Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οχι συμφέρει η ανταλλαγή στην Πολωνία.Στα ανταλλακτήρια σου δίνουν λίγο καλύτερη ισοτιμία από τα ΑΤΜ.Καλύτερα να φέρεις ας πούμε 1000 ευρώ από τη Γερμανία σε μετρητά και αν χρειαστούν παραπάνω βγάζεις ζλότυ με κάρτα στα ΑΤΜ.Σε όλες τις τράπεζες περίπου η ίδια ισοτιμία είναι.
Το Βρότσλαβ οι Πολωνοί το λένε Γουότσαου.Το προφέρουν περίεργα είναι αδύνατο να το προφέρεις σωστά.Αν πεις Βρότσλαβ καταλαβαίνουνε.Είναι το παλιό γερμανικό Μπρεσλάου.
Οι γκόμενες εκεί είναι από τις ευκολότερες της Πολωνίας απίστευτα ανοιχτές και υπάρχουν και συγκεκριμένα μαγαζιά το Cafe Manana στο κέντρο,το Mundo στο Passaz κτλ που πάνε μόνο γκόμενες που θέλουν να πηδηχτούν με ξένους.Πρόκειται για διάσημα μαγαζιά σε όλη την Ευρώπη πλέον.
Τα high class είναι το Τεάτρ,το Cherry κτλ που ανταγωνίζεσαι τους σβέρκους για τις μουνάρες.
Οι ερασμιακοί πάνε στο Μελάνζ όπως και οι γκόμενες που θέλουν να γαμηθούν με ερασμιακούς φοιτητές.Αλλο καλό είναι το Daytona και το Casa de La Muzika θα τα δεις όλα στην κεντρική πλατεία είναι.Εκεί γίνονται εύκολα πολλά κοννέ.Είναι η πόλη με τις περισσότερες φοιτήτριες στην Πολωνία.

Κατάλαβα,όπως και στην Τσεχία,αυτό που συμφέρει περισσότερο είναι να κάνεις συνάλλαγμα στα ανταλλακτήρια του κέντρου.

Δεν ξέρω,είχα την βυζαρού στο τηλ να με βοηθήσει λίγο με το που να κάνω κράτηση στο Wroclaw και κάποιες άλλες οδηγίες μιας και είναι κάτω Σιλεσιανή που λες και εσύ,κατάγεται καμιά ώρα μακριά από το Wroclaw και μου πέταξε Μπρέσλαου και λέω τι γίνεται,σε άλλη πόλη έκλεισα Hotel..

Θα τα μελετήσω όσα έγραψες.Wroclaw έχω ήδη κανονίσει να έχω παρέα,θα κατέβει αυτή από  Trzebnica  και μετά αν όλα κυλήσουν ομαλά,θα πάω μαζί της πίσω.
Aλλά ίσως την καθυστερήσω μια μέρα,να δω τι μπορώ να καταφέρω στο wroclaw solo.

Α,και στο ξενοδοχείο που είχε κάτι μαλακίες να δηλώσω στάνταρ το όνομα του 2ου ατόμου guest δεν έβαλα τίποτα..
Καλύτερο Hotel ήταν στην Μπρατισλάβα,η ρεσεψιόν δεν ασχολούνταν καν..
Και Πράγα,ψηλό desk,χαμηλά το κεφάλι το βράδυ ο ρεψεσιονίστ και όλα καλά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πόλη τι να βάλω;Θα μπορώ να την αλλάζω ανά δυο μέρες;

E2mSS0Z.jpg

Kαι τι τύπισσες παίζουν εδώ;
Συνειδητοποιημένες πουτάνες εργαζόμενες ή τίποτα κοριτσάκια που στο φέρνουν πλαγίως ότι θέλουν δωράκι;
Και πάντα για outcall μιλάμε,ε;

Και πόσο πάει στο περίπου το μαλλί;
Από Fanta να πάρω κανένα καφάσι ή σέβονται το εαυτό τους και δεν πηδιούνται με κάθε μαγκρεπογυφτοτουρίστα που έχει λίγα ευρώ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πόλη τι να βάλω;Θα μπορώ να την αλλάζω ανά δυο μέρες;

E2mSS0Z.jpg

Kαι τι τύπισσες παίζουν εδώ;
Συνειδητοποιημένες πουτάνες εργαζόμενες ή τίποτα κοριτσάκια που στο φέρνουν πλαγίως ότι θέλουν δωράκι;
Και πάντα για outcall μιλάμε,ε;

Και πόσο πάει στο περίπου το μαλλί;
Από Fanta να πάρω κανένα καφάσι ή σέβονται το εαυτό τους και δεν πηδιούνται με κάθε μαγκρεπογυφτοτουρίστα που έχει λίγα ευρώ;

Τα πάντα παίζουν.Από εκεί γάμησα από κόρη γιατρού μέχρι άφραγκες άπειρες φοιτήτριες και κωλοπετσωμένες παντρεμένες ΜΙΛΦ που δεν τις χαρτζηλίκωνε ο άντρας τους.Οι Πολωνές είναι πάντα έτοιμες για όλα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τα πάντα παίζουν.Από εκεί γάμησα από κόρη γιατρού μέχρι άφραγκες άπειρες φοιτήτριες και κωλοπετσωμένες παντρεμένες ΜΙΛΦ που δεν τις χαρτζηλίκωνε ο άντρας τους.Οι Πολωνές είναι πάντα έτοιμες για όλα.

Κατάλαβα,δηλαδή πιο χύμα amateur η φάση απο ότι στη Τσεχία και μάλλον γίνεται του Outcall το κάγκελο.
Καλό το Outcall και όχι ότι τσιγκουνεύομαι τα λίγα extra που ζητάνε για να ρθουν,αλλά
σαν την εμπειρία του incall δεν έχει..
Να μπαίνεις σε κάτι τέτοια:

mMZWTo1.jpg

2LByixK.jpg

ενώ έχεις δει την ταινία Hostel,ενώ σου έχουν αλλάξει ήδη 2 φορές με SMS τη διεύθυνση και ενώ στο site γράφουν ψεύτική και εσύ εκεί μαγεμένος από τα Σλαβικά ροζ μουνάκια να πηγαίνεις να γαμήσεις. :S

Πάντως Πράγα-Μπρατσιλάβα τελείως ακίνδυνη η φάση όπως την έκοψα.
Με τους Πολωνούς τι παίζει;
Σβέρκο έχω και εγώ και δεν μοιάζω με νότιο να μου λένε τις βλακείες που σου έλεγαν περί isis..
Αλλά και πάλι,εκτός έδρας θα παίζω και μάλιστα μόνος.
Πράγα τουλάχιστον είμασταν τρεις και ο ένας τρελός για δέσιμο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κατάλαβα,όπως και στην Τσεχία,αυτό που συμφέρει περισσότερο είναι να κάνεις συνάλλαγμα στα ανταλλακτήρια του κέντρου.

Δεν ξέρω,είχα την βυζαρού στο τηλ να με βοηθήσει λίγο με το που να κάνω κράτηση στο Wroclaw και κάποιες άλλες οδηγίες μιας και είναι κάτω Σιλεσιανή που λες και εσύ,κατάγεται καμιά ώρα μακριά από το Wroclaw και μου πέταξε Μπρέσλαου και λέω τι γίνεται,σε άλλη πόλη έκλεισα Hotel..

Θα τα μελετήσω όσα έγραψες.Wroclaw έχω ήδη κανονίσει να έχω παρέα,θα κατέβει αυτή από  Trzebnica  και μετά αν όλα κυλήσουν ομαλά,θα πάω μαζί της πίσω.
Aλλά ίσως την καθυστερήσω μια μέρα,να δω τι μπορώ να καταφέρω στο wroclaw solo.

Α,και στο ξενοδοχείο που είχε κάτι μαλακίες να δηλώσω στάνταρ το όνομα του 2ου ατόμου guest δεν έβαλα τίποτα..
Καλύτερο Hotel ήταν στην Μπρατισλάβα,η ρεσεψιόν δεν ασχολούνταν καν..
Και Πράγα,ψηλό desk,χαμηλά το κεφάλι το βράδυ ο ρεψεσιονίστ και όλα καλά.
Δίνω μεγάλη σημασία στη μέρα που θα είσαι σόλο στο παράδεισο του πολωνικού κλαμπ!!!!
Εκεί πρέπει να ξεδιπλώσεις ότι έχεις διαβάσει εδώ για τον Βαλκανοπουτσισμό! :rockon:
Μπαίνεις αγέρωχος μέσα στο κλάμπ και ταράζεις τα νερά!Οι συσχετισμοί αλλάζουν, γίνεσαι το κέντρο του συστήματος που όλα περιστρέφονται γύρω σου!Κάθε σου κίνηση επιρρεάζει τις κινήσεις όλων!Θα έχεις την αίσθηση οτι μπήκε αυτός που όλες περιμένουν (κι ας μην συμβαίνει έτσι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου)
Πολλές θα πλησιάσουν αναγνωριστικά και προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν πιστεύοντας πως δεν μπορούν να σε έχουν!Εσύ ως απόλυτος υπεράρχοντας διαλέγεις 1-2 που θα παιχτεί η τελική μάχη μεταξί τους για το ποιά θα επικρατήσει και θα κερδίσει το τρόπαιο που δεν είναι άλλο απο τον βαρύ βαλκανικό υπερπούτσο!!!
Επίσης δεν δέχεσαι την ελάχιστη αμφισβήτηση της υπεροχής σου!Αν κάποιος δεν πιάσει γωνία και να παρακαλάει να φορτώσεις για να έχει ελπίδες πρέπει να τον τιμωρήσεις οικτρά!Είσαι ανώτερος γαμέας και ορίζεις το χώρο!Η μέγιστη προσβολή θα είναι κάποιος πίθηκος να σου κλείσει το οπτικό πεδίο με τη πλάτη του!Εκεί αγκωνιά με τη μια όπως πας να ξηθείς και μέχρι να έρθουν οι μπράβοι να πετάξουν τον μουσουλμάνο έξω και να κρατήσουν τον βαλκάνιο τσολιά μέσα του ρίχνεις και μερικά χαστούκια!!!
Απόλυτη Πολωνική πανδαισία τα κλάμπ της Πολωνίας!Imposible is nothing! Βάλε Nike παπουτσάκι τζινάκι και V μπλουζάκι και μην νιώθεις :rockon: :headbang3

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μπαίνεις αγέρωχος μέσα στο κλάμπ και ταράζεις τα νερά!Οι συσχετισμοί αλλάζουν, γίνεσαι το κέντρο του συστήματος που όλα περιστρέφονται γύρω σου!Κάθε σου κίνηση επιρρεάζει τις κινήσεις όλων!Θα έχεις την αίσθηση οτι μπήκε αυτός που όλες περιμένουν (κι ας μην συμβαίνει έτσι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου)
Πολλές θα πλησιάσουν αναγνωριστικά και προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν πιστεύοντας πως δεν μπορούν να σε έχουν!Εσύ ως απόλυτος υπεράρχοντας διαλέγεις 1-2 που θα παιχτεί η τελική μάχη μεταξί τους για το ποιά θα επικρατήσει και θα κερδίσει το τρόπαιο που δεν είναι άλλο απο τον βαρύ βαλκανικό υπερπούτσο!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Επίσης δεν δέχεσαι την ελάχιστη αμφισβήτηση της υπεροχής σου!Αν κάποιος δεν πιάσει γωνία και να παρακαλάει να φορτώσεις για να έχει ελπίδες πρέπει να τον τιμωρήσεις οικτρά!Είσαι ανώτερος γαμέας και ορίζεις το χώρο!

Τοίχο-τοίχο θα πηγαίνουν τα υποείδη  :rockon:

Η μέγιστη προσβολή θα είναι κάποιος πίθηκος να σου κλείσει το οπτικό πεδίο με τη πλάτη του!Εκεί αγκωνιά με τη μια όπως πας να ξηθείς και μέχρι να έρθουν οι μπράβοι να πετάξουν τον μουσουλμάνο έξω και να κρατήσουν τον βαλκάνιο τσολιά μέσα του ρίχνεις και μερικά χαστούκια!!!
Απόλυτη Πολωνική πανδαισία τα κλάμπ της Πολωνίας!Imposible is nothing! Βάλε Nike παπουτσάκι τζινάκι και V μπλουζάκι και μην νιώθεις :rockon: :headbang3

Glock είμαι κοντά 1.90,για να μου κλεισει το οπτικό πεδίο κάποιος πίθηκος πρέπει να πιαστεί σε κανένα κλαδί. :grin:
Θα κατουρήσω επιτόπου όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την κυριαρχία μου στο χώρο  :rockon:

Δόξα και τιμή στον αρχηγό που,σε εποχές δίχως Internet, πολέμησε στα Σλαβικά χαρακώματα για να μας αφήσει πολύτιμές πληροφορίες σαν παρακαταθήκη  :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δόξα και τιμή στον αρχηγό που,σε εποχές δίχως Internet, πολέμησε στα Σλαβικά χαρακώματα για να μας αφήσει πολύτιμές πληροφορίες σαν παρακαταθήκη  :rockon:
Μέχρι να μου τον περιγράψει ο Φιντέλ πως είναι , πίστευα για τον Αρχηγό πως είναι Νταμάρι γυμνασμένο με μπράτσα και πολεμικές τέχνες!Τόσα χρόνια που διάβαζα για μάχες με Τούρκους και άλλους νόμιζα πως ψάρωναν όλοι!
Ίσως ο Φιντέλ δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το πλήρες μεγαλείο του Αρχηγού!Κάτι θα έχει σίγουρα που το βλέπουν μόνο οι αντίπαλοι και όχι οι σύμμαχοι...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μέχρι να μου τον περιγράψει ο Φιντέλ πως είναι , πίστευα για τον Αρχηγό πως είναι Νταμάρι γυμνασμένο με μπράτσα και πολεμικές τέχνες!Τόσα χρόνια που διάβαζα για μάχες με Τούρκους και άλλους νόμιζα πως ψάρωναν όλοι!
Ίσως ο Φιντέλ δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το πλήρες μεγαλείο του Αρχηγού!Κάτι θα έχει σίγουρα που το βλέπουν μόνο οι αντίπαλοι και όχι οι σύμμαχοι...

Στο μυαλό και στις ψυχές μας είναι ΝΤΑΜΑΡΙ  :rockon:

Ο Φιντέλ ποτέ δεν κατάλαβε πως παίζεται το παίγνιο,ούτε μπορούσε να επιβάλλει την παράνοιά του στο περιβάλλον όπως ο αρχηγός  :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel:

Τι να πρωτοπω... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Ευτυχώς που δεν έγινες Γερμανάκι της Μαγιόρκας... Να ψηθείς σαν τις Σαρδέλες στη σειρά...
Πας στον πορνοπαράδεισο της πολωνίας! Μόνο το Tinder φτάνει..
Δυστηχώς δεν μπορώ να φύγω! Αν το πόσταρες 6 Ιανουαρίου ή Φεβρουαρίου θα έκλεινα επιτόπου εισητήρια αν δεν είχα ήδη :2funny: :2funny: :2funny:

(Με τη Fanta τι παίζει???Το έχω χάσει! Πείτε μου να δακρύσω απο τα γέλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
φεβρουαριο οδυσσο ελα.δεκεβριο παλι εκει θα ειμαι.οχτωβριο παιζεται να παω αρμενια-γεωργια η σερβια-γεωργια.οκ βαριεμε εκει να κανω αδικα βολτεσ σαν μαλακασ αλλα θελω να επισκεφτω μερη που πεθυμησα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για σπονσορέτς ψάξε στο erodate.pl.Ηθελα να έρθω αυτό το ΠΣΚ αλλά έχω χεστεί μετά το επεισόδιο με την πίεση.
μουο  αρεσει που εισαι αρχοντας,βαλκανιοσ,δεν μασας αλλα μετα γραφεισ για σπονσορεττσ καλου κακου κοιταξτε εδω χαχαχαχαχ.εισαι ιδανικοσ να μας ανεβαζεισ το ηθικο μεγαλε βαλκανιε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα σου πω το εξής διαβάζοντας Κμαν επι χρόνια... :rockon: Υπάρχει μια αδιευκρίνιστη χρονική στιγμή που ο αρχηγός έπαψε να περπατάει 8ωρα για Day Game και συλλογή τηλεφώνων και ραντεβού το βράδυ καθώς και τα σπρωξίματα στη πίστα!Ήταν η στιγμή που άρχισε τα σπονσοραρίσματα! Ο ίδιος τοποθετεί την στιγμή αυτή μετά τα 35 κι εγώ βλέπω πως άλλαξε απο τότε που έφυγε Γερμανία!
Ο ίδιος λέει πως όταν στο καμάκι πέφτει και σπονσοράιζινγκ όλα αλλάζουν... και η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος του προσφέρων...
Και πάμε στο μέρος που ιντριγγάρει πιο πολύ απο όλα..---> Σε επίμονες ερωτήσεις μελών για τις λεπτομέρειες του σπονσοραρίσματος  και πως γίνεται στις περιπτώσεις όπου το φλερτ δεν είναι ιντερνετικό, ο αρχηγός είχε πει πως το "κασέρι" πρέπει να προσφέρεται στο χέρι μέσα στο κλάμπ με τρόπο! Έτσι κάπως όπως δίνεις φακελάκι σε γιατρό ή όπως πληρώνεις κάτι που παίρνεις χωρίς απόδειξη απο κάποιον φίλο! Και εκεί που η γκόμενα είναι αρνητική ξαφνικά δέχεται δάχτυλα κάτω απο τη φούστα και μένουν κάγκελο όλοι όσοι δεν γνωρίζουν το παίγνιδι!!!!!!!!!!!!!! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: 
Και μάλιστα στη Πολωνία!!! Πραγματικά έστω και για χαβαλέ εγω θα έκαιγα ένα ποσό έτσι για την εμπειρία και την αδρεναλίνη και ας τα πάρει η άλλη χωρίς να κάνει τίποτα, έτσι για το αν ισχύει ο Μύθος !!!!Όπως πήγα το χειμώνα Μουκάτσεβο για να δω αν ισχύουν τα άπειρα γαμήσια που έλεγαν πολλοί για την Ουκρανική επαρχία!!!:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το Μπου διαθέτει-->

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 73

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα σου πω το εξής διαβάζοντας Κμαν επι χρόνια... :rockon: Υπάρχει μια αδιευκρίνιστη χρονική στιγμή που ο αρχηγός έπαψε να περπατάει 8ωρα για Day Game και συλλογή τηλεφώνων και ραντεβού το βράδυ καθώς και τα σπρωξίματα στη πίστα!Ήταν η στιγμή που άρχισε τα σπονσοραρίσματα! Ο ίδιος τοποθετεί την στιγμή αυτή μετά τα 35 κι εγώ βλέπω πως άλλαξε απο τότε που έφυγε Γερμανία!
Ο ίδιος λέει πως όταν στο καμάκι πέφτει και σπονσοράιζινγκ όλα αλλάζουν... και η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος του προσφέρων...
Και πάμε στο μέρος που ιντριγγάρει πιο πολύ απο όλα..---> Σε επίμονες ερωτήσεις μελών για τις λεπτομέρειες του σπονσοραρίσματος  και πως γίνεται στις περιπτώσεις όπου το φλερτ δεν είναι ιντερνετικό, ο αρχηγός είχε πει πως το "κασέρι" πρέπει να προσφέρεται στο χέρι μέσα στο κλάμπ με τρόπο! Έτσι κάπως όπως δίνεις φακελάκι σε γιατρό ή όπως πληρώνεις κάτι που παίρνεις χωρίς απόδειξη απο κάποιον φίλο! Και εκεί που η γκόμενα είναι αρνητική ξαφνικά δέχεται δάχτυλα κάτω απο τη φούστα και μένουν κάγκελο όλοι όσοι δεν γνωρίζουν το παίγνιδι!!!!!!!!!!!!!! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:  
Και μάλιστα στη Πολωνία!!! Πραγματικά έστω και για χαβαλέ εγω θα έκαιγα ένα ποσό έτσι για την εμπειρία και την αδρεναλίνη και ας τα πάρει η άλλη χωρίς να κάνει τίποτα, έτσι για το αν ισχύει ο Μύθος !!!!Όπως πήγα το χειμώνα Μουκάτσεβο για να δω αν ισχύουν τα άπειρα γαμήσια που έλεγαν πολλοί για την Ουκρανική επαρχία!!!:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι,όντως θέλει τρόπο να το κάνεις αυτό αλλά χρειάζεται εμπειρία.Βασικά πολλές γκόμενες στα κλαμπ είναι προθυμες να γαμηθούν με το κατάλληλο κασέρι και το πρόβλημά τους είναι οτι οι άντρες δεν πληρώνουν αρκετά.Πώς τις εντοπίζεις και τις σολισιτάρεις είναι ολόκληρη επιστήμη.
Οταν το έχεις κάνει πολλές φορές γίνεται αυτοματικά ούτε έχεις συναίσθηση οτι το κάνεις όπως ο μπουζουτκτζής που άμα τον ρωτήσεις πώς παίζει θα σου απαντήσει με το αυτί.
Πάντως γενικά δεν έχει νόημα να μπουκάρεις στα κλαμπ της ανατολικής Ευρώπης με λιγότερα από 500 ευρώ στην τσέπα.Αν θες να περάσεις καλά εννοείται.
Πήγα τελευταία φορά τον Ιούνιο Κατοβίτσε με 200 ευρώ μόνο στην τσέπη(800 ζλότυ) Energy και Czekolada και ήμουν σα γύφτος εντελώς.Αθλια κατάσταση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τώρα που ξαναβλέπω το βίντεο..
Όταν δίνουν 1000 ευρώ καλοβαλμένοι 25χρονοι και παίρνουν τα αρχίδια τους, μου είναι δύσκολο να πιστέψω διάφορα που έχω διαβάσει κατά καιρούς σε όλα τα ανατολικά threads,ειδικά από άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.

Αν και είναι υποκειμενικό το φλερτ και οι ικανότητες του καθενός μας, εμένα χλωμά μου φαίνονται κάποια πράγματα,οπότε θα επιμείνω ότι αυτή που θα δεχθεί λεφτά,είναι πουτανάκι και μάλλον το έχει ξανακάνει και θα το ξανακάνει.
Δεν πρόκειται για απλές κοπέλες που συναντάς στο δρόμο,αλλά για πορνίδια που την στήνουν στα club,έχουν προφίλ στο Internet και γενικά το δίνουν για λεφτά.

Kman,τώρα που γλυκάθηκα με Πράγα-Μπρατσιλάβα και Σλαβικούς παραδείσους,πάμε όποτε θες μαζί.
Όχι για να κοντραριστούμε,ούτε να μου αποδείξεις τίποτα σαν kman.
Απλά να το δω να γίνεται,έστω μία στις 20 προσπάθειες.
Nα πάμε σε μια κοπέλα που διαβάζει ένα βιβλίο σε ένα πάρκο και να την ψήσεις με φράγκα.

Ακριβείς μέρες δεν ξέρω ακόμη,αλλά Σεπτέμβρη και Οκτώβρη θα ξαναπάω Πράγα-Μπρατισλάβα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι,όντως θέλει τρόπο να το κάνεις αυτό αλλά χρειάζεται εμπειρία.Βασικά πολλές γκόμενες στα κλαμπ είναι προθυμες να γαμηθούν με το κατάλληλο κασέρι και το πρόβλημά τους είναι οτι οι άντρες δεν πληρώνουν αρκετά.Πώς τις εντοπίζεις και τις σολισιτάρεις είναι ολόκληρη επιστήμη.
Οταν το έχεις κάνει πολλές φορές γίνεται αυτοματικά ούτε έχεις συναίσθηση οτι το κάνεις όπως ο μπουζουτκτζής που άμα τον ρωτήσεις πώς παίζει θα σου απαντήσει με το αυτί.
Πάντως γενικά δεν έχει νόημα να μπουκάρεις στα κλαμπ της ανατολικής Ευρώπης με λιγότερα από 500 ευρώ στην τσέπα.Αν θες να περάσεις καλά εννοείται.
Πήγα τελευταία φορά τον Ιούνιο Κατοβίτσε με 200 ευρώ μόνο στην τσέπη(800 ζλότυ) Energy και Czekolada και ήμουν σα γύφτος εντελώς.Αθλια κατάσταση.
Στα κλάμπ της Ουκρανικής επαρχίας παίζουν αυτά τα σκηνικά?Αν στην Πολωνία απευθύνεσαι στο 10% των γυναικών ,στα κλάμπ στην Ουκρανία ποιό είναι το ποσοστό;
Και χονδρικά ποιος είναι ο διάλογος; Μετά απο πόσες ερωτήσεις το πετάς;Και ρωτάς ευθέως "Θέλεις Λεφτά;" Νομίζω κάτι έλεγες στους Αμερικάνους του roosh !Να μας γράψεις τα βασικά στο κλάμπινγκ sponsor game...?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.620
Πόντοι
216
Αυτο το thread αγγιζει τα ορια του επους!
Οσο πεσμενη διαθεση και να χω, οταν μπαινω εδω, γελάω με την καρδιά μου!
Εχει αναπτυχθει ενας φιλοσοφικος πολωνικος οιστρος, που ειναι ολα τα λεφτα!!!
:dancing:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η βυζαρού Πολωνέζα μου είπε γενικά να μην κάνω καμιά μαλακία με λεφτά σε τύπισσες που δεν το πηγαίνουν το γράμμα.
Με αυτή τι θα γίνει????? Απο τους διαλόγους βλέπω πως τρίβεται να τον φάει τον Βαλκανόπουτσο!!! :rockon: Γιατί το καθυστερείς????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Με αυτή τι θα γίνει????? Απο τους διαλόγους βλέπω πως τρίβεται να τον φάει τον Βαλκανόπουτσο!!! :rockon: Γιατί το καθυστερείς????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Η Ουκρανέζα τρίβεται,η βυζαρού είναι φρεσκοαρραβωνιασμένη πυρφόρισσα και το μέγιστο που κάνει είναι να δείχνει πόσο καυλιάρα είναι,τίποτα περισσότερο.
Την άλλη φορά με πέτυχε κατά λάθος στο κέντρο και έτρεξε κατά πάνω μου με ένα χοροπηδηχτό χαζοχαρούμενο τρόπο που πήγαιναν τα βυζόμπαλα πάνω-κάτω και ήρθε και αγκάλιασε με τους αερόσακους προτεταμένους. :S
Κάτι τέτοια χαζά κάνει μόνο,άλλωστε στη φίλη της θα πάω στην Trzebnica.
Εν τω μεταξύ όλες αυτές οι μαλακίες που τη ρωτάω για φράγκα,γαμήσια,κ.λ.π. ή όταν της αναφέρω όσα γράφει ο kman,νομίζει ότι τρολάρω και δεν τα εννοώ,ούτε ότι θα πήγαινα ποτέ Πράγα και θα έκανα ακάποτες μαλακίες  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η Ουκρανέζα τρίβεται,η βυζαρού είναι φρεσκοαρραβωνιασμένη
:rockon: :rockon: :rockon: Η μοναδική περίπτωση να ΜΗΝ σου κάτσει Πολωνέζα είναι όταν σου πει ανοιχτά "Θέλω να κάνω σεξ μαζί σου"!!!! :woldman: :woldman:
Η περίπτωσή σου είναι έτοιμη! Ο αρραβωνιαστικός δεν λέει τίποτα εκτός αν είναι Έλληνας φιλαράκι που θα παρεξηγηθεί ;) Προσπάθησε να την απομονώσεις!!
Οι Πολωνέζες κάνουν τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο αυτά που λένε!!! Θα το επιβεβαιώσει και ο Αρχηγος :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom