μπορεί να μη σε αφήσουν να χύσεις αν δε χύσουν αυτές πρώτα.
Βασικά το 100% από τις Πολωνέζες που είχα(πάνω από 30) τις γάμησα ακάποτα και αυτό ήταν λάθος.Οι Ρωσίδες αντίθετα επιμένουν πάντα σε προφυλακτικό εκτός αν σε βλέπουν σα marriage material.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στάζουν αλλά μυρίζουν.Το μυστήριο είναι οι Ρωσίδες.Τι βάζουν και δε μυρίζουν καθόλου.
Ισχύει! Είναι ένας λόγος για το μικρό διάστημα που μπορείς να μείνεις με μια Πολωνέζα! Διότι όταν γλυφεις το Ρώσικο έργο τέχνης που είναι άοσμο, υγρό όσο πρέπει και απίστευτα συμβατό ξεχνάς ότι άλλο υπάρχει!!! Όπως και τη πανέμορφη ρόζ Ρώσική κολωτρυπίδα που την αποκαλώ "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ" :rockon:

Φτιάχτικα για Κολοράντο τώρα που έχει Ρωσίδες και όχι Φαλιράκι για Πολωνέζες!!! :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ισχύει! Είναι ένας λόγος για το μικρό διάστημα που μπορείς να μείνεις με μια Πολωνέζα! Διότι όταν γλυφεις το Ρώσικο έργο τέχνης που είναι άοσμο, υγρό όσο πρέπει και απίστευτα συμβατό ξεχνάς ότι άλλο υπάρχει!!! Όπως και τη πανέμορφη ρόζ Ρώσική κολωτρυπίδα που την αποκαλώ "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ" :rockon:

Φτιάχτικα για Κολοράντο τώρα που έχει Ρωσίδες και όχι Φαλιράκι για Πολωνέζες!!! :rockon:

Και οι Τσέχες έχουν πολύ αξιόλογα εργαλεία βάζουν όμως τόσα πράγματα εκεί μέσα που δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις.Διαφράγματα κτλ όλες όμως ξυρίζονται.Οι Πολωνέζες συνήθως αφήνουν ένα υποτυπώδες μουστακάκι για να μην κρυώνουνε το σκληρό πολωνικό χειμώνα αλλά έχουν μυρωδιά.
Οι Ουκρανέζες έχουν και σκληρό γαιώδες δέρμα ακόμα χειρότερα δηλαδή.Οι Πολωνέζες έχουν πάρα πολλιές ελιές στο σώμα είναι χαρακτηριστικό της φυλής όπως και οι βυζάρες ενώ οι Ρωσίδες υστερούν σε αυτόν το τομέα και αγοράζουν πλαστικά.(μία με παρακαλούσε να της αγοράσω βυζιά με 10000 ευρώ).

Σιγά μη γλύφω κώλους γυναικών.Συνήθως τους δίνω την ευκαιρία να εξασκήσουν γλυφοκώλι στον καυτό βαλκανικό κώλο.Σε αυτό το θέμα οι Ουκρανέζες είναι μαστόρισσες καμία σχέση.Εχουν το γλυφοκώλι στο αίμα τους πραγματική επίδοση για αργές εκτονώσεις.

Κλασσικό παράδειγμα πολωνού μπετατζή με αξιόλογο γκομενάκι.Στα Βαλκάνια ποτέ δε βλέπεις τέτοιους συνδυασμούς.Και οι σβέρκοι έχουν κάποιο επίπεδο.Εχουμε τρομερή υπεροχή οι Πολωνέζες κτλ είναι απελπισμένες εντελώς με το τοπικό υλικό και πώς τις αντιμετωπίζουν.

Ξανά οι τρομερές πολωνικές κωλάρες.Θέλουν βασικά να έχεις επικεντρωμένο εκεί το βλέμμα τους σου στους βύζους και στα φοβερά σλαβικά πόδια.
Και να γουστάρεις σταλινική αριχτεκτονική.Στο βίντεο φαίνεται το φοβερό Kultur Palast στη Βαρσοβία που δώρισε ο Στάλιν στους Πολωνούς σαν αντίτιμο για την ουκρανοποίηση του Λβωφ(άλλα τεράστια τσιμπούκια εκεί).Γενικά σοφές επιλογές οι σοβιετικοί τα έκαναν όλα σωστά για εμάς τους πουτσαράδες θαυμάσιος κόσμος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα οραια τα φιλμακια σου χαχαχαχ,τετεια βλεπουν και τυποι που ερχονται ουκρανια και νομιζουν θα βρουνε τετειες χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστουμε για την αναλυση.
Δηλαδη τωρα θα ασχολεισαι με τις ....ελλεεινιδες;;;;
παντως φιλε ελλαδα αν αρχισω να παιζω θα εχω σιγουρα επιτυχια.να σου πω τιν αληθεια διεροτουμε τι κανω τοσα χρονια ανατολικη ευρωπη,αδικα σκορπιζω χρημα δεν αξιζουν.σημερα αλλοσ φιλοσ εμενε γιανενα 8 χρονια παλι τα καλυτερα λεει για ελληνιδεσ και λεει πολυ καλυτερεσ σε χαρακτηρα απο κυπριεσ,πιο απλεσ.θεσαλονικη αυτο διαπιστωσα και λογο κρισης επαισαν οι απαιτησης.ουκρανια οσο χαλια και αν ειναι οικονομικα οι γκομενες απαιτανε απο αιφονια και τετεια.αξιζει να παιζω εκει?οχι.φιλοσ μου 55 χρονων εδω και δεκα χρονια μου λεει τα λεφτα που χαλασ ουκρανια θα επαιζεσ μπαλα με τισ τοπ κυπριες και ελληνιδες.το σκεφτωμε σοβαρα το θεμα,εχασα μια καλη περιπτωση με σαλονικια 22 επιδει ημουν κολημενος με ουκρανια.δεν καιγομε να παω τοσο τωρα και ισως κατεβω σαλονικη βελιγραδι παλι πολλα παιζουν τωρα στο μυαλο που ελευθερωυηκα απο αυτεσ τισ πουταναρεσ.μια διακοπη απο ουκρανια λιγουσ μηνεσ θα μου κανει καλο.κυπρο εχει πανεμορφεσ κοπελεσ χωρισ γκομενουσ  αλλα κυκλοφορανε 2-5 μαζι.σημερα θα πλισιαζα 2 ζευγαρια αλλα δεν ειχα σωστο ταιμινκ,κουβεντιαζαν τα δικα τουσ και δεν ηθελα να διακοψω.αν δεν μπορει καπειοσ να βρει ελληνιδα που δεν ειναι τοσο απαιτητητεσ που παει ανατολικη ευρωπη ιδικα ουκρανια να παιξει με τα θηρια χαχαχαχ.σαλονικη οπως τα ελεγε ο μιτσοσ και τον κραζανε.10 αντροπαρεα στα καφε με μουσια και γιαλια να καμακωνουν με τα ματια.ελλαδα δεν εχω αντιπαλο!αυτο ειπα στον σαλονικιο και του το αποδειξα οπου πηγαιναμε αρεσα και γνωριμιεσ με γνωστεσ του και μη.εδω και 2 χρονια ρωτανε για μενα ποτε θα ανεβω!ουκρανια γαμιετε μαζι σου και σε μια ωρα δεν σε ξερει.ανατολικη δεν κανει για μας.μονο καμια σερβια μονο με κονε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom