Μέγα άρχοντα το υπέθετα κι εγώ οτι οι επαρχιώτισσες θα είναι πιο χύμα! Βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο τηρούν αυτά που λένε! Η μικρή μου έλεγε συνεχώς πως θέλει να τον φάει με το που πατήσει το πόδι της στο αεροδρόμιο! Της έλεγα η στη τουαλέτα ή στο αυτοκίνητο!!! Όταν ήρθε και έπρεπε να κάνει τα λόγια της πραγματικότητα μου έλεγε ...μετά στο ξενοδόχείο

Οι Ρωσίδες αντίθετα δεν λένε τίποτα! Με το που μπούν στο αυτοκίνητο ξέρουν καλά τι θα κάνουν

! Δεν περιμένουν να τους το πείς! Σαν να είναι υποτιμητικό να της πεις σκύψε αφού σίγουρα θα το κάνουν! Είναι και πιο exibisionists όπως οι Τσέχες και λιγότερο σαν τις Πολωνέζες!
Χτές στο Φαλιράκι που είμουν με ένα φίλο είχε δυο ζευγη γκόμενες πολωνέζες! Ο φίλος μου πήγε στις δυο ήρεμες στο μπάρ και το μόνο που κατάφερε ήταν να αλλάξει FB και μετά τον διώξαν

! Εγώ στη πίστα στις άλλες με κοντά σορτσάκια που χόρευαν σε στυλ Twerkin όπως στα video σου! Δεν κατάφερα κατι αξιοσημείωτο! Απλά επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει οτι η Πολωνέζα στα νησιά έρχεται για διακοπές και μόνο! Να ηρεμίσει απο το πούτσο που τρώει στη χώρα της! Να χαλαρώσει η κλειτορίδα τους απο τη συνεχή κατάσταση ερεθισμού στη Πολωνία!!
Είπα και στο φίλο μου να ασχολειθούμε με άλλες! Αυτές θα τις φάμε εκεί!!!!