Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
:rockon: :rockon: :rockon: Η μοναδική περίπτωση να ΜΗΝ σου κάτσει Πολωνέζα είναι όταν σου πει ανοιχτά "Θέλω να κάνω σεξ μαζί σου"!!!! :woldman: :woldman:
Η περίπτωσή σου είναι έτοιμη! Ο αρραβωνιαστικός δεν λέει τίποτα εκτός αν είναι Έλληνας φιλαράκι που θα παρεξηγηθεί ;) Προσπάθησε να την απομονώσεις!!
Οι Πολωνέζες κάνουν τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο αυτά που λένε!!! Θα το επιβεβαιώσει και ο Αρχηγος :dancing:

Είμαι σίγουρος ότι θα το επιβεβαιώσει και ο αρχηγός  :rockon:

Δηλαδή συναγωνιστή λες ότι η άλλη 3 μήνες αρραβωνιασμένη που με πάσαρε στην παιδική της φίλη ώστε μέσω εμού να έρθει κι εκείνη Γερμανία, θα κάτσει να τη γαμήσω;
Κάτι σαν test drive ασούμε ή φταίει που είναι Πολωνέζες και στάζει το μουνί τους 24/7 για Βαλκανικό Πέος; :rockon:
Ε,θα την εγαμήσω τότε  :fuck1:

Πω τύποι...
Περιμένω να πάω Trzebnica στο πατρικό της Πολωνέζας.
Σαν να τα βλέπω μπροστά μου  :bigdick:
Να κάθομαι στον καναπέ και ενώ η δικιά μου θα πηγαίνει να μου φέρνει τον καφέ από την κουζίνα,να με αρχίσει στα τσιμπούκια η μάνα της ενώ ταυτόχρονα η πρώτη της ξαδέρφη να μου έχει χώσει την σφιχτή Σλάβικη κωλάρα στη μούρη και να μου λέει:"Πάρε με και εμένα στη Γερμανία αφεντικό,είμαι πιο καυλιάρα από την ξαδέρφη μου"  :rockon:

Kαι τα αρχίδια μέσα τύποι θα γράψουμε ιστορία :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Δηλαδή συναγωνιστή λες ότι η άλλη 3 μήνες αρραβωνιασμένη που με πάσαρε στην παιδική της φίλη ώστε μέσω εμού να έρθει κι εκείνη Γερμανία, θα κάτσει να τη γαμήσω;
Κάτι σαν test drive ασούμε ή φταίει που είναι Πολωνέζες και στάζει το μουνί τους 24/7 για Βαλκανικό Πέος; :rockon:

Πω τύποι...
Να κάθομαι στον καναπέ και ενώ η δικιά μου θα πηγαίνει να μου φέρνει τον καφέ από την κουζίνα,να με αρχίσει στα τσιμπούκια η μάνα της ενώ ταυτόχρονα η πρώτη της ξαδέρφη να μου έχει χώσει την σφιχτή Σλάβικη κωλάρα στη μούρη και να μου λέει:"Πάρε με και εμένα στη Γερμανία αφεντικό,είμαι πιο καυλιάρα από την ξαδέρφη μου"  :rockon:

Ο αρχηγός είπε πως την ώρα της παρτούζας η άλλη απαντούσε στο κινητό στον άντρα της! Πες μου εσύ κάτι που μπορεί να μην γίνεται ως πιστός ακόλουθος του Βαλκανοπουτσισμού...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ο αρχηγός είπε πως την ώρα της παρτούζας η άλλη απαντούσε στο κινητό στον άντρα της! Πες μου εσύ κάτι που μπορεί να μην γίνεται ως πιστός ακόλουθος του Βαλκανοπουτσισμού...

Έχεις δίκιο,για έναν Βαλκανοπουτσαρά,impossible is nothing  :rockon:
Θα τις εγαμήσω όλες  :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σε αλλο πελατη απαντησε χαχαχαχαχα.ο αρχοντας απλα φαντασιωνετε οτι τηλεφωνα ο ανδρας τουσ,οτι μενει σπιτι τουσ και που φευγει ο ανδρασ στην κουζινα γαμιουνται κρυφα μαζι του,αυτο τον καβλωνει φενεται και εγω πολλεσ φορεσ εχω τετειεσ φαντασιωσεισ που γαμω πουτανεσ,οτι περνει ο γκομενοσ και ο αντρασ και καβλωνω περισοτερο χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ναι,όντως θέλει τρόπο να το κάνεις αυτό αλλά χρειάζεται εμπειρία.Βασικά πολλές γκόμενες στα κλαμπ είναι προθυμες να γαμηθούν με το κατάλληλο κασέρι και το πρόβλημά τους είναι οτι οι άντρες δεν πληρώνουν αρκετά.Πώς τις εντοπίζεις και τις σολισιτάρεις είναι ολόκληρη επιστήμη.
Οταν το έχεις κάνει πολλές φορές γίνεται αυτοματικά ούτε έχεις συναίσθηση οτι το κάνεις όπως ο μπουζουτκτζής που άμα τον ρωτήσεις πώς παίζει θα σου απαντήσει με το αυτί.
Πάντως γενικά δεν έχει νόημα να μπουκάρεις στα κλαμπ της ανατολικής Ευρώπης με λιγότερα από 500 ευρώ στην τσέπα.Αν θες να περάσεις καλά εννοείται.
Πήγα τελευταία φορά τον Ιούνιο Κατοβίτσε με 200 ευρώ μόνο στην τσέπη(800 ζλότυ) Energy και Czekolada και ήμουν σα γύφτος εντελώς.Αθλια κατάσταση.
σωστα αρχοντα.στα πιο παρακμιακα κλαμπ πηγαινα παλλια κιεβο,ηθελαν 15 ευρο μπουκαλα βοτκα και κρατουσα 500-600 καλοσ κακου.ετσι ενιωθα υπεροχη και πριγκιπας.καταλαβεσ τωρα την λογικη να μην παιζω στα ντελουξ και μαλακιεσ.δεχομε κατωτερεσ ποιοτικα μικρουλεσ αφραγγεσ και οχι σπονσαριζε καραπουταναρεσ τυπου ντελουξ,ριβερ.βεβαια τωρα 5 χρονια μετα φενωμε 28-30 ενω πριν 5 με νομιζαν 22-25.οδυσσο τα πιτσιρικια ειναι διστακτικα και μου κοβουν την ορεξη,κιεβο ηταν ετοιμα για ολα στα κλαμπ που πηγαινα.λεσ σωστα πραγματα πολλεσ φορεσ αυτο στο αναγνωριζω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχεις δίκιο,για έναν Βαλκανοπουτσαρά,impossible is nothing  :rockon:
Θα τις εγαμήσω όλες  :rockon:
To φόρουμ είναι υποχρεωμένο να δώσει σωστή πληροφόρηση στον Βαλκάνιο Καβαλάρη διότι στόχος δεν είναι μόνο το μουνί αλλά και η επιβολή κυριαρχίας οπου όλα επιτρέπονται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά με ενέπνευσε να γράψω ο Μέγας Υπεράρχοντας!!!!--->

Ένα θέμα που βλέπω οτι το γυροφέρνουμε αλλά ποτέ δεν έχει γίνει ειδική αναφορά και πλέον αρμόδιος είναι ο Kman να μας πει την γνώμη του είναι το θέμα του ....................."ξύλου" στο καμακι!!! Δεν είμαι κάποιος που πλακώνω για την πλάκα μου, ούτε κάνω την διαφορά σε δύναμη αλλά κανείς ξένος δεν μπορεί να τα βάλει ευκολά με Έλληνα και πιστεύω πως αν οι πόλεμοι γίνονταν ακόμα με σπαθιά εμείς θα είμασταν υπερδύναμη(και δεν μιλάω για τα παιδάκια της Μαμάς βέβαια)!Το είχε πει ακομα και ο Μέγας Δάσκαλος Ιωσήφ, οτι για να φάμε γκόμενα δεν πρέπει να φοβόμαστε αν θα ματώσει η μυτούλα!! :kneel: :hi: Εξηγούμε πως η προσφυγή στη βία είναι έσχατη λύση αλλα επιδή δεν είμαστε μαλάκες πάμε να δούμε την "Γεωγραφία" του ξύλου απο προσωπικές και μη εμπηρείες 

Ιταλοί---> loosers στο ξύλο όσο και οι Πορτογάλοι στο ποδόσφαιρο(2012 το έγραψα :2funny:)!
Γερμανοί-Αυστριακοί------> Ψωροπερίφανα παιδάκια της σφαλιάρας
Σκανδιναβοί΄-Ολλανδοί------>Τους " Έχουμε" και πολύ μεγαλύτερους απο το μπόι μας σχετικά εύκολα!
Άγγλοι------> επικίνδυνοι!!!τους "έχουμε" αλλά βγάζουν μαχαίρια η καρφώνουν μπουκάλια
Γάλλοι-Αμερικάνοι------->χέστες και υποχωριτικοί
Τούρκοι-------->Τσαμπουκάδες της μπάτσας αλλα σε καβγάδες μαζεύονται σαν τα μυρμίγκια και χτυπάν όλοι μαζί
Άραβες μέσης ανατολής------->επικίνδυνοι να ξέρουν πολεμική τέχνη κι ας μοιάζουν μισή μπουκιά
Άραβες Μακρέμπ(Μαρόκο,Τυνησία)-------->Αληταράδες και κωλόπαιδα που ψάχνουν να την σπάσουν όταν μένουν αγάμητοι!!!!!

Και πάμε τώρα στους ανατολικούς που ενδιαφέρει και τους πλήστους! Εχουν ένα κοινό γνώρισμα όλοι τους----->χτυπάν πισώπλατα και δεν τους ενδιαφέρει αν θα δείς ποιός στην έκατσε!!!
Πολωνοί----->πολύ εκδικητικοί
Τσέχοι------->όπως οι Γάλλοι-Αμερικάνοι αλλά 3 φορές πιό κότες και ψαρώνουν εύκολα
Ουκρανοί----->????(ας μιλήσουν ποιό ειδικοί)κάτι σαν τους Αυστρο-Γερμανούς της Ανατολής
Ρώσοι-------->????Τους είδαμε στο Euro όταν έκαναν Ντου στους Άγγλους!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Βαλκάνιοι----->ευαίσθητοι σε θέματα τιμής
και τέλος Αλβανοι--------> καλασνικοβγάλτες οπλοφόροι και φονιάδες για ψίλου πήδημα....Μακρυά!!!
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
To φόρουμ είναι υποχρεωμένο να δώσει σωστή πληροφόρηση στον Βαλκάνιο Καβαλάρη διότι στόχος δεν είναι μόνο το μουνί αλλά και η επιβολή κυριαρχίας οπου όλα επιτρέπονται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά με ενέπνευσε να γράψω ο Μέγας Υπεράρχοντας!!!!--->

Ένα θέμα που βλέπω οτι το γυροφέρνουμε αλλά ποτέ δεν έχει γίνει ειδική αναφορά και πλέον αρμόδιος είναι ο Kman να μας πει την γνώμη του είναι το θέμα του ....................."ξύλου" στο καμακι!!! Δεν είμαι κάποιος που πλακώνω για την πλάκα μου, ούτε κάνω την διαφορά σε δύναμη αλλά κανείς ξένος δεν μπορεί να τα βάλει ευκολά με Έλληνα και πιστεύω πως αν οι πόλεμοι γίνονταν ακόμα με σπαθιά εμείς θα είμασταν υπερδύναμη(και δεν μιλάω για τα παιδάκια της Μαμάς βέβαια)!Το είχε πει ακομα και ο Μέγας Δάσκαλος Ιωσήφ, οτι για να φάμε γκόμενα δεν πρέπει να φοβόμαστε αν θα ματώσει η μυτούλα!! :kneel: :hi: Εξηγούμε πως η προσφυγή στη βία είναι έσχατη λύση αλλα επιδή δεν είμαστε μαλάκες πάμε να δούμε την "Γεωγραφία" του ξύλου απο προσωπικές και μη εμπηρείες  

Ιταλοί---> loosers στο ξύλο όσο και οι Πορτογάλοι στο ποδόσφαιρο(2012 το έγραψα :2funny:)!
Γερμανοί-Αυστριακοί------> Ψωροπερίφανα παιδάκια της σφαλιάρας
Σκανδιναβοί΄-Ολλανδοί------>Τους " Έχουμε" και πολύ μεγαλύτερους απο το μπόι μας σχετικά εύκολα!
Άγγλοι------> επικίνδυνοι!!!τους "έχουμε" αλλά βγάζουν μαχαίρια η καρφώνουν μπουκάλια
Γάλλοι-Αμερικάνοι------->χέστες και υποχωριτικοί
Τούρκοι-------->Τσαμπουκάδες της μπάτσας αλλα σε καβγάδες μαζεύονται σαν τα μυρμίγκια και χτυπάν όλοι μαζί
Άραβες μέσης ανατολής------->επικίνδυνοι να ξέρουν πολεμική τέχνη κι ας μοιάζουν μισή μπουκιά
Άραβες Μακρέμπ(Μαρόκο,Τυνησία)-------->Αληταράδες και κωλόπαιδα που ψάχνουν να την σπάσουν όταν μένουν αγάμητοι!!!!!

Και πάμε τώρα στους ανατολικούς που ενδιαφέρει και τους πλήστους! Εχουν ένα κοινό γνώρισμα όλοι τους----->χτυπάν πισώπλατα και δεν τους ενδιαφέρει αν θα δείς ποιός στην έκατσε!!!
Πολωνοί----->πολύ εκδικητικοί
Τσέχοι------->όπως οι Γάλλοι-Αμερικάνοι αλλά 3 φορές πιό κότες και ψαρώνουν εύκολα
Ουκρανοί----->????(ας μιλήσουν ποιό ειδικοί)κάτι σαν τους Αυστρο-Γερμανούς της Ανατολής
Ρώσοι-------->????Τους είδαμε στο Euro όταν έκαναν Ντου στους Άγγλους!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Βαλκάνιοι----->ευαίσθητοι σε θέματα τιμής
και τέλος Αλβανοι--------> καλασνικοβγάλτες οπλοφόροι και φονιάδες για ψίλου πήδημα....Μακρυά!!!
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές

Βασικά ενδιαφέρουν οι Ανατολικοί:
1.Πολωνοί.Βαράνε απροειδοποίητα συνήθως στην κοιλιά αλλά έχουν αδύναμη μπουνιά.
2.Ρώσοι.Χτυπάνε συνήθως στο θώρακα ή στο κεφάλι αλλά έχουν πολύ δυνατή μπουνιά συνήθως ξέρουν μποξ.
3.Ουκρανοί.Τείνουν πιο πολύ στις λαβές και στο κεφαλοκλείδωμα.
4.Τσέχοι.Εντελώς παθητικοί δε σε ενχλούν ποτέ.Η Τσεχία σα χώρα δεν έχει πολεμήσει ποτέ τα τελευταία 300 χρόνια.
5.Σέρβοι.Πιο πολύ σε προβοκάρουν και σπρώχνουν.
6.Βούλγαροι,Ρουμάνοι.Απλά στέκονται σε απόσταση αναπνοής από τη φάτσα σου για να σε ψαρώσουν.
Γενικά οι πιο γρήγοροι στη μπουνιά είναι οι Ρώσοι και οι Πολωνοί.Ρωσία πέφτουν αστροπελέκια άμα δεις γκόπνικ να σε παρακολουθούν ενώ τραβιέσαι με Ρωσίδα καλύτερα να γίνεις καπνός.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μαλωσα με τσεχο πριν μια εβδομαδα,οχι ξυλο 55 ηταν ειπα την γνωμη μου οτι δεν ειναι φιλικοσ κοσμοσ και τα επαιξε,αρχισε να βριζει και να λεει μην ξαναερθεισ ουτε εμενα μου αρεσουν κυπριοι αλλα συνεχεια κυπρο ειναι χαχαχαχα.τσεχια κατεβηκα το 2012 με πολλα νευρα.με ειχαν δειρει και κλεψει κιεβο ριχνοντασ ν μαγγσπρει εξω απο κλαμπ.10 μερεσ δεν εκλισα ματι απο υπερενταση,εψαχνα να τουσ βρω 2 τησ φαπασ ηταν μικροι.κατεβηκα με την βαλιτσα πραγα ρωτησα για βοηθεια που βρισκομε για να παω χοτελ.μου αρχισε ενασ μαλακασ τα τσεχικα και εκανε μαγκιεσ και ελεγε να μιλω τσεχικα και με προκαλουσε.δεν ειθελα πολυ τα νευρα που ειχα εριξα τησ βαλιτσεσ και ορμηξα.εγινε λαγοσ χαχαχαχ λιγο 2-3 χρονια μεγαλυτεροσ ηταν.ουκρανια 3 φορεσ που εκανα μαγγια και πηγα να αρχισω ξυλο σε δευτερολεπτα βρεθηκα περικυκλωμενοσ απο παρεα να με βαρανε κλωτσιεσ στο κεφαλι,παντα μονοσ εβγαινα.εκει δεν σηκωνουν μαγγιεσ αλλα αν δεν εχει παρεα και διξεισ αγριοσ τραβανε πισω ψαρωνουν.ρωσια μην το σκεφτεισ ουτε για αστειο θα σε γαμησουν,εκει πολλοι καυκασιοι,ουζπεκοι μακρια.σερβοι βελιγραδι ειδα εξω απο μπαρ ενα παλικαρα να σπρωχνετε με τουσ μπραβουσ δεν τον εβαλαν μεσα.θα τουσ πλακωνε ο τυποσ καπειοσ απο πορτα γοριλασ του εδωσε μια γελεια γροθια στο κεφαλι ουτε θα ενιωσε ο τυποσ χαχαχαχ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μαλωσα με τσεχο πριν μια εβδομαδα,οχι ξυλο 55 ηταν ειπα την γνωμη μου οτι δεν ειναι φιλικοσ κοσμοσ και τα επαιξε,αρχισε να βριζει και να λεει μην ξαναερθεισ ουτε εμενα μου αρεσουν κυπριοι αλλα συνεχεια κυπρο ειναι χαχαχαχα.τσεχια κατεβηκα το 2012 με πολλα νευρα.με ειχαν δειρει και κλεψει κιεβο ριχνοντασ ν μαγγσπρει εξω απο κλαμπ.10 μερεσ δεν εκλισα ματι απο υπερενταση,εψαχνα να τουσ βρω 2 τησ φαπασ ηταν μικροι.κατεβηκα με την βαλιτσα πραγα ρωτησα για βοηθεια που βρισκομε για να παω χοτελ.μου αρχισε ενασ μαλακασ τα τσεχικα και εκανε μαγκιεσ και ελεγε να μιλω τσεχικα και με προκαλουσε.δεν ειθελα πολυ τα νευρα που ειχα εριξα τησ βαλιτσεσ και ορμηξα.εγινε λαγοσ χαχαχαχ λιγο 2-3 χρονια μεγαλυτεροσ ηταν.ουκρανια 3 φορεσ που εκανα μαγγια και πηγα να αρχισω ξυλο σε δευτερολεπτα βρεθηκα περικυκλωμενοσ απο παρεα να με βαρανε κλωτσιεσ στο κεφαλι,παντα μονοσ εβγαινα.εκει δεν σηκωνουν μαγγιεσ αλλα αν δεν εχει παρεα και διξεισ αγριοσ τραβανε πισω ψαρωνουν.ρωσια μην το σκεφτεισ ουτε για αστειο θα σε γαμησουν,εκει πολλοι καυκασιοι,ουζπεκοι μακρια.σερβοι βελιγραδι ειδα εξω απο μπαρ ενα παλικαρα να σπρωχνετε με τουσ μπραβουσ δεν τον εβαλαν μεσα.θα τουσ πλακωνε ο τυποσ καπειοσ απο πορτα γοριλασ του εδωσε μια γελεια γροθια στο κεφαλι ουτε θα ενιωσε ο τυποσ χαχαχαχ.
Για να τα κάνεις αυτά πρέπει
-είτε να είσαι γεροδεμένος
-είτε ψηλός σωματώδης
-είτε γυμνασμένος
-είτε να ξέρεις πολεμικές τέχνες

Οι περισσότεροι συνδυασμοί των παραπάνω, τόσο το καλύτερο...
Εσύ τι είσαι απο τα παραπάνω?

Τελικά μήπως το Σάιτ πέρα απο μεγάλους γαμιάδες του Ανατολικού Μπλόκ έχει και τους καλύτερους Street Fighters??? :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Α ξέχασα! Επιβεβαίωσε και ο Δημητράκης τα πεπραγμένα του κουμπάρου!!! Έβαλε και βίντεο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Πω τύποι...

Κάπως έτσι είναι.Η Πολωνέζα που έχω στην Αθήνα με παρακαλάει να πάω να γαμήσω την ξαδέρφη της και την αδερφή της στην Πολωνία.Η ξαδέρφη με περιμένει με ανοιχτές αγκάλες να μείνω μαζί της.Γενικά όταν πας Πολωνία θα προσέξεις οτι οι άνθρωποι μοιάζουν μεταξύ τους οι επιμιξίες έδιναν και έπαιρναν ανά τους αιώνες.Ισως για αυτό τώρα οι Πολωνές γουστάρουν το διαφορετικό το εξωτικό το βαρβάτο όπως ο βαλκανικός πούτσος.Η χώρα είναι low hanging fruit για τους άρχοντες.Απόλυτες καυλοχώρες με το που διασχίζεις τον Οντερ.Το άτιμο το ποτάμι κάνει όλη τη διαφορά.Ανατολικά του Βιστούλα αρχίζουν απέραντα μουνολίβαδα ο συμβατικός πέουλας μπορεί μόνο να ονειρεύεται.
Οι Γερμανοί είχαν πάντα μέσα τους το Drang nach Osten για να γαμάνε Σλάβες,οι Αγγλοι μετανάστευσαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης προκειμένου να αποφύγουν τις Αγγλίδες.

Εδώ ένας Πολωνός δοκιμαστής βυζιών ο boobsman τεστάρει τα βυζιά των Πολωνέζων στο δρόμο να διαπιστώσει αν είναι καλής ποιότητας.Φανταστείτε να το έκανε αυτό στην Αθήνα αντί για τη Βαρσοβία.

Ενας άθλιος Κινεζοειδής με την Πολωνέζα αγκαλία στο Νέο Ετος(2:21) ενώ οι φίλες της λικνίζονται.

Πολωνέζα γλύφει περιπαθώς πάκικη ψωλή.Τέτοιες εκφράσεις δεν παίρνει ποτέ Ελληνίδα ενώπιον τέτοιας χαμηλής ποιότητας πέους.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που μερικοί ιππότες της Λευκής φυλής σιχαίνονται τις Πολωνέζες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Έχω κάνει αρκετά χρόνια πολεμική τέχνη και δε μιλάω για  :effemine: τύπου ταε κβο ντο.
Επίσης για λόγους που δε θέλω να εξηγήσω,έχω φάει και έχω δώσει αρκετό ξύλο.
Η δικιά μου εμπειρία είναι

Ιταλοί--->Ανύπαρκτοι σε όλα τα επίπεδα.
Γερμανοί-Αυστριακοί------> Ευνουχισμένοι από την προπαγάνδα δεκαετιών,σπάνια θα πετύχεις Γερμανό που χώνεται.
Ολλανδοί------>Εδώ αλλάζουν λίγο τα πράγματα συγκριτικά με τους Γερμανούς,αλλά όχι τίποτα συγκλονιστικό.
Άγγλοι------> Δεν νιώθουν και συνεχίζουν να σηκώνονται ακόμη και αν τους έχεις σκορπίσει όλα τα δόντια στο πάτωμα.
Γάλλοι-Αμερικάνοι------->Δεν ξέρω.
Τούρκοι-------->Μόνο μπουλούκι,μόνο φωνή και στραβό στόμα.
Αν δουν ότι ξέρεις να χτυπάς,σκορπάνε προς όλες τις κατευθύνσεις.
Άραβες μέσης ανατολής------->Αν δεν κουβαλάνε τίποτα,είναι σα να δέρνεις 12χρονο
Άραβες Μακρέμπ(Μαρόκο,Τυνησία)-------->Αρχιδάκια με μεγάλη εμπειρία σε μανούρες,συνήθως κάτι κουβαλάνε κι αυτοί.

Πολωνοί----->Ψυχοπαθείς ζώα και όχι τίμιοι στο ξύλο.Γερή κράση και ψυχάκηδες,δύσκολος συνδυασμός να αντιμετωπίσεις.Επίσης πολλοί, είτε είναι γυμναστηριακοί,είτε ξέρουν κάποια τέχνη.Οι της Κρακοβίας μάλιστα το μαχαίρι το έχουν προέκταση του χεριού τους.
Τσέχοι------->Αόρατοι
Ουκρανοί----->Δε θυμάμαι να έγινε κάτι όταν πήγα Κίεβο και εδώ που μένω,ελάχιστοι οι Ουκρανοί.
Ρώσοι-------->Άνιωθα μοσχάρια,αλλά τίμιοι σε αντίθεση με τους Πολωνούς.Επίσης φουλ γυμναστηριακοί ή γνώστες τέχνης.
Αλβανοι--------> Τα μεγαλύτερα αρχίδια από όλες τις Ευρωπαικές χώρες.Σκληρός λαός,που κουβαλάει τα πάντα.Από μπέσα,παπάρια μάντολες..

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Έχω κάνει αρκετά χρόνια πολεμική τέχνη και δε μιλάω για  :effemine: τύπου ταε κβο ντο.

Γερμανοί-Αυστριακοί------> Ευνουχισμένοι από την προπαγάνδα δεκαετιών,σπάνια θα πετύχεις Γερμανό που χώνεται.
Ολλανδοί------>Εδώ αλλάζουν λίγο τα πράγματα συγκριτικά με τους Γερμανούς,αλλά όχι τίποτα συγκλονιστικό.
Άγγλοι------> Δεν νιώθουν και συνεχίζουν να σηκώνονται ακόμη και αν τους έχεις σκορπίσει όλα τα δόντια στο πάτωμα.
Άραβες μέσης ανατολής------->Αν δεν κουβαλάνε τίποτα,είναι σα να δέρνεις 12χρονο
Άραβες Μακρέμπ(Μαρόκο,Τυνησία)-------->Αρχιδάκια με μεγάλη εμπειρία σε μανούρες,συνήθως κάτι κουβαλάνε κι αυτοί.

Πολωνοί----->Ψυχοπαθείς ζώα και όχι τίμιοι στο ξύλο.Γερή κράση και ψυχάκηδες,δύσκολος συνδυασμός να αντιμετωπίσεις.Επίσης πολλοί, είτε είναι γυμναστηριακοί,είτε ξέρουν κάποια τέχνη.Οι της Κρακοβίας μάλιστα το μαχαίρι το έχουν προέκταση του χεριού τους.
Τσέχοι------->Αόρατοι
Ουκρανοί----->Δε θυμάμαι να έγινε κάτι όταν πήγα Κίεβο και εδώ που μένω,ελάχιστοι οι Ουκρανοί.
Ρώσοι-------->Άνιωθα μοσχάρια,αλλά τίμιοι σε αντίθεση με τους Πολωνούς.Επίσης φουλ γυμναστηριακοί ή γνώστες τέχνης.
Αλβανοι--------> Τα μεγαλύτερα αρχίδια από όλες τις Ευρωπαικές χώρες.Σκληρός λαός,που κουβαλάει τα πάντα.Από μπέσα,παπάρια μάντολες..

ti texnh εκανες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Καλά βάλε πρώτα κανά φάκελο ή κατοστάρικο ανάμεσα στα βυζιά της βυζαρούς και μετά πες τις αντιδράσεις.

Εγώ το μόνο που έχω δει σε Ρωσία,Τσεχία,Σλοβακία είναι κοπέλες σαν αυτές του βίντεο,που όταν τις πλησίαζαν τίποτα μεθυσμένα Αγγλάκια έκοβαν λάσπη..
Αυτά με τα 100ευρώ τα έχω διαβάσει μόνο εδώ μέσα και αποδείξεις δεν,από κανέναν..
Εκτός αν μιλάμε για κοπέλες που συνειδητά σπονσοράρονται,που νομίζω ότι εξ'αρχής στο thread,σε τέτοιες αναφέρεσαι.

Θα σου πω κάτι για τη βυζαρού.
Η συγκεκριμένη Πολωνέζα με το που πάρει το C1, έχει έτοιμη θεση εργασίας με γύρω στα 1800 καθαρά.
Και το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί της έχει γίνει ήδη έγγραφη πρόταση μετά το τέλος της πρακτικής της και την έχω διαβάσει.
Έχω ξαναγράψει ότι και από αεροδρόμιο ξέρω 2 Πολωνέζες,καμιά 30-32 χρονών που παίρνουν κανά διχίλιαρο.
Και αυτό εξακριβωμένο,γιατί έχω γνωστό που είναι ακριβώς στο ίδιο πόστο.
Οπότε το Πολωνέζα=γαμιέται άμα της κουνήσω ένα 100ευρω,δεν παίζει εδώ.

Ακόμη μια φορά θα γράψω,ότι ειδικά οι Πολωνέζες που έχουν γεννηθεί/μεγαλώσει από μικρές εδώ,έχουν ίσες ευκαιρίες με τις Γερμανίδες και δε δέχονται κανέναν ρατσιμό,γιατί και οπτικά είναι κοντά.

Δεν ξέρω τι γίνεται στην Πολωνία,με καμιά απελπισμένη σε κανένα κατσικοχώρι,αλλά αυτό που όλες οι Πολωνέζες και δεν ξέρω τι άλλες Σλάβες,κουνάς το χαρτονόμισμα και κάνουν τούμπες,δεν το βλέπω...
Δεν το είδα Πράγα,Μπρατισλάβα,Αγία Πετρούπολη,Βελιγράδι,Μόσχα..

Θέλω να μου απαντήσεις στο εξής:
Eσύ μιλάς για 50-100,άντε να πω 200 ευρώ σπονσοράρισμα σε τυχαία κοπέλα και μπορεί να πέσει γαμήσι;
Αυτοί στο video που είναι καλοβαλμένοι πιτσιρικάδες και πρόσφεραν 1000 ευρώ,γιατί πήραν τα αρχίδια τους;
Εγώ πιστεύω γιατί στα club που πας,παίζουν γκόμενες που έχουν πάει για να σπονσοραριστούν από ξένους τουρίστες.Ούτε τυχαίες είναι,ούτε απλά βγήκαν για ποτό και αποφάσισαν να πηδηχθούν με έναν ξένο.
Λεφτά βγήκαν να βγάλουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ το μόνο που έχω δει σε Ρωσία,Τσεχία,Σλοβακία είναι κοπέλες σαν αυτές του βίντεο,που όταν τις πλησίαζαν τίποτα μεθυσμένα Αγγλάκια έκοβαν λάσπη..
Αυτά με τα 100ευρώ τα έχω διαβάσει μόνο εδώ μέσα και αποδείξεις δεν,από κανέναν..
Εκτός αν μιλάμε για κοπέλες που συνειδητά σπονσοράρονται,που νομίζω ότι εξ'αρχής στο thread,σε τέτοιες αναφέρεσαι.

Θα σου πω κάτι για τη βυζαρού.
Η συγκεκριμένη Πολωνέζα με το που πάρει το C1, έχει έτοιμη θεση εργασίας με γύρω στα 1800 καθαρά.
Και το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί της έχει γίνει ήδη έγγραφη πρόταση μετά το τέλος της πρακτικής της και την έχω διαβάσει.
Έχω ξαναγράψει ότι και από αεροδρόμιο ξέρω 2 Πολωνέζες,καμιά 30-32 χρονών που παίρνουν κανά διχίλιαρο.
Και αυτό εξακριβωμένο,γιατί έχω γνωστό που είναι ακριβώς στο ίδιο πόστο.
Οπότε το Πολωνέζα=γαμιέται άμα της κουνήσω ένα 100ευρω,δεν παίζει εδώ.

Ακόμη μια φορά θα γράψω,ότι ειδικά οι Πολωνέζες που έχουν γεννηθεί/μεγαλώσει από μικρές εδώ,έχουν ίσες ευκαιρίες με τις Γερμανίδες και δε δέχονται κανέναν ρατσιμό,γιατί και οπτικά είναι κοντά.

Δεν ξέρω τι γίνεται στην Πολωνία,με καμιά απελπισμένη σε κανένα κατσικοχώρι,αλλά αυτό που όλες οι Πολωνέζες και δεν ξέρω τι άλλες Σλάβες,κουνάς το χαρτονόμισμα και κάνουν τούμπες,δεν το βλέπω...
Δεν το είδα Πράγα,Μπρατισλάβα,Αγία Πετρούπολη,Βελιγράδι,Μόσχα..

Θέλω να μου απαντήσεις στο εξής:
Eσύ μιλάς για 50-100,άντε να πω 200 ευρώ σπονσοράρισμα σε τυχαία κοπέλα και μπορεί να πέσει γαμήσι;
Αυτοί στο video που είναι καλοβαλμένοι πιτσιρικάδες και πρόσφεραν 1000 ευρώ,γιατί πήραν τα αρχίδια τους;
Εγώ πιστεύω γιατί στα club που πας,παίζουν γκόμενες που έχουν πάει για να σπονσοραριστούν από ξένους τουρίστες.Ούτε τυχαίες είναι,ούτε απλά βγήκαν για ποτό και αποφάσισαν να πηδηχθούν με έναν ξένο.
Λεφτά βγήκαν να βγάλουν.

Γιατί οι τύποι φαίνονται ασόβαροι είναι πολύ νέοι,δεν είναι κυριλέ ντυμένοι και πάνε σε άσχετες γκόμενες στο δρόμο κανονικά ντυμένες όχι ψωλάκια με βυζιά κώλους έξω που υπάρχουν κατά κόρον σε Τσεχία Πολωνία.Είναι τελείως out of space αυτό που κάνουνε.
Αν σκάγανε σε κανά Energy Katowice και κάνανε την ίδια προσφορά τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.
Υστερα δεν τα λένε και καλά.I have a very special offer for you.Τι παπαριές είναι αυτές?Σίγουρα είναι Σέρβοι μόνο αυτοί τα λένε τόσο χύμα.
Πρώτα πρέπει να γνωρίσεις κάπως την κοπέλα και μετά κάνεις την προσφορά με έμμεσο τρόπο.Θυμάμαι κάτι Σέρβους έξω από το Pacha στο Πόζναν να λένε σε μουνάρες Πολωνέζες ''my balls are swollen baby.Lets go to hotel.''Οι Πολωνέζες γελούσανε αλλά Τσέχες σίγουρα θα έφευγαν με αυτά.

Μιλάμε για τέτοιο μαγαζί.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Τσέχοι------->Αόρατοι
Για να μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου ποστάρω αυτά που είχε πει ο συναγωνιστής Kastadok στο Ουκρανικό θρέντ---->

επιδη το θεμα ξεφυγε εντελος απο την αληθινη βαση του,κι επειδη ισος το διαβαζουν κι ανεγκεφαλα ατομε που δεν καταλαβενουν κ πανε να ψαχτουν να πλακωσουν τους ουκρανους κλπ στο ξυλο για να γαμησουν!!!
ισχυουν λοιπον τα πιο κατω ,παιχτες μου
1.δεν τσακονεσε με τιποτα,εκτος αν κινδινευεψει η ζωη σου
τετιο πραγμα ουδεποτε μουχει τυχει
2.αν τσακοθεις θα πρεπει να μπορεις να εξαφανιστις απο το μερος σε λιγες ορες αλλιος θα μπλεξεις ,ειτε με αστυνομια ειτε με συμμοριες
3.δεν μιλαμε αν σε σπρωξει κανας μαλακοτινειτζερ ουκρανος σε καπιο μπαρ,αλλα αν δεις οτι στην πεφτουν "μουτρα"..εκει την κανεις κ πα να παιξεις αλλου,δεν υπαρχει κ λογος να επιμινεις ,το μοναστηρι νανε καλα,ΑΠΠΚΛΙΕΤΕ να σου τυχει κατι τετιο πανω απο 1,2 φορες στις 10 επισκεψεις σου,κση μονο αν εισε μονος σου στο μπαρ,αν καθεσε καπου ,οι σεκιουριτυ του μαγαζιου ποτε δεν εχο δει να αφηνουν να προχορησουν τσαμπουκαδες,ειδικα αν καθεσε σε καπιο τραπεζι,δεν σε ενοχλει κανενας,πιος ο  λογος αλλωστε,αυτοι θαχουν δεκα γκομενες κ δεκα τζιπ απ εξω,τι να ζηλεψουν δηλ απο εσενα??
4.σε περιπτωση που καπιος την πεφτει στη γκομενα που εινε δοπλα σου?
εαν εινε γυνεκα σου  η γκομενα σου σοβαρα,ξερει πος να τον στειλει στο διαολο,
αν εχεις παει κανα ξεκολο για γυναικα η γκομενα,τοτε αυτη ψαχνετε,κι αν χαριεντιζετε,
αυτο θα σημαινει πως,ετσι κι αλλιος θα σημαινι οτι ψαχνετε γενικα,οποτε τοχεις χασει ασχημα το γκειμ..μπερδεψες το γαμησι με την σχεση κ θα το πληρωνεις μια ζωη
ευκαιρια να την σουταρεις επιτοπου κ ν ασωθεις
αν αντος εινε σοβαρη η γκομενα σου,δεν θα την ενοχλησει κανεις ,η αν γινει κατι τετιο ,σπανια,εκει να επεμβεις  κ θα σε βοηθησουν αμεσα οι σεκιουριτυ,αλλα ειπαμε,κατα 99% η γκομενα ψαχνετε με τα ματια προτα κ μετα παει καπιος να την κανει καμακι
απο την αλλη υπαρχει περιπτοση ναχετε τεραστια διαφορα εμφανισης κι ηλικιας,ενεντιον σου δηλ,οποτε ετσι κι αλλιος αυτη θα ψαχνετε οτι κ να κανεις ,παλι χαμενο γκειμ κι αυτο..
αν εινε γκομενα εφημερη,οτι κ να της λεει ο αλλος αν σε γουσταρει θα κατσει μαζι σου κ θα τον στειλει,
αν τον γουσταρει ειτε θα του δωσει το κινητο να βρεθουν μετα ειτε θα παει αμεσα να κατσει μ αυτον,δεν κολονουν σε τετοια οι ανατολικες γκομενες
βεβα κ το αναποδο,αν δεις καποια κ σε παιζει εντονα,οχι απλα σε κοιταει,αυτο μπορει να εινε απο περιεργια,τοτε παιξε στα ισια εαν γουσταρει θα σου πεταξει το κονιτο με τροπο κ παιζεις μπαλλα
αυτα τα "μου πειραξες την γκομενα  θα σε βαρεσω" δεν παιζουν εκει ειδικα εαν θες να φυγεις σωος κι αβλαβης κ να γαμησεις οχι να σε γαμησουνε,απο μπραβοι μεχρι μπατσοι κ δικαστηρια
τα αλλα που γραφοντε πιο πανω εινε απλα μπαρουφες
κι οπος κι ο διμ29 σωστα λεει,κατα 99% ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΑΕΝΑς γιατι απλα δεν εχει λογο να σε ζηλεευει η να σε φθονει,μακαρι ναχε....θα γαμαγαμε 10 φορες πιο ευκολα,αλλα δυστυχως τα "μουτρα" κ πιο πολλα εχουν κ τις γκομενες με το κιλο κ τα μαυρα λεφτα  κ ολα..
ιταλοι κ τουρκοι εινε καραγκιοζηδες,δεν εχεις κανεναν λογο να ανυσηχεις γι αυτους
αν γουσταρεις δωστους κ καμμια σπρωξια κ κανα μπινελικι αλλα μεχρι εκει,ρτσι κι αλλιως αυτοι κολονουν μονο σε μπαζα κ χοντρες την πεφτουν,αν εχεις καλη γκομενα ,μην ανυσηχεις ουδεποτε θα τολμησουν να την κανουν καμακι..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πρώτα πρέπει να γνωρίσεις κάπως την κοπέλα και μετά κάνεις την προσφορά με έμμεσο τρόπο.

Μόνο με αυτό θα συμφωνήσω.Ότι με το μπλα-μπλα βλέπεις αν το πάει το γράμμα.
Αλλά βλέποντας το μαγαζί που postάρεις και το στυλ ξεκωλέ-ολέ που αναφέρεις,
πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες ξέρουν πολύ καλά γιατί βγήκαν στο club.
Για πιθανό extraδάκι.

Σαν να πετυχω χρύσα χρυσάκι και λιαγουροπούλου σε club,να πέσει πούτσα μετά σπονσοραρίσματος και να έρθω και να γράψω ότι οι Ελληνίδες πηδιούνται με λεφτά στα club.
Μπορεί να κάνω και λάθος.
Στο τέλος του μήνα,θα δω και από κοντά τι παίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom