Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φίλε Mindreader   :hi: :hi:

ενίοτε υπάρχει υποσυνείδητη σχέση ταύτισης με το "τρόλ"...

Κατώπιν κάποιων προσωπικών βιωμάτων σε εδάφη που περιγράφει εκτενώς ο Κμαν στα ίδια ακριβώς σημεία στα ίδια ακριβώς κλάμπ ή στις ίδιες γκαλλερίες στεκούμενος με ακρίβεια εκατοστών στο σημείο που είχε σταθεί ο Βαλκάνιος υπεράρχοντας... έρχονται πάντα "Κμανικοί" συνειρμοί...

Και ίσως αναλύοντας το συντελεστή εμφάνισης, ηλικίας και οικονομικής ευχέρειας ίσως έπρεπε κι εγώ να πρότεινα ένα "κερασματάκι" ...

Μια και έγραψες για ''στασεις και βηματισμούς'' στους ίδιους χώρους με τον η τους υπεράρχοντες των βαλκανίων !!

Η πλεον της εικοσιπενταετίας ενασχόλησή μου με το άθλημα το οποίο το site υπαινισεται σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένων και κάποιων σλαβικών με έχει διδάξει το εξής.

Οι στάσεις και οι βηματισμοί των βαλκάνιων υπεραρχόντων απανταχού του κόσμου αρχικώς ξεκινούν απο τη στάση και το βηματισμό του κόκορα στη φωτογραφία !!! :grin: :grin: :grin:

Μαθηματικώς δε σχεδόν πάντα καταλήγουν στην προηγούμενη φωτογραφία του βαλκάνιου γάτου !!!

Εξαιρέσεις ενίοτε εμφανίζονται !!! Αλλά είναι λίγες !!!

Η ριζοσπαστική διαφοροποίηση απο τα γενικά μοτίβα απαιτεί ''προσόντα''. Προσόντα που είναι εμφανη και προφανή και στο τόπο σου όπως έχω ήδη προαναφέρει !!.

Και η απόσταση απο το ριζοσπαστικό εως το φαιδρό είναι πολύ μικρή. Πολλές φορές είναι μηδενική και άρα είναι τελικά  μόνο θέμα οπτικής γωνίας !! :hi: :hi:

Συνημμένα

• 13537609_1384463271580483_1155342705400066523_n.jpg
    13537609_1384463271580483_1155342705400066523_n.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 18

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.865
Πόντοι
5.827
Glock, ζηλεύεις που δεν έκανες τελικά το κερασματακι;  :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οτι λεω φυσικα ισχυει εφοσον μετρας σαν ανδρας και δεν εισαι τερας της φυσης  :grin:,με την προυποθεση να γυμναζεσαι κιολας και να εχεις ωραιο σωμα,η πεποιθηση μου ειναι να προσπαθεις να εισαι στο ιδιο επιπεδο εμφανισιακως με τις μουναρες,για να μην εχουν αυτες το πανω χερι,για μη πληρωμενες καταστασεις και για γυναικες που σε θελουν γι αυτο που εισαι και οχι για χορηγιες,οτι θελεις και συ δηλαδη.
Αν κατι απο αυτα που λεω σου λειπει μπορεις ευκολα να τα φτιαξεις,νομιζω ειναι καλυτερα απο το να κανει καποιος τον καραγκιοζη εφαρμοζοντας το πικ απ,το οποιο ειναι χρησιμο αν δεν καταληξεις σε ακροτητες οπου καταληγουν πολλοι.
Ετσι κι αλλιως δεν σε εχω δει ουτε θα σε δω ποτε,απλα συζητηση κανουμε
Λέγονται πολλά αλλά θα απαντήσω στο φίλο Στέλιο με μια δόση Φιντελ διότι χτες έγινα σαν κι αυτούς!

Η συνάντηση με τη Ρωσίδα χτές ήταν σαν μια παρτίδα σκάκι! Πολύ σκέψη για το τι θα πω και πως θα συμπεριφερθώ και αυτή έπαιζε πολύ σωστά έναν χαζο-γυναικείο ρόλο! Κάπου έχασα την ψυχραιμία μου διότι ο σκοπός μου ήταν να  :knockinb: να όχι να μου βγεί το λάδι και να σκάψω πνευματικά και τις  ξαπόστειλα ....με ταξί πίσω!!!  :rockon:
Η ταρίφα είναι 30Ευρώ Ρόδο μέχρι εκεί που έμεναν και ελπίζω να τους πήρε και παραπάνω ο Ταξιτζής για βραδινό δρομολόγιο!! :rockon:
Τουλάχιστον η βρωμοτουρίστρια του πάτου άφησε και κάπου λεφτά χάρη στην μη μουνοδουλίασή μου! Πιθανώς αν κρατούσα ψυχραιμία στο τέλος να  :knockinb: διότι για να ξαναβγεί μαζί μου δεν ήταν τυχαίο σε τέτοια γκόμενα! Ελπίζω απο αντίδραση να έκατσε στον ταξιτζή  :rockon: :rockon: :rockon:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λέγονται πολλά αλλά θα απαντήσω στο φίλο Στέλιο με μια δόση Φιντελ διότι χτες έγινα σαν κι αυτούς!

Η συνάντηση με τη Ρωσίδα χτές ήταν σαν μια παρτίδα σκάκι! Πολύ σκέψη για το τι θα πω και πως θα συμπεριφερθώ και αυτή έπαιζε πολύ σωστά έναν χαζο-γυναικείο ρόλο! Κάπου έχασα την ψυχραιμία μου διότι ο σκοπός μου ήταν να  :knockinb: να όχι να μου βγεί το λάδι και να σκάψω πνευματικά και τις  ξαπόστειλα ....με ταξί πίσω!!!  :rockon:
Η ταρίφα είναι 30Ευρώ Ρόδο μέχρι εκεί που έμεναν και ελπίζω να τους πήρε και παραπάνω ο Ταξιτζής για βραδινό δρομολόγιο!! :rockon:
Τουλάχιστον η βρωμοτουρίστρια του πάτου άφησε και κάπου λεφτά χάρη στην μη μουνοδουλίασή μου! Πιθανώς αν κρατούσα ψυχραιμία στο τέλος να  :knockinb: διότι για να ξαναβγεί μαζί μου δεν ήταν τυχαίο σε τέτοια γκόμενα! Ελπίζω απο αντίδραση να έκατσε στον ταξιτζή  :rockon: :rockon: :rockon:
Πες καμια λεπτομερεια,τι εγινε,τι σου ελεγε,εκτος αν δε μπορεις να τα πεις

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μια και έγραψες για ''στασεις και βηματισμούς'' στους ίδιους χώρους με τον η τους υπεράρχοντες των βαλκανίων

Η πλεον της εικοσιπενταετίας ενασχόλησή μου με το άθλημα το οποίο το site υπαινισεται σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένων και κάποιων σλαβικών με έχει διδάξει το εξής.

Οι στάσεις και οι βηματισμοί των βαλκάνιων υπεραρχόντων απανταχού του κόσμου αρχικώς ξεκινούν απο τη στάση και το βηματισμό του κόκορα στη φωτογραφία !!! :grin: :grin: :grin:

Μαθηματικώς δε σχεδόν πάντα καταλήγουν στην προηγούμενη φωτογραφία του βαλκάνιου γάτου !!!

Εξαιρέσεις ενίοτε εμφανίζονται !!! Αλλά είναι λίγες !!!

Η ριζοσπαστική διαφοροποίηση απο τα γενικά μοτίβα απαιτεί ''προσόντα''. Προσόντα που είναι εμφανη και προφανή και στο τόπο σου όπως έχω ήδη προαναφέρει !!.

Και η απόσταση απο το ριζοσπαστικό εως το φαιδρό είναι πολύ μικρή. Πολλές φορές είναι μηδενική και άρα είναι τελικά  μόνο θέμα οπτικής γωνίας !! :hi: :hi:
Μου αρέσει πάντως πως έχεις υιοθετήσει πλήρως το "βαλκανικό" λεξιλόγιο!

Επίσης παρεμβαίνεις σε σημεία που θα μπορούσες να μην το κάνεις σε μια χώρα που δείχνει πως δεν την ξέρεις τόσο αλλά για τον Κμαν ασχολείσαι δεόντως ! Γενικά κάπου σε  εξιτάρει το όλο σκηνικό με τον πανβαλκανισμο ;) :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μου αρέσει πάντως πως έχεις υιοθετήσει πλήρως το "βαλκανικό" λεξιλόγιο!

Επίσης παρεμβαίνεις σε σημεία που θα μπορούσες να μην το κάνεις σε μια χώρα που δείχνει πως δεν την ξέρεις τόσο αλλά για τον Κμαν ασχολείσαι δεόντως ! Γενικά κάπου σε  εξιτάρει το όλο σκηνικό με τον πανβαλκανισμο ;) :hi:
''Υιοθετώ'' το ''βαλκανικό'' λεξιλόγιο για να αναφερθώ σε συγκεκριμένες απόψεις και θέσεις, και μόνο στα συγκεκριμένα threads όπου αυτές οι θέσεις και απόψεις παραθέτονται.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές τις απόψεις και τις θέσεις τις αποδέχομαι βέβαια !!  :grin: :grin:

Πράγματι συγκριτικά τη πολωνία δεν την ξέρω τόσο καλά !! Παρόλο που όπως ανέφερα πριν έχω ταξιδέψει κάποιες φορές και έχω κάνει φάση και με μή επαγγελματία !!

Ο λόγος που ''παρεμβαίνω'' είναι γιατί  τις υπερβολές και τα παραληρήματα ''βαλκανικού τύπου ανωτερότητας και βάσης '' η ''πανβαλκανισμού'' αν προτιμάς, μπορεί κάποιοι και να τις πιστέψουν !!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πες καμια λεπτομερεια,τι εγινε,τι σου ελεγε,εκτος αν δε μπορεις να τα πεις
Τι να σου πω... Με συναντάει μετά απο 2 μέρες που μου λέει πως κοιμάται ενώ φίλοι μου λένε πως την βλέπουν έξω (απλησίαστη βέβαια)
Δεν ήθελε άγγιγμα και συνέχεια με ρωτούσε πληροφορίες για παραλίες και άλλα νησιά και μέρη... Εκεί που σπάστηκα ήταν όταν την πλησίασα πολύ και με ρωτάει αμυντικά κάνοντας πίσω  "θέλεις να με φιλήσεις?"! Και της λέω "This is not matter of what I want but what we both want"!Αυτή το έπεξε τρέλα.... Απο εκεί και πέρα με έπιασε η κούραση και σκεφτόμουν μόνο να φύγω! Και όταν μου ζήτησε να φύγουμε της είπα να πας με ταξί κοφτά!
Με ρώταγε επίμονα που είναι το πρόβλημα... Και της λέω πως πως ποτέ δεν έχω πρόβλημα και όλα μου είναι καλά...Και έγινε κατακόκκινη απο τα νευρα της και με κατηγορούσε πως της κατέστρεψα τη βραδιά! Εγώ βεβαια ψυχρό αίμα..
Γενικά με γκόμενες απο Αγ. Πετρουπολη έχουν γίνει και άλλες φορές τέτοια σκηνικά! Δεν έχω βρει το κουμπί! Οι τρεις που έχω πάρει απο αυτή τη πόλη ήταν αρπαχτες! Με Μόσχα υπάρχει καλύτερη χημεία! Όσο απομακρυνόμαστε απο την πρωτευουσα προς τα δυτικά το παιχνίδι χαλάει...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο λόγος που ''παρεμβαίνω'' είναι γιατί  τις υπερβολές και τα παραληρήματα ''βαλκανικού τύπου ανωτερότητας και βάσης '' η ''πανβαλκανισμού'' αν προτιμάς, μπορεί κάποιοι και να τις πιστέψουν !!
Το ζήτημα δεν είναι να τα πιστεψουν! Το ζήτημα είναι να προσπαθήσουν! Διότι το 1% απο όλα να πετύχεις έχεις στάνταρ 1-2 κανονικές γκόμενες σίγουρες για Bdsm piss, fisting  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: κτλ και 3-4 σπονσορετ για παρτούζες σε μια εβδομαδα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι να σου πω... Με συναντάει μετά απο 2 μέρες που μου λέει πως κοιμάται ενώ φίλοι μου λένε πως την βλέπουν έξω (απλησίαστη βέβαια)
Δεν ήθελε άγγιγμα και συνέχεια με ρωτούσε πληροφορίες για παραλίες και άλλα νησιά και μέρη... Εκεί που σπάστηκα ήταν όταν την πλησίασα πολύ και με ρωτάει αμυντικά κάνοντας πίσω  "θέλεις να με φιλήσεις?"! Και της λέω "This is not matter of what I want but what we both want"!Αυτή το έπεξε τρέλα.... Απο εκεί και πέρα με έπιασε η κούραση και σκεφτόμουν μόνο να φύγω! Και όταν μου ζήτησε να φύγουμε της είπα να πας με ταξί κοφτά!
Με ρώταγε επίμονα που είναι το πρόβλημα... Και της λέω πως πως ποτέ δεν έχω πρόβλημα και όλα μου είναι καλά...Και έγινε κατακόκκινη απο τα νευρα της και με κατηγορούσε πως της κατέστρεψα τη βραδιά! Εγώ βεβαια ψυχρό αίμα..
Γενικά με γκόμενες απο Αγ. Πετρουπολη έχουν γίνει και άλλες φορές τέτοια σκηνικά! Δεν έχω βρει το κουμπί! Οι τρεις που έχω πάρει απο αυτή τη πόλη ήταν αρπαχτες! Με Μόσχα υπάρχει καλύτερη χημεία! Όσο απομακρυνόμαστε απο την πρωτευουσα προς τα δυτικά το παιχνίδι χαλάει...
Το προηγουμενο ποστ σου      '''Νομίζω το λάθος μου με αυτές ήταν πως δεν είμουν Killer απο το πρώτο βράδι.....Κατευθείαν στο 10 λεπτο έπρεπε να κάνω κίνηση για φάσωμα! Δυστηχώς μου λείπει η αντίληψη για το timing της κάθε μαλακισμένης! Υπάρχουν κάποιες που θέλουν τον χρόνο τους αλλά κάποιες άλλες ειναι αποκλειστικά και μόνο της στιγμής...'''          ,δε καταλαβα που κολλαει με το ποστ που μολις εγραψες.
Παντως σαφως εχεις περισσοτερες εμπειριες απο μενα με τουριστριες οποτε ουδεν σχολιον απο εμενα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το ζήτημα δεν είναι να τα πιστεψουν! Το ζήτημα είναι να προσπαθήσουν! Διότι το 1% απο όλα να πετύχεις έχεις στάνταρ 1-2 κανονικές γκόμενες σίγουρες για Bdsm piss, fisting  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: κτλ και 3-4 σπονσορετ για παρτούζες σε μια εβδομαδα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Η παραπάνω ''μετρική'' με υπερβαίνει !!!  :grin: :grin:

Μάλλον αναφέρεται σε δυο άτομα !!! Ο ένας είναι ο Kman2  :grin: :grin: !!

Ο άλλος είναι ο εικονιζόμενος μακαρίτης Μαικλ Χάτσενς των INXS, που είχε αποδεδειγμένα γαμήσει τον μεγαλύτερο αριθμό models και super models στο πλανήτη γή.

Ισως τελικά τα πολλά μοντέλα κάνουν κακό στν υγεία !!
Θα συνιστούσα και στον Kman2 να τα περιορίσει !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 24

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το προηγουμενο ποστ σου       '''Νομίζω το λάθος μου με αυτές ήταν πως δεν είμουν Killer απο το πρώτο βράδι.....Κατευθείαν στο 10 λεπτο έπρεπε να κάνω κίνηση για φάσωμα! Δυστηχώς μου λείπει η αντίληψη για το timing της κάθε μαλακισμένης! Υπάρχουν κάποιες που θέλουν τον χρόνο τους αλλά κάποιες άλλες ειναι αποκλειστικά και μόνο της στιγμής...'''           ,δε καταλαβα που κολλαει με το ποστ που μολις εγραψες.
Παντως σαφως εχεις περισσοτερες εμπειριες απο μενα με τουριστριες οποτε ουδεν σχολιον απο εμενα
Την πρώτη φορά βγήκαμε σε κλάμπ με δυνατή μουσική και χορό που σχεδόν τριβόμασταν!
Την δευτερη φορά σε χαλαρό παραδοσιακό μπαράκι με ανεπαίσθητη μουσική και χαλαρότατο με καρέκλες που ακουμπάς τα χέρια στα πλάγια και δημιουργούν απόσταση(μέγα λάθος)...
Αν υπήρχαν  πιθανότητες για κάτι ήταν την πρώτη μέρα ... :headbang: :headbang: :banghead

Μάλλον έπεσα έξω... Γκόμενα της στιγμής ήταν όπως το 90+ %

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Ο άλλος είναι ο εικονιζόμενος μακαρίτης Μαικλ Χάτσενς των INXS, που είχε αποδεδειγμένα γαμήσει τον μεγαλύτερο αριθμό models και super models στο πλανήτη γή.

Επιμένω να βλέπω εμμονή στο συγκεκριμένο πρόσωπο!

Αλλά ας φύγουμε απο το ποσοτικό και τεχνικό μέρος της συζήτησης και πάμε καθαρα στο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ!

Πέρα απο την προσωπική σου καλλιέργεια με πολλούς παράγοντες και υποπαράγοντες που έχεις εξασκήσει τον εαυτό σου και έχεις αποκτήσει την εμπειρία να τα πετύχεις δεν πιστεύεις όταν κατακτάς ένα καλό γκομενάκι  στα πέρατα του κόσμου που εκείνη την ώρα για κάποιο λόγο διάλεξε εσένα,δεν πιστευεις πως με αντίστοιχους ανταγωνιστές που έχουν ακριβώς τα ίδια προσωπικά χαρακτηριστικά, μια Αυρα που προέρχεται απο το μέρος καταγωγής σου,  σου δίνει την ώθηση που κάνει τη διαφορά? ;) ;) ;) 

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Την πρώτη φορά βγήκαμε σε κλάμπ με δυνατή μουσική και χορό που σχεδόν τριβόμασταν!
Την δευτερη φορά σε χαλαρό παραδοσιακό μπαράκι με ανεπαίσθητη μουσική και χαλαρότατο με καρέκλες που ακουμπάς τα χέρια στα πλάγια και δημιουργούν απόσταση(μέγα λάθος)...
Αν υπήρχαν  πιθανότητες για κάτι ήταν την πρώτη μέρα ... :headbang: :headbang: :banghead

Μάλλον έπεσα έξω... Γκόμενα της στιγμής ήταν όπως το 90+ %
Mπορει να εχεις δικιο μπορει και οχι,υπαρχει και το τριτο σεναριο να μη τη πηδουσες οτι και να κανες οποτε μη βασανιζεσαι χωρις λογο.
Εγω συνηθως οπου παω ειμαι απο τους πιο ωραιους,υποκειμενικα παντα,οποιος θελει διαφωνει,παρολα αυτα με κοιταν γκομενες τις κολλαω και τρωω κλασιμο,δεν εχω κατι πανω μου που να τις κανει να με απορριψουν,απλα δε τς ενδιαφερει να γαμηθουν.
Καποιες τις ξαναβλεπω να τριγυρναν με τις φιλες τους αγαμητες.Οποτε τα σεναρια που βαζεις στο κεφαλι σου ειναι απλα σεναρια των πουα και τιποτα παραπανω

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
o klock ειπε οτι κολλαει γκομενες και σε ενα τεταρτο τις παει τουαλετα,εσυ τι λες η μουναρα θα παει σε ενα τεταρτο τουαλετα να γαμηθει?
Καμια δεν εχει ορεξη για σεξ,,αλλο να σου αρεσει το σεξ,αλλο να εχεις ορεξη για σεξ,η πλειοψηφια αγαμητες τριγυρναν μονες τους.

Πολυ γαμας και συ τυπε  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :effemine: :effemine: :gay: :gay:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τι να κλασει και ο Βλακμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παει πληρωνει και μας γραφει μυθιστορηματα ο μαλακας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Mπορει να εχεις δικιο μπορει και οχι,υπαρχει και το τριτο σεναριο να μη τη πηδουσες οτι και να κανες οποτε μη βασανιζεσαι χωρις λογο.
Εγω συνηθως οπου παω ειμαι απο τους πιο ωραιους,υποκειμενικα παντα,οποιος θελει διαφωνει,παρολα αυτα με κοιταν γκομενες τις κολλαω και τρωω κλασιμο,δεν εχω κατι πανω μου που να τις κανει να με απορριψουν,απλα δε τς ενδιαφερει να γαμηθουν.
Καποιες τις ξαναβλεπω να τριγυρναν με τις φιλες τους αγαμητες.Οποτε τα σεναρια που βαζεις στο κεφαλι σου ειναι απλα σεναρια των πουα και τιποτα παραπανω
Το οτι την έστειλα με ταξί δεν σου άρεσε?Εγώ αυτό ευχαριστήθικα πάνω απο όλα!Και αυτό στρώνει τις γκόμενες..Αν δεν γκαυλωσουν τον άντρα να πληρώνουν 30ευρα!Θα το σκεφτούν καλύτερα με τον επόμενο αν θα μιλάνε για παραλίες και αξιοθέατα όταν αυτός έχει στο μυαλό του βίτσια...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Καποιες τις ξαναβλεπω να τριγυρναν με τις φιλες τους αγαμητες
.Οποτε τα σεναρια που βαζεις στο κεφαλι σου ειναι απλα σεναρια των πουα και τιποτα παραπανω

μετα τι κανεις?γυρνας σπιτι η ξενοδοχειο και κλαις με λυγμους?  :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

tumblr_mco6qiuF1l1rxl7ku.gif
 :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πολυ γαμας και συ τυπε  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :effemine: :effemine: :gay: :gay:
Δεν εχω αναγκη τυπε να γαμησω οπως δεν εχει αναγκη η μουναρα να γαμηθει,εφοσον εχω παρεα να βγω και ξερω οτι οποτε και να βγω μπορω να παιξω καποιο μουνι δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα,εσυ κοιταξε να βρεις καμια να παντρευτεις γιατι φανταζομαι οταν βγαινεις εξω  στο μουνι τους θα σε γραφουν ολες  :2funny: :2funny:
Παλι καλα που εχει τις μαυρες στη θεσσαλονικη και ξεδινεις  :rockon:  αλλιως σε κανα ψυχιατρειο θα κατεληγες απο την αγαμια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.865
Πόντοι
5.827
Μάγκας ο Glock! Πάντως ρωσίδα μόνη της σε ελληνικό νησί να του έδωσε τον αριθμό της και να μην ήθελε να γαμηθεί πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται.  :headbang:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το οτι την έστειλα με ταξί δεν σου άρεσε?Εγώ αυτό ευχαριστήθικα πάνω απο όλα!Και αυτό στρώνει τις γκόμενες..Αν δεν γκαυλωσουν τον άντρα να πληρώνουν 30ευρα!Θα το σκεφτούν καλύτερα με τον επόμενο αν θα μιλάνε για παραλίες και αξιοθέατα όταν αυτός έχει στο μυαλό του βίτσια...
Οι γκομενες γι αυτα μιλανε αφου δε τις ενδιαφερει το σεξ,γιατι να σε γκαυλωσει αυτη ηθελε να μιλησει για την ελλαδα με εναν ροδιτη και μετα να παει σπιτι και να κοιμηθει,εγω απλα δινω τα παραδειγματα μου στο κοσμο γιατι η πλειοψηφια ζει σε ληθαργο και ονειρευονται μουναρες γκαυλωμενες συνεχεια.
Αυτα  θα τα βρουν μονο στις παραισθησεις του κμαν
Το αν αξιζε να την αφησεις να παει με ταξι δε το γνωριζω αν ηταν σωστο η οχι,γιατι δεν γνωριζω τι σου ειπε για να νευριασεις,το οτι δε σου εκατσσε σιγουρα δεν ηταν λογος για να μη τη πας σπιτι,εγω δε θα το εκανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom