Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
τυπε το φβ μονο για πηδημα ειναι , τωρα να κανεις σχεση με καποια απο εκει μονο αν εχετε κοινους γνωστους.αλλα παντα υπαρχει ο παραγοντας τυχη.εγω σε επαρχια μεγαλωσα κοντα σε Θεσσαλονικη  :grin: :grin: :grin:, ε εκει ηταν ολα στα κρυφα η υπηρχαν γυναικες π ειχαν παρει ταγμα  :2on1:
Θεσσαλονικη σαφως και πιο καλα γινεται παιχνιδι σε σχεση με επαρχια  :S :S :S :S
Αυτο που λες για τα κυβικα σου ισχυει παντου σε ολο τον κοσμο  :hi: :kneel: :kneel: :hi: :hi:
Εσυ τι λεει καμακωνεις Αθηνα?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Οταν δεν ταξιδεύω και βαριέμαι και τις πουτάνες προσπαθώ !!! :grin: :grin:

Οχι συχνά πάντως !!! Και περισσότερο γιατί μου αρεσει η διαδικασία του κυνηγιού παρά για το ''θήραμα'' !!

Το έχω δεί το μοτίβο σε πολλές χώρες. Αν δεν σου αρέσει δηλαδή η διαδικασία του καμακιού αν δεν την απολαμβάνεις, τότε οι πιθανότητες να πετύχει μειώνονται.

Οι γυναίκες τα αγχωμένα λιμάρια τα παίρνουν μυρωδιά μια ώρα δρόμο. Σε όλες τις χώρες !! Και συνήθως τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι !!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Και γω εχω γνωστους σαβουρογαμηδες που γαμαν αβερτα,σοβαρο πραγμα εκανε το να κολας τη καθε χοντρελω στο φαλιρακι και να πας να τη γαμησεις
Η ουσια ειναι να γαμησεις χωρις κοπο,αν ειναι να χορευεις σα τον ουρακοταγκο να καθεσαι μεχρι τις 6 μπας και σου κατσει καμια χοντρη,και να γραφεις στο μπλοκακι πικαπ λαινς σα τον νερντ να το χεσω
χαχαχαχαχ οτι περνα στον καθενα φιλε στελιο.ο πετυχημενος γυμναστης δεν φενεται να εχει προβλημα με τα μπαζα που μενουν χαχαχαχαχ.σαν τον γυμναζμενο φιλο μου αζερπαιζαν που ολη μερα γυμναζεται στην θαλασα.μονο κατι τετειες γνωριζει και μονο αυτες του μιλανε χαχαχαχαχ.εχεις αδικο για σοφια,κεντρο ακινδυνα ειναι.ασφαλης με πλυθορα γκομενων.επαιξα και με τσιγγανεσ στα παρκα που μου αρεσουν αλλα και με σαιτ.σοφια ηταν το καλυτερο μου και πιο πετυχημενο πορνοταξιδι,πολυ φτηνοτερο απο ουκρανια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Tύποι, κάποιοι βγάζετε τεράστια κόμπλα με αυτά που γραφετε.

Δηλαδή οι χιλιάδες Glock που γαμάνε σε τουριστικα μέρη όλου του κόσμου καμιά τουρίστρια,γαμάνε μόνο χοντρές τέρατα της φύσης;
Έχετε ιδέα ότι κάποιες τουρίστριες στα πλαίσια των διακοπών το ψήνουν να φάνε και κανέναν πούτσο;

Δηλαδή αν δεν φάνε στις διακοπές,έναν ανώνυμο πούτσο δίχως συνέπειες,πού θα τον φάνε;

Τι σας φαίνετε παράξενο;

Φαντάζομαι πως ξέρετε ότι και οι γυναίκες έχουν ανάγκες για σεξ και δεν γαμιούνται όλες μόνο με λεφτά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Σιγα να μην υπαρχουν γυναικες που γαμιουνται απο ευχαριστηση  :grin:
Εδω ο αλλος μας εγραψε οτι οι γυναικες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δεν γαμιουνται πια ευκολα χαχα

υγ. Προπερσι που ειχα μια ψιλομονιμη μολδαβη γκομενα στο τελος μου ελεγε σχεδον καθε φορα : thank you for the perfect sex baby  :grin:  :grin:  :grin: τελειωνε 4 με 5 φορες το λιγοτερο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
το νοημα του βαλκανοπουτσισμου σε θεωρια το εχει πιασει και παπαγαλισει απεξω απο την πλυση που του εκανες.ουτε σε μοναστηρι τετεια πλυση δεν κανουν οι παπαδες.αλλα οταν σε ακουσε και πηγε λβοβ και πηρε τον πουλον ηρθες στα λογια μας ειναι φασιστες,δεν γουσταρουν ξενουν,δεν πιανονται στα κλαμπ και μαγαζια.

Eίσαι τελείως βλάκας.Ο μόνος που είπε στον Γκλοκ να μην πάει Λβωφ γιατί θα πήγαινε σαν πρόβατο επί σφαγή και αντίθετα να προτιμήσει Πολωνία ήμουν εγώ.Ολοι οι άλλοι έλεγαν ακριβώς το αντίθετο.Και ποιος δικαιώθηκε στο τέλος?
Απλά έχεις μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα άλλα αντί άλλων.
Τα πράγματα είναι πολυδιάστατα πρέπει να βλέπεις όλες τις γωνίες γαμπρού,σπόνσορος,καμακιού και να είσαι χαμαιλέων,octopus ή κομμουνιστική αράχνη απλώνεις τα δίχτυα σου παντού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βαδίζεις σε σίγουρη καταστροφή.Δε με ακούς ρε φίλε.
Και οτι Λβωφ το χειμώνα εκτός ΠΣΚ είσαι νεκρός απλά τα κλαμπ είναι άδεια τις καθημερινές και θα το δαγκώνεις στο ψωλόκρυο.Αραξε στα Mc Donalds  απέναντι από το Zorba  και στα κεντρικά καφέ.Αμα ήμουνα εκεί θα σου πάσαρα 2-3 αξιόλογα ψωλέτα αλλά δεν είμαι.
Μία γκόμενα σε 3 βδομάδες.Τζάμπα το έξοδο.Την πάτησες κλασσικά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Eίσαι τελείως βλάκας.Ο μόνος που είπε στον Γκλοκ να μην πάει Λβωφ γιατί θα πήγαινε σαν πρόβατο επί σφαγή και αντίθετα να προτιμήσει Πολωνία ήμουν εγώ.Ολοι οι άλλοι έλεγαν ακριβώς το αντίθετο.Και ποιος δικαιώθηκε στο τέλος?
Απλά έχεις μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα άλλα αντί άλλων.
Τα πράγματα είναι πολυδιάστατα πρέπει να βλέπεις όλες τις γωνίες γαμπρού,σπόνσορος,καμακιού και να είσαι χαμαιλέων,octopus ή κομμουνιστική αράχνη απλώνεις τα δίχτυα σου παντού.
Τι λέμε τώρα καλοκαιριάτικα...στους 40 βαθμούς! Σε λίγο θα βγώ ντουέτο με τον φίλο τον δηκηγόρο που είχε πάει Αγ Πετρούπολη και δύο Ρωσίδες απο την ίδια πόλη! Τις πετύχαμε στο δρόμο χτες μετά το κλάμπ! Τις πήραμε διακριτικά απο πίσω και πήγαν 03:30 το βράδι παραλία... Κάτσαμε μέχρι τις 05:00 μαζί τους! Τώρα δεν βλέπω μπροστά μου απο την κούραση! Καφές με Red Bull είναι η λύση!
Ελπίζω να μην μας ζαλίσουν! Η τουλάχιστον στο μίνιμουμ βαθμό! Θα επιχειρηθεί στρίμωγμα! Δεν περιμένω πολλά! Απλά θα τα κάνω όλα σωστά στο ρελαντί...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι λέμε τώρα καλοκαιριάτικα...στους 40 βαθμούς! Σε λίγο θα βγώ ντουέτο με τον φίλο τον δηκηγόρο που είχε πάει Αγ Πετρούπολη και δύο Ρωσίδες απο την ίδια πόλη! Τις πετύχαμε στο δρόμο χτες μετά το κλάμπ! Τις πήραμε διακριτικά απο πίσω και πήγαν 03:30 το βράδι παραλία... Κάτσαμε μέχρι τις 05:00 μαζί τους! Τώρα δεν βλέπω μπροστά μου απο την κούραση! Καφές με Red Bull είναι η λύση!
Ελπίζω να μην μας ζαλίσουν! Η τουλάχιστον στο μίνιμουμ βαθμό! Θα επιχειρηθεί στρίμωγμα! Δεν περιμένω πολλά! Απλά θα τα κάνω όλα σωστά στο ρελαντί...

Τίποτα δε θα κάνεις με τις Ρωσίδες.Πρέπει πάντα να κυνηγάς τις Πολωνέζες και τις Ουκρανές που είναι οι πιο εύκολες.Η έστω Τσέχες.
Εκτός αν πας τις Ρωσίδες βόλτα στα μαγαζιά στην παλιά Πόλη και τους ψωνίσεις.Τότε αλλάζει.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Tύποι, κάποιοι βγάζετε τεράστια κόμπλα με αυτά που γραφετε.

Δηλαδή οι χιλιάδες Glock που γαμάνε σε τουριστικα μέρη όλου του κόσμου καμιά τουρίστρια,γαμάνε μόνο χοντρές τέρατα της φύσης;
Έχετε ιδέα ότι κάποιες τουρίστριες στα πλαίσια των διακοπών το ψήνουν να φάνε και κανέναν πούτσο;

Δηλαδή αν δεν φάνε στις διακοπές,έναν ανώνυμο πούτσο δίχως συνέπειες,πού θα τον φάνε;

Τι σας φαίνετε παράξενο;

Φαντάζομαι πως ξέρετε ότι και οι γυναίκες έχουν ανάγκες για σεξ και δεν γαμιούνται όλες μόνο με λεφτά.
o klock ειπε οτι κολλαει γκομενες και σε ενα τεταρτο τις παει τουαλετα,εσυ τι λες η μουναρα θα παει σε ενα τεταρτο τουαλετα να γαμηθει?
Καμια δεν εχει ορεξη για σεξ,,αλλο να σου αρεσει το σεξ,αλλο να εχεις ορεξη για σεξ,η πλειοψηφια αγαμητες τριγυρναν μονες τους.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σιγα να μην υπαρχουν γυναικες που γαμιουνται απο ευχαριστηση  :grin:
Εδω ο αλλος μας εγραψε οτι οι γυναικες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δεν γαμιουνται πια ευκολα χαχα

υγ. Προπερσι που ειχα μια ψιλομονιμη μολδαβη γκομενα στο τελος μου ελεγε σχεδον καθε φορα : thank you for the perfect sex baby  :grin:  :grin:  :grin: τελειωνε 4 με 5 φορες το λιγοτερο...
Αφου γαμιουνται τοσο ευκολα μολδαβια γιατι πληρωνεις εκει να γαμησεις?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε όλο το ανατολικό μπλοκ αν είσαι πάνω από 40 πληρώνεις.Βγάλτε τη μαρμελάδα από το μυαλό.Η γκόμενα που γαμάει ο 35άρης με παραμύθι για γάμο και ο 25άρης γιατί της αρέσει εμφανισιακά την ίδια γαμάει και ο 40άρης με το ρευστό.Καθένας έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει,αυτή έχει μουνί στόμα,κώλο άντε να κάνει και κανά καλό γλυφοκώλι ή να καθαρίζει και να μαγειρεύει.Δε συγκρίνεται σε κλάση και επίδοση με τον πουτσαρά Βαλκάνιο που τα έχει όλα.(στυλ,εμφάνιση,προσωπικότητα,πορτοφόλι).Μιλάμε για απόλυτη υπεροχή του άρχοντος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
o klock ειπε οτι κολλαει γκομενες και σε ενα τεταρτο τις παει τουαλετα,εσυ τι λες η μουναρα θα παει σε ενα τεταρτο τουαλετα να γαμηθει?
Καμια δεν εχει ορεξη για σεξ,,αλλο να σου αρεσει το σεξ,αλλο να εχεις ορεξη για σεξ,η πλειοψηφια αγαμητες τριγυρναν μονες τους.

Γαμιούνται γκόμενες και στις τουαλέτες.Ολα γίνονται.Γενικά οι ίδιες οι Πολωνέζες λένε οτι οι γκόμενες αλλάζουν σαν τον καιρό.Μπορεί μια γκόμενα να έχει σουρώσει στο κλαμπ και να είναι έτοιμη στις 2:00 να γαμηθεί τουαλέτα με τον πρώτο τυχόντα πουτσαρά και 3:00 να έχει ξεσουρώσει ή να έχει πονοκέφαλο ή να έχει θυμώσει που η φίλη της γαμήθηκε πρώτη και να θέλει να πάει σπίτι.Είναι καθαρά θέμα timing να είσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.
Στην περίπτωση των Πολωνέζων μιλάμε για θεόμουρλες γκόμενες και όχι οτι κάνουν προσπάθεια να το κρύψουν.Οι άντρες χρησιμοποιούν βότκα σαν equalizer αλλιώς θα είχαν κλάσει τελείως από τα βίτσια τους θα ήταν όλοι για ψυχιατρείο.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Γαμιούνται γκόμενες και στις τουαλέτες.Ολα γίνονται.Γενικά οι ίδιες οι Πολωνέζες λένε οτι οι γκόμενες αλλάζουν σαν τον καιρό.Μπορεί μια γκόμενα να έχει σουρώσει στο κλαμπ και να είναι έτοιμη στις 2:00 να γαμηθεί τουαλέτα με τον πρώτο τυχόντα πουτσαρά και 3:00 να έχει ξεσουρώσει ή να έχει πονοκέφαλο ή να έχει θυμώσει που η φίλη της γαμήθηκε πρώτη και να θέλει να πάει σπίτι.Είναι καθαρά θέμα timing να είσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.
Στην περίπτωση των Πολωνέζων μιλάμε για θεόμουρλες γκόμενες και όχι οτι κάνουν προσπάθεια να το κρύψουν.Οι άντρες χρησιμοποιούν βότκα σαν equalizer αλλιώς θα είχαν κλάσει τελείως από τα βίτσια τους θα ήταν όλοι για ψυχιατρείο.

kman gia sena

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αμα σου πω οτι έτσι χορεύουν οι Πολωνέζες στα κανονικά κλαμπ θα το πιστέψεις?Γενικά είναι πανδαισία των αισθήσεων κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει μια φορά τουλάχιστον να επισκεφτεί το 22,Czekolada,Pascha,Energy2000,Pomarancza τους ναούς.
Οπως φυσικά και D Lux,Decadence Κίεβο.Είναι οι ναοί που λένε.
Αυτές που δείχνεις είναι καθαρά Ρουμάνες(φαίνεται από τους κώλους Balkan kurwa style,τα κλαρίνα και τον οθωμανικό τρόπο που τους κουνάνε) αλλά γενικά όπου σκάνε Ανατολικές οι πότσοι αγγίζουν ουρανομήκη επίπεδα.
Η διαφορά πολωνικού ρουμανικού κώλου σε σχήμα μέγεθος κούνημα είναι τεράστιο θέμα που το περιορισμένο μέγεθος του σάιτ δεν αφήνει να επεκταθούμε.Οπως και το μέγα ζήτημα πολωνικό vs ρουμανικό τσιμπούκι.Οι δύο τεράστιες σχολές με τη συνεχή διαμάχη για τα πρωτεία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τίποτα δε θα κάνεις με τις Ρωσίδες.Πρέπει πάντα να κυνηγάς τις Πολωνέζες και τις Ουκρανές που είναι οι πιο εύκολες.Η έστω Τσέχες.
Εκτός αν πας τις Ρωσίδες βόλτα στα μαγαζιά στην παλιά Πόλη και τους ψωνίσεις.Τότε αλλάζει.
Με τις Ρωσίδες δεν πήγε άσχημα!! Ήταν υπέρμουνα!  ήταν μακράν οι ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ γυναίκες της Βραδιάς! Φορούσαν δεκάποντα ενώ ήταν ψηλες και πολύ ωραία φορέματα! Πολύ καλή η συνεννόηση και την είχα πολύ στενά! Στο τέλος όταν μου είπε καληνύχτα μου έσκασε ένα φίλι! Θα μείνουν 6 μέρες ακόμα! Δεν έκανα τίποτα λάθος, μίλαγα λίγο και έλεγα ότι ακριβώς ήθελε να ακούσει!!! Πιστευω οτι θα μου κάτσει τις επόμενες μέρες! Θα είναι απο τα top μουνιά ever!!!Α' εθνική !!!!Δεν εκβίασα τη κατάσταση γιατί θα έχανα το παιχνίδι! Όσο για τη Παλιά Πόλη μέγα Άρχοντα ...που να ήξερες...

(Θυμάσαι το καμάκι των παλαιοπολιτών 20-25 χρόνια πρίν? Έπιαναν το χέρι της Σκανδιναβης και το έβαζαν στις τρίχες του στήθους τους μέρα μεσημέρι και τους έλεγαν "This is Greek man"  :2funny: :2funny: :2funny: Αυτά πλέον έχουν τελειώσει απο το 2000 και μετά...)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε Στέλιο αλλά και Κουμπάρο!!! Τι πάθατε με τη ζέστη? Παρακαλώ διαβάστε!!!!!!!! Γράφω τόσο καιρό! Την προηγούμενη εβδομάδα μου ΕΤΥΧΕ ένα σκηνικό με τη Σλοβάκα! Έγιναν όλα γρήγορα! Δεν συμβαίνει συχνά σε εμένα! Δυστηχώς- ευτυχώς εγώ ψήνω λίγο τις γκόμενες! Ο φίλος μου ο γυμναστής είναι πιο καλός σε αυτό! Πιθανώς αν ήταν μαζί μου εκείνο το βράδι η γκόμενα να τσίμπαγε αυτόν!
Αλλά για ένα περιστατικό μην βγαζετε γενικά συμπεράσματα!!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΊΠΕΔΟ!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έλα ντε!! Αυτα ακριβώς λέμε χρόνια ! Να είσαι ακριβώς μπροστά σε αυτή που εκείνη ακριβώς την ώρα θέλει να τον φάει!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχουμε αναλύσει στο Ουκρανοσάιτ ότι η γυναίκα είναι τυχάρπαστο πλάσμα και θέλει και μεγάλη δόση τύχης να είσαι ο σωστός άνθρωπος τη σωστή στιγμή μπροστά της...
Οι ιστορίες του Κμαν δεν είναι παραμύθια .. Είναι βασισμένες στην αλήθεια! Αλλά πρέπει για να ανταπεξέλθεις να πίνεις Red Bull  αντί για νερό και καφέδες για να γυαλίζει το μάτι...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Ετσι ακριβως... :2funny:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg