Γλώσσα και ρευστό φίλε.Αυτά πάνε πακέτο.Εντάξει για κανά μήνα τις γαμάς τζάμπα αλλά μετα αρχίζουν πάρε μου παντελονάκι,θα μου δώσεις για το νοίκι,μωρό μου έγω γενέθλια αυτό το μήνα έλεγα να πάρω καινούργιο λάπτοπ τι λες κτλ.
Γενικά χρειάζεσαι καμιά διακοσάρα τρακοσάρα το μήνα για τα γούστα τους όχι σπουδαία πράγματα αλλά για Πολωνία είναι σημαντικά.
Γενικά από εμφάνιση όσο πιο μαυριδερός και τριχωτός τόσο καλύτερα.Αρκετές γουστάρουν τους μυώδεις.Αλλά και Αραβας να μη μοιάζεις να έχεις ευρωπαικό λουκ στα αρχίδια τους εφόσον οσμίζονται ρευστό.
Πάντως πλεονέκτημα να πας γυμναστήριο όσους μυώδεις τους γνώρισα τις γάμησαν αμέσως.(your friend is very nice says my friend είναι η πρώτη κουβέντα τους όταν γνωρίζεις το μπρατσέτο στις φίλες της).
Γενικά οι Πολωνέζες που βλέπεις να χορεύουν στα κλάμπ είναι κάπως έτσι.Αλλος πλανήτης.Γερμανίδες να έχουν τέτοιους κώλους και να τους κουνάνε έτσι απλά μηδενική πιθανότητα να βρεις.Πολωνέζες κάθε μέρα.
Στο άνω βίντεο φαίνεται και ο συνήθης ανταγωνισμός σε επίπεδο Πολωνού άντρα.
Οταν βρέθηκα Πολωνία το 2008 έπαθα πλάκα.Δεν μπορούσα να πιστέψω πώς τέτοιες μουνάρες γουστάρανε.Το ίδιο βίωσα Τσεχία το 2005.Είναι παράλληλο σύμπαν καμία σχέση ξεφεύγεις τελείως από τα δυτικά σκατά.
Κλασσικός πολωνικός κώλος στο 0:05.Στη Δύση απλά δεν υπάρχουν τέτοιοι κώλοι.Στην Πολωνία άπειροι.
Πώς οι Πολωνέζες φαντάζονται τη Δύση(άπειρα ξεκωλιάσματα,πιώμα,πλούτος κι έτσι).Zycie jak w Madrycie.
Πολωνικοί κώλοι κι έτσι.Αυτοννόητα στην Πολωνία.Αμα σου τρέχουν τα σάλια με κωλάρες,βυζάρες,τσιμπουκόχειλα οι γκόμενες το θεωρούν αυτονόητο και γουστάρουνε που είσαι μέγας καυλιάρης.Καμία σχέση με Δύση.Απλά θέλουν καυλιάρηδες άντρες έτοιμους για ανηλεές βαλκανικό γαμήσι,face fucking μαστίγωμα κτλ.Δε θέλουν πουσταίους κτλ.
Ξανά ο συνήθης Πολωνός στο προσκήνιο.Απλά αν είσαι Βαλκάνιος πουτσαράς σου έρχεται να σκάσεις με το τι έχασες και τι γαμάνε οι τύποι.Παράλληλο σύμπαν.Polish magic.
Μερικές Πολωνέςμου εξέφρασαν την έκπληξή τους οτι δεν παίζουν παρτούζες σε house parties όπως στις πολωνικές φοιτητουπόλεις.Σε στυλ καταλαβαίνουμε τους Ελληνες ούτε παρτούζες έχετε όταν είσαστε φοιτητές ούτε τίποτα.Μωρό μου θεωρώ πολύ σημαντικό οτι δεν είσαι γκαίυ παρόλο που είσαι Ελληνας κτλ.
Πολωνική κατάσταση σε σχολείο.Δασκάλες με ζαρτιέρες κι έτσι.Εχω πει σε Πολωνέζες απορώ πώς οι Πολωνοί μαθητές συγκεντρώνονται στο μάθημα με αυτά που βλέπουνε και παρεξηγήθηκαν.