Κοιτα ολοι χαβαλε κανουμε αλλα μερικοι ξεφευγουν,αυτο εννοω.
Ο Χαρης παντως που τον γνωρισα και αυτον προσωπικα στο τελευταιο μου ταξιδι στην Odessa δεν μου φανηκε μνησικακος,ενταξει ξερολας και οτι δεν ακουει κανεναν αλλον το εχει αυτο.Του το ειπα...ακου και καποιον μεγαλυτερο σου δεν θα χασεις
φιλοτιμο παιδι ομως ειναι.
Ο νταβαριτς και να ηταν Βουκουρεστι οταν ησουν δεν θα τον εβλεπες ποτε γιατι πολυ απλα δεν θα ερχοταν ποτε να συναντηθειται
ειναι κρυψινος και εμενα τετοιοι τυποι δεν μου πολυαρεσουν.Δηλ γραφεις σεντονια στο φορουμ,το παιζεις εμπειρος και καλα αλλα οταν ερθει η ωρα της κριςης
και πρεπει να δειξεις ποιος ειςαι στην πραγματικοτητα και να συναντηθεις με καποιον απο δω μεςα την κανεις με ελαφρα πηδηματακια χαχα εγω τον γνωρισα μεσω κοινου φιλου που μου ειπε ποιος ειναι,τον κοιμησα και στο σπιτι μου αλλα δεν ανεφερε ποτε ο ιδιος οτι ειναι αυτος...το κρατησε επτασφραγιστο μυστικο
Αυτος που ειναι ωραιος τυπος ειναι ο balkan
σου λεει αυτος ειμαι σου αρεσω δεν σου αρεσω χαχα το ιδιο ισχυει και για μενα φυσικα
Γενικα μου την δινουν οι τυποι που το παιζουν αυθεντιες αλλα δεν δειχνουν ποτε ποιοι ειναι πραγματικα προφανως γιατι τοτε θα αποκαλυφθει η αληθεια και θα ειναι πολυ σκληρη
Αυτια που ελεγε και μεγαλος δασκαλος Ιωσηφ...αιωνια του η μνημη και αυτουνου
"Η τραγωδία των γέρων, δεν είναι ότι γερνούν, αλλά ότι μένουν νέοι.". Όσκαρ Ουάιλντ