Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνία Κατοβίτσε.Τέτοια θεάματα απλά δεν παίζουν επαρχιακή Ουκρανία.

wisher

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αλανια καλημερα! Κατευθειαν στο ψητο. Σε 10 μερες θα παμε 4 φιλαρακια Βαρσοβια για 3 βραδια για να τη γυρισουμε λιγο και φυσικα για να γουσταρουμε.. Εχω διαβασει τα ως εδω και εχω μερικες αποριες. Καταρχην ειδα τα 2 site που αναφερετε εδω μεσα οπου μπορεις να βρεις Πολωνακια. Η ερωτηση μπορει να θεωρηθει χαζη.. Ρε μαγκες, επειδη ειμαστε ασχετοι, με ποιο τροπο ακριβως θα επικοινωνισουμε στα τηλ τους? Θα πρεπει να αγορασουμε Πολωνικη sim?? Επισης, σκεφτομαστε ενα βραδυ να φερουμε απο νωρις στο δωματιο 4 μωρα για κανα 2ωρο για καυλαντα και  :fuck2: :knockinb: Αυτες οι γκομενες ερχονται στο χωρο σου η ειναι για το δικο τους χωρο? Ριχτε τα φωτα σας οι εμπειροι της Βαρσοβιας !!

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
Καλύτερα να παίρνεις με το Ελληνικό.Οι περισσότερες που δηλώνουν ότι μιλάνε Αγγλικά συνήθως δεν. Οπότε βλέπουν ξένο νούμερο, δεν απαντάνε και γλυτώνεις το κόστος.
Για site θα σου πρότεινα κατά σειρά sexatlas,odloty,garsoniera και roksa.Εχω 3-4 χρόνια που έχω σταματήσει να πηγαίνω αλλά τότε το sexatlas είχε συνήθως πιο αξιόπιστες φωτογραφίες.
Ολες γράφουν αν έρχονται στο χώρο σου η πας εσύ.
Δεν ξέρω πότε θα πας αλλά υπολόγισε ότι από Παρασκευή απόγευμα έως Κυριακή έχεις λίγες επιλογές.

wisher

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Με εκανες την καρδια περιβολι.. Παρασκευη απογεμα φτανουμε και φευγουμε Δευτερα απογεμα. Εννοεις οτι οι επιλογες ειναι λιγες λογγω 'φορτου εργασιας'? Και με το ελληνικο που λες, θελει δηλαδη να κανουμε roaming και τετοια σκηνικα, ε?

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
Τι να σου πω. Αν θέλεις κάνε προετοιμασία από εδώ.Βρες 4-5 καλές και στείλε sms.Λάβε υπόψη σου ότι θα είναι δύσκολο να καταλάβεις διεύθυνση από το τηλέφωνο και θα πρέπει να σου στείλουν τη διεύθυνση ή να πας με ταξί και να μιλήσει ο ταξιτζής μαζί τους. Φτάνετε νωρίς Παρασκευή οπότε κάνε προσπάθεια να συνενοηθείς αμέσως.
Ξαναλέω ότι οι φωτό είναι οι περισσότερες μαιμού οπότε καλύτερα να πας.
Αν δεν έχετε κλείσει που να μείνετε στο booking έπαιζε διαμέρισμα στη Lucka 15.Οταν πήγαινα εγώ στην ίδια διεύθυνση είχε τουλάχιστο 2 διαμερίσματα με κορίτσια οπότε θα τα έχετε κοντά.
Ναι πρέπει να κάνεις roaming αλλά το κόστος θα είναι μικρότερο από το να πάρεις κάρτα από εκεί.
Δεν είναι δύσκολο το ΣΚ λόγω φόρτου εργασίας. Απλά κάνουν και αυτές ΣΚ. Αυτό που μου είχαν πει είναι ότι μπορεί να πάνε εκεί φοιτήτριες που απλά θέλουν να αγοράσουν ένα καλό φόρεμα, να κάτσουν μερικές ώρες να μαζέψουν τα λεφτά και να φύγουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πώς κουνάνε οι Πολωνέζες τα κωλαράκια τους στο κλαμπ.Απόλυτο μέρος για Βαλκάνιους πουτσαράδες.

Σχεδόν όλοι φτάνουν σε στάτους πριαπιστού στα σλαβικά εδάφη.Μαγεία.Παράλληλο σύμπαν.

Η μυθική Legnica,η θρυλική Bielska Biala,το γοτθικό Κατοβίτσε η μαγική Cestochowa.
Τα μέρη όπου οι χύσεις φτάνουν στον ουρανό τα απόλυτα χύμα γκόμενάκια.

Θα πάω Πολωνία όταν αναρρώσω.Οι παράδεισοι ανατολικά του Οντερ διψούν για την ευλογία του βαλκανικού πέους.Είναι τα μέρη όπου πεθαίνεις γαμώντας.

Η ΜΙΛΦ πρόσφατα χωρισμένη που με περιμένει Πόζναν.

EsKvfG.jpg

Πίπα και deep throat,face fucking πολύ υψηλού επιπέδου στα στάνταρ του πολωνικού βλάχικου τσιμπουκιού,αξιόλογο γλυφοκώλι κατούρημα,αυτή τη φορά θα επιχειρήσω και σκατ εκτός από το μαστίγωμα στο μουνί.Οι Πολωνέζες είναι θα έλεγα πρωτοπορία στο σκατ γουστάρουν να ρουφάνε ενώ το σκατ τρέχει σε όλο το σώμα τους.

Αν θέλετε να δείτε προκοπή εκσλαβιστείτε.Μεταμορφωθείτε από αυνάνες Ελληνες σε γουρούνια Σλάβους γαμήστε τους το καταπέτασμα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
Στον 3ο βιντεακι που ποσταρε ο kman, βλεπω αναλογιες στον πληθυσμο του club, 30% αντρες - 70% γυναικες, ή κανω λαθος;
Τι γινεται ρε γαμωτο, σε λαθος χωρα ζουμε...

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.390
Πόντοι
456
Πώς κουνάνε οι Πολωνέζες τα κωλαράκια τους στο κλαμπ.Απόλυτο μέρος για Βαλκάνιους πουτσαράδες.

Σχεδόν όλοι φτάνουν σε στάτους πριαπιστού στα σλαβικά εδάφη.Μαγεία.Παράλληλο σύμπαν.

Η μυθική Legnica,η θρυλική Bielska Biala,το γοτθικό Κατοβίτσε η μαγική Cestochowa.
Τα μέρη όπου οι χύσεις φτάνουν στον ουρανό τα απόλυτα χύμα γκόμενάκια.

Πόσο δίκιο έχεις εγω 3 βδομάδες Κρακοβία ζούσα με τις βιταμινες και τα ισοτονικά ποτα  :dancing:  :knockinb:

Το χωρισμένο απο που το τσίμπησες?  :kneel:

Θα πάω Πολωνία όταν αναρρώσω.Οι παράδεισοι ανατολικά του Οντερ διψούν για την ευλογία του βαλκανικού πέους.Είναι τα μέρη όπου πεθαίνεις γαμώντας.

Η ΜΙΛΦ πρόσφατα χωρισμένη που με περιμένει Πόζναν.

EsKvfG.jpg

Πίπα και deep throat,face fucking πολύ υψηλού επιπέδου στα στάνταρ του πολωνικού βλάχικου τσιμπουκιού,αξιόλογο γλυφοκώλι κατούρημα,αυτή τη φορά θα επιχειρήσω και σκατ εκτός από το μαστίγωμα στο μουνί.Οι Πολωνέζες είναι θα έλεγα πρωτοπορία στο σκατ γουστάρουν να ρουφάνε ενώ το σκατ τρέχει σε όλο το σώμα τους.

Αν θέλετε να δείτε προκοπή εκσλαβιστείτε.Μεταμορφωθείτε από αυνάνες Ελληνες σε γουρούνια Σλάβους γαμήστε τους το καταπέτασμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τη ΜΙΛΦ την είχα γνωρίσει στο 22 στο Πόζναν.Εκτοτε διατηρούμε αμοιβαία επωφελή σχέση.
Εάν δεν υπήρχε το Κίεβο η Πολωνία θα ήταν τώρα ο κορυφαίος προορισμός.Παλιά έπαιζε και η Τσεχία φοβερή μπάλλα.

Εδώ το μόνιμο παράπονο των Πολωνέζων."Είμαι απελπισμένη θέλω συνέχεια σεξ και ο άντρας μου δε με γαμάει αρκετά ή δε με γαμάει καθόλου."

"Με έχει αφήσει 3 βδομάδες χωρίς σεξ."

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Στον 3ο βιντεακι που ποσταρε ο kman, βλεπω αναλογιες στον πληθυσμο του club, 30% αντρες - 70% γυναικες, ή κανω λαθος;
Τι γινεται ρε γαμωτο, σε λαθος χωρα ζουμε...

Τώρα το καταλαβες..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
Τη ΜΙΛΦ την είχα γνωρίσει στο 22 στο Πόζναν.Εκτοτε διατηρούμε αμοιβαία επωφελή σχέση.
Εάν δεν υπήρχε το Κίεβο η Πολωνία θα ήταν τώρα ο κορυφαίος προορισμός.Παλιά έπαιζε και η Τσεχία φοβερή μπάλλα.

Εδώ το μόνιμο παράπονο των Πολωνέζων."Είμαι απελπισμένη θέλω συνέχεια σεξ και ο άντρας μου δε με γαμάει αρκετά ή δε με γαμάει καθόλου."

"Με έχει αφήσει 3 βδομάδες χωρίς σεξ."

Αυτα ειναι προβληματα, οχι αστεια!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οι δικές μας γαμιούνται αραιώτερα αλλά το έχουν συνηθισει :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η άλλη λέει ο άντρας μου έχει έναν πουτσάκο τόσο δα(μόλις 10 εκατοστά) και είναι και άθλιος στο κρεβάτι δεν καυλώνει καν όταν περνάω μπροστά του γυμνή.Πώς μπορώ να βρω εραστή?

Η άλλη λέει ο πούτσος του αγοριού μου είναι συνέχεια μαλακός παρόλο που είναι θαυμάσιος τύπος.Τι να κάνω?

Γενικά οι Πολωνέζες διαμαρτύρονται συχνά για τις επιδόσεις των Πολωνών αντρών στο κρεβάτι και θέλουν ντούρους πούτσους.
Αυτό βέβαια μπορεί και να κάνει backfire.Μπορεί δηλαδή μια Πολωνέζα που έχεις σχέση και νομίζεις οτι είναι ευχαριστημένη μαζί σου να σου λέει για το γαμιά που γνώρισε πριν ένα χρόνο και τη στέλνει σε 3 οργασμούς την ώρα.
Γενικά οι Πολωνέζες ενδιαφέρονται πολύ για το πόσο ικανοποιούνται οι απεριόριστες συχνά καύλες τους.
Μια Πολωνέζα μπορεί να γαμηθεί με κάποιον απλά γιατί οι φίλες της είπαν οτι είναι πουτσαράς και τις φέρνει σε οργασμό.Μια Ουκρανέζα δεν το κάνει αυτό σκέφτεται πιο πολύ με το κάτω μουνί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτή την εμεπιρία την είχα και εγώ.Μου λέει σε κάποια ατιγμή η γκόμενα που είχα ξεσκίσει:
-Πρέπει να βρεις άλλη κοπέλα,
-Γιατί ρωτάω εγώ
-Εχουμε λέει πολύ μεγάλη διαφορά κουλτουρας.Είσαι Ελληνας και εγώ Πολωνέζα.
-Τι εννοείς λέω εγώ?
-Να για παραδειγμα μωρό μου σου ζήτησα να με γαμήσεις από τον κώλο και δε με γάμησες
-Ναι,λέω αγάπη μου γιατί όταν στον έβαλα πόναγες.
-Για αυτό σου λέω έχουμε διαφορά κουλτούρας.Επρεπε να επιμείνεις να μου ανοίξεις τον κώλο και να με γαμήσεις.Καλύτερα να βρεις Ελληνίδα κοπέλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η σου λένε θέλω όταν μου γαμάς τον κώλο να μου ρίχνεις ξυλιές και να μου τραβάς τα μαλλιά.
Και όλες επιμένουν οτι έχουν υψηλή κουλτούρα.Αυτό το έχω πλέον αφομοιώσει.Λεω αγάπη μου (kochanie) εδώ στην Πολωνία έχετε πολύ υψηλή κουλτούρα(wysoka kultura).Καμιά φορά είναι δύσκολο σα χύμα πρωτόγονος Ελληνας να προσαρμοστώ.Ευτυχώς συνήθως με συγχωρούν για το έλλειμμα κουλτούρας.

Εδώ τυπικός Πολωνός μπετατζής με τη σούπερ μουνάρα του στα ροζ.Στην Ελλάδα ούτε κατσίκα δε θα γαμούσε.

Δεν είναι τυχαίο που όλες οι Πολωνέζες διαμαρτύρονται για την εμφάνιση των ντόπιων και οι Ελληνίδες παθαίνουν σοκ όταν διαπιστώνουν τι άρρεν στοκ είναι διαθέσιμο στην Πολωνία για αυτές.
Ολες οι θηλυκές τουρίστριες και expats εγκαταλείπουν την Πολωνία στο τρίμηνο.
Παλιά δεν  μπορείτε να φανταστείτε καν τις συνέβαινε.Ενας Βαλκάνιος γαμέας προ δεκαετίας δεν μπορούσε να κρατήσει καν τη ζήτηση εν τάξει.Μαγικές εποχές.Ο πούτσος σου εξαφανιζόταν σα να έμπαινε σε ηλεκτρική σκούπα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
Ο glock που ειναι ρε παιδια?
Θελω να μας πει, αν εχει ακομη επαφη με το φρεσκοχωρισμενο πολωνεζακι που γνωρισε στο ταξιδι αστραπη στην Πολωνια!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο glock που ειναι ρε παιδια?
Θελω να μας πει, αν εχει ακομη επαφη με το φρεσκοχωρισμενο πολωνεζακι που γνωρισε στο ταξιδι αστραπη στην Πολωνια!
Έλα φίλε Cool!

Όλα καλά με το Πολωνεζάκι! Ήρθε Ελλάδα 15 μέρες και ξετρελάθηκε! Αθήνα 3 μέρες μαζί μου και άλλες 12 μέρες Ρόδο! Θα ξαναέρθει το Μαιο για άλλες 20 μέρες! Ζωάρα κάνει! Το μόνο που μου παραπονιέται είναι πως δεν αντέχει χωρίς  :knockinb: όσο με περιμένει!
Είναι όλα αυτά που λέει ο Κμαν, δηλαδή χύμα, τρελοκομείο , νυμφομανής, συνεχώς καυλωμένη, δεν έχει όρια για το τι θέλει στο κρεβάτι και σε τι συχνότητες! Μόνο στο θέμα του αν με κερατώνει εκεί , σε εμένα δείχνει ένα προφίλ μονογαμικής κοπέλας που αφοσιώνεται 101% στον άντρα της!!
Μου κάνει εντύπωση πως με την αδερφή της και τη μητέρα της λένε τα πάντα για το ..σεξ! Επίσης οι απαιτήσεις της είναι ....0 σε οικονομικά θέματα! Πληρώνει όποτε μπορεί και τα εισιτήρια πάντα δικά της!
Το μόνο που με παραξενευει είναι το πόσο χύμα είναι στο σπίτι ! Κρεμασμένο ρούχο δεν υπάρχει , όλα στο πάτωμα.. Επίσης το ακουμπάω κάτι για λίγο κάπου σημαίνει ... το πετάω στο πάτωμα :2funny: :2funny: :2funny:.. Αυτό φτιάχνεται, κατά τα άλλα όλα καλά...

Μου έκανε εντύπωση πως ο Πολωνός γκόμενος της αδερφής της ζει με τη δουλειά της κοπέλας! Κλέβει τα λεφτά της για να πάρει .. playstation ή κινητό και δεν συνεισφέρει τίποτα στο σπίτι! Και πάλι η μικρή είναι μαζί του και περιμένει να αλλάξει και να ωριμάσει  :headbang:
Υπο αυτό το οπτικό πρίσμα εγώ είμαι πρίγκιπάς, ιππότης και βασιλιάς μαζί προς τη δικιά μου με τα μίνιμουμ :2funny: :rockon:
Τι άλλο θα ήθελες να μάθεις?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ωραιος ο ρολογας  :rockon: :rockon: :rockon:
βαλε κανα φωτο απο το μωρο,καλυψε οτι θες,μην αρχισεις τις μαλ..ιες ειναι σχεση κλπ,σε κανα 3μηνο θαχεις αλλη, ετσι κι αλλιως κι αυτη εχει κι αλλον η αλλους ,μαλλον
υγ
θα κανω ενα  οδιθκο περασμα απο πολωνια μαξιμουμ 2 διανυκτερευσεις...που εχει τις πιο οπεν-easygoing γκομενες απο βροσλοου κατοβιτσε ρεζοου?που θα εκανες μια διανυκτερευση η κ 2 αν χρειαστει?τεταρτη πεμπτη θα περασω,καθοσον παρασκευη θαμαι ουζκοροντ μικατσεβο για γουικεντ
αναμενω προτασεις  :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Έλα φίλε Cool!

Όλα καλά με το Πολωνεζάκι! Ήρθε Ελλάδα 15 μέρες και ξετρελάθηκε! Αθήνα 3 μέρες μαζί μου και άλλες 12 μέρες Ρόδο! Θα ξαναέρθει το Μαιο για άλλες 20 μέρες! Ζωάρα κάνει! Το μόνο που μου παραπονιέται είναι πως δεν αντέχει χωρίς  :knockinb: όσο με περιμένει!
Είναι όλα αυτά που λέει ο Κμαν, δηλαδή χύμα, τρελοκομείο , νυμφομανής, συνεχώς καυλωμένη, δεν έχει όρια για το τι θέλει στο κρεβάτι και σε τι συχνότητες! Μόνο στο θέμα του αν με κερατώνει εκεί , σε εμένα δείχνει ένα προφίλ μονογαμικής κοπέλας που αφοσιώνεται 101% στον άντρα της!!
Μου κάνει εντύπωση πως με την αδερφή της και τη μητέρα της λένε τα πάντα για το ..σεξ! Επίσης οι απαιτήσεις της είναι ....0 σε οικονομικά θέματα! Πληρώνει όποτε μπορεί και τα εισιτήρια πάντα δικά της!
Το μόνο που με παραξενευει είναι το πόσο χύμα είναι στο σπίτι ! Κρεμασμένο ρούχο δεν υπάρχει , όλα στο πάτωμα.. Επίσης το ακουμπάω κάτι για λίγο κάπου σημαίνει ... το πετάω στο πάτωμα :2funny: :2funny: :2funny:.. Αυτό φτιάχνεται, κατά τα άλλα όλα καλά...

Μου έκανε εντύπωση πως ο Πολωνός γκόμενος της αδερφής της ζει με τη δουλειά της κοπέλας! Κλέβει τα λεφτά της για να πάρει .. playstation ή κινητό και δεν συνεισφέρει τίποτα στο σπίτι! Και πάλι η μικρή είναι μαζί του και περιμένει να αλλάξει και να ωριμάσει  :headbang:
Υπο αυτό το οπτικό πρίσμα εγώ είμαι πρίγκιπάς, ιππότης και βασιλιάς μαζί προς τη δικιά μου με τα μίνιμουμ :2funny: :rockon:
Τι άλλο θα ήθελες να μάθεις?
εμφάνιση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom