Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αφού Πολωνία δεν έχεις μείνει παρά μερικές ώρες στο αεροδρόμιο και πριν από 4 χρόνια πώς εκφέρεις γνώμη για τη χώρα?Αφού δεν έχεις μείνει ποτέ σε σπίτι γκόμενας Ουκρανίας πώς ξέρεις πώς είναι?Δεν έχει σημασία τι φαντάζεσαι οτι είναι αλλά πώς είναι πραγματικά.
καλα ρε τρελε δεν καταλαβεις τι λεω?τοσες φορες πηγα επισκεπτης σε σπιτια.τοσα χρονια λεσ να μην με καλεσε κανενασ σπιτι του?μιλω για κιεβο τωρα και οδυσσο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δηλαδή τι φάση;Θα πήγαινα σπίτι,στο ένα δωμάτιο θα έπαιζε το κοριτσάκι με τις κούκλες και στο άλλο θα έσπρωχνα τη μάνα του;
Απίστευτα δυνατό σενάριο!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: Έτσι είναι ο Βαλκάνιος Υπερπουτσιστής !! Με αιχμή ισχύος την πούτσα του και δύναμη πυρός την γκάβλα του δεν σταματάει πουθενά και σε τίποτα! Το περιβάλλον το παρακάμπτεις ή το προσαρμόζεις! Αυτό που έχει σημασία είναι η τελική επικράτηση!

Σοβαρά τώρα φίλε... Κολλάς ΕΣΥ???? σε κάτι που δεν κολλάει ΑΥΤΗ????
Σε αυτό το σενάριο ρίχνεις όσο πιο σκληρή πούτσα μπορείς να βογκήξουν και οι τοίχοι!!!!!  

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.266
Πόντοι
2.356
Ακριβώς αυτό ετοίμαζε ο άσπονδος φίλος σου ο Δημητράκης για τον Κύπριο! Μέχρι και με δικηγόρο μίλησε για τις λεπτομέρειες να τον κλείσει στο Δαφνί.. Όσοι μιλάτε μαζί του βάλτε το μυαλό του σε μια τάξη διότι υπάρχει κλινικό θέμα!  
Πρέπει να έχει και κάποιον υποβολέα που κάνει πλάκα μαζί του, που του λέει όλα αυτά για τα λεφτά και τον κάνει χειρότερο
Φιλε ρολογα δεν εχω διαθεςη να κανω τον συνηγορο του κουμπαρου αλλα μαλλον τα ινδαλματα σου ειναι για το Δαφνι...kman και davarits  :grin:
Ο σεβαλιε γνωρισε τον πρωτο προσωπικα και εγω τον δευτερο,διαβασε τι γραφουμε.
Εσυ κανεναν απο τους δυο...
Μου ειπαν οτι εισαι εμφανισιμος,δεν καταλαβαινω γιατι τρως σανο απο τους προαναφερθεντες,εκτος αν τους τρολλαρεις οποτε αλλαζει η φαση  :grin:  :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φιλε ρολογα δεν εχω διαθεςη να κανω τον συνηγορο του κουμπαρου αλλα μαλλον τα ινδαλματα σου ειναι για το Δαφνι...kman και davarits  :grin:
Ο σεβαλιε γνωρισε τον πρωτο προσωπικα και εγω τον δευτερο,διαβασε τι γραφουμε.
Εσυ κανεναν απο τους δυο...
Μου ειπαν οτι εισαι εμφανισιμος,δεν καταλαβαινω γιατι τρως σανο απο τους προαναφερθεντες,εκτος αν τους τρολλαρεις οποτε αλλαζει η φαση  :grin:  :grin: :grin:
Φίλε Τάσσο! Ειλικρινά μπορείς να έχεις συζήτηση με τον κουμπάρο άνω των 30 δευτερολέπτων χωρίς να πεταχτεί απο το ένα θέμα στο άλλο χωρίς να έχει τελειώσει το προηγούμενο? Εμένα πέρσι με βρήκε στο Skype και άντεξα 3 λεπτά με το ζόρι και επίσης ζαλίστηκα!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Τον λέτε καλό παιδί? Έτσι είναι τα καλά παιδιά? Απο τα γραφόμενά του δεν συνεπάγεται πουθενά το καλό παιδί! Ξερόλας και μνησίκακος... Μην μιλήσουμε για πμ που μου έστελνε στο άσχετο και δεν ξέρω γιατι και μου έλεγε για μπράβους και ξυλίκια σε ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΣΑΙΤ!!!!!

Με τον Ντάβαριτσ μιλούσα πριν πάω Βουκουρέστι και είναι πολύ "γλεντζές" τύπος ! Όταν οργανώναμε το ταξίδι μιλούσαμε με Skype και ρίχναμε πολύ γέλιο και με φίλους μου! Κρίμα που δεν ήταν εκεί όπως είπε και δεν μπορέσαμε να τον δούμε και να βγούμε έξω στα Ρουμάνικα κλάμπ!! Οι πληροφορίες του γενικές αλλά χρήσιμες!

Οσο για την εμφάνισή μου θα δώσω απάντηση αλλά Μπλάσκο... Είμαι κοντός χοντρός και άσχημος!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
αφηστε τα μιση και οργανωστε κανενα γκρουπ τραβελ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
848
αρχισα ειδη να ψαχνω ντοπια.ευχαριστουμε τον ολυμπιακο για τον γιανιωτα!καλα δεν τους κανει ο παιχταρας με το απιστευτο παθος και τους εκανε ο ντουλμαζ και οι αλλοι μαυροι που τρεχουν μονο?
για ομαδα γ' εθνικης (εκει θα επαιζε το ΑΠΟΕΛ) Ελλαδα καλως ειναι....αλλα πρωτα να βρεθουν τα μετρητα γιατι δανεικο παλι δεν τον δινουμε
Αντε να σε δω να βρεις ντοπια....γιατι οι ανατολικες ειναι ζημιαρες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αφηστε τα μιση και οργανωστε κανενα γκρουπ τραβελ
Για πρότεινε ομάδα φίλε!
Ξεκινάμε με coach τον Κμαν που θα συντονίζει την ομάδα απο ένα παρατηρητήριο στο κλάμπ θα εντοπίζει και δίνει εντολές... Σκοπός να τις μαζέψουμε στο τραπέζι μας στο κλάμπ και μετά να τις πάμε στο σπίτι των οργίων και να τις πάρουμε όλοι όλες :rockon: Έλα να σε δω..  :dancing:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.266
Πόντοι
2.356
Φίλε Τάσσο! Ειλικρινά μπορείς να έχεις συζήτηση με τον κουμπάρο άνω των 30 δευτερολέπτων χωρίς να πεταχτεί απο το ένα θέμα στο άλλο χωρίς να έχει τελειώσει το προηγούμενο? Εμένα πέρσι με βρήκε στο Skype και άντεξα 3 λεπτά με το ζόρι και επίσης ζαλίστηκα!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Τον λέτε καλό παιδί? Έτσι είναι τα καλά παιδιά? Απο τα γραφόμενά του δεν συνεπάγεται πουθενά το καλό παιδί! Ξερόλας και μνησίκακος... Μην μιλήσουμε για πμ που μου έστελνε στο άσχετο και δεν ξέρω γιατι και μου έλεγε για μπράβους και ξυλίκια σε ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΣΑΙΤ!!!!!

Με τον Ντάβαριτσ μιλούσα πριν πάω Βουκουρέστι και είναι πολύ "γλεντζές" τύπος ! Όταν οργανώναμε το ταξίδι μιλούσαμε με Skype και ρίχναμε πολύ γέλιο και με φίλους μου! Κρίμα που δεν ήταν εκεί όπως είπε και δεν μπορέσαμε να τον δούμε και να βγούμε έξω στα Ρουμάνικα κλάμπ!! Οι πληροφορίες του γενικές αλλά χρήσιμες!

Οσο για την εμφάνισή μου θα δώσω απάντηση αλλά Μπλάσκο... Είμαι κοντός χοντρός και άσχημος!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
Κοιτα ολοι χαβαλε κανουμε αλλα μερικοι ξεφευγουν,αυτο εννοω.
Ο Χαρης παντως που τον γνωρισα και αυτον προσωπικα στο τελευταιο μου ταξιδι στην Odessa δεν μου φανηκε μνησικακος,ενταξει ξερολας και οτι δεν ακουει κανεναν αλλον το εχει αυτο.Του το ειπα...ακου και καποιον μεγαλυτερο σου δεν θα χασεις  :grin: φιλοτιμο παιδι ομως ειναι.
Ο νταβαριτς και να ηταν Βουκουρεστι οταν ησουν δεν θα τον εβλεπες ποτε γιατι πολυ απλα δεν θα ερχοταν ποτε να συναντηθειται  :grin: ειναι κρυψινος και εμενα τετοιοι τυποι δεν μου πολυαρεσουν.Δηλ γραφεις σεντονια στο φορουμ,το παιζεις εμπειρος και καλα αλλα οταν ερθει η ωρα της κριςης και πρεπει να δειξεις ποιος ειςαι στην πραγματικοτητα και να συναντηθεις με καποιον απο δω μεςα την κανεις με ελαφρα πηδηματακια χαχα εγω τον γνωρισα μεσω κοινου φιλου που μου ειπε ποιος ειναι,τον κοιμησα και στο σπιτι μου αλλα δεν ανεφερε ποτε ο ιδιος οτι ειναι αυτος...το κρατησε επτασφραγιστο μυστικο  :grin:
Αυτος που ειναι ωραιος τυπος ειναι ο balkan  :grin: σου λεει αυτος ειμαι σου αρεσω δεν σου αρεσω χαχα το ιδιο ισχυει και για μενα φυσικα  :grin: Γενικα μου την δινουν οι τυποι που το παιζουν αυθεντιες αλλα δεν δειχνουν ποτε ποιοι ειναι πραγματικα προφανως γιατι τοτε θα αποκαλυφθει η αληθεια και θα ειναι πολυ σκληρη  :grin:
Αυτια που ελεγε και μεγαλος δασκαλος Ιωσηφ...αιωνια του η μνημη και αυτουνου  :cheesy:  :cheesy:  :grin:

"Η τραγωδία των γέρων, δεν είναι ότι γερνούν, αλλά ότι μένουν νέοι.". Όσκαρ Ουάιλντ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κοιτα ολοι χαβαλε κανουμε αλλα μερικοι ξεφευγουν,αυτο εννοω.
Ο Χαρης παντως που τον γνωρισα και αυτον προσωπικα στο τελευταιο μου ταξιδι στην Odessa δεν μου φανηκε μνησικακος,ενταξει ξερολας και οτι δεν ακουει κανεναν αλλον το εχει αυτο.Του το ειπα...ακου και καποιον μεγαλυτερο σου δεν θα χασεις  :grin: φιλοτιμο παιδι ομως ειναι.
Ο νταβαριτς και να ηταν Βουκουρεστι οταν ησουν δεν θα τον εβλεπες ποτε γιατι πολυ απλα δεν θα ερχοταν ποτε να συναντηθειται  :grin: ειναι κρυψινος και εμενα τετοιοι τυποι δεν μου πολυαρεσουν.Δηλ γραφεις σεντονια στο φορουμ,το παιζεις εμπειρος και καλα αλλα οταν ερθει η ωρα της κριςης και πρεπει να δειξεις ποιος ειςαι στην πραγματικοτητα και να συναντηθεις με καποιον απο δω μεςα την κανεις με ελαφρα πηδηματακια χαχα εγω τον γνωρισα μεσω κοινου φιλου που μου ειπε ποιος ειναι,τον κοιμησα και στο σπιτι μου αλλα δεν ανεφερε ποτε ο ιδιος οτι ειναι αυτος...το κρατησε επτασφραγιστο μυστικο  :grin:
Αυτος που ειναι ωραιος τυπος ειναι ο balkan  :grin: σου λεει αυτος ειμαι σου αρεσω δεν σου αρεσω χαχα το ιδιο ισχυει και για μενα φυσικα  :grin: Γενικα μου την δινουν οι τυποι που το παιζουν αυθεντιες αλλα δεν δειχνουν ποτε ποιοι ειναι πραγματικα προφανως γιατι τοτε θα αποκαλυφθει η αληθεια και θα ειναι πολυ σκληρη  :grin:
Αυτια που ελεγε και μεγαλος δασκαλος Ιωσηφ...αιωνια του η μνημη και αυτουνου  :cheesy:  :cheesy:  :grin:

"Η τραγωδία των γέρων, δεν είναι ότι γερνούν, αλλά ότι μένουν νέοι.". Όσκαρ Ουάιλντ
Davarits και Blaskos όσο κι αν μεταξί τους ήταν άσπονδοι είχαν κοινό τρόπο παραλλαγών και αποφυγής συναντήσεων! Μόνο στο Skype Βατικανό δήλωνε ο ένας και Παρθένες νήσους ο άλλος!!  :2funny: :2funny: :2funny: Σε αυτόν τον τομέα ήταν σαν να είναι το ίδιο άτομο!

Στα ταξίδια αν μπούμε στη διαδικασία αποδείξεων τελειώσαμε! Θα ξεφτιλιστεί! Μόνο καλή παρέα είναι το ζήτημα !Μετά όλα έρχονται! Αν αρχίσει ο ένας και λέει που είναι οι γκόμενες ή κανε αυτά που λες τότε όλα δρουν ανάποδα! Και μετά δεν θα συμμαζεύεται η καζούρα εδώ μέσα! Υπάρχει και η ιστορία του πιρφόρου μην ξεχνάτε εσείς οι παλιότεροι!  Που ξεκίνησε απο παρέα και η συνέχεια γνωστή!!! :rockon:

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
213
Πόντοι
21
παιδια συγνωμη για την εκτος θεματος ερωτηση .. μου προτενε η FUJITSU δουλεια με 650ευρο στο LODZ .αξιζει τον κοπο η θα πεσει πεινα ??
ευχαριστω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
παιδια συγνωμη για την εκτος θεματος ερωτηση .. μου προτενε η FUJITSU δουλεια με 650ευρο στο LODZ .αξιζει τον κοπο η θα πεσει πεινα ??
ευχαριστω

Το κοστος ζωης γενικα ειναι χαμηλοτερο στην Πολωνια απο οτι στην Ελλαδα. Για το lodz με αυτα τα χρηματα θα μπορεις να νοικιαζεις ενα δωματιο με συγκατοικους, η αν εισαι τυχερος θα μπορεις να βρεις μια μικρη γκαρσονιερα. Θα σου ειναι αρκετα για να ζεις, δλδ σπιτι, φαγητο, λογαριασμοι, μετακινησεις, και  διασκεδαση να βγεις να πιεις μια μπυρα ενα καφε, αλλα για παραπανω θα πρεπει να μπεις στη διαδικασια να τα μετρησεις.
Τσεκαρε εδω βαλε πολη lodz και επιλογες nieurochomosci, mieszkania κλπ για να δεις τιμες ενοικιων.

Edit_ www.gumtree.pl/s-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/lodz/v1c9008l3200183p1]http://www.gumtree.pl/s-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/lodz/v1c9008l3200183p1[/url] εδω ειναι οι αγγελιες για ενοικιασεις σπιτιων στο Lodz  Οι τιμες ειναι αισθητα χαμηλοτερες απο τις μεγαλυτερες πολεις, Βαρσοβια και Κρακοβια.
Κοιτα ωστοσο σε καθε αγγελια αν εχει προσθετα εξοδα, η στην τιμη συμπεριλαμβανονται και οι λογαριασμοι

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Για πρότεινε ομάδα φίλε!
Ξεκινάμε με coach τον Κμαν που θα συντονίζει την ομάδα απο ένα παρατηρητήριο στο κλάμπ θα εντοπίζει και δίνει εντολές... Σκοπός να τις μαζέψουμε στο τραπέζι μας στο κλάμπ και μετά να τις πάμε στο σπίτι των οργίων και να τις πάρουμε όλοι όλες :rockon: Έλα να σε δω..  :dancing:

CzechStreets μυριζομαι  :rockon: :rockon:

ευχαριστω

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
CzechStreets μυριζομαι  :rockon: :rockon:
:hi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το παρακάτω είναι παλιό μου πόστ στη Τσεχία για να δώσουμε και καμιά καυλοπληροφορία!!

Έχω πάει 3 φορές Πράγα και γύρισα πολύ τα κλαμπάκια! Τα κανονικά με κανονικό κόσμο και μάλιστα και τα εκτός κέντρου με φοιτήτριες που σπάνια τα βρίσκουν τουρίστες και σε after! Δεν είδα τίποτα παραπάνω από ότι μπορεί να συμβεί σε ένα κλαμπ οπουδήποτε! Και κυρίως δεν είδα καθόλου γυμνό!
Η μοναδική φορά που είδαμε με τη παρέα μου ένα ενδιαφέρον σκηνικό ήταν περνώντας έξω από μια καφετέρια σχετικά απόγευμα  και είδαμε ένα πολύ παθιασμένο ζευγαράκι από μακριά να φασώνεται με τη κοπέλα να είναι καβάλα σχεδόν! Σε καποια φάση της σηκώνει τη μπλούζα χωρίς να φοράει τίποτα και έγλειψε τα βιζιά της για 30 δευτερόλεπτα!!Λίγοι στη καφετέρια το είδαν και εμείς απλά σαστήσαμε! Όλο αυτό στο πέρασμά μας! Για την ιστορία ή γκόμενα ήταν μουνάρα με τουμπανόβιζα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το κοστος ζωης γενικα ειναι χαμηλοτερο στην Πολωνια απο οτι στην Ελλαδα. Για το lodz με αυτα τα χρηματα θα μπορεις να νοικιαζεις ενα δωματιο με συγκατοικους, η αν εισαι τυχερος θα μπορεις να βρεις μια μικρη γκαρσονιερα. Θα σου ειναι αρκετα για να ζεις, δλδ σπιτι, φαγητο, λογαριασμοι, μετακινησεις, και  διασκεδαση να βγεις να πιεις μια μπυρα ενα καφε, αλλα για παραπανω θα πρεπει να μπεις στη διαδικασια να τα μετρησεις.
Τσεκαρε εδω βαλε πολη lodz και επιλογες nieurochomosci, mieszkania κλπ για να δεις τιμες ενοικιων.

Edit_ www.gumtree.pl/s-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/lodz/v1c9008l3200183p1]http://www.gumtree.pl/s-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/lodz/v1c9008l3200183p1[/url] εδω ειναι οι αγγελιες για ενοικιασεις σπιτιων στο Lodz  Οι τιμες ειναι αισθητα χαμηλοτερες απο τις μεγαλυτερες πολεις, Βαρσοβια και Κρακοβια.
Κοιτα ωστοσο σε καθε αγγελια αν εχει προσθετα εξοδα, η στην τιμη συμπεριλαμβανονται και οι λογαριασμοι
Πιρφορος? ;) :2funny:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6

Το παρακάτω είναι παλιό μου πόστ στη Τσεχία για να δώσουμε και καμιά καυλοπληροφορία!!

Έχω πάει 3 φορές Πράγα και γύρισα πολύ τα κλαμπάκια! Τα κανονικά με κανονικό κόσμο και μάλιστα και τα εκτός κέντρου με φοιτήτριες που σπάνια τα βρίσκουν τουρίστες και σε after! Δεν είδα τίποτα παραπάνω από ότι μπορεί να συμβεί σε ένα κλαμπ οπουδήποτε! Και κυρίως δεν είδα καθόλου γυμνό!
Η μοναδική φορά που είδαμε με τη παρέα μου ένα ενδιαφέρον σκηνικό ήταν περνώντας έξω από μια καφετέρια σχετικά απόγευμα  και είδαμε ένα πολύ παθιασμένο ζευγαράκι από μακριά να φασώνεται με τη κοπέλα να είναι καβάλα σχεδόν! Σε καποια φάση της σηκώνει τη μπλούζα χωρίς να φοράει τίποτα και έγλειψε τα βιζιά της για 30 δευτερόλεπτα!!Λίγοι στη καφετέρια το είδαν και εμείς απλά σαστήσαμε! Όλο αυτό στο πέρασμά μας! Για την ιστορία ή γκόμενα ήταν μουνάρα με τουμπανόβιζα!

παντως και εγω που εχω παει, δεν ειδα ποτε κανενα καλο σκηνικο ουτε στο κεντρο ουτε στη παλια πολη. το μονο καλο ειναι οτι γαμησαμε απο 1 με δυο φορες και οι 4 απο την παρεα ανετα και χωρις κουραση. πριν φτασουμε εκει αλλαξαμε 2 ημερες πριν την τοποθεσια στο tinder και αρχισαμε τα match. δουλευει ΤΡΕΛΑ το tinder γενικοτερα σε αλλες χωρες. στην τσεχια παει γαμιωντας. γαμησαμε μετρια μουνια (και ενας φιλος ενα φοβερο διμετρο) απο το tinder αλλα το σημαντικο ηταν οτι ειχαμε ετοιμα τα αματουροσκινικα πριν καν προσγιωθουμε.

πηγαμε σε μερικα κλαμπς αλλα απ οτι καταλαβα οι τσεχες γουσταρουν τσεχους, εκτος αν σκασεις με λιμο, τιγκα κλαρινετο με χρυσα ρολογια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
παντως και εγω που εχω παει, δεν ειδα ποτε κανενα καλο σκηνικο ουτε στο κεντρο ουτε στη παλια πολη. το μονο καλο ειναι οτι γαμησαμε απο 1 με δυο φορες και οι 4 απο την παρεα ανετα και χωρις κουραση. πριν φτασουμε εκει αλλαξαμε 2 ημερες πριν την τοποθεσια στο tinder και αρχισαμε τα match. δουλευει ΤΡΕΛΑ το tinder γενικοτερα σε αλλες χωρες. στην τσεχια παει γαμιωντας. γαμησαμε μετρια μουνια (και ενας φιλος ενα φοβερο διμετρο) απο το tinder αλλα το σημαντικο ηταν οτι ειχαμε ετοιμα τα αματουροσκινικα πριν καν προσγιωθουμε.

πηγαμε σε μερικα κλαμπς αλλα απ οτι καταλαβα οι τσεχες γουσταρουν τσεχους, εκτος αν σκασεις με λιμο, τιγκα κλαρινετο με χρυσα ρολογια.
Όλες γουστάρουν όλους !!! Τύποι όπως τους περιγράφετε δεν υπάρχουν πολλοί και οι λίγοι είναι πιασμένοι! Μέχρι να βρεθεί κάποιος free για τις εκατοντάδες-χιλιάδες μουνάρες τι θα γίνει? Θα μείνουν αγάμητες? Και κυρίως όταν μιλάμε για Τσεχία- Πολωνία!!!! :rockon: :rockon: Μην κολλάτε πουθενά και σε τίποτα!! Μυηθείτε στον Βαλκανοπουτσισμό !!! :kneel: Τον πιο ασφαλή τρόπο επιβίωσης στα Άγια Πουτσοφιλικά  Ανατολικά εδάφη !!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.266
Πόντοι
2.356

Πραγα ειχα παει αρκετες φορες και η τελευταια το 2007 που κατεληξα στο Big Sister με φιλο που με εκανε το κονε για να μπω μεσα απο Βουδαπεστη...κατα τις 12 το βραδυ ητανε και μεχρι τις πρωινες ωρες,υπεγραψα τα χαρτια και κατεβηκα στον κατω χωρο που βιντεοσκοπουνταν ολα  :grin: καταλαβαινεις τι εγινε...ολα αυτα που φαντασιωνεται και γραφει ο κμαν  :grin:  :grin:  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
@kman δύο κύκλους με Πολωνέζες έχω.

Οι πρώτες που είναι περισσότερο ξεκωλιάρες,με λιγότερη φυσική ομορφιά είναι από το κάτω κυκλάκι.
Και οι δεύτερες που ειναι γενικά πιο όμορφες από το πάνω.

bpFqr99.jpg

Επίσης αυτή η Ουκρανέζα που μας την έχουν στείλει 3 βδομάδες για πρακτική στη δουλειά,με κάλεσε σπίτι της.Δεν παίζει να πάω,αλλά η συγκεκριμένη είναι χωρισμένη με ένα μικρό κοριτσάκι και χωρίς να έχει κάποιον να αφήσει το παιδί.
Δηλαδή τι φάση;Θα πήγαινα σπίτι,στο ένα δωμάτιο θα έπαιζε το κοριτσάκι με τις κούκλες και στο άλλο θα έσπρωχνα τη μάνα του;
Και αυτή τι θέλει τώρα;Παντρεύτηκε,έκανε παιδί,πάλι γάμους ονειρεύεται;
Πολύ αδύναμες μου φαίνονται οι Σλάβες και πολύ γαντζωμένες στον άντρα.
Δεν μπορεί να δει τις Γερμανίδες που είναι ψυχρές δολοφόνοι και κάνουν τη ζωή τους χωρίς να εξαρτώνται από κανέναν;
Tέσπα..

Koszalin,Gorzow Wielkopolski.Τι έβαλες τώρα?Μιλάμε για τα απόλυτα μέρη.Ιερά τέρατα της Πολωνίας με Bielska Biala,Czeszyn,Czestowchowa,Kwidzyn,Ilawa,Torun κτλ.Αυτά τα μέρη είναι τόσο ονειρικά που τα αφήνω σαν ανεκπλήρωτο όνειρο τόσες μούνες έρχονται από εκεί.
Γενικά οι Σλάβες πάντα ψάχνουν έναν άντρα για liczyc(να στηρίζονται πάνω του) και δεν είναι ποτέ finansowo niezalezne(οικονομικά ανεξάρτητες) για αυτό ζητούν pomoc(βοήθεια).Αυτές είναι λέξεις κλειδιά για την επικοινωνία με τις Πολωνέζες.Ζητούν άντρες να τις φροντίζουν(opiekowac) δηλαδή να καλύπτουν τις οικονομικές τους ανάγκες και τα πολλά χρέη(dlugy) και λογαριασμούς(rachunky).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom