Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πολύ το μπερδεύετε και το στραμπουλάτε το θέμα !!!

Η δική μου εμπειρία λέει ότι αν η γυναίκα σε γουστάρει ακόμα και μπουρδούβαλος αν είσαι και κάνεις χοντράδες, θα συμπεριφερθεί όπως στη φωτογραφία !!!!

Αν δεν γουστάρει, είτε είσαι gentleman είτε όχι, τα αρχίδια σου θα παρεις !!

Πρέπει να μπορείς γρήγορα να καταλάβεις αν σε παίρνει η όχι σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση.
Αυτό απαιτεί ένα στοιχειώδες μυαλό και μια κάποια εμπειρία, στη πλειοψηφία των γυναικείων περιπτώσεων !!

Για αυτές που θέλουν ψυχίατρο δεν αξίζει να ασχολεισαι ακόμη και αν είναι μουνάρες !!

Αραξε στα κυβικά σου, και απολαυσέ το εκεί που σε παίρνει.

type στην Ελλαδα δεν νομιζω να υπαρχει καμια τετοια  :think: :think: :S :S :S :S :S

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• nnnaa.jpg
    nnnaa.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 32

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το αν το παιζει δυσκολη η αλλη ειναι δικο της προβλημα πουτανα ειναι οποια επιδιωκει καποιο οικονομικο οφελος ακομα και αν ειναι να της πληρωσεις το καφε.

Στις σλαβικές χώρες ο άντρας πάντα πληρώνει όλα τα έξοδα του ραντεβού γιατί αυτός είναι που υποτίθεται οτι προσκαλεί τη γκόμενα έξω.Στην περίπτωση ξένων δε μιλάμε για απλό καφέ οι γκόμενες συνήθως διαλέγουν τα ακριβότερα κοκταίηλ από τον τιμοκατάλογο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά τα λές αλλά θέλω να μου ξαναπείς τι συμβαίνει όταν το αυτοκίνητο είναι Σπόρ cabrio πολυτελούς Γερμανικής εταιρίας? Δεν τη παίρνει να μην εμπιστευτεί...Που τα έχουν δει αυτά στη Ρωσία? Όλα Τζιπ είναι εκεί ασχέτως αξίας! Αλλά να είναι ανέμελες μέ τη μουσική τους και  με τη γαλάζια θάλασσα δίπλα και το Μεσογειακό τοπίο την ώρα που τις χτυπάει ό καθαρός αέρας, ούτε στα Εμιράτα δεν τα βρίσκουν αυτά! Αν δεν τα εκτιμούν  :hammer: :blowup: ταξάκι και πίσω... :rockon:

Αυτά που περιγράφεις μαζί με το ντερλίκωμα στα ελληνικά είναι που γουστάρουν οι Τσέχες.Τις Ρωσίδες,Πολωνέζες δεν τις συγκινούν ιδιαίτερα.Αυτές θεωρούν τα δικά τους τοπία,φαγητά ανώτερα.
Ειδικά τις Ρωσίδες αν δεν τις πας βόλτα στις βιτρίνες να διαλέξουν χλωμό να γαμήσεις με το καλημέρα.Αν δούνε οτι είσαι άσχετος σε παίρνουν από το χέρι και σε πάνε αυτές στις βιτρίνες.

Εδώ το ρεπορτάζ ενός δημοσιογράφου της dailymail που πήγε να το παίξει large στις Ρωσίδες του City και κόντεψε τελικά να χρεοκωπήσει.

She pauses at a jewellery shop and stares in the window. With an exquisitely manicured finger, she points to a diamond encrusted wristwatch.

"This is lovely," she tells me. "Will you buy it for me when the shop opens tomorrow?"
"It's £33,000," I choke. She looks at me, puzzled.
Her blue eyes freeze and she removes her hand from my arm.
"Is money a problem?" she asks, in a caring sort of way.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στις σλαβικές χώρες ο άντρας πάντα πληρώνει όλα τα έξοδα του ραντεβού γιατί αυτός είναι που υποτίθεται οτι προσκαλεί τη γκόμενα έξω.Στην περίπτωση ξένων δε μιλάμε για απλό καφέ οι γκόμενες συνήθως διαλέγουν τα ακριβότερα κοκταίηλ από τον τιμοκατάλογο.
Εγώ πάντα πληρώνω στα ραντεβού ανεξαρτήτως έκβασης! Όλα είναι στο τι αρέσει στον καθένα! Προσωπικώς μου δίνει ενέργεια η χαρά της κατάκτησης και ας γράψει λιγότερο το "πουτσόμετρο" ..Όταν μπαίνει υλική συνδιαλλαγή στη μέση αλλάζουν οι όροι του παιχνιδιού και για εμένα είναι κατι σαν game over αν υπαινιχθεί κάποια πως θα μου κάτσει αν της κάνω δώρο!Αντίθετα κάνω δωράκια σε λογικά πλαίσια μετά το  :knockinb:!!!Ετσι έχω ένα μίνι "χαρέμι" για όταν το χρειαστώ!
Για  να τα λέω όμως όλα παλιότερα με ρίχνανε πολύ και οι αποτυχίες!Τώρα πλέον όχι! Απλά κάνουν τις επιτυχίες πιο γλυκές :rockon:

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που λέτε κάποιοι οτι οι γκόμενες φέρνουν ή πασάρουν φίλες! Απο εμένα όλες τις κρύβουν... :think: :think: :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ πάντα πληρώνω στα ραντεβού ανεξαρτήτως έκβασης! Όλα είναι στο τι αρέσει στον καθένα! Προσωπικώς μου δίνει ενέργεια η χαρά της κατάκτησης και ας γράψει λιγότερο το "πουτσόμετρο" ..Όταν μπαίνει υλική συνδιαλλαγή στη μέση αλλάζουν οι όροι του παιχνιδιού και για εμένα είναι κατι σαν game over αν υπαινιχθεί κάποια πως θα μου κάτσει αν της κάνω δώρο!Αντίθετα κάνω δωράκια σε λογικά πλαίσια μετά το  :knockinb:!!!Ετσι έχω ένα μίνι "χαρέμι" για όταν το χρειαστώ!
Για  να τα λέω όμως όλα παλιότερα με ρίχνανε πολύ και οι αποτυχίες!Τώρα πλέον όχι! Απλά κάνουν τις επιτυχίες πιο γλυκές :rockon:

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που λέτε κάποιοι οτι οι γκόμενες φέρνουν ή πασάρουν φίλες! Απο εμένα όλες τις κρύβουν... :think: :think: :think:

Με Ρωσίδες Ουκρανές το 3-way γίνεται αυτομάτως.Με τις Πολωνέζες παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο.Η λογική είναι αφού γαμάει που γαμάει άλλες έτσι κι αλλιώς γιατί να μη γαμήσει την κολλητή μου ή τη φίλη μου ώστε να μου είναι και αυτή ευγνώμων και να βγάλω και εγώ όφελος μακροπρόθεσμα.Κάπως έτσι είναι η λογική.Για αυτό αναπόφευκτα καταλήγεις σε threesome relationship στις σλαβικές χώρες θες δε θες.
Σου λένε π.χ. η φίλη μου σε γουστάρει έχεις κάνει ποτέ τριολέ?Η σου αρέσω περισσότερο εγώ ή η φίλη μου μπορείς να διαλέξεις.Η έχω μια ωραία ξαδέρφη 20 χρονών ξανθιά θα στη φέρω να τη γαμήσεις αν θες.
Η σου δείχνουν φωτό από τις φίλες τους ημίγυμνες ή γυμνές και σου λένε έχω μια φίλη μοντέλο αν θες πάμε να μείνουμε μαζί της.Εννοείται πάντα όταν σπρώχνεις ρευστό.Μπορείς να τους πεις δε μου αρέσει να είμαι με μια γυναίκα μόνο θέλω τριολέ ή κουαρτετα οι Σλάβες το θεωρούν φυσιολογικό και ψάχνουν να σε ικανοποιήσουν.Σου φέρνουν και παντρεμένες αρραβωνιασμένες αδερφές ξαδέρφες τα πάντα όλα ό,τι ζητήσεις.
Γενικά οι Σλάβες θεωρούν σα δεδομένο οτι ο άντρας σα γουρούνι που είναι γουστάρει πολλές γκόμενες μαζί και προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν για να έχεις την απόλυτη εμπειρία και να κολλήσεις μαζί τους.Από την άλλη και εσύ πρέπει να δεχτείς τη γυναικεία φύση τα πουτανιλίκια οτι θα πληρώνεις πάντα τα mental states και ένα σωρό άλλα.Είναι η τρέλλα του σλαβικού κόσμου ωραία κατάσταση αν είσαι υγιής νέος και έχεις μπαγιόκο.Πολύ ωραία θα έλεγα.

Μία ας πούμε που της είπα οτι εγώ ήθελα να γαμήσω αυτή και τις δύο φίλες της ενώ ο φίλος μου ήθελε μόνο μία γκόμενα με ρώτησε:Καλά ο φίλος σου είναι ανώμαλος?Γιατί θέλει μόνο μία κοπέλα?Κάπου το θεωρούν σα δεδομένο οτι αν δεν είσαι υποάνδρας θες να γαμάς πάνω από μία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η πολωνική νοοτροπία.Δε θα δουλέψω αλλά θα διασκεδάσω.(Nie bede pracowac...).Πολωνικοί κώλοι σε απόλυτη δράση.

Οι Πολωνέζες σα ναρκωτικό.Jestes narkotykiem.Βυζάρες,κωλάρες απλά εθίζεσαι.Οποιος έχει βιώσει το σλαβικό παράδεισο απλά δε γυρνάει πίσω.

Πολωνέζα κακιά κοπέλα(zla kobieta).Κούνα κούνα την τσουτσούνα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γενικά οι Σλάβες θεωρούν σα δεδομένο οτι ο άντρας σα γουρούνι που είναι γουστάρει πολλές γκόμενες μαζί και προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν για να έχεις την απόλυτη εμπειρία και να κολλήσεις μαζί τους.Από την άλλη και εσύ πρέπει να δεχτείς τη γυναικεία φύση τα πουτανιλίκια οτι θα πληρώνεις πάντα τα mental states και ένα σωρό άλλα.Είναι η τρέλλα του σλαβικού κόσμου ωραία κατάσταση αν είσαι υγιής νέος και έχεις μπαγιόκο.Πολύ ωραία θα έλεγα.
Πρε Κμαν? Θα με τρελάνεις?Εγώ όταν ανοίγω τέτοια κουβέντα τις πιάνει κατάθλιψη και ζήλια! Μια τσέχα που μου το έπαιζε άνετη και μου λέει φέρε και άλλη ή θα βρώ εγώ .. όταν βρήκα έκανε πίσω και μου ζήταγε τον γυμναστή! Είναι ζηλιάρες! Δεν ξέρω αν είναι όπως τα λές! Μια Ρωσίδα ούτε τα βιζιά της δεν πετούσε έξω στη παραλία δίπλα απο τη φίλη της.. Οι Ουκρανίδες τα ίδια.. Δεν ξέρω αν μιλάς για "αποστειρωμένα" πληρωτά σκηνικά...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρε Κμαν? Θα με τρελάνεις?Εγώ όταν ανοίγω τέτοια κουβέντα τις πιάνει κατάθλιψη και ζήλια! Μια τσέχα που μου το έπαιζε άνετη και μου λέει φέρε και άλλη ή θα βρώ εγώ .. όταν βρήκα έκανε πίσω και μου ζήταγε τον γυμναστή! Είναι ζηλιάρες! Δεν ξέρω αν είναι όπως τα λές! Μια Ρωσίδα ούτε τα βιζιά της δεν πετούσε έξω στη παραλία δίπλα απο τη φίλη της.. Οι Ουκρανίδες τα ίδια.. Δεν ξέρω αν μιλάς για "αποστειρωμένα" πληρωτά σκηνικά...

Οι Τσέχες όχι ισχύει δε σου φέρνουν τον ανταγωνισμό εκτός αν είναι λεσβίες.Αλλά με Ουκρανές,Ρωσίδες,Πολωνέζες είναι σχεδόν αναπόφευκτο.Το 3-way εννοώ.Εξαρτάται βέβαια και τι εικόνα δίνεις.Αν δίνεις την εικόνα σοβαρού γαμπρού και όχι χουβαρντά σπόνοσορος γαμέως εννοείται δε θα φέρει τις φίλες της συγγενείς για μπούκι πριν το γάμο.
Αυτές που πήγαιναν για σοβαρά(με βάση τουλάχιστον τα λεγόμενά τους του στυλ πότε θα με παντρευτείς? κτλ) δε μου έφεραν ποτέ φίλες ή συγγενείς εννοείται.Αν είναι τελείως απελπισμένη μπορεί να σου το προτείνει και αυτό.(αν με παντρευτείς θα σε αφήνω να γαμάς και άλλες ας πούμε μία ή δύο φορές το μήνα αλλά όχι πολύ συχνά γιατί ζηλεύω).Βασικά οι Σλάβες είναι περίπλοκες σε αυτά τα θέματα ζυγίζουν πάντα το βαθμό καυλίασης δικής σου,του οφέλους που θα έχουν τη στάση των άλλων και αποφασίζουν με βάση τα παρανοικά σενάρια που έχουν στο μυαλό τους.Είναι πολύ παλαβή κατάσταση αλλά είναι ωραία για πουτσαράδες γιατί είναι όλα έκπληξη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι Τσέχες όχι ισχύει δε σου φέρνουν τον ανταγωνισμό εκτός αν είναι λεσβίες.Αλλά με Ουκρανές,Ρωσίδες,Πολωνέζες είναι σχεδόν αναπόφευκτο.Το 3-way εννοώ.Εξαρτάται βέβαια και τι εικόνα δίνεις.Αν δίνεις την εικόνα σοβαρού γαμπρού και όχι χουβαρντά σπόνοσορος γαμέως εννοείται δε θα φέρει τις φίλες της συγγενείς για μπούκι πριν το γάμο.
Εικόνα σοβαρού γαμέως  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εικόνα σοβαρού γαμέως  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Για Σλάβες βασικά 3 ιδιότητες παίζουν για άντρα στόχο που πληροί τα κριτήρια:
1.Γαμπρός
2.Σπόνσορας
3.Γαμιάς
Δεν υπάρχει σοβαρός γαμιάς.Από τα πρώτα δέκα λεπτά της γνωριμίας σε εντάσσουν σε μια από τις άνωθι κατηγορίες μετά από μια σειρά ερωτήσεων.
Το οτι έχουν ένα περιστασιακό γαμιά ή έναν υποψήφιο γαμπρό δε σημαίνει οτι δε διατηρούν ταυτόχρονα ένα σπόνσορα παράλληλα για τις καθημερινές ανάγκες τους.Οχι άσχημα.Για αυτό είναι πάντα ανοιχτές σε καλύτερες προσφορές σε όλα τα επίπεδα.
Δηλαδή μπορεί να σου πουν γνωρίστηκα με αυτόν χάλια στο καμάκι τελείως βαρετός χωρίς λεφτά αλλά τρομερός στο γαμήσι. Εφτασα σε 3 οργασμούς αμέσως μαζί του. Η ο άλλος κακάσχημος,παππούς αλλά τα λεφτά ήταν καλά.Εσένα όμως σε λατρεύω κόβω το χέρι μου για εσένα.
Βασικά δε βγάζεις άκρη με τις Σλάβες είναι απόλυτο τρελλοκομείο με τα δεδομένα των Ελλεηνίδων αλλά καλύτερα έτσι έχει ενδιαφέρον και τρελλές καύλες με αντίκρυσμα.
Γενικά το να προσπαθείς να εξηγήσεις τη συμπεριφορά των Σλάβων και ειδικά των Πολωνέζων γυναικών είναι mission impossible.Οι ίδιες το λένε έτσι κι αλλιώς οτι είναι θεόμουρλες και οτι ένας αληθινός άντρας πρέπει να συμβιβαστεί με τα βίτσια τους και τον παραλογισμό τους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ πάντα πληρώνω στα ραντεβού ανεξαρτήτως έκβασης! Όλα είναι στο τι αρέσει στον καθένα! Προσωπικώς μου δίνει ενέργεια η χαρά της κατάκτησης και ας γράψει λιγότερο το "πουτσόμετρο" ..Όταν μπαίνει υλική συνδιαλλαγή στη μέση αλλάζουν οι όροι του παιχνιδιού και για εμένα είναι κατι σαν game over αν υπαινιχθεί κάποια πως θα μου κάτσει αν της κάνω δώρο!Αντίθετα κάνω δωράκια σε λογικά πλαίσια μετά το  :knockinb:!!!Ετσι έχω ένα μίνι "χαρέμι" για όταν το χρειαστώ!
Για  να τα λέω όμως όλα παλιότερα με ρίχνανε πολύ και οι αποτυχίες!Τώρα πλέον όχι! Απλά κάνουν τις επιτυχίες πιο γλυκές :rockon:

καμια δεν σου γνωριοζει φιλη ουτε θα δεισ εκτοσ αν θελουν μονο κερασματα χαχαχαχα η δουλευουν μαζι στο ιδιο σαλον.η [αραδειημα τωρα οδυσσο μια μικρη που γαμησα 21 μου πασαρε με 600 γριβνα την αδερφη τησ 18.αυτης γαμησα αλλεσ 4 φιλεσ αλλο ολεσ κρυφοβιζιτεσ ηταν.η μπαργουμαν πριν 2 μηνεσ γνωρισα την φιλη τησ γιατι μεινανε μαζι μου και οι δυο.ισως αρχικα αλλου το πηγαινε με την φιλη αλλα κατεληξαν να μετακομιζουν σε μενα.περασαν βασιλικα χαχαχαχαχ λενε τελικα υπαρχει η πλουσια ζωη που ακουμε χαχαχαχαχ.κριμα που δεν γαμησα την φιλη αν και δεν θα καθοταν η φαση πολυ νορμαλ γκομενεσ.ακομα στελνω μυνηματα στην φιλη αλλα δεν απαντα,η μπαργουμαν δεν ξερω την μπλοκαρα χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το αν το παιζει δυσκολη η αλλη ειναι δικο της προβλημα πουτανα ειναι οποια επιδιωκει καποιο οικονομικο οφελος ακομα και αν ειναι να της πληρωσεις το καφε.
Εφοσον ηξερες οτι σου λεει ψεματα της στελνεις ενα μυνημα και της λες οκ,αν θελεις να βγουμε στειλε μου μυνημα.
Πιστευες ομως οτι δε θα σε παρει,η εισαι πεπεισμενος απο το πικ απ οτι πρεπει εσυ μονο να περνεις τηλεφωνο,οποτε συνεχισες να την παιρνεις( η να στελνεις μυνημα να βγειτε).
Αυτο ομως δειχνει αδυναμια χαρακτηρα.

Αντι εσυ να σταματησεις να ασχολεισαι μαζι της καταστρωσες και ολοκληρο σχεδιο τι θα κανεις να την εκδικηθεις με 1 -2 ωρες που την ηξερες.

Αυτα μονο ψυχακιδες τα κανουν.χαχαχαχαχ για μενα μιλησες?εκδικηση ειναι το ονομα μου τιμωρια το βιτσιο μου χαχαχαχα

Οπως και να χει ηταν μια τυχαια που γνωρισες εξω,ουτε σχεση ειχατε ουτε τιποτα δεν εχει υποχρεωση να σου δωσει λογαριασμο τι θα κανει,ουτε αν θα γαμηθει μαζι σου.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τελικα αρχισες να βρισκεις ρολογα τα λογικα σου,ασφαλως μονο τα πληρωμενα κανουν αυτα που λεει ο κμαν.σε μενα η μπαργουμαν εστειλα σποντα για την φιλη τησ με αστειο πλαγιο τροπο ειπα αστιν να ερθει να πεσει μαζι μας και απαντησε να φερω και ενα αντρα εγω χαχαχαχαχαχ

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εμ φυτα θα χεις σπιτι σου τι θα χεις γκομενα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με τετοια φατσα που χεις ρε παλικαρι,κυριολεκτικα σκατοφατσα θες και παρεα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε βρωμοεκτρωμα της φυσης,τολμας και μιλας με αυτα τα χαλια που εχεις,αντι να βρεις καμια τρυπα να κρυφτεις  :vomit: :vomit:.
Μεχρι και οι πουτανες στα τσαντηρια στη βουλγαρια σε βλεπουν και σε συχαινονται,ουτε αυτες δε σου καθονται.
Να 2 φοτο που εβαλες να δει ο κοσμος τι κεφτες αναπηρος εισαι,το μονο που μενει ειναι να δειξεις και τη φατσα σου να κανουμε ολοι  :vomit:  :2funny: :2funny: :2funny:
Μεχρι και εσυ κλαις με τα χαλια που εχεις,πιρφορος αγαμητος,απελπισμενος πας γαμας τσατσαδες στα τσαντηρια της βουλγαριας  :2funny: :2funny: :2funny:

Προφίλ  Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
« Απάντηση #18250 στις: 13/02/14, 16:04 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
παιδια εγω τωρα ξαναρχιζω γυμναστηριο(σταματησα για 9 μηνες) κανω περιπου 70-80κιλα παγκο,ειχα φτασει στα παγκο 100κιλα 4-5 επαναληψεις. ποτε δν εχω παρει τιποτα
απλα το μονο προβλημα μου ειναι οτι απο μικρος βαζω ευκολα στα ποδια(μπουτια)και στην κοιλια,δν μπορω με τιποτα να κανω κοιλιακους,δν ξερω μαλλον ετσι ειναι το σωματοτυπο μου. Cry Cry Cry Cry
ανεβαζω και φοτο στην πρωτη ειναι οταν ημουν πιο αδυνατος εκανα κ τρεξιμο στη δευτερη πριν ενα χρονο περιπου ειχα ογκο αλλα κ λιπος παραπανω  Sad Sad Sad Sad

Συνημμένα

• 081107_214437.jpg
    081107_214437.jpg
    246,9 KB · Εμφανίσεις: 51
  • 120319_120049.jpg
    120319_120049.jpg
    278,1 KB · Εμφανίσεις: 64

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ρε βρωμοεκτρωμα της φυσης,τολμας και μιλας με αυτα τα χαλια που εχεις,αντι να βρεις καμια τρυπα να κρυφτεις  :vomit: :vomit:.
Μεχρι και οι πουτανες στα τσαντηρια στη βουλγαρια σε βλεπουν και σε συχαινονται,ουτε αυτες δε σου καθονται.
Να 2 φοτο που εβαλες να δει ο κοσμος τι κεφτες αναπηρος εισαι,το μονο που μενει ειναι να δειξεις και τη φατσα σου να κανουμε ολοι  :vomit:  :2funny: :2funny: :2funny:
Μεχρι και εσυ κλαις με τα χαλια που εχεις,πιρφορος αγαμητος,απελπισμενος πας γαμας τσατσαδες στα τσαντηρια της βουλγαριας  :2funny: :2funny: :2funny:

Προφίλ  Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
« Απάντηση #18250 στις: 13/02/14, 16:04 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
παιδια εγω τωρα ξαναρχιζω γυμναστηριο(σταματησα για 9 μηνες) κανω περιπου 70-80κιλα παγκο,ειχα φτασει στα παγκο 100κιλα 4-5 επαναληψεις. ποτε δν εχω παρει τιποτα
απλα το μονο προβλημα μου ειναι οτι απο μικρος βαζω ευκολα στα ποδια(μπουτια)και στην κοιλια,δν μπορω με τιποτα να κανω κοιλιακους,δν ξερω μαλλον ετσι ειναι το σωματοτυπο μου. Cry Cry Cry Cry
ανεβαζω και φοτο στην πρωτη ειναι οταν ημουν πιο αδυνατος εκανα κ τρεξιμο στη δευτερη πριν ενα χρονο περιπου ειχα ογκο αλλα κ λιπος παραπανω  Sad Sad Sad Sad

δηλαδη μεγαλε επειδη εχουμε λιγο κοιλιτσα ειμαστε εκτρωματα?για βαλε εσυ καμια φωτο να δουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λες και μονο τα μοντελα γαμανε  :jerking: :effemine: :effemine: :gay: :gay:
Μηπως γιαυτο εσυ οπως μας λες εισαι φετες?Θελεις να εχεις επιτυχιες αλλου? :effemine: :gay: :effemine: :effemine: :gay: :gay:
πες μας μην ντρεπεσαι  :grin: :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γκολάκι χτες :knockinb: με Ρωσίδα απο Αγ. Πετρούπολη!!! Δεν το έβαλα κάτω και δεν απογοητευτικα και μου ήρθε!! Ώραιο Milf  με δική της επιχείρηση εστίασης! Άνετη οικονομικά και λίγο πιο μικρή απο εμένα! Ήταν ιντερνετικό ψήσιμο και έκανα 50 χιλιόμετρα δρόμο όταν πήρα διαβεβαιώσεις πως ...δεν θα είναι μια βαρετή βραδιά!
Ούτε την έβγαλα, ούτε την κέρασα! Με 2 schmirnoff ice στη παραλία έγιναν όλα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γκολάκι χτες :knockinb: με Ρωσίδα απο Αγ. Πετρούπολη!!! Δεν το έβαλα κάτω και δεν απογοητευτικα και μου ήρθε!! Ώραιο Milf  με δική της επιχείρηση εστίασης! Άνετη οικονομικά και λίγο πιο μικρή απο εμένα! Ήταν ιντερνετικό ψήσιμο και έκανα 50 χιλιόμετρα δρόμο όταν πήρα διαβεβαιώσεις πως ...δεν θα είναι μια βαρετή βραδιά!
Ούτε την έβγαλα, ούτε την κέρασα! Με 2 schmirnoff ice στη παραλία έγιναν όλα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τύπε που μένεις?  :think:

Συγχαρητήρια για το γκολάκι πάντως αδερφέ!!

:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι σκατά;Οι Πολωνέζες είναι βαρετές.Ολες μου ζήτησαν έμβασμα αυτό το μήνα όπως και οι Ουκρανές.Αρχίδια αποφάσισα να επενδύσω σε real estate και τους στέλνω χαρτζηλίκι.Πλέον γαμάω μόνο γκόμενες που δέχονται χέσιμο και κατούρημα.Αλλιώς είναι πολυέξοδο σπορ.
Δηλαδή πλέον προτιμάω να τα τρώω Γερμανία στα ξύδια και Ελλάδα στο real estate και να φέρνω καμιά Ανατολική για χέσιμο.Νομίζω ο Βαλκάνιος τσομπάνης εκφράζει παντού μια φυσική ανωτερότητα τους γαμάμε όλους το κέρατο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom