Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Με τις Ρωσίδες δεν πήγε άσχημα!! Ήταν υπέρμουνα!  ήταν μακράν οι ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ γυναίκες της Βραδιάς! Φορούσαν δεκάποντα ενώ ήταν ψηλες και πολύ ωραία φορέματα! Πολύ καλή η συνεννόηση και την είχα πολύ στενά! Στο τέλος όταν μου είπε καληνύχτα μου έσκασε ένα φίλι! Θα μείνουν 6 μέρες ακόμα! Δεν έκανα τίποτα λάθος, μίλαγα λίγο και έλεγα ότι ακριβώς ήθελε να ακούσει!!! Πιστευω οτι θα μου κάτσει τις επόμενες μέρες! Θα είναι απο τα top μουνιά ever!!!Α' εθνική !!!!Δεν εκβίασα τη κατάσταση γιατί θα έχανα το παιχνίδι! Όσο για τη Παλιά Πόλη μέγα Άρχοντα ...που να ήξερες...

(Θυμάσαι το καμάκι των παλαιοπολιτών 20-25 χρόνια πρίν? Έπιαναν το χέρι της Σκανδιναβης και το έβαζαν στις τρίχες του στήθους τους μέρα μεσημέρι και τους έλεγαν "This is Greek man"  :2funny: :2funny: :2funny: Αυτά πλέον έχουν τελειώσει απο το 2000 και μετά...)
κλασικος ντοπιος που δεν θα μαθει ποτε.αντε τυχερε θα σου μεινει το φιλη στο μαγουλο.τα εχω παρει μαζι σου δεν πιστευω οτι εισαι τοσο basic ακομα.μην χανεις χρονο,τον χρονο θα χασεις μαζι τους.ακομα κλαιω τον χρονο που εχανα να περιμενω αδικα γκομενες ουκρανια πριν λιγα χρονια και σκεψου δεν ηταν τουριστριες που ηρθαν διακοπες αλλα αφραγγες ηλιθιες.τωρα περνω τηλεφωνα αλλα κλινω ραντεβου και αλλα οπεια ελευθερωθει θα ειμαι μαζι της και δεν περιμενω καμια.τις 2 18 εκανα προσφορα σπονσορινκ και ειπε θα καλω αλλες μεχρι να αποφασισετε να ερθετε.αν θες μην ακους και περιμενε.ηρθες στα λογια που ελεγα πιο πανω για τους ασχετους απο ρωσιδες ντοπιους νησιωτες.ειμαι χαζος και δεν παω αγια ναπα νομιζεις ειναι ικανοι οι βρωμικοι μουσατοι αγιαναπητες χωριατες και δεν ειμαι εγω χχαχαχαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλος προπερσι που με τρελανε για γνωστη μας ρουμανα οτι με γουσταρει τρελα του  ελεγα θελει μονο να βγουμε να τα πιει τσαμπα και να μας κοροιδευει μετα με τους γυφτους.4 το πρωι εμφανιστηκαν οι 2 ρουμανοι γυφτογκομενοι που δουλευαν στην παραλια μαζευαν ποτιρια.ο αλλος χαζογελουσε μεθυσμενος και του ελεγα ρε βλακα αυτα μου τα κανανε πριν 15 χρονια ουκρανια δεν στο ελεγα?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
φιλος προπερσι που με τρελανε για γνωστη μας ρουμανα οτι με γουσταρει τρελα του  ελεγα θελει μονο να βγουμε να τα πιει τσαμπα και να μας κοροιδευει μετα με τους γυφτους.4 το πρωι εμφανιστηκαν οι 2 ρουμανοι γυφτογκομενοι που δουλευαν στην παραλια μαζευαν ποτιρια.ο αλλος χαζογελουσε μεθυσμενος και του ελεγα ρε βλακα αυτα μου τα κανανε πριν 15 χρονια ουκρανια δεν στο ελεγα?

στα κωλομπαρα στη λευκωσια παιζει να γαμησεις στην τουαλετα μεσα?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Tύποι, κάποιοι βγάζετε τεράστια κόμπλα με αυτά που γραφετε.

Δηλαδή οι χιλιάδες Glock που γαμάνε σε τουριστικα μέρη όλου του κόσμου καμιά τουρίστρια,γαμάνε μόνο χοντρές τέρατα της φύσης;
Έχετε ιδέα ότι κάποιες τουρίστριες στα πλαίσια των διακοπών το ψήνουν να φάνε και κανέναν πούτσο;

Δηλαδή αν δεν φάνε στις διακοπές,έναν ανώνυμο πούτσο δίχως συνέπειες,πού θα τον φάνε;

Τι σας φαίνετε παράξενο;

Φαντάζομαι πως ξέρετε ότι και οι γυναίκες έχουν ανάγκες για σεξ και δεν γαμιούνται όλες μόνο με λεφτά.

ναι
ναι τον τρωνε απο αλλους τουριστες,σουηδους,αγγλους που ειναι στα ιδια απαρτμεντ,κανουν παρες μαζι.ειδες νησιωτες και αγιαναπητες καμακια?κατι σαν τον μπρουνο ειναι οι  περισοτεροι σε μας ανω τον 45 που θυμουνται περασμενα μεγαλεια το 1992 χαχαχαχαχ.ενοω για της εμφανισημεςσουηδεζες,αγγλιδες γιατι ρωσιδες αμφιβαλω.ασε που πολλες μονεσ 30-45 ειναι πολυ τρελες περπατανε μονες σε βλεπουν ακολουθασ και αλλασουν πορεια πανω κατω για να μην πλισιασεις.ουτε σου μιλανε τελειοσ τρελες.τι να σου πω σε νησι ζω κυπρο!φιλοι μου ομορφοπαιδα αγγλοκυπριοι γυμναζμενοι γαμανε αγγλιδες που ειναι στα ιδια απαρτμεντ και κανουν παρεα συνεχεια.αυτοι μου λενε δεν εμπιστευονται ντοπιους και για αυτο περπατανε 10 μαζι χερακι.στα απαρτμεντ τα κανουν ολα με δικους τους,φοβουνται σε αμαξια αγνωστων.λογικο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Eίσαι τελείως βλάκας.Ο μόνος που είπε στον Γκλοκ να μην πάει Λβωφ γιατί θα πήγαινε σαν πρόβατο επί σφαγή και αντίθετα να προτιμήσει Πολωνία ήμουν εγώ.Ολοι οι άλλοι έλεγαν ακριβώς το αντίθετο.Και ποιος δικαιώθηκε στο τέλος?
Απλά έχεις μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα άλλα αντί άλλων.
Τα πράγματα είναι πολυδιάστατα πρέπει να βλέπεις όλες τις γωνίες γαμπρού,σπόνσορος,καμακιού και να είσαι χαμαιλέων,octopus ή κομμουνιστική αράχνη απλώνεις τα δίχτυα σου παντού.
εσυ και ο βαλκαν λεγατε απο οτι θυμαμε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κλασικος ντοπιος που δεν θα μαθει ποτε.αντε τυχερε θα σου μεινει το φιλη στο μαγουλο.τα εχω παρει μαζι σου δεν πιστευω οτι εισαι τοσο basic ακομα.μην χανεις χρονο,τον χρονο θα χασεις μαζι τους.ακομα κλαιω τον χρονο που εχανα να περιμενω αδικα γκομενες ουκρανια πριν λιγα χρονια και σκεψου δεν ηταν τουριστριες που ηρθαν διακοπες αλλα αφραγγες ηλιθιες.τωρα περνω τηλεφωνα αλλα κλινω ραντεβου και αλλα οπεια ελευθερωθει θα ειμαι μαζι της και δεν περιμενω καμια.τις 2 18 εκανα προσφορα σπονσορινκ και ειπε θα καλω αλλες μεχρι να αποφασισετε να ερθετε.αν θες μην ακους και περιμενε.ηρθες στα λογια που ελεγα πιο πανω για τους ασχετους απο ρωσιδες ντοπιους νησιωτες.ειμαι χαζος και δεν παω αγια ναπα νομιζεις ειναι ικανοι οι βρωμικοι μουσατοι αγιαναπητες χωριατες και δεν ειμαι εγω χχαχαχαχαχαχα
Πόσο άκυρος είσαι... Σου έχει περάσει ποτέ απο το μυαλό οτι κάποια δεν θέλει να κάτσει σε κάποιον που γνώρισε με τη πρώτη?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Κι αν πραγματικά είχες ασχοληθεί με πραγματικές Ρωσίδες θα το ήξερες!!!
Πάλι εκτός τόπου και χρόνου είσαι!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πόσο άκυρος είσαι... Σου έχει περάσει ποτέ απο το μυαλό οτι κάποια δεν θέλει να κάτσει σε κάποιον που γνώρισε με τη πρώτη?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Κι αν πραγματικά είχες ασχοληθεί με πραγματικές Ρωσίδες θα το ήξερες!!!
Πάλι εκτός τόπου και χρόνου είσαι!
μου περασε απο το μυαλο εισαι τελειος απειρος και ασχετος,τελικα δικαιοθηκα))).συνεχυσε να ονειρευευσαι ρωσιδες.χτες γνωρησα μια απο καζαν που ειχα πολλες προειποθεσεις να την γαμησω γιατι ηταν οπως λεω.μονη,αφραγγη 35-40 χωρις αντιπαλο στο καφε μονη λευκωσια αλλα θα εφευγε σε 6 ωρεςκαι δεν προτεινα καν βολτα η μελοντικη συναντηση.μιλουσα ρωσικα,εδειξα φωτο κοντακτε.την ιδια κοπελα αλλου δεν θα του μιλουσε καν.θεμα  εμπειριας και δεν της την επεσα σαν αγαμητος ντοπιος και λιγουρης.ευγενικοσ χαιρετησα στα ρωσικα και προτεινα καφε και παγωτο.τι πραγματικες ρωσιδες λες?οσες γνωρσες μονο σε κολομπαρα οπως ολοι εκει.γιατι δεν ερχεσαι οδυσσο με τον γυμναστη να σας δω και λαιβ που καμακωνεται και πως παιζεται?θα διασκεδασω πολυ μζι σας και μετα θα σας παρω κανα σαλον να ξαλαφρωσεται.πηγα σε ενα κλαμπ σλοβακια και γαμησα τωρα που θυμηθηκα τις σλοβακες χαχαχαχα.απο ολουσ στο κλαμπ διαλεξε εμενα,ημουν τυχερος.αλλα βεβαια  το ομολογησα εδωσα και 80 ευρο,αλλοι τα ξεχνανε χααχαχαχαχ.συνεχισε να ονειρευεσαι.αν στα ελεγε ο διμιτρακης θα τον εκραζαν ολοι.ο διμιτρακις μας εγραφε αληθιες για την σκεψη και νοοτροπια τους.δεν φταις εσυ ρολογα η κανεις κατι λαθος.δεν γουσταρουν τα καλα παιδεια αλλα αληθινους αντρες.ο αληθινος αντρας για αυτους δεν ειναι ο γυμναστης αλλα αυτος που φροντιζει υλικα ολες τις επιθυμιες τους.με αερα κουπανιστο απο την θαλασα διπλα ειναι και μεγαλι επυτυχια που πηρες φιλακι.δουλευε ολο το καλοκαιρι και μην χανεις χρονο η αμεσως η ποτε θα σου κατσουν.οταν μετα απο πολλα παιχνιδια σου κατσει καμια που ηταν μονη,αφραγγη,χωρις κανα κουσουρι στο μυαλο θα πεις δικαιο ειχε ο κουμπαρος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θα σας μοιραστω και ενα σκηνικο που εγινε μπροστα μου για τον ρολογα να καταλαβει τι παιζει.μου ελεγε φιλοσ γκαρσονι στην αγια ναπα οτι μιλανε ματαξυ τους πριν ερθουν οι φιλες τους,λενε ποσο χαζοι ειναι οι ντοπιοι κυπριοι,της παρακαλανε,βαζουνε τσαμπα στα κλαμπ και κερνανε.λεω μαλακιες λεει τι να προειδοπειουν η μια την αλλη.τελικα δικαιοθηκε ο φιλος οταν ειδα στο αεροδρομια μια κοπελα που ηρθε να παραλαβει φιλη απο πετρουπολη και να πανε μαζι με το λεωφορειο του βιβλιο γλοπους.μες την τρελη χαρα ελεγε για τους πορτιεριδες που χαμογελνε,οτι ολοι τους κερνανε και  ηταν μες στην τρελη χαρα.σαν να ελεγε τσαμπα διακοπες θα κανουμε με τους χαζους.λεω μετα στον φιλο δικαιο ειχες τελικα δεν σε πηρα σοβαρα οταν το ελεγες.στο κοντακτε εχει διαφορα σαιτ για κυπρο μιλανε ολοι μεταξυ τους.λενε ποιος θα ειναι την ταδε μερα και ημερομινιες κυπρο?θελω με την φιλη να παμε απο αγια ναπα λεμεσο για δουλεια οπειος θελει να βαλει αμαξι να του πληρωσουμε βενζινα και παρεα σιγουρη.ποιος θελει διαμερισμα να μοιρασουμε εξοδα αυτες τις μερες?ποιος θα παει εκδρομη εκει να μοιραστουμε τα εξοδα?οπειος εχει κοντακτε ας μπει να τα δει ο ιδιοσ αν ξερει ρωσικα.πολλοι ποντιοι αυτο κανουν γινονται ταξιτζηδες,προσφερουν υπηρεσιες τους πληρωνουν βενζινα για εκδρομες και αυτοι εχουν ελπιδα οτι θα τους κατσουν καμια μπαπα χαχαχαχαχαχαχ.αντε ρολογα μου εμαθες αλλο κατι τι.μαλλον και για ροδο θα εχουν κατι παρομειο θα γραψω στο κοντακτε ροδοσ να δω.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πιστεύω πως όλες ψάχνουν τον μέγα ΚΜΑΝ
ναι τον κμαν που περνει αιφονια χαχαχαχαχ συν 200 στο χερι.εσυ παιζε μονος χωρις φιλουσ.πρωτα αναγνωριζεις τον στοχο.δεν πασ σε οπεια σου αρεσε με φιλες.οπεια ειναι μονη,παρακολουθας λιγο μην περιμενει κανα αντρα και πλισιαζεις.αυτες ομως που ειναι υπερκινιτικες δεν πας.ειναι τρελεσ και κανουν μονες βολτα.η αλλη κροατια 42-45 που γνωρισα μου εβγαλε τον κολο στο περπατημα.με πηγε τοσο δρομο για να δει ενα διασημο κοιμητιριο στο ζαγρεπ με οραιους ταφους!για τοσο τρελες μιλαμε,γεροντοκορη χαχαχαχαχ.μετα την κερασα λεω θα την παρω σπιτι τελειος μονη.μετα λεει σε 2 ωρες το λεωφορειο παει σε αλλη πολη το γκρουπ και χαθηκε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ole ole ρολογα εχω καλα νεα εχει το ιδιο για ροδο με 500 φολοερσ και γραφουν τα ιδια!ποιος θα ειναι ροδο 18 ιουνι γραφει μια δεν διαβασα παρακατω τι ψαχνει στα ρωσικα γραφει.εγραψα με ελληνικα ροδοσ εβγαλε 250 φολοερσ και γραφει για την ροδο που πας και τι κανεισ συν φωτο.μετα εβαλα στα αγγλικα rodos εβγαλε rodos rodos excyrsia ροδοσ εκδρομεσ στα ρωσικα και εχει 480 φολοερσ και αλλουσ που γραφουν ποτε θα ειναι και τι ψαχνουν.νυκτερε εσυ εχεις κοντακτε και ο διμιτρακισ ασ γραψουν ροδοσ στα αγγλικα και να διαβασουννα δειτε δικαιο εχει ο κουμπαρος.οργανωμενες σε ολα απο πριν.ουκρανος εγραφε για χερονησο 2 φορες οτι οι ρωσιδες ψαχνουν θυματα και μετα τα κερασματα εξαφανιζονται σε αλλο μπαρ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τωρα διαβαζω για αγια ναπα.πολλες που ειναι εκει ψαχνουν παρεα για κλαμπ,μαλακεσ να πληρωσουν δυλαδη χαχαχαχα.ασε δεν θα φαμε.ουφ κουραστηκα,σας χαιρετω παω να βρω κανα κινεζακι να γαμησω

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ole ole ρολογα εχω καλα νεα εχει το ιδιο για ροδο με 500 φολοερσ και γραφουν τα ιδια!ποιος θα ειναι ροδο 18 ιουνι γραφει μια δεν διαβασα παρακατω τι ψαχνει στα ρωσικα γραφει.εγραψα με ελληνικα ροδοσ εβγαλε 250 φολοερσ και γραφει για την ροδο που πας και τι κανεισ συν φωτο.μετα εβαλα στα αγγλικα rodos εβγαλε rodos rodos excyrsia ροδοσ εκδρομεσ στα ρωσικα και εχει 480 φολοερσ και αλλουσ που γραφουν ποτε θα ειναι και τι ψαχνουν.νυκτερε εσυ εχεις κοντακτε και ο διμιτρακισ ασ γραψουν ροδοσ στα αγγλικα και να διαβασουννα δειτε δικαιο εχει ο κουμπαρος.οργανωμενες σε ολα απο πριν.ουκρανος εγραφε για χερονησο 2 φορες οτι οι ρωσιδες ψαχνουν θυματα και μετα τα κερασματα εξαφανιζονται σε αλλο μπαρ.
Πρε κουμπάρο...Δεν γεννήθηκα χτες!   Μην πας να μου περάσεις ότι έχεις εσύ στο μυαλό σου! Άλλο αυτό που ψάχνω και αλλο αυτο που ψάχνεις! Όλα όσα γράφεις για το τι ακούν πριν έρθουν τα ξέρω! Και μάλιστα ακούν και χειρότερα για βιασμούς σκοτωμούς και άλλα! Τα μπαρ κάνουν επίσης το παιχνίδι τους για να βάλουν κόσμο! Σωστά ή λάθος έτσι έχουν μάθει να δουλευουν!
Αλλά τα υπόλοιπα ....για λιγούρια ντόπιους και διάφορα προσωπικά δεν αξίζει να στα απαντήσω!

Βασική αρχή των Ρώσων που το φωνάζει ο Δημητράκης λέει   "Άσε με να είμαι όπως θέλω αν δεν σε ενοχλώ"

Στο VK η ρόδος έχει 15.500 followers και σε υπογκρουπ γίνονται ακόμα περισσότεροι... Δεν λέει τίποτα απολύτως...Δεν ξέρω τι θες να πεις..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
florida tour λεει και στα ρωσικα γραφι ekskyrsi na ostavax rodos u kos.εκδρομεσ σε ροδο και κω.αν ηξερεσ ρωσικα ρολογα ολεσ λενε ερχομε απο 4-16 ψαχνω να παω εδω και εκει.διαφοροι ποντιοι απο εκει ψαρευουν,πληρωνονται για να τισ περνουν εκδρομεσ και κανουν καμακι τσαμπα χωρισ κερασματα.πολλεσ γραφουν ειμαι με τι φιλη,μονη, θελουν παρεα να πανε καπου.απο εκει ψαρευεις καλυτερα παρα να γυρνας τα μπαρ.για αγια ναπα γραφουν ποιος θελει να παμε παρεα στο ταδε κλαμπ,παραλια,ειμασται 2 φιλεσ ψαχνουμε 2 αλλεσ κοπελες η θυμα για κεραστης-ταξιτζησ παραδειγμα χαχαχαχαχ.να πω και για τις ρωσιδεσ που γνωρισα κυπρο και μου ελεγαν αυριο και αυριο τελευταια μερα η μερεσ δεν απαντουσαν χαχαχαχχα.στο φιλο μου γκαρσονι ετυχαν απιστευτα περιστατικα που σκαρφιζονταν να φανε τσαμπα,επαιζαν θεατρο οταν πηγαινε κουζινα εφευγαν χωρισ να πληρωσουν.2 προλαβε με τισ τσαντεσ ετοιμεσ για αεροδρομιο και απειλησε με αστυνομια χαχαχαχ.εκαναν θεατρο,εκλαιγαν οτι φευγουν,λυπουνται που δεν θα τον βλεπουν και ψαχνουν γαμο με κυπριο.ολα κολπα για να φανε τσαμπα.2 που κερασε περσι εκλισε ραντεβου να βρεθουνε μετα την δουλεια.αυτεσ δεν πηγαν και την επομενη μερα βρεθηκανε τυχαια στον δρομο.τισ εβρισε γερα και απαιτησε τα 6 ευρο που τισ κερασε!!!!ειπε δουλευω ολη μερα για 6 ευρο δεν θα με δουλεθουν οι πουτανες χαχαχαχαχαχ οι κοπελεσ χεστικαν λενε 2 ευρο κραταμε παρτα.σαν αυτον τετειουσ πολλους εχουμε κυπρο 45-50 χαχαχαχαχ ο μπρουνο τησ ροδου πριγκιπας ειναι μπροστα τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αμα φέρεις Ρωσίδα Ουκρανή  Ελλάδα γαμάς στάνταρ.Και οι περισσότερες δέχονται αν τους κάνεις τα έξοδα.
Τώρα βέβαια δεν έχω καθόλου άδεια και έχω ξεσκιστεί στη δουλειά είμαι τελείως ψόφιος και μου έχουν φάει όλα τα ΠΣΚ οπότε δεν μπορώ να κανονίσω κοινές διακοπές με καμία παρόλο που όλες θέλουνε.Αν μένεις Ελλάδα αυτό είναι το πλεονέκτημα αν έχεις εισοδήματα βέβαια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μιλησα με 2 μικρουλεσ λευκωσια πριν λιγο περιμεναν το λεωφορειο σε 20 λεπτα.λαρνακα μενουν.ερχονται γρουπ ρωσοι την μερα και βολταρουν.αυτα τα ζωα φερνουν στον καυσονα τετειεσ ωρςσ λευκωσια τον κοσμο.αδεια πολη ειναι.μετα τισ 8 μεχρι τισ 3 το πρωι χαμοσ ολα δουλευουν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αμα φέρεις Ρωσίδα Ουκρανή  Ελλάδα γαμάς στάνταρ.Και οι περισσότερες δέχονται αν τους κάνεις τα έξοδα.
Τώρα βέβαια δεν έχω καθόλου άδεια και έχω ξεσκιστεί στη δουλειά είμαι τελείως ψόφιος και μου έχουν φάει όλα τα ΠΣΚ οπότε δεν μπορώ να κανονίσω κοινές διακοπές με καμία παρόλο που όλες θέλουνε.Αν μένεις Ελλάδα αυτό είναι το πλεονέκτημα αν έχεις εισοδήματα βέβαια.
ουτε αυτεσ που ξερω δεν εμπιστευομε για να κανω τα εξοδα.ποτε δεν εφερα καμια,παλαιοταιρα ερχονταν μονεσ γνωστεσ απο μοσχα τοτε που επαιζα συνεχεια εκει.μιλω με μια 25 οδυσσο λεει ειναι δασκαλα σε παιδακια.δεν ανοιξα λεξη για εξοδα να ερθει πρωτα να δω και να εκτιμησω το προιον απο κοντα.να φερω καποια μονο για σεξ δεν αξιζει ρισκο τοσεσ εχει εδω.αν ειναι καλο κοριτσακι,νορμαλ τοτε ναι μονο ετσι θα προσκαλεσω.ο σαλονικιος χιλιαδεσ εχασε σε εισιτιρια.δεν ελεγαν για λεφτα,οταν εκανε εξοδα αρχισαν στειλε 1000 στειλε 500 μετα πληρωσα νοσοκομειο τησ μανασ στειλε αλλα για διαβατιρια,εξοδα,ξενοδοχεια απο την πολη μου να παω κιεβο στο χοτελ μεχρι να παρω πτηση και τετεια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 30