ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Οχι συμφέρει η ανταλλαγή στην Πολωνία.Στα ανταλλακτήρια σου δίνουν λίγο καλύτερη ισοτιμία από τα ΑΤΜ.Καλύτερα να φέρεις ας πούμε 1000 ευρώ από τη Γερμανία σε μετρητά και αν χρειαστούν παραπάνω βγάζεις ζλότυ με κάρτα στα ΑΤΜ.Σε όλες τις τράπεζες περίπου η ίδια ισοτιμία είναι.
Το Βρότσλαβ οι Πολωνοί το λένε Γουότσαου.Το προφέρουν περίεργα είναι αδύνατο να το προφέρεις σωστά.Αν πεις Βρότσλαβ καταλαβαίνουνε.Είναι το παλιό γερμανικό Μπρεσλάου.
Οι γκόμενες εκεί είναι από τις ευκολότερες της Πολωνίας απίστευτα ανοιχτές και υπάρχουν και συγκεκριμένα μαγαζιά το Cafe Manana στο κέντρο,το Mundo στο Passaz κτλ που πάνε μόνο γκόμενες που θέλουν να πηδηχτούν με ξένους.Πρόκειται για διάσημα μαγαζιά σε όλη την Ευρώπη πλέον.
Τα high class είναι το Τεάτρ,το Cherry κτλ που ανταγωνίζεσαι τους σβέρκους για τις μουνάρες.
Οι ερασμιακοί πάνε στο Μελάνζ όπως και οι γκόμενες που θέλουν να γαμηθούν με ερασμιακούς φοιτητές.Αλλο καλό είναι το Daytona και το Casa de La Muzika θα τα δεις όλα στην κεντρική πλατεία είναι.Εκεί γίνονται εύκολα πολλά κοννέ.Είναι η πόλη με τις περισσότερες φοιτήτριες στην Πολωνία.
Κατάλαβα,όπως και στην Τσεχία,αυτό που συμφέρει περισσότερο είναι να κάνεις συνάλλαγμα στα ανταλλακτήρια του κέντρου.
Δεν ξέρω,είχα την βυζαρού στο τηλ να με βοηθήσει λίγο με το που να κάνω κράτηση στο Wroclaw και κάποιες άλλες οδηγίες μιας και είναι κάτω Σιλεσιανή που λες και εσύ,κατάγεται καμιά ώρα μακριά από το Wroclaw και μου πέταξε Μπρέσλαου και λέω τι γίνεται,σε άλλη πόλη έκλεισα Hotel..
Θα τα μελετήσω όσα έγραψες.Wroclaw έχω ήδη κανονίσει να έχω παρέα,θα κατέβει αυτή από Trzebnica και μετά αν όλα κυλήσουν ομαλά,θα πάω μαζί της πίσω.
Aλλά ίσως την καθυστερήσω μια μέρα,να δω τι μπορώ να καταφέρω στο wroclaw solo.
Α,και στο ξενοδοχείο που είχε κάτι μαλακίες να δηλώσω στάνταρ το όνομα του 2ου ατόμου guest δεν έβαλα τίποτα..
Καλύτερο Hotel ήταν στην Μπρατισλάβα,η ρεσεψιόν δεν ασχολούνταν καν..
Και Πράγα,ψηλό desk,χαμηλά το κεφάλι το βράδυ ο ρεψεσιονίστ και όλα καλά.