Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 911K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Θέλω ανάλυση για το υγρό πολωνικό αιδοίο!!! :rockon: :rockon: :rockon: Είναι στο DNA? Είναι απο τις τροφές? Τι κάνει τις πολωνέζες τόσο υγρές?Γιατί στάζουν τα περισσότερα κολπικά υγρά απο όλες τις υπόλοιπες γυναίκες? Έχεις εξήγηση??
λαθος κανεισ,ειναι τα χυσια απο τους προηγουμενους  γκομενους και αυτεσ δεν πλυθηκαν χαχαχαχα.ο κμαν γλυφει τα χυσια του μαρεκ,του καμιλ και νομιζει τελειωνουν οι γκομενεσ χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μέγα άρχοντα το υπέθετα κι εγώ οτι οι επαρχιώτισσες θα είναι πιο χύμα! Βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο τηρούν αυτά που λένε! Η μικρή μου έλεγε συνεχώς πως θέλει να τον φάει με το που πατήσει το πόδι της στο αεροδρόμιο! Της έλεγα η στη τουαλέτα ή στο αυτοκίνητο!!! Όταν ήρθε και έπρεπε να κάνει τα λόγια της πραγματικότητα μου έλεγε ...μετά στο ξενοδόχείο :headbang:
Οι Ρωσίδες αντίθετα δεν λένε τίποτα! Με το που μπούν στο αυτοκίνητο ξέρουν καλά τι θα κάνουν :pipa1:! Δεν περιμένουν να τους το πείς! Σαν να είναι υποτιμητικό να της πεις σκύψε αφού σίγουρα θα το κάνουν! Είναι και πιο exibisionists όπως οι Τσέχες και λιγότερο σαν τις Πολωνέζες!

Χτές στο Φαλιράκι που είμουν με ένα φίλο είχε δυο ζευγη γκόμενες πολωνέζες! Ο φίλος μου πήγε στις δυο ήρεμες στο μπάρ και το μόνο που κατάφερε ήταν να αλλάξει FB και μετά τον διώξαν :headbang:! Εγώ στη πίστα στις άλλες με κοντά σορτσάκια που χόρευαν σε στυλ Twerkin όπως στα video σου! Δεν κατάφερα κατι αξιοσημείωτο! Απλά επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει οτι η Πολωνέζα στα νησιά έρχεται για διακοπές και μόνο! Να ηρεμίσει απο το πούτσο που τρώει στη χώρα της! Να χαλαρώσει η κλειτορίδα τους απο τη συνεχή κατάσταση ερεθισμού στη Πολωνία!! :rockon: :rockon: :rockon:

Είπα και στο φίλο μου να ασχολειθούμε με άλλες! Αυτές θα τις φάμε εκεί!!!!
σωστα.και οι ρωσιδεσ για διακοπεσ μονο ερχονται.πολλεσ χωρισ τον αντρα λαλλα με τα παιδεια και την μανα τουσ.πρωι θαλασα,εκδρομεσ.δεν ξερω ρωσιδα να μπαινει μονη σε ξενο αυτοκινητο ποτε!οταν ειναι με φιλεσ και εισαι μονοσ δεχονται να κανεισ τον ταξιτζη να τησ πασ στο ξενοδοχειο η καπου εκδρομη αλλα ως εκει.η αλλη μου εσπασε τα αρχιδια,την πηγαινα σπιτι και μικουσε με τον γκομενο 3 πρωι αγια ναπα.ελεγε τον αγαπα και τετεια.οταν φτασαμε η φιλη τησ την τραβησε με το ζορι απο το αμαξι και φυγανε.τα ειδα χιλιαδεσ φορεσ τα ιδια σκηνικα για αυτο δεν παω πλεον.μερικοι ερχονται καποτε που δεν με ξερουν και λενε γανησανε ρωσιδεσ πηγαν εδω και εκει.οταν τουσ αμφισβητω και λεω την δικη μου εκδοχη καταλαμβαινουν οτι πρεπει να να λενε μονο στον καφενε του χωριου τησ αγιασ ναπασ και οχι σε μενα χαχαχαχ.παιζει να γαμησεισ μονο βιζιτα με λεφτα η 35-50 μονη,αφραγγη και με υπομονη.κροατια γνωρισα μια τετεια αλλα μετα που εφαγε ειπε φευγει το λεωφορειο να παει σε αλλη πολλη και δεν ξαναπαντησε το κινητο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Είναι πολύ εύκολο.Οι γκόμενες είναι πολύ ομιλητικές.Σπάνια κάνουν κίνηση πρώτες εκτός αν γουστάρουν πολύ και είσαι πολύ συνεσταλμένος(όπως οι Κινέζοι κτλ).
Ολες οι Πολωνέζες φλερτάρουνε είναι πολύ εύκολο διότι συνήθως δεν το κλείνουνε και λάθη στο καμάκι να κάνεις σε διορθώνουνε.Δεν είναι οτι πρέπει να κάνεις καμιά ιδιαίτερη κίνηση απλά να μιλάς.
Η Πολωνία είναι το πιο εύκολο τερραίν για καμάκι στην ΕΕ.Κλαμπ όπως το 22,Czekolada στο Πόζναν,Pomaranca,Energy2000 Κατοβίτσε,Cherry στο Βρότσλαβ είναι απλά ναοί δεν υπάρχουν την υπόλοιπη Ευρώπη τέτοιοι καμακότοποι.
Τώρα έχω μεγαλώσει αρκετά και έχω χάσει τη δεινότητά μου.Το 2008 πάντα έκανα φάσεις στα πολωνικά κλαμπ βέβαια για να λέμε την αλήθεια μέχρι τότε η Τσεχία ήταν καλύτερη.
σωστα σε διορθωνουν οταν κανεισ λαθος.σου λενε επρεπε να πεισ αυτο και οχι αυτο εχασεσ.μετα σου λενε γελασαμε μαζι σου θα παω να τον φαω απο τον μαρεκ και τον πολακ καλυνηχτα.μετα ψωνιζεισ απο σαιτ,γαμασ και εχεισ την ευχαριστηση οτι καμακωσεσ και γαμησεσ πολωνεζα.μονο ουκρανια για σενα αρχοντα.ασε και κανα αλλο βαλκανιο να γαμησει εκει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρολογα δεν καταλαβα γιατι δεν πηγεσ σε ξενοδοχειο αλλα στο σπιτι που εμενε η κοπελα με τουσ δικουσ της.εδωσεσ ελπιδεσ και συγκαταθεση για σοβαρη σχεση.στην θεση τησ κοπελασ στισ ρωγεσ του τρενου θα σε εριχνα.πουλησες ερωτα και παραμυθια?δεν μου αρεσει να πληγωνω για αυτο δεν επαιξα ποτε με κυπρια.με ουκρανιδες σαν τισ κουκλιτσες τωρα 2 18 ειπα καθαρα,θελω να σπονσαρω και τισ 2,μονο τετεια σχεση ψαχνω.ο πραγματικοσ αντρασ δεν λεει ψεματα και υποσχεσεις για να γαμησει.πας σεμια πουτανα και εχεις καθαρη συνηδειση και μηδεν ενοχεσ και προβληματα.εκτοσ αν εισαι αναισθητος που προσβαλεσ την κοπελα στην οικογενεια της.σκεψου να γινοταν το ιδιο με καπειο μελοσ της δικησ σου οικογενειας πως θα ενιωθες.παντα δεν πας σε καμια σπιτι της,μονο ξενοδοχειο η διαμερισμα παιρνεις και οπειον θελεις προσκαλεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.555
Πόντοι
2.356
λαθος κανεισ,ειναι τα χυσια απο τους προηγουμενους  γκομενους και αυτεσ δεν πλυθηκαν χαχαχαχα.ο κμαν γλυφει τα χυσια του μαρεκ,του καμιλ και νομιζει τελειωνουν οι γκομενεσ χαχαχαχαχ
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρολογα δεν καταλαβα γιατι δεν πηγεσ σε ξενοδοχειο αλλα στο σπιτι που εμενε η κοπελα με τουσ δικουσ της.εδωσεσ ελπιδεσ και συγκαταθεση για σοβαρη σχεση........() εκτοσ αν εισαι αναισθητος που προσβαλεσ την κοπελα στην οικογενεια της.
Γιατι ρε Κουμπάρο? Της έκλεψα το σπίτι ή το διέλυσα? Τι ελπίδες και συγκατάθεση? Ισα ίσα που της έκανα το μουνί υγρό για να τον βάζεις εσύ πιο  εύκολα με τα 30-50 Ευρώ που δίνεις κάθε φορα στη καλύτερη!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι ρε Κουμπάρο? Της έκλεψα το σπίτι ή το διέλυσα? Τι ελπίδες και συγκατάθεση? Ισα ίσα που της έκανα το μουνί υγρό για να τον βάζεις εσύ πιο  εύκολα με τα 30-50 Ευρώ που δίνεις κάθε φορα στη καλύτερη!
τι να σου πω χαχαχαχαχα.σε παρουσιασε σαν γαμπρο στην οικογενεια η κοπελα.σε περιπτωση που παω να γνωρισω την οικογενεια μιας κοπελασ ουκρανια σημαινει παω σοβαρα χαχαχαχα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
905
βρε Λεοντα το εχεις γαμησει το θεμα
εχεις γινει εμπειρογνβμονας παντως επιστητου
δεν γαμανε ολοι πουτανες επι χρημμασι
υπαρχουν και οι ευκολες γκομενες - τουριστριες που στην περιπτωση του ρολογα υπαρχουν αφθονες το καλοκαιρι
υπαρχουν και αντρες που δεν πανε στα μπουρδελα ουτε σε σπονσορινγκ οπως κανω κι εγω αρκετες φορες
στο χω πει και βαιμπερ και σκαιπ κα παντου
εσυ πρεπει να βρεις μια ντοπια να κανεις το κουμαντο σου
κι ασε τα καμακια στην ευρωπη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ο Λέων δεν καταλαβαίνει τη διαφορά Ουκρανίας Πολωνίας.Ουκρανία δε σε φιλοξενεί ποτέ γκόμενα σπίτι της γιατί τα διαμερίσματα που μένουν είναι τρώγλες.Μια φορά μόνο έμεινα με δύο Ουκρανές στο σπίτι τους(κυκλοφορούσαν συνέχεια με τάνγκα ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους) και οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τρομερές.(μπάνιο νιπτήρας σοβοετικού τύπου πλύσιμο ρούχων στον κουβά και άλλα).
Πολωνία είναι αρκετά καλύτερα αν και πρόλαβα τις εποχές με τη χέστρα έξω από το σπίτι που δάγκωνες το καυλί σου από το ψωλόκρυο(2005 πολωνικό χωριό κατάσταση).
Στις πόλεις όμως όπου με φιλοξένησαν γκόμενες οι συνθήκες ήταν καλές στην κομμουνιστική οικοδομή με εξαίρεση την έλλειψη ασανσέρ και τα γκράφιτι στους διαδρόμους της πολυκατοικίας.
Λβωφ έμεινα με γκόμενα στον έκτο οροφο οικοδομής χωρίς ασανσέρ απορώ πώς οι ηλικιωμένοι τα καταφέρνουν με τις σκάλες και τα σκοτάδια.
Βέβαια το αποτέλεσμα της φιλοξενίας(σπίτωμα,φαί από τη μαμά,μετακίνηση με μασούτκα) ήταν να ξοδέψω μόνο 50 ευρώ για 7 μέρες αντί για τα 1500 που χαλάω κανονικά.

Οταν σε φιλοξενεί γκόμενα πάντα ενδιαφέρεται για γάμο.(εξαίρεση όταν σε φιλοξενούν δύο γκόμενες).
Πραγματικά τρελλό πρέσινγκ του στυλ αν δε μου κάνεις πρόταση το επόμενο δίμηνο χωρίζουμε γιαττί έχω προσφορές από άλλους.

Από την εμπειρία μου Ουκρανία και Πολωνία καλύτερα να μη μένεις σε σπίτι γκόμενας(άθλια εμπειρία διαβίωσης,περιορισμοί,δεν μπορείς να φέρεις άλλη γκόμενα στο δωματιο).Αλλά το χειρότερο το βίωσα με τις δυο Ουκρανέζες όταν βγήκαν στο κλαμπ ενώ κοιμόμουνα και γύρισαν με δυο νταγλαράδες Ουκρανούς.Εκεί έκλασα σοβαρά για το τι μπορούσε να συμβεί και κρύφτηκα στο δωμάτιο.
Μετά από 3 ώρες γύρισε η δικιά μου τλείως λίωμα από το ποτό και της έβαλα κωλοδάχτυλο.Την επόμενη μέρα μόλις ξύπνησα ήρθε στην κουζίνα η φίλη τηε με στρινγκ από το διπλανό δωμάτιο και είπε οτι έχει hangover από το μεθύσι της προηγούμενης νύχτας.
Κατέληξα να τις γαμάω και τιε δυο εναλάξ όταν γαμούσα τη μία η άλλη μαγείρευε κτλ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εδω βλεπουμε που καταληγουν οι βαλκανοπουτσοι μετα απο χρονια παραληρηματος
Ακριβώς αυτό ετοίμαζε ο άσπονδος φίλος σου ο Δημητράκης για τον Κύπριο! Μέχρι και με δικηγόρο μίλησε για τις λεπτομέρειες να τον κλείσει στο Δαφνί.. Όσοι μιλάτε μαζί του βάλτε το μυαλό του σε μια τάξη διότι υπάρχει κλινικό θέμα!  
Πρέπει να έχει και κάποιον υποβολέα που κάνει πλάκα μαζί του, που του λέει όλα αυτά για τα λεφτά και τον κάνει χειρότερο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο Λέων δεν καταλαβαίνει τη διαφορά Ουκρανίας Πολωνίας.Ουκρανία δε σε φιλοξενεί ποτέ γκόμενα σπίτι της γιατί τα διαμερίσματα που μένουν είναι τρώγλες.Μια φορά μόνο έμεινα με δύο Ουκρανές στο σπίτι τους(κυκλοφορούσαν συνέχεια με τάνγκα ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους) και οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τρομερές.(μπάνιο νιπτήρας σοβοετικού τύπου πλύσιμο ρούχων στον κουβά και άλλα).
Πολωνία είναι αρκετά καλύτερα αν και πρόλαβα τις εποχές με τη χέστρα έξω από το σπίτι που δάγκωνες το καυλί σου από το ψωλόκρυο(2005 πολωνικό χωριό κατάσταση).
Στις πόλεις όμως όπου με φιλοξένησαν γκόμενες οι συνθήκες ήταν καλές στην κομμουνιστική οικοδομή με εξαίρεση την έλλειψη ασανσέρ και τα γκράφιτι στους διαδρόμους της πολυκατοικίας.
Λβωφ έμεινα με γκόμενα στον έκτο οροφο οικοδομής χωρίς ασανσέρ απορώ πώς οι ηλικιωμένοι τα καταφέρνουν με τις σκάλες και τα σκοτάδια.
Βέβαια το αποτέλεσμα της φιλοξενίας(σπίτωμα,φαί από τη μαμά,μετακίνηση με μασούτκα) ήταν να ξοδέψω μόνο 50 ευρώ για 7 μέρες αντί για τα 1500 που χαλάω κανονικά.

Οταν σε φιλοξενεί γκόμενα πάντα ενδιαφέρεται για γάμο.(εξαίρεση όταν σε φιλοξενούν δύο γκόμενες).
Πραγματικά τρελλό πρέσινγκ του στυλ αν δε μου κάνεις πρόταση το επόμενο δίμηνο χωρίζουμε γιαττί έχω προσφορές από άλλους.

Από την εμπειρία μου Ουκρανία και Πολωνία καλύτερα να μη μένεις σε σπίτι γκόμενας(άθλια εμπειρία διαβίωσης,περιορισμοί,δεν μπορείς να φέρεις άλλη γκόμενα στο δωματιο).Αλλά το χειρότερο το βίωσα με τις δυο Ουκρανέζες όταν βγήκαν στο κλαμπ ενώ κοιμόμουνα και γύρισαν με δυο νταγλαράδες Ουκρανούς.Εκεί έκλασα σοβαρά για το τι μπορούσε να συμβεί και κρύφτηκα στο δωμάτιο.
Μετά από 3 ώρες γύρισε η δικιά μου τλείως λίωμα από το ποτό και της έβαλα κωλοδάχτυλο.Την επόμενη μέρα μόλις ξύπνησα ήρθε στην κουζίνα η φίλη τηε με στρινγκ από το διπλανό δωμάτιο και είπε οτι έχει hangover από το μεθύσι της προηγούμενης νύχτας.
Κατέληξα να τις γαμάω και τιε δυο εναλάξ όταν γαμούσα τη μία η άλλη μαγείρευε κτλ.
Όποιος τα αμφισβητήσει αυτά, απλά δεν έχει πάει και δεν ξέρει τίποτα!
Η Πολωνέζα η πρώτη έμενε σε μια άνετη δυόροφη μονοκατοικία στο κέντρο  με γκαράζ και ωραίο κήπο με ξαπλώστρες! και γκαζόν! Όμως υπήρχε πολύ μεγάλη έλλειψη μετρητών απο τότε που πέθανε ο πατέρας της! Γινόταν μεγάλος καβγάς στο σπίτι για τη σόμπα! Η μάνα απαιτούσε να τη κλείσουν και η δικιά μου την άναβε για εμένα  (να με έχει συνεχώς έγκαβλο :rockon: :rockon: :rockon:) Μου έλεγε επίσης πως μαζί μου είναι και χαλαρή! Όταν δεν είμαι 1-2 ώρες την μέρα την άναβαν...
Όσο για τις Ουκρανές... τα σπίτια είναι δράμα! Μου έδειχνε η μια το σπιτι της που έμενε με γονείς και αδερφή και ήταν σχεδόν στοιβαγμένοι...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τέλοσπάντον αυτά είναι παλιές αναμνήσεις για το χειμώνα! Η ιστορία τώρα γράφεται!! :rockon: :rockon: :rockon: Θα σας κρατάω ενήμερους!!!!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
905
Τέλοσπάντον αυτά είναι παλιές αναμνήσεις για το χειμώνα! Η ιστορία τώρα γράφεται!! :rockon: :rockon: :rockon: Θα σας κρατάω ενήμερους!!!!
εδω βλεπυμε μερικες χαρακτηριστικες ελληνιδες
εδω ποσο ευκολο ειναι στν ελλαδα μια πιπα στην παραλια
αλλη μια τυπικη ελληνιδα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τι να σου πω χαχαχαχαχα.σε παρουσιασε σαν γαμπρο στην οικογενεια η κοπελα.σε περιπτωση που παω να γνωρισω την οικογενεια μιας κοπελασ ουκρανια σημαινει παω σοβαρα χαχαχαχα

Εσύ ρε βλάκα Λέων έχεις μείνει ποτέ σε σπίτι Ουκρανέζας?Εχεις πατήσει το πόδι σου στην Πολωνία?Τι μαλακίες γράφεις εδώ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εδω βλεπυμε μερικες χαρακτηριστικες ελληνιδες
εδω ποσο ευκολο ειναι στν ελλαδα μια πιπα στην παραλια
αλλη μια τυπικη ελληνιδα

Στα βιντεο κλιπ είναι ανώνυμες Πολωνέζες του ντίσκο πόλο που τις μαζεύουν εδώ και εκεί.Σιγά τις επώνυμες.Δε δείχνω καμιά Doda.Απλά τέτοια βίντεο κλιπ δεν παίζει να βρεις στη Δύση.
Οι γκόμενες στα βίντεο είναι ο συνηθισμένος μέσος όρος για πολωνικά κλαμπ.Να μην πω οτι Pascha Poznan π.χ. βρίσκεις και καλύτερες σούπερ μόντελς δηλαδή ή Pomarancza Κατοβίτσε βρίσκεις τρελλά ξέκωλα.
Εδώ τι βρήκε ο Pitbull Pomarancza όταν βαρέθηκε να γαμάει τις ψόφιες στο Μαιάμι.Αμα γυρίσει ο Pitbull βίντεο Ελλάδα με Ελλεηνίδες να κουνάνε τον κώλο τους οθωμανικά,καλά κρασιά.

Οι συνήθεις Λατίνες του Pitbull.Σαφώς κατώτερες από τις Πολωνέζες σε όλα ακόμα και σε βυζιά κώλο όπου οι Λατίνες είναι φημισμένες.
Δε συζητάμε για τις ποδάρες των Πολωνέζων.Απλά άλλος πλανήτης αρκεί να μην πολυπροσέχεις τις μάπες τους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βρε Λεοντα το εχεις γαμησει το θεμα
εχεις γινει εμπειρογνβμονας παντως επιστητου
δεν γαμανε ολοι πουτανες επι χρημμασι
υπαρχουν και οι ευκολες γκομενες - τουριστριες που στην περιπτωση του ρολογα υπαρχουν αφθονες το καλοκαιρι
υπαρχουν και αντρες που δεν πανε στα μπουρδελα ουτε σε σπονσορινγκ οπως κανω κι εγω αρκετες φορες
στο χω πει και βαιμπερ και σκαιπ κα παντου
εσυ πρεπει να βρεις μια ντοπια να κανεις το κουμαντο σου
κι ασε τα καμακια στην ευρωπη
αρχισα ειδη να ψαχνω ντοπια.ευχαριστουμε τον ολυμπιακο για τον γιανιωτα!καλα δεν τους κανει ο παιχταρας με το απιστευτο παθος και τους εκανε ο ντουλμαζ και οι αλλοι μαυροι που τρεχουν μονο?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ ρε βλάκα Λέων έχεις μείνει ποτέ σε σπίτι Ουκρανέζας?Εχεις πατήσει το πόδι σου στην Πολωνία?Τι μαλακίες γράφεις εδώ?
να μεινω ποτε.επισκεπτης συχνα και δεν πηγα ποτε καπου που δεν θα μπορουσα να ζησω.αν πηγες σε κανα χωριο με την τουαλετα στην αυλη τι να πω αρχοντα.βαρσοβια μονοημερα τρανζιτ εκανα μετα συνεχιζα κιεβο η οδυσσο.δεν ειχε τοτε αρκετεσ πτησεις.τελαυταια φορα το 2012βαρσοβια στο ευρο.2011 εκανα 2 μονοημερα απο και επιστροφη απο βιλνιουσ,ριγα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
να μεινω ποτε.επισκεπτης συχνα και δεν πηγα ποτε καπου που δεν θα μπορουσα να ζησω.αν πηγες σε κανα χωριο με την τουαλετα στην αυλη τι να πω αρχοντα.βαρσοβια μονοημερα τρανζιτ εκανα μετα συνεχιζα κιεβο η οδυσσο.δεν ειχε τοτε αρκετεσ πτησεις.τελαυταια φορα το 2012βαρσοβια στο ευρο.2011 εκανα 2 μονοημερα απο και επιστροφη απο βιλνιουσ,ριγα

Αφού Πολωνία δεν έχεις μείνει παρά μερικές ώρες στο αεροδρόμιο και πριν από 4 χρόνια πώς εκφέρεις γνώμη για τη χώρα?Αφού δεν έχεις μείνει ποτέ σε σπίτι γκόμενας Ουκρανίας πώς ξέρεις πώς είναι?Δεν έχει σημασία τι φαντάζεσαι οτι είναι αλλά πώς είναι πραγματικά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
@kman δύο κύκλους με Πολωνέζες έχω.

Οι πρώτες που είναι περισσότερο ξεκωλιάρες,με λιγότερη φυσική ομορφιά είναι από το κάτω κυκλάκι.
Και οι δεύτερες που ειναι γενικά πιο όμορφες από το πάνω.

bpFqr99.jpg

Επίσης αυτή η Ουκρανέζα που μας την έχουν στείλει 3 βδομάδες για πρακτική στη δουλειά,με κάλεσε σπίτι της.Δεν παίζει να πάω,αλλά η συγκεκριμένη είναι χωρισμένη με ένα μικρό κοριτσάκι και χωρίς να έχει κάποιον να αφήσει το παιδί.
Δηλαδή τι φάση;Θα πήγαινα σπίτι,στο ένα δωμάτιο θα έπαιζε το κοριτσάκι με τις κούκλες και στο άλλο θα έσπρωχνα τη μάνα του;
Και αυτή τι θέλει τώρα;Παντρεύτηκε,έκανε παιδί,πάλι γάμους ονειρεύεται;
Πολύ αδύναμες μου φαίνονται οι Σλάβες και πολύ γαντζωμένες στον άντρα.
Δεν μπορεί να δει τις Γερμανίδες που είναι ψυχρές δολοφόνοι και κάνουν τη ζωή τους χωρίς να εξαρτώνται από κανέναν;
Tέσπα..

Stories

Νέο!
Top Bottom