Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δε λέω οτι είμαι δυνατός λέω όμως οτι θα βρεις συχνότερα Πολωνέζες που πάνε για καθαρό σεξ χωρίς ανταλλάγματα από ό,τι Ουκρανές.Για αυτό και πάνε με τόσους Αράπηδες κτλ.Αν πας Βρότσλαβ Mundo και Μανάνα θα κουφαθείς με τα άπειρα ζευγάρια ξένου Πολωνής.
αυτο το πιστευω διαισθητικα,γιατι εχω δει πολλους πολωνους ,κ σιγουρα δεν εμπνεουν τις ντεβουσκες εκει...site για γνωριμιες δεν προτεινες ακομα,,εκτος αν δουλευεις μονο otloty κ μας δουλευεις ψιλο γαζι ... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Galeria Dominikańska
4,1
(328) · Einkaufszentrum
plac Dominikański 3 · +48 71 344 95 10
Jetzt geschlossen
Website
Route
Arkady Wrocławskie S.A.
4,0
(165) · Einkaufszentrum
Powstańców Śląskich 2-4 · +48 71 776 11 22
Jetzt geschlossen
Website
Route
Magnolia Park
4,4
(300) · Einkaufszentrum
Legnicka 58 · +48 71 338 44 66
Jetzt geschlossen

παιζει κατι στα μωλλ αυτα?απο καμακι λεω ,δεν παω για σοπινγκ... :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Galeria Dominikańska
4,1
(328) · Einkaufszentrum
plac Dominikański 3 · +48 71 344 95 10
Jetzt geschlossen
Website
Route
Arkady Wrocławskie S.A.
4,0
(165) · Einkaufszentrum
Powstańców Śląskich 2-4 · +48 71 776 11 22
Jetzt geschlossen
Website
Route
Magnolia Park
4,4
(300) · Einkaufszentrum
Legnicka 58 · +48 71 338 44 66
Jetzt geschlossen

παιζει κατι στα μωλλ αυτα?απο καμακι λεω ,δεν παω για σοπινγκ... :grin:

Ολα τα μολ στην Πολωνία είναι καλά για καμάκι.Το Βρότσλαβ,Κράκωβ,Πόζναν έχουν το τρομερό πλεονέκτημα οτι δε χρειάζεται να πας στα malls γιατί το κέντρο είναι γεμάτο καφέ και ρεστωράντ και είναι το κάτι άλλο.Ειδικά το κέντρο στο Βρότσλαβ είναι φοβερό είναι ο παράδεισος του καμάκια.
Γενικά την έχετε δει κάπως πονηροί ενώ στην ουσία οι πέουλες έχουν δοκιμάσει όλα τα κόλπα και κόζια δεν είναι οτι κάτι δεν έχει γίνει ας πούμε 5000 φορές από άλλους πριν πας εσύ εκεί.
Απλά εγώ πάω με το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού χτυπάω δυνατά και γρήγορα πριν με μάθουν και μετά την κοπανάω.Βέβαια παίρνω και τρομερά ρίσκα δεν είναι κανένας δρόμος στρωμένος με γαρύφαλλα είναι γεμάτος νάρκες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εδώ mega thread από Πολωνέζες που εξηγούν γιατί αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε εραστή ενώ ήταν παντρεμένες.

Το τι σέρνουν στους άντρες τους δε λέγεται.Αδύναμοι στο κρεβάτι,δεν τους σηκώνεται με τίποτα ενώ αυτές είναι συνέχεια καυλωμένες.Προσπαθούν να τους ανάψουν με καυλωτικά εσώρουχα ή γυμνές αλλά αυτοί απαθείς.
Δεν είναι ζωή αυτή λένε.Πώς να μη βρεις εραστή να σε κάνει ευτυχισμένη?

Εδώ χαρακτηριστική περίπτωση.Ο άντρας μου είναι εκπληκτικά τρυφερός,ρομαντικός,καλός,ευγενής αλλά δε με γαμάει καλά.Αναγκάστηκα να βρω εραστή είναι 100% καλύτερος από το σύζυγο.

Jestem mężatką z kilkunastoletnim stażem. Męża poznałam wcześnie, mając niewiele doświadczeń z innymi mężczyznami. Chodzący ideał. No, prawie. Romantyczny, uczuciowy, czuły, odpowiedzialny, dowcipny,dzielący ze mną zainteresowania, zaangażowany ojciec (mamy dwójkę kilkuletnich dzieci).
Jedno "ale": seks. Dobry, przed urodzeniem dzieci to nawet częsty, ale bez fajerwerków. Były orgazmy, spełnianie fantazji, nie miałam dużych potrzeb, więc biorąc pod uwagę całokształt związek uważałam za udany.
Dużo zmieniło się po narodzinach dzieci. Mała różnica wieku, więc totalnie zajęły nasz czas na trzy lata. W tym czasie praktycznie żyliśmy bez seksu. Mąż zmęczony, ja matka karmiąca z obniżonym libido. Parę miesięcy temu odstawiłam młodszego ssaka i moje libido wróciło. A właściwie wybuchło jak nigdy wcześniej. Mam taką ochotę na seks jak nigdy wcześniej. Niestety mąż nie. Mimo pończoch, gorsetów, sukienek - nic albo baaardzo rzadko. Zaznaczam, że moje ciało trochę się zmieniło po ciąży, ale tylko trochę- nadal jestem jak sądzę całkiem atrakcyjna. A seksu jak nie wymuszę (prawie) to nie ma. Mąż obojętny, przestałam się czuć przy nim jak kobieta.
Okazuje się jednak, że kobiecość nie umarła. W końcu nie wytrzymałam i na służbowym wyjeździe pozwoliłam sobie na jednonocną przygodę z kolegą. I tu stało się coś, czego nie przewidziałam. Przelotny kochanek okazał się 100 razy lepszy w łóżku od męża. Nie wiedziałam, że może być aż tak dobrze! Nie chodzi przy tym tylko o dreszczyk emocji, ale wszystko- sposób całowania, dotykania, pieszczenia, kochania- wszystko 5 poziomów lepiej niż mąż.
Odkąd wróciłam z tej podróży nie mogę dojść do siebie. Po tym doświadczeniu, nawet gdy dochodzi do seksu z mężem, wydaje mi się on tak słaby, że płakać się chce. I to nie są rzeczy, których mogłabym męża nauczyć, bo co mu powiem, że niezdarnie mnie dotyka, mógłby z ogniem?
Dół i smutek mnie ogarnął. Przeraża mnie, że tak spędzę życie z moim łóżkowym fajtłapą, podczas gdy takie przyjemności zmysłowe gdzieś indziej istnieją. Nie wiem co robić, wygadałam się przynajmniej smutas.gif

Αλλη λέει εγώ ήθελα σκληρό σεξ πρωκτικό και βία και ο άντρας μου ήθελε κλασσικό μόνο και ήταν τρυφερός.Αναγκάστηκα να βρω πουτσαρά να με ξεσκίσει.

Xαχα τον απαξιωσε αγρια τον πυρφορο της :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ναι αλλα εχει να γαμησει 7 χρονια. και τον κμαν μας τον εβγαζε αχρηστο πιρφορο της παλαμης αλλα μας γεμισε φωτο με μουνια ο κμαν.
ο σεβαλιε δεν εχει βαλει φωτο εκτος και βαλει το ποστερ απο την ταινια 7 χρονια στο θιβετ.

Ρε τυπε δεν ειπα οτι ο κμαν ειναι πυρφορος. Ειπα απλα πως πηγε το πραμα και τι εκανε οταν συναντηθηκαμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι πολύ άγριες σε αυτά οι Πολωνέζες.Αμα δε γαμάς καλά είναι θανατική καταδίκη.Την έχω πατήσει και προσωπικά να μου λέει η γκόμενα πώς βρήκε ένα γκόμενο μόνο για σεξ που είναι χάλιας στα ραντεβού δεν ξέρει να αρθρώσει κουβέντα αλλά φοβερός γαμιάς της δίνει συνέχεια οργασμούς.
Γενικά οι Πολωνέζες είναι ανοιχτές σε όλες τις ανωμαλίες τα πιο extreme τα έχω κάνει με Πολωνέζες(κατούρημα,scat κτλ).Κώλο δίνουν για πλάκα ιδίως οι παντρεμένες.
Τις ενδιαφέρει πολύ η προσωπική ικανοποίηση που σημαίνει γλυφομούνι και κυρίως ostry sex γενικά γουστάρουν τους εξευτελισμούς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε τυπε δεν ειπα οτι ο κμαν ειναι πυρφορος. Ειπα απλα πως πηγε το πραμα και τι εκανε οταν συναντηθηκαμε.

Εφτασα Κράκωβ 19:00 Πέμπτη για μία μέρα μόνο τέλη Ιουνίου δηλαδή στη χειρότερη εποχή και χτυπήσαμε τυφλά χωρίς καν προοπτική.Επρεπε να πάμε ξανά όταν ξαναήρθα τον Ιούλιο και χτυπούσα μολ και κέντρο όντας κάπως προσαρμοσμένος.
Στα μαγαζιά που πήγαμε υπήρχαν 5 στόχοι συνολικά.Σου λέω όποιος και να ερχόταν δε θα έκανε τίποτα καλύτερο.
Καλύτερο πεδίο είναι το Κατοβίτσε έχει πολλά πουτανάκια εκεί παλιά κλασσική Πολωνία δεν είναι τόσο εκδυτισμένο όσο το Κράκοβ.Οχι οτι η Κρακωβία είναι καλή για την ακρίβεια είναι πλέον καλύτερη από το Λβωφ όπως απέδειξαν και οι περιπέτειες του Glock.
Απλά τα βλέπεις γενικά δεν έχεις μάτι για τα μουνάκια.Δεν πιάνεις τι γίνεται.Τώρα είμαι πολύ πιο κουρασμένος από όσο ένα χρόνο πριν ωστόσο κάποια στιγμή θα σκάσω Κράκωβ.
Και ο Γκλοκ τι έκανε την πρώτη νύχτα που ήρθε?Παπάρια.Χρειάστηκε 5 μέρες για να βγάλει λαγό.Και σε καλύτερη περίοδο.
Γενικά εκεί που είσαι είναι πολύ καλά.Απλά δεν το καταλαβαίνεις γιατί έχεις συνηθίσει.Και γιατί δεν είσαι κυνηγός δεν έχεις το στυλ μουνάκια.Η Πολωνία είναι για καμάκηδες smooth talkers πολυλογάδες,σφίχτες ή άντρες με ρευστό.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.354
Πόντοι
1.686
Είναι πολύ άγριες σε αυτά οι Πολωνέζες.Αμα δε γαμάς καλά είναι θανατική καταδίκη.Την έχω πατήσει και προσωπικά να μου λέει η γκόμενα πώς βρήκε ένα γκόμενο μόνο για σεξ που είναι χάλιας στα ραντεβού δεν ξέρει να αρθρώσει κουβέντα αλλά φοβερός γαμιάς της δίνει συνέχεια οργασμούς.
Γενικά οι Πολωνέζες είναι ανοιχτές σε όλες τις ανωμαλίες τα πιο extreme τα έχω κάνει με Πολωνέζες(κατούρημα,scat κτλ).Κώλο δίνουν για πλάκα ιδίως οι παντρεμένες.
Τις ενδιαφέρει πολύ η προσωπική ικανοποίηση που σημαίνει γλυφομούνι και κυρίως ostry sex γενικά γουστάρουν τους εξευτελισμούς.

Αυτά πως συμβιβάζονται με τον καθολικισμό;

Οι πολωνέζες στα μπουρδέλα στην Αθήνα, είναι μέτριες.

Επίσης οι πολωνέζες λίγο πριν το 2000 , δούλευαν σε μπαρ,
και σε μασατζίδικα στην Αθήνα και ήταν μέτριες .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά πως συμβιβάζονται με τον καθολικισμό;

Οι πολωνέζες στα μπουρδέλα στην Αθήνα, είναι μέτριες.

Επίσης οι πολωνέζες λίγο πριν το 2000 , δούλευαν σε μπαρ,
και σε μασατζίδικα στην Αθήνα και ήταν μέτριες .

Όλες οι Σλαβες είναι το ίδιο.Οι πιο χύμα είναι οι Πολωνεζες.Μην την ψάχνετε πολύ.Οι γνώστες ξέρουν.Τσεχία είναι όλες αθεες χύμα στο κυμα είτε Πολωνες καθολικές ή Ρωσίδες ορθοδοξες το ίδιο είναι.Η θρησκεία παίζει ελάχιστο ρόλο σε σχέση με τη φυλή
Η Σλαβα είτε ορθόδοξη είτε καθολική είτε αθεη θέλει να γαμηθει και να αρπάξει λεφτά η να παντρευτεί.Τέλος.Δεν παίζει ρόλο αν είναι Πολωνέζα,Ρωσίδα η Ουκρανή.Σκέφτονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Νομίζω ο Βαλκανιος πέουλας μπορεί να τις ικανοποιήσει όλες δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για εμάς γιατί είμαστε εκπληκτικά ανώτεροι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.354
Πόντοι
1.686
Όλες οι Σλαβες είναι το ίδιο.Οι πιο χύμα είναι οι Πολωνεζες.Μην την ψάχνετε πολύ.Οι γνώστες ξέρουν.Τσεχία είναι όλες αθεες χύμα στο κυμα είναι Πολωνες καθολικές και Ρωσίδες ορθοδοξες το ίδιο είναι.Η θρησκεία παίζει ελάχιστο ρόλο σε σχέση με τη φυλή
Η Σλαβα είτε ορθόδοξη είτε καθολική είτε αθεη θέλει να γαμηθει και να αρπάξει λεφτά η να παντρευτεί.Τέλος.Δεν παίζει ρόλο αν είναι Πολωνέζα,Ρωσίδα η Ουκρανή.Σκέφτονται ακριβώς με τν ίδιο τρόπο.

Τι λες ρε φίλε ;

Εχω την τύχη να ζήσω την καλύτερη εποχή των μπουρδέλων και στούντιο
που ήταν από το 1993- 1999 .
Γαμάγαμε με 3χιλ.δρχ. ( 8.8 ευρώ ) πανέμορφες Ρωσίδες και Ουκρανές .
Έχω πάρει απότο 1993 πάνω από 1500 Ρωσίδες , Ουκρανές κλπ.
ΚΑΜΙΑ σχέση με τις Πολωνέζες ,που υπήρχαν τη δεκαετία του'90
στα μπαρ και τα στούντιο.
Έχω πάει σε Ουκρανία και Ρωσία , συνολικά πάνω από 20 φορές και Πολωνία 3 φορές.

ΚΑΜΙΑ σχέση Πολωνέζες με Ουκρανέζες-Ρωσίδες.

Μη λες παραπλανητικά πραγματα.  

Βέβαια οι Πολωνέζες είναι καλύτερες από τις Ελληνίδες ,
αλλά υπολείπονται σε σχέση με τις Ουκρανέζες-Ρωσίδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι λες ρε φίλε ;

Έχω πάει σε Ουκρανία και Ρωσία , συνολικά πάνω από 20 φορές και Πολωνία 3 φορές.

Και εγώ έχω πάει πάνω από 50 φορές τα τελευταια 10 χρονια Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία και μακράν καλύτερη είναι η Ουκρανία.
Εντάξει.Πήγαινε τότε Ουκρανία,Ρωσία και άσε την Πολωνία,Τσεχία.Λιγότερος ανταγωνισμός.Και τι έγινε;
Όπου και να πας λάθος θα πας.Γιατί τώρα το καλύτερο μέρος το διαμορφώνω εγώ εγώ καθορίζω τις τιμές.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αυριο βραδυ ξεκιναω ενα γρηγορο οδοιπορικο βροσλαου κατοβιτσε,δυο βραδυες  ..θα γραψω εντυπωσεις..βασικα δεν προσδοκω τιποτε τοσο γρηγορα που θα περασω αλλα θα μεταφερω κλιμα,εαν κ κατα ποσο υπαρχει πεδιο για τον μεσο,ανετο κ με προυπηρεσια ετων  σεξοκυνηγο  :helpplea: οβερ 40!! :tits:
ακολουθει αλλη μια δυο μερες ουκραινα,λβοβ κι φρανκιφσκ ,η λβοβ κ ουζγκοροντ-μυκατσεβο,μετα κλασικα  ,τριημερο κισινιοφ,κ μετα καρφι στην ειδομενη  :grin: εεε...στην μαμα πατρις  :rockon:
εβδομαδα παθων .. :grin:  ελπιζω,, :tits2:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
  . Πολυ γρηγορα...καλη η εντυπωση απο Πολωνια .για οποιον μιλα μονο αγγλικα ειναι 10 φορες πιο καλα απο Ρουμανια η ανταποκριση γυναικων
Τωρα βροσλαου ωραια πολη αλλα δεν μ αρεσαν οι γυναικες σε στυλ κ πουτανια..το Κατοβιτσε το βρηκα πιο του γουστου μου.εχει πουτανοκατασταση.βεβαια δεν εχω σαιτ να βοηθηθω.θα παω στη πομερανζια μα δουμε τι παιζει...ραντεβου ευκολα σχετικα κλεινεις ανοιχτες ειναι ολες.βεβαια χρησιμοποιω ενα τρυκ που μου δινει πο τους..θα το πω αλλη φορα..μιλησα σε καποιες πωλητριες κ ινφο στα εμπορικα μωλλς  πολυ φιλικες.μια ειπε μεθαυριο εχω ρεπο πινουμε κι ενα καφε
.αυτα με αγγλικα μονο Ρουμανια δεν παιζουν....για μικρους θαλεγα καλυτερο το Βροσλοου για γεροντοπαλικαρα το Κατοβιτσε..
Υγ.ειδα κ 2 ελληνιδες κοντες ....φυσικα σταματησα κ κοιταξα απεναντι φτυνοντας το λορφο μου

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εχει δικιο ο κμαν..για οποοον δε μιλα ρωσσικα κ ψαχνει απλα καμμια γκομενα πιο καλα ειναι εδω απ οτι ουκρανια..αν μιλας ομως ρωσσικα κ δεν ξερεις πολωνικα το γκαπ ειναι μεγαλο πολυ υπερ της πουτανο ουκρανιας..πολυ καλο ομως το κατοβιτσε..κ 5 10 αγγλικα ολοι μιλανε ..στα συν οτι ειναι φιλικοι κι οι αντρες οταν χρειατηκα καποιες ινφο.βροσλαου λιγο πονηριδηδες το παιζαν αλλα λογω ηλιθιων αγγλοσαξωνων που ειχε αρκετους δικαιολογειται κι αυτο..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
επισης εχει δικιο κι ο ιποτης σε αρκετα
στο βροσλοου κ πιστευω κ κρακοβια το ιδιο,υπηρχε παροτι ηταν μετριες οι γκομενες ,ενα υφος ειμαι σοφιστικε,δεν ψαχνομε  κλπ κι οχι αντικειμενο του σεξ,
αυτο το ατιτιουντ βεβαια σε σχεση με ουκρανια,αν συγκρινεις με γερμανιδες ακομα κι εκει ειναι πολυ ανοικτες οι γυναικες
αυτο δυδκολευει εναν απειρο επισκεπτη,ενω αντιθετα στο κατοβιτσε κ θα δω σε λιγο την φαση στο ρεζοου κοντα στα ουκρανικα συνορα,νομιζω παμε σε στυλ κλασικης ανατ ευρωπης...
οταν κι αν μπουν στο ευρω ,δηλ μολις καταστραφουν σαν μισθοι κ καθημερινοτητα και οι πολωνοι πιστευω ,η ανατ χωρα  θα εχει ακομα πιο πολλα να δωσει.. :tits2:
απντειττο βραδυ  ;)
υγ οι αντρες πολυ μετριοι,ενας μεσος ελληνας ιταλος ισπανος κλπ,ειναι πολυ πανω του ανταγωνισμου
επισης το ντυσιμο τους  ειναι τυπου βορ γερμανιας ,δηλ χαλια..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
επισης εχει δικιο κι ο ιποτης σε αρκετα
στο βροσλοου κ πιστευω κ κρακοβια το ιδιο,υπηρχε παροτι ηταν μετριες οι γκομενες ,ενα υφος ειμαι σοφιστικε,δεν ψαχνομε  κλπ κι οχι αντικειμενο του σεξ,
αυτο το ατιτιουντ βεβαια σε σχεση με ουκρανια,αν συγκρινεις με γερμανιδες ακομα κι εκει ειναι πολυ ανοικτες οι γυναικες
αυτο δυδκολευει εναν απειρο επισκεπτη,ενω αντιθετα στο κατοβιτσε κ θα δω σε λιγο την φαση στο ρεζοου κοντα στα ουκρανικα συνορα,νομιζω παμε σε στυλ κλασικης ανατ ευρωπης...
οταν κι αν μπουν στο ευρω ,δηλ μολις καταστραφουν σαν μισθοι κ καθημερινοτητα και οι πολωνοι πιστευω ,η ανατ χωρα  θα εχει ακομα πιο πολλα να δωσει.. :tits2:
απντειττο βραδυ  ;)
υγ οι αντρες πολυ μετριοι,ενας μεσος ελληνας ιταλος ισπανος κλπ,ειναι πολυ πανω του ανταγωνισμου
επισης το ντυσιμο τους  ειναι τυπου βορ γερμανιας ,δηλ χαλια..
Ελα Τφίλε Ρέντ!!! Πήγες Πομερατζα!!???!Ναός το κλάμπ!!! :rockon: :rockon: :rockon: Φτάνει μόνο να είσαι μέσα εκεί! Ακόμα το ίδιο είναι με τα λαμπιόνια που παίζουν στο ρυθμό της μουσικής, τις χορεύτριες και τον  DJ να μιλάει??
Εκεί οι γκόμενες είναι πιο μοντελέ... Θυμάμαι πως έμενα σε ένα χοτέλ κυριλάτο 3 λεπτά απο το πομεράτζα και είδα μια μουνάρα με γυαλιά ηλίου και μαντήλι πολύ νευρική να μπαίνει βιαστικά στο ξενοδοχείο κατευθείαν στο ανσασέρ... Τι κάνει κούκου? :pipa1: :pipa3:
Είχε κόσμο Τετάρτη? Σε ένα υπόγειο κυριλέ με τα μοντελέ πήγες???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι λες ρε φίλε ;

α εκει σπουδασες ρε λαδακη

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ελα Τφίλε Ρέντ!!! Πήγες Πομερατζα!!???!Ναός το κλάμπ!!! :rockon: :rockon: :rockon: Φτάνει μόνο να είσαι μέσα εκεί! Ακόμα το ίδιο είναι με τα λαμπιόνια που παίζουν στο ρυθμό της μουσικής, τις χορεύτριες και τον  DJ να μιλάει??
Εκεί οι γκόμενες είναι πιο μοντελέ... Θυμάμαι πως έμενα σε ένα χοτέλ κυριλάτο 3 λεπτά απο το πομεράτζα και είδα μια μουνάρα με γυαλιά ηλίου και μαντήλι πολύ νευρική να μπαίνει βιαστικά στο ξενοδοχείο κατευθείαν στο ανσασέρ... Τι κάνει κούκου? :pipa1: :pipa3:
Είχε κόσμο Τετάρτη? Σε ένα υπόγειο κυριλέ με τα μοντελέ πήγες???
οχι ψοφος..μονο το ισογειο δουλευε..μια καλη ειχε οι λοιπες μετριες.καλουτσιξες αλλα κοντες..1.65 κ κατω...
Κατοβιτσε η τιπ επιλογη απο τα λιγα που ειδα..πρεπει ναχει κ καλες βιζιτες..θα ξαναπαω σιγουρα καποια στιγμη για 3 4 μερες..η ελλειψη σαιτ το βασικο μου προβλημα..ειδα νοιτροπια πολυ. Καλη..σε συνδιασμο με ξεβρακωμα κ τακουνι ειναι πολυ κοντα στα ουκρανικα στανταρς αλλα η καθημερινοτητα πολυ καλυτερη

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
Glock, δωσε ανταποκριση...τι κανει η μικρη????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom