εισαι και χουβαρντας ρε Στελιο
καμακωνεις και την ερι
Παράθεση από: erinal στις 13/08/12, 02:02
δεν προλαβαινω καν να ερθω απο θεσσαλονικη μεχρι αυριο και να ετοιμαστω, ευχαριστω παντως και καλα να περασεις Cry
A ωραια εισαι απο θεσσαλονικη,βρηκες αυτο που ζητουσες θα μου δωσεις 20 ευρω και θα σε παω διακοπες μεχρι το κρυονερι αυθημερον,θα περασουμε υπεροχα,σκεψου το...
εγω χανω το μυαλο μου μονο οταν μιλαω με σενα εριναλ...
εδω σου τρωει ενας ασχημος Μολδαβος την γκομενα
"Παω στο μπους τιμε με το που μπαινω μεσα το μαγαζι μικρο και αδειο ειχε μερικα μουνακια αλλα η πλειοψηφια ηταν μπαζα με τα δεδομενα της μολδαβιας,καλες με τα δεδομενα της σαβουροελλαδας.Εδω σκεφτομαι ερχονται τα μπαζα,δεν ξαναπηγα σε αυτο.
Με το που καθομαι στο μπαρ κατευθειαν ενα πσιλο μπαζο,αλλα με κορμαρα και μια κολαρα να φευγεις φορουσε 1 τζηνακι κολητο,για γαμησια ηταν, κατευθειαν αρχισε να με παιζει,την μιλαω,της λεω ξερεις αγγλικα μου λεει σο,σο κλασσικα,αρχιζω να της μιλαω και δεν ηξερε γρι αγγλικα,οχ λεω μπλεξαμε παλι,μετα απο κανα 20λεπτο την λεω ελα εκει που μενω,μου λεει παρε μου ενα λουλουδι,φυσικα η απαντηση μου ηταν οχι.
Αρχισαμε να χορευουμε κτλ,μετα απο κανα 20 λεπτο την παιρνει η φιλη της και φευγουν στα ξαφνικα.
Παω στο σιτυ καθομαι στο μπαρ το μαγαζι μεσα στις μουναρες,ερχονται κοντα μου 3 μετριες κοντουλες οι 2 δεν λεγανε τιποτα η μια ηταν ομορφη αλλα πως να νιωθει το κοριτσακι μεσα σε τοσες μουναρες.Ολο γυροφερνε διπλα μου δεν της εδινα πολλη σημασια ξαφνικα παει 1 μολδαβος ασχημος σχετικα,της δινει 1 λουλουδι,μιλα στην φιλη της κατι της λεει την παιρνει επιτοπου και φευγουν.Φανταζομαι πηγαν σπιτι του.Δεν ξαναηρθαν πισω, μετα απο καμια ωρα φυγαν και οι αλλες.
Τα συμπερασματα δικα σας"
εδω θες και ουκρανια να πας να βρεις νυφη
οια μεγαλη πολη θα ηταν ασφαλης για να παει καποιος και σχετικα φθηνη
ΑπάντησηΑπάντηση Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση Ειδοποίηση για απαντήσειςΕιδοποίηση
1415 Εκτός Ελλάδος / Ουκρανία / Απ: Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες στις: 18/08/12, 19:07
Ιωσηφ να σε ρωτησω,ουκρανια μπορει καποιος να παει να ζησει μονιμα η ειναι επικυνδυνα,περα απο το κιεβο
πιρφορεεε
εγω δεν ντρεπομαι να δηλωσω πορφυρος,ειναι τιμη μου ,
ηδη εμαθα πολλα μυστικα για να βγαλω πολλες γυναικες,να κερναω να δινω λουλουδια,αν κατσω κανα χρονο εδω δεν θα προλαβαινω να γαμαω Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
ΑπάντησηΑπάντηση Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση Ειδοποίηση για απαντήσειςΕιδοποίηση
1422 Sex / Sex γενικά / Απ: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες; στις: 17/08/12, 16:04
Εριναλ δεν πιστευω να εχεις πει στις φιλες σου για το σαιτ και να μπαινουν εδω μεσα και να γελαν με μας τους πυρφορους,ως νεο μελος πυρφορος προσπαθω να ρουφηξω ολη την γνωση εδω μεσα για τις ελλεεινιδες Grin
1423 Γενικά / Γενική συζήτηση / Απ: Οι ΠΙΡΦΟΡΟΙ κατεστρεψαν την Ελλαδα στις: 17/08/12, 16:04
Ως καινουργιος πυρφορος στο φορουμ,θα ηθελα την κατανοηση και την βοηθεια των παλιων πυρφορων εδω μεσα ωστε να μπορεσω να γαμησω αξιοπρεπως.
Ρουφαω καθε γνωση εδω μεσα αλλα οι παλιοι πυρφοροι κραταν τις γνωσεις τους για τον εαυτο τους,δεν ειναι σωστο νομιζω
εδω παρακαλας την καιτουλα
αράθεση από: Kaitoula στις 19/08/12, 21:09
Κανονικη συζητηση μπορεις να κανεις σε οποιοδηποτε φορουμ. Απλα εδω ξερω οτι γραφουν πολλα ατομα αλλ οπως φαινεται χωρις εγκεφαλο.. Αλλα τι να πεις. Οταν το 80% των μυνηματων που παρατηρω ειναι εντελως ανορθογραφα καταλαβαινει κανεις.
Παρακαλω ξανα καποιον να κλειδωσει το τοπικ και συγγνωμη που ανοιξα σε λαθος φορουμ. Να ειστε καλα καλη στνεχεια. Ευχομαι οσοι εχετε δουλεια να την κρατησετε και να συνεχιζετε να την εχετε λοιπον αν την αξιζετε
Χρειαζομαι καθαριστρια για το σπιτι ερχεσαι?Για οτι εξτρα χρειαστω pipa3 pipa2 zfuck 50 ευρω τη φορα,καλη και συμφερουσα η προταση μου εν μεσω οικονομικης κρισης πιστευω Grin
κλαψε στελακο