Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Εμφανισιακά αυτό που γουστάρουν οι Πολωνέζες είναι ο Βαλκάνιος βοσκός στο μαυριδερό με κάπως έντονα πιο αραβικά χαρακτηριστικά στυλ Καλίδη π.χ.Με τέτοια φάτσα γαμείς και δέρνεις Πολωνία.

Ποιος Καλίδης ρε δάσκαλε ;; Ο Καλίδης είναι σαν γαμώ το σπίτι του στα χειρότερά του ...  :2funny:

Τίποτα, εφόσον είναι έτσι όπως τα λες, θα τις σουβλίσω όλες δεν υπάρχει περίπτωση ...

Εμφανισιακά παίζω σε καλά επίπεδα, αλλά θα πρέπει να μάθω την γλώσσα γιατί εδώ είναι σοβαρά τα πράγματα ...

:grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Συστήνω Wielkopolska μεγάλη πόλη(Πόζναν) όπου μαζεύονται όλες οι μουνάρες της Πολωνίας,ντόπιες και εκατοντάδες χιλιάδες φοιτήτριες όπως και οι γκόμενες των γύρω χωριών ή εναλλακτικά κάτω Σλάσκιε(Βρότσλαβ επίσης τεράστια φοιτητούπολη) με πιο μπάζες αλλά πολύ πιο εύκολες ανοιχτές γκόμενες.Στις πόλεις αυτές ο γκομενικός πληθυσμός συνεχώς ανανεώνεται έρχεται κάθε χρόνο νέο κρέας διψασμένο για τα φώτα της μεγάλης πόλης και το νέο πούτσο.Τα κλαμπ είναι όλα στο κέντρο δίπλα δίπλα και κάθε νύχτα ανοιχτά και γεμάτα με φοιτητικά πάρτυ οι πιθανότητες να μείνει κάποιος αγάμητος είναι μηδενικές.
Ενας ξένος κάτω των 35 με άνω των 2000 ευρώ το μήνα και μόνιμη κατοικία Πολωνία δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα αποφύγει να γαμάει μια καινούργια γκόμενα κάθε 2 βδομάδες και λίγο είναι.

Εμφανισιακά αυτό που γουστάρουν οι Πολωνέζες είναι ο Βαλκάνιος βοσκός στο μαυριδερό με κάπως έντονα πιο αραβικά χαρακτηριστικά στυλ Καλίδη π.χ.Με τέτοια φάτσα γαμείς και δέρνεις Πολωνία.

Απίστευτη Πολωνική πανδαισία και παραζάλη!  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποιος Καλίδης ρε δάσκαλε ;; Ο Καλίδης είναι σαν γαμώ το σπίτι του στα χειρότερά του ...  :2funny:

Τίποτα, εφόσον είναι έτσι όπως τα λες, θα τις σουβλίσω όλες δεν υπάρχει περίπτωση ...

Εμφανισιακά παίζω σε καλά επίπεδα, αλλά θα πρέπει να μάθω την γλώσσα γιατί εδώ είναι σοβαρά τα πράγματα ...

Γλώσσα και ρευστό φίλε.Αυτά πάνε πακέτο.Εντάξει για κανά μήνα τις γαμάς τζάμπα αλλά μετα αρχίζουν πάρε μου παντελονάκι,θα μου δώσεις για το νοίκι,μωρό μου έγω γενέθλια αυτό το μήνα έλεγα να πάρω καινούργιο λάπτοπ τι λες κτλ.
Γενικά χρειάζεσαι καμιά διακοσάρα τρακοσάρα το μήνα για τα γούστα τους όχι σπουδαία πράγματα αλλά για Πολωνία είναι σημαντικά.
Γενικά από εμφάνιση όσο πιο μαυριδερός και τριχωτός τόσο καλύτερα.Αρκετές γουστάρουν τους μυώδεις.Αλλά και Αραβας να μη μοιάζεις να έχεις ευρωπαικό λουκ στα αρχίδια τους εφόσον οσμίζονται ρευστό.
Πάντως πλεονέκτημα να πας γυμναστήριο όσους μυώδεις τους γνώρισα τις γάμησαν αμέσως.(your friend is very nice says my friend είναι η πρώτη κουβέντα τους όταν γνωρίζεις το μπρατσέτο στις φίλες της).

Γενικά οι Πολωνέζες που βλέπεις να χορεύουν στα κλάμπ είναι κάπως έτσι.Αλλος πλανήτης.Γερμανίδες να έχουν τέτοιους κώλους και να τους κουνάνε έτσι απλά μηδενική πιθανότητα να βρεις.Πολωνέζες κάθε μέρα.

Στο άνω βίντεο φαίνεται και ο συνήθης ανταγωνισμός σε επίπεδο Πολωνού άντρα.

Οταν βρέθηκα Πολωνία το 2008 έπαθα πλάκα.Δεν μπορούσα να πιστέψω πώς τέτοιες μουνάρες γουστάρανε.Το ίδιο βίωσα Τσεχία το 2005.Είναι παράλληλο σύμπαν καμία σχέση ξεφεύγεις τελείως από τα δυτικά σκατά.

Κλασσικός πολωνικός κώλος στο 0:05.Στη Δύση απλά δεν υπάρχουν τέτοιοι κώλοι.Στην Πολωνία άπειροι.

Πώς οι Πολωνέζες φαντάζονται τη Δύση(άπειρα ξεκωλιάσματα,πιώμα,πλούτος κι έτσι).Zycie jak w Madrycie.

Πολωνικοί κώλοι κι έτσι.Αυτοννόητα στην Πολωνία.Αμα σου τρέχουν τα σάλια με κωλάρες,βυζάρες,τσιμπουκόχειλα οι γκόμενες το θεωρούν αυτονόητο και γουστάρουνε που είσαι μέγας καυλιάρης.Καμία σχέση με Δύση.Απλά θέλουν καυλιάρηδες άντρες έτοιμους για ανηλεές βαλκανικό γαμήσι,face fucking μαστίγωμα κτλ.Δε θέλουν πουσταίους κτλ.

Ξανά ο συνήθης Πολωνός στο προσκήνιο.Απλά αν είσαι Βαλκάνιος πουτσαράς σου έρχεται να σκάσεις με το τι έχασες και τι γαμάνε οι τύποι.Παράλληλο σύμπαν.Polish magic.
Μερικές Πολωνέςμου εξέφρασαν την έκπληξή τους οτι δεν παίζουν παρτούζες σε house parties όπως στις πολωνικές φοιτητουπόλεις.Σε στυλ καταλαβαίνουμε τους Ελληνες ούτε παρτούζες έχετε όταν είσαστε φοιτητές ούτε τίποτα.Μωρό μου θεωρώ πολύ σημαντικό οτι δεν είσαι γκαίυ παρόλο που είσαι Ελληνας κτλ.

Πολωνική κατάσταση σε σχολείο.Δασκάλες με ζαρτιέρες κι έτσι.Εχω πει σε Πολωνέζες απορώ πώς οι Πολωνοί μαθητές συγκεντρώνονται στο μάθημα με αυτά που βλέπουνε και παρεξηγήθηκαν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πολωνική κατάσταση σε σχολείο.Δασκάλες με ζαρτιέρες κι έτσι.Εχω πει σε Πολωνέζες απορώ πώς οι Πολωνοί μαθητές συγκεντρώνονται στο μάθημα με αυτά που βλέπουνε και παρεξηγήθηκαν.

Aρχηγέ,επειδή μόλις γύρισα από τα γλέντια των Γερμανών στο κέντρο και έχω πιει και λιγάκι,εσύ τώρα το παραπάνω videoclip το ανέβασες για πραγματική "Πολωνική κατάσταση σε σχολείο";
Δηλαδή ότι σκάνε οι Πολωνέζες δασκάλες με ζαρτιέρες και μπούστο μέχρι τον αφαλό;

Πες μου ότι λόγω αλκοολ κατάλαβα λάθος...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Aρχηγέ,επειδή μόλις γύρισα από τα γλέντια των Γερμανών στο κέντρο και έχω πιει και λιγάκι,εσύ τώρα το παραπάνω videoclip το ανέβασες για πραγματική "Πολωνική κατάσταση σε σχολείο";
Δηλαδή ότι σκάνε οι Πολωνέζες δασκάλες με ζαρτιέρες και μπούστο μέχρι τον αφαλό;

Πες μου ότι λόγω αλκοολ κατάλαβα λάθος...
Δεν αποκλείεται! Και κανένας εδώ δεν μπορεί να το απορρίψει ή να το επιβεβαιώσει! Αλλά υπάρχουν ενδείξεις οτι μπορεί να γίνεται! Αν εξαιρέσουμε τις πλήρως δυτικοποιημένες Βαρσοβία-Κρακωβία στην υπόλοιπη χώρα παίζει πολύ ζαντιέρα! Και πολύ πεταμένο στριγκάκι σε κοινή θεα!!!
Η εκκλησία και ο σκληρος καθολικισμός δεν δείχνει να σταματάει τις Πολωνέζες να ντυθούν ξέκολα! Πιο πολύ τις σταματάει το περιβάλον των πολυεθνικών κτηρίων που μας περιέγραφε ο Dr Love και ο Fidele...
Αλλά ακόμα και σε αυτές τις πόλεις οι τριαντάρες απο τα περίχωρα ενώ φαινομενικά φοράν καλτσόν για τα μάτια των αμύητων , πιο πιθανό είναι να είναι ζαντιεροειδή χωρίς καν κιλοτάκι απο μέσα! Μου τα έστελνε η παντρεμένη πέρσι και δεν τα πίστευα! Μου έλεγε...Να πως πάω δουλειά....
Την έχω ικανή να έσταζε κολπικά υγρά  στη καρέκλα της!!!Βέβαια για τους κοινούς ανθρώπους θα ήταν άλλη μια καριερίστρια ασεξουαλ και δυτικοποιημένη...

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Με ποιο τρόπο παίζετε μπάλα με τα μουνιά και πως τα φλερτάρετε ;;

Μιλάμε πάντα για Πολωνέζες ;;

Παίζει "επίθεση" και από αυτές ;;

Κάνουν πρώτα κίνηση από μόνες τους ;;

Καλημέρες !!

:hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν εδωσε λπτομερειες για το σκηνικο μονο οτι εκατσε η φαση.2 γκομενες που ψαχνουν να γαμηθουν θα φιλιονται μεταξυ τους?τα κανουν αυτα για να μην της ενοχλα κανεις και να διασκεδασουν,χιλιαδεσ τετεια ειδα ουκρανια και κυπρο.μας ειπε ο ρολογας οτι πηρε μαθηματα απο ντερτι και σλαβιανι.δηλαδη η πουλησε ερωτα στην γκομενα που φιλιοταν με την φιλη η με την αλλη μεθοδο προτεινε λεφτα))
Γαμώτο πλην απο το να γράφεις έχεις θέμα και στο να διαβάζεις! Απο derty και slav έμαθα το παρακάτω και μόνο που πρέπει να το εμπεδώσεις κι εσύ! Γράψε το σε ένα χαρτι και κάνε το κάδρο!!!!--->

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ"

Νομίζω πως το θέμα Σλοβακία σε καίει κάπως! Παλιά στα κείμενά σου χωρίς να μπορώ να καταλάβω απόλυτα έλεγες κάτι για Μπρατισλάβα οτι είναι ευκολα? Δεν θυμάμαι! Αν γράψεις πάντος γράψε λίγα και αραιά!!!!!!!
Πληροφοριακά για το σκηνικό πριν κάτι μέρες οι γκόμενες ήταν All inclusive τουρίστριες στο ξενοδοχείο του φίλου μου ! Βεβαια στη γνωριμία δεν έπαιξε κανένα ρόλο! Την επόμενη πήγα και τις βρήκα με τον φίλο μου και επέμενα πολύ να φέρει και τη φίλη της! Μέχρι που την εκβίασα οτι θα φύγω!
Δυστηχώς δεν έκατσε παρτούζα(((

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με ποιο τρόπο παίζετε μπάλα με τα μουνιά και πως τα φλερτάρετε ;;

Μιλάμε πάντα για Πολωνέζες ;;

Παίζει "επίθεση" και από αυτές ;;

Κάνουν πρώτα κίνηση από μόνες τους ;;

Καλημέρες !!

:hi:
Φίλε σε βρίσκω τεμπέλάκο! Κάτσε διάβασε απο το 2014 και μετά! Όλα είναι γραμμένα με λεπτομέρεια!
Μέχρι και τα χιλιοστά στα κλάμπ που χωρίζουν την επιτυχία απο τη τραγωδία! Θα δεις πως παίζει ο καθένας! Άλλος στη Μπάρα άλλος στη πίστα άλλος στο δρόμο και άλλος μέσα σε κοινωνικούς κύκλους και δραστηριότητες!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γλώσσα και ρευστό φίλε.Αυτά πάνε πακέτο.Εντάξει για κανά μήνα τις γαμάς τζάμπα αλλά μετα αρχίζουν πάρε μου παντελονάκι,θα μου δώσεις για το νοίκι,μωρό μου έγω γενέθλια αυτό το μήνα έλεγα να πάρω καινούργιο λάπτοπ τι λες κτλ.
Γενικά χρειάζεσαι καμιά διακοσάρα τρακοσάρα το μήνα για τα γούστα τους όχι σπουδαία πράγματα αλλά για Πολωνία είναι σημαντικά.
Γενικά από εμφάνιση όσο πιο μαυριδερός και τριχωτός τόσο καλύτερα.Αρκετές γουστάρουν τους μυώδεις.Αλλά και Αραβας να μη μοιάζεις να έχεις ευρωπαικό λουκ στα αρχίδια τους εφόσον οσμίζονται ρευστό.
Πάντως πλεονέκτημα να πας γυμναστήριο όσους μυώδεις τους γνώρισα τις γάμησαν αμέσως.(your friend is very nice says my friend είναι η πρώτη κουβέντα τους όταν γνωρίζεις το μπρατσέτο στις φίλες της).

Γενικά οι Πολωνέζες που βλέπεις να χορεύουν στα κλάμπ είναι κάπως έτσι.Αλλος πλανήτης.Γερμανίδες να έχουν τέτοιους κώλους και να τους κουνάνε έτσι απλά μηδενική πιθανότητα να βρεις.Πολωνέζες κάθε μέρα.

Στο άνω βίντεο φαίνεται και ο συνήθης ανταγωνισμός σε επίπεδο Πολωνού άντρα.

Οταν βρέθηκα Πολωνία το 2008 έπαθα πλάκα.Δεν μπορούσα να πιστέψω πώς τέτοιες μουνάρες γουστάρανε.Το ίδιο βίωσα Τσεχία το 2005.Είναι παράλληλο σύμπαν καμία σχέση ξεφεύγεις τελείως από τα δυτικά σκατά.

Κλασσικός πολωνικός κώλος στο 0:05.Στη Δύση απλά δεν υπάρχουν τέτοιοι κώλοι.Στην Πολωνία άπειροι.

Πώς οι Πολωνέζες φαντάζονται τη Δύση(άπειρα ξεκωλιάσματα,πιώμα,πλούτος κι έτσι).Zycie jak w Madrycie.

Πολωνικοί κώλοι κι έτσι.Αυτοννόητα στην Πολωνία.Αμα σου τρέχουν τα σάλια με κωλάρες,βυζάρες,τσιμπουκόχειλα οι γκόμενες το θεωρούν αυτονόητο και γουστάρουνε που είσαι μέγας καυλιάρης.Καμία σχέση με Δύση.Απλά θέλουν καυλιάρηδες άντρες έτοιμους για ανηλεές βαλκανικό γαμήσι,face fucking μαστίγωμα κτλ.Δε θέλουν πουσταίους κτλ.

Ξανά ο συνήθης Πολωνός στο προσκήνιο.Απλά αν είσαι Βαλκάνιος πουτσαράς σου έρχεται να σκάσεις με το τι έχασες και τι γαμάνε οι τύποι.Παράλληλο σύμπαν.Polish magic.
Μερικές Πολωνέςμου εξέφρασαν την έκπληξή τους οτι δεν παίζουν παρτούζες σε house parties όπως στις πολωνικές φοιτητουπόλεις.Σε στυλ καταλαβαίνουμε τους Ελληνες ούτε παρτούζες έχετε όταν είσαστε φοιτητές ούτε τίποτα.Μωρό μου θεωρώ πολύ σημαντικό οτι δεν είσαι γκαίυ παρόλο που είσαι Ελληνας κτλ.

Παλι καλα που εχουμε εδω τον κμαν με τις παραισθησεις του  να εχουμε κατι να γελαμε,αντε να αφησει και ο καινουργιος μαθητης το uk,να παει να ξεσκιστει στο γαμησι στην πολωνια,να χορευει εκει σαν τον ουρακοταγκο με τις χαζοβιολες  :S μπας και γαμησει.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Βαρέθηκα να ... γαμάω στο UK μάγκες και ετοιμάζομαι να ανοίξω τα φτερά μου (και κυρίως το καυλί μου) και για άλλες ... πολιτείες !!!

Πολωνία ετοιμάσου ...

Έρχομαι να τις ... "σουβλίσω" όλες !!!

Με τις ευλογίες φυσικά και τις ... κατευθυντήριες γραμμές του ΠΑΝΤΑ τρισμέγιστου Kman2 !!!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑ !!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παλι καλα που εχουμε εδω τον κμαν με τις παραισθησεις του  να εχουμε κατι να γελαμε,αντε να αφησει και ο καινουργιος μαθητης το uk,να παει να ξεσκιστει στο γαμησι στην πολωνια,να χορευει εκει σαν τον ουρακοταγκο με τις χαζοβιολες  :S μπας και γαμησει.
Έλα φίλε στέλιο! Και τι να κάνει δηλαδή? Να καθετε χαλαρά με το ποτό στο χέρι και να κοιτάει σαν λιγούρι? Αυτά είναι σκηνικά μαγαζιών που συχνάζουν Ελληνίδες! Όλες βάζουν τα καλά τους για να βγούν φωτογραφίες για το FB και οι Πιρφόροι γύρω γύρω να λένε μεταξί τους στο αυτί "Τι μουνάρα" "Σκυλί αυτή" "Τι γαμήσι που θα κάνει"... Βέβαια πραγματικό  :knockinb: δεν πέφτει απο κανένα! Είναι οι λεγόμενοι ΝΑΟΙ της αγαμίας!
Και στο UK αν πας με το ποτό στο χέρι(παραλλαγή του "με το σταυρό στο χέρι") θα πιάσεις  τα @ρχιδι@ αλλά και στη Πολωνία...Θα βλέπεις απίθανους τύπους (ουρακοτάγκους κατά τον καθώς πρέπει Έλληνα μη βαλκάνιο ) να φασώνουν και να χουφτώνουν καλίγραμα κολαράκια....

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα ξεχασω τη μερα που ειχα γνωρισει πολωνεζα  ροδο μεσημερι και βγηκα μαζι της στην ορφανιδου και με αναγκασε να χορευω σα το καυμενο για 2  ωρες,απο μεσα μου ελεγα που καταντησα να φτασω για να γαμησω  :think:
Ο ΓΚΛΟΚ αρχισε να συμμετεχει στις παραισθησεις του κμαν οτι οι πολωνεζες ειναι μονιμως γκαβλωμενες και φευγουν χωρις κυλοτακι υγρες συνεχως ετοιμες να γαμηθουν.
Τωρα γιατι στο σεξουαλικο παραδεισο της πολωνιας ο κμαν πληρωνει 200ευρα να γαμησει,και κολλαει 100 για να γαμησει 2 με λεφτα ειναι αξιο αποριας  :think:,γιατι ολοι οσοι πηγαινουν εκει πρεπει να χορευουν σαν ουρακοταγκοι 2 ωρες μπας και γαμησουν, και αυτο ειναι αξιο αποριας.

Το 2016 με εισοδημα των ελλεεινιδων κατω της βουλγαριας,τη στιγμη που οι πολωνες εχουν μεσο εισοδημα 500-1000 ευρω ,και οι ελληνιδες πλεον ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι αισθητα πιο μουναρες πλεον απο τις σαβουροπολωνες ,γιατι συνεχιζονται αυτες οι συζητησεις ειναι αποριας αξιο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δεν αποκλείεται! Και κανένας εδώ δεν μπορεί να το απορρίψει ή να το επιβεβαιώσει!

Kαλά,τραγουδάτε εσείς.

Πριν λίγο πέταξα τα γραφόμενα του kman στο google translator->Deutsch και τα έστειλα σε φωτό στο whatsapp της βυζαρούς Πολωνέζας.
Της έστειλα και το videoclip και της έγραψα "Κρίμα που δεν πήγαινα σε Πολωνικό σχολείο".  :2funny:

Ετοιμαστείτε να φάτε τρελό πουστλούκι. :s&m_3:

Τωρα γιατι στο σεξουαλικο παραδεισο της πολωνιας ο κμαν πληρωνει 200ευρα να γαμησει,και κολλαει 100 για να γαμησει 2 με λεφτα ειναι αξιο αποριας  :think:,γιατι ολοι οσοι πηγαινουν εκει πρεπει να χορευουν σαν ουρακοταγκοι 2 ωρες μπας και γαμησουν, και αυτο ειναι αξιο αποριας.

Τύπε τα επιχειρήματά σου παραείναι λογικά και μας χαλάς το thread  :tickedoff:

Πιες τίποτα και ξαναγράψε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν θα ξεχασω τη μερα που ειχα γνωρισει πολωνεζα  ροδο μεσημερι και βγηκα μαζι της στην ορφανιδου και με αναγκασε να χορευω σα το καυμενο για 2  ωρες,απο μεσα μου ελεγα που καταντησα να φτασω για να γαμησω  :think:
Ο ΓΚΛΟΚ αρχισε να συμμετεχει στις παραισθησεις του κμαν οτι οι πολωνεζες ειναι μονιμως γκαβλωμενες και φευγουν χωρις κυλοτακι υγρες συνεχως ετοιμες να γαμηθουν.
Τωρα γιατι στο σεξουαλικο παραδεισο της πολωνιας ο κμαν πληρωνει 200ευρα να γαμησει,και κολλαει 100 για να γαμησει 2 με λεφτα ειναι αξιο αποριας  :think:,γιατι ολοι οσοι πηγαινουν εκει πρεπει να χορευουν σαν ουρακοταγκοι 2 ωρες μπας και γαμησουν, και αυτο ειναι αξιο αποριας.

Το 2016 με εισοδημα των ελλεεινιδων κατω της βουλγαριας,τη στιγμη που οι πολωνες εχουν μεσο εισοδημα 500-1000 ευρω ,και οι ελληνιδες πλεον ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι αισθητα πιο μουναρες πλεον απο τις σαβουροπολωνες ,γιατι συνεχιζονται αυτες οι συζητησεις ειναι αποριας αξιο
Σε πρόλαβα απο πάνω!

Αυτό το καλοκαίρι που πλέον είναι η ταφόπλακα του Τουρισμού απο άποψη οικονομικών και έτσι ανοίγουν νέοι οριζοντες!
Φιλοσοφώντας λίγο τη κατάσταση και βλέποντας τη βλακεία του κόσμου να γιγαντώνει οποιαδήποτε σοβαρή επαγγελματική ενασχόληση είναι πραγματική παγκόσμια φαρσοκωμωδία χωρίς  πολιτική υπέρ του κοινού καλού! Οπότε το μόνο που μένει είναι να περνάμε καλά :knockinb: μέχρι να τιναχτούν όλα στον Αέρα!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Νομίζω πως σύντομα θα μετακομίσω μόνιμα σε χώρα του ανατολικού Μπλόκ!  

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έλα φίλε στέλιο! Και τι να κάνει δηλαδή? Να καθετε χαλαρά με το ποτό στο χέρι και να κοιτάει σαν λιγούρι? Αυτά είναι σκηνικά μαγαζιών που συχνάζουν Ελληνίδες! Όλες βάζουν τα καλά τους για να βγούν φωτογραφίες για το FB και οι Πιρφόροι γύρω γύρω να λένε μεταξί τους στο αυτί "Τι μουνάρα" "Σκυλί αυτή" "Τι γαμήσι που θα κάνει"... Βέβαια πραγματικό  :knockinb: δεν πέφτει απο κανένας! Είναι οι λεγόμενοι ΝΑΟΙ της αγαμίας!
Και στο UK αν πας με το ποτό στο χέρι(παραλλαγή του "με το σταυρό στο χέρι") θα πιάσεις  τα @ρχιδι@ αλλά και στη Πολωνία...Θα βλέπεις απίθανους τύπους (ουρακοτάγκους κατά τον καθώς πρέπει Έλληνα μη βαλκάνιο ) να φασώνουν και να χουφτώνουν καλίγραμα κολαράκια....
Δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ πολωνιας και ελλαδας,στην πολωνια χορεουν ολοι οι πιρφοροι μπας και γαμησουν και τελικα φευγουν αγαμητοι,στην ελλαδα δεν χορευουν και παλι φευγουν αγαμητοι,απο τη στιγμη που οι γυναικες παγκοσμιως δεν ενδιαφερονται να γαμηθουν,δεν αλλαζει αυτο.
Εννοειται οτι πολωνια θα σαι πιο αγαμητος απο ελλαδα,γιατι οι γκομενες ειναι πιο πατσαβουρες λογω μεγαλυτερου βιοτικου επιπεδου,αρα και πιο απαιτητικες οι μουναρες,τωρα αν εισαι πουα και κολλας 1000 γκομενες τη μερα εννοειται οτι η πολωνια ειναι καλυτερη επειδη εχει πιο πολυ πλυθησμο.Στην ουσια αυτο λεει και ο κμαν εμμεσως μεσω των παραισθησεων που εχει αλλα απλα τα κανει λιγο κουλουβαχατα και μπερδευει λιγο το κοσμο εδω μεσα που εχει λιγο χαμηλο αικιου

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σε πρόλαβα απο πάνω!

Αυτό το καλοκαίρι που πλέον είναι η ταφόπλακα του Τουρισμού απο άποψη οικονομικών και έτσι ανοίγουν νέοι οριζοντες!
Φιλοσοφώντας λίγο τη κατάσταση και βλέποντας τη βλακεία του κόσμου να γιγαντώνει οποιαδήποτε σοβαρή επαγγελματική ενασχόληση είναι πραγματική παγκόσμια φαρσοκωμωδία χωρίς  πολιτική υπέρ του κοινού καλού! Οπότε το μόνο που μένει είναι να περνάμε καλά :knockinb: μέχρι να τιναχτούν όλα στον Αέρα!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Νομίζω πως σύντομα θα μετακομίσω μόνιμα σε χώρα του ανατολικού Μπλόκ!  
Καλα θα κανεις,μη νομιζεις οτι απο αποψη γυναικων θα εισαι καλυτερα σε καποια αλλη χωρα του ανατολικου μπλοκ,θα το καταλαβεις αυτο που λεω,πλεον η πιο φτωχη χωρα στην ευρωπη ειναι η ελλαδα οποτε σε αλλες χωρες θα θες διπλη προσπαθεια και να ξερεις τη γλωσσα,οποτε μην αυταπατασαι.
Αν παρολα αυτα παιξεις καλα το ρολο σου ως πλουσιου γαμπρου,τοτε μονο θα φας καλα,αλλα σε καποιες χωρες μπορει να σου ρθει αυτο μπουμερανγκ και να δωσεις στοχο,οποτε δεν ειναι ολα τοσο απλα οπως ισως νομιζεις

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βαρέθηκα να ... γαμάω στο UK μάγκες και ετοιμάζομαι να ανοίξω τα φτερά μου (και κυρίως το καυλί μου) και για άλλες ... πολιτείες !!!

Πολωνία ετοιμάσου ...

Έρχομαι να τις ... "σουβλίσω" όλες !!!

Με τις ευλογίες φυσικά και τις ... κατευθυντήριες γραμμές του ΠΑΝΤΑ τρισμέγιστου Kman2 !!!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑ !!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Παρε πολλες καποτες μαζι σου πριν πας,γιατι στην πολωνια ειναι πανακριβες επειδη ολοι γαμανε αβερτα,εχουν ανεβει οι τιμες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλα θα κανεις,μη νομιζεις οτι απο αποψη γυναικων θα εισαι καλυτερα σε καποια αλλη χωρα του ανατολικου μπλοκ,θα το καταλαβεις αυτο που λεω,πλεον η πιο φτωχη χωρα στην ευρωπη ειναι η ελλαδα οποτε σε αλλες χωρες θα θες διπλη προσπαθεια και να ξερεις τη γλωσσα,οποτε μην αυταπατασαι.
Αν παρολα αυτα παιξεις καλα το ρολο σου ως πλουσιου γαμπρου,τοτε μονο θα φας καλα,αλλα σε καποιες χωρες μπορει να σου ρθει αυτο μπουμερανγκ και να δωσεις στοχο,οποτε δεν ειναι ολα τοσο απλα οπως ισως νομιζεις
Φίλε σαν Έλληνες υπάρχει η οξυδέρκεια σε δύσκολο περιβάλλον να χειριστεί σωστα η καταστάση και να κρατήθούν ισορροπίες! Ένα μεγάλο plus στην μόνιμη κατοικία σε ανατολική χώρα είναι πως δεν θα κυκλοφοράν περίεργοι Μουσουλμάνοι στους δρόμους και τα ΜΜΜεταφοράς ! Μπαίνεις στο τράμ και όλοι είναι ΑΣΠΡΟΙ!! Είναι σοβαρό κίνητρο για μετανάστευση!  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παρε πολλες καποτες μαζι σου πριν πας,γιατι στην πολωνια ειναι πανακριβες επειδη ολοι γαμανε αβερτα,εχουν ανεβει οι τιμες
Τελευταία φορά το Φεβρουάριο στη Κρακωβία πήρα μια 12άδα Durex Jeans με 5,75Ευρώ χρέωση στη κάρτα μου...
Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα απο τα Hondos Center ακριβώς τα ίδια με 8,80 Ευρώ :headbang: :headbang: :headbang:
Ακόμα και φίλος μου στη Σουηδία άκουσε τη τιμή και σοκαρίστηκε... :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom