Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
τα εχουμε ξαναπει για κμαν, πως απο site "κλεινει" τις γυναικες.
αυτο που αναρωτιεμαι ειναι τι ακριβως δουλεια κανει στη γερμανια, διοτι απο τις ιστοριες αφηνει να εννοηθει πως βγαζει-σπαταλαει αρκετα χρηματα .

Δεν μας ενδιαφέρουν προσωπικά ζητήματα. Ο Κμαν μας ενδιαφέρει γι' αυτό που είναι και για όσα καταθέτει (με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο).  :rolleyes:
Επίσης, ποτέ δεν έθιξε κάποιον, έστω κι αν ο ίδιος έχει δεχτεί άφθονα πειράγματα. Να είναι καλά το παλλικάρι, να έχει υγεία και να περνάει όμορφα.  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν μας ενδιαφέρουν προσωπικά ζητήματα. Ο Κμαν μας ενδιαφέρει γι' αυτό που είναι και για όσα καταθέτει (με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο).  :rolleyes:
Επίσης, ποτέ δεν έθιξε κάποιον, έστω κι αν ο ίδιος έχει δεχτεί άφθονα πειράγματα. Να είναι καλά το παλλικάρι, να έχει υγεία και να περνάει όμορφα. 

Φιλε μου τον ανθρωπο κμαν τον ειδα απο κοντα και τον συμπαθησα πραγματικα. Αλλα το διαδυκτυακο κμαν του τα χωνω στο ιντερνετ γιατι οι πληροφοριες που γραφει για το παρον θρεντ ειναι αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα. Πληρης παραπλανηση και καμια πληροφορια για το πως που βρισκει γυναικες. Ωστοσο γραφει πληροφοριες για ξενοδοχεια και διαφορα μερη στην πολη. Αλλα για γυναικες δε γραφει ποτε αν παρατηρησες λεπτομερως πως γνωρισε την ταδε πως συναντηθηκαν κλπ.
Εσυ ηρθες εδω και ειδες πως ειναι οι γυναικες. Σου φανηκαν
" προσεγγισιμες" και easy going? H στρυφνα αγυριστα κεφαλια?  Σου φανηκαν οτι θα πας σε μια θα της δωσεις 100 ευρω (!!!!) και θα τη γαμησεις?!!

Επισκέπτης
ναι οκ μας αρεσουν οι ιστοριες, οι υπερβολες,  αλλα να εχουν και καποια βαση να μην ειναι εντελως προιοντα μυθομανους

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Οφείλω να ομολογήσω, ότι πέταξα κείμενο του Σεβαλιέ σε γκουγκλ τρανλέιτορ για μετάφραση κατευθείαν στα πολωνικά,

και μου έγνεφαν ότι όπως τα γράφει ο Ιππότης είναι...  :hi:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
" προσεγγισιμες" και easy going? H στρυφνα αγυριστα κεφαλια?  Σου φανηκαν οτι θα πας σε μια θα της δωσεις 100 ευρω (!!!!) και θα τη γαμησεις?!!

Ειδικος δεν ειμαι, 2 φορες εχω παει Πολωνια πες συνολο 10 μερες, και το 90% των γυναικων ηταν απο Tinder οποτε ... δε ξερω αν ειναι ενδεικτικο το δειγμα αλλα easy going δε θα τις ελεγα. Ψιλοσυντηρητικες ειναι και παιζει και αρκετο πρηξαρχιδιασμα.

Τωρα Πολωνεζες εκτος Πολωνιας (οχι 2ης γενιας κλπ, γκομενες που εφυγαν απο Πολωνια και πηγαν Δυση) παιζει λιγο girls gone bad, αλλα αυτες σε γενικες γραμμες δεν εχουν στανταρντς, πανε και κολλανε σε κατι τυπους τελειως αχρηστους/τελειωμενους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Φιλε μου τον ανθρωπο κμαν τον ειδα απο κοντα και τον συμπαθησα πραγματικα. Αλλα το διαδυκτυακο κμαν του τα χωνω στο ιντερνετ γιατι οι πληροφοριες που γραφει για το παρον θρεντ ειναι αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα. Πληρης παραπλανηση και καμια πληροφορια για το πως που βρισκει γυναικες. Ωστοσο γραφει πληροφοριες για ξενοδοχεια και διαφορα μερη στην πολη. Αλλα για γυναικες δε γραφει ποτε αν παρατηρησες λεπτομερως πως γνωρισε την ταδε πως συναντηθηκαν κλπ.

Φίλε, συμφωνώ μαζί σου, και στον Κμαν, εγώ ο ίδιος τα έχω χώσει ουκ ολίγες φορές και σε διάφορους τόνους. Δεν μπορώ να αρνηθώ, όμως, ότι είναι ένα καλό και ευγενικό άτομο, παρά τις "ιδιαιτερότητές" του. Συμφωνώ, επίσης, σε όσα επισημαίνεις για το πληροφοριακό κομμάτι.
Για τις Πολωνέζες τα έχουμε πεί και ξαναπεί, αλλά ποιός ακούει. Είναι από τα πιο σπασαρχίδικα αυτοματοποιημένα ντουβάρια που υπάρχουν
και πολύ δύσκολες. Χίλιες φορές Ουκρανές. Τα άλλα, είναι όνειρα θερινής νυκτός...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
" προσεγγισιμες" και easy going? H στρυφνα αγυριστα κεφαλια?  Σου φανηκαν οτι θα πας σε μια θα της δωσεις 100 ευρω (!!!!) και θα τη γαμησεις?!!
Με αυτά που γράφεις καλύτερα να μην τον γνωρίσω ποτέ και να αφήσω τον μύθο του να πλανάται στο Σάιτ!!!  Θυμάμαι τον τύπο που μου έδειξες στη γωνία στη Παλιά Πόλη και μου είπες πως έτσι ακριβώς είναι ο Κμαν! Μάλλον η Βαλκανική Πανστρατιά που θα εισβάλει στα Πολωνικά εδάφη  θα μείνει ως μια Ιντερνετική Μεγάλη Ιδέα!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επίσης λέω να διατηρήσω την παράδοση και τον επόμενο Ιανουάριο και να έρθω για 7-10 μέρες στο ίδιο Hotel όπως πάντα για να κάνω τα ίδια όπως και τις προηγούμενες φορές!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μέρος που κερδίζει δεν αλλάζει :dancing: :dancing: :dancing:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο καμακι ωστοσο ειναι πολυ αδυνατος. Περα απο ηλικια. Δινει την εντυπωση οτι γυναικα απο καμακι δε προκειται να βγαλει ποτε

Πού ξέρεις εσύ αν είμαι αδύνατος στο καμακι?Ααρχά εκείνη τη μέρα είχα πάει σε 20 να μιλήσω εσύ πήρες χαμπάρι τις 4 μόνο γιατί τον άλλο χρόνο με έχανες.Επίσης δεν είδες τι έκανα όταν ξαναήρθα σε ένα πρωί μάζεψα 6 τηλέφωνα από πολύ καλα μουνιά όταν είχα πλέον το κολλάει με την πόλη.Είναι πραγματικός μουνότοπος.
Απλά δε βλέπεις τι γίνεται πώε κινουνται οι γκόμενες ποιες είναι οι βλάχες πώς την πέφτουν οι ξένοι κτλ.Βλέπεις μόνο μέσους όρους.
Οι μέσοι όροι δεν έχουν σημασία.Αν την πέσεις σε 50 και γαμήσεις μία τη νύχτα δε σημαίνει οτι έχεις 2% επιτυχία.Εχεις 100% επιτυχία.Είναι θέμα αριθμών.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με αυτά που γράφεις καλύτερα να μην τον γνωρίσω ποτέ και να αφήσω τον μύθο του να πλανάται στο Σάιτ!!!  Θυμάμαι τον τύπο που μου έδειξες στη γωνία στη Παλιά Πόλη και μου είπες πως έτσι ακριβώς είναι ο Κμαν! Μάλλον η Βαλκανική Πανστρατιά που θα εισβάλει στα Πολωνικά εδάφη  θα μείνει ως μια Ιντερνετική Μεγάλη Ιδέα!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επίσης λέω να διατηρήσω την παράδοση και τον επόμενο Ιανουάριο και να έρθω για 7-10 μέρες στο ίδιο Hotel όπως πάντα για να κάνω τα ίδια όπως και τις προηγούμενες φορές!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μέρος που κερδίζει δεν αλλάζει :dancing: :dancing: :dancing:

Και γιατί δεν πας Ουκρανία που σου προτείνουν όλοι αντί για Πολωνία που σου πρτείνω εγώ?Και γιατί πας χειμώνα αφού όλοι τπ χειμώνα λένε οτι είναι χάλια δεν έχει καμάκι έξω κτλ?
Γιατί πας live αφού όλοο ασχολούνται με το ιντερνετικό καμάκι?
Είναι απλά γιατί κάνεις αυτά που λέω εγώ και έχεις επιτυχία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πού ξέρεις εσύ αν είμαι αδύνατος στο καμακι?Ααρχά εκείνη τη μέρα είχα πάει σε 20 να μιλήσω εσύ πήρες χαμπάρι τις 4 μόνο γιατί τον άλλο χρόνο με έχανες.Επίσης δεν είδες τι έκανα όταν ξαναήρθα σε ένα πρωί μάζεψα 6 τηλέφωνα από πολύ καλα μουνιά όταν είχα πλέον το κολλάει με την πόλη.Είναι πραγματικός μουνότοπος.
Απλά δε βλέπεις τι γίνεται πώε κινουνται οι γκόμενες ποιες είναι οι βλάχες πώς την πέφτουν οι ξένοι κτλ.Βλέπεις μόνο μέσους όρους.
Οι μέσοι όροι δεν έχουν σημασία.Αν την πέσεις σε 50 και γαμήσεις μία τη νύχτα δε σημαίνει οτι έχεις 2% επιτυχία.Εχεις 100% επιτυχία.Είναι θέμα αριθμών.

Ασε τωρα τα αν και οταν. Δε κανουμε δουλεια ετσι. Αν καποιος ειναι δυνατος στο καμακι φαινεται και καμακι να μη κανει. Οταν καποιος παει να μιλησει σε γκομενες και αυτες τον εχουν γραμμενο και ασχολουνται με τα κινητα τους, και ουτε καν μπαινουν στη διαδικασια να του πουν φυγε ξερω γω, τοτε ακομη αυτος στο καμακι δε παιρνει μηδεν. Το μηδεν ακομη ειναι απιαστος στοχος. Παιρνει πολυ κατω υπο του μηδενος, θερμοκρασια ανταρκτικης. Για να παρεις μηδεν πρεπει εστω να προσεξουν την παρουσια σου. Τον υπολοιπο συλλογισμο αδυνατω να τον παρακολουθησω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ασε τωρα τα αν και οταν. Δε κανουμε δουλεια ετσι. Αν καποιος ειναι δυνατος στο καμακι φαινεται και καμακι να μη κανει. Οταν καποιος παει να μιλησει σε γκομενες και αυτες τον εχουν γραμμενο και ασχολουνται με τα κινητα τους, και ουτε καν μπαινουν στη διαδικασια να του πουν φυγε ξερω γω, τοτε ακομη αυτος στο καμακι δε παιρνει μηδεν. Το μηδεν ακομη ειναι απιαστος στοχος. Παιρνει πολυ κατω υπο του μηδενος, θερμοκρασια ανταρκτικης. Για να παρεις μηδεν πρεπει εστω να προσεξουν την παρουσια σου. Τον υπολοιπο συλλογισμο αδυνατω να τον παρακολουθησω

Ο Γκλοκ όταν ήρθε γάμησε από την πρώτη μέρα?Είχε με τη μία θετικότατη ανταπόκριση?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

οι αγγλιδες γαμιουνται ευκολα ιπποτη?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ο Γκλοκ όταν ήρθε γάμησε από την πρώτη μέρα?Είχε με τη μία θετικότατη ανταπόκριση?

Oχι . Την πρωτη φορα γαμησε την τελευταια μερα και τωρα που ηρθε μετα απο 3-4 μερες. 1 καθε φορα και καθε φορα του ζαλιζαν τα @@ μεχρι να τις ψησει. Ο γκλοκ ηταν επιμονος και ειχε εμπειρια απο καμακι στο ρ οδο, πολλα χρονια ταξιδια κλπ και επιστρατευσε καθε ικανοτητα που ειχε για να το κανει. Δεν ηταν ευκολο. Ευκολο στα ελληνικα λεγεται κατι που το κανεις χωρις να σου σπανε τα @@, που δε μπαινουν οροι προυποθεσεις, εμποδια, και "αν και εφοσον".
Ο γκλοκ γαμησε απο μια καθε φορα και οχι ευκολα. Και γυναικες κατωτερες απο το επιπεδο του γκλοκ. Ο γκλοκ ειναι εμφανισιμος, καλοντυμενος , με τροπους, χαμογελαστος, απο εξωτικο για αυτες νησι, με την οικονομικη του ανεση αλλα χωρις να κανει χυδαια επιδειξη πλουτου. Και εδω ειχε να ανταγωνιστει τους μεθυσμενους γουρουνοκεφαλους. Και γαμησε 1 καθε φορα με πολλη δυσκολια.
Ευκολα ειναι να γινεται κατευεθειαν, μη σου πω να καμακωνουν αυτες αντι εσυ οπως πχ γινεται στη Γερμανια που αμα θελει η αλλη παει απο μονη της. Ευκολα ειναι στη ρωσια που με το που μπαινεις στο κλαμπ τραβας ολα τα βλεμματα οι ρωσοι πραγματικα δεν ασχολουνται και οι γκομενες δεν εχουν διαφορα κοληματα ουτε τη μαλακισμενη χιπστεροκουλτουριαρικη ευρωπαικη νοοτροπια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.616
Πόντοι
216
Oχι . Την πρωτη φορα γαμησε την τελευταια μερα και τωρα που ηρθε μετα απο 3-4 μερες. 1 καθε φορα και καθε φορα του ζαλιζαν τα @@ μεχρι να τις ψησει. Ο γκλοκ ηταν επιμονος και ειχε εμπειρια απο καμακι στο ρ οδο, πολλα χρονια ταξιδια κλπ και επιστρατευσε καθε ικανοτητα που ειχε για να το κανει. Δεν ηταν ευκολο. Ευκολο στα ελληνικα λεγεται κατι που το κανεις χωρις να σου σπανε τα @@, που δε μπαινουν οροι προυποθεσεις, εμποδια, και "αν και εφοσον".
Ο γκλοκ γαμησε απο μια καθε φορα και οχι ευκολα. Και γυναικες κατωτερες απο το επιπεδο του γκλοκ. Ο γκλοκ ειναι εμφανισιμος, καλοντυμενος , με τροπους, χαμογελαστος, απο εξωτικο για αυτες νησι, με την οικονομικη του ανεση αλλα χωρις να κανει χυδαια επιδειξη πλουτου. Και εδω ειχε να ανταγωνιστει τους μεθυσμενους γουρουνοκεφαλους. Και γαμησε 1 καθε φορα με πολλη δυσκολια.
Ευκολα ειναι να γινεται κατευεθειαν, μη σου πω να καμακωνουν αυτες αντι εσυ οπως πχ γινεται στη Γερμανια που αμα θελει η αλλη παει απο μονη της. Ευκολα ειναι στη ρωσια που με το που μπαινεις στο κλαμπ τραβας ολα τα βλεμματα οι ρωσοι πραγματικα δεν ασχολουνται και οι γκομενες δεν εχουν διαφορα κοληματα ουτε τη μαλακισμενη χιπστεροκουλτουριαρικη ευρωπαικη νοοτροπια.

Και ο glock αν ηθελε, εφυγε και με σχεδον σχεση απο πολωνια...αψογος...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
aαφου εισαι γηραιοτερος του Αλλαν και του θειου
αντε οχι 55, 54,5 τι εγινε δηλαδη; :tickedoff:
ου να χαθειτε κωλογεροι ολοι μαζι 1,5 milenium κανετε :o :o :o..... :woldman: σιγα μην ειμαι μι ισα με τον κμαν  :helpplea:
υγ.54,5 ναναι οι μερες σας...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τα "dating" sites σαιτ με πουτανες ειναι. Η πουτανες εχουν η booth ψεύτικα προφιλ για να τραβάνε κοσμο. Και φυσικα λενε szukam sponsora.
καλα το ψαχνω σπονσορ ειναι βασικο κ για τα ντειτ στο μαμπα..δεν σημαινει ,παντα πουτανες....στο μαμαπα ,οι πιο πολλες ειναι φοιτητριες που οντως ψαχνουν σπονσορα ει δυνατον,εμφανισημο κ μικροτερο σε ηληκια απο τον κλασικο 50αρη καραφλα γλειωδη ουκρανο λαμογιοκονομημενο... :helpplea:
οποτε αν γραφουν ψαχνω σπονσορα στα σαιτ τα πολωνικα ,δεν ειναι μειον... :hi:
αλλα παλι δεν καταλαβα,,τοχουμε ξανασηζητησει κι εσυ ελεγες κατ ουσιαν δεν υπαρχουν
τωρα βλεπω λες υπαρχουν,αλλα ειναι μονο αυτες  που θελουν  σπονσορ....τελικα τι ισχυει κατα τη γνωμη σου?
κ ποιο ειναι απο αυτα που ανεφερε ο δασκαλος κμαν το πιο καλο σε αντα ποκριση?  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πού ξέρεις εσύ αν είμαι αδύνατος στο καμακι?Ααρχά εκείνη τη μέρα είχα πάει σε 20 να μιλήσω εσύ πήρες χαμπάρι τις 4 μόνο  γιατί τον άλλο χρόνο με έχανες.Επίσης δεν είδες τι έκανα όταν ξαναήρθα σε ένα πρωί μάζεψα 6 τηλέφωνα από πολύ καλα μουνιά όταν είχα πλέον το κολλάει με την πόλη.Είναι πραγματικός μουνότοπος.
Οι μέσοι όροι δεν έχουν σημασία. Αν την πέσεις σε 50 και γαμήσεις μία τη νύχτα δε σημαίνει οτι έχεις 2% επιτυχία.Εχεις 100% επιτυχία.Είναι θέμα αριθμών.
:kneel: :kneel: :kneel: Εργασιομανης ο δασκαλος κμαν!!!20 πεσιματα την μερα  κ 50 την νυχτα  :dancing: βαλε κ 2 ωρες το γαμησι κ 8 υπνο κ 2  φαι χεσιμο μπανιο κλπ,περισευει ενα 10-12ωρο,τουτεστιν καθε 10λεπτα κι ενα καμακι!!! :kneel: :kneel: :kneel:
υγ μουνοτοπος μιλατε για Κρακοβια?η για Κατοβιτσε?εχουμε μπερδευτει Βαλκανοπουτσοι αδελφοι!!! :rolleyes:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επιδή έχω κέφια κάνω δώρο στο φόρουμ τη παντρεμένη της Κρακοβίας!Μπορεί και ο Φιντέλ να επιβεβαιώσει την ενδυμασία αν πήγε να τη βρεί με τις φίλες της εκεί που του είπα!!
Ακόμα και η πιρφοροκρακοβία μπορεί να είναι λίρα εκατό!!
Πρε Fidele... Δεν είναι και τόσο τραγική :2funny: :2funny: :2funny: η πρώτη!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    75,4 KB · Εμφανίσεις: 51
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Νομίζω ότι ένας μέσος νους,μπορεί να καταλάβει τι έχει δόση αλήθειας στα γραφόμενα του kman και τι όχι..

Τώρα αν κάποιος που έχει διαβάσει το thread,πάει Πολωνία και νομίζει ότι όλες οι γυναίκες είναι ξαναμμένες νυμφομανείς που θα δουν Έλληνα και θα λιποθυμήσουν από τη συγκίνηση ή ότι θα τους ανεμίσει κανένα 50ευρω και θα στηθούν στα τέσσερα,ας φάει τις μάπες του από τίποτα καράφλες..

Ο kman σε κάποια post,δίνει ρέστα με το ύφος γραφής.

Αλλά σε πράγματα που γνωρίζω καλά,έχει γράψει τρελές ανακρίβειες.Σκέτη παραπλάνηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom