You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 894K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Το μουνάκι Ουκρανέζα 1.80 που είχα πάει διακοπές πριν από χρόνια το 2011 στο μαγικό θέρετρο του Κοκτεμπέλ.
Εδώ το υπέροχο τριχωτό βαλκανικό μου χέρι χαιδεύει το τρυφερό κωλαράκι της στο μαγικό θέρετρο του Κοκτεμπέλ.
Εδώ Τσέχα 1.90 πριν 5 χρόνια στο σπίτι μου στην Αθήνα.Μαγικές εποχές.
Δύο Ρωσίδες τουρίστριες που είχα γαμήσει μαζί την ίδια εποχή στην Κω τον Ιούλιο 2011 σε one night stand μετά από επίσκεψη στα μαγαζιά όπου τους αγόρασα φορέματα.Αφού γάμησα την ξανθιά μου είπε οτι στη μελαχρινή άρεσε το πρωκτικό και ζήτησε να τη γαμήσω από τον κώλο.Υπάκουσα στην επιθυμία της.
Την επόμενη μέρα είχαμε γίνει θέαμα στην παραλία όταν έκανα μασάζ και στις δύο χαιδεύοντας τους κώλους τους ενώ ήταν τόπλες.Δίπλα κάθονταν όλο Τσέχες και είχαν κουφαθεί.
Πολωνέζα ΜΙΛΦ 1.86 που με επισκεπτόταν περίπου την ίδια εποχή συχνά Αθήνα ερχόμενη από Kwidzyn.Εδώ μετά το χύσιμο μπαίνει στο μπάνιο του ξενοδοχείου.
Την ίδια εποχή γαμούσα ταυτόχρονα δυο Πολωνές εικοσάρες στην Αθήνα.Εδώ σε φωτό γυμνές στο σπίτι μου η μία στέλνει μήνυμα στον αρραβωνιαστικό της.
Η άλλη μου έφερε άλλες 5 τουλάχιστον φίλες της και ξαδέλφες της να παρτουζώσω.
Κάποιες μέρες έπρεπε να διακτινίζω το βαλκανικό μου πούτσο μου σε γειτονικά ξενοδοχεία στο κέντρο καθώς φιλοξενούσα μία σπίτι μου και ταυτόχρονα επισκέπτονταν οι άλλες.Μια μέρα γάμησα 4 από τις πάραπάνω τη μία μετά την άλλη την ίδια μέρα.
Πρέπει απλά να οργανώνεις σωστά τα logistics.Τότε βέβαια είχα τρομερές φυσικές αντοχές καμία σχέση με τα σημερινά χάλια.
Balkan powerclass.Βαλκάνιος τσομπάνης.
Είχα φέρει τότε τα καλοκαίρια καμιά ντουζίνα Τσέχες όλες πάνω από 1.80 άλογα κάναμε μαζί διακοπές στα νησιά Ρόδο,Σκιάθο,Σαντορίνη κτλ.Εχω φωτός άμα ποστάρω θα κουφαθείτε.Εφερνα και Ρωσίδες,Πολωνέζες,Σλοβάκες αυτό είναι το πλεονέκτημα της Ελλάδας οτι δέχονται να πληρώσεις τις διακοπές τους ακόμα και Αθήνα με αντάλλαγμα το μουνί τους.
Μιλάμε όχι για μακρινές εποχές ήταν την περίοδο 2009-2011 που ήμουν ακόμη Ελλάδα.
Εδώ Ουκρανέζα 1.80 λιώμα στο ξενοδοχείο μετά το one night stand Κίεβο 2010.Τότε όπως και τώρα ήταν πολύ εύκολο να κάνεις one night stand στη συγκεκριμένη πόλη.
Εδώ το υπέροχο τριχωτό βαλκανικό μου χέρι χαιδεύει το τρυφερό κωλαράκι της στο μαγικό θέρετρο του Κοκτεμπέλ.
Εδώ Τσέχα 1.90 πριν 5 χρόνια στο σπίτι μου στην Αθήνα.Μαγικές εποχές.
Δύο Ρωσίδες τουρίστριες που είχα γαμήσει μαζί την ίδια εποχή στην Κω τον Ιούλιο 2011 σε one night stand μετά από επίσκεψη στα μαγαζιά όπου τους αγόρασα φορέματα.Αφού γάμησα την ξανθιά μου είπε οτι στη μελαχρινή άρεσε το πρωκτικό και ζήτησε να τη γαμήσω από τον κώλο.Υπάκουσα στην επιθυμία της.
Την επόμενη μέρα είχαμε γίνει θέαμα στην παραλία όταν έκανα μασάζ και στις δύο χαιδεύοντας τους κώλους τους ενώ ήταν τόπλες.Δίπλα κάθονταν όλο Τσέχες και είχαν κουφαθεί.
Πολωνέζα ΜΙΛΦ 1.86 που με επισκεπτόταν περίπου την ίδια εποχή συχνά Αθήνα ερχόμενη από Kwidzyn.Εδώ μετά το χύσιμο μπαίνει στο μπάνιο του ξενοδοχείου.
Την ίδια εποχή γαμούσα ταυτόχρονα δυο Πολωνές εικοσάρες στην Αθήνα.Εδώ σε φωτό γυμνές στο σπίτι μου η μία στέλνει μήνυμα στον αρραβωνιαστικό της.
Η άλλη μου έφερε άλλες 5 τουλάχιστον φίλες της και ξαδέλφες της να παρτουζώσω.
Κάποιες μέρες έπρεπε να διακτινίζω το βαλκανικό μου πούτσο μου σε γειτονικά ξενοδοχεία στο κέντρο καθώς φιλοξενούσα μία σπίτι μου και ταυτόχρονα επισκέπτονταν οι άλλες.Μια μέρα γάμησα 4 από τις πάραπάνω τη μία μετά την άλλη την ίδια μέρα.
Πρέπει απλά να οργανώνεις σωστά τα logistics.Τότε βέβαια είχα τρομερές φυσικές αντοχές καμία σχέση με τα σημερινά χάλια.
Balkan powerclass.Βαλκάνιος τσομπάνης.
Είχα φέρει τότε τα καλοκαίρια καμιά ντουζίνα Τσέχες όλες πάνω από 1.80 άλογα κάναμε μαζί διακοπές στα νησιά Ρόδο,Σκιάθο,Σαντορίνη κτλ.Εχω φωτός άμα ποστάρω θα κουφαθείτε.Εφερνα και Ρωσίδες,Πολωνέζες,Σλοβάκες αυτό είναι το πλεονέκτημα της Ελλάδας οτι δέχονται να πληρώσεις τις διακοπές τους ακόμα και Αθήνα με αντάλλαγμα το μουνί τους.
Μιλάμε όχι για μακρινές εποχές ήταν την περίοδο 2009-2011 που ήμουν ακόμη Ελλάδα.
Εδώ Ουκρανέζα 1.80 λιώμα στο ξενοδοχείο μετά το one night stand Κίεβο 2010.Τότε όπως και τώρα ήταν πολύ εύκολο να κάνεις one night stand στη συγκεκριμένη πόλη.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τίποτα δε θα κάνεις με τις Ρωσίδες.Πρέπει πάντα να κυνηγάς τις Πολωνέζες και τις Ουκρανές που είναι οι πιο εύκολες.Η έστω Τσέχες.
Εκτός αν πας τις Ρωσίδες βόλτα στα μαγαζιά στην παλιά Πόλη και τους ψωνίσεις.Τότε αλλάζει.
Νομίζω το λάθος μου με αυτές ήταν πως δεν είμουν Killer απο το πρώτο βράδι.....Κατευθείαν στο 10 λεπτο έπρεπε να κάνω κίνηση για φάσωμα! Δυστηχώς μου λείπει η αντίληψη για το timing της κάθε μαλακισμένης! Υπάρχουν κάποιες που θέλουν τον χρόνο τους αλλά κάποιες άλλες ειναι αποκλειστικά και μόνο της στιγμής...
Νομίζω το λάθος μου με αυτές ήταν πως δεν είμουν Killer απο το πρώτο βράδι.....Κατευθείαν στο 10 λεπτο έπρεπε να κάνω κίνηση για φάσωμα! Δυστηχώς μου λείπει η αντίληψη για το timing της κάθε μαλακισμένης! Υπάρχουν κάποιες που θέλουν τον χρόνο τους αλλά κάποιες άλλες ειναι αποκλειστικά και μόνο της στιγμής...
Εδώ σου μιλάει ο έμπειρος.Είδες οτι προβλέπω πάντα τι θα κάνεις όπου και να πας?
Εδώ πολωνοκατάσταση στο Στεττίν.
Βίντεο που τράβηξα στο Σένσο.Βλέπετε τους φοβερούς γεμάτους πολωνικούς κώλους.
Πώς χορεύουν οι Πολωνές σαν τρελαμένες στα κλαμπ.
Εδώ Ουκρανία Χάρκοβο παρέλαση μοντέλων στο κλαμπ στην τελευταία φάση.Κούνα κούνα την τσουτσούνα.
Βαλκανικά γεράκια έτοιμα παντού για δράση.
Στην Ελλάδα τα μόνα μαγαζιά που εκπέμπουν τα καυλωτικά vibes του ανατολικού μπλοκ βρίσκονται στην Παραλία Κατερίνης όπως το θρυλικό Ομιλος και το κλαμπ Gold.
Εδώ Ουγγαρέζες στο Gold.Πώς ήταν τα πράγματα μέχρι το 2012 που σύχναζα εκεί.
Βίντεο από το Gold club Παραλία που τράβηξα το 2012.Σέρβες υπερμουνάρες,Βορειοελλαδίτισσες φοβερής εμφάνισης να τις ανταγωνίζονται στα ίσα.Απόλυτη βαλκανική κατάσταση Balkan powerhouse με τους αρχιδάτους Μακεδόνες τρομερή ατμόσφαιρα.
Απόλυτο μέρος για κλαρίν όπως το Σένσο Στεττίν κτλ που προανέφερα.
Πραγματικά οι κλαρίν Βαλκάνιοι δε συγκρίνονται με τίποτα σήμερα.Φοβερή υπεροχή.Κρίμα να έχω αυτή τη φοβερή κόπωση να μην μπορώ να συμμετάχω στο πάρτυ.
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ακομα βλεπω πιστευεις στις πουοπαπαριες...
Οι γκομενες απλα δεν θελαν να γαμηθουν,η να γαμηθουν μαζι σου,μη βγαζεις σεναρια με το μυαλο σου και τακτικες,η γκομενα αν θελει να γαμηθει μαζι σου θα γαμηθει,ειτε σημερα ειτε αυριο ειτε μεθαυριο.
Να σαι πιο ανετος και να μην σκεφτεσαι τι θα κανεις και τι θα τους πεις, θα τη γαμησεις οποτε γουσταρεις εσυ και οχι οποτε γουσταρει αυτη,το αν θα γαμηθει η οχι ειναι δικο της προβλημα και οχι δικο σου
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ακομα βλεπω πιστευεις στις πουοπαπαριες...
Οι γκομενες απλα δεν θελαν να γαμηθουν,η να γαμηθουν μαζι σου,μη βγαζεις σεναρια με το μυαλο σου και τακτικες,η γκομενα αν θελει να γαμηθει μαζι σου θα γαμηθει,ειτε σημερα ειτε αυριο ειτε μεθαυριο.
Να σαι πιο ανετος και να μην σκεφτεσαι τι θα κανεις και τι θα τους πεις, θα τη γαμησεις οποτε γουσταρεις εσυ και οχι οποτε γουσταρει αυτη,το αν θα γαμηθει η οχι ειναι δικο της προβλημα και οχι δικο σου
σε θέματα γυναικών δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα όλοι εδω μέσα!
Εν τωμεταξύ οι Γερμανίδες εδώ τα έχουν πετάξει όλες με τα σούπερ μίνι,τα ξέκωλα σορτς και τα διαφανή φορέματα είναι όπως είναι δηλαδή οι Ανατολικές όλο το χρόνο.
Κάπως οι Γερμανίδες πάνε περιοδικά κάνουν όλες μαζί το ίδιο.Σα να θέλουν να γαμηθούν τον Ιούλιο,Αύγουστο.
Κάπως οι Γερμανίδες πάνε περιοδικά κάνουν όλες μαζί το ίδιο.Σα να θέλουν να γαμηθούν τον Ιούλιο,Αύγουστο.
kman, τις πολωνεζες στην Αθηνα, πως τις βρηκες;
Με καμάκι.Καμάκωνα εδώ κι εκεί και πέτυχα τη μία που μου έφερε μετά όλες τις φίλες και γνωστές να γαμήσω.
Γενικά βόλταρα πολύ τότε κέντρο.Σύνταγμα,Μοναστηράκι καινοι Πολωνέζες είναι ο ευκολότερος στόχος.
Με Ρωσίδες,Ρουμάνες είχα πρόβλημα γιατί έπαιρνε τηλέφωνο ο γκόμενος ή ο σύζυγος και με απειλούσε οι Πολωνέζες φυλάγονταν καλύτερα δεν άφηναν κινητά εδώ κι εκεί.Μόνο με έναν ψυχάκια είχα θέμα αλλά αυτός ήταν τρελαμένος.Παρακολουθούσε τη γκόμενα πάνω από 10 ώρες τη μέρα.Οι Αλβανοί όταν δεν έχουν χρόνο βάζουν τους φίλους τουε να παρακολουθούνε τις γκόμενές τους μακράν οι πιο μαλάκες.
Φιλε ευχαριστω αλλα δεν αισθανομαι δασκαλος,ασε που απεχθανομαι τους δασκαλουςΤα διαπιστευτήρια λοιπόν από τον Τάσαρο ... Αναμένουμε διαπιστευτήρια και από τον τρισμέγιστο Κμαν2 λοιπόν για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τους δασκάλους ...
αστειρευτη πηγη μουνιου η ανατολικη ευρωπη,ορεξη να εχεις να γαμας...μην κανεις ομως το λαθος και ερωτευτεις η ολη φαση ειναι για πολλες.
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οτι λεω φυσικα ισχυει εφοσον μετρας σαν ανδρας και δεν εισαι τερας της φυσης ,με την προυποθεση να γυμναζεσαι κιολας και να εχεις ωραιο σωμα,η πεποιθηση μου ειναι να προσπαθεις να εισαι στο ιδιο επιπεδο εμφανισιακως με τις μουναρες,για να μην εχουν αυτες το πανω χερι,για μη πληρωμενες καταστασεις και για γυναικες που σε θελουν γι αυτο που εισαι και οχι για χορηγιες,οτι θελεις και συ δηλαδη.
σε θέματα γυναικών δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα όλοι εδω μέσα!
Αν κατι απο αυτα που λεω σου λειπει μπορεις ευκολα να τα φτιαξεις,νομιζω ειναι καλυτερα απο το να κανει καποιος τον καραγκιοζη εφαρμοζοντας το πικ απ,το οποιο ειναι χρησιμο αν δεν καταληξεις σε ακροτητες οπου καταληγουν πολλοι.
Ετσι κι αλλιως δεν σε εχω δει ουτε θα σε δω ποτε,απλα συζητηση κανουμε
Kman, μήπως έγραφες σαν χρήστης greek kamaki στο φόρουμ του Roosh V;
Ναι,όντως αλλά τσακώθηκα με το roosh στο κλαμπ Czekolada στο Πόζναν για κάτι γκόμενες(με κατηγόρησε οτι του χάλασα τη φάση επειδή πήγα να προτείνω σπόνσορινγκ στις φίλες της γκόμενας που καμάκωνε) και από τότε με μπάναρε.
Είχα τότε τα πιο πολλά reputation points τότε στο φόρουμ από όλους τους μη αμερικανούς και ήμουν πολύ δημοφιλής.
Εδώ είναι η άποψη του roosh για το τι συνέβη.
Εδώ τα θρυλικά μου φωτοθρεντς στο φόρουμ του roosh για Παραλία Κατερίνη και Χερσόνησσο Κρήτη.
Εκανα διαφήμιση στη χώρα ήρθαν ακόμα και Καναδοί Παραλία που πριν δεν ήξεραν ούτε πού πέφτει δε συζητάμε για πόσους επέλεξαν Χερσόνησσο.
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γι αυτο γεμισε πιρφορους η παραλια και φυγαν οι γκομενες?Ναι,όντως αλλά τσακώθηκα με το roosh στο κλαμπ Czekolada στο Πόζναν για κάτι γκόμενες(με κατηγόρησε οτι του χάλασα τη φάση επειδή πήγα να προτείνω σπόνσορινγκ στις φίλες της γκόμενας που καμάκωνε) και από τότε με μπάναρε.
Είχα τότε τα πιο πολλά reputation points τότε στο φόρουμ από όλους τους μη αμερικανούς και ήμουν πολύ δημοφιλής.
Εδώ τα θρυλικά μου φωτοθρεντς στο φόρουμ του roosh για Παραλία Κατερίνη και Χερσόνησσο Κρήτη.
Εκανα διαφήμιση στη χώρα ήρθαν ακόμα και Καναδοί Παραλία που πριν δεν ήξεραν ούτε πού πέφτει δε συζητάμε για πόσους επέλεξαν Χερσόνησσο.
Φανταζομαι εκει στο ρουςφορουμ θα τους ταραξες...
Και σε διωξαν αυτοι και σε φορτωθηκαμε εμεις τωρα δηλαδη?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.865
- Πόντοι
- 5.827
Ναι,όντως αλλά τσακώθηκα με το roosh στο κλαμπ Czekolada στο Πόζναν για κάτι γκόμενες(με κατηγόρησε οτι του χάλασα τη φάση επειδή πήγα να προτείνω σπόνσορινγκ στις φίλες της γκόμενας που καμάκωνε) και από τότε με μπάναρε.
]
Είναι αλήθεια αυτό που σε κατηγόρησαν;
Σε κατάλαβα γιατί και ο greek kamaki κάτι για πολωνές έγραφε που καμάκωνε στην Αθήνα. Αλήθεια, Γερμανία από πότε μετανάστευσες;
Σαν άτομο σε θαυμάζω. Αλλά το να προσελκύσεις ανταγωνισμό από ξένους σε ελληνικό έδαφος δεν ήταν καλή ιδέα.Εδώ τα θρυλικά μου φωτοθρεντς στο φόρουμ του roosh για Παραλία Κατερίνη και Χερσόνησσο Κρήτη.
Είναι αλήθεια αυτό που σε κατηγόρησαν;
Σε κατάλαβα γιατί και ο greek kamaki κάτι για πολωνές έγραφε που καμάκωνε στην Αθήνα. Αλήθεια, Γερμανία από πότε μετανάστευσες;
Σαν άτομο σε θαυμάζω. Αλλά το να προσελκύσεις ανταγωνισμό από ξένους σε ελληνικό έδαφος δεν ήταν καλή ιδέα.
Γερμανία είμαι από το 2013.Γερμανία έχεις το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης ρευστότητας αλλά έχεις και το φοβερό μειονέκτημα της κακής θέσης και χάλια καιρού σε ό,τι αφορά διακοπές.Πρακτικά καμία γκόμενα δε θέλει να έρθει εδώ ενώ Ελλάδα θέλουν να έρθουν όλες.
Εγώ τους το ξεκαθάρισα στο roosh forum οτι ο Βαλκάνιος πουτσαράς γαμιάς δεν έχει καμία σχέση με τα σαμιαμίδια που συνήθως κυκλοφορούν συνεπώς ο ανταγωνισμός μας είναι αμελητέος.Εισήγαγα όρους όπως Balkan power,Balkan power individual,Balkan superiority που πιο πριν οι PUA και τα διεθνή καμάκια είχαν πρόβλημα να καταλάβουνε.
Βέβαια οι Αμερικανοί έχουν φοβερή τεχνική είδα το roosh να καμακώνει Πόζναν και καράφλιασα.Αψογη τεχνική κατάρτιση,
Οσο για αυτό που με κατηγόρησαν δεν μπορεί να είναι πιο μακριά απο την αλήθεια.Πρώτα από όλα ο roosh διαστρεβλώνει τα πράγματα.Εν παρουσία του καμάκωσα 3 γκόμενες διαδοχικά πριν βρει τη δικιά του και εγώ του υπέδειξα τη στρατηγική.Κάποια στιγμή τα έκανε κώλο μου μίλαγε δυνατά για καμάκι και pick up στο κλαμπ και κάτι Πολωνοί είχαν στήσει αυτί και μας έριχναν άγριες ματιές.Του λέω πάμε στον ανω όροφο γιατί αυτοί μας πήραν χαμπάρι ευτυχώς το κατάλαβε.Γενικά πολύ φανατικός μονολιθικός μάλλον έτσι είναι τα άτομα μεσανατολικής καταγωγής.Δεν μπορούν να δουν τις παραλλαγές.
Οι φίλες της γκόμενας που καμάκωσε ήταν για τον πούτσο εμφανισιακά λίγο τους μίλησα και έφυγα σιγά μην τους προσέφερεα και λεφτά.Και μετά εγώ τον βρήκα έξω από το κλαμπ ξανά και του είπα οτι λέει μαλακίες οτι δεν προσέφερα λεφτά σε τέτοια μπάζα.Απλά είναι φανατικός.
Η πλάκα είναι οτι μετά το Czekolada πήγα εκείνη τη μέρα 22 και έβγαλα μια Μιλφάρα που μόλις είχε χωρίσει.Ακόμα την έχω χυσίματα στη μάπα,κατουρήματα όλα.Εχω ποστάρει και φωτό.
Από μία άποψη καλύτερα δηλαδή γιατί εγώ του έλεγα συνέχεια να πάμε 22 που έχει μεγαλύτερες και πιο σοβαρές για γαμήσι ενώ αυτός επέμενε οτι το Czekolada τίγκα στις φοιτήτριες είναι καλύτερο.(όντως έχει φοιτήτριες μουνάρες συχνά σε πάρτυ πρωτοετών και φοιτητικά πάρτυ ή ladies nights όπου γίνεται του μουνιού το πανηγύρι) αλλά εγώ την έβρισκα πάντα καλύτερα στο 22,το Vin Dieselκαι το Pascha με τα μοντέλα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.865
- Πόντοι
- 5.827
Νομίζω ότι για τη βαλκάνια υπεροχή που διατυμπανίζεις είσαι λίγο υπερβολικός. Εξάλλου βαλκάνιος τι πάει να πει; Ένας γεωγραφικός προσδιορισμός είναι απλά και τίποτα παραπάνω. Οι λαοί που ζουν στα Βαλκάνια είναι ένα συνονθύλευμα και δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Διαφορετικές ρίζες και ιστορία έχει ο Έλληνας, διαφορετικές ο Σλάβος.Εγώ τους το ξεκαθάρισα στο roosh forum οτι ο Βαλκάνιος πουτσαράς γαμιάς δεν έχει καμία σχέση με τα σαμιαμίδια που συνήθως κυκλοφορούν συνεπώς ο ανταγωνισμός μας είναι αμελητέος.Εισήγαγα όρους όπως Balkan power,Balkan power individual,Balkan superiority που πιο πριν οι PUA και τα διεθνή καμάκια είχαν πρόβλημα να καταλάβουνε.
Βέβαια οι Αμερικανοί έχουν φοβερή τεχνική είδα το roosh να καμακώνει Πόζναν και καράφλιασα.Αψογη τεχνική κατάρτιση,
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.865
- Πόντοι
- 5.827
Μάλιστα, κατάλαβα. Αν δεν απατώμαι, ο Ρους έχει ιρανική καταγωγή. Άμα κρίνεις από τον καρκίνο που έχουν θερίσει οι τζιχαντιστές και στη Συρία και με τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο, καταλαβαίνεις τι ξεροκέφαλοι είναι οι μεσανατολίτες. Αλλά η παρεξήγηση πώς προέκυψε ακριβώς; Χαθήκατε στη μετάφραση, όπως του είχες δικαιολογηθεί;Οσο για αυτό που με κατηγόρησαν δεν μπορεί να είναι πιο μακριά απο την αλήθεια.Πρώτα από όλα ο roosh διαστρεβλώνει τα πράγματα.Εν παρουσία του καμμάκωσα 3 γκόμενες διαδοχικά πριν βρει τη δικιά του και εγώ του υπέδειξα τη στρατηγιική.Κάποια στιγμή τα έκανε κώλο μου μίλαγε δυνατά για καμάκι και pick up στο κλαμπ και κάτι Πολωβοί είχαν στήσει αυτί και μας έριχναν άγριες ματιές.Του λέω πάμε στον ανω όροφο γιατί αυτοί μας πήραν χαμπάρι ευτυχώς το κατάλαβε.Γενικά πολύ φανατικός μονολιθικός μάλλον έτσι είναι τα άτομα μεσανατολικής καταγωγής.Δεν μπορούν να δουν τις παραλλαγές.
Οι φίλες της γκόμενας που καμάκωσε ήταν για τον πούτσο εμφανισιακά λίγο τους μίλησα και έφυγα σιγά μην τους προσέφερεα και λεφτά.Και μετά εγώ τον βρήκα έξω από το κλαμπ ξανάνκαι του είπα οτι λέει μαλακίες οτι δεν προσφερεα λεφτά σε τέτοια μπάζα.Απλά είναι φανατικός.
Η πλάκα είναι οτι μετά το Czekolada πήγα εκείνη τη μέρα 22 και έβγαλα μια Μιλφάρα που μόλις είχε χωρίσει.Ακόμα την έχω χυσίματα στη μάπα,κατουρήματα όλα.Εχω ποστάρει και φωτό.
Από μία άποψη καλύτερα δηλαδή γιατί εγώ του έλεγα συνέχεια να πάμε 22 που έχει μεγαλύτερες και πιο σοβαρές για γαμήσι ενώ αυτός επέμενε οτι το Czekolada τίγκα στις φοιτήτριες είναι καλύτερο.(όντως έχει φοιτήτριεε μουνάρες συχνά σε πάρτυ πρωτοετών και φοιτητικά πάρτυ ή ladiws nights όπου γίνεται του μουνιού το πανηγλυρι) αλλά εγώ την έβρισκα πάντα καλύτερα στο 22,το Vin Dieselκαι το Pascha με τα μοντέλα.
Επίσης είμαι περίεργος ποια είναι αυτή η άψογη τεχνική κατάρτιση που έχει στα κλαμπ. Αφού ο ίδιος παραδέχεται ότι με τα κλαμπ δεν το έχει και ειδικεύεται στο daygame.
Μάλιστα, κατάλαβα. Αν δεν απατώμαι, ο Ρους έχει ιρανική καταγωγή. Άμα κρίνεις από τον καρκίνο που έχουν θερίσει οι τζιχαντιστές και στη Συρία και με τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο, καταλαβαίνεις τι ξεροκέφαλοι είναι οι μεσανατολίτες. Αλλά η παρεξήγηση πώς προέκυψε ακριβώς; Χαθήκατε στη μετάφραση, όπως του είχες δικαιολογηθεί;
Επίσης είμαι περίεργος ποια είναι αυτή η άψογη τεχνική κατάρτιση που έχει στα κλαμπ. Αφού ο ίδιος παραδέχεται ότι με τα κλαμπ δεν το έχει και ειδικεύεται στο daygame.
Οχι έχει φοβερή κατάρτιση.Τα λέει καλά στις γκόμενες δηλαδή.Μιλάει το 80% του χρόνου της συζήτησης και πάλι τα λέει όλα καλά.Βέβαια έχει όλα τα ατού στα χέρια του,US καταγωγή,τέλεια αγγλικά,σταθερό εισόδημα,μόνιμη κατοικία στην Πολωνία,απεριόριστο χρόνο για καμάκι και τεράστια εμπειρία σε 3 ηπείρους,1.90 ύψος,γυμνασμένος και μαυριδερός όπως θέλουν οι Πολωνέζες.Επιπροσθέτως 5 χρόνια μικρότερος από εμένα.
Και όμως σα Balkan power individual Βαλκάνιος υπεργαμιάς πρέπει να τον κερδίσεις στην εδρα του στην Πολωνία και στο Czekolada όπου έχει εμπειρία πλέον ετών.Εκεί είναι το παίγνιο κάπου δεν του άρεσε το πιο επιθετικό στυλ που είχα στο καμάκι πώς σάρωνα το χώρο και πώς τα έλεγα στις γκόμενες.Οτι κάνω ζημιά στους αυθεντικούς κάμακερς κτλ.Παπαριές δηλαδή.
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME