Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πότε τους γαμήσαμε τελευταία φορά;
Ή έστω πρώτη..

Αποικία τους είμαστε,έχουν αγοράσει από τα αεροδρόμια μέχρι τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες.
Όπως παλιά,που μας έστελναν βασιλιάδες λες και είμαστε η Ακτή Ελεφαντοστού..

Ο Έλληνας είναι ατομιστής και κοιτάει μόνο την κωλάρα του.
Αυτοί ενεργούν πάντα από κοινού και για αυτό είναι αποτελεσματικοί.

Σε εθνικό,βαλκανικό ή όπως αλλιώς θες επίπεδο,τους κλάνουμε ένα αρχίδι..

Στον εικοστό αιώνα μια φορά μόνο τους γαμήσαμε.Γκαβρίλο Πρίντσιπ Σεράγεβο 1914.Τέτοιες ευκαιρίες έρχονται μία κάθε 100 χρόνια.

Απέθανε στο Τερεζίενσταντ μια πόλη γεμάτη μουνάρες Τσέχες.Κρίμα ο Γκαβρίλος αντί να γαμάει έλιωνε στη φυλακή από φυματίωση.
Αργότερα στο ίδιο στρατόπεδο συγκέντρωσης οι Γερμανοί καθάρισαν 40000 Εβραίους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βλακα κμαν ρωσια τελευταια φορα μοσχα πριν 3-4 χρονια.δεν παω λογω βιζας,βαριεμαι να ξυπνω πρωι για να παω πρεσβειες και να ταλαιπωρουμε.πολωνια δεν παω ετσι αρκουμε μετα μυθηστορηματα σας.βαριεμαι να σας γραφω που πολεμησαν οι δικοι

Πολωνία δεν πας μας έχεις όμως φλομώσει στος μαλακίες στο θρεντ της Πολωνίας.Ρωσία δεν πας αλλά γράφεις για τις Ρωσίδες.Μήπως έχεις μπλέξει την πούτσα με τη βούρτσα?
Οι δικοί σου έχασαν όλους τους πολέμους ενώ οι δικοί μου γάμησαν αβέρτα.Γάμησαν Τούρκους,Βούλγαρους, Ιταλους Γερμανούς μιλάμε για ανελέητο σφάξιμο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πολωνία δεν πας μας έχεις όμως φλομώσει στος μαλακίες στο θρεντ της Πολωνίας.Ρωσία δεν πας αλλά γράφεις για τις Ρωσίδες.Μήπως έχεις μπλέξει την πούτσα με τη βούρτσα?
Οι δικοί σου έχασαν όλους τους πολέμους ενώ οι δικοί μου γάμησαν αβέρτα.Γάμησαν Τούρκους,Βούλγαρους, Ιταλους Γερμανούς μιλάμε για ανελέητο σφάξιμο.
Μήπως μπορείς να θυμηθείς κατά προσέγγιση έτσι έστω και χονδρικά σε πόσες Σλάυες όλων των εθνικοτήτων και παραλλαγών έχεις χύσει μέσα στη κολπική κοιλότητά τους χωρίς προφύλαξη????

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μήπως μπορείς να θυμηθείς κατά προσέγγιση έτσι έστω και χονδρικά σε πόσες Σλάυες όλων των εθνικοτήτων και παραλλαγών έχεις χύσει μέσα στη κολπική κοιλότητά τους χωρίς προφύλαξη????

60 ας πούμε.Οχι οτι δεν έχω μετανιώσει.Παιδιά καπότα και μόνο καπότα με Σλάβες όλων των παραλλαγών.Μην έχετε ψευδαισθήσεις.Δεν είστε ατρωτοι.
Και εγω στα 30 πίστευα οτι είμαι άτρωτος πουτσαράς τα γαμάω όλα.Μικρή διάρκεια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
60 ας πούμε.Οχι οτι δεν έχω μετανιώσει.Παιδιά καπότα και μόνο καπότα με Σλάβες όλων των παραλλαγών.Μην έχετε ψευδαισθήσεις.Δεν είστε ατρωτοι.
Εδώ πιανεσαι οφσάιντ αγαπητε.Στη Ρωσια προσφατα ανακοινωθηκε αυξηση του ειτζ και των αλλων παρεμφερών νοσημάτων.Χωρια τη παγκοσμια αυξηση λογω της χαλάρωσης του πληθυσμου στα μεσα προφυλαξης.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω μέγα άρχοντα για άλλο λόγο σε ρώτησα!!! Σου έχει πει κάποια για παιδί? Έχεις δει στο FB κάποιας παιδί που να συμπίπτουν οι ημερομηνίες??
Οι άτιμες αρρωσταίνουν με το προφυλακτικό!!!Θα γεμίσουμε Κμανάκια και Γκλοκάκια την ανατολική Ευρώπη!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μαγική Πολωνία.Βρότσλαβ 2012.Οταν οι Βαλκάνιοι γαμιάδες έσπερναν.

Το Σάββατο παρατρίχα το γλίτωσα το εγκεφαλικό.Η αριστερή μου πλευρά είχε αρχίσει να μουδιάζει λόγω υψηλής πίεσης.Ευτυχώς πρόλαβε ο γιατρός.
Δε με παίρνει πια για μακρά πουτσοταξίδια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το Σάββατο παρατρίχα το γλίτωσα το εγκεφαλικό.Η αριστερή μου πλευρά είχε αρχίσει να μουδιάζει λόγω υψηλής πίεσης.Ευτυχώς πρόλαβε ο γιατρός.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τι έγινε? Αν είναι να σε πεθάνουν οι Γερμανοί ...γύρνα πίσω... Τι είναι αυτά που μας λες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επαθα πλάκα.Ευτυχώς οι περισσότερες λειτουργίες επέστρεψαν.Αλλά είναι φρικτή φάση.Πάντως για τώρα και για δύο μήνες μίνιμουμ ταξίδια κομμένα.Εχω κλάσει πλήρως.
Η συμβουλή μου προς κλασσικούς πουτσαράδες,νταγλαράδες κτλ είναι μεταναστεύστε Δύση και γαμήστε ανατολικό μπλοκ.Οσο αντέχετε βέβαια σωματικά γιατί υπάρχει ημερομηνία λύσης.
Χωρίς German euro δεν κλάνεις μία Ανατολή.Είναι όμως δύσκολα.Τίποτα δε δίνεται στο πιάτο θέλει αγώνα.Σίγουρα με τα μουνάκια στην τελική βγαίνεις ζημιωμένος αλλά έτσι είναι θέλει θυσίες το μουνί και κοστίζει περισσότερο από όσο αξίζει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω μέγα άρχοντα για άλλο λόγο σε ρώτησα!!! Σου έχει πει κάποια για παιδί? Έχεις δει στο FB κάποιας παιδί που να συμπίπτουν οι ημερομηνίες??
Οι άτιμες αρρωσταίνουν με το προφυλακτικό!!!Θα γεμίσουμε Κμανάκια και Γκλοκάκια την ανατολική Ευρώπη!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Ολες για παιδιά σου λένε μήπως και τσιμπήσουν το επίδομα.Συνήθως δεν ταιριάζουν βέβαια οι ημερομηνίες.Εντάξει οι Πολωνέζες,Τσέχες το έχουν παραχέσει δε ζητάνε ποτέ καπότα.Η διαφορά είναι οτι οι Τσέχες συνήθως παίρνουν αντισυλληπτικά.Οι μόνες που ζητάνε σταθερά σκούφο είναι οι Ρωσίδες.Σοφές κοπέλες.Η κάπως την έχουν πατήσει ήδη.
Είχα extreme περιπτώσεις με Τσέχες να πετάνε τα προφυλακτικά από το παράθυρο στο δρόμο ή με Πολωνέζες και Τσέχες να λένε μπορείς να χύσεις μέσα μου έχω διάφραγμα δεν πρόκειται να μείνω έγγυος κτλ.
Μερικές τις τσάκωσα στο ντους να προσπαθούν να χώσουν τα χύσια από το σώμα τους ή το στόμα στη μούνα τους.Γενικά οι Σλάβες είναι πολύ πονηρές και ύπουλες ικανές για όλα.
Υπάρχουν Αμερικανοί που μετά από κάθε γαμήσι τυλίγουν την καπότα και την εκκενώνουν στο καζανάκι για να αποφύγουν περιπλοκές από τα ηλίθια πράγματα που κάνουν οι γκόμενες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Α ρε αρχηγέ,φωτιές μου άναψες καλοκαιριάτικα με αυτό το post σου.

Είπαμε να παρασημοφορηθούμε,αλλά αυτές κόντεψαν να σε ξεκάνουν με τις σφιχτές κωλάρες τους. :kissass:

Αρχηγέ,όταν σου λένε "c u tomorrow baby" με εκείνη την υπερκαυλιάρικη Σλάβικη προφορά τους,διαστέλλονται τα αγγεία σου,παθαίνεις κόκομπλόκο και παραλύεις,ε; :bigdick:

Πορνάρες,έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν. :priest:

Λοιπόν,είχα κανονίσει τέλος του μήνα να πιω τα μοχίτος μου στη Μαγιόρκα, όμως μετά από το post σου,θα στερηθώ τη θάλασσα και τους κουραδοκόφτες για να τιμωρήσω τα ατίθασα Σλαβικά κοράσια  :s&m_1: που κόντεψαν να σε ξεκάνουν.

ljJ2QVj.jpg

Oo9wWEQ.jpg

zwBctwX.jpg

Στείλε Pm με συντεταγμένες από τις σπονσορέτες,τσιγκολελέτες,ρουφοκαυλέτες που σε τρέλαναν στις πόλεις:Βαρσοβία,Κατοβίτσε,Μπρέσλαου και Κρακοβία να τους ξηγηθω ακάποτο κωλάντεραλ ντάματζ. :fuck1:
9 μερες-4 πόλεις  :rockon:

Επίσης θυμάσαι την Πολωνέζα βυζαρού;
Μια από τις φίλες της που είχε έρθει Γερμανία επίσκεψη και αρχίσαμε να μιλάμε,με κάλεσε στην Trzebnica να με φιλοξενήσει σπίτι της.Δέκα χιλιάδες κόσμος πόλη μου είπε και ότι σπίτι δε μένει μόνη της,αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αν με αιχμαλωτίσουν για το ανώτερο Βαλκάνιο σπέρμα μου,στείλε τα κομάντος να με απελευθερώσουν  :rockon:

Απευθύνω κάλεσμα και στους ακάποτους καταδρομείς Glock,Yorkie και όποιον άλλο θέλει να οργώσουμε την Πολωνέζικη ύπαιθρο.

WE DON'T TAKE NO PRISONERS  :rockon:

LgpXai9.jpg

:rockon: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ  :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel:

Τι να πρωτοπω... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Ευτυχώς που δεν έγινες Γερμανάκι της Μαγιόρκας... Να ψηθείς σαν τις Σαρδέλες στη σειρά...
Πας στον πορνοπαράδεισο της πολωνίας! Μόνο το Tinder φτάνει..
Δυστηχώς δεν μπορώ να φύγω! Αν το πόσταρες 6 Ιανουαρίου ή Φεβρουαρίου θα έκλεινα επιτόπου εισητήρια αν δεν είχα ήδη :2funny: :2funny: :2funny:

(Με τη Fanta τι παίζει???Το έχω χάσει! Πείτε μου να δακρύσω απο τα γέλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Απευθύνω κάλεσμα και στους ακάποτους καταδρομείς Glock,Yorkie και όποιον άλλο θέλει να οργώσουμε την Πολωνέζικη ύπαιθρο.

WE DON'T TAKE NO PRISONERS  :rockon:
Αν κάποτε ένας μοναχικός καβαλάρης ΚΜΑΝ έκανε μόνος του επέλαση στα ανατολικά εδάφη... Τώρα αν πάμε όλοι μιλάμε για Ιππικό :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
(Με τη Fanta τι παίζει???Το έχω χάσει! Πείτε μου να δακρύσω απο τα γέλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Eίχαμε ένα thread για παράνομα εξτραδάκια και καποια έμπειρα μέλη ακάποτοι καμικάζι μετά από συνεχή ακάποτα πειράματα ακόμη και σε πρεζοπουτάνες κατέληξαν ότι αν πιεις μέσα σε μισή ώρα από την επαφή Fanta,σκοτώνονται όλα τα μικρόβια και τα κακά πνεύματα. :2funny:
Δεν ξέρω αν ζουν οι τύποι σήμερα,αλλά εγώ ότι διαβάζω στο bou το πιστεύω με κλειστά μάτια και το εφαρμόζω πιστά. :grin:
Αν θυμάμαι καλά και το ιατρικό team του δόκτωρα Απόλυτου είχε εκθειάσει τις ευεργετικές ιδιότητες της Fanta.

Y.Γ.Αρχηγέ περιμένω οδηγίες,όβερ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για σπονσορέτς ψάξε στο erodate.pl.Ηθελα να έρθω αυτό το ΠΣΚ αλλά έχω χεστεί μετά το επεισόδιο με την πίεση.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
πιεις μέσα σε μισή ώρα από την επαφή Fanta,σκοτώνονται όλα τα μικρόβια και τα κακά πνεύματα. :2funny:
Τι fanta?????? To ανθρακικό δεν κάνει πολλά...  :2funny:Λεμόνι στιφτό και ένα σφηνάκι βότκα μαζί με το σταυρό σου :priest: :priest: :priest: και δεν φοβάσαι τίποτα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εννοείται πως ότι διαβάζουμε εδώ τα πιστευουμε χωρίς έρευνα  :rockon: :rockon: :rockon: Κυρίως όσα νίκ είναι καινούργια και χάνονται μετα απο λίγο... :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Για σπονσορέτς ψάξε στο erodate.pl.Ηθελα να έρθω αυτό το ΠΣΚ αλλά έχω χεστεί μετά το επεισόδιο με την πίεση.

Τελευταία βδομάδα του Αυγούστου πάω,αν είσαι καλά έλα να δεις ότι αφήνεις παρακαταθήκη σε άξιους συνεχιστές  :rockon:

Πάντως Πράγα πάνω στο 69 δεν την πάλεψα,έσκασα +1500 κορώνες εξτραδάκι και πήδηξα το 18χρονο ακάποτα. :priest:

Zloty πρέπει να κάνω όπως έκανα κορώνες στην Πράγα;Ή να τους πετάω σκληρά ευρώ να κάνουν μακροβούτια να τα πιάσουν;

Σε ποιες από τις 4 πόλεις θεωρείς ότι παίζουν τα καλύτερα μουνιά;

Τι fanta?????? To ανθρακικό δεν κάνει πολλά...  :2funny:Λεμόνι στιφτό και ένα σφηνάκι βότκα μαζί με το σταυρό σου :priest: :priest: :priest: και δεν φοβάσαι τίποτα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εννοείται πως ότι διαβάζουμε εδώ τα πιστευουμε χωρίς έρευνα  :rockon: :rockon: :rockon: Κυρίως όσα νίκ είναι καινούργια και χάνονται μετα απο λίγο... :headbang: :headbang: :headbang:

FANTA-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΑΝΟΣΙΑ  :rockon:

Εγώ πιστεύω πάντα ότι γράφεται σε όλα τα thread και προπαντός στο "Γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες / γυναίκες μας"  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελευταία βδομάδα του Αυγούστου πάω,αν είσαι καλά έλα να δεις ότι αφήνεις παρακαταθήκη σε άξιους συνεχιστές  :rockon:

Πάντως Πράγα πάνω στο 69 δεν την πάλεψα,έσκασα +1500 κορώνες εξτραδάκι και πήδηξα το 18χρονο ακάποτα. :priest:

Zloty πρέπει να κάνω όπως έκανα κορώνες στην Πράγα;Ή να τους πετάω σκληρά ευρώ να κάνουν μακροβούτια να τα πιάσουν;

Σε ποιες από τις 4 πόλεις θεωρείς ότι παίζουν τα καλύτερα μουνιά;

FANTA-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΑΝΟΣΙΑ  :rockon:

Εγώ πιστεύω πάντα ότι γράφεται σε όλα τα thread και προπαντός στο "Γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες / γυναίκες μας"  :grin:

Καλύτερα ζλότυ.Πιο ωραίες είναι στο Κράκωβ αλλά πιο εύκολες στο Βρότσλαβ.

Εδώ Βροτσλαβιώτισσες από ινστιτούτο διαγωνίζονται στην τέχνη του pole dance στο γνωστό κλαμπ Cherry.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Καλύτερα ζλότυ.Πιο ωραίες είναι στο Κράκωβ αλλά πιο εύκολες στο Βρότσλαβ.

Εδώ Βροτσλαβιώτισσες από ινστιτούτο διαγωνίζονται στην τέχνη του pole dance στο γνωστό κλαμπ Cherry.

Ζλότυ να κάνω από Γερμανία;Αυτόματο;Αεροδρόμιο;Αννταλλακτήριο ή τράπεζα στην Πολωνία;

Αυτό το Βρότσλαβ-Wroclaw είναι που οι Πολωνέζες το λένε Μπρέσλαου;
Μια ώρα να βγάλω συνεννόηση με τη βυζαρού προχθές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ζλότυ να κάνω από Γερμανία;Αυτόματο;Αεροδρόμιο;Αννταλλακτήριο ή τράπεζα στην Πολωνία;

Αυτό το Βρότσλαβ-Wroclaw είναι που οι Πολωνέζες το λένε Μπρέσλαου;
Μια ώρα να βγάλω συνεννόηση με τη βυζαρού προχθές.

Οχι συμφέρει η ανταλλαγή στην Πολωνία.Στα ανταλλακτήρια σου δίνουν λίγο καλύτερη ισοτιμία από τα ΑΤΜ.Καλύτερα να φέρεις ας πούμε 1000 ευρώ από τη Γερμανία σε μετρητά και αν χρειαστούν παραπάνω βγάζεις ζλότυ με κάρτα στα ΑΤΜ.Σε όλες τις τράπεζες περίπου η ίδια ισοτιμία είναι.
Το Βρότσλαβ οι Πολωνοί το λένε Γουότσαου.Το προφέρουν περίεργα είναι αδύνατο να το προφέρεις σωστά.Αν πεις Βρότσλαβ καταλαβαίνουνε.Είναι το παλιό γερμανικό Μπρεσλάου.
Οι γκόμενες εκεί είναι από τις ευκολότερες της Πολωνίας απίστευτα ανοιχτές και υπάρχουν και συγκεκριμένα μαγαζιά το Cafe Manana στο κέντρο,το Mundo στο Passaz κτλ που πάνε μόνο γκόμενες που θέλουν να πηδηχτούν με ξένους.Πρόκειται για διάσημα μαγαζιά σε όλη την Ευρώπη πλέον.
Τα high class είναι το Τεάτρ,το Cherry κτλ που ανταγωνίζεσαι τους σβέρκους για τις μουνάρες.
Οι ερασμιακοί πάνε στο Μελάνζ όπως και οι γκόμενες που θέλουν να γαμηθούν με ερασμιακούς φοιτητές.Αλλο καλό είναι το Daytona και το Casa de La Muzika θα τα δεις όλα στην κεντρική πλατεία είναι.Εκεί γίνονται εύκολα πολλά κοννέ.Είναι η πόλη με τις περισσότερες φοιτήτριες στην Πολωνία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom