Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ δυνατή η ανάλυσή σου για το exibisinism culture των Τσέχων! Κι εγώ με όσες Τσέχες έχω επαφες μου στέλνουν φωτογραφίες τελείως γυμνές στους κήπους καλοκαιρινών σπιτιών!!
Πιστευεις οτι υπάρχει διαφορά στον Οργασμό μετάξι Ουκρανίδων και Πολωνέζων? Με δείγμα 3 γυναικών απο κάθε χώρα πιστευω πως οι Πολωνέζες συλαμβάνουν τον οργασμό κάπου βαθιά μέσα στον κόλπο τους μετά απο ώρα ενώ οι Ουκρανές φτάνουν με απλή τριβή στα χείλη και είναι επιφανειακός με δονήσεις που συγκλονίζουν όλους τους γύρω μυς στη κοιλιακή χώρα!!!
Ο οργασμος τους εξαρταται απο το ποσο γαμπρο σε θεωρουν,οσο πιο πολυ ανεβαινεις στην κλιμακα γαμπροκοροιδου τοσο ανεβαινει και ο οργασμος  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλα αφου ειναι φυσιολογικο να χορευουν ολες εκει μεσα γιατι μολις πανε σε ελληνικα κλαμπ που δε χορευει κανεις και ειναι ολοι σοβαροι εκει χεζονται πανω τους ολες οι χαζοβιολες και δε χορευουν¨?
Απλα δεν πάνε!
Και βέβαια θα ειρωνευτώ όταν μου λές τον Έλληνα---> Πακιστανό ! Επίσης δεν έχω  και δεν είμαι σερβιτόρος κανενός! Εξειδικεύω τη γενίκευσή σου για τους Ελληνες στον εαυτό μου διότι με περιλαμβάνεις σε αυτή, για να σου πω πως έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας! 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο οργασμος τους εξαρταται απο το ποσο γαμπρο σε θεωρουν,οσο πιο πολυ ανεβαινεις στην κλιμακα γαμπροκοροιδου τοσο ανεβαινει και ο οργασμος  
Πετάγεσαι σαν τον Κύπριο!!! Αυτή η ερώτηση απευθύνεται στον Μέγα υπεράρχοντα, δοκιμασμένο και πεπειραμένο ηγέτη του Σλαβικού μουνιού!!Σε αυτόν και μόνο αυτόν!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ο ντισκοπολιστής Czadoman σταμπάρει τα κωλαράκια των Πολωνέζων με τα αρχικά του.

Απειρα κωλαράκια.(chodz na kolana-πέσε στα γόνατα).Οι άντρες με στολή είναι ακαταμάχητοι.

Πολωνοί πέουλες παριστάνουν οτι θέλουν να χέσουν για να θαυμάσουν τις γκόμενες να κουνάνε τα κωλαράκια τους στον ξέφρενο ήχο του ντίσκο πόλο.

Η βαριά ζωή του Πολωνού αγρότη.Μπουτάρες,βυζάρες στα τρακτέρ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολύ δυνατή η ανάλυσή σου για το exibisinism culture των Τσέχων! Κι εγώ με όσες Τσέχες έχω επαφες μου στέλνουν φωτογραφίες τελείως γυμνές στους κήπους καλοκαιρινών σπιτιών!!
Πιστευεις οτι υπάρχει διαφορά στον Οργασμό μετάξι Ουκρανίδων και Πολωνέζων? Με δείγμα 3 γυναικών απο κάθε χώρα πιστευω πως οι Πολωνέζες συλαμβάνουν τον οργασμό κάπου βαθιά μέσα στον κόλπο τους μετά απο ώρα ενώ οι Ουκρανές φτάνουν με απλή τριβή στα χείλη και είναι επιφανειακός με δονήσεις που συγκλονίζουν όλους τους γύρω μυς στη κοιλιακή χώρα!!!

Οι Πολωνέζες θέλουν άπειρες ώρες εργασίας για να φτάσουνε.Στις Ουκρανές αρκεί η θέα των euro.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι Τσέχες γενικά είναι exhibionists.Εγώ είδα τύπο να γαμάει live μουνάρα στην κεντρική πλατεία του Sokolow(ανεβοκατέβαινε στα γόνατά του με τη φούστα σηκωμένη) και κανένας να μη δίνει σημασία.
Τα έκανα και εγώ αυτά δαχτυλιάσματα σε ΜΙΛΦ σε κοινή θέα στην κεντρική πλατεία του Πίλσεν ή δαχτύλιασμα σε γκόμενα 1.87 στην Παραλία της Ρόδου μπροστά από το Ενυδρείο τίγκα στον κόσμο.Μάλιστα κάτι Αγγλίδες είχαν τόσο τσαντιστεί που δαχτυλιάζονταν άλλη που μας έβγαζαν φωτό.
Μια άλλη 1.83 ύψος της σήκωνα τη φούστα κεντρική πλατεία Κατερίνης για να βλέπουν όλοι την κωλάρα της με το διαφανές στρινγκ ενώ η γκόμενα περπατούσε και είχε σκάσει στα γέλια.Την ίδια γαμούσα μες στη θάλασσα μπροστά στη φίλη της στο Λιτόχωρο μας είδε ένα άλλο ζευγάρι Ελλήνα ξένης δίπλα και άρχισαν να γαμιούνται και αυτοί.Ωραίες εποχές.

Οσες Τσέχες έφερνα Αθήνα έτειναν να βγαίνουν στο μπαλκόνι με ανοιχτές ρόμπες χωρίς εσώρουχα φαντάζομαι οι γείτονες θα είχαν ξεσκιστεί στη μαλακία.Αλλη ήταν γυμνίστρια την πήγα Αίγινα και τα πέταξε όλα σιχαινόταν τα μαγιό και δεν είχε πρόβλημα να δείχνει το μουνί της με το piercing στην κλειτορίδα σε όλους.Τότε στην Αίγινα είχαν μαζευτεί ματάκηδες και παρακολουθούσαν έχοντας απομακρυνθεί από τις γυναίκες τους και δύο Ελληνίδες τόπλες ήρθαν στο μέρος μου με άγριες διαθέσεις.Εκεί που νόμισα οτι θα μας έβριζαν λένε στην Τσέχα στα ελληνικά:Τους βλέπετε τους ανώμαλους?Νόμιζαν οτι οι ματάκηδες είχαν έρθει για τα βυζιά των Ελληνίδων όχι για το μουνί της δικιάς μου.

Οταν την πήγα Κατερινόσκαλα και έσκασε παραλία γυμνή ήρθαν γύρω πέντε πέη και άρχισαν να αυνανίζονται.Θυμάμαι έναν τύπο που έκανε οτι ψάχνει κοχύλια στην αμμουδιά είδε τη δικιά μου απομακρύνθηκε λίγο τάχα οτι έψαχνε κοχύλια μετά γυρνάει κοντά στη δικιά μου απλώνοντας την πετσέτα να καθίσει και βλέπει πέντε σηκωμένους πούτσους δίπλα του.Ο τύπος έφυγε άρον άρον.

Βασικά η γκόμενα νόμιζε οτι οι Ελληνες ως απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων εφαρμόζουν γυμνισμό στυλ ολυμπιακοί αγώνες κι έτσι δεν καταλάβαινε πώς είναι συνέχεια τόσο καυλωμένοι και καθυστερημένοι όπως έλεγε.Ελεγε on honi(αυνανίζεται) μα είναι δυνατό εσείς οι Ελληνες που βγάλατε τους ολυμπιακούς αγώνες και δώσατε στον κόσμο το γυμνισμό να έχετε τέτοια χάλια?Τι ποιο φυσικό από ένα μουνί?

Αλλά τα πιο τρελλά σκηνικά τα βλέπεις Τσεχία.Πας π.χ. στο πάρκο και βλέπεις γκόμενες με τα εσώρουχα και τα στρινγκ να λιάζονται δίπλα στο ποτάμι τόπλες ή να κάνουν ποδήλατο σα να μη συμβαίνει τίποτα.Οι Τσέχοι είναι στα αρχίδια τους εντελώς οι Τσέχες διαμαρτύρονταν οτι οι άντρες στη χώρα τους καυλώνουν πολύ δύσκολα.Μία 1.89 εικοσιπεντάρα μου είπε τόσο είχα θυμώσει με την αδιαφορία τους που έβαλα στρινγκ και βγήκα τόπλες να κάνω ποδήλατο στην κεντρική πλατεία.Ούτε που κοίταζε κανένας.Οταν πάω Ιταλία είναι θαυμάσια παντού κορναρίσματα σταματάνε αμάξια συνέχεια με καμακώνουν.Τσεχία οι άντρες άκαυλοι εντελώς μόνο για μπύρα ενδιαφέρονται.
παλι μπερδευεις τα πορνο που βλεπεις με το οτι τα ειδεσ και ζωντανα!αυτη η bayern εστειλε φενεται τα χαπακια που πινεις απο την γερμανια ροδο δεν εξηγηται η κλωνοποιηση του ρολογα σε κμαν.εισαι τοσο εξυπνος που θα με ντριπλαρεις μπας και ερθεις οδυσσο γιατι θα πεσει ο μυθος σου χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οραια η ατακα της τσεχας στην ιταλια της κορναρουν και σταματανε τα αμαξια χαχαχαχ.ρε αρχοντα πηγες ρωμη?μπορει να σε πατησει κανα αμαξι οπως οδηγανε και δεν σταματανε.απο ποια ταινει το ειδες για την τσεχα που σταματανε τα αυτοκινητα?μαλλον εδειχνε επαναληψη το εργο με την μονικα μπελουτσι που σταματουσαν τα αυτοκινητα το 1950 και τησ σφυρουσαν η την μαλιζια εβλεπεσ ιταλικη τσοντα χαχαχαχαχαχ.αρχοντα εισαι τελειος,δεν περιγραφω αλλο.εντωμεταξυ δεν σου ειπα για τον πιθηκο τον φιλο σου τον roosh.σε κατι σαιτ τον κραζουνε πακιστανο,ιρανοπιθηκο,γκει και οτι εχει ψυχωση με τις σλαβες ασπρεσ κοπελες που τον ξεφτιλιζουν σε πολωνια ουκρανια.λενε η ψυχωση που εχει ειναι γιατι δεν καθονται σε ιρανοπιθηκους.το βρηκα σημερα οταν διαβαζα για ταλλιν και το nauchty nomad που ο τυποσ δινει σωστες πλιροφοριες αλλα μεσα ριχνει καμια σαλτσα οτι γαμησε.δεν πιστευω παντα οτι γαμησε αλλα πλιροφοριες ακριβες.αν θες φερε τον πιθηκο παρτενερ ουκρανια να καμακωσετε ετσι να παρω λιγα μαθηματα απο τους μαστερ καμακιου.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πετάγεσαι σαν τον Κύπριο!!! Αυτή η ερώτηση απευθύνεται στον Μέγα υπεράρχοντα, δοκιμασμένο και πεπειραμένο ηγέτη του Σλαβικού μουνιού!!Σε αυτόν και μόνο αυτόν!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ama ειναι δοκιμασμενος υπεραρχοντας γιατι πληρωνει  για να γαμησει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδια συγνωμη για την εκτος θεματος ερωτηση .. μου προτενε η FUJITSU δουλεια με 650ευρο στο LODZ .αξιζει τον κοπο η θα πεσει πεινα ??
ευχαριστω
και γω εχω παρει φουτζιτσου.αντε σαγιοναρα και υπνο,ονειρο θα βλεπεις τα 650 στην πολωνια χαχαχαχα.που μας καταντησανε ρε πατριδα απολαντζερηδες που ηταν οι πολωνοι σε μας τωρα εμεις οικονομικοι μεταναστες πολωνια.φιλος τωσα περνει κυπριος μαγειρας και 700 η κοπελα του.καλυτερα θα ειναι απο ελλαδα αν σε σπιτωσει καμια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε ο αρχοντας μονο τα βλεπει και σινογλιφεται τα μουνακια τι δεν καταλαβαινεις?θες και θεωρειες πως μοιαζουν σε γευση,ποσο τρεχουν,πως ερεθιζονται τι ειναι αυτα?χχαχαχαχαχ οταν ελεγε ο μιτσος τησ ανωμαλιες με τα χεσιματα και τα κατουρα δεν σας αρεσε χαχαχαχαχ.παντως οραιοσ τρελοσ ο κμαν θελω να τον γνωρισω απο κοντα.θα ειναι ο μονος που θα δωσω χρονο να παω μαζι του για κυνηγι να δω αν πραγματι ειχε δικαιο ο σεβαλιε οτι μυθος ειναι οι καμακικες του ικανοτητεσ.αρχοντα μην φοβασαι τους πορτιεριδες ουκρανια,τους εχω!καμακωσα αφοβα τισ γκομενεσ πορτα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οντως έχεις πιάσει το νόημα του βαλκανιοπουτσισμού της τρομερής φυσικής μας ανωτερότητας.Παιδιά,όπου εμφανίζονται Βαλκάνιοι το σκατό των άλλων πάει στην κάλτσα γενικά είμαστε οι κυρίαρχοι απλά πολύ ατομιστές.
Βλέπω εδώ και ωραίες Γερμανίδες.Ενας Balkan cocker με την πούτσα έξω θα μπορούσε να κάνει θαύματα αρκεί να συντρίψει την αντίσταση του περιβάλλοντος.
το νοημα του βαλκανοπουτσισμου σε θεωρια το εχει πιασει και παπαγαλισει απεξω απο την πλυση που του εκανες.ουτε σε μοναστηρι τετεια πλυση δεν κανουν οι παπαδες.αλλα οταν σε ακουσε και πηγε λβοβ και πηρε τον πουλον ηρθες στα λογια μας ειναι φασιστες,δεν γουσταρουν ξενουν,δεν πιανονται στα κλαμπ και μαγαζια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:hi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το παρακάτω είναι παλιό μου πόστ στη Τσεχία για να δώσουμε και καμιά καυλοπληροφορία!!

Έχω πάει 3 φορές Πράγα και γύρισα πολύ τα κλαμπάκια! Τα κανονικά με κανονικό κόσμο και μάλιστα και τα εκτός κέντρου με φοιτήτριες που σπάνια τα βρίσκουν τουρίστες και σε after! Δεν είδα τίποτα παραπάνω από ότι μπορεί να συμβεί σε ένα κλαμπ οπουδήποτε! Και κυρίως δεν είδα καθόλου γυμνό!
Η μοναδική φορά που είδαμε με τη παρέα μου ένα ενδιαφέρον σκηνικό ήταν περνώντας έξω από μια καφετέρια σχετικά απόγευμα  και είδαμε ένα πολύ παθιασμένο ζευγαράκι από μακριά να φασώνεται με τη κοπέλα να είναι καβάλα σχεδόν! Σε καποια φάση της σηκώνει τη μπλούζα χωρίς να φοράει τίποτα και έγλειψε τα βιζιά της για 30 δευτερόλεπτα!!Λίγοι στη καφετέρια το είδαν και εμείς απλά σαστήσαμε! Όλο αυτό στο πέρασμά μας! Για την ιστορία ή γκόμενα ήταν μουνάρα με τουμπανόβιζα!
ρολογα μου μονο μπρατισλαβα!ειδη ψυνομαι αν δεν παω οδυσσο ισως εκει και βελιγραδι.πραγα αλλοσ κοσμος,αγριοσ,οι γκομενες δεν γουσταρουν ξενουσ.μπρατισλαβα 2 φορεσ πηγα το 2012-13 πιο φιλικοι.εγραψα στο θεμα μπρατισλαβα για εκει.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απλα δεν πάνε!
Και βέβαια θα ειρωνευτώ όταν μου λές τον Έλληνα---> Πακιστανό ! Επίσης δεν έχω  και δεν είμαι σερβιτόρος κανενός! Εξειδικεύω τη γενίκευσή σου για τους Ελληνες στον εαυτό μου διότι με περιλαμβάνεις σε αυτή, για να σου πω πως έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας!  
Το ποσο καθυστερημενος σα λαος ειναι, το εχει αποδειξει στην πραξη,οποτε δεν χρειαζεται εγω να πω τιποτα παραπανω.
Εφοσον πληρωνεις το ενφια και τους φορους , εισαι υπηρετης η  ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ των γερμανων,τωρα τις εθνικιστικες μαλακιες εσυ και ο κμαν πεστε τες σε καμια σλαβογκομενα η σε κανα αλλο καθυστερημενο πακιστανοελληνα που περιμενει την αναπτυξη απο το 12.
Υποθετω οτι εφοσον συνεχιζεις να δουλευεις στην ελλαδα ακομα συγκαταλεγεσαι και συ στους ελληνοπακιστανους,καθως καποιος ο οποιος ειχε ενα ανωτερο αι κιου του μεσου ορου,οπως εγω,η θα τα εξινε τοσα χρονια και δε θα δουλευε η θα εφευγε στο εξωτερικο,οι πραξεις σου απο μονες δειχνουν την πραγματικοτητα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Υποθετω οτι εφοσον συνεχιζεις να δουλευεις στην ελλαδα ακομα συγκαταλεγεσαι και συ στους ελληνοπακιστανους,καθως καποιος ο οποιος ειχε ενα ανωτερο αι κιου του μεσου ορου,οπως εγω,η θα τα εξινε τοσα χρονια και δε θα δουλευε η θα εφευγε στο εξωτερικο,οι πραξεις σου απο μονες δειχνουν την πραγματικοτητα
:hi: :hi: :hi:

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Μένω άφωνος !!!!!!!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Το ποσο καθυστερημενος σα λαος ειναι, το εχει αποδειξει στην πραξη,οποτε δεν χρειαζεται εγω να πω τιποτα παραπανω.
Εφοσον πληρωνεις το ενφια και τους φορους , εισαι υπηρετης η  ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ των γερμανων,τωρα τις εθνικιστικες μαλακιες εσυ και ο κμαν πεστε τες σε καμια σλαβογκομενα η σε κανα αλλο καθυστερημενο πακιστανοελληνα που περιμενει την αναπτυξη απο το 12.

μεγαλε μαλλον εσυ εισαι φτωχομπινες και εφυγες στο εξωτερικο  :2funny: :2funny: :2funny:
λες και στις αλλες χωρες δν εχει ΕΝΦΙΑ κ φορους  :jerking: :jerking:
οτι ο κλοκ μπορει να εχει λεφτα και δεν εχει αναγκη δεν σου περασε απο το μυαλο?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε μαλλον εσυ εισαι φτωχομπινες και εφυγες στο εξωτερικο  :2funny: :2funny: :2funny:
λες και στις αλλες χωρες δν εχει ΕΝΦΙΑ κ φορους  :jerking: :jerking:
οτι ο κλοκ μπορει να εχει λεφτα και δεν εχει αναγκη δεν σου περασε απο το μυαλο?
Κωστακη  εχω διαβασει και αλλες φορες τις φαντασιωσεις σου και γελαω οποτε σε διαβαζω,καμια φορα νιωθω οτι αν ερθω με καποιους σε αντιπαραθεση θα ειναι σαν να μιλαει ενας ανθρωπος φυσιολογικος με μια μαιμου,οτι και να πεις στη μαιμου αυτη θα πει τα δικα της οποτε ειναι ανουσιο να υπαρξει συζητηση μαζι σου.
Μπορεις ομως να ανοιξεις ευκολα συζητηση με τον χασοδικη αλεξ  :2funny: :2funny:,αρχηγο μεγαλειοτατο της δεξιας στρατιας,ετσι κι αλλιως στο ιδιο επιπεδο νοημοσυνης ειστε.
Παντως μην εκνευριζεσαι,υπαρχουν αρκετοι σαρανταρηδες εδω στα αρχικα σταδια του αλσχαιμερ που θα συμφωνουν με αυτα που λες,δε πειραζει ακομα και τα αμεα μπορουν να λενε τη γνωμη τους  :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κωστακη  εχω διαβασει και αλλες φορες τις φαντασιωσεις σου και γελαω οποτε σε διαβαζω,καμια φορα νιωθω οτι αν ερθω με καποιους σε αντιπαραθεση θα ειναι σαν να μιλαει ενας ανθρωπος φυσιολογικος με μια μαιμου,οτι και να πεις στη μαιμου αυτη θα πει τα δικα της οποτε ειναι ανουσιο να υπαρξει συζητηση μαζι σου.
Μπορεις ομως να ανοιξεις ευκολα συζητηση με τον χασοδικη αλεξ  :2funny: :2funny:,αρχηγο μεγαλειοτατο της δεξιας στρατιας,ετσι κι αλλιως στο ιδιο επιπεδο νοημοσυνης ειστε.
Παντως μην εκνευριζεσαι,υπαρχουν αρκετοι σαρανταρηδες εδω στα αρχικα σταδια του αλσχαιμερ που θα συμφωνουν με αυτα που λες,δε πειραζει ακομα και τα αμεα μπορουν να λενε τη γνωμη τους  :2funny: :2funny:

ρε τυπε δεν αμφιβαλλω γιαυτα που λες για τους τυπους εδω κ τα αμεα  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα για να λες οτι οποιος μενει σημερα Ελλαδα ειναι μαλακας και εχει αικιου ραδικιου,δεν συμφωνω.ακομα και σημερα υπαρχουν ατομα που βγαζουν αρκετα και κανουν ζωαρα.Εσυ σε λιγο θα μας γραψεις οτι στη Δυση ολοι παιρνουν 6-7χιλιαδες ευρω οπως μας γραφει ο Κμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.το φτωχομπινες που σου εγραψα σε πειραξε?  :grin: :grin: :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε τυπε δεν αμφιβαλλω γιαυτα που λες για τους τυπους εδω κ τα αμεα  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα για να λες οτι οποιος μενει σημερα Ελλαδα ειναι μαλακας και εχει αικιου ραδικιου,δεν συμφωνω.ακομα και σημερα υπαρχουν ατομα που βγαζουν αρκετα και κανουν ζωαρα.Εσυ σε λιγο θα μας γραψεις οτι στη Δυση ολοι παιρνουν 6-7χιλιαδες ευρω οπως μας γραφει ο Κμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.το φτωχομπινες που σου εγραψα σε πειραξε?  :grin: :grin: :grin:
Δεν αμφιβαλεις γι αυτα που λεω ,αλλα τον εαυτο σου τον εβγαλες εξω ενω εισαι ο αρχηγος τους,,περαιτερω συζητηση οπως προειπα ειναι ασκοπη.
Ειμαι ευγενικος και δεν προσβαλω οσους ειναι χαμηλοτερης νοημοσυνης οπως εσυ,απλα τους αφηνω στην κοσμαρα τους μεχρι να ψοφησουν ειτε απο τη πεινα ειτε απο κανα αλσχαιμερ :2funny: ,και σενα σε κοβω να εισαι ηδη στα μεσα της αρρωστιας

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δεν αμφιβαλεις γι αυτα που λεω ,αλλα τον εαυτο σου τον εβγαλες εξω ενω εισαι ο αρχηγος τους,,περαιτερω συζητηση οπως προειπα ειναι ασκοπη.
Ειμαι ευγενικος και δεν προσβαλω οσους ειναι χαμηλοτερης νοημοσυνης οπως εσυ,απλα τους αφηνω στην κοσμαρα τους μεχρι να ψοφησουν ειτε απο τη πεινα ειτε απο κανα αλσχαιμερ :2funny:  :2funny

αρχηγος ποιανου ρε μεγαλε?του κμαν και των αλλων αμεα  :2funny: :2funny: :2funny:

μαλλον σε ποναει που δεν εισαι απο τους προνομιουχους Ελληνες  :birdman: :birdman: :birdman:

ΥΓ.βαλε μας καμια φωτο οπως ο Σεβαλιε  :2funny: να δουμε σε τι σπιταρονα μενεις εκει και τι ζωαρα κανεις 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
δλδ δεν αξιζει βαρσοβια με αυτα που βλεπω..
ποια θεωρειται την ποιο χυμα χωρα για σεξ δλδ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom