Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Φίλε Mindreader
ενίοτε υπάρχει υποσυνείδητη σχέση ταύτισης με το "τρόλ"...
Κατώπιν κάποιων προσωπικών βιωμάτων σε εδάφη που περιγράφει εκτενώς ο Κμαν στα ίδια ακριβώς σημεία στα ίδια ακριβώς κλάμπ ή στις ίδιες γκαλλερίες στεκούμενος με ακρίβεια εκατοστών στο σημείο που είχε σταθεί ο Βαλκάνιος υπεράρχοντας... έρχονται πάντα "Κμανικοί" συνειρμοί...
Και ίσως αναλύοντας το συντελεστή εμφάνισης, ηλικίας και οικονομικής ευχέρειας ίσως έπρεπε κι εγώ να πρότεινα ένα "κερασματάκι" ...
Μια και έγραψες για ''στασεις και βηματισμούς'' στους ίδιους χώρους με τον η τους υπεράρχοντες των βαλκανίων !!
Η πλεον της εικοσιπενταετίας ενασχόλησή μου με το άθλημα το οποίο το site υπαινισεται σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένων και κάποιων σλαβικών με έχει διδάξει το εξής.
Οι στάσεις και οι βηματισμοί των βαλκάνιων υπεραρχόντων απανταχού του κόσμου αρχικώς ξεκινούν απο τη στάση και το βηματισμό του κόκορα στη φωτογραφία !!!
Μαθηματικώς δε σχεδόν πάντα καταλήγουν στην προηγούμενη φωτογραφία του βαλκάνιου γάτου !!!
Εξαιρέσεις ενίοτε εμφανίζονται !!! Αλλά είναι λίγες !!!
Η ριζοσπαστική διαφοροποίηση απο τα γενικά μοτίβα απαιτεί ''προσόντα''. Προσόντα που είναι εμφανη και προφανή και στο τόπο σου όπως έχω ήδη προαναφέρει !!.
Και η απόσταση απο το ριζοσπαστικό εως το φαιδρό είναι πολύ μικρή. Πολλές φορές είναι μηδενική και άρα είναι τελικά μόνο θέμα οπτικής γωνίας !!