ο ρολογας εδειξε παλι οτι δεν ειναι τζεντλεμαν μα την συμπεριφορα του και σιγουρα θα σχηματισε την καλυτερη γνωμη η κοπελα για την ελληνικη φιλοξενια χαχαχαχα.
Όπως θα μπορέσει να σου αναλύσει ο Mindreader η διαφορά του Gentleman απο του μαλάκα είναι πολύ μικρή ! Και πολλές φορές μηδενική !
Η συγκεκριμένη ήταν μια μέση Ρωσίδα με μια δουλίτσα που της παίρνει 2 ώρες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πήρε και ένα δάνειο για ένα διαμέρισμα!Στις διακοπές δεν ήθελε ούτε σε εστιατόριο να φάει μόνη της και ούτε μια εκδρομή να πάει!Όλη η μαγκιά της ήταν δίπλα μου...Αυριο πετάει για Κύπρο και απο το παράθυρο του αεροπλάνου θα βλέπει το κωλοδάχτυλό μου!!!
Στο παρελθόν αλλά και φέτος έχουμε περάσει με Ρωσίδες άψογα κι ας μην γαμήθηκαμε και ακούνε ρόδο και κλαίνε!Ήταν θετικές και σωστές και τέτοιες θέλουμε!Αυτή η ψεύτρα με το τρόπο που συμπεριφέρθηκε σε εμένα , ούτε λεσβία δεν θα βρει!Ίσως μετά το σοκ με εμένα και το μεγαλύτερό της έξοδο στη Ρόδο που ήταν το Ταξί της επιστροφής να στρώσει χαρακτήρα για κανέναν κουμπάρο αν είναι πιο "killer" από εμένα!!!