Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε σαν την βουλγαρια δεν εχει,ε;   :grin:
η το ζεφυρι   :grin:

τυπε φετος εφαγα 2 βουλγαρες απο κατι μαλακοελληνες πιρφορους του εξωτερικου(βουλγαριας)  :2funny: :2funny: :2funny:

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

οσο για τις γυφτισες, να ναι καλα τα ρομα τυπε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ναι εκει γαμας τσαμπα δεν τις νοιαζει το χρημα δεν ειναι σαν τις ελληνιδες ψαχνουν πουτσα για να κατσουν στο τσαμπα...Και ειδικα στην Βαρσοβια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και ειδικα τη πουτσα του βαλκανιου τσοπανη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Cool εχεις δικιο, απο οτι καταλαβαινω, ο κμαν αυτα που περιγραφει ειναι πριν 10 χρονια τουλαχιστον. Αλλα απο τοτε πρεπει να γινε καποιο σκηνικο ενδιαμεσα και καηκε η γη. Φανταζομαι οτι αυτο ειναι η εισοδος στην Ε.Ε :jerking:. Τους επηρεασε αγρια, με αποτελεσμα να καψουν ασφαλειες.  :headbang:
Για αυτο λοιπον σε οσους θελουν να ασχοληθουν συνιστω μια συνταγη. 40αρες και πανω. Ειναι κυριολεκτικα αλλος λαος! :o Μονο η γλωσσα τους ενωνει, ακομη και εμφανισιακα διαφέρουν. Τετοια τρομερη αλλαγη ειναι φαινομενο πραγματικα! :think: Ο κμαν οτι και να λεει για τωρα, ειναι απο την καβλα επειδη οταν γραφει φτανει σε οργασμους και ονειρωξεις φαντασιωνομενος κωλους και βυζια :grin:. Η πραγματικοτητα δυστυχως τις συντριβει αγρια. :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ξεχασα ενα ακομη θετικο...πολυ θετικο....οτι δεν τις νοιαζει το χρημα...
Ενω οι ελληνιδες;;;

Μόνο μην το πεις αυτό σε κανα Πολωνό γιατί θα ξεραθεί στο γέλιο.
Οι Σλάβες είναι γενετικά geared για gold digging.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Cool εχεις δικιο, απο οτι καταλαβαινω, ο κμαν αυτα που περιγραφει ειναι πριν 10 χρονια τουλαχιστον. Αλλα απο τοτε πρεπει να γινε καποιο σκηνικο ενδιαμεσα και καηκε η γη. Φανταζομαι οτι αυτο ειναι η εισοδος στην Ε.Ε :jerking:. Τους επηρεασε αγρια, με αποτελεσμα να καψουν ασφαλειες.  :headbang:
Για αυτο λοιπον σε οσους θελουν να ασχοληθουν συνιστω μια συνταγη. 40αρες και πανω. Ειναι κυριολεκτικα αλλος λαος! :o Μονο η γλωσσα τους ενωνει, ακομη και εμφανισιακα διαφέρουν. Τετοια τρομερη αλλαγη ειναι φαινομενο πραγματικα! :think: Ο κμαν οτι και να λεει για τωρα, ειναι απο την καβλα επειδη οταν γραφει φτανει σε οργασμους και ονειρωξεις φαντασιωνομενος κωλους και βυζια :grin:. Η πραγματικοτητα δυστυχως τις συντριβει αγρια. :S

Καλά οι ΜΙΛΦς είναι ατελείωτη φάση Πολωνία.Αστείρευτο τσιμπούκι το μόνο πρόβλημα είναι οτι δε φτάνουν σε οργασμό δεν πα να γαμάς και μία ώρα.Μιλάμε για βιομηχανικό σεξ.Δεν παίρνουν γρήγορα φωτιά όπως οι μικρές αλλά είναι πρόθυμες για πούτσο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο όποτε έχεις κέφι δηλαδή είναι πάντα διαθέσιμες.Δε λένε ποτέ όχι σε έναν ξεγυρισμένο βαλκανικό πούτσο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Από όσα έχω δει εγώ,μάλλον το ακριβώς αντίθετο ισχύει..

Απλά οι Πολωνές κόβουν την οικονομική κατάσταση του άλλου και τα τρώνε ταυτόχρονα από πολλούς μέτριους και μίζερους δεν είναι όπως οι Ρωσίδες που κοιτάνε αμέσως να αρπάξουν τον κονομημένο ας πηδάει και άλλες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Απλά οι Πολωνές κόβουν την οικονομική κατάσταση του άλλου και τα τρώνε ταυτόχρονα από πολλούς μέτριους και μίζερους δεν είναι όπως οι Ρωσίδες που κοιτάνε αμέσως να αρπάξουν τον κονομημένο ας πηδάει και άλλες.

Ούτε σαν τις Γερμανίδες που έχουν γραμμένα τα φράγκα και άμα τους καυλώσει πάνε και υιοθετούν ένα παιδί ή γεννάνε ένα μόνες τους και το μεγαλώνουν μόνες τους.

Σήμερα η βυζαρού Πολωνέζα μου μίλησε για τα βυζιά της και πόσο δύσκολο είναι να κάνει γυμναστική και να κοιμηθεί μπρούμυτα. :rolleyes:

Μου κάνει και γλώσσα σώματος,με ακουμπάει στο μπράτσο,όταν γελάει με σπρωχνει λίγο,κ.λ.π.

Παρ'όλα αυτά,δίνω 0% πιθανότητες να θέλει να γαμηθεί,απλά κρατάει την καύλα ζωντανή.

Kman,αυτές οι δύο τσομπάνες είναι από μέρη κοντά στα σύνορα με Γερμανία.
Όλες οι Πολωνέζες είναι ίδια κοψιά ή είναι σαν τις Γερμανίδες που οι βόρειες είναι αλλιώς στην εμφάνιση;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ούτε σαν τις Γερμανίδες που έχουν γραμμένα τα φράγκα και άμα τους καυλώσει πάνε και υιοθετούν ένα παιδί ή γεννάνε ένα μόνες τους και το μεγαλώνουν μόνες τους.

Σήμερα η βυζαρού Πολωνέζα μου μίλησε για τα βυζιά της και πόσο δύσκολο είναι να κάνει γυμναστική και να κοιμηθεί μπρούμυτα. :rolleyes:

Μου κάνει και γλώσσα σώματος,με ακουμπάει στο μπράτσο,όταν γελάει με σπρωχνει λίγο,κ.λ.π.

Παρ'όλα αυτά,δίνω 0% πιθανότητες να θέλει να γαμηθεί,απλά κρατάει την καύλα ζωντανή.

Kman,αυτές οι δύο τσομπάνες είναι από μέρη κοντά στα σύνορα με Γερμανία.
Όλες οι Πολωνέζες είναι ίδια κοψιά ή είναι σαν τις Γερμανίδες που οι βόρειες είναι αλλιώς στην εμφάνιση;

Οι πιο μουνάρες και οι πιο ψώλες είναι ακριβώς αυτές κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία.Η Wielkopolska(Poznan,Zielona Gora) έχει τις ωραιότερες γυναίκες της Πολωνίας.(ψηλές με ωραία πρόσωπα,χηλά ζυγωματικά και βυζάρες).Αυτό το λένε όλοι.Το Σλάσκιε(Σιλεσία) με Κατοβίτσε,Βρότσλαβ έχει τις πιο ψώλες-πουτανάκια.(όχι τόσο ωραία πρόσωπα,πιο χυμένη μπαζέ φάση αλλά τα σλαβικά σπαθάτα πόδια και οι κωλάρες είναι στάνταρ).
Κράκωβ παίζει το στυλ Malopolska πιο περιποιημένες γκόμενες και κάπως ανάλαφαρες λεπτεπίλεπτες με πιο κουλτουρέ επιφάνεια.Βόρεια Γκντανσκ κτλ δε λένε σπουδαία πράγματα εμφανισιακά είναι όμως εκεί οι περισσότερες εκδιδόμενες στην Πολωνία.
Γενικά η μέση Πολωνέζα βλαχοφέρνει είναι από χωριό με κάτω από 3000 κατοίκους,είναι νταρντάνα,καστανόξανθη(βρώμικο ξανθό όχι το ανοιχτό ξανθό πουτ έχουν οι Αρρειες),βυζαρού,με κωλάρα,απλοικούς τρόπους και φοράει πάντα κολλητά.Το δώρο είναι το φοβερό βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι είναι κάπως γεννημένες για αυτό.
Γενικά είναι πολύ προσεγγίσιμες,ανοιχτές,εύθυμες και όλες φλερτάρουν.
Κατά κάποιο τρόπο Πολωνία εισπράττεις πάντα το ίδιο πακέτο αυτή που είναι λίγο κατώτερη σε εμφάνιση(π.χ. κοντούλα) κάνει καλύτερο τσιμπούκι για αναπλήρωση ή έχει θεόρατους βύζους για τρομερό ισπανικό οπότε το συνολικό πακέτο δεν είναι διαφορετικό.
Η ψηλή δίνει άνετα τον κώλο της και σε κάνει να νιώθεις άρχοντας με το μούναρο δίπλα στο κέντρο της πόλης.

Για μοντελοκυνηγούς συνιστώ φυσικά Wielkopolska,για βιομηχανικά καμάκια Στεττίν και Zachodniopomosrkie,για πουτανιάρηδες Γκντανσκ,για πιο κυριλέ καμάκια Κράκωβ και για γαμπρούς Ανατολική Πολωνία και Pomorskie.
Βασικά έχει γκόμενες για όλα τα γούστα κυρίως όμως ικανοποιεί όσους γουστάρουν χωριό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μάλιστα...Οπότε παίζουν και εκεί διαφορές.
Γιατί για περί Γερμανίας που ξαναλέγαμε,εμένα οι Νοrdic είναι οι αγαπημένες μου κι ας τραβιέμαι με Βαυαρέζα τώρα.

Αυτές οι δύο Πολωνέζες είναι 100χλμ ανάμεσα από Μπρέσλαου και σύνορα Γερμανίας.

Αλλά πολύ υπερκινητικές και παρλαπίπες...
Δε λέω ότι δεν είναι για πούτσο,είναι και παραείναι.
Αλλά προτιμώ τις Γερμανίδες για άραγμα,που είναι γενικά χαμηλών τόνων και δεν περιαυτολογούν όλη
την ώρα.

Για την ώρα τις μελετάω,την Πέμπτη μετά το μάθημα θα πάω με τη βυζαρού και κάποιες Πολωνέζες φίλες της που θα ρθουν βόλτα από Πολωνία,για καφέ ή φαγητό.
Θα συνεχίσω τη σλαβομελέτη μου..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μάλιστα...Οπότε παίζουν και εκεί διαφορές.
Γιατί για περί Γερμανίας που ξαναλέγαμε,εμένα οι Νοrdic είναι οι αγαπημένες μου κι ας τραβιέμαι με Βαυαρέζα τώρα.

Αυτές οι δύο Πολωνέζες είναι 100χλμ ανάμεσα από Μπρέσλαου και σύνορα Γερμανίας.

Αλλά πολύ υπερκινητικές και παρλαπίπες...
Δε λέω ότι δεν είναι για πούτσο,είναι και παραείναι.
Αλλά προτιμώ τις Γερμανίδες για άραγμα,που είναι γενικά χαμηλών τόνων και δεν περιαυτολογούν όλη
την ώρα.

Για την ώρα τις μελετάω,την Πέμπτη μετά το μάθημα θα πάω με τη βυζαρού και κάποιες Πολωνέζες φίλες της που θα ρθουν βόλτα από Πολωνία,για καφέ ή φαγητό.
Θα συνεχίσω τη σλαβομελέτη μου..

Εκεί εγκαταστάτθηκαν και πολλοί Πολωνοί από πρώην ανατολική Πολωνία που τώρα ανήκει στην Ουκρανία δηλαδή Λβωφ,Ρίβνο,Λουτσκ και άλλες περιοχές.Αυτές δεν είναι τόσο εμφανίσιμες όσο οι γηγενείς Πολωνές.
Εμένα πάντως μου τη δίνουν οι κάτω Σιλεσιανές(Βρότσλαβ).Μάπα ψιλοχάλια βέβαια χυμένες εντελώς με μυτόγκες κτλ αλλά φοβερές ποδάρες,ωραία σώματα,παχιά χείλια και το τσιμπούκι το δουλεύουν καλά.Σε άλλους δεν αρέσουν καθόλου τις θεωρούν τις ασχημότερες σε όλη την Πολωνία(βλέπε Dr. Love).
Εγώ γενικά σπάνια κοιτάω πρόσωπο και δεν έχω πρόβλημα με τις μυτόγκες οπότε τη βρίσκω με τις καυλόφατσες.
Ετσι κι αλλιώς μετά από μερικές βότκες το πρόσωπο χάνει τη σημασία του και οι γκόμενες Σλάσκιε φοράνε τέτοια ντεκολτέ και σούπερ μίνι και σορτς που πάντα το βλέμμα κατεβαίνει στα σωστά σημεία.
Μερικές από τις πιο σκυλέ και ευκολότερες γκόμενες της Πολωνίας προέρχονται από εκεί.Κοπάδια ολόκληρα.Το φτηνό πουτανέ λουκ με τα κολλητά και το φτηνό μέικ απ και τους βύζους έξω.Πραγματικός παράδεισος για πέη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εκεί εγκαταστάτθηκαν και πολλοί Πολωνοί από πρώην ανατολική Πολωνία που τώρα ανήκει στην Ουκρανία δηλαδή Λβωφ,Ρίβνο,Λουτσκ και άλλες περιοχές.Αυτές δεν είναι τόσο εμφανίσιμες όσο οι γηγενείς Πολωνές.
Εμένα πάντως μου τη δίνουν οι κάτω Σιλεσιανές(Βρότσλαβ).Μάπα ψιλοχάλια βέβαια χυμένες εντελώς με μυτόγκες κτλ αλλά φοβερές ποδάρες,ωραία σώματα,παχιά χείλια και το τσιμπούκι το δουλεύουν καλά.Σε άλλους δεν αρέσουν καθόλου τις θεωρούν τις ασχημότερες σε όλη την Πολωνία(βλέπε Dr. Love).
Εγώ γενικά σπάνια κοιτάω πρόσωπο και δεν έχω πρόβλημα με τις μυτόγκες οπότε τη βρίσκω με τις καυλόφατσες.
Ετσι κι αλλιώς μετά από μερικές βότκες το πρόσωπο χάνει τη σημασία του και οι γκόμενες Σλάσκιε φοράνε τέτοια ντεκολτέ και σούπερ μίνι και σορτς που πάντα το βλέμμα κατεβαίνει στα σωστά σημεία.
Μερικές από τις πιο σκυλέ και ευκολότερες γκόμενες της Πολωνίας προέρχονται από εκεί.Κοπάδια ολόκληρα.Το φτηνό πουτανέ λουκ με τα κολλητά και το φτηνό μέικ απ και τους βύζους έξω.Πραγματικός παράδεισος για πέη.

Κρατάω σημειώσεις και θα συνεχίσω τη μελέτη μου.

Πάντως kman έχω πάει σε Πολωνέζικο πάρτυ έξω,γενέθλια/γιορτή σε σπίτι,κανά δυό μαγαζια Πολωνέζικα..
Τα θαύματα που έχω δει σε Αγια Πετρούπολη,Μόσχα,Πράγα,Βελιγράδι,δεν τα έχω δει..
Και Στοκχόλμη,να προσθεσω..

Ούτε φυσικά οι Γερμανίδες πιάνουν τέτοια στάνταρτς..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κρατάω σημειώσεις και θα συνεχίσω τη μελέτη μου.

Πάντως kman έχω πάει σε Πολωνέζικο πάρτυ έξω,γενέθλια/γιορτή σε σπίτι,κανά δυό μαγαζια Πολωνέζικα..
Τα θαύματα που έχω δει σε Αγια Πετρούπολη,Μόσχα,Πράγα,Βελιγράδι,δεν τα έχω δει..
Και Στοκχόλμη,να προσθεσω..

Ούτε φυσικά οι Γερμανίδες πιάνουν τέτοια στάνταρτς..

Οι Πολωνές που έρχονται Γερμανία παίρνουν 5-10 κιλά χαλαρά.Καμία σχέση με τις γηγενείς.Μερικές Πολωνές Γερμανία είναι σα φαλαινοθηρικά καμία σχέση.Πιο ξέχειλες και από τις Γερμανίδες.Το πολύ Βουρστ.Μασουλάνε συνέχεια.
Πολωνία προσέχουν γιατί άμα παχύνουν τις βρίζουν όλοι πρώτα από όλα η οικογένεια μανάδες αδερφοί κτλ?Πώς κυκλοφορείς με τέτοια κοιλιά έξω τι χάλια είναι αυτά κτλ?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οι Πολωνές που έρχονται Γερμανία παίρνουν 5-10 κιλά χαλαρά.Καμία σχέση με τις γηγενείς.Μερικές Πολωνές Γερμανία είναι σα φαλαινοθηρικά καμία σχέση.Πιο ξέχειλες και από τις Γερμανίδες.Το πολύ Βουρστ.Μασουλάνε συνέχεια.
Πολωνία προσέχουν γιατί άμα παχύνουν τις βρίζουν όλοι πρώτα από όλα η οικογένεια μανάδες αδερφοί κτλ?Πώς κυκλοφορείς με τέτοια κοιλιά έξω τι χάλια είναι αυτά κτλ?

Αλλά τον μέσο όρο των Σερβικών,Ρωσικών στάνταρ δεν τον πιάνουν,ε;
Από αυτά που έχω δει εδώ,χλωμό το κόβω.

Είναι και ψιλοκοντές,τις περίμενα πιο ψηλές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αλλά τον μέσο όρο των Σερβικών,Ρωσικών στάνταρ δεν τον πιάνουν,ε;
Από αυτά που έχω δει εδώ,χλωμό το κόβω.

Είναι και ψιλοκοντές,τις περίμενα πιο ψηλές.

Από Wielkopolska είναι ψηλές.Σίγουρα δεν είναι άλογα όπως Τσέχες,Βόρειες Γερμανίδες,Σουηδέζες,Σέρβες αλλά είναι ψηλότερες από τις Ουκρανές π.χ.
Ο μέσος όρος Πολωνία είναι στο 1.67 ένα 25% είναι πάνω από 1.70 που είναι πολύ καλή αναλογία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Πολωνέζες είναι οι χειρότερες γκόμενες εμφασηνιακά στην Ευρωπαική Ένωση αυτήν την στιγμή..Μόνο οι 40+ τα matures  είναι καλές...Σε 15 χρόνια η νέα γενία έγινε πανάσχημη.Τι πάθανε χρήζει ιατρικής έρευνας..
Πραγματικά ο kman ζει 20 χρόνια πίσω..

Δυστυχώς δεν υπάρχει η παραμικρή αντικειμενικότητα..Μόνο ο μόνιμος κάτοικος απο Krakow γραφει σοβαρά..

Αν κάποιος κατέβει κέντρο Αθήνας Σάββατο βράδυ αυτά που θα δεί να κυκλοφορούν δεν υπάρχουν ούτε κατα διάννοια στην Πολωνία..
Ασφαλώς και υπάρχουν κάποιες ωραίες αλλά ειναι πολύ μικρό το ποσοστό με βάση το σύνολο..

Οι Ελληνίδες μέχρι 25 ετών δεν είναι απλά 10 επίπεδα πάνω σε ομορφιά αλλά 100!!!!

Μιλάω για ομορφία όχι αν κάθονται ή όχι..αυτό χρήζει άλλης ανάλυσης..Οι Ελληνίδες της προηγούμενης γενιάς είναι τελείως μπαζόλες..Δηλαδή όπως η νεα γενιά ομόρφυνε υπερβολικά στην Ελλάδα ασχήμηνε ατίστοιχα στην Πολωνία!!!

Δεν θέλει πολύ ανάλυση βάλτε το Tinder σε Poland και δείτε γκόμενες..Βάλτε το μετά Ρωσσία και προσπαθείστε να συγκρίνετε..Και επειδή ο kman ποσταρει διαφημιστικά videos και βλακείες δειτε μερικές πραγματκές photos απο τις <<μουνάρες>> που θα προσεγγίζετε Βαρσοβία!!!! Έχω πάει σε αυτά τα parties και οι γκόμενες είναι έτσι!!!ΑΠΛΑ!!!

Το χειρότερο όλων είναι πως στις μπαζόλες αυτές υπάρχουν δεκάδες γκαβλωμένα μπακούρια να τις κυνηγούν!!! Απο Ινδια μέχρι Αμερική..Αυτές ειναι οι πραγματικές γκόμενες που θα συναντησετε οχι οι γκόμενες των videoclips!!! Θα βλέπετε και κάποια δυνατα'κομμάτια αλλά μία στις 30 που θα έχουν κολλήσει ΟΛΟΙ πάνω της..Καλ'επιτυχια!!

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 4.jpg
    4.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 30

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.614
Πόντοι
216
Οι Πολωνέζες είναι οι χειρότερες γκόμενες εμφασηνιακά στην Ευρωπαική Ένωση αυτήν την στιγμή..Μόνο οι 40+ τα matures  είναι καλές...Σε 15 χρόνια η νέα γενία έγινε πανάσχημη.Τι πάθανε χρήζει ιατρικής έρευνας..
Πραγματικά ο kman ζει 20 χρόνια πίσω..

Δυστυχώς δεν υπάρχει η παραμικρή αντικειμενικότητα..Μόνο ο μόνιμος κάτοικος απο Krakow γραφει σοβαρά..

Αν κάποιος κατέβει κέντρο Αθήνας Σάββατο βράδυ αυτά που θα δεί να κυκλοφορούν δεν υπάρχουν ούτε κατα διάννοια στην Πολωνία..
Ασφαλώς και υπάρχουν κάποιες ωραίες αλλά ειναι πολύ μικρό το ποσοστό με βάση το σύνολο..

Οι Ελληνίδες μέχρι 25 ετών δεν είναι απλά 10 επίπεδα πάνω σε ομορφιά αλλά 100!!!!

Μιλάω για ομορφία όχι αν κάθονται ή όχι..αυτό χρήζει άλλης ανάλυσης..Οι Ελληνίδες της προηγούμενης γενιάς είναι τελείως μπαζόλες..Δηλαδή όπως η νεα γενιά ομόρφυνε υπερβολικά στην Ελλάδα ασχήμηνε ατίστοιχα στην Πολωνία!!!

Δεν θέλει πολύ ανάλυση βάλτε το Tinder σε Poland και δείτε γκόμενες..Βάλτε το μετά Ρωσσία και προσπαθείστε να συγκρίνετε..Και επειδή ο kman ποσταρει διαφημιστικά videos και βλακείες δειτε μερικές πραγματκές photos απο τις <<μουνάρες>> που θα προσεγγίζετε Βαρσοβία!!!! Έχω πάει σε αυτά τα parties και οι γκόμενες είναι έτσι!!!ΑΠΛΑ!!!

Το χειρότερο όλων είναι πως στις μπαζόλες αυτές υπάρχουν δεκάδες γκαβλωμένα μπακούρια να τις κυνηγούν!!! Απο Ινδια μέχρι Αμερική..Αυτές ειναι οι πραγματικές γκόμενες που θα συναντησετε οχι οι γκόμενες των videoclips!!! Θα βλέπετε και κάποια δυνατα'κομμάτια αλλά μία στις 30 που θα έχουν κολλήσει ΟΛΟΙ πάνω της..Καλ'επιτυχια!!

Πω ρε φιλε, τι μπαζα ειναι αυτα;
Μαμα, το τρωω το φαί μου!!!!!
Οχι παρτες απο δω!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.614
Πόντοι
216

Τουλαχιστον απο τα πολωνικα threads, αποκτησαμε ενα στυλ γραφης, στυλ τσοντα περιοδικο της δεκατιας του 80!

Εχει γινει διασκεδαστικο το πολωνικο thread!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ακομη μια φορα ο dr love βαζει τα πραγματα στη θεση τους. Καλα βεβαια αυτονοητο οτι δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ανθρωπος να θεωρει οτι οι γκομενες ειναι οπως στα βιντεοκλιπ του κμαν ( οπως και οτι γαμαει κανονικες δινοντας τους λεφτα και οχι πουτανες). Περιπου 60-70 % των γυναικων εδω ετσι ειναι οπως τις εδειξε ο love. To χειροτερο απο ολα ειναι οτι με την ευρωλιγουριαση και τους ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ που σκανε εδω, κατι τετοιες την εχουν ψωνισει (!) και το παιζουν και ιστορια . Αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο εδω ειναι οχι οι γκομενες, αλλα οι εντελως καθυστερημενοι ΞΕΝΟΙ που ερχονται εδω και ειναι λες και ολος ο κατιμας των εγκεφαλικα πυροβολημενων της Ευρωπης μαζευεται εδω. Ολοι το παιζουν γοηδες και μοιραιοι προσπαθωντας να εντυπωσιασουν τα βουρλα εδω με αποτελεσμα να διαδραματιζονται σκηνικα απειρου καλους και γελοιοτητας. Απο την αλλη εχουν κανει τους ντοπιους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ , κατι σα " πλειοδοσια". Φανταστειτε δηλαδη απο τη μια οι βλακες ξενοι, απο την αλλη οι ντοπιοι που ζηλευουν και στη μεση τα παρτσακλα που την εχουν ψωνισοι που σφαζονται στα ποδια τους. Η κατασταση ειναι για τον πουτσο πραγματικα και δε μπορω να καταλαβω τι μπορει να θελει η να περιμενει ενας Ελληνας εδω ( αν δεν ειναι κανας καραγκιοζης φυσικα και αυτος ) με ολους αυτους εδω περα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom