Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οκ ό,τι πεις. Το ποιος γαμάει φαίνεται από τον κομπλεξισμό που βγάζεις σε άτομα που δεν ξέρεις καν. Που στη real life πολύ απλά θα έκλανες μέντες.
Nα μη βγαινεις να λες οτι γαμας απο το ιντερνετ να μην σου απανταω,εκτος αν παιζεις με τη νοημοσυνη μας εδω,λες και δε ξερουμε τι γαμας  :S

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με τις φιλες της βγηκε οχι με αντρες δε χρειαζεται να εισαι τοσο μνησικακος,ουτε σου ειπε οτι αν βγειτε θα τη γαμησεις,δεν ειναι συμπεριφορα αυτη
Τι μου λες τώρα... Πάω για ύπνο επειδή είμαι κουρασμένη μου έλεγε.... και το βράδι την έβλεπε η παρέα μου μέχρι το πρωί! Στη Ρόδο δεν σε παίρνει να πεις ψέματα...Αν μου έλεγε αλήθεια θα την σεβόμουν! Μου τα έλεγε αυτά και στην συνάντηση! Οτι κοιμάται τα βράδια αλλά είναι πολύ κουρασμένη και θέλει να κοιμηθεί :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Αλίμονο αν την πήγαινα και πίσω! :headbang: :headbang: :headbang:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τουλάχιστον παίχτηκε φάση με καμιά άλλη τουρίστρια στη Ρόδο;
Ο Στέλιος θέλει να αντιδρά και σε θέματα που συμφωνεί :2funny: :2funny: :2funny: Μην τον κοντράρεις διότι και στα λόγια του να έρθεις πάλι θα σε κοντράρει..
Φέτος είμαι στα ίδια με πέρσι γκομενικά παρά την αυξηση των αφίξεων :2funny: :2funny: :2funny:
Και λέω πάλι καλά διότι άλλοι έχουν πέσει 40-50% σε ποσσότητα αλλά και ποιότητα!!!! :S :S :S

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι μου λες τώρα... Πάω για ύπνο επειδή είμαι κουρασμένη μου έλεγε.... και το βράδι την έβλεπε η παρέα μου μέχρι το πρωί! Στη Ρόδο δεν σε παίρνει να πεις ψέματα...Αν μου έλεγε αλήθεια θα την σεβόμουν! Μου τα έλεγε αυτά και στην συνάντηση! Οτι κοιμάται τα βράδια αλλά είναι πολύ κουρασμένη και θέλει να κοιμηθεί :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Αλίμονο αν την πήγαινα και πίσω! :headbang: :headbang: :headbang:
οκ,εσυ ξερεις

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
βαλε την δικια σου φωτο με τα μπρατσα σου ρε αναπηρε να σε δουνε οι δροσεροι του σαιτ  :effemine: :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay:

να γαμησεις τσαμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και τι κολλημα ειναι αυτο με τις φωτο λες και γαμανε μονο τα μοντελα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ αν εισαι μοντελο θα χεις πολλες επιλογες  :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay: :effemine: :effemine: :vomit:
Να ρε ξεφτυλα παρε ενα ποστ που εχεις γραψει να δουνε ολοι τι σαβουρογαμης εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:,μεχρι και τη τσατσα πληρωνες να γαμησεις και κατι σαβουρες μετριες μπαζολες

Paides exw parei kai thn olga kai tin tzeny(otan den eixe ginei akoma tsatsa Tongue) kai thn tzoulia th boulgara prin tis giortes kapou 23dekembr..Kai oi treis metries tipota to spoudaio....

Εισαι τοσο μπαζογαμης που πληρωνεις να γαμησεις μπαζολες που εχω για φτυσιμο  :vomit:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Να ρε ξεφτυλα παρε ενα ποστ που εχεις γραψει να δουνε ολοι τι σαβουρογαμης εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:,μεχρι και τη τσατσα πληρωνες να γαμησεις και κατι σαβουρες μετριες μπαζολες

Paides exw parei kai thn olga kai tin tzeny(otan den eixe ginei akoma tsatsa Tongue) kai thn tzoulia th boulgara prin tis giortes kapou 23dekembr..Kai oi treis metries tipota to spoudaio....

Εισαι τοσο μπαζογαμης που πληρωνεις να γαμησεις μπαζολες που εχω για φτυσιμο   :vomit:

η τσατσα τυπε ηταν 40αρα ,σιγα μην κατσω να απολογηθω σε σενα πια πηδηξα και πια οχι :jerking: :jerking: :jerking:

εσυ μονο μουναρες γαμας ειμαι σιγουρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

προσεχε μην παθεις τιποτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

handly.jpg

να και ενα δικο σου ποστ που θελεις να γνωρισεις απλες βουλγαρες (οχι πουτανες) και να νοικιασεις σπιτι εκει ,

φαινεται χορτασες να γαμας Ελλαδα και θες να πας Βουλγαρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Παιδια να σας ρωτησω οποιος γνωριζει. σκεφτομαι να παω βουλγαρια να μεινω,η να νοικιασω κανα σπιτι η να μεινω σε ξενοδοχειο πρωτα και βλεπουμε
Βασικα εχω βαρεθει τις χοντροελληνιδες και δεν βλεπω λογο να καθομαι ελλαδα, ετσι και αλλιως δεν δουλευω παιρνω 1 μικρο ενοικιο και το σκεφτομαι κανα 6μηνο τωρα,και πιο φθηνα ειναι και πιο ωραιες γυναικες εχει
Κυριως για βλακοεβραντ  η και για σοφια δεν θα χα προβλημα,
Λογω της μαφιας ομως δεν το επιχειρω δεν ξερω φοβαμαι μην βρεθω σε κανα σοκακι καμια μερα,ποια ειναι η αποπση σας.
Υπαρχει κανενας αλλος που ειτε μενει εκει η να ειναι απο θεσσαλονικι και να ενδιαφερεται να ερθει για παρεα,γιατι να παω μονος δεν το αποφασιζω
Γενικως ποσο επικυνδυνα ειναι να μεινεις εκει για καποια περιοδο
Και βασικα γνωριζουν αγγλικα εκει η  δεν θα μπορεις να μιλησεις σε γυναικα,παντως καλοκαιρι δεν θα  με χαλουσε να πηγαινα να μεινω εκει απο το να τρεχω χαλκιδικι με τις κολοχοντρες τις ελληνιδες,
Οσοι ειναι γνωστες ας μου δωσουν τα φωτα τους τουλαχιστον να σταματησω να το σκεφτομαι αμα δεν λεει
Για βυζιτες παντως δεν ενδιαφερομαι μονο για γνωριμιες απλα με γκομενες σε καφε μπαρ κτλ.
Στα σκοπια που ειχα παει κανα 2 φορες σε 1 καφε  ολα ηταν ωραια τα γκομενακια μεγαλη διαφορα μου φανηκε απο ελλαδα.
Ειναι ετσι και η βουλγαρια? ""

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

εισαι και χουβαρντας ρε Στελιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καμακωνεις και την ερι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παράθεση από: erinal στις 13/08/12, 02:02

δεν προλαβαινω καν να ερθω απο θεσσαλονικη μεχρι αυριο και να ετοιμαστω, ευχαριστω παντως και καλα να περασεις Cry

A ωραια εισαι απο θεσσαλονικη,βρηκες αυτο που ζητουσες θα μου δωσεις 20 ευρω και θα σε παω διακοπες μεχρι το κρυονερι αυθημερον,θα περασουμε υπεροχα,σκεψου το...

εγω χανω το μυαλο μου μονο οταν μιλαω με σενα εριναλ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εδω σου τρωει ενας ασχημος Μολδαβος την γκομενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Παω στο μπους τιμε με το που μπαινω μεσα το μαγαζι μικρο και αδειο ειχε μερικα μουνακια αλλα η πλειοψηφια ηταν μπαζα με τα δεδομενα της μολδαβιας,καλες με τα δεδομενα της σαβουροελλαδας.Εδω σκεφτομαι ερχονται τα μπαζα,δεν ξαναπηγα σε αυτο.
Με το που καθομαι στο μπαρ κατευθειαν ενα πσιλο μπαζο,αλλα με κορμαρα και μια κολαρα να φευγεις φορουσε 1 τζηνακι κολητο,για γαμησια ηταν, κατευθειαν αρχισε να με παιζει,την μιλαω,της λεω ξερεις αγγλικα μου λεει σο,σο κλασσικα,αρχιζω να της μιλαω και δεν ηξερε γρι αγγλικα,οχ λεω μπλεξαμε παλι,μετα απο κανα 20λεπτο την λεω ελα εκει που μενω,μου λεει παρε μου ενα λουλουδι,φυσικα η απαντηση μου ηταν οχι.
Αρχισαμε να χορευουμε κτλ,μετα απο κανα 20 λεπτο την παιρνει η φιλη της και φευγουν στα ξαφνικα.
Παω στο σιτυ καθομαι στο μπαρ το μαγαζι μεσα στις μουναρες,ερχονται κοντα μου 3 μετριες κοντουλες οι 2 δεν λεγανε τιποτα η μια ηταν ομορφη αλλα πως να νιωθει το κοριτσακι μεσα σε τοσες μουναρες.Ολο γυροφερνε διπλα μου δεν της εδινα πολλη σημασια ξαφνικα παει 1 μολδαβος ασχημος σχετικα,της δινει 1 λουλουδι,μιλα στην φιλη της κατι της λεει την παιρνει επιτοπου και φευγουν.Φανταζομαι πηγαν σπιτι του.Δεν ξαναηρθαν πισω, μετα απο καμια ωρα φυγαν και οι αλλες.
Τα συμπερασματα δικα σας"

εδω θες και ουκρανια να πας να βρεις νυφη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οια μεγαλη πολη θα ηταν ασφαλης για να παει καποιος και σχετικα φθηνη
ΑπάντησηΑπάντηση Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση Ειδοποίηση για απαντήσειςΕιδοποίηση
1415 Εκτός Ελλάδος / Ουκρανία / Απ: Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες στις: 18/08/12, 19:07
Ιωσηφ να σε ρωτησω,ουκρανια μπορει καποιος να παει να ζησει μονιμα η ειναι επικυνδυνα,περα απο το κιεβο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιρφορεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω δεν ντρεπομαι να δηλωσω πορφυρος,ειναι τιμη μου , :headbang:ηδη εμαθα πολλα μυστικα για να βγαλω πολλες γυναικες,να κερναω να δινω λουλουδια,αν κατσω κανα χρονο εδω δεν θα προλαβαινω να γαμαω Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
ΑπάντησηΑπάντηση Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση Ειδοποίηση για απαντήσειςΕιδοποίηση
1422 Sex / Sex γενικά / Απ: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες; στις: 17/08/12, 16:04
Εριναλ δεν πιστευω να εχεις πει στις φιλες σου για το σαιτ και να μπαινουν εδω μεσα και να γελαν με μας τους πυρφορους,ως νεο μελος πυρφορος προσπαθω να ρουφηξω ολη την γνωση εδω μεσα για τις ελλεεινιδες Grin
1423 Γενικά / Γενική συζήτηση / Απ: Οι ΠΙΡΦΟΡΟΙ κατεστρεψαν την Ελλαδα στις: 17/08/12, 16:04
Ως καινουργιος πυρφορος στο φορουμ,θα ηθελα την κατανοηση και την βοηθεια των παλιων πυρφορων εδω μεσα ωστε να μπορεσω να γαμησω αξιοπρεπως.
Ρουφαω καθε γνωση εδω μεσα αλλα οι παλιοι πυρφοροι κραταν τις γνωσεις τους για τον εαυτο τους,δεν ειναι σωστο νομιζω

εδω παρακαλας την καιτουλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αράθεση από: Kaitoula στις 19/08/12, 21:09
Κανονικη συζητηση μπορεις να κανεις σε οποιοδηποτε φορουμ. Απλα εδω ξερω οτι γραφουν πολλα ατομα αλλ οπως φαινεται χωρις εγκεφαλο.. Αλλα τι να πεις. Οταν το 80% των μυνηματων που παρατηρω ειναι εντελως ανορθογραφα καταλαβαινει κανεις.
Παρακαλω ξανα καποιον να κλειδωσει το τοπικ και συγγνωμη που ανοιξα σε λαθος φορουμ. Να ειστε καλα καλη στνεχεια. Ευχομαι οσοι εχετε δουλεια να την κρατησετε και να συνεχιζετε να την εχετε λοιπον αν την αξιζετε
Χρειαζομαι καθαριστρια για το σπιτι ερχεσαι?Για οτι εξτρα χρειαστω pipa3 pipa2 zfuck 50 ευρω τη φορα,καλη και συμφερουσα η προταση μου εν μεσω οικονομικης κρισης πιστευω Grin
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κλαψε στελακο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
η τσατσα τυπε ηταν 40αρα ,σιγα μην κατσω να απολογηθω σε σενα πια πηδηξα και πια οχι :jerking: :jerking: :jerking:

εσυ μονο μουναρες γαμας ειμαι σιγουρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

προσεχε μην παθεις τιποτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

handly.jpg

να και ενα δικο σου ποστ που θελεις να γνωρισεις απλες βουλγαρες (οχι πουτανες) και να νοικιασεις σπιτι εκει ,

φαινεται χορτασες να γαμας Ελλαδα και θες να πας Βουλγαρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Παιδια να σας ρωτησω οποιος γνωριζει. σκεφτομαι να παω βουλγαρια να μεινω,η να νοικιασω κανα σπιτι η να μεινω σε ξενοδοχειο πρωτα και βλεπουμε
Βασικα εχω βαρεθει τις χοντροελληνιδες και δεν βλεπω λογο να καθομαι ελλαδα, ετσι και αλλιως δεν δουλευω παιρνω 1 μικρο ενοικιο και το σκεφτομαι κανα 6μηνο τωρα,και πιο φθηνα ειναι και πιο ωραιες γυναικες εχει
Κυριως για βλακοεβραντ  η και για σοφια δεν θα χα προβλημα,
Λογω της μαφιας ομως δεν το επιχειρω δεν ξερω φοβαμαι μην βρεθω σε κανα σοκακι καμια μερα,ποια ειναι η αποπση σας.
Υπαρχει κανενας αλλος που ειτε μενει εκει η να ειναι απο θεσσαλονικι και να ενδιαφερεται να ερθει για παρεα,γιατι να παω μονος δεν το αποφασιζω
Γενικως ποσο επικυνδυνα ειναι να μεινεις εκει για καποια περιοδο
Και βασικα γνωριζουν αγγλικα εκει η  δεν θα μπορεις να μιλησεις σε γυναικα,παντως καλοκαιρι δεν θα  με χαλουσε να πηγαινα να μεινω εκει απο το να τρεχω χαλκιδικι με τις κολοχοντρες τις ελληνιδες,
Οσοι ειναι γνωστες ας μου δωσουν τα φωτα τους τουλαχιστον να σταματησω να το σκεφτομαι αμα δεν λεει
Για βυζιτες παντως δεν ενδιαφερομαι μονο για γνωριμιες απλα με γκομενες σε καφε μπαρ κτλ.
Στα σκοπια που ειχα παει κανα 2 φορες σε 1 καφε  ολα ηταν ωραια τα γκομενακια μεγαλη διαφορα μου φανηκε απο ελλαδα.
Ειναι ετσι και η βουλγαρια? ""
Ναι και μετα απο 5 χρονια ακομα πηγαινω ενω εσυ εχεις παει 5000 φορες απο τοτε,τι προσπαθεις να αποδειξεις ρε παλιολιγουρη,τι σχεση εχω εγω με εσενα,οι ελληνιδες πλεον ειναι μουναρες τοτε ηταν χοντρομπαζα ,ασε που ηθελα να φυγω λογω της κρισης κυριως.
Εσυ ειτε οταν ηταν μπαζα οι ελληνιδες ειτε τωρα που ειναι μουναρες παλι βουλγαρια θα τρεχεις λογω της αγαμιας που σε δερνει,βαριεμαι να ψαξω αλλα ποστ σου αλλα απο οσα ειδα ολα σου τα ποστ για πουτανες ειναι,50000 ποστ για τα μπουρδελα,απο τους πιο κακομοιρηδες του σαιτ.
ΕΝΑς αποτυχημενος κακομοιρης κακασχημος εισαι που ολη του τη ζωη την εφαγε στα μπουρδελα,ας διαβασει καποιος τα ποστ μου και τα δικα σου να δει τι κακομοιρης εισαι

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εισαι και χουβαρντας ρε Στελιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καμακωνεις και την ερι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παράθεση από: erinal στις 13/08/12, 02:02

δεν προλαβαινω καν να ερθω απο θεσσαλονικη μεχρι αυριο και να ετοιμαστω, ευχαριστω παντως και καλα να περασεις Cry

A ωραια εισαι απο θεσσαλονικη,βρηκες αυτο που ζητουσες θα μου δωσεις 20 ευρω και θα σε παω διακοπες μεχρι το κρυονερι αυθημερον,θα περασουμε υπεροχα,σκεψου το...

εδω σου τρωει ενας ασχημος Μολδαβος την γκομενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Παω στο μπους τιμε με το που μπαινω μεσα το μαγαζι μικρο και αδειο ειχε μερικα μουνακια αλλα η πλειοψηφια ηταν μπαζα με τα δεδομενα της μολδαβιας,καλες με τα δεδομενα της σαβουροελλαδας.Εδω σκεφτομαι ερχονται τα μπαζα,δεν ξαναπηγα σε αυτο.
Με το που καθομαι στο μπαρ κατευθειαν ενα πσιλο μπαζο,αλλα με κορμαρα και μια κολαρα να φευγεις φορουσε 1 τζηνακι κολητο,για γαμησια ηταν, κατευθειαν αρχισε να με παιζει,την μιλαω,της λεω ξερεις αγγλικα μου λεει σο,σο κλασσικα,αρχιζω να της μιλαω και δεν ηξερε γρι αγγλικα,οχ λεω μπλεξαμε παλι,μετα απο κανα 20λεπτο την λεω ελα εκει που μενω,μου λεει παρε μου ενα λουλουδι,φυσικα η απαντηση μου ηταν οχι.
Αρχισαμε να χορευουμε κτλ,μετα απο κανα 20 λεπτο την παιρνει η φιλη της και φευγουν στα ξαφνικα.
Παω στο σιτυ καθομαι στο μπαρ το μαγαζι μεσα στις μουναρες,ερχονται κοντα μου 3 μετριες κοντουλες οι 2 δεν λεγανε τιποτα η μια ηταν ομορφη αλλα πως να νιωθει το κοριτσακι μεσα σε τοσες μουναρες.Ολο γυροφερνε διπλα μου δεν της εδινα πολλη σημασια ξαφνικα παει 1 μολδαβος ασχημος σχετικα,της δινει 1 λουλουδι,μιλα στην φιλη της κατι της λεει την παιρνει επιτοπου και φευγουν.Φανταζομαι πηγαν σπιτι του.Δεν ξαναηρθαν πισω, μετα απο καμια ωρα φυγαν και οι αλλες.
Τα συμπερασματα δικα σας"
ΠΩ πω με καταντροπιασες τωρα,εχεις κατι να δειξεις της προκοπης ρε κεφτε η θα μας τα πρηξεις κι αλλο με τις μαλακιες σου,εγω τι να πρωτοδειξω απο τα ρεζιλικια σου 10000 μυνηματα θα πρεπει να ποσταρω,απο τα ταξιδια σου στο πετριτσι,τις τσατσαδες που γαμας,πως τολμας και εχεις και το θρασος και μιλας ακομα ειναι αξιο αποριας

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ακουω κρακ η μου φαινεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο Στέλιος θέλει να αντιδρά και σε θέματα που συμφωνεί :2funny: :2funny: :2funny: Μην τον κοντράρεις διότι και στα λόγια του να έρθεις πάλι θα σε κοντράρει..
Φέτος είμαι στα ίδια με πέρσι γκομενικά παρά την αυξηση των αφίξεων :2funny: :2funny: :2funny:
Και λέω πάλι καλά διότι άλλοι έχουν πέσει 40-50% σε ποσσότητα αλλά και ποιότητα!!!! :S :S :S
ρολογα μου κυπρο ολες που βλεπω οι ρωσιδες κρατανε τουριστικες τσαντες της θαλασας απο προηγουμενα ταξιδια.ολες γραφουν ροδοσ,σαντορινι,βαρκελωνη η this is sparta φανελακια χαχαχαχ.οι ιδιες που περσι ηταν ροδο,φετοσ κυπρο η αλλο νησι.ποιοτικα οτι ερχεται ειναι οσοι μενουν μονιμα η συχνα ερχονται εδω διακοπεσ-δουλεια.ο απλοσ πλυθησμος ποιοτικα-οικονομικα κατω.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ΠΩ πω με καταντροπιασες τωρα,εχεις κατι να δειξεις της προκοπης ρε κεφτε η θα μας τα πρηξεις κι αλλο με τις μαλακιες σου,εγω τι να πρωτοδειξω απο τα ρεζιλικια σου 10000 μυνηματα θα πρεπει να ποσταρω,απο τα ταξιδια σου στο πετριτσι,τις τσατσαδες που γαμας,πως τολμας και εχεις και το θρασος και μιλας ακομα ειναι αξιο αποριας

καλα μην κλαψεις μονο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vma-crying-2.gif

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρολογα μου κυπρο ολες που βλεπω οι ρωσιδες κρατανε τουριστικες τσαντες της θαλασας απο προηγουμενα ταξιδια.ολες γραφουν ροδοσ,σαντορινι,βαρκελωνη η this is sparta φανελακια χαχαχαχ.οι ιδιες που περσι ηταν ροδο,φετοσ κυπρο η αλλο νησι.ποιοτικα οτι ερχεται ειναι οσοι μενουν μονιμα η συχνα ερχονται εδω διακοπεσ-δουλεια.ο απλοσ πλυθησμος ποιοτικα-οικονομικα κατω.
Πολλές πρώην μου Ρωσίδες έχουν έρθει Κύπρο! Δεν σπάζομαι καθόλου! Μάλιστα όταν μου λένε τις επιλογές τους πλην Ελλάδας και είναι και η Κύπρος τους λέω να πάνε! Δεν με εννοχλεί! Με Τουρκία και Αίγυπτο σεληνιάζομαι και κόβω επαφες!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ναι και μετα απο 5 χρονια ακομα πηγαινω ενω εσυ εχεις παει 5000 φορες απο τοτε,τι προσπαθεις να αποδειξεις ρε παλιολιγουρη,τι σχεση εχω εγω με εσενα,οι ελληνιδες πλεον ειναι μουναρες τοτε ηταν χοντρομπαζα ,ασε που ηθελα να φυγω λογω της κρισης κυριως.
Εσυ ειτε οταν ηταν μπαζα οι ελληνιδες ειτε τωρα που ειναι μουναρες παλι βουλγαρια θα τρεχεις λογω της αγαμιας που σε δερνει,βαριεμαι να ψαξω αλλα ποστ σου αλλα απο οσα ειδα ολα σου τα ποστ για πουτανες ειναι,50000 ποστ για τα μπουρδελα,απο τους πιο κακομοιρηδες του σαιτ.
ΕΝΑς αποτυχημενος κακομοιρης κακασχημος εισαι που ολη του τη ζωη την εφαγε στα μπουρδελα,ας διαβασει καποιος τα ποστ μου και τα δικα σου να δει τι κακομοιρης εισαι

fantazomai τι τυπος θα σαι ο Ελληνας ξερολας γαμιας που θελει να ρθει βουλγαρια να γαμαει τσαμπα μουναρες

και τον καταλαβινουν οι πουτανες και τον κοπανανε τριπλη ταριφα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και οι γκομενες τον εχουν μονο για πιρφοροδωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οτι να να εισαι πριν 8 χρονια ηταν οι ελληνιδες μπαζα,τωρα εγιναν μουναρες λες, οτι ναναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

μην αυτοκτονησεις ομως τυπε και σε χασουμε  :S :S :S :S :S :S

πως θα γελαμε μετα με τα ποστ σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλα μην κλαψεις μονο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vma-crying-2.gif
Ενταξει βρηκες ολα τα ντροπιαστικα μου ποσταρισματα και με ξεφτυλισες  :2funny: :2funny:,κανε το σταυρο σου μην αρχισω να ψαχνω τι εχεις γραψει τοσα χρονια και δε ξανατολμησεις να ξαναγραψεις εδω μεσα παλιορεζιλι,για τα ποσταρισματα σου για τη κριση και τις παπαριες που γραφεις δε θα ποσταρω παντως τιποτα γιατι ενα στοιχειωδη αι κιου να χει καποιος καταλαβαινει οτι ο δεικτης νοημοσυνης σου ειναι ιδιος με τα φυτα που χω στο σπιτι μου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ενταξει βρηκες ολα τα ντροπιαστικα μου ποσταρισματα και με ξεφτυλισες  :2funny: :2funny:,κανε το σταυρο σου μην αρχισω να ψαχνω τι εχεις γραψει τοσα χρονια και δε ξανατολμησεις να ξαναγραψεις εδω μεσα παλιορεζιλι,για τα ποσταρισματα σου για τη κριση και τις παπαριες που γραφεις δε θα ποσταρω παντως τιποτα γιατι ενα στοιχειωδη αι κιου να χει καποιος καταλαβαινει οτι ο δεικτης νοημοσυνης σου ειναι ιδιος με τα φυτα που χω στο σπιτι μου

εμ φυτα θα χεις σπιτι σου τι θα χεις γκομενα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με τετοια φατσα που χεις ρε παλικαρι,κυριολεκτικα σκατοφατσα θες και παρεα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
fantazomai τι τυπος θα σαι ο Ελληνας ξερολας γαμιας που θελει να ρθει βουλγαρια να γαμαει τσαμπα μουναρες

και τον καταλαβινουν οι πουτανες και τον κοπανανε τριπλη ταριφα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και οι γκομενες τον εχουν μονο για πιρφοροδωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οτι να να εισαι πριν 8 χρονια ηταν οι ελληνιδες μπαζα,τωρα εγιναν μουναρες λες, οτι ναναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

μην αυτοκτονησεις ομως τυπε και σε χασουμε  :S :S :S :S :S :S

πως θα γελαμε μετα με τα ποστ σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μαλακα,βλαμμενος εισαι,η πλειοψηφια εδω μεσα ξερει τι ρολο βαραω,ποιες πουτανες και τριπλες ταριφες ονειρευεσαι  :headbang: :headbang:,αν δεν εχεις κατι να πεις κοψτο,δεν εχουν ορεξη οι ανθρωποι εδω να διαβαζουν τις μαλακιες σου  :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι γκομενες γι αυτα μιλανε αφου δε τις ενδιαφερει το σεξ,γιατι να σε γκαυλωσει αυτη ηθελε να μιλησει για την ελλαδα με εναν ροδιτη και μετα να παει σπιτι και να κοιμηθει,εγω απλα δινω τα παραδειγματα μου στο κοσμο γιατι η πλειοψηφια ζει σε ληθαργο και ονειρευονται μουναρες γκαυλωμενες συνεχεια.
Αυτα  θα τα βρουν μονο στις παραισθησεις του κμαν
Το αν αξιζε να την αφησεις να παει με ταξι δε το γνωριζω αν ηταν σωστο η οχι,γιατι δεν γνωριζω τι σου ειπε για να νευριασεις,το οτι δε σου εκατσσε σιγουρα δεν ηταν λογος για να μη τη πας σπιτι,εγω δε θα το εκανα
σωστα στελιο.δεν κανει κατι λαθος ο ρολογας οι ρωσιδες αν δεν ειναι του μαμπα,βιζιτες η σπονσαριζε δεν θα σου κατσουν.δεν ξερω απο ποτε αρχισαν να πηγαινουν ροδο ας μασ πει ο ρολογας καλυτερα 3-4 χρονια?ποτε αρχισαν καθοδο ο ρωσικος πλυθησμος.ο ρολογας εδειξε παλι οτι δεν ειναι τζεντλεμαν μα την συμπεριφορα του και σιγουρα θα σχηματισε την καλυτερη γνωμη η κοπελα για την ελληνικη φιλοξενια χαχαχαχα.το γκαρσονι φιλοσ μου εκανε τα ιδια πριν 12 χρονια με μια παφτωχη χωρισμενη απο ταμποβ.του ειπε εισε αποτυχημενο γκαρσονι και θες κοπελα σαν εμενα?τωρα λεει δεν μου αρεσε αλλα ειχε δικαιο δεν επρεπε να συμπεριφερθω σαν ζωο.ο ιδιος ζητησε τα 6 ευρω περσι που χαλασα σε μια ρωσιδα επιδει τον εστησε.εβαλε και τισ φωνες στιν κοπελα ετσι δικαιονονται να μας εχουν για αγροικους και να μην γουσταρουν ντοπιους.υπαρχουν αυτες στα μπαρ που ειναι η δουλεια τους να φατσαρουν και να ξεχωριζουν τους κερασακιδες,καταπροτιμηση ντοπιους η ξενους που δεν ξερουν τι μαλακισμενες ειναι.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
σωστα στελιο.δεν κανει κατι λαθος ο ρολογας οι ρωσιδες αν δεν ειναι του μαμπα,βιζιτες η σπονσαριζε δεν θα σου κατσουν.δεν ξερω απο ποτε αρχισαν να πηγαινουν ροδο ας μασ πει ο ρολογας καλυτερα 3-4 χρονια?ποτε αρχισαν καθοδο ο ρωσικος πλυθησμος.ο ρολογας εδειξε παλι οτι δεν ειναι τζεντλεμαν μα την συμπεριφορα του και σιγουρα θα σχηματισε την καλυτερη γνωμη η κοπελα για την ελληνικη φιλοξενια χαχαχαχα.το γκαρσονι φιλοσ μου εκανε τα ιδια πριν 12 χρονια με μια παφτωχη χωρισμενη απο ταμποβ.του ειπε εισε αποτυχημενο γκαρσονι και θες κοπελα σαν εμενα?τωρα λεει δεν μου αρεσε αλλα ειχε δικαιο δεν επρεπε να συμπεριφερθω σαν ζωο.ο ιδιος ζητησε τα 6 ευρω περσι που χαλασα σε μια ρωσιδα επιδει τον εστησε.εβαλε και τισ φωνες στιν κοπελα ετσι δικαιονονται να μας εχουν για αγροικους και να μην γουσταρουν ντοπιους.υπαρχουν αυτες στα μπαρ που ειναι η δουλεια τους να φατσαρουν και να ξεχωριζουν τους κερασακιδες,καταπροτιμηση ντοπιους η ξενους που δεν ξερουν τι μαλακισμενες ειναι.
Οι ρωσσιδες που πανε ροδο εχουν λεφτα δεν εχουν αναγκη απο χορηγιες,αν δε θα σου κατσουν θα ναι επειδη ξερουν οτι ειναι μουναρες πιστευω σε σχεση με τις υπολοιπες,και ειναι πιο δυσκολες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τι να σου πω... Με συναντάει μετά απο 2 μέρες που μου λέει πως κοιμάται ενώ φίλοι μου λένε πως την βλέπουν έξω (απλησίαστη βέβαια)
Δεν ήθελε άγγιγμα και συνέχεια με ρωτούσε πληροφορίες για παραλίες και άλλα νησιά και μέρη... Εκεί που σπάστηκα ήταν όταν την πλησίασα πολύ και με ρωτάει αμυντικά κάνοντας πίσω  "θέλεις να με φιλήσεις?"! Και της λέω "This is not matter of what I want but what we both want"!Αυτή το έπεξε τρέλα.... Απο εκεί και πέρα με έπιασε η κούραση και σκεφτόμουν μόνο να φύγω! Και όταν μου ζήτησε να φύγουμε της είπα να πας με ταξί κοφτά!
Με ρώταγε επίμονα που είναι το πρόβλημα... Και της λέω πως πως ποτέ δεν έχω πρόβλημα και όλα μου είναι καλά...Και έγινε κατακόκκινη απο τα νευρα της και με κατηγορούσε πως της κατέστρεψα τη βραδιά! Εγώ βεβαια ψυχρό αίμα..
Γενικά με γκόμενες απο Αγ. Πετρουπολη έχουν γίνει και άλλες φορές τέτοια σκηνικά! Δεν έχω βρει το κουμπί! Οι τρεις που έχω πάρει απο αυτή τη πόλη ήταν αρπαχτες! Με Μόσχα υπάρχει καλύτερη χημεία! Όσο απομακρυνόμαστε απο την πρωτευουσα προς τα δυτικά το παιχνίδι χαλάει...
γαμησε τες,δεν αξιζουν!θα καταντησεις σαν και μενα στο τελος.15 χρονια τωρα φιλοσ μου που τισ εμαθε απο την καλη και αναποδη μου λεει παρατα τις .ολεσ το ιδιο τα ξερω και παλι κανω τα ιδια λαθη.φιλος μου παιδικοσ παντρευτηκε σερβα εδω και 8 χρονια επαιζε βελιγραδι και ελεγε τα ιδια.παρατα αυτες τισ πουτανεσ παιξε σερβια.τωρα ισως παω οδυσσο θα ξοδεψω τα πολλα ουκρανικα λεφτα που εμειναν και οχτωβρη-δεκεβρη αρχιζω σερβια.εκανα ψευτικο προφαιλ στο φεισπουκ γιατι δεν ειχα με σκοπο να παιξω με σερβεσ.στο ξαναειπα δεν χρειαζονται τιποτα ειναι οργανομενες και δικτιομενεσ μεταξυ τουσ μεσο κοντακτε.διαβαζω για αγια ναπα τωρα αλλα δεν εντοπισα στοχο που να αξιζει η θα πετυχει.ολεσ ψαχνουν τουριστικουσ οδηγουσ,ταξιτζηδεσ,παρεα αλλουσ ρωσουσ.ρολογα μου δεν βγαινει τιποτα,οσες βρηκα ηταν μογγολεσ,ρωσοασιατισεσ και βιζιτεσ.ο μυθοσ για τησ ρωσιδεσ ξεκινησε απο αυτους που της γνωρισαν στο κολομπαρα.τελοσ,δεν περιγραφω αλλο!αφηνω το δασκαλο κμαν να μας ψυχαγωγησει με αναλυσεις κολων και κολπικων υγρων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom