florida tour λεει και στα ρωσικα γραφι ekskyrsi na ostavax rodos u kos.εκδρομεσ σε ροδο και κω.αν ηξερεσ ρωσικα ρολογα ολεσ λενε ερχομε απο 4-16 ψαχνω να παω εδω και εκει.διαφοροι ποντιοι απο εκει ψαρευουν,πληρωνονται για να τισ περνουν εκδρομεσ και κανουν καμακι τσαμπα χωρισ κερασματα.πολλεσ γραφουν ειμαι με τι φιλη,μονη, θελουν παρεα να πανε καπου.απο εκει ψαρευεις καλυτερα παρα να γυρνας τα μπαρ.για αγια ναπα γραφουν ποιος θελει να παμε παρεα στο ταδε κλαμπ,παραλια,ειμασται 2 φιλεσ ψαχνουμε 2 αλλεσ κοπελες η θυμα για κεραστης-ταξιτζησ παραδειγμα χαχαχαχαχ.να πω και για τις ρωσιδεσ που γνωρισα κυπρο και μου ελεγαν αυριο και αυριο τελευταια μερα η μερεσ δεν απαντουσαν χαχαχαχχα.στο φιλο μου γκαρσονι ετυχαν απιστευτα περιστατικα που σκαρφιζονταν να φανε τσαμπα,επαιζαν θεατρο οταν πηγαινε κουζινα εφευγαν χωρισ να πληρωσουν.2 προλαβε με τισ τσαντεσ ετοιμεσ για αεροδρομιο και απειλησε με αστυνομια χαχαχαχ.εκαναν θεατρο,εκλαιγαν οτι φευγουν,λυπουνται που δεν θα τον βλεπουν και ψαχνουν γαμο με κυπριο.ολα κολπα για να φανε τσαμπα.2 που κερασε περσι εκλισε ραντεβου να βρεθουνε μετα την δουλεια.αυτεσ δεν πηγαν και την επομενη μερα βρεθηκανε τυχαια στον δρομο.τισ εβρισε γερα και απαιτησε τα 6 ευρο που τισ κερασε!!!!ειπε δουλευω ολη μερα για 6 ευρο δεν θα με δουλεθουν οι πουτανες χαχαχαχαχαχ οι κοπελεσ χεστικαν λενε 2 ευρο κραταμε παρτα.σαν αυτον τετειουσ πολλους εχουμε κυπρο 45-50 χαχαχαχαχ ο μπρουνο τησ ροδου πριγκιπας ειναι μπροστα τους.