kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
δλδ δεν αξιζει βαρσοβια με αυτα που βλεπω..
ποια θεωρειται την ποιο χυμα χωρα για σεξ δλδ??
Βουλγαρια
δλδ δεν αξιζει βαρσοβια με αυτα που βλεπω..
ποια θεωρειται την ποιο χυμα χωρα για σεξ δλδ??
Για μενα δεν αλλαξε κατι με την κριση,συνολο εχω φαει 70000 ευρω απο το 11 μεχρι τωρα και δε στερηθηκα ποτε μου κατι,φορους συνολο απο το 2009,εχω πληρωσει 2000 ευρω και εχω βιβλιαριο προνοιας ως απορος ,εσυ κατσε δουλευε σα το ζωο μεχρι να ψοφησεις απο αλσχαιμερ σε κανα 10 χρονακια ,τρεχα βουλγαρια μπας και γαμησεις και μιλα με τον χασοδικη και τα αλλα αμεα εδω μεσα για τον ελληνοπακιστανικο παραδεισοαρχηγος ποιανου ρε μεγαλε?του κμαν και των αλλων αμεα
μαλλον σε ποναει που δεν εισαι απο τους προνομιουχους Ελληνες
ΥΓ.βαλε μας καμια φωτο οπως ο Σεβαλιε να δουμε σε τι σπιταρονα μενεις εκει και τι ζωαρα κανεις
Πλέον κάνω και αυτό φίλε Στέλιο! Για να είμαι απο το πρωί μέχρι το απόγευμα όλη την ώρα εδώ να απαντάω σε εσένα και να παπαρολογώ γενικώς δεν νομίζω να παραπέμπει σε τύπο που δουλεύει... ή κάτι οτιδήποτε άλλο πλην του να τα ξίνεί? Εξαίρεση τα βράδια που αλλάζει το πράγμα και είναι η ώρα που σοβαρεύει η εργασία διότι βγαίνω έξω για καμάκι όποτε δεν είμαι πτώμα απο το υπερβολικό ξύσιμο!!!Υποθετω οτι εφοσον συνεχιζεις να δουλευεις στην ελλαδα ακομα συγκαταλεγεσαι και συ στους ελληνοπακιστανους,καθως καποιος ο οποιος ειχε ενα ανωτερο αι κιου του μεσου ορου,οπως εγω,η θα τα εξινε
Για μενα δεν αλλαξε κατι με την κριση,συνολο εχω φαει 70000 ευρω απο το 11 μεχρι τωρα και δε στερηθηκα ποτε μου κατι,φορους συνολο απο το 2009,εχω πληρωσει 2000 ευρω και εχω βιβλιαριο προνοιας ως απορος ,εσυ κατσε δουλευε σα το ζωο μεχρι να ψοφησεις απο αλσχαιμερ σε κανα 10 χρονακια ,τρεχα βουλγαρια μπας και γαμησεις και μιλα με τον χασοδικη και τα αλλα αμεα εδω μεσα για τον ελληνοπακιστανικο παραδεισο
Δε μενω στα ξενα τυπε,δεν ξερω τι ειναι το εκπαπε,αν εννοεις οτι τρως την περιουσια του μπαμπα,αυτο σημαινει οτι εισαι αφραγκος απλα και περιμενεις απο μερικα ψιχουλα να ζησεις,ετσι κι αλλιως η νοημοσυνη σου δεν ηταν αρκετη για να πουλησεις τιποτα οσο ειχε αξια και φυτοζωεις απλα τρεχοντας στην βουλγαρια να γαμησεις καμια τσιγγανα οπως κανουν ολοι οι αφραγκοι.δουλευω τυπε σαν ΕΚΠΑΠΕ ,ξερεις τη σκληρη δουλεια ειναι :S :S :S :S
παντως διακρινω μια κακια να ψοφησουν οσοι εμειναν Ελλαδα,γιατι ετσι?
καμια φωτο απο την σπιταρονα που μενεις εκει στα ξενα δεν βαζεις
ΥΓ.παντως σε καταλαβαινω ενας γνωστος μου στο εξωτερικο μ ειπε οτι στον στρατο περνουσαν καλυτερα
Δε μενω στα ξενα τυπε,δεν ξερω τι ειναι το εκπαπε,αν εννοεις οτι τρως την περιουσια του μπαμπα,αυτο σημαινει οτι εισαι αφραγκος απλα και περιμενεις απο μερικα ψιχουλα να ζησεις,ετσι κι αλλιως η νοημοσυνη σου δεν ηταν αρκετη για να πουλησεις τιποτα οσο ειχε αξια και φυτοζωεις απλα τρεχοντας στην βουλγαρια να γαμησεις καμια τσιγγανα οπως κανουν ολοι οι αφραγκοι.
Τα υπολοιπα που μας λες ειναι ιστοριες για αγριους,μολις θα μεινεις εντελως αφραγκος θα αρχισεις να δουλευεις μαζι με τους πακιστανους της ελλαδας για 50 ευρω το μηνα μαζι με το χασοδικη που ετσι κι αλλιως εχει να δει πελατη εδω και μια δεκαετια
Τα είχα ξαναπεί και παλιότερα και κανένας δεν αμφέβαλε πως τα λεφτά και τα μουνιά είναι αριθμητικά τελείως σχετικές έννοιες όταν μιλάμε για άλλον!Για μενα δεν αλλαξε κατι με την κριση,συνολο εχω φαει 70000 ευρω απο το 11 μεχρι τωρα και δε στερηθηκα ποτε μου κατι,φορους συνολο απο το 2009,εχω πληρωσει 2000 ευρω και εχω βιβλιαριο προνοιας ως απορος ,εσυ κατσε δουλευε σα το ζωο μεχρι να ψοφησεις απο αλσχαιμερ σε κανα 10 χρονακια ,τρεχα βουλγαρια μπας και γαμησεις και μιλα με τον χασοδικη και τα αλλα αμεα εδω μεσα για τον ελληνοπακιστανικο παραδεισο
Ο ΣΕΒΑΛΙΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ,πολυ αξια στον εαυτο σου δινεις ρε κατακαυμενε που πιστευεις οτι θα σου πω και ψεμματα,εγω φιλο στη βουλγαρια εχω και με παρακαλαει να παω και βαριεμαι,και συ τρεχεις στα αγρια χαραματα στις βουλγαριες μπας και γαμησεις καμια τσιγγανα,η απελπισια σε ολο το μεγαλειο της,φανταζομαι οτι εχεις παρκαρει το γιοτ εξω απο το σπιτι και πας με αυτο ,ειναι απο τα πολλα λεφτα που εχεις ,οπως και να χει ειμαστε οφ τοπικ οποτε καλυτερα να ανταλλασεις εσυ, ο κμαν,ο χασοδικης τις φαντασιωσεις σας αναμεταξυ σας,γιατι γινεστε κουραστικοι.καλα τωρα δεν μενεις στα ξενα τι αλλο θα σκεφτεις να πεις ρε μεγαλε
για τους λαθρομεταναστες πολυ αχτι ρε φιλε,τι εγινε πηδαει κανας συριος καμια ελληνιδα που γουσταρες?
Αντε σκυψε το κεφαλακι σου στον ευρωπεο αφεντικο σου και μοκο τωρα τρομπα
Και γω εχω γνωστους σαβουρογαμηδες που γαμαν αβερτα,σοβαρο πραγμα εκανε το να κολας τη καθε χοντρελω στο φαλιρακι και να πας να τη γαμησειςΤα είχα ξαναπεί και παλιότερα και κανένας δεν αμφέβαλε πως τα λεφτά και τα μουνιά είναι αριθμητικά τελείως σχετικές έννοιες όταν μιλάμε για άλλον!
Αυτό που για κάποιον είναι πολύ για άλλον είναι λίγο και το αντίστροφο!
Πάράδειγμα για να είμαστε μέσα---> Εγώ φέτος πήρα 3 μουνιά και είμαι ευχαριστημένος ενώ ο φίλος μου ο πορνογυμναστής 9 και μου λέει χάλια και αίσχος!
Το ίδιο και με τα λεφτά! Ο Μαρινάκης π.χ είναι φτωχός μπροστά στον Ριμπολόβλεφ ο οποίος με τη σειρά του είναι φτωχός σε σχέση με τον Γκέιτζ π.χ!
Ο ΣΕΒΑΛΙΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ,πολυ αξια στον εαυτο σου δινεις ρε κατακαυμενε που πιστευεις οτι θα σου πω και ψεμματα,εγω φιλο στη βουλγαρια εχω και με παρακαλαει να παω και βαριεμαι,και συ τρεχεις στα αγρια χαραματα στις βουλγαριες μπας και γαμησεις καμια τσιγγανα,η απελπισια σε ολο το μεγαλειο της,φανταζομαι οτι εχεις παρκαρει το γιοτ εξω απο το σπιτι και πας με αυτο ,ειναι απο τα πολλα λεφτα που εχεις ,οπως και να χει ειμαστε οφ τοπικ οποτε καλυτερα να ανταλλασεις εσυ, ο κμαν,ο χασοδικης τις φαντασιωσεις σας αναμεταξυ σας,γιατι γινεστε κουραστικοι.
Ενταξει καποιοι απο μας μπορει να γελαμε μαζι σας,αλλα κριμα ειστε ,πρεπει να δειχνουμε κατανοηση
Ο σεβαλιε κανει λαθος που φευγει απο πολωνια και ερχεται ελλαδα,ασχετα αν στην ελλαδα θα περνα καλυτερα,βουλγαρια πανε οι απελπισμενοι και οι αφραγκοι,εσυ εισαι και τα 2,εγω δεν τολμαω να μεινω σε τετοια μερη γιατι ειναι επικυνδινα,εσυ λογω αφραγκιας δεν κινδυνευεις ιδιαιτερα,αλλα και λογω απελπισιας φανταζομαι εισαι αναγκασμενος να πας,φοτο δε σου ζηταω να μας δειξεις αλλα δε χρειαζεται ξερουμε ολοι πως θα εισαι,σαν ορθιο γαμωτο, 2 αλλοι αναπηροι σα και σενα το παιζανε γαμιαδες και αυτοι μεχρι που τους αναγκασα να δειξουν φοτο ,και αποκαλυφτηκε η αληθειαρε μεγαλε δεν ειπα οτι ειμαι εκατομμυριουχος αλλα ειπα οτι στην Ελλαδα υπαρχει ακομη κοσμος με λεφτα,τι ζορι τραβας?
Εδω ο Γκλογκ εγραφε για Γερμανους που ηρθαν στην ροδο και τσατιστηκαν που ολα ηταν στην πενα
Οσο για την Βουλγαρια οσοι ηταν φοιτητες η ζουνε εκει χρονια ξερουν οτι γινεται καλυτερο παιχνιδι σε σχεση με Ελλαδα.
Εσυ κανεις γενικευσεις και λες οτι οσοι ζουνε Ελλαδα πρεπει να εχουνε αικιου ραδικιου
Εδω ρε μεγαλε ο Σεβαλιε φευγει με χαρα απο Πολωνια
Φανταζομαι και συ τι ζωαρα κανεις εκει στα ξενα
Ο σεβαλιε κανει λαθος που φευγει απο πολωνια και ερχεται ελλαδα,ασχετα αν στην ελλαδα θα περνα καλυτερα,βουλγαρια πανε οι απελπισμενοι και οι αφραγκοι,εσυ εισαι και τα 2,εγω δεν τολμαω να μεινω σε τετοια μερη γιατι ειναι επικυνδινα,εσυ λογω αφραγκιας δεν κινδυνευεις ιδιαιτερα,αλλα και λογω απελπισιας φανταζομαι εισαι αναγκασμενος να πας,φοτο δε σου ζηταω να μας δειξεις αλλα δε χρειαζεται ξερουμε ολοι πως θα εισαι,σαν ορθιο γαμωτο, 2 αλλοι αναπηροι σα και σενα το παιζανε γαμιαδες και αυτοι μεχρι που τους αναγκασα να δειξουν φοτο ,και αποκαλυφτηκε η αληθεια
Και ο Κουμπάρος και ο Στέλιος έχουν πρόβλημα με όσους το παλευουν να χωρίς λεφτά...προσεχε μην παθεις τιποτε μεγαλε απο το πολυ γαμησι στην Πολωνια
Αχ καλε δεν τολμαει το σκληρο αγορι να παει Βουλγαρια γιατι ειναι επικινδυνα
τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε ρε τρομπα η Ελλαδα εχει πολυ μεγαλυτερη εγκληματικοτητα απο την Βουλγαρια
Φωτο αν θελεις βαζουμε δεν εχω τιποτε να κρυψω και ουτε το επαιξα ποτε γαμιας εδω μεσα,εσυ καθεσαι και βριζεσαι και μαλωνεις με ολους ,
αυτο δειχνει κατι
προσεχε μην παθεις τιποτε μεγαλε απο το πολυ γαμησι στην Πολωνια
Αχ καλε δεν τολμαει το σκληρο αγορι να παει Βουλγαρια γιατι ειναι επικινδυνα
Ταυλανδη αλλα πεφτει λιγο μακρια και οι γυναικες ειναι κατωτερης ποιοτητας...ποια θεωρειται την ποιο χυμα χωρα για σεξ δλδ??
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ψάχνουν κάποιοι !!!
Πουτάνες γαμάνε όλοι σε ολα τα μήκη και πλάτη της γής !!! Μόνο οι τιμές αλλάζουν !!! Αντε να αλλάζει λίγο αυτό που οι Αγγλοι λένε mentality στο τρόπο παροχής της ''υπηρεσίας''.
Οσον αφορά τις γκόμενες τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν βγάζεις και δεν γαμάς γκομενες στη χώρα σου το ίδιο θα εξακολουθεί να συμβαίνει όπου και να πας !! Ιδίως αν πας σε χώρες όπου υπαρχει και ο επιπλέον περιορισμός της διαφορετικής γλώσσας !! Το ότι σε κάποιες χώρες υπάρχει μια μεγαλύτερη ''ελευθεριότητα'' στο θέμα σεξ γιατί οι κοινωνίες τους ήταν και είναι λιγότερο σεμνότυφες δεν κάνει και τόσο μεγάλη διαφορά.
Εξαίρεση αποτελούν κάποιες εντελώς τριτοκοσμικές χώρες της Αφρικής η της Ασίας όπου το να είσαι λευκός προσθέτει κάτι σημαντικό στο status σου σε σχέση με τον ντόπιο ανταγωνισμό. Εκεί παίζεις εφόσον μπορείς να συνεννοηθείς κάπως πιο άνετα με τις γκόμενες.
Το παιχνίδι λίγο πολύ παντού με τον ίδιο τρόπο παίζεται !!! Μην τρέφεται αυταπάτες !!
τυπε καλα τα λες απλα στην Ελλαδα πρεπει να εισαι της παρεας και να σε ξερει η αλλη κ ας εχει παει με ολοκληρο ταγμα
θα στο παιζει παρθενα
σε αλλες χωρες οπως Βουλγαρια , Ρωσσια αν μιλας τη γλωσσα εχει πιο πολυ παιχνιδι απο οτι στην Ελλαδα,που ολα γινονται στα κρυφα
Τύπε με το fb και όλα τα αλλά τα παρεμφερή όλη η έλλαδα μια παρέα έχει γίνει !!!
Και ναί μπορεί να στο παίξει παρθένα !! Και τί έγινε ??
Το αν θα τη γαμήσεις στο πρώτο η στο τρίτο ραντεβού παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ??
Αν πάλι έχεις τόσο μεγάλες γκάβλες για αυτό υπάρχουν οι πουτάνες !!
Στα κρυφά μπορεί κάποια πράγματα να γίνονται σε μικρές σχετικά κοινωνίες. Στις μεγάλες πόλεις που δεν υπάρχει αναγνωρισιμότητα, το έλα να δείς γίνεται !!! Ιδίως στα δυο ηλικιακά άκρα δηλαδή πολύ μικρές η πολύ μεγάλες πάει η ψολή χιλιόμετρο !!!
Ενδιάμεσα καπου τις πιάνει ό πόνος της ''αποκατάστασης'' και το παίζουν μιξοπαρθένες !!
Αν όμως αράζεις στα κυβικά σου και ξέρεις που να βαρέσεις και πως, αγάμητος δεν μένεις !!