Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πραγα ειχα παει αρκετες φορες και η τελευταια το 2007 που κατεληξα στο Big Sister με φιλο που με εκανε το κονε για να μπω μεσα απο Βουδαπεστη...κατα τις 12 το βραδυ ητανε και μεχρι τις πρωινες ωρες,υπεγραψα τα χαρτια και κατεβηκα στον κατω χωρο που βιντεοσκοπουνταν ολα  :grin: καταλαβαινεις τι εγινε...ολα αυτα που φαντασιωνεται και γραφει ο κμαν  :grin:  :grin:  :grin:
Άντε....Υπάρχει τέτοιο? Τι χαρτιά υπέγραψες? Για δώσε λεπτομέρειες!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.559
Πόντοι
2.356
Davarits και Blaskos όσο κι αν μεταξί τους ήταν άσπονδοι είχαν κοινό τρόπο παραλλαγών και αποφυγής συναντήσεων! Μόνο στο Skype Βατικανό δήλωνε ο ένας και Παρθένες νήσους ο άλλος!!  :2funny: :2funny: :2funny: Σε αυτόν τον τομέα ήταν σαν να είναι το ίδιο άτομο!
:2funny:
Αυτοι μιλανε στο σκαιπ παντα με την καμερα κλειστη.
Για να μην θαμπωθει ο ενας απο την ομορφια του αλλου χαχα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.559
Πόντοι
2.356
Άντε....Υπάρχει τέτοιο? Τι χαρτιά υπέγραψες? Για δώσε λεπτομέρειες!!!
Υπηρχε νομιζω μεχρι το 2010.
Κατεβαινες κατω που ηταν απλες γκομενες και γνωστες πορνοσταρ και ετρωγες επινες και γαμουσες οσο αντεχες  :grin: ολα αυτα free εντελως  :grin:
Φυσικα υπεγραφες(δωσαμε τα διαβατηρια κανονικα με τα στοιχεια μας) οτι ηξερες και οτι ηταν εν γνωση σου οτι ολα αυτα βιντεοσκοπουνταν...ε το καναμε  :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
παιδια συγνωμη για την εκτος θεματος ερωτηση .. μου προτενε η FUJITSU δουλεια με 650ευρο στο LODZ .αξιζει τον κοπο η θα πεσει πεινα ??
ευχαριστω

Αξίζει αν θες να ξεσκιστείς στον πούτσο.Το Λοτζ έχει μερικές από τις ευκολότερες γκόμενες της Πολωνίας και μερικά διάσημα κλαμπ.
Εδώ ένας Τούρκος ο El Turco αναλύει την κατάσταση στο Λοτζ.

Βλέπετε πώς πουλάει παραμύθι ο Τούρκος οτι είναι μαυριδερός από USA κι έτσι και οι αθώες Πολωνέζες χάφτουν το σανό.
''Tell always you are from the USA or wherever. But in general they prefer respectively 1,SPANISH GUYS (OR IF YOU LOOK LIKE) 2)ITALIAN GUYS 3)TURKISH GUYS.''

Φυσικά ξεχνάει να αναφέρει τους Βαλκάνιους πουτσαράδες που είναι πάντα η νο.1 επιλογή χωρίς ανταγωνισμό.

Για λεφτά εννοείται η πόλη δεν αξίζει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Υπηρχε νομιζω μεχρι το 2010.
Κατεβαινες κατω που ηταν απλες γκομενες και γνωστες πορνοσταρ και ετρωγες επινες και γαμουσες οσο αντεχες  :grin: ολα αυτα free εντελως  :grin:
Φυσικα υπεγραφες(δωσαμε τα διαβατηρια κανονικα με τα στοιχεια μας) οτι ηξερες και οτι ηταν εν γνωση σου οτι ολα αυτα βιντεοσκοπουνταν...ε το καναμε  :grin: :grin: :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:hi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το παρακάτω είναι παλιό μου πόστ στη Τσεχία για να δώσουμε και καμιά καυλοπληροφορία!!

Έχω πάει 3 φορές Πράγα και γύρισα πολύ τα κλαμπάκια! Τα κανονικά με κανονικό κόσμο και μάλιστα και τα εκτός κέντρου με φοιτήτριες που σπάνια τα βρίσκουν τουρίστες και σε after! Δεν είδα τίποτα παραπάνω από ότι μπορεί να συμβεί σε ένα κλαμπ οπουδήποτε! Και κυρίως δεν είδα καθόλου γυμνό!
Η μοναδική φορά που είδαμε με τη παρέα μου ένα ενδιαφέρον σκηνικό ήταν περνώντας έξω από μια καφετέρια σχετικά απόγευμα  και είδαμε ένα πολύ παθιασμένο ζευγαράκι από μακριά να φασώνεται με τη κοπέλα να είναι καβάλα σχεδόν! Σε καποια φάση της σηκώνει τη μπλούζα χωρίς να φοράει τίποτα και έγλειψε τα βιζιά της για 30 δευτερόλεπτα!!Λίγοι στη καφετέρια το είδαν και εμείς απλά σαστήσαμε! Όλο αυτό στο πέρασμά μας! Για την ιστορία ή γκόμενα ήταν μουνάρα με τουμπανόβιζα!

Οι Τσέχες γενικά είναι exhibionists.Εγώ είδα τύπο να γαμάει live μουνάρα στην κεντρική πλατεία του Sokolow(ανεβοκατέβαινε στα γόνατά του με τη φούστα σηκωμένη) και κανένας να μη δίνει σημασία.
Τα έκανα και εγώ αυτά δαχτυλιάσματα σε ΜΙΛΦ σε κοινή θέα στην κεντρική πλατεία του Πίλσεν ή δαχτύλιασμα σε γκόμενα 1.87 στην Παραλία της Ρόδου μπροστά από το Ενυδρείο τίγκα στον κόσμο.Μάλιστα κάτι Αγγλίδες είχαν τόσο τσαντιστεί που δαχτυλιάζονταν άλλη που μας έβγαζαν φωτό.
Μια άλλη 1.83 ύψος της σήκωνα τη φούστα κεντρική πλατεία Κατερίνης για να βλέπουν όλοι την κωλάρα της με το διαφανές στρινγκ ενώ η γκόμενα περπατούσε και είχε σκάσει στα γέλια.Την ίδια γαμούσα μες στη θάλασσα μπροστά στη φίλη της στο Λιτόχωρο μας είδε ένα άλλο ζευγάρι Ελλήνα ξένης δίπλα και άρχισαν να γαμιούνται και αυτοί.Ωραίες εποχές.

Οσες Τσέχες έφερνα Αθήνα έτειναν να βγαίνουν στο μπαλκόνι με ανοιχτές ρόμπες χωρίς εσώρουχα φαντάζομαι οι γείτονες θα είχαν ξεσκιστεί στη μαλακία.Αλλη ήταν γυμνίστρια την πήγα Αίγινα και τα πέταξε όλα σιχαινόταν τα μαγιό και δεν είχε πρόβλημα να δείχνει το μουνί της με το piercing στην κλειτορίδα σε όλους.Τότε στην Αίγινα είχαν μαζευτεί ματάκηδες και παρακολουθούσαν έχοντας απομακρυνθεί από τις γυναίκες τους και δύο Ελληνίδες τόπλες ήρθαν στο μέρος μου με άγριες διαθέσεις.Εκεί που νόμισα οτι θα μας έβριζαν λένε στην Τσέχα στα ελληνικά:Τους βλέπετε τους ανώμαλους?Νόμιζαν οτι οι ματάκηδες είχαν έρθει για τα βυζιά των Ελληνίδων όχι για το μουνί της δικιάς μου.

Οταν την πήγα Κατερινόσκαλα και έσκασε παραλία γυμνή ήρθαν γύρω πέντε πέη και άρχισαν να αυνανίζονται.Θυμάμαι έναν τύπο που έκανε οτι ψάχνει κοχύλια στην αμμουδιά είδε τη δικιά μου απομακρύνθηκε λίγο τάχα οτι έψαχνε κοχύλια μετά γυρνάει κοντά στη δικιά μου απλώνοντας την πετσέτα να καθίσει και βλέπει πέντε σηκωμένους πούτσους δίπλα του.Ο τύπος έφυγε άρον άρον.

Βασικά η γκόμενα νόμιζε οτι οι Ελληνες ως απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων εφαρμόζουν γυμνισμό στυλ ολυμπιακοί αγώνες κι έτσι δεν καταλάβαινε πώς είναι συνέχεια τόσο καυλωμένοι και καθυστερημένοι όπως έλεγε.Ελεγε on honi(αυνανίζεται) μα είναι δυνατό εσείς οι Ελληνες που βγάλατε τους ολυμπιακούς αγώνες και δώσατε στον κόσμο το γυμνισμό να έχετε τέτοια χάλια?Τι ποιο φυσικό από ένα μουνί?

Αλλά τα πιο τρελλά σκηνικά τα βλέπεις Τσεχία.Πας π.χ. στο πάρκο και βλέπεις γκόμενες με τα εσώρουχα και τα στρινγκ να λιάζονται δίπλα στο ποτάμι τόπλες ή να κάνουν ποδήλατο σα να μη συμβαίνει τίποτα.Οι Τσέχοι είναι στα αρχίδια τους εντελώς οι Τσέχες διαμαρτύρονταν οτι οι άντρες στη χώρα τους καυλώνουν πολύ δύσκολα.Μία 1.89 εικοσιπεντάρα μου είπε τόσο είχα θυμώσει με την αδιαφορία τους που έβαλα στρινγκ και βγήκα τόπλες να κάνω ποδήλατο στην κεντρική πλατεία.Ούτε που κοίταζε κανένας.Οταν πάω Ιταλία είναι θαυμάσια παντού κορναρίσματα σταματάνε αμάξια συνέχεια με καμακώνουν.Τσεχία οι άντρες άκαυλοι εντελώς μόνο για μπύρα ενδιαφέρονται.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.559
Πόντοι
2.356
Ξεχασα να αναφερω για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις και αποριες οτι υπηρχε ιστοσελιδα  του Big Sister που πληρωναν τα μελη για να δουνε ολο αυτο το σκηνικο live  :grin:
Ηταν απο τις καλυτερες εμπειριες μου...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
παντως και εγω που εχω παει, δεν ειδα ποτε κανενα καλο σκηνικο ουτε στο κεντρο ουτε στη παλια πολη. το μονο καλο ειναι οτι γαμησαμε απο 1 με δυο φορες και οι 4 απο την παρεα ανετα και χωρις κουραση. πριν φτασουμε εκει αλλαξαμε 2 ημερες πριν την τοποθεσια στο tinder και αρχισαμε τα match. δουλευει ΤΡΕΛΑ το tinder γενικοτερα σε αλλες χωρες. στην τσεχια παει γαμιωντας. γαμησαμε μετρια μουνια (και ενας φιλος ενα φοβερο διμετρο) απο το tinder αλλα το σημαντικο ηταν οτι ειχαμε ετοιμα τα αματουροσκινικα πριν καν προσγιωθουμε.

πηγαμε σε μερικα κλαμπς αλλα απ οτι καταλαβα οι τσεχες γουσταρουν τσεχους, εκτος αν σκασεις με λιμο, τιγκα κλαρινετο με χρυσα ρολογια.

Αυτό είναι γιατί η Πράγα στο κέντρο είναι τίγκα στις κρυόκωλες τουρίστριες.Δεν παίζουν Τσέχες.Για πήγαινε μια βόλτα στα περίχωρα ή Πίλσεν,Οστράβα και θα σου φύγει το καφάσι από τις καύλες.Ειδικά τώρα καλοκαίρι τα πετάνε όλα μόνο στο σιδηροδρομικό σταθμό του Πίλσεν να πας θα χύσεις τρεις φορές από τα θεάματα μιλάμε για πολύ exhibionist φάσεις.Είναι μέρη που αν πας απλά δεν ξεκολλάς.Λες τι μαλάκας ήμουνα να μην έχω βρει τον παράδεισο.
Οι Τσέχες κάπως το παρακάνουνε βλέπεις και Πολωνία καυλάκια αλλά οι Τσέχες μπορεί να σε αφήσουν τελείως άναυδο.(Φάτσα φόρα ξυρισμένο μουνί μέρα μεσημέρι).
Γενικά οι Τσέχες όταν κάθονται δεν μπορούν να βολέψουν τα μακρυά καλοσχηματισμένα πόδια τους οπότε τα ανοίγουν πολύ και τα βλέπεις όλα.Ηταν και σα μόδα αυτό να κάθονται όλες στα καφέ και τα ρεστωράν με ανοιχτά πόδια.Γενικά χάνεις τη μπάλλα με τη σλαβική πανδαισία πάντα καταφέρνουνε οι Σλάβες και σε εξιτάρουνε(Ρωσίδες με τα see-through),Πολωνέζες με τα κολλάν,τα pul zadek(μισός κώλος έξω) σορτς και τα βαθιά ντεκολτέ,Ουκρανές με τα σούπερ μίνι,Σλοβάκες με τα κοντά φορέματα όλες βέβαια με τις τακουνάρες που δεν αποχωρίζονται ποτέ είναι αυτό που λέμε slavic chick excitement απεριόριστες καύλες.

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
221
Πόντοι
21
Το κοστος ζωης γενικα ειναι χαμηλοτερο στην Πολωνια απο οτι στην Ελλαδα. Για το lodz με αυτα τα χρηματα θα μπορεις να νοικιαζεις ενα δωματιο με συγκατοικους, η αν εισαι τυχερος θα μπορεις να βρεις μια μικρη γκαρσονιερα. Θα σου ειναι αρκετα για να ζεις, δλδ σπιτι, φαγητο, λογαριασμοι, μετακινησεις, και  διασκεδαση να βγεις να πιεις μια μπυρα ενα καφε, αλλα για παραπανω θα πρεπει να μπεις στη διαδικασια να τα μετρησεις.
Τσεκαρε εδω βαλε πολη lodz και επιλογες nieurochomosci, mieszkania κλπ για να δεις τιμες ενοικιων.

Edit_ www.gumtree.pl/s-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/lodz/v1c9008l3200183p1]http://www.gumtree.pl/s-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/lodz/v1c9008l3200183p1[/url] εδω ειναι οι αγγελιες για ενοικιασεις σπιτιων στο Lodz  Οι τιμες ειναι αισθητα χαμηλοτερες απο τις μεγαλυτερες πολεις, Βαρσοβια και Κρακοβια.
Κοιτα ωστοσο σε καθε αγγελια αν εχει προσθετα εξοδα, η στην τιμη συμπεριλαμβανονται και οι λογαριασμοι

ευχαριστω για τον  χρονο σου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όλες γουστάρουν όλους !!! Τύποι όπως τους περιγράφετε δεν υπάρχουν πολλοί και οι λίγοι είναι πιασμένοι! Μέχρι να βρεθεί κάποιος free για τις εκατοντάδες-χιλιάδες μουνάρες τι θα γίνει? Θα μείνουν αγάμητες? Και κυρίως όταν μιλάμε για Τσεχία- Πολωνία!!!! :rockon: :rockon: Μην κολλάτε πουθενά και σε τίποτα!! Μυηθείτε στον Βαλκανοπουτσισμό !!! :kneel: Τον πιο ασφαλή τρόπο επιβίωσης στα Άγια Πουτσοφιλικά  Ανατολικά εδάφη !!!

Οντως έχεις πιάσει το νόημα του βαλκανιοπουτσισμού της τρομερής φυσικής μας ανωτερότητας.Παιδιά,όπου εμφανίζονται Βαλκάνιοι το σκατό των άλλων πάει στην κάλτσα γενικά είμαστε οι κυρίαρχοι απλά πολύ ατομιστές.
Βλέπω εδώ και ωραίες Γερμανίδες.Ενας Balkan cocker με την πούτσα έξω θα μπορούσε να κάνει θαύματα αρκεί να συντρίψει την αντίσταση του περιβάλλοντος.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οντως έχεις πιάσει το νόημα του βαλκανιοπουτσισμού της τρομερής φυσικής μας ανωτερότητας.Παιδιά,όπου εμφανίζονται Βαλκάνιοι το σκατό των άλλων πάει στην κάλτσα γενικά είμαστε οι κυρίαρχοι απλά πολύ ατομιστές.
Βλέπω εδώ και ωραίες Γερμανίδες.Ενας Balkan cocker με την πούτσα έξω θα μπορούσε να κάνει θαύματα αρκεί να συντρίψει την αντίσταση του περιβάλλοντος.
Nαι ολες οι γερμανιδες μολις ακουν πακιστανοελληνας ανοιγουν τα ποδια,βγαλε εσυ την πουτσα εξω,καμια χοντρη μπορει και να γαμησεις εκει,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ.
Καλο ειναι να λες στον κοσμο οτι ολα οσαλες ισχυουν 10 χρονια πισω και ουδεμια σχεση δεν εχουν με τη πραγματικοτητα.
Ο φιλος μου παει συχνα τσεχια  και μου ειπε οτι μες τις χοντρες ειναι.
Αφου ειμαστε ανωτεροι βαλκανιοι πουτσαραδες γιατι ειμαστε τα γκαρσονια της ευρωπης,αυτο πως το εξηγεις?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό είναι γιατί η Πράγα στο κέντρο είναι τίγκα στις κρυόκωλες τουρίστριες.Δεν παίζουν Τσέχες.Για πήγαινε μια βόλτα στα περίχωρα ή Πίλσεν,Οστράβα και θα σου φύγει το καφάσι από τις καύλες.Ειδικά τώρα καλοκαίρι τα πετάνε όλα μόνο στο σιδηροδρομικό σταθμό του Πίλσεν να πας θα χύσεις τρεις φορές από τα θεάματα μιλάμε για πολύ exhibionist φάσεις.Είναι μέρη που αν πας απλά δεν ξεκολλάς.Λες τι μαλάκας ήμουνα να μην έχω βρει τον παράδεισο.
Οι Τσέχες κάπως το παρακάνουνε βλέπεις και Πολωνία καυλάκια αλλά οι Τσέχες μπορεί να σε αφήσουν τελείως άναυδο.(Φάτσα φόρα ξυρισμένο μουνί μέρα μεσημέρι).
Γενικά οι Τσέχες όταν κάθονται δεν μπορούν να βολέψουν τα μακρυά καλοσχηματισμένα πόδια τους οπότε τα ανοίγουν πολύ και τα βλέπεις όλα.Ηταν και σα μόδα αυτό να κάθονται όλες στα καφέ και τα ρεστωράν με ανοιχτά πόδια.Γενικά χάνεις τη μπάλλα με τη σλαβική πανδαισία πάντα καταφέρνουνε οι Σλάβες και σε εξιτάρουνε(Ρωσίδες με τα see-through),Πολωνέζες με τα κολλάν,τα pul zadek(μισός κώλος έξω) σορτς και τα βαθιά ντεκολτέ,Ουκρανές με τα σούπερ μίνι,Σλοβάκες με τα κοντά φορέματα όλες βέβαια με τις τακουνάρες που δεν αποχωρίζονται ποτέ είναι αυτό που λέμε slavic chick excitement απεριόριστες καύλες.
Πολύ δυνατή η ανάλυσή σου για το exibisinism culture των Τσέχων! Κι εγώ με όσες Τσέχες έχω επαφες μου στέλνουν φωτογραφίες τελείως γυμνές στους κήπους καλοκαιρινών σπιτιών!!
Πιστευεις οτι υπάρχει διαφορά στον Οργασμό μετάξι Ουκρανίδων και Πολωνέζων? Με δείγμα 3 γυναικών απο κάθε χώρα πιστευω πως οι Πολωνέζες συλαμβάνουν τον οργασμό κάπου βαθιά μέσα στον κόλπο τους μετά απο ώρα ενώ οι Ουκρανές φτάνουν με απλή τριβή στα χείλη και είναι επιφανειακός με δονήσεις που συγκλονίζουν όλους τους γύρω μυς στη κοιλιακή χώρα!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Nαι ολες οι γερμανιδες μολις ακουν πακιστανοελληνας ανοιγουν τα ποδια,βγαλε εσυ την πουτσα εξω,καμια χοντρη μπορει και να γαμησεις εκει,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ.
Καλο ειναι να λες στον κοσμο οτι ολα οσαλες ισχυουν 10 χρονια πισω και ουδεμια σχεση δεν εχουν με τη πραγματικοτητα.
Αφου ειμαστε ανωτεροι βαλκανιοι πουτσαραδες γιατι ειμαστε τα γκαρσονια της ευρωπης,αυτο πως το εξηγεις?
Φίλε Στέλιο , στο Μενίδι ή τον Ασπρόπυργο μένεις? :think: :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Έλα φίλε στέλιο! Και τι να κάνει δηλαδή? Να καθετε χαλαρά με το ποτό στο χέρι και να κοιτάει σαν λιγούρι? Αυτά είναι σκηνικά μαγαζιών που συχνάζουν Ελληνίδες! Όλες βάζουν τα καλά τους για να βγούν φωτογραφίες για το FB και οι Πιρφόροι γύρω γύρω να λένε μεταξί τους στο αυτί "Τι μουνάρα" "Σκυλί αυτή" "Τι γαμήσι που θα κάνει"... Βέβαια πραγματικό  :knockinb: δεν πέφτει απο κανένα! Είναι οι λεγόμενοι ΝΑΟΙ της αγαμίας!
Και στο UK αν πας με το ποτό στο χέρι(παραλλαγή του "με το σταυρό στο χέρι") θα πιάσεις  τα @ρχιδι@ αλλά και στη Πολωνία...Θα βλέπεις απίθανους τύπους (ουρακοτάγκους κατά τον καθώς πρέπει Έλληνα μη βαλκάνιο ) να φασώνουν και να χουφτώνουν καλίγραμα κολαράκια....

καποιοι γαμανε τυπε αλλα ποτε τυποι σαν και σας  :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε τυπε  :think: :think: δεν υποκλινονται στον βαλκανιο γαμια  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ποτε τυποι σαν και σας  :grin: :grin: :grin:
Τύπε εγώ ποτέ δεν κάνω υποθέσεις με το τι θα κάνω αν κερδίσω το τζόκερ! Για έναν και απλό λόγο! ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΤΕ ΤΖΟΚΕΡ

Το έπιασες? ;)

Πάω Ορφανίδου σε λιγο!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Στέλιο , στο Μενίδι ή τον Ασπρόπυργο μένεις? :think: :headbang:
TΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΗΤΟ ,καθως κυκλοφορω ινκογνιτο συνηθως για να μην με αναγνωριζουν οι θαυμαστριες  :P,διακρινω μια αισθηση ειρωνιας στα λεγομενα σου...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε εγώ ποτέ δεν κάνω υποθέσεις με το τι θα κάνω αν κερδίσω το τζόκερ! Για έναν και απλό λόγο! ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΤΕ ΤΖΟΚΕΡ

Το έπιασες? ;)

Πάω Ορφανίδου σε λιγο!
ΝΑ χορεψεις ?,καλο ειναι να μιλησετε με το μπολντεμορτ να σου μαθει καμια φιγουρα  :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Το έπιασες? ;)

Πάω Ορφανίδου σε λιγο!
Καλα αφου ειναι φυσιολογικο να χορευουν ολες εκει μεσα γιατι μολις πανε σε ελληνικα κλαμπ που δε χορευει κανεις και ειναι ολοι σοβαροι εκει χεζονται πανω τους ολες οι χαζοβιολες και δε χορευουν¨?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom