Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ωραια ανταποκριση!
Ηθελα να μου πεις λιγο, την δικη σου εμπειρια, και με την συγκεκριμενη κυριως, αλλα και γενικοτερα απο περιγραφες που σου εχει κανει κλπ
Με ενδιαφερει το θεμα των 'οικονομικων' απαιτησεων.
Κακα τα ψεματα, στην Ελλαδα κουτσα-στραβα, οσους δεν μας εχει παρει ακομη η κατω βολτα λογω της κρισης,
κραταμε ενα σχετικα καλο επιπεδο διαβιωσης, αμαξι-σπιτι-καμια εκδρομουλα στα περιξ, και κανα καφεδακι με φιλους-εξοδος κλπ,
αλλα για ρευστο-ρευστο....δεν υπαρχει, τι να λεμε τωρα...και ουτε ειναι καιρος ουτε χρηματα υπαρχουν για πολλα-πολλα...πανε οι παλιες καλες εποχες που ειχαμε στην ελλαδα...τωρα ειναι σαφως πιο ζορικα...

Προβληματιζομαι στην στοχευση, γιατι πλεον εχω αρχισει και ανεβαζω στροφες με online dating κατ'αρχας, αν θα παιξω με ασιατισα ή πολωνεζα.
Οι ασιατισες εχουν μηδενικες απαιτησεις. (κατι σαν τα παλια toyota ενα πραγμα...)
Οι πολωνεζες αραγες μπορουν να φτασουν τις ασιατισες στην εξωφρενικη τους ολιγαρκεια;
Οκ, παιζει ρολο κι η καθε κοπελα, αλλα πχ μια φτωχη κοπελα απο την πολωνικη επαρχία, ή εστω μια νορμαλ κοπελα απο πολωνικη πολη αλλα οχι ψωναρα ούτε καριεριστρια να μετρα το χρημα,
παιζει αυτο το σεναριο;
Με την μεση 'καλη' ζωη ενος ελληνα, θα ειναι ευχαριστημενη μια πολωνεζα, ή θα αρχισει θελω ρουχα, θελω βολτες(μεγαλυτερες...), θελω καλυτερο σπιτι, θελω, θελω, θελω;;;;;;
Πχ οι ασιατισες μαθαινω, βολευονται με μια βολτα στο παρκο, ή στο ...σουπερ μαρκετ(!!!), με ένα παγωτο στο χέρι, και δεν τρεχει και τιποτε να μεινουν και στο σπιτι κλεισμενες για μέρες!!!!
Φυσικα, λεω τα 'χειροτερα', οχι οτι θα ειναι έτσι, αλλα αδερφε, αυτος που εχει μαθει να ζει με τα λιγα, μπορει και στα πολλα. Τι να κανεις αυτη που εχει τα 'θελω' της και δεν μπορει να ζησει με τα λιγα!!!

Και λεω παλι, η συγκριση δεν ειναι με τις ελληνιδες, οι οποιες και προφανως ειναι για τα μπαζα απο απαιτησεις/ομορφια/χαρακτηρα.
Ειναι με ασιατισες, που εχει καλα μωρακια και εκει, με μηδενικες απαιτησεις ομως. Κατι που βολευει τον μεσο ελληνα, στην σημερινη δυσκολη συγκυρια.

---

Επισης ενα αλλο θεμα ειναι...ποσο 'πιστες' ειναι. Οκ, ειναι το μονο θεμα στο οποιο δεν μπορω να στηριχτω σε οσα λεει ο kman, γιατι μιλω για κοπελες της διπλανης πορτας, κι οχι για βιζιτουδες, ή σεμι προ.
Ειναι, ή...δε ειναι;;;
Γιατι διαβαζω αλλου, οτι μερικες 'βαριουνται' ευκολα μετα απο χρονια, και την κανουν ξανα προς Πολωνια, και αντε τωρα να σε παρατησει πανω που εκανες μια ζωη μαζι της, και να αρχισεις παλι γο ψαξιμο απο την αρχη...

---

Επισης θα ηθελα να ξερω ποσο 'submissive' ειναι, αν και στο αλλο τοπικ ηταν ολοι κατηγορηματικοι...οτι δεν ειναι...

Αυτα με προβληματιζουν.
Να εχει νορμαλ χαρακτηρα (ειναι τρελιαρες πολλες λετε-και ο σεβαλια με τον drlove λενε οτι ειναι σχεδον παρανοϊκες! - ειναι;;;;;), να εχει ελαχιστες απαιτησεις οικονομικες-διαβιωσης, και αν ειναι γενικα πιστες.

Γιατι ασιατισες- vs πολωνεζες, δεν εχω καταληξει ακομη που κλινει η ζυγαρια...

Και μιλω για long term relationship, για να εξηγουμαι...
απλα ειναι τα πραγματα..εχεις  χρημα κ δυναμεις σεξουαλικες ανω του μεσου ορου?παιρνεις πολωνη
δεν εχεις η το ενα η το αλλο,παιρνεις μια απο ασια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ωραιος ο ρολογας  :rockon: :rockon: :rockon:
βαλε κανα φωτο απο το μωρο,καλυψε οτι θες,μην αρχισεις τις μαλ..ιες ειναι σχεση κλπ,σε κανα 3μηνο θαχεις αλλη, ετσι κι αλλιως κι αυτη εχει κι αλλον η αλλους ,μαλλον
υγ
θα κανω ενα  οδιθκο περασμα απο πολωνια μαξιμουμ 2 διανυκτερευσεις...που εχει τις πιο οπεν-easygoing γκομενες απο βροσλοου κατοβιτσε ρεζοου?που θα εκανες μια διανυκτερευση η κ 2 αν χρειαστει?τεταρτη πεμπτη θα περασω,καθοσον παρασκευη θαμαι ουζκοροντ μικατσεβο για γουικεντ
αναμενω προτασεις  :hi:
Το θέμα ξενοδοχείο στο Μουκάτσεβο θέλει πολύ προσοχή! Σου γράφω αναλυτικά στο αντιστοιχο  Ουκρανικό για να μην είμαστε εκτός θέματος εδω

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ωραια ανταποκριση!
Ηθελα να μου πεις λιγο, την δικη σου εμπειρια, και με την συγκεκριμενη κυριως, αλλα και γενικοτερα απο περιγραφες που σου εχει κανει κλπ
Με ενδιαφερει το θεμα των 'οικονομικων' απαιτησεων.
Κακα τα ψεματα, στην Ελλαδα κουτσα-στραβα, οσους δεν μας εχει παρει ακομη η κατω βολτα λογω της κρισης,
κραταμε ενα σχετικα καλο επιπεδο διαβιωσης, αμαξι-σπιτι-καμια εκδρομουλα στα περιξ, και κανα καφεδακι με φιλους-εξοδος κλπ,
αλλα για ρευστο-ρευστο....δεν υπαρχει, τι να λεμε τωρα...και ουτε ειναι καιρος ουτε χρηματα υπαρχουν για πολλα-πολλα...πανε οι παλιες καλες εποχες που ειχαμε στην ελλαδα...τωρα ειναι σαφως πιο ζορικα...

Προβληματιζομαι στην στοχευση, γιατι πλεον εχω αρχισει και ανεβαζω στροφες με online dating κατ'αρχας, αν θα παιξω με ασιατισα ή πολωνεζα.
Οι ασιατισες εχουν μηδενικες απαιτησεις. (κατι σαν τα παλια toyota ενα πραγμα...)
Οι πολωνεζες αραγες μπορουν να φτασουν τις ασιατισες στην εξωφρενικη τους ολιγαρκεια;
Οκ, παιζει ρολο κι η καθε κοπελα, αλλα πχ μια φτωχη κοπελα απο την πολωνικη επαρχία, ή εστω μια νορμαλ κοπελα απο πολωνικη πολη αλλα οχι ψωναρα ούτε καριεριστρια να μετρα το χρημα,
παιζει αυτο το σεναριο;
Με την μεση 'καλη' ζωη ενος ελληνα, θα ειναι ευχαριστημενη μια πολωνεζα, ή θα αρχισει θελω ρουχα, θελω βολτες(μεγαλυτερες...), θελω καλυτερο σπιτι, θελω, θελω, θελω;;;;;;
Πχ οι ασιατισες μαθαινω, βολευονται με μια βολτα στο παρκο, ή στο ...σουπερ μαρκετ(!!!), με ένα παγωτο στο χέρι, και δεν τρεχει και τιποτε να μεινουν και στο σπιτι κλεισμενες για μέρες!!!!
Φυσικα, λεω τα 'χειροτερα', οχι οτι θα ειναι έτσι, αλλα αδερφε, αυτος που εχει μαθει να ζει με τα λιγα, μπορει και στα πολλα. Τι να κανεις αυτη που εχει τα 'θελω' της και δεν μπορει να ζησει με τα λιγα!!!

Και λεω παλι, η συγκριση δεν ειναι με τις ελληνιδες, οι οποιες και προφανως ειναι για τα μπαζα απο απαιτησεις/ομορφια/χαρακτηρα.
Ειναι με ασιατισες, που εχει καλα μωρακια και εκει, με μηδενικες απαιτησεις ομως. Κατι που βολευει τον μεσο ελληνα, στην σημερινη δυσκολη συγκυρια.

---

Επισης ενα αλλο θεμα ειναι...ποσο 'πιστες' ειναι. Οκ, ειναι το μονο θεμα στο οποιο δεν μπορω να στηριχτω σε οσα λεει ο kman, γιατι μιλω για κοπελες της διπλανης πορτας, κι οχι για βιζιτουδες, ή σεμι προ.
Ειναι, ή...δε ειναι;;;
Γιατι διαβαζω αλλου, οτι μερικες 'βαριουνται' ευκολα μετα απο χρονια, και την κανουν ξανα προς Πολωνια, και αντε τωρα να σε παρατησει πανω που εκανες μια ζωη μαζι της, και να αρχισεις παλι γο ψαξιμο απο την αρχη...

---

Επισης θα ηθελα να ξερω ποσο 'submissive' ειναι, αν και στο αλλο τοπικ ηταν ολοι κατηγορηματικοι...οτι δεν ειναι...

Αυτα με προβληματιζουν.
Να εχει νορμαλ χαρακτηρα (ειναι τρελιαρες πολλες λετε-και ο σεβαλια με τον drlove λενε οτι ειναι σχεδον παρανοϊκες! - ειναι;;;;;), να εχει ελαχιστες απαιτησεις οικονομικες-διαβιωσης, και αν ειναι γενικα πιστες.

Γιατι ασιατισες- vs πολωνεζες, δεν εχω καταληξει ακομη που κλινει η ζυγαρια...

Και μιλω για long term relationship, για να εξηγουμαι...
Φίλε cool το θέμα γυναίκας δεν ε΄χει να κάνει μόνο με τη φιλή η το χαρακτήρα της γυναίκας αλλά και τι είμαστε κι εμείς σαν χαρακτήρες και προσωπικότητες!
Για εμένα μια Ασιάτισα έχει αξία μόνο αν πλένει το πάτωμα και τα τζάμια καλά! Βλέπω πολλούς δυτικούς κάτι τέτοιες να τις ακολουθούν σαν ναρκωμένοι! Ή το αντίθετο ... οι Ασιάτισες έχουν ένα χάρισμα να κάνουν τον άντρα που θα επιλέξουν υποχείριό τους! Πλάσματα χωρίς βούληση! Βέβαια βρίσκουν τύπους αδύνατους στο χαρακτήρα και τις γυναίκες! Και το πιο σύνηθες που παθαίνουν αυτοί είναι να ζούν σε έναν διαρκή κύκλο μιζέριας με την προηγούμενη μέρα να είναι λιγότερο μίζερη απο την επόμενη! Μιλάω για Ασιάτισες απο τη χερσόνισσο του Σιάμ και κάτω και Κίνα! Αλλά και οι Ιαπωνέζες είναι τα ίδια απο προσωπική εμπειρία! Θες να της πάρεις κάτι φτηνό και τρελαίνεται να μην ξοδέψεις λεφτα για τίποτα... Ποτέ να μην συμβεί σε συμπατριώτη τέτοιο πράγμα! Είναι το άλλο άκρο!

Θα συμφωνήσω με Κμαν πως οι Ρωσίδες είναι οι ιδανικές γυναίκες για να έχει κάποιος συνεχή ενέργεια για ζωή και δημιουργία! Οι Πολωνέζες και Ουκρανέζες ταιριάζουν περισσότερο σε τύπους που έχουν σταθερή μισθωτή εργασία!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φίλε cool το θέμα γυναίκας δεν ε΄χει να κάνει μόνο με τη φιλή η το χαρακτήρα της γυναίκας αλλά και τι είμαστε κι εμείς σαν χαρακτήρες και προσωπικότητες!
Για εμένα μια Ασιάτισα έχει αξία μόνο αν πλένει το πάτωμα και τα τζάμια καλά! Βλέπω πολλούς δυτικούς κάτι τέτοιες να τις ακολουθούν σαν ναρκωμένοι! Ή το αντίθετο ... οι Ασιάτισες έχουν ένα χάρισμα να κάνουν τον άντρα που θα επιλέξουν υποχείριό τους! Πλάσματα χωρίς βούληση! Βέβαια βρίσκουν τύπους αδύνατους στο χαρακτήρα και τις γυναίκες! Και το πιο σύνηθες που παθαίνουν αυτοί είναι να ζούν σε έναν διαρκή κύκλο μιζέριας με την προηγούμενη μέρα να είναι λιγότερο μίζερη απο την επόμενη! Μιλάω για Ασιάτισες απο τη χερσόνισσο του Σιάμ και κάτω και Κίνα! Αλλά και οι Ιαπωνέζες είναι τα ίδια απο προσωπική εμπειρία! Θες να της πάρεις κάτι φτηνό και τρελαίνεται να μην ξοδέψεις λεφτα για τίποτα... Ποτέ να μην συμβεί σε συμπατριώτη τέτοιο πράγμα! Είναι το άλλο άκρο!

Θα συμφωνήσω με Κμαν πως οι Ρωσίδες είναι οι ιδανικές γυναίκες για να έχει κάποιος συνεχή ενέργεια για ζωή και δημιουργία! Οι Πολωνέζες και Ουκρανέζες ταιριάζουν περισσότερο σε τύπους που έχουν σταθερή μισθωτή εργασία!
ψηφίζω  ασιατισες.vfm

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ψηφίζω  ασιατισες.vfm
:2funny: :2funny: :2funny:

Για κατοικίδιο ψάχνεις?

Σου προτείνω να πάρεις μια γάτα Σιαμαία! Η μαιμού θα κάνει φασαρία και δεν θα ησυχάζεις...

Αν θέλεις να νιώσεις γυναίκα δίπλα σου έστω και αν την μαζέψεις από τον δρόμο  καλύτερα Λατινοαμερικάνα από τη Φαβέλα!  :rockon: :rockon: :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Για κατοικίδιο ψάχνεις?

Σου προτείνω να πάρεις μια γάτα Σιαμαία! Η μαιμού θα κάνει φασαρία και δεν θα ησυχάζεις...

Αν θέλεις να νιώσεις γυναίκα δίπλα σου έστω και αν την μαζέψεις από τον δρόμο  καλύτερα Λατινοαμερικάνα από τη Φαβέλα!  :rockon: :rockon: :rockon:
μια Purina proplan θέλουν  αυτες και είναι χαρουμενες.οι λατινες θέλουν  να είσαι καλός στο kick box εχω ακούσει.ειναι αλήθεια η παίρνουν   και από λόγια?πάντως είναι η αδυναμία τα λατινακια

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το θέμα ξενοδοχείο στο Μουκάτσεβο θέλει πολύ προσοχή! Σου γράφω αναλυτικά στο αντιστοιχο  Ουκρανικό για να μην είμαστε εκτός θέματος εδω
ελα παπουλη να σου δειξω τ αμπελια σου που λενε,... :grin: :grin: :grin:
ρε γκλοκ στην περιοχη παω απο το 2008 περιπου καθε χρονο 3-4 φορες,απο εκει συνηυως ξεκιναω κ συνεχιζω οταν ειμαι οδικως ειτε για ιβανοφρανκιφσκ κ λβιβ πιο παλια ,ειτε για μολντοβα αντεσα νικολαεφ πιο προσφατα  :tits2:
ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ σε ξενοδοχειο αν εχουμε σκοπο να γαμησουμε,ΠΑΝΤΑ σε κβαρτηρα στο κεντρο....αυτα ειναι βασικα
επισης σου ειπα ,αν δεν εχεις ροδα τοτε μενεις ουζγκοροντ κι οχι μικατσεβο  :hi:
συμφωνω στο οφ τοπικ,το μωρο που ειναι?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ελα παπουλη να σου δειξω τ αμπελια σου που λενε,... :grin: :grin: :grin:
ρε γκλοκ στην περιοχη παω απο το 2008 περιπου καθε χρονο 3-4 φορες,απο εκει συνηυως ξεκιναω κ συνεχιζω οταν ειμαι οδικως ειτε για ιβανοφρανκιφσκ κ λβιβ πιο παλια ,ειτε για μολντοβα αντεσα νικολαεφ πιο προσφατα  :tits2:
ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ σε ξενοδοχειο αν εχουμε σκοπο να γαμησουμε,ΠΑΝΤΑ σε κβαρτηρα στο κεντρο....αυτα ειναι βασικα
επισης σου ειπα ,αν δεν εχεις ροδα τοτε μενεις ουζγκοροντ κι οχι μικατσεβο  :hi:
συμφωνω στο οφ τοπικ,το μωρο που ειναι?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τι ρωτάς αφού ξέρεις...Εγώ ότι έπαθα στο είπα... Ένα μήνα έλεγα πως πάω Μουκάτσεβο και δεν έλεγες τίποτα! Και να σου πω...Ούτε ο Ντάβαριτς ούτε ο Κμαν με έστειλε εκεί! Εσένα άκουγα για Ουκρανική επαρχία! Όχι οτι σχίστηκε το καλτσόν ...αλλά  Τώρα 2 μήνες μετά γελάω που πήγα εκεί...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τι ρωτάς αφού ξέρεις...Εγώ ότι έπαθα στο είπα... Ένα μήνα έλεγα πως πάω Μουκάτσεβο και δεν έλεγες τίποτα! Και να σου πω...Ούτε ο Ντάβαριτς ούτε ο Κμαν με έστειλε εκεί! Εσένα άκουγα για Ουκρανική επαρχία! Όχι οτι σχίστηκε το καλτσόν ...αλλά  Τώρα 2 μήνες μετά γελάω που πήγα εκεί...
επαρχια ενοουμε να πας ντνιπροπετροφσκ,ζαποριζιε,χαρκιβ,νικολαεφ,χερσον,κριβοι ροχ  και παλιοτερα ντανιεσκ κλπ οχι στο μικατσεβο η στο νοβα καχοβκα... :grin:
πολεις ανω των 600χιλ-1,5εκ κ με φοιτητριες δηλ  :hi:
σε ουκρανικα ζητηματα δεν συγκρινομαι με νταβαριτς κ κμαν...μην λεμε κι ανεκδοτα!!! :grin:
κμαν ειναι πολωνογνωστης κ κιεβο-κλαρινογαμπρος
ο δε νταβ ειναι γνωστης βουκουρεστιου κ μολντοβα με μια ελαφρα σχεση με ντνιπρε,κριμαιας κ οντεσα ομπλαστ... :rockon:
εγω εχω πληρη αποψη ρεαλιστικη ολης ουκρανιας πλην κιεβου που ειναι αυστηρα για θυματα κ χαμηλες απαιτησεις  ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
επαρχια ενοουμε να πας ντνιπροπετροφσκ,ζαποριζιε,χαρκιβ,νικολαεφ,χερσον,κριβοι ροχ  και παλιοτερα ντανιεσκ κλπ οχι στο μικατσεβο η στο νοβα καχοβκα... :grin:
πολεις ανω των 600χιλ-1,5εκ κ με φοιτητριες δηλ  :hi:
σε ουκρανικα ζητηματα δεν συγκρινομαι με νταβαριτς κ κμαν...μην λεμε κι ανεκδοτα!!! :grin:
κμαν ειναι πολωνογνωστης κ κιεβο-κλαρινογαμπρος
ο δε νταβ ειναι γνωστης βουκουρεστιου κ μολντοβα με μια ελαφρα σχεση με ντνιπρε,κριμαιας κ οντεσα ομπλαστ... :rockon:
εγω εχω πληρη αποψη ρεαλιστικη ολης ουκρανιας πλην κιεβου που ειναι αυστηρα για θυματα κ χαμηλες απαιτησεις  ;)
Έλα που δεν έλεγες για Λβιβ.... Και  αν ήταν τόσο καλά σε όλα τα υπόλοιπα ας ήταν έστω μέτρια στο Μουκάτσεβο! Επαρχία Ουκρανίας είναι ...Και να σου πω...Έπαιξα με 2 μίλφ πιο νέες απο εμένα απο Μάμπα που δεν εμφανίστηκε καμία...
Σε κανένα άλλο μέρος δεν είχα κάποιον εκείνη τη περίοδο!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
Glock πως το βλεπεις να πηγαινει το πραγμα με την πολωνεζα σου;
Επισκεψεις εδω κι εκει εκατερωθεν, κι οπως πάει;
Αυτη πως το βλεπει, τι σου λέει;
Εσύ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη οι διαφορα....νομιζω υπαρχουν καλες πιθανοτητες συμβατοτητας, αλλα περιμενω να ακουσω τι εχετε να πειτε.

Tι διαβαζουμε ρε πουστη μου  :headbang:  :uglystupid: Πατα το κουμπι ρε Κιμ γαμω τη πουτανα μου πατα το να τελειωνουμε  :headbang:  :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Έλα που δεν έλεγες για Λβιβ.... Και  αν ήταν τόσο καλά σε όλα τα υπόλοιπα ας ήταν έστω μέτρια στο Μουκάτσεβο! Επαρχία Ουκρανίας είναι ...Και να σου πω...Έπαιξα με 2 μίλφ πιο νέες απο εμένα απο Μάμπα που δεν εμφανίστηκε καμία...
Σε κανένα άλλο μέρος δεν είχα κάποιον εκείνη τη περίοδο!
τι εννοεις δεν ελεγα για λβοβ?καντο λιανα..η φολα που εφαγες οφειλεται στο οτι πηγες καταχειμωνο,αφενος,
και επισης πηγες και σε πολυ πολυ μικρο μερος
δηλ ειναι σαν να πηγαινες το καλοκαιρι αντι για τη ροδο ,στην νισυρο κ να περιμενεις να γαμησεις... ;)
αν πας στο λβοβ καλοκαιρι ο ιδιος ανθρωπος θαχεις τα τριπλα αποτελεσματα
φυσικα δεν κυνηγας στο φασιον k sto gloria ,αλλα σε ζανζιβαρ λιρου,μιλενιουμ-αν ειναι ανοιχτο ακομα, μετρο σοκολα κλποπως επισης στο εμπορικο σκρηνια,απεναντι απο βοκζαλ,κ στο εμπορικο πισω απο ρηνοκ κι αν εχεις αμαξι κ στο λεογκραντ εξω απο το λβοβ :hi:
η τοπ επιλογη στη ζαπατνα ειναι το φρανκοφσκ με το πασαζ by the way!! :tits:
ολα αυτα απιατουν ομως ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ,να κυκλοφορουν εξω με καλη διαθεση πολλες πολλες ντεβουσκες με φανερο απο το ξεβρακωμα κ το στυλ ποιες ενδιαφερονται για περιπετεια
το χειμωνα κ δεν κυκλοφορουν ουτε το 10%,ουτε μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι τι,αφου ειναι φασκιωμενες με τις κουκουλες  ;)
καλοκαιρι βεβαια οι τοπ προορισμοι ειναι οντεσα ομπλαστ κ χερσον νικολαεφ κατ εμε

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
για να καταλαβεις

2 Χάρκοβο 1.470.902
3 Ντνιπροπετρόφσκ 1.065.008
4 Οδησσός 1.029.049
5 Ντονέτσκ 1.016.194
6 Ζαπορίζια 815.256
7 Λβιβ 732.818 735.114
8 Κρίβι Ριχ 668.980
9 Μικολάιβ        589.340
κι ολες με 50-200χιλ φοιτητες

το μικατσεβο εχει 50-60000 ..τι σχεση να υπαρχει??
βεβαια αν πηγαινες καλοκαιρι,κατι σιγουρα θαπαιζε

:offtopic:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τι εννοεις δεν ελεγα για λβοβ?καντο λιανα..η φολα που εφαγες οφειλεται στο οτι πηγες καταχειμωνο,αφενος,
και επισης πηγες και σε πολυ πολυ μικρο μερος
δηλ ειναι σαν να πηγαινες το καλοκαιρι αντι για τη ροδο ,στην νισυρο κ να περιμενεις να γαμησεις... ;)
αν πας στο λβοβ καλοκαιρι ο ιδιος ανθρωπος θαχεις τα τριπλα αποτελεσματα
φυσικα δεν κυνηγας στο φασιον k sto gloria ,αλλα σε ζανζιβαρ λιρου,μιλενιουμ-αν ειναι ανοιχτο ακομα, μετρο σοκολα κλποπως επισης στο εμπορικο σκρηνια,απεναντι απο βοκζαλ,κ στο εμπορικο πισω απο ρηνοκ κι αν εχεις αμαξι κ στο λεογκραντ εξω απο το λβοβ :hi:
η τοπ επιλογη στη ζαπατνα ειναι το φρανκοφσκ με το πασαζ by the way!! :tits:
ολα αυτα απιατουν ομως ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ,να κυκλοφορουν εξω με καλη διαθεση πολλες πολλες ντεβουσκες με φανερο απο το ξεβρακωμα κ το στυλ ποιες ενδιαφερονται για περιπετεια
το χειμωνα κ δεν κυκλοφορουν ουτε το 10%,ουτε μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι τι,αφου ειναι φασκιωμενες με τις κουκουλες  ;)
καλοκαιρι βεβαια οι τοπ προορισμοι ειναι οντεσα ομπλαστ κ χερσον νικολαεφ κατ εμε

Δίκιο έχει σε όλα ο Glock για Λβωφ.Και εγώ που πήγα πρόσφατα και έχω εμπειρία από το μέρος και γενικά από Ουκρανία και έφυγα άρον άρον παρόλο που γάμησα μια κανονική γκόμενα και μια σεμι προ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δίκιο έχει σε όλα ο Glock για Λβωφ.Και εγώ που πήγα πρόσφατα και έχω εμπειρία από το μέρος και γενικά από Ουκρανία και έφυγα άρον άρον παρόλο που γάμησα μια κανονική γκόμενα και μια σεμι προ.
ε ναι ,αφου κινηθηκε οπως εσυ φυσικο ηταν η να του ζητανε 150αρες σε ευρω η να την βγαλει σολο
μονο οπως εγραψα πιο πανω εχει ψωμι το λβοβ,αλλιως χρυσοπληρωνεις μετριες γκομενες στα βιπ κλαμπ  :helpplea:
εγω πρωτεινω για νεοτερους των 40 με καλη κ ανω εμφανιση τα ανωτερω μερη ,οπου οι γκομενες αν συνενοηθεις πεφτουν σαν κοτοπουλα
αν κυνηγας στο φασιον το πιθανοτερο ειναι να παρεις τα @@ σου... :hi:
η ηληκια σου κ σιγα σιγα κι η δικια μου μας απομακρυνει απο το στρητ φαιτ κ μας οδηγει στην κονσερβα με τα γνωστα 100-200αρια....
αλλα ο γκλοκ ειναι ακομα μικρος μπορει να βγαλει ακρη στην γυρα χωρις να καταφυγει σε κονσερβα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom