Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κλασσική ξέκωλη εμφάνιση στο ανατολικό μπλοκ.Γενικά ο άντρας το παίρνουν σα δεδομένο σαν τον ήλιο που ανατέλλει οτι θα απολαμβάνουν κάθε μέρα κώλους και βυζέτα.

Eδώ το κλασσικό τραγούδι του καλλιτέχνη Liroy που περιγράφει καλά τη νοοτροπία των Πολωνέζων.Twoja corka(η κόρη σου).

Good morning..
What is going on??
I came to your daughter ..
my daughter ??
Well.
How do you look? Where you took these things?
My daughter  do not ask ..
is a good girl.
Your daughters .. your daughter ..

Your daughter is not so pretty perfect
Never it was not, although sometimes tried
I remember once long ago in elementary school
Received cable under the bench on klasówce
Briefly, I'll tell you what this runs
For example, your daughter loves to Swede
6/9, rider, wink and stuff
In all, nearly reached the incredible skill
likes to play some other, I do not deny
Leather, chains, not to mention the whip
she also enjoys much when it burns her body
All this does, however, still too little!

Your daughter .. your daughter ..
One more word and I'll call the police,
I told you already she is a  good girl
She goes to church, sings in the choir ..

Regarding the church - a very simple matter
More of her sermons spring fun
- Insert - remove - insert - remove and so on
A church choir practiced constantly in bed
Oral, anal  for her daily bread
Anything to bum from the yard is suitable for her
Sometimes I  and others caressed,
But almost all of the settlements fucked her!
Sometimes also the time that the dog struggled to
Great Dane, PITBUL always gave them advice
As if that was not enough checked once a horse
From what I remember, she always wanted to have an elephant ...?!

Your daughters of your daughters .. .. your daughters ..
I'll get you whore peasant.
I'm in the basement of a gun and a shovel.
No one after you do not even gonna miss you.

Probably every one of you will ask: "What is a whore for recording? !!!"
I will answer very briefly to you ladies and gentlemen:
The history of this pattern is namely this:
"The roll in tissue paper and fuck paw!"
Many of these women walk in this strange world
And it does not explain what might very well know
They learn of how to live, they say - "you are too vulgar"
And with them the goods on the angel is fucking miserable !!!
Banal so is the moral of this short story -
"Not everything is gold what is illuminated from the top!"
The moral is trivial in my short stories -
"Not everything is gold what is the top whore lits it !!!"

Υμνος στους πολωνικούς κώλους.Ο Αντρας τραγουδάει θησαυρέ μου φαίνεσαι σούπερ,αγαπάω πολύ τον κώλο σου.'
Απόλυτα κομπλιμέντα για Πόλκες.

Αυτή είναι περίπουτ
η μέση εμφάνιση που έχουν οι Πολωνέζες στα νησιά και τα άλλα καμακομέρη.Οι Πολωνοί τις γαμάνε χωρίς να ιδρωκοπήσουν ιδιαίτερα.

Γάμος στη Ρωσία.Μιλάμε για σλαβικό παράδεισο σε αυτές τις χώρες.Κοινά ήθη και έθιμα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γενικά οι Σλάβες φέτος έχουν έρθει πολύ καυλωμένες!! Δεν είναι πολλές ελευθερες αλλά όσες έχω πετύχει σταζουν καυλα!!!Αντίθετα οι Δυτικές είναι ακόμα πιο πολύ στο κόσμο τους! Θα τις χαρακτήριζα πουτσοφοβικές...
Αυτό που συμβαίνει όμως με τις σλαυες είναι σαν ισσοροπία της φύσης! Σαν μια ζυγαριά καυλας που όσο ξεκαυλώνουν οι Δυτικές τόσο καυλώνουν οι άλλες και το αντίθετο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως οι Ανατολικές συνέχεια καυλωμένες είναι με το μουνί στη χούφτα.Το έχω ξεκαθαρίσει προ πολλού σε Δυτικές,Ελληνίδες.Οσο υπάρχει το Mc food ανατολικά σιγά μη συγκινηθεί ο Βαλκάνιος τσομπανης.Δυστυχώς δεν υπάρχουν εδώ Βούλγαροι και Σέρβοι σβέρκοι να μοιράζουν φάπες και μπουκέτα στις εναλλακτικές.
Σε Βούλγαρους,Σέρβους το λέω καθαρά άμα η τύπισσα τολμούσε να κυκλοφορούσε έτσι στα Βαλκάνια και να φέρεται σαν άλογο θα την είχαν ταράξει στα μπουκέτα.Ολοι συμφωνούν.
Κάπου οι άντρες έχουν μπουχτίσει παγκοσμίως από τις δυτικές φεμινομαλακίες και οι πουτσαράδες το έχουν ρίξει ανοιχτά στο ανατολικό μουνί.Το πρόβλημα είναι οτι οι γκόμενες θέλουν η κοινωνία να αντιδράσει νομοθετικά.Στα αρχίδια μας.Τις χύνουμε στα μάτια τις θάβουμε τις κατουράμε και συνεχίζουμε.Απόλυτη ανωτερότητα.Βαλκανικός πολιτισμός.
Τσίμπα ένα αρχίδι είναι γενικώς το σύνθημα.Δε με νοιάζει αν με πεις καθυστερημένο Ισλαμιστή μαλάκα,τρομοκράτη εγώ τελικά θα σε γαμήσω.Κατάλαβες πάπαρε Δυτικέ?Εδώ έμπλεξες.Βαλκάνια φάση κι έτσι.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Οντως οι Ανατολικές συνέχεια καυλωμένες είναι με το μουνί στη χούφτα.Το έχω ξεκαθαρίσει προ πολλού σε Δυτικές,Ελληνίδες.Οσο υπάρχει το Mc food ανατολικά σιγά μη συγκινηθεί ο Βαλκάνιος τσομπανης.Δυστυχώς δεν υπάρχουν εδώ Βούλγαροι και Σέρβοι σβέρκοι να μοιράζουν φάπες και μπουκέτα στις εναλλακτικές.
Σε Βούλγαρους,Σέρβους το λέω καθαρά άμα η τύπισσα τολμούσε να κυκλοφορούσε έτσι στα Βαλκάνια και να φέρεται σαν άλογο θα την είχαν ταράξει στα μπουκέτα.Ολοι συμφωνούν.
Κάπου οι άντρες έχουν μπουχτίσει παγκοσμίως από τις δυτικές φεμινομαλακίες και οι πουτσαράδες το έχουν ρίξει ανοιχτά στο ανατολικό μουνί.Το πρόβλημα είναι οτι οι γκόμενες θέλουν η κοινωνία να αντιδράσει νομοθετικά.Στα αρχίδια μας.Τις χύνουμε στα μάτια τις θάβουμε τις κατουράμε και συνεχίζουμε.Απόλυτη ανωτερότητα.Βαλκανικός πολιτισμός.
Τσίμπα ένα αρχίδι είναι γενικώς το σύνθημα.Δε με νοιάζει αν με πεις καθυστερημένο Ισλαμιστή μαλάκα,τρομοκράτη εγώ τελικά θα σε γαμήσω.Κατάλαβες πάπαρε Δυτικέ?Εδώ έμπλεξες.Βαλκάνια φάση κι έτσι.

Κμάναρε μας έστειλες με αυτό το υπερτιτανοτεράστιο ποστ !!!

:erection: :erection: :erection: :rockon: :rockon: :rockon: :uzi: :uzi: :uzi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Πότε τους γαμήσαμε τελευταία φορά;
Ή έστω πρώτη..

Αποικία τους είμαστε,έχουν αγοράσει από τα αεροδρόμια μέχρι τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες.
Όπως παλιά,που μας έστελναν βασιλιάδες λες και είμαστε η Ακτή Ελεφαντοστού..

Ο Έλληνας είναι ατομιστής και κοιτάει μόνο την κωλάρα του.
Αυτοί ενεργούν πάντα από κοινού και για αυτό είναι αποτελεσματικοί.

Σε εθνικό,βαλκανικό ή όπως αλλιώς θες επίπεδο,τους κλάνουμε ένα αρχίδι..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πότε τους γαμήσαμε τελευταία φορά;
Ή έστω πρώτη..

Αποικία τους είμαστε,έχουν αγοράσει από τα αεροδρόμια μέχρι τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες.
Όπως παλιά,που μας έστελναν βασιλιάδες λες και είμαστε η Ακτή Ελεφαντοστού..

Ο Έλληνας είναι ατομιστής και κοιτάει μόνο την κωλάρα του.
Αυτοί ενεργούν πάντα από κοινού και για αυτό είναι αποτελεσματικοί.

Σε εθνικό,βαλκανικό ή όπως αλλιώς θες επίπεδο,τους κλάνουμε ένα αρχίδι..
Φίλε ο Κμαν δεν πέφτει έξω σε ότι λέει! Για να το λέει έτσι είναι! Αν δεν το βλέπουμε είναι διότι δεν αντιλαμβανόμαστε το παίγνιο!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Το τελευταίο που έχει πέσει μέσα ο απόλυτος Κμαν είναι τα περίεργα μπλεξίματα των Ρωσίδων!
Χτές μιλούσα με τη τελευταία μου μίλφ για ερωτικές εμπειρίες και όσα μου είπε στο μέσο Ελληνικό και χριστιανοδυτικό ζευγάρι δεν γίνονται ούτε σε 10 ζωές!!! Η τύπισα όσο ήταν παντρεμένη έχει κάνει παρτούζες , έχει γλύψει μουνιά και έχει κάνει ντουέτα με άλλα ζευγάρια!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε ο Κμαν δεν πέφτει έξω σε ότι λέει! Για να το λέει έτσι είναι! Αν δεν το βλέπουμε είναι διότι δεν αντιλαμβανόμαστε το παίγνιο!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Το τελευταίο που έχει πέσει μέσα ο απόλυτος Κμαν είναι τα περίεργα μπλεξίματα των Ρωσίδων!
Χτές μιλούσα με τη τελευταία μου μίλφ για ερωτικές εμπειρίες και όσα μου είπε στο μέσο Ελληνικό και χριστιανοδυτικό ζευγάρι δεν γίνονται ούτε σε 10 ζωές!!! Η τύπισα όσο ήταν παντρεμένη έχει κάνει παρτούζες , έχει γλύψει μουνιά και έχει κάνει ντουέτα με άλλα ζευγάρια!!!

Ολα όσα λέω είναι σωστά.Απλά γράφω αυτά που δεν τολμάει να πει κανένας ανοιχτά.(ο Liroy το λέει στον Πολωνό πατέρα η κόρη σου που τη νομίζεις αθώα κοπελίτσα πηδιέται με μολοσσούς αλλά ποιος Ελληνας ξέρει τον Liroy?).Οι Πολωνέζες όμως τα τραγουδάνε τα τραγούδια του.
Αυτές μου δείξανε το bogini sexu(Θεές του σεξ).

Αντρες αλκοολικοί γυναίκες ποτάνες.Ενα στερεότυπο που ισχύει στο σλαβικό κόσμο τα τελευταία 1500 χρόνια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ολα όσα λέω είναι σωστά.Απλά γράφω αυτά που δεν τολμάει να πει κανένας ανοιχτά.(ο Liroy το λέει στον Πολωνό πατέρα η κόρη σου που τη νομίζεις αθώα κοπελίτσα πηδιέται με μολοσσούς αλλά ποιος Ελληνας ξέρει τον Liroy?).Οι Πολωνέζες όμως τα τραγουδάνε τα τραγούδια του.
Αυτές μου δείξανε το bogini sexu(Θεές του σεξ).

kman και ρολογα σας εχω καλα νεα.ο τιματι εχει ενα κλιπ που λεει για πουτανες,παρτουζες και κλαμπ.για να το λεει το τραγουδι μαλλον θα γαμησετε ολες τισ ρωσιδες στην ροδο και αυτες τραγουδανε τα τραγουδια του χαχαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο τσαλικισ τραγουδα το μαγαζι μπουρδελο μαλλον και οι ελληνιδες ολες πουτανες ειναι και θα της γαμησουμε που το τραγουδανε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kman και ρολογα σας εχω καλα νεα.ο τιματι εχει ενα κλιπ που λεει για πουτανες,παρτουζες και κλαμπ.για να το λεει το τραγουδι μαλλον θα γαμησετε ολες τισ ρωσιδες στην ροδο και αυτες τραγουδανε τα τραγουδια του χαχαχαχαχαχ

Εσύ δεν τολμάς καν να πατήσεις Ρωσία,Τσεχία,Πολωνία.Αστο δεν το έχεις.Πας μόνο εκεί που νομίζεις οτι έχεις αξία όπου και πάλι σε κλάνουνε όλοι.
Εγώ έχω τεράστια εμπειρία και Γερμανία ακόμα θα μπουκάρω στα κλαμπ και τώρα γέρος και παρά τα χάλια.Απλά με την ηλικία αλλάζουν λίγο  οι προτεραιότητες αλλά άμα είσαι ταγμένος στο μουνί είσαι πάντα ακόλουθος.Εσύ επιλέγεις τους θεωρητικά εύκολους δρόμους για αυτό είσαι άσχετος με το παίγνιο και τον ανταγωνισμό.
Πες πότε πήγες για τελευταία φορά Ρωσία ή Πολωνία?Πριν 10 χρόνια ή πιο πριν?Αφού είσαι χέστης ξέρεις οτι δε σε παίρνει.
Απλά αν ήσουν Κυπραίος οι πρόγονοί σου έστησαν κώλο στους Τούρκους υποχώρησαν  και τους τα  πήραν όλα ενώ οι δικοί μου θα τους γαμούσαν θα τους ληστεύανε και θα τους παίρνανε και αποζημίωση με τον πούτσο στο στόμα και το πιστόλι στο αυτί.Πόσους Τουρκαλάδες βλέπεις σήμερα Κύπρο και πόσους Θεσσαλία ή Μακεδονία?Πόσοι ήτανε πριν 100 χρόνια?Καμία σχέση ας πούμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εμένα ο παππούς μου έφτασε πέρα από το Σαγγάριο και γάμησε πάμπολλες Τουρκάλες στο πέρασμά του.Το να τολμάω να συγκρίνομαι με τέτοιο γίγαντα είναι βλασφήμια.Πραγματικά νιώθω νάνος μπροστά του.Δεν πλησιάζουμε ούτε κατά προσέγγιση στους άθλους των προγόνων.
Απλά νανοειδείς είμαστε πολύ βαρύ φορτίο η πούτσα του τσολιά.
Ολοι οι γνήσιοι Σλάβοι προτιμάνε το ποτό από τις γυναίκες.Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά από τους Ελληνόπουτσους.Μετά όμως μια παραμονή στα σλαβικά εδάφη αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως η προσέγγιση των Σλάβων αντρών είναι η πλέον σοφή,σωστή και ενδεδειγμένη.
Η Σλαβοποίηση των αντρών είναι ο απανταχού τρόμος των ανατολικών γυναικών και όχι μόνο.Περιγράφουν το σενάριο της σλαβοποίησης σαν εφιάλτη.(παρόλο που γενικά το γουστάρουν από γυναικεία άποψη να κολυμπάνε σε ανέμελα θερμά νερά κι έτσι).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ δεν τολμάς καν να πατήσεις Ρωσία,Τσεχία,Πολωνία.Αστο δεν το έχεις.Πας μόνο εκεί που νομίζεις οτι έχεις αξία όπου και πάλι σε κλάνουνε όλοι.
Εγώ έχω τεράστια εμπειρία και Γερμανία ακόμα θα μπουκάρω στα κλαμπ και τώρα γέρος και παρά τα χάλια.Απλά με την ηλικία αλλάζουν λίγο  οι προτεραιότητες αλλά άμα είσαι ταγμένος στο μουνί είσαι πάντα ακόλουθος.Εσύ επιλέγεις τους θεωρητικά εύκολους δρόμους για αυτό είσαι άσχετος με το παίγνιο και τον ανταγωνισμό.
Πες πότε πήγες για τελευταία φορά Ρωσία ή Πολωνία?Πριν 10 χρόνια ή πιο πριν?Αφού είσαι χέστης ξέρεις οτι δε σε παίρνει.
Οταν είμουν Βουκουρέστι ακούσαμε περίεργα Ελληνικά απο μια παρέα τεσσάρων  και τους μιλήσαμε..Ήταν Κύπριοι!!!Γνωριστίκαμε στα γρήγορα με σχετικό ενθουσιασμό και μας το παίζαν πολύ γυναικάδες(τους είχαμε δει και πιο πριν να κερνάνε αβέρτα μια του μαγαζιού νομίζοντας πως ήταν πελάτισσα) και πήγαμε σε ένα άλλο κλαμπάκι όπου καθίσαν σε μια γωνία εκτός παιχνιδιού και μας κεράσαν 2 μπύρες!Εγω έφερα ένα γκομενάκι στη παρέα που απλά το τράβηξα απο τη πίστα!Στην ερώτηση τι κάνετε στο Βουκουρέστι μου απαντάει ο ένας με υπεροψία "Ξέπλημα χρήματος" :headbang:
Αφού βαρέθηκαν στο κλαμπ κι εγώ αλλάξα τηλ με το γκομενάκι(χάθηκε την επόμενη) βγήκαμε έξω και οι τέσσερις άρχισαν να κάνουν κάτι "Καλικατζαρικα" μετάξι τους..Σπρώχνονταν, κλωτσούσαν το χιόνι κτλ σαν Εγγλεζάκια!Εγώ με τον φίλο μου είπαμε να κεράσουμε στο επόμενο μαγαζι τις μπύρες απο ανταπόδοση ...Αλλά στη πορεία τους τσίμπησαν κάτι κράχτες στριπομασατζίδικων και αυτοί τους ακολούθησαν χοροπηδώντας σαν μικρά παιδια... Εκεί δεν ακολουθήσαμε

Τι άλλο να πω μετά απο αυτό για τους Κύπριους....Αυτοί όπου και να πάνε ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ !Και βέβαια αν γράφανε εδώ τα ίδια με τον Χάρη θα έλεγαν!Ακριβως!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εμένα ο παππούς μου έφτασε πέρα από το Σαγγάριο και γάμησε πάμπολλες Τουρκάλες στο πέρασμά του.Το να τολμάω να συγκρίνομαι με τέτοιο γίγαντα είναι βλασφήμια.Πραγματικά νιώθω νάνος μπροστά του.Δεν πλησιάζουμε ούτε κατά προσέγγιση στους άθλους των προγόνων.
Απλά νανοειδείς είμαστε πολύ βαρύ φορτίο η πούτσα του τσολιά.
Ολοι οι γνήσιοι Σλάβοι προτιμάνε το ποτό από τις γυναίκες.Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά από τους Ελληνόπουτσους.Μετά όμως μια παραμονή στα σλαβικά εδάφη αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως η προσέγγιση των Σλάβων αντρών είναι η πλέον σοφή,σωστή και ενδεδειγμένη.
Η Σλαβοποίηση των αντρών είναι ο απανταχού τρόμος των ανατολικών γυκαικών.
Κι εμένα ο Παππούς μου πήγε Σαγγάριο!!! :rockon: Μόνο τα μετάλλιά του έχουμε ...Δεν τον πρόλαβα για να μου πει τις ιστορίες για Τουρκάλες ... >:(

Τώρα έπρεπε να είμουν έξω...Γίνεται χαμός..Αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο...Με 2+2+2 ώρες ύπνο είμαι απο τη  Δευτέρα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κι εμένα ο Παππούς μου πήγε Σαγγάριο!!! :rockon: Μόνο τα μετάλλιά του έχουμε ...Δεν τον πρόλαβα για να μου πει τις ιστορίες για Τουρκάλες ... >:(

Τώρα έπρεπε να είμουν έξω...Γίνεται χαμός..Αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο...Με 2+2+2 ώρες ύπνο είμαι απο τη  Δευτέρα...

Εμένα με γαλούχησανε με τις ιστορίες του παππού.Βασικά μου είπανε τέτοιος  άρχοντας πουτσαρας παππούς δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ μιλάμε για δέος.
Είχαν εξαφανίσει όλες τις φωτο του για να μην τον συλλάβουνε απίστευτα σκηνικά μιλάμε.
Μόνο ένας γνήσιος απόγονος με ρωτάει κάθε χρόνο ξαδερφε έχεις κανα πρόβλημα Αθήνα η Γερμανία ποιον θέλεις να δείρω;Είναι σαν τις παλιές καλές εποχές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οταν είμουν Βουκουρέστι ακούσαμε περίεργα Ελληνικά απο μια παρέα τεσσάρων  και τους μιλήσαμε..Ήταν Κύπριοι!!!Γνωριστίκαμε στα γρήγορα με σχετικό ενθουσιασμό και μας το παίζαν πολύ γυναικάδες(τους είχαμε δει και πιο πριν να κερνάνε αβέρτα μια του μαγαζιού νομίζοντας πως ήταν πελάτισσα) και πήγαμε σε ένα άλλο κλαμπάκι όπου καθίσαν σε μια γωνία εκτός παιχνιδιού και μας κεράσαν 2 μπύρες!Εγω έφερα ένα γκομενάκι στη παρέα που απλά το τράβηξα απο τη πίστα!Στην ερώτηση τι κάνετε στο Βουκουρέστι μου απαντάει ο ένας με υπεροψία "Ξέπλημα χρήματος" :headbang:
Αφού βαρέθηκαν στο κλαμπ κι εγώ αλλάξα τηλ με το γκομενάκι(χάθηκε την επόμενη) βγήκαμε έξω και οι τέσσερις άρχισαν να κάνουν κάτι "Καλικατζαρικα" μετάξι τους..Σπρώχνονταν, κλωτσούσαν το χιόνι κτλ σαν Εγγλεζάκια!Εγώ με τον φίλο μου είπαμε να κεράσουμε στο επόμενο μαγαζι τις μπύρες απο ανταπόδοση ...Αλλά στη πορεία τους τσίμπησαν κάτι κράχτες στριπομασατζίδικων και αυτοί τους ακολούθησαν χοροπηδώντας σαν μικρά παιδια... Εκεί δεν ακολουθήσαμε

Τι άλλο να πω μετά απο αυτό για τους Κύπριους....Αυτοί όπου και να πάνε ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ !Και βέβαια αν γράφανε εδώ τα ίδια με τον Χάρη θα έλεγαν!Ακριβως!

Τι να πεις για τους  Κυπρίους?Αν βρίσκονταν πλησίον εθνικού κέντρου π.χ. Θεσσαλία θα λεγανε στους Τούρκους καλωσορίστε να σας κεράσουμε 3 πουτσους και δυο καυλια και οι Τούρκοι θα έφευγαν κοινή συναινέσει απλώς είναι άλλη φάση καθώς και δε γουστάρουνε.(οι ντόπιοι δηλαδή να αφήσουν χαλαρά τους Τούρκους).

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βλακα κμαν ρωσια τελευταια φορα μοσχα πριν 3-4 χρονια.δεν παω λογω βιζας,βαριεμαι να ξυπνω πρωι για να παω πρεσβειες και να ταλαιπωρουμε.πολωνια δεν παω ετσι αρκουμε μετα μυθηστορηματα σας.βαριεμαι να σας γραφω που πολεμησαν οι δικοι μου απο β παγκοσμηο πολεμο μεχρι 1974.εχω θειο απαχωνισθεντα απο τους αγγλους για αυτο μην βγαζετε την γλωσα περιπατο.δεν σας αρεσει που σας λεει καπειος αληθειες χαχαχαχαχ.ο ρολογας εχει δικαιο για τους τυπους μαστουρομενοι χαζοι βλακες ειναι μονο το οτι πηγαν σαν αρνια στο στριπτιζαδικο μαλον λιπσκανι τετειοι βλακες απειροι ειναι.το οτι πηγαν παρεα βουκουρεστι επειδη τωρα τζαμπα τα εισιτηρια νομισαν θα γαμησουν χαχαχαχαχα.κμαν γνωρισα μια πολωνεζα αγια ναπα.τι τραγουδακι να της βαλω να καβλωσει?χαχαχαχαχ.καλα εκανε ο διμιτρακης που σας δουλευε οτι οι ρωσιδες γουσταρουν γατους και νιαουριζματα χαχαχαχαχ αν σας ελεγε την αληθεια τι γνωμη εχουν για τους πενηνταρηδες που πανε πεζοι και με τα τρενα τι γνωμη εχουν οι ρωσιδες θα παθαινατε καταθλιψη.κμαν απο το 1988 πηγαινα μοσχα,βαρεθηκα διαδικασια βιζα,μετρο,μεγαλες αποστασεις.οδυσσο-κιεβο ολα διπλα μου ηταν.οταν δεν θελαμε βιζα πριν δεκα χρονια πηγαινα 2-3 φορες τον μηνα απο 2-5 μερες και μετα απο εκει κιεβο.μετα με την βιζα πηγαινα καθε 2-3 μηνες μοσχα απο κιεβο για 3-4 μερες μονο.ρολογα τι σχεση εχω με τους βλακες κυπριους που ειδες?εγω να δεις πως κοροιδευω τετειους.κμαν βαλε κανα καβλωτικο τραγουδι να υγρανω την πολωνεζα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μιας και μαθατε την ανατολικη ευρωπη πριν 6 χρονια στις θπολειπες χωρες απο το 1996 παω και πηγα και παω παντου.τελος σεπτεβριου ετοιμαζομουν για βελιγραδι τελικα θα παω δεκεβριο.οκτωβριο εχω ξενους οδυσσο και πρεπει να παω.πριν κατεβω οδυσσο θα παω αρμενια ιερεβαν.πανεμορφες κοπελες,πολη συχη με 5 μολλ και πολλα μαγαζια κλασατα.αργοτερα φεβραρι τυφλιδα απο οδυσσο και μετα οδυσσο ταλιν μαλλον.εχω σχεδια παλι για σαραγεβο χειμωνα να δω πως το συνδιαζω με βελιγραδι.χτεσ η σερβα γυναικα του φιλου μου ελεγε στα ελληνικα παρατα τις πουτανες που θελουν λεφτα,τραβα σερβια.χανω την ωρα μου ουκρανια,μου αρεσει αλλα το οτι ειναι μαλακισμενες ολεσ δεν θελω να πηγαινω.με τρελενουν οι συγγενεις και φιλοι να κατεβω σεπτεβριο,οκτωβριο,δεν καιγομε αλλα αναγκαστικα παω

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.620
Πόντοι
216
μιας και μαθατε την ανατολικη ευρωπη πριν 6 χρονια στις θπολειπες χωρες απο το 1996 παω και πηγα και παω παντου.τελος σεπτεβριου ετοιμαζομουν για βελιγραδι τελικα θα παω δεκεβριο.οκτωβριο εχω ξενους οδυσσο και πρεπει να παω.πριν κατεβω οδυσσο θα παω αρμενια ιερεβαν.πανεμορφες κοπελες,πολη συχη με 5 μολλ και πολλα μαγαζια κλασατα.αργοτερα φεβραρι τυφλιδα απο οδυσσο και μετα οδυσσο ταλιν μαλλον.εχω σχεδια παλι για σαραγεβο χειμωνα να δω πως το συνδιαζω με βελιγραδι.χτεσ η σερβα γυναικα του φιλου μου ελεγε στα ελληνικα παρατα τις πουτανες που θελουν λεφτα,τραβα σερβια.χανω την ωρα μου ουκρανια,μου αρεσει αλλα το οτι ειναι μαλακισμενες ολεσ δεν θελω να πηγαινω.με τρελενουν οι συγγενεις και φιλοι να κατεβω σεπτεβριο,οκτωβριο,δεν καιγομε αλλα αναγκαστικα παω

Δεν μας λεει η σερβα γυναικα του φιλου σου κανενα καλο dating site με σερβες;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν μας λεει η σερβα γυναικα του φιλου σου κανενα καλο dating site με σερβες;
δεν την ρωτησα ουτε για φιλες ρωτησα.απλα ειπε να πηγαινω συχνα εκει.top face εχει πολλες αλλα δεν ξερω αν απαντανε η πως παιζει.παντως απο ιτερνετ δεν παιζω καμια δεν μιλα αν δεν σε ξερει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
3 φορες που πηγα εκανα ευκολα γνωριμιες,δεν ειχα χρονο ουτε σκοπο να ξαναπαω ετσι δεν συνεχισα επικοινωνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom