Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι ρωσσιδες που πανε ροδο εχουν λεφτα δεν εχουν αναγκη απο χορηγιες,αν δε θα σου κατσουν θα ναι επειδη ξερουν οτι ειναι μουναρες πιστευω σε σχεση με τις υπολοιπες,και ειναι πιο δυσκολες
κυπρο ουτε αγγλιδα βρισκεισ πλεον,ολεσ χερακι βγαινουν δεκα δεκα και κανουν με αλλουσ αγγλουσ ανδροπαρεα φιλιεσ και ειναι ολοι μαζι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ο ρολογας εδειξε παλι οτι δεν ειναι τζεντλεμαν μα την συμπεριφορα του και σιγουρα θα σχηματισε την καλυτερη γνωμη η κοπελα για την ελληνικη φιλοξενια χαχαχαχα.

[/quote]Όπως θα μπορέσει να σου αναλύσει ο Mindreader η διαφορά του Gentleman απο του μαλάκα είναι πολύ μικρή ! Και πολλές φορές μηδενική !
Η συγκεκριμένη ήταν μια μέση Ρωσίδα με μια δουλίτσα που της παίρνει 2 ώρες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πήρε και ένα δάνειο για ένα διαμέρισμα!Στις διακοπές δεν ήθελε ούτε σε εστιατόριο να φάει μόνη της και ούτε μια εκδρομή να πάει!Όλη η μαγκιά της ήταν δίπλα μου...Αυριο πετάει για Κύπρο και απο το παράθυρο του αεροπλάνου θα βλέπει το κωλοδάχτυλό μου!!! :rockon: :rockon:
Στο παρελθόν αλλά και φέτος έχουμε περάσει με Ρωσίδες άψογα κι ας μην γαμήθηκαμε και ακούνε ρόδο και κλαίνε!Ήταν θετικές και σωστές και τέτοιες θέλουμε!Αυτή η ψεύτρα με το τρόπο που συμπεριφέρθηκε σε εμένα , ούτε λεσβία δεν θα βρει!Ίσως μετά το σοκ με εμένα και το μεγαλύτερό της έξοδο στη Ρόδο που ήταν το Ταξί της επιστροφής να στρώσει χαρακτήρα για κανέναν κουμπάρο αν είναι πιο "killer" από εμένα!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ντύνομαι παλιάτσος και πάω στα μαιμουδαδικα τώρα  :rockon: :rockon: :rockon:
Για σήμερα δεν θέλω Ρωσίδα!Θα τη πέσω σε καμια τσεχοπολωνέζα αν είμαι τυχαιρός και έχει!Η παρέα μου λεει πως είναι άδεια..
Θα δούμε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
!Θα τη πέσω σε καμια τσεχοπολωνέζα αν είμαι τυχαιρός και έχει!Η παρέα μου λεει πως είναι άδεια..
Θα δούμε
Τίποτα...

Μόνο κάτι φτωχο-Ελβετίδες είχε και μια παρέα Ολανδέζες! Η μια μάλιστα ζήτησε απο έναν φίλο μου να της πάρει μια μπύρα..  :headbang: :headbang: :headbang:
Του λέω άλλη φορά να λέει πως η Ευρώπη του έκοψε τον μισθό και πρέπει αυτή να του πάρει! Έτσι θα δουλευε καλύτερα το πράγμα με τις ανώμαλες διεστραμμένες δυτικές

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ντύνομαι παλιάτσος και πάω στα μαιμουδαδικα τώρα  :rockon: :rockon: :rockon:
Για σήμερα δεν θέλω Ρωσίδα!Θα τη πέσω σε καμια τσεχοπολωνέζα αν είμαι τυχαιρός και έχει!Η παρέα μου λεει πως είναι άδεια..
Θα δούμε
μπικα μετα πολιν κερον στο φορουμ.....ορε ζαγαρ....σε ιχα ζαζουλι....αλα οχι τοσο οσω νασχολισε με τον κοντο

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
σωστα στελιο.δεν κανει κατι λαθος ο ρολογας οι ρωσιδες αν δεν ειναι του μαμπα,βιζιτες η σπονσαριζε δεν θα σου κατσουν.δεν ξερω απο ποτε αρχισαν να πηγαινουν ροδο ας μασ πει ο ρολογας καλυτερα 3-4 χρονια?ποτε αρχισαν καθοδο ο ρωσικος πλυθησμος.ο ρολογας εδειξε παλι οτι δεν ειναι τζεντλεμαν μα την συμπεριφορα του και σιγουρα θα σχηματισε την καλυτερη γνωμη η κοπελα για την ελληνικη φιλοξενια χαχαχαχα.το γκαρσονι φιλοσ μου εκανε τα ιδια πριν 12 χρονια με μια παφτωχη χωρισμενη απο ταμποβ.του ειπε εισε αποτυχημενο γκαρσονι και θες κοπελα σαν εμενα?τωρα λεει δεν μου αρεσε αλλα ειχε δικαιο δεν επρεπε να συμπεριφερθω σαν ζωο.ο ιδιος ζητησε τα 6 ευρω περσι που χαλασα σε μια ρωσιδα επιδει τον εστησε.εβαλε και τισ φωνες στιν κοπελα ετσι δικαιονονται να μας εχουν για αγροικους και να μην γουσταρουν ντοπιους.υπαρχουν αυτες στα μπαρ που ειναι η δουλεια τους να φατσαρουν και να ξεχωριζουν τους κερασακιδες,καταπροτιμηση ντοπιους η ξενους που δεν ξερουν τι μαλακισμενες ειναι.
ορε κομπαρεεεεε

γαμο το αποελ που λει κε το σινθιμα
τρελογιατρε γαμο τον αποελ

λιπον σε διαβασα....διλαδι προσπαθισα

ορε κουμπαρακο....σοβαρα τορα...
συγκρινις τον εαυτο σου μαλλους εδο;;;;;

λοιπον
ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΓΙΑΤΙ

1) ΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΝΟΥ
2) ΕΧΙΣ ΥΦΟΣ ΤΡΕΛΙΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ
3) ΚΑΝΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΕ ΦΟΒΙΖΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑ

μιν συγκρινις την μουρι σου με νεαρους κε πσιλουσ σαν τον ντερτι κε τον γκολκι
να σιγκριθις με τον χοντροσινο και τον χοντροαλλαν που κσερουν τι ινε κε απλα κανουν σιμφονιες

οι αλλοι απλα γαμανε τζαμπα γιατι απλα μπορουναι
δεν πανα ντινεσε με ντολτσες και γκαμπαλες;;; στο μουνακι τους τα ουκρανιδια σε γραφουν
εσενα σε βλεπουν μονο για χριμα γιατι σαν αντρασ σορι αλα δεν μετρασ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μπικα μετα πολιν κερον στο φορουμ.....ορε ζαγαρ....σε ιχα ζαζουλι....αλα οχι τοσο οσω νασχολισε με τον κοντο
Εγώ τα είπα οτι είναι κλινική περίπτωση και χρειάζεται βοήθεια---->

Εσύ πιστευεις πως μηδενίζοντάς τον θα βοηθήσει? Μακάρι..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Εγώ τα είπα οτι είναι κλινική περίπτωση και χρειάζεται βοήθεια---->

Εσύ πιστευεις πως μηδενίζοντάς τον θα βοηθήσει? Μακάρι..
υπερβολες
απλα εχετε διαφορετικη αποψη.... στο ειπα δεν ειναι κακος ο Λεωντας....απλα του καθονται ασχημες
ειναι γκαντεμης απλα
βοτ ι βσε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο ρολογας εδειξε παλι οτι δεν ειναι τζεντλεμαν μα την συμπεριφορα του και σιγουρα θα σχηματισε την καλυτερη γνωμη η κοπελα για την ελληνικη φιλοξενια χαχαχαχα.

Όπως θα μπορέσει να σου αναλύσει ο Mindreader η διαφορά του Gentleman απο του μαλάκα είναι πολύ μικρή ! Και πολλές φορές μηδενική !
Η συγκεκριμένη ήταν μια μέση Ρωσίδα με μια δουλίτσα που της παίρνει 2 ώρες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πήρε και ένα δάνειο για ένα διαμέρισμα!Στις διακοπές δεν ήθελε ούτε σε εστιατόριο να φάει μόνη της και ούτε μια εκδρομή να πάει!Όλη η μαγκιά της ήταν δίπλα μου...Αυριο πετάει για Κύπρο και απο το παράθυρο του αεροπλάνου θα βλέπει το κωλοδάχτυλό μου!!! :rockon: :rockon:
Στο παρελθόν αλλά και φέτος έχουμε περάσει με Ρωσίδες άψογα κι ας μην γαμήθηκαμε και ακούνε ρόδο και κλαίνε!Ήταν θετικές και σωστές και τέτοιες θέλουμε!Αυτή η ψεύτρα με το τρόπο που συμπεριφέρθηκε σε εμένα , ούτε λεσβία δεν θα βρει!Ίσως μετά το σοκ με εμένα και το μεγαλύτερό της έξοδο στη Ρόδο που ήταν το Ταξί της επιστροφής να στρώσει χαρακτήρα για κανέναν κουμπάρο αν είναι πιο "killer" από εμένα!!!

Ρωσίδα αν δεν την πας σε μαγαζί να προμηθευτεί το φόρεμα,το κόσμημα ή το γουναρικό της απλά δεν την έχεις.Αν το κάνεις σου φέρνει όλες τις φίλες της για σουβλάκι Θεό θα σε έχει.
Γενικά πρέπει να καταλάβεις τη νοοτροπία των σοβιετικών ανθρώπων.Θέλουν πάντα να κερδίζουνε στο τέλος.Σου λέει αυτός έφαγε το μουνί μου εγώ τι κέρδισα?Ο πονηρός Βαλκάνιος μπορεί να πουλάει ψευδαίσθηση και ψευτογούνα που λέει ο λόγος άμα της πάρεις άμα φάει το σανό και πιστέψει οτι κέρδισε θα κάνει καλή πίπα.
Απαράδεκτο να μην έχεις κοννέ με τους γουναράδες και κοσμηματοπώλες στην παλιά πόλη.Με κάθε γούνα θα μπορείς να γαμάς μια μουνάρα από το Σαν Πετερσμπούργκ κτλ για όσο χρόνο θες.

Πολωνέζες με γούνες,ακριβά χρυσαφικά και γενικά χλίδα δώρα του σπόνσορος σπάνια θας δεις.Προτιμάνε πιο πρακτικά πράγματα όπως να πληρώνεις νοίκι,λογαριασμούς,παντελονάκι κτλ.
Σκέψου είχα Λευκορρωσίδα μουνάκι που ήρθε Αθήνα για διακοπές και με απειλούσε οτι αν δεν της αγόραζα Nike από την αντιπροσωπεία θα δούλευε κωλόμπαρο 3 νύχτες για να τα πάρει.Γενικά ξέρουν πολύ καλά τι παίζει.Οι Ρωσίδες παίζουν σε ανώτερο επίπεδο ζητάνε γούνες,χρυσαφικά,αμάξια και πλαστικά βυζιά.Αν τους αγοράσεις βυζιά σε παντρεύονται αμέσως υπάρχει τρομερή έλλειψη βύζου Ρωσία καμία σχέση με Πολωνία όπου φυτρώνει άφθονος.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ρωσίδα αν δεν την πας σε μαγαζί να προμηθευτεί το φόρεμα,το κόσμημα ή το γουναρικό της απλά δεν την έχεις.Αν το κάνεις σου φέρνει όλες τις φίλες της για σουβλάκι Θεό θα σε έχει.
Γενικά πρέπει να καταλάβεις τη νοοτροπία των σοβιετικών ανθρώπων.Θέλουν πάντα να κερδίζουνε στο τέλος.Σου λέει αυτός έφαγε το μουνί μου εγώ τι κέρδισα?Ο πονηρός Βαλακάνιος μπορεί να πουλάει ψευδαίσθηση και ψευτογούνα που λέει ο λόγος άμα της πάρεις άμα φάει το σανό και πιστέψει οτι κέρδισε θα κάνει καλή πίπα.
Απαράδεκτο να μην έχεις κοννέ με τους γουναράδες και κοσμηματοπώλες στην παλιά πόλη.Με κάθε γούνα θα μπορείς να γαμάς μια μουνάρα από το Σαν Πετερσμπούργκ κτλ για όσο χρόνο θες.

Πολωνέζες με γούνες,ακριβά χρυσαφικά και γενικά χλίδα δώρα του σπόνσορος σπάνια θας δεις.Προτιμάνε πιο πρακτικά πράγματα όπως να πληρώνεις νοίκι,λογαριασμούς,παντελονάκι κτλ.
Σκέψου είχα Λευκορρωσίδα μουνάκι που ήρθε Αθήνα για διακοπές και με απειλούσε οτι αν δεν της αγόραζα Nike από την αντιπροσωπεία θα δούλευε κωλόμπαρο 3 νύχτες για να τα πάρει.Γενικά ξέρουν πολύ καλά τι παίζει.Οι Ρωσίδες παίζουν σε ανώτερο επίπεδο ζητάνε γούνες,χρυσαφικά,αμάξια και πλαστικά βυζιά.
Κατ' αναλογίαν του

Sex lies and videotapes,

Ρωσιδες Γουνες και Πιπες.

Το αν οι πιπες ειναι με την ουσιαστική η μεταφορική εννοια εναποκειται στη κριση του καθενός !! :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Κατ' αναλογίαν του

Sex lies and videotapes,

Το αν οι πιπες ειναι με την ουσιαστική η μεταφορική εννοια εναποκειται στη κριση του καθενός !! :grin:
που να στα λεω τζορτζ....εγινε το ελα να δεις.....ανεπαντεχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κατ' αναλογίαν του

Sex lies and videotapes,

Δε χρειάζεται να είσαι έξυπνος για να γαμάς.Αρκεί να είσαι κάπως χύμα γουρουνάκι.Ολες οι Τσέχες με αποκαλούσαν prasatko(γουρουνάκι) ή cuniatko(μικρό γουρούνι) ή ακόμα και prase(γουρούνι).Μου έλεγαν συνέχεια πόσο γουρούνι είμαι σε σχέση με τους πολιτισμένους Τσέχους και Δυτικούς.Αυτό δε με εμπόδιζε να τις γαμάω.
Τώρα εντάξει οι Ρωσίδες κάπως το δείχνουν φανερά τι θέλουνε εννοώ οτι μετά το ραντεβού σε πάνε στις βιτρίνες και σου εξηγούν τι θέλουν και πώς θέλουν να σε παρτουζώσουν με τις φίλες τους αρκεί να τους αγοράσεις το item στη βιτρίνα που έχουν βάλει στο μάτι.
Και η Πολωνέζα μπορεί να σου έρθει στο ραντεβού εστιατόριο με βυζιά μουνί έξω και να σου ξεκαθαρίσει χρειάζομαι 2000 το μήνα για τα έξοδά μου.
Νομίζω  ο Βαλκάνιος υπεράρχοντας είναι πάντα στο στοιχείο του σε ολόκληρο το σλαβικό κόσμο έχουμε τρομερή υπεροχή και αυτές γουστάρουν ενδιαφέροντες χουβαρντάδες Βαλκάνιους που ζουν για τη στιγμή και όχι ξενέρωτους Δυτικοευρωπαίους που τα μετρούν όλα.Pravoslavny κι έτσι.Αλλος κόσμος.

Εδώ η γενική νοοτροπία των Πολωνέζων.Συνέχεια βγάζουν τα βυζιά,κώλο έξω και γλύφονται για τον καλύτερο πλειοδότη.Βλέπετε στο βίντεο μετά το 1:30.Σλαβικός παράδεισος.Ετσι απλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!! ΚΜΑΝΙΣΜΟΣ!!!

Έτσι είναι οι Σλαβες!!!!!!!

Ε,ναι εννοείται οι Σλάβες γουστάρουν άντρες έτοιμους για όλα συνεχώς καυλωμένους που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν μια περιουσία στο μουνί για μια απόλυτη ξέφρενη νύχτα.Δε γουστάρουν τα μετρήματα και τους νόμους δυτικού τύπου.Είναι ελεύθερα πουλιά.
Ο Βαλκάνιος ελληνόπουτσος έχει τρομερή συμβατότητα.Μιλάμε για πράγματα που γίνονται καταννοητά με δυο ματιές ο μαλάκας δυτικός που να καταλάβει το ανώτερο παίγνιο είναι πάντα πίσω με τους νόμους,τους κανόνες,τα δικαιώματα των φύλων κτλ.Σα Βαλκάνιοι είμαστε πάντα πολύ μπροστά.
Η Σλάβα προτιμά να γλύψει πούτσο για 20 λεπτά από το να δουλεύει όλη τη μέρα.Η δυτική γερμανοειδής ακριβώς το αντίθετο.Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά κουλτούρας. Είναι η μεγάλη διαφορά του σλαβικού πολιτισμού γιατί πάντα τη βρίσκεις ανατολικά του Οντερ που εμφανίζονται οι Σλάβες.Αλλος πλανήτης.Πραγματικά γελοίο όταν μιλάμε για απόσταση 20 χιλιομέτρων μόνο από τα γερμανικά σύνορα.Και όμως.

Ας πούμε λες σε Σλάβες οι Γερμανίδες δε φοράνε σχεδόν ποτέ τακούνια καθημερινά συνέχεια με αθλητικά παπούτσια είναι,ατημέλητα ρούχα και χωρίς μέικ.Και οι Σλάβες λένε πω πω χάλια εντελώς αυτό δε θα αρέσει καθόλου στους άντρες.Γενικά τις Σλάβες τις ενδιαφέρουν να καυλώνουν τον άρρεν πληθυσμό οι Δυτικές στα αρχίδια τους.Για τη Σλάβα ο άντρας είναι το άλφα και το ωμέγα για το μέλλον της και την επιβίωσή της δεν την παίρνει να κάνει μαλακίες δυτικού τύπου.

Ενας τελείως απλός Ελληνας όπως ο Sugarboy στο βίντεο μπορεί να γαμάει άλλη Πολωνέζα εφτάρι οχτάρι κάθε βδομάδα σε φοιτητουπόλεις όπως Πόζναν και να κάνει φάσεις κάθε νύχτα ντίσκο.Χωρίς πλάκα.Απλά είναι γελοίος ο ανταγωνισμός και πολύ χύμα οι γκόμενες.
Περίπου το στυλ εμφάνισης Sugarboy είναι αυτό που γουστάρουν οι Πολωνές.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ορε κομπαρεεεεε

γαμο το αποελ που λει κε το σινθιμα
τρελογιατρε γαμο τον αποελ

λιπον σε διαβασα....διλαδι προσπαθισα

ορε κουμπαρακο....σοβαρα τορα...
συγκρινις τον εαυτο σου μαλλους εδο;;;;;

λοιπον
ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΓΙΑΤΙ

1) ΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΝΟΥ
2) ΕΧΙΣ ΥΦΟΣ ΤΡΕΛΙΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ
3) ΚΑΝΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΕ ΦΟΒΙΖΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑ

μιν συγκρινις την μουρι σου με νεαρους κε πσιλουσ σαν τον ντερτι κε τον γκολκι
να σιγκριθις με τον χοντροσινο και τον χοντροαλλαν που κσερουν τι ινε κε απλα κανουν σιμφονιες

οι αλλοι απλα γαμανε τζαμπα γιατι απλα μπορουναι
δεν πανα ντινεσε με ντολτσες και γκαμπαλες;;; στο μουνακι τους τα ουκρανιδια σε γραφουν
εσενα σε βλεπουν μονο για χριμα γιατι σαν αντρασ σορι αλα δεν μετρασ
βαζις στοιχημα οτι ο ρολογας δεν θα γαμησει ποτε ρωσιδα ροδο εκτος αν ειναι αφραγγη ασιατικων στοιχειων που συνηθως ειναι βιζιτες?βαζεις στοιχημα οτι αν ερθει οδυσσο οχι μονο δεν θα γαμησει αλλα δεν θα του μιλησει καμια εκτοσ καμια βιζιτα στα αγγλικα?αντιθετα οταν ημουν καλο παιδακι ολεσ με δουλευανε.τωρα με φοβουνται και δεν παιζουν πουστιεσ χαχαχαχαχαχ.αυτο που εκανε στον ρολογα η συγεκριμενη μου το κανανε εκατονταδες.αυτα πρεπει να τα γραφουμε στο θεμα ρωσια συμπεριφορα και νοοτροπια.το στιλ του ρολογα ειναι οπως του χαζοβιολη που εκραξα αγια ναπα!λεει σε 3 μικρουλες που γελουσαν και τον κοροιδευαν are you russia xaxaxax,xai russiaαυτες γελουσαν.τα επαιξα και του λεω ξερεισ τι λενε για σενα?οτι εισαι χαζοσ αν ηξερεσ πως ειναι οι αντρεσ εκει χαχαχαχαχ.keep dreaming εσυ φιλε ρωσιδες.στα κολομπαρα και στα σαλον μαλον τισ γνωρισες μονο.μην μου πεισ πως γνωρισες καμια νορμαλ στην ελλαδα χαχαχαχαχ.ο ρολογας τους λεει και γραφει βλακιες αποδειξη τα μυνηματα που εβαλε να δουμε που εστελνε στην αλλη.κυπρο σταματησα να τισ κυνηγω,ολες εδειναν τηλεφωνα πηγαινα μοσχα και δεν απαντουσαν.ολες εχουν τη ζωη,τον κυκλο τους χεσμενουσ εχουν τον καθε μαλακα που τισ πλισιαζει οταν ειναι διακοπεσ.εδω και 15 χρονια λεω και λεμε φιλοι που τισ ζουνε μεσω του τουρισμου που δουλευουν με αυτεσ ειναι απιαστες.επιδει βρισκω μεσα μεσα καμια κρυφοβιζιτα αγια ναπα ασιατικων στοιχειον επιδει οι αλλοι δεν μπορουν να τισ ξεχωρισουν απο απειρια τι πρεπει να λεω?οτι ολεσ οι ρωσιδεσ ερχονται κυπρο να γαμηθουν και ειναι ευκολεσ?την μια συγκεκριμενα που βρηκα την πασαρα σε 4 αλλα παιδακια μετα που γραφουν στο θεμα κυπροσ περσι η προπερσι το καλοκαιρι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οταν επαιζα μοσχα και γνωρισα ρωσιδες κυπρο δεν ημουν 37 αλλα 20-26.εβρισκα απο 18-33 αλλα οσες γαμησα και μοσχα ηταν με λεφτα,κρυφοβιζιτεσ.μαλιστα μου εφερναν και φιλεσ.νορμαλ μονο 3 βρεθηκαμε για καφε και ως εκει,ολεσ εχουν κυκλο,γνωριμιεσ,ζωη.δεν ειμαι στα σχεδια τους ουτε επενδυουν πανω σου,δεν εχουν αναγγη.μονο οι βιζιτεσ που ειναι λευτα εδω και τωρα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
που να στα λεω τζορτζ....εγινε το ελα να δεις.....ανεπαντεχα

Πιστεύω ότι θα ανακηρυχθείς επάξια πρέσβης καλής ( σεξουαλικής ) θελήσεως μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσσίας !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η συγκεκριμένη ήταν μια μέση Ρωσίδα με μια δουλίτσα στην Αγ. Πετρούπολη που της παίρνει 2 ώρες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πήρε και ένα δάνειο για ένα διαμέρισμα!Στις διακοπές δεν ήθελε ούτε σε εστιατόριο να φάει μόνη της και ούτε μια εκδρομή να πάει!Όλη η μαγκιά της ήταν δίπλα μου...
Στο παρελθόν αλλά και φέτος έχουμε περάσει με Ρωσίδες άψογα κι ας μην γαμήθηκαμε και ακούνε ρόδο και κλαίνε!Ήταν θετικές και σωστές και τέτοιες θέλουμε
Επειδή γίνεται πολύς λόγος για τις Ρωσίδες σε άλλο θέμα θέλω να σας πω το εξής! Φτωχή Ρωσίδα απο Μόσχα στη Ρόδο δεν έχω συναντήσει! Ακόμα και τώρα που το ρούβλι έχει καταρρεύσει γνωρίζω Ρωσίδες άνετες οικονομικά σε καλά ξενοδοχεία και ψώνια!
Και με τέτοιες Ρωσίδες παίζω μπάλα τα τελευταία χρόνια! Τις γνωρίζω στη δουλειά μου ή σε ξενοδοχεία και κάνουμε μίνι σχεσούλες και με τις περισσότερες έχω φιλική επικοινωνία ενώ έχουν παντρευτεί μετά απο εμένα!
Ειδική κατηγορία είναι κάποιες επαρχιώτησες που μετακόμισαν Μόσχα! Αλλά ακόμα και κάποιες απο αυτές έχουν βγάλει απίστευτα λεφτά! Δεν λέω παραδείγματα μόνο το ότι βγάζουν κάποιες παραξενιές αλλά με κάποιες συμβουλές που μου είχε δώσει ο Νύχτερος παλιώτερα τις χειρίζομαι όπως πρέπει και υπάρχει επιτυχία! ΠΟΤΕ όμως καμία δεν μου ζήτησε το παραμικρο επιπλέον απο ότι τους προσέφερα εγώ! Νορμάλ πράγματα δηλαδή! Εισιτήρια και ξενοδοχεία ούτε κατα διάνοια! Αυτές τα πλήρωναν όταν ξαναέρχονταν για εμένα και το νησί!

Στην Αγ. Πετρούπολη αλλάζει το πράγμα! Ποτέ δεν έχω καταφέρει να κάνω κάτι με κάποια μετά απο οργάνωση! Μόνο αρπαχτές της στιγμής...Επίσης τα οικονομικά τους είναι όπως τα περιγράφω παραπάνω, τίποτα σπέσιαλ! Έχω φάει και ένα αξέχαστο στραπάτσο πριν δυο χρόνια με μια ΜΙΛΦ που κανονίσαμε διακοπές μαζί στην Πορτογαλία και δεν ήρθε ποτέ...

Αλλά αυτά που λένε κάποιοι για Μόσχα και πληρωμένες.. δεν έχουν καμιά σχέση με αυτές που έρχονται διακοπές! Και ο κανόνας στις Ρωσίδες για εμένα είναι πως όσο πιο φτωχές είναι τόσο και πιο προβληματικές...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Η αληθεια ειναι παντα στη μεση...και με λεφτα γαμας(εννοειται) :grin: και χωρις λεφτα γαμας στην ανατολικη ευρωπη οπως και σε ολο τον κοσμο :grin:
Για νορμαλ ατομα μιλαω φυσικα :grin: προσωπικα στη Μολδαβια και σχεσεις λιγων μηνων εχω κανει με κανονικες γκομενες,και one night stand με κερασματα ενα δυο ποτα και σεμι προ πηδαω και καραπουταναρες με λεφτα οταν εχω ορεξη να αλλαξω φαγητο χαχα το ενα δεν αποκλειει το αλλο...ξεκολληστε  :grin: :grin: :grin:
Προς τι η ολη συζητηση πραγματικα αδυνατω να καταλαβω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom