Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
@ Glock Perfection @ Βαλκάνιος Πουτσαράς.  :hi: :hi: :hi:

Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί αν όχι με εξοργίζει δεν είναι η όποια αίσθηση ανωτερότητας μας διακατέχει βασιζόμενη στο ''δαιμόνιον της φυλής''. Αυτό κάπου το ψιλοπαραβλέπω μια και περισσότερο σε αστείο μου κάνει.

Αυτό που με εξοργίζει είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων του εξωτερικού, ανεξαρτήτως της χώρας που ζουν, μια γαμημένη καλή κουβέντα για τη χώρα που τους φιλοξενεί και τους δίνει δουλειά δεν καταφέρνουν να βρούν για να πούν.

Αν τους ρωτήσεις για τα στραβά της χώρας που τους φιλοξενεί θα ξεχυθεί ένας χείμαρος, ενας ατελείωτος ορυμαγδός από το στόμα τους.

Αν τους ρωτήσεις ένα καλό δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα που ζούνε σε σχέση με την Ελλάδα ?? Μόνο ένα καλό !!! Βρες το και πες το μου ρε αδερφέ !!! Τότε θα γυρίσουν και θα σε κοιτάζουν σα χάνοι !!!

Αυτό δείχνει απλά αρνητικότητα, αγνωμοσύνη, αμορφωσιά και κακεντρέχεια. Οχι για όλους βέβαια τους ελληνες του εξωτερικού. Αλλά για μια σχετικά μεγάλη πλειοψηφία τους. Και εξηγεί εν μέρει γιατί τραβάμε και αυτά που τραβάμε στη χώρα μας !!

Εδώ σταματάω γιατί είμαστε off topic και δεν θέλω να αποπροσανατολίζω το thread !!!

Τι λες ρε φίλε εγώ πάντα λέω οτι η γερμανική μπύρα είναι ανώτερη από την ελληνική.Krombacher,Radeberger,Köstritzer είνια τοπ τι να λέμε τώρα.
Επίσης οι Γερμανοί δεν παίζονται στο θέμα καλοριφέρ.Μιλάμε για σούπερ ζέστη να σκας αληθινά εργαλεία όχι σαν τα ελληνικά καλοριφέρ για νάνους.
Επίσης τα οδοστρώματα και οι κατασκευές γενικά είναι πολύ ανώτερα από την Ελλάδα.Γενικά αυτό που λέμε υποδομές π.χ. στη Γερμανία έχουν άπειρους χώρους γραφέια κτλ,ευρύχωρα ασανσέρ κτλ κάτι που λείπει στην Ελλάδα.Η Ελλάδα έχει γενικά φτωχές υποδομές.
Βέβαια κανένας δε μεταναστεύει Γερμανία για τη μπύρα,τις κατασκευές ή τη γερμανική κουλτούρα.Ολοι για τα λεφτά πάνε.
Δηλαδή εξαρτάται σε τι δίνεινκανείς προτεραιότητα.Αν κάποιος είναι κολλημένος στο μουνί η ανατολική Ευρώπη είναι η μόνη λύση αν γουστάρει παραλία,φραπέ,σουβλάκι τότε Ελλάδα αν θέλει λεφτά,δυτικό πολιτισμό,υποδομές τότε Δύση.Εξαρτάται σε τι δίνεις προτεραιότητα τι άτομο είσαι.
Συνολικά τέλειο πακέτο δεν υπάρχει πουθενά πρέί να κάνεις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς.Δεν μπορεί π.χ. να πας Γερμανία και να λες γιατί δε βλέπω κωλάρες,πού είναι ο φραπές;
Η να πας ανατολική Ευρώπη μισθωτός και να λες γιατί μου δίνουν πεντοδίφραγκα?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό που με εξοργίζει είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων του εξωτερικού, ανεξαρτήτως της χώρας που ζουν, μια γαμημένη καλή κουβέντα για τη χώρα που τους φιλοξενεί και τους δίνει δουλειά δεν καταφέρνουν να βρούν για να πούν.

Αν τους ρωτήσεις για τα στραβά της χώρας που τους φιλοξενεί θα ξεχυθεί ένας χείμαρος, ενας ατελείωτος ορυμαγδός από το στόμα τους.
Νομίζω πως αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους Έλληνες που μένουν σε αυτές τις Χώρες! Αλλά εν γένη με όλους τους μετανάστες στις χώρες του Βορρά! Δηλαδή αν ακούτε τι λένε Κροάτες ή Τούρκοι ή Ρώσσοι για τη Γερμανία είναι λίγα μπροστά σε αυτά που λένε οι Έλληνες! Τα ίδια Ασσύριοι και αρμένιοι ή Ιρανοί για τις Σκανδιναυικές χώρες!  
Πιστευω πως οι κάτοικοι αυτών των χωρών  με τον τρόπο ζωής τους και το τεράστιο πολιτιστικό χάσμα δίνουν αυτά τα δικαιώματα! Βέβαια ως φιλοξενούμενοι οι άλλοι  οφείλουν να ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ και να δεχτούν πως έτσι είναι και αν τους  αρέσει!Αλλιώς πίσω στις χώρες τους...

Εκεί που μπλέκει το πράγμα πάντα είναι πως ο αλλοδαπός ότι προσόντα και να έχει κάποια στιγμή στη καριέρα του θα αδικηθεί απο έναν ντόπιο με λιγότερα προσόντα! Είναι λογικό αλλά δημιουργεί τραυματική ψυχολογία...
Επίσης σε πολιτιστικό επίπεδο είναι σκληρό να είναι κάποιος απο μια χώρα με παράδοση και στενούς συγγενικούς δεσμούς και να δέχεσαι κριτική και πολλές φορές και ειρωνεία απο κάποιον που απλά είναι ένα γρανάζι στη "τέλεια" λειτουργιά της χώρας του και μιλάει σαν πρωθυπουργός της!  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Νομίζω πως αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους Έλληνες που μένουν σε αυτές τις Χώρες! Αλλά εν γένη με όλους τους μετανάστες στις χώρες του Βορρά! Δηλαδή αν ακούτε τι λένε Κροάτες ή Τούρκοι ή Ρώσσοι για τη Γερμανία είναι λίγα μπροστά σε αυτά που λένε οι Έλληνες! Τα ίδια Ασσύριοι και αρμένιοι ή Ιρανοί για τις Σκανδιναυικές χώρες!  
Πιστευω πως οι κάτοικοι αυτών των χωρών  με τον τρόπο ζωής τους και το τεράστιο πολιτιστικό χάσμα δίνουν αυτά τα δικαιώματα! Βέβαια ως φιλοξενούμενοι οι άλλοι  οφείλουν να ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ και να δεχτούν πως έτσι είναι και αν τους  αρέσει!Αλλιώς πίσω στις χώρες τους...

Εκεί που μπλέκει το πράγμα πάντα είναι πως ο αλλοδαπός ότι προσόντα και να έχει κάποια στιγμή στη καριέρα του θα αδικηθεί απο έναν ντόπιο με λιγότερα προσόντα! Είναι λογικό αλλά δημιουργεί τραυματική ψυχολογία...
Επίσης σε πολιτιστικό επίπεδο είναι σκληρό να είναι κάποιος απο μια χώρα με παράδοση και στενούς συγγενικούς δεσμούς και να δέχεσαι κριτική και πολλές φορές και ειρωνεία απο κάποιον που απλά είναι ένα γρανάζι στη "τέλεια" λειτουργιά της χώρας του και μιλάει σαν πρωθυπουργός της!  

Κοίτα οι Σλάβοι έχουν αρκετό δίκιο στην κριτική που κάνουν.Ο Πολωνός π.χ. πολωνικά φαγιά θα τρώει,βότκα θα πίνει,ντίσκο πόλο θα ακούει,Πολωνέζες θα γαμάει και πολωνικά θα μιλάει όπου και να είναι Γερμανία,Αγγλία κτλ στα αρχίδια του.
Κατά τη γνώμη μου έχει δίκιο αφού αυτά τα συγκεκριμένα σλαβικά προιόντα είναι ανώτερα.
Το ίδιο και ο Ελληναράς σουβλάκια θα τρώει,μπουζούκια θα ακούει,φραπέ και ούζα θα πίνει όπου και να είναι.
Απλά στη Δύση υπάρχει μια τυποποίηση που σου σπάει τα αρχίδια.Εντάξει βοηθάει την οικονομική ανάπτυξη αλλά προτιμώ το προμοτάρισμα από Πολωνέζες με βαθιά ντεκολτέ και υποκλίσεις από τις ξινές αλογομούρες Δυτικές με τις γκριμάτσες και το ενοχλητικό ύφος.
Στα αρχίδια μου ο φεμινισμός,ο σοσιαλισμός,τα δικαιώματα του μικρού ανθρώπου,οι νόμοι,ο δυτικός πολιτισμός.
Νομίζω κάπως έτσι σκέφτεται κάθε Βαλκάνιος ή Σλάβος πουτσαράς.Γενικά γουστάρουμε το excess την απόλυτη άνεση επιπέδου Καλιγούλα live fast die fast αυτό που δεν έχουν οι βαρετοί Δυτικοί.
Στις συζητήσεις που έχω πλην Ρώσων,Σέρβων,Τσέχων,Πολωνών όλοι λένε οτι η Γερμανία είναι πολύ ανώτερη και οτι οι χώρες τους είναι σκατά.
Το κορυφαίο ήταν όταν μια Τσέχα μου διαμαρτυρήθηκε για τις Γερμανίδες οτι δεν έχουν αυτά που έχουν οι γυναίκες δηλαδή κώλους και βυζιά.

Γερμανός χαζός να σου φάει τη θέση δεν παίζει.Οι υψηλές θέσεις έχουν τόσες ευθύνες που οι Γερμανοί δεν τις γουστάρουν καθόλου.Γουστάρουν τη χαμηλή ευθύνη με τα πολλά διαλλείμματα,τις άδειες τα δικαιώματα.Δε θέλουν το γαμήσι ευθύνης.Προτιμούν ένα μαύρο πρόβατο ξένο να βγάζει τη δουλειά και να τρώει και το ξύλο από πάνω.
Αυτό δε σημαίνει οτι σαν Ελληναράς δεν είσαι κλάσεις ανώτερος από σκλάβος γίνεσαι κάποια στιγμή αφεντικό γιατί ξέρεις όλα τα κόλπα του σκλάβου τους έχεις στο χέρι.
Βασικά οι Ελληναράδες είμαστε πολύ σκληροτράχηλοι έχω δει Ελληνες να κάνουν πράγματα π.χ. να δουλεύουν σε βαριές δουλειές και συχνά τραυματισμένοι ενώ κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασθένειες που δεν κάνουν ποτέ οι Γερμανοί.
Ο Ελληνας είναι ο απόλυτος ραγιάς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ευρώπη.Σαν το ελληνικό φιλότιμο που λέμε.
Φιλότιμο οι άλλοι Βαλκάνιοι π.χ. Ρουμάνοι,Βούλγαροι κτλ δεν έχουν εκτός από τους Σέρβους που έχουν κάπως σπονδυλική στήλη και αρχίδια.
Αξιοι εμπιστοσύνης δεν είναι κανένας και οι Δυτικοί το ίδιο λαμόγια και απατεώνες είναι.Πιο αξιόπιστοι είναι οι Εβραίοι.Τέλος πάντων όποιος πιστεύει τους Ευρωπαίους και τρώει δυτικό σανό είναι πολύ γελασμένος.
Εγώ εντάξει τους έχω μάθει μπορεί και να τους δείχνουμε barbarian style οτι δε μας ξεγελάνε και να θυμώνουν που δεν έχουμε δυτική υποκρισία ποιος ξέρει.Στα αρχίδια μας πραγματικά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αξιοι εμπιστοσύνης δεν είναι κανένας και οι Δυτικοί το ίδιο λαμόγια και απατεώνες είναι
Κρατάω αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και  φτηνού τύπου  και επειδή δεν τη γνωρίζουν καλά τη τέχνη της απατεωνιάς οι Γερμανοί είναι και πολλαπλά προκλητικότεροι απο τα πραγματικά νότια λαμόγια...
Βέβαια σε υψηλά επίπεδα υπάρχει  απίστευτη διαφθορά σε επίπεδο που στην Ελλάδα είναι του νηπιαγωγείου... Μιλάμε για κουκουλώματα διαρροών πυρηνικών αντιδραστήρων , κόλπα με όπλα, φαρμακευτικές και εκμεταλευσεις δημόσιας γης!  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κρατάω αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και  φτηνού τύπου  και επειδή δεν τη γνωρίζουν καλά τη τέχνη της απατεωνιάς οι Γερμανοί είναι και πολλαπλά προκλητικότεροι απο τα πραγματικά νότια λαμόγια...
Βέβαια σε υψηλά επίπεδα υπάρχει  απίστευτη διαφθορά σε επίπεδο που στην Ελλάδα είναι του νηπιαγωγείου... Μιλάμε για κουκουλώματα διαρροών πυρηνικών αντιδραστήρων , κόλπα με όπλα, φαρμακευτικές και εκμεταλευσεις δημόσιας γης!  

Βασικά είναι αμοιβαία κοροιδία.Ο Γερμανός με υποκρισία και απόλυτο δυτικό χαμόγελο δουλεύει τον Ελληνα και είναι απόλυτα ευχαριστημένος που τον δούλεψε ενώ ταυτόχρονα ο Ελληνας με Βαλκάνια πονηριά παριστάνει οτι σα χαζός δέχτηκε το δούλεμα του Γερμανού ενώ κοιτάζει να του τη φέρει.Μια κατάσταση που κρατάει 1000 χρόνια τώρα.Δυτική υποκρισία vs βαλκανικού επιφυλακτισμού.Αμοιβαίο έλλειμμα εμπιστοσύνης που λένε.
Αυτή είναι και μια βασική διαφορά δυτικού κόσμου Βαλκανίων.Οι Δυτικοί είναι φυσιογνωμιστές γιατί όποιος στη Δύση φαίνεται χαζός είναι χαζός αποτυπώνεται στη φάτσα του.Αντίθετα στα Βαλκάνια ο μέγιστος χαζός εμφανισιακά μπορεί να είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο και ο εξυπνότερος από όλους είναι η βλάχικη πονηριά.Αυτό τρελαίνει τους Δυτικούς δε γουστάρουν κόλπα και βυζαντινού τύπου καταστάσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αύριο πάω Κατοβίτσε για ρεσιτάλ πότσου.Αν και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου από την κούραση δεν μπορώ να μην τιμήσω τα αστείρευτα πολωνικά μουνέτα.
Αν και θα μείνω στο σπίτι γκόμενας θα κάνω μια προσπάθεια εφόδου σε Pomaranca,Energy2000.
Από την άλλη γίνονται προσφορές ακινήτων τώρα Ελλάδα και σκέφτομαι να εγκαταλείψω τα πουτσοταξίδια εντελώς και να επενδύσω στα ακίνητα αντί για το μουνί.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Βασικά είναι αμοιβαία κοροιδία.Ο Γερμανός με υποκρισία και απόλυτο δυτικό χαμόγελο δουλεύει τον Ελληνα και είναι απόλυτα ευχαριστημένος που τον δούλεψε ενώ ταυτόχρονα ο Ελληνας με Βαλκάνια πονηριά παριστάνει οτι σα χαζός δέχτηκε το δούλεμα του Γερμανού ενώ κοιτάζει να του τη φέρει.Μια κατάσταση που κρατάει 1000 χρόνια τώρα.Δυτική υποκρισία vs βαλκανικού επιφυλακτισμού.Αμοιβαίο έλλειμμα εμπιστοσύνης που λένε.
Αυτή είναι και μια βασική διαφορά δυτικού κόσμου Βαλκανίων.Οι Δυτικοί είναι φυσιογνωμιστές γιατί όποιος στη Δύση φαίνεται χαζός είναι χαζός αποτυπώνεται στη φάτσα του.Αντίθετα στα Βαλκάνια ο μέγιστος χαζός εμφανισιακά μπορεί να είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο και ο εξυπνότερος από όλους είναι η βλάχικη πονηριά.Αυτό τρελαίνει τους Δυτικούς δε γουστάρουν κόλπα και βυζαντινού τύπου καταστάσεις.
νοχ μαλ!! :kneel: :kneel: :kneel:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.615
Πόντοι
216
Αύριο πάω Κατοβίτσε για ρεσιτάλ πότσου.Αν και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου από την κούραση δεν μπορώ να μην τιμήσω τα αστείρευτα πολωνικά μουνέτα.
Αν και θα μείνω στο σπίτι γκόμενας θα κάνω μια προσπάθεια εφόδου σε Pomaranca,Energy2000.
Από την άλλη γίνονται προσφορές ακινήτων τώρα Ελλάδα και σκέφτομαι να εγκαταλείψω τα πουτσοταξίδια εντελώς και να επενδύσω στα ακίνητα αντί για το μουνί.

Ποιος ξερει αραγε...τα σκηνικα με τρομερες καταστασεις απο live videos στο energy 2000 που υπαρχουν στο youtube αλλα ειναι τραβηγμενα πριν λιγα χρονια,
αραγε να γινονται και τωρα;
Ή πλεον ειναι καψιμι με ορδες ξενων, και ελαχιστες ψηλομυτες γκομενες;

Α ρε παγκοσμιοποιηση, κατεστρεψες ακομη μια ωραια χωρα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποιος ξερει αραγε...τα σκηνικα με τρομερες καταστασεις απο live videos στο energy 2000 που υπαρχουν στο youtube αλλα ειναι τραβηγμενα πριν λιγα χρονια,
αραγε να γινονται και τωρα;
Ή πλεον ειναι καψιμι με ορδες ξενων, και ελαχιστες ψηλομυτες γκομενες;

Α ρε παγκοσμιοποιηση, κατεστρεψες ακομη μια ωραια χωρα...

Μπα όχι,Κατοβίτσε περνάς πάντα καλά.Ελάχιστοι ξένοι να μην πω κανένας.Οι γκόμενες κάνουν κρα για Βαλκάνιους με παραδάκι.Απλά κλασσική αυθεντική Πολωνία.
Τώρα έχω κανονίσει να μείνω ξενοδοχείο με τη γκόμενα ευτυχώς πολλές φορές οι Πολωνέζες θέλουν να κοιμηθούν μετά το μπούκι και σε αφήνουν να εξορμήσεις στα νυχτερινά κλαμπ τίγκα στα πουτανάκια.Θέλουν και κάπως να σε τεστάρουν αν θα μείνεις πιστός και πόσο καυλιάρης είσαι.
Εκεί το γενικό πρόβλημα είναι πώς φέρνεις τη γκόμενα από το κλαμπ στο ξενοδοχείο όταν η άλλη κοιμάται μέσα.Σε αυτή την περίπτωση συμφέρει να νοικιάσεις δύο δωμάτια αλλά οι γκόμενες φρικάρουν όταν το διαπιστώνουν.
Logistics,logistics,logistics.
Καλύτερα να επενδύεις σε ακίνητα παρά να έχεις μπελάδες με τις γκόμενες.Πολύς κόπος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ηδη κανόνισα ξενοδοχείο junior suite στο κέντρο για εμένα και τη γκόμενα.Να δούμε αν θα αντέξω την καταπόνηση αύριο.Ο,τι και να γίνει Δευτέρα την κάνω για Ελλάδα άμα θέλει έρχεται.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.615
Πόντοι
216
Ηδη κανόνισα ξενοδοχείο junior suite στο κέντρο για εμένα και τη γκόμενα.Να δούμε αν θα αντέξω την καταπόνηση αύριο.Ο,τι και να γίνει Δευτέρα την κάνω για Ελλάδα άμα θέλει έρχεται.

Ποσα χρονια εισαι Γερμανια;
Ξοδευεις τοσα σε Πολωνια, και παλι μαζεψες χρημα και κατεβαινεις ελλαδα για αγορες real estate?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποσα χρονια εισαι Γερμανια;
Ξοδευεις τοσα σε Πολωνια, και παλι μαζεψες χρημα και κατεβαινεις ελλαδα για αγορες real estate?

Κανόνισα ήδη με την Πολωνέζα.Φτάνω 16:00 Κατοβίτσε και 18:00 έρχεται ξενοδοχείο για μπούκι.Φυσικά η γκόμενα θέλει σοβαρή σχέση.
Να δούμε αν θα αντέξω γιατί είμαι πολύ εξαντλημένος άλλος στη θέση μου ούτε 100 μέτρα δε θα έκανε όχι τέτοιες εκδρομές 10 ωρών.
Βασικά έχω ψιλοβαρεθεί τη φάση με τις γκόμενες και κυρίως κουράζομαι εύκολα τελευταία με τα ταξίδια οπότε θα το ρίξω στο real estate που λες.
Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι οτι για το καθαρό σπονσοριλίκι πρέπει συνέχεια να φοράς σκουφάκι το ακάποτο μετά τα 40 απλά δε λέει γιατί όλες μα όλες πάνε για τα λεφτά όταν είσαι σε αυτή την ηλικία και είναι επικίνδυνες.
Σκέψου τώρα πρέπει να κάνω 11 ώρες ταξίδι με το τρένο Γερμανία για να τη φορμάρω και μετά να ξεχυθώ στα κλαμπ για καμάκωμα.Αυτά μετά 30 ώρες συνεχούς δουλειάς και πλήρους εξάντλησης με αρρωστη κατάσταση.Πρέπει να είσαι αφοσιωμένος στο μουνί για να πετύχεις τέτοια κατάσταση ενώ το real estate είναι πιο απλή φάση απλά σταματάς τα γαμήσια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.615
Πόντοι
216
Βλεπω να το παρατας το σπορ.
Δεν βρισκεις καμια να 'αποκατασταθεις';

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Κανόνισα ήδη με την Πολωνέζα.Φτάνω 16:00 Κατοβίτσε και 18:00 έρχεται ξενοδοχείο για μπούκι.Φυσικά η γκόμενα θέλει σοβαρή σχέση.
Να δούμε αν θα αντέξω γιατί είμαι πολύ εξαντλημένος άλλος στη θέση μου ούτε 100 μέτρα δε θα έκανε όχι τέτοιες εκδρομές 10 ωρών.
Βασικά έχω ψιλοβαρεθεί τη φάση με τις γκόμενες και κυρίως κουράζομαι εύκολα τελευταία με τα ταξίδια οπότε θα το ρίξω στο real estate που λες.
Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι οτι για το καθαρό σπονσοριλίκι πρέπει συνέχεια να φοράς σκουφάκι το ακάποτο μετά τα 40 απλά δε λέει γιατί όλες μα όλες πάνε για τα λεφτά όταν είσαι σε αυτή την ηλικία.
:hi: DEAD MAN WALKING!!! :rockon: :rockon:
αλλα...μετα τα 59 στηνπεριπτωση σου!! :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βλεπω να το παρατας το σπορ.
Δεν βρισκεις καμια να 'αποκατασταθεις';

Μπα οι γκόμενες δεν αξίζουν ούτε μισό σκατό.Αν και θα ήθελα κάποια να καθαρίζει,να μαγειρεύει και να πλένει.Αλλά πάλι πρέπει να πληρώνεις έτσι κι αλλιώς.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.615
Πόντοι
216
Τελικα...Ασια, φιλλιπινες, μαλλον ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.
Τα κανουν ολα και συμφερουν.

Οι πολωνεζες εχασαν το value for money.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελικα...Ασια, φιλλιπινες, μαλλον ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.
Τα κανουν ολα και συμφερουν.

Οι πολωνεζες εχασαν το value for money.

Οχι,έχει πολλές Πολωνέζες.Απλά είναι θέμα πόσο αντέχεις.Ατομα που να αντέχουν ανεξάντλητο βλάχικο τσιμπούκι για 3 ώρες μετά από 12 ώρες ταξίδι και 25 ώρες δουλειά δεν είναι πολλοί.Τελευταία απλά πέρασα το όριο αντοχής λόγω ηλικίας,αρρώστειας κτλ.Είμαι ακόμα στο παίγνιο αλλά όχι ο ίδιος.
Ελπίζω να επανέλθω στο καθεστώς απόλυτου Βαλκάνιου υπεράρχοντος πριαπιστή πρέπει τώρα να ξεσκίσω στα εύφορα εδάφη του Κατοβίτς.
Πάντα περιμένουν την ευλογία μας αυτά τα χώματα ανεξαρτήτως κατάστασης πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.615
Πόντοι
216
Οχι,έχει πολλές Πολωνέζες.Απλά είναι θέμα πόσο αντέχεις.Ατομα που να αντέχουν ανεξάντλητο βλάχικο τσιμπούκι για 3 ώρες μετά από 12 ώρες ταξίδι και 25 ώρες δουλειά δεν είναι πολλοί.Τελευταία απλά πέρασα το όριο αντοχής λόγω ηλικίας,αρρώστειας κτλ.Είμαι ακόμα στο παίγνιο αλλά όχι ο ίδιος.
Ελπίζω να επανέλθω στο καθεστώς απόλυτου Βαλκάνιου υπεράρχοντος πριαπιστή πρέπει τώρα να ξεσκίσω στα εύφορα εδάφη του Κατοβίτς.
Πάντα περιμένουν την ευλογία μας αυτά τα χώματα ανεξαρτήτως κατάστασης πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Να κανεις και λιγη οικονομια δυναμεων, αλλιως θα παραδοσεις πνευμα, μαχομενος στις πολωνικες επαρχιες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τη ρώτησα αν της αρέσουν οι ζαρτιέρες και τα σέξυ εσώρουχα μου λέει πολύ θα σκάσει μύτη με τέτοια εμφάνιση στο ξενοδοχείο.Είναι πρώτες σε αυτά οι Πολωνέζες καυλάρεις αμέσως.
Εδώ είναι η πολωνική πραγματικότητα στα κλαμπ με γκόμενες καυλιάρες έτοιμες για όλα άσχετα από το τι γράφουν εδώ οι άσχετοι.Το παραδάκι μόνο να τρέχει.

Wodka connecting people.Πάω για ύπνο τώρα έχω μακρύ ταξίδι αύριο.Θα ακολουθήσει φωτουλικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom