Οι Τσέχες γενικά είναι exhibionists.Εγώ είδα τύπο να γαμάει live μουνάρα στην κεντρική πλατεία του Sokolow(ανεβοκατέβαινε στα γόνατά του με τη φούστα σηκωμένη) και κανένας να μη δίνει σημασία.
Τα έκανα και εγώ αυτά δαχτυλιάσματα σε ΜΙΛΦ σε κοινή θέα στην κεντρική πλατεία του Πίλσεν ή δαχτύλιασμα σε γκόμενα 1.87 στην Παραλία της Ρόδου μπροστά από το Ενυδρείο τίγκα στον κόσμο.Μάλιστα κάτι Αγγλίδες είχαν τόσο τσαντιστεί που δαχτυλιάζονταν άλλη που μας έβγαζαν φωτό.
Μια άλλη 1.83 ύψος της σήκωνα τη φούστα κεντρική πλατεία Κατερίνης για να βλέπουν όλοι την κωλάρα της με το διαφανές στρινγκ ενώ η γκόμενα περπατούσε και είχε σκάσει στα γέλια.Την ίδια γαμούσα μες στη θάλασσα μπροστά στη φίλη της στο Λιτόχωρο μας είδε ένα άλλο ζευγάρι Ελλήνα ξένης δίπλα και άρχισαν να γαμιούνται και αυτοί.Ωραίες εποχές.
Οσες Τσέχες έφερνα Αθήνα έτειναν να βγαίνουν στο μπαλκόνι με ανοιχτές ρόμπες χωρίς εσώρουχα φαντάζομαι οι γείτονες θα είχαν ξεσκιστεί στη μαλακία.Αλλη ήταν γυμνίστρια την πήγα Αίγινα και τα πέταξε όλα σιχαινόταν τα μαγιό και δεν είχε πρόβλημα να δείχνει το μουνί της με το piercing στην κλειτορίδα σε όλους.Τότε στην Αίγινα είχαν μαζευτεί ματάκηδες και παρακολουθούσαν έχοντας απομακρυνθεί από τις γυναίκες τους και δύο Ελληνίδες τόπλες ήρθαν στο μέρος μου με άγριες διαθέσεις.Εκεί που νόμισα οτι θα μας έβριζαν λένε στην Τσέχα στα ελληνικά:Τους βλέπετε τους ανώμαλους?Νόμιζαν οτι οι ματάκηδες είχαν έρθει για τα βυζιά των Ελληνίδων όχι για το μουνί της δικιάς μου.
Οταν την πήγα Κατερινόσκαλα και έσκασε παραλία γυμνή ήρθαν γύρω πέντε πέη και άρχισαν να αυνανίζονται.Θυμάμαι έναν τύπο που έκανε οτι ψάχνει κοχύλια στην αμμουδιά είδε τη δικιά μου απομακρύνθηκε λίγο τάχα οτι έψαχνε κοχύλια μετά γυρνάει κοντά στη δικιά μου απλώνοντας την πετσέτα να καθίσει και βλέπει πέντε σηκωμένους πούτσους δίπλα του.Ο τύπος έφυγε άρον άρον.
Βασικά η γκόμενα νόμιζε οτι οι Ελληνες ως απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων εφαρμόζουν γυμνισμό στυλ ολυμπιακοί αγώνες κι έτσι δεν καταλάβαινε πώς είναι συνέχεια τόσο καυλωμένοι και καθυστερημένοι όπως έλεγε.Ελεγε on honi(αυνανίζεται) μα είναι δυνατό εσείς οι Ελληνες που βγάλατε τους ολυμπιακούς αγώνες και δώσατε στον κόσμο το γυμνισμό να έχετε τέτοια χάλια?Τι ποιο φυσικό από ένα μουνί?
Αλλά τα πιο τρελλά σκηνικά τα βλέπεις Τσεχία.Πας π.χ. στο πάρκο και βλέπεις γκόμενες με τα εσώρουχα και τα στρινγκ να λιάζονται δίπλα στο ποτάμι τόπλες ή να κάνουν ποδήλατο σα να μη συμβαίνει τίποτα.Οι Τσέχοι είναι στα αρχίδια τους εντελώς οι Τσέχες διαμαρτύρονταν οτι οι άντρες στη χώρα τους καυλώνουν πολύ δύσκολα.Μία 1.89 εικοσιπεντάρα μου είπε τόσο είχα θυμώσει με την αδιαφορία τους που έβαλα στρινγκ και βγήκα τόπλες να κάνω ποδήλατο στην κεντρική πλατεία.Ούτε που κοίταζε κανένας.Οταν πάω Ιταλία είναι θαυμάσια παντού κορναρίσματα σταματάνε αμάξια συνέχεια με καμακώνουν.Τσεχία οι άντρες άκαυλοι εντελώς μόνο για μπύρα ενδιαφέρονται.