Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Σε λίγο φεύγω για Λβιβ με ένα νυχτερινό λεωφορείο ...
Η μικρή μου έκατσε για τα καλά στο λαιμό!2 μέρες σερί στο δωμάτιο και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα!Συνεχή γαμίσια!Ευτυχώς ήρθε ο Φιντέλ το πρωί και με ξεμπλόκαρε αλλιώς θα ερχόταν μέχρι το τραίνο για Βαρσοβία που της είπα...Αλλά υπάρχει θέμα διότι την πιέζουν και με πιέζει...
Χτες πήγαμε σε ένα Club που λέγεται DAWA στην εβραϊκή συνοικία !!Απιστευτες αναλογίες 80-20 γυναίκες και κλασική πολωνική κατάσταση χωρίς τουρίστες!
Αύριο άλλα πράγματα....Έκλεισα ξενοδοχείο που μου είπες..Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα στο φόρτωμα αν χρειαστεί ...

Καλό ταξίδι φίλε και κάθε επιτυχία στο Lvov. Το καλοκαίρι που ήμουν εκεί ήταν πανέμορφη και ζωντανή πόλη με αρκετές επιλογές. Χειμώνα δεν έχω εικόνα να σε βοηθήσω. Το κρύο πάντως 300 χιλιόμετρα πιο δεν είχε ξεκινήσει ακόμη πριν ένα μήνα, ενώ λίγο μετά όταν με πέτυχε στο Chisinau το δάγκωνες κανονικά.
Αν παίζεις έρωτες και δωρεάν γκομενάκια αυτό είναι το τίμημα, το πνίξιμο δηλαδή από τις γκόμενες. Τώρα αν δεν σου κάνει κλικ και δεν περνάς καλά.. τότε λες sorry, άντε γειά. Αλλιώς το υπομένεις και έχεις άλλο ένα στανταράκι για όποτε θελήσεις.. μια πόρτα ανοιχτή.
Και πάλι καλό ταξίδι και περιμένουμε τα νέα σου από το Lvov.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά για σεξοτουρισμό η συμβουλή είναι μίσ,:Γάμα τα προγράμματα.Προσάρμοσε τη διαμονή σου ανάλογα με τα αποτελέσματα στο έδαφος.Βλέπεις οτι η Πολωνέζα σου έγινε στενός κορσές όπως και γίνονται δηλαδή φύγε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για Λβωφ.Αλλαξε πρόγραμμα.Γάμα το πρόγραμμα που είχες γιατί οι συνθήκες άλλαξαν.
Μην το παίζεις ερωτύλος οτι και καλά γύρισες Ελλάδα και δεν πήγες Ουκρανία να θυσιάσεις σε ουκρανικούς κώλους γιατί όσο και να κρυφτείς η γκόμενα θα το καταλάβει.Τυφλωμένες ναι χαζές δεν είναι.
Επρεπε να πεις πάω Λβωφ όχι για γκόμενες αλλά για τουρισμό.
Τώρα θα καμακώνεις Λβωφ και θα σου σπάει τα αρχίδια στα τηλέφωνα.Χρειάζονται ανελέητοι Βαλκάνιοι πουτσαδόροι όχι συμβατικοί εκτελεστές.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γενικά για σεξοτουρισμό η συμβουλή είναι μίσ,:Γάμα τα προγράμματα.Προσάρμοσε τη διαμονή σου ανάλογα με τα αποτελέσματα στο έδαφος.Βλέπεις οτι η Πολωνέζα σου έγινε στενός κορσές όπως και γίνονται δηλαδή φύγε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για Λβωφ.Αλλαξε πρόγραμμα.Γάμα το πρόγραμμα που είχες γιατί οι συνθήκες άλλαξαν.
Μην το παίζεις ερωτύλος οτι και καλά γύρισες Ελλάδα και δεν πήγες Ουκρανία να θυσιάσεις σε ουκρανικούς κώλους γιατί όσο και να κρυφτείς η γκόμενα θα το καταλάβει.Τυφλωμένες ναι χαζές δεν είναι.
Επρεπε να πεις πάω Λβωφ όχι για γκόμενες αλλά για τουρισμό.
Τώρα θα καμακώνεις Λβωφ και θα σου σπάει τα αρχίδια στα τηλέφωνα.Χρειάζονται ανελέητοι Βαλκάνιοι πουτσαδόροι όχι συμβατικοί εκτελεστές.
Στην γκόμενα το είπα από την αρχή πως θα μείνω μια εβδομάδα!Αλλιώς σίγουρα δεν θα καθόταν...Μετά πως μπορούσα να πω για τουρισμό στο Λβιβ...Έκανα το πιο ανώδυνο ..Απλά πρέπει να απαντάω σε μυνήματα ...
Έχω περιέργεια Κυριακή βράδι τι θα έχει το λεωφορείο για Λβιβ !Λες παίζουν δαχτυλιάσματα;;;;;;;; :2funny: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στην γκόμενα το είπα από την αρχή πως θα μείνω μια εβδομάδα!Αλλιώς σίγουρα δεν θα καθόταν...Μετά πως μπορούσα να πω για τουρισμό στο Λβιβ...Έκανα το πιο ανώδυνο ..Απλά πρέπει να απαντάω σε μυνήματα ...
Έχω περιέργεια Κυριακή βράδι τι θα έχει το λεωφορείο για Λβιβ !Λες παίζουν δαχτυλιάσματα;;;;;;;; :2funny: :rockon:

Γιατί ρε τι έχει ο τουρισμός στο Λβιβ?Δαχτυλιάσματα δεν παίζουν σε mezinarodnie λεωφορεία.Εγώ πάντα την αλήθεια λέω οτι κάθομαι μία μέρα και την επόμενη επιστρέφω στη Mutterland.Οποια θέλει να φάει έχει μια ώρα να αποφασίσει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατί ρε τι έχει ο τουρισμός στο Λβιβ?Δαχτυλιάσματα δεν παίζουν σε mezinarodnie λεωφορεία.Εγώ πάντα την αλήθεια λέω οτι κάθομαι μία μέρα και την επόμενη επιστρέφω στη Mutterland.Οποια θέλει να φάει έχει μια ώρα να αποφασίσει.
Οτι θα πάω Λβιβ ήταν μια επιλογή να το πώ...Μετα θα τρελενόταν όμως...Κάθε βράδι μυνήματα αν είμαι με κάποια...Ελλάδα θα είναι πιο ύσηχη...
Αλλά το σενάριο που λες εσύ:Ενώ αρχικά φεύγω σε μια εβδομάδα και αφού σε γνώρισα και περνάμε καλά φεύγω εκτάκτως για Λβιβ Παραςκευή για Τουρισμό δεν στέκει σε καμία περίπτωση...
Δώσε πληροφορίες για κλάμπ και παιχνίδι την ημέρα και άσε αυτούς τους χειρισμούς σε εμένα... :tickedoff:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οτι θα πάω Λβιβ ήταν μια επιλογή να το πώ...Μετα θα τρελενόταν όμως...Κάθε βράδι μυνήματα αν είμαι με κάποια...Ελλάδα θα είναι πιο ύσηχη...
Αλλά το σενάριο που λες εσύ:Ενώ αρχικά φεύγω σε μια εβδομάδα και αφού σε γνώρισα και περνάμε καλά φεύγω εκτάκτως για Λβιβ Παραςκευή για Τουρισμό δεν στέκει σε καμία περίπτωση...
Δώσε πληροφορίες για κλάμπ και παιχνίδι την ημέρα και άσε αυτούς τους χειρισμούς σε εμένα... :tickedoff:

Κλαμπ είναι το Fashion,το Shankof,το Metro τα πιο γνωστά.Καμάκι γίνεται και στα κεντρικά καφέ και στα παγκάκια της κεντρικής πλατείας.Επίσης το απόγευμα γύρω από την κεντρική πλατεία στο νυφοπάζαρο.Ενα άλλο μέρος είναι το πανεπιστήμιο και το bazar.Στο bazar θα πάρεις μάτι γκόμενες να δοκιμάζουν εσώρουχα γδύνονται και τα δοκιμάζουν επί τόπου στο δρόμο απίστευτο θέαμα.
Οι γκόμενες Λβωφ θεωρούνται περήφανες γαμιούνται δηλαδή στο δεύτερο ραντεβού και όχι στο πρώτο όπως οι γκόμενες ανατολικής Ουκρανίας.
Πιομεύκολες από τις φοιτήτριες του Ιβάν Φρανκό είναι οι φοιτήτριες των ιδιωτικών ιδρυμάτων και του πολυτεχνείου.
Ακόμα πιο εύκολες είναι οι χωριάτισσες από τις γειτονικές μικρές πόλεις Λουτσκ,Ρόβνο κτλ.Εκεί μπορεί να πετύχεις αστέρι.
Γενικά τα κλαμπ μέσα στην εβδομάδα δεν έχουν αρκετό κόσμο εκτός αν έχει ladies night.Τα ΠΣ είναι τιγκαρισμένα.
Αν πετύχεις ladies night έχεις γαμήσει σίγουρα γιατί η επιλογή είναι τεράστια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ρίχνω και εδώ όσα έγραφα στο thread του Κιέβου:

Έθεσες ένα ζήτημα, και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα κεφάλαιο που είχα συζητήσει παλαιότερα και μέσω ΠΜ με τον συνάδελφο Σεβαλιέ,
επειδή έχει σημασία να δίνεται βοήθεια και να δείχνεται αλληλεγγύη, όχι μόνο να γίνονται εδώ μέσα λεονταρισμοί και να ανοίγονται μέτωπα, επίδειξης μαγκιάς και ισχύος. Μπαίνω στο δια ταύτα, και θέτω το ζήτημα σε όλους όσοι μπορούν και θέλουν να συνεισφέρουν σε μια υπόθεση
χρήσιμη.

Ορισμένοι εδώ μέσα, έχουμε το προνόμιο να γνωρίζουμε δύσκολες γλώσσες, στις οποίες άλλοι συναγωνιστές δεν έχουν πρόσβαση.
και σκεφτόμουν εδώ και καιρό, μήπως θα ήταν καλή σκέψη, να στήσουμε ο καθένας από το μετερίζι του, ένα κοινό θέμα με τίτλο π.χ. "Χρηστικό Σεξο-γλωσσάριο για αρχάριους (όνομα χώρας)" δηλ. σε παρένθεση, να βάζει ο καθένας ως thread τη συνεισφορά της γλώσσας (π.χ, Πολωνία, Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία κλπ) ανάλογα με τις γνώσεις που διαθέτει.

Τα αγγλικά, είναι διαβατήριο στον κόσμο, αλλά δεν είναι πάντα ικανά, να βοηθήσουν ανθρώπους που πηγαίνουν σε χώρες του ανατολικού μπλόκ, και ειδικότερα ανθρώπους που πηγαίνουν εντελώς περιστασιακά για μικρό διάστημα και λόγω υποχρεώσεων. Θεωρώ, ότι δεν θα ήταν άστοχο, να φτιάχναμε, ο καθένας ένα τέτοιο χρηστικό γλωσσάριο με τα απαραίτητα, για κάποιες αρχικές-αναγνωριστικές συνεννοήσεις και για μια πρώτη, πρόχειρη ιδέα, προς όλους όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν σε τέτοιους προορισμούς, και θα ήθελαν, ίσως, να ξέρουν λίγα βασικά πράγματα της πιάτσας, που δεν πρόκειται κανένας άλλος να τους μάθει, και τα οποία -λόγω ιδιωματισμών κλπ. - είναι δύσκολο εως αδύνατο να βρούν οι ίδιοι, μόνοι τους, σε "επίσημα" εγχειρίδια εκμάθησης γλωσσών (με αφορμή το παράδειγμα της "πίπας" που ανέφερε ο Kman2, μπορώ κι εγώ να προσθέσω ότι στα βουλγαρικά, ονομάζεται "σβίρκα = σφυρίχτρα ή φρένσκα = γαλλική / όπως λέμε εμείς "ισπανική" για τη σχετική μαλακία). Παραδείγματα, υπάρχουν πολλά.

Η ιδέα μου είναι, οι χρηστικές λέξεις-προτάσεις-εκφράσεις, να αποδίδονται φωνητικά με μια όσο το δυνατόν απλουστευμένη -κατανοητή όμως- προφορά, στα ελληνικά, χωρίς να μπαίνουμε σε βαθύτερα γλωσσολογικά λιβάδια (με εξηγήσεις όλων των ιδιαιτεροτήτων και των προφορών των γραμμάτων κάθε γλώσσας, π.χ. το άηχο ъ, τα παχιά ж,ш,щ,ц). Μιλάμε για έναν, καθαρά χρηστικό και διερευνητικό οδηγό, για όσους πάνε εντελώς απροετοίμαστοι και δεν έχουν τις απαραίτητες καβάτζες. Το χρηστικό γλωσσάριο, θα έχει σκοπό τις βασικές συνεννοήσεις και εξηγήσεις
προ του αγώνα. Εντός δωματίων, ομιλείται ως γνωστόν, η εσπεράντο του σώματος...

Θα με ενδιέφεραν σκέψεις, προτάσεις, διαφωνίες επί του θέματος. Δεν ανοίγω προς ώρας
τέτοιο μεμονωμένο thread στο κεφάλαιο Βουλγαρία (όπου σκοπεύω να συνεισφέρω καθότι είμαι αρμόδιος), διότι πιστεύω, ότι ως κίνηση, θα έχει πραγματικό νόημα και ωφέλεια, μόνο αν ανοιχτεί στο πολλαπλό επίπεδο γλωσσών που ανέφερα. Η ιδέα είναι, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να μπούμε σε επαφή μέσω ΠΜ, για να καταλήξουμε σε μια κοινή φόρμα και σε ένα σταθερό πεδίο όπου να μην ξεφεύγει από τα όρια της χρηστικότητας που ανέφερα. Όταν μπούν τα θεμέλια, τότε μπορούν να ανέβουν χωριστά τα βοηθήματα ανα γλώσσα στο σημείο που πρέπει, και έπειτα, εφόσον υπάρχει η κοινή βάση, να γίνεται ο εμπλουτισμός, καθώς και να απαντώνται τυχόν ερωτήσεις συναδέλφων.

Υπάρχουν ικανά πρόσωπα, που γνωρίζουν δύσκολες γλώσσες, και θα μπορούσαν να έχουν συμμετοχή στο εγχείρημα (αρκεί να παραμερίσουν τους εγωισμούς και τις όποιες ιδιορρυθμίες τους) προς όφελος του συνόλου που ενδιαφέρεται. Φυσικά, όλοι έχουμε υποχρεώσεις και τρεξίματα,
και το συγκεκριμένο εγχείρημα θέλει τον χρόνο του. Δεν υπάρχει βιασύνη. Μια απλή και χρήσιμη σκέψη ρίχνω στο τραπέζι και ελπίζω να βρεθεί
κοινός τόπος για συνεννόηση, τουλάχιστον σε αυτό το πεδίο, καθώς παρατηρώ με λύπη, ότι το thread του Κιέβου, και άλλα συναφή, αντί να παρέχουν ουσιαστικές πληροφορίες και να βοηθούν κόσμο, έχουν καταντήσει τηλεπαράθυρα φαγωμάρας και φιγούρας. Αυτό είναι μια διαπίστωση,
χωρίς να ρίχνω ατομικές ευθύνες, να μειώνω ή να θίγω την υπόληψη κανενός μεμονωμένα. Δυστυχώς, παραμένει μια γενική διαπίστωση. Προτείνω λοιπόν, να θάψουν μερικοί τα τσεκούρια του πολέμου, και να σηκώσουν μανίκια για δουλειά (εφόσον το επιθυμούν).

Αυτά, και ελπίζω να μην σας κούρασα με το (νομίζω χρήσιμο) κατεβατό. Δεκτές όλες οι απόψεις. Να είστε καλά, και να περνάτε καλύτερα. 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.611
Πόντοι
216
Glock δεν καταλαβα τι εγινε τελικα με την μικρη.
Κρατας επαφη; Αποχαιρετισθηκατε; Μιλατε; Τι γινεται;
Εσυ αναχωρεις. Αυτη πως το βλεπει;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Glock δεν καταλαβα τι εγινε τελικα με την μικρη.
Κρατας επαφη; Αποχαιρετισθηκατε; Μιλατε; Τι γινεται;
Εσυ αναχωρεις. Αυτη πως το βλεπει;
Μια χαρά με τη μικρή!Της στέλνω φωτογραφίες από Αθήνα από το αρχείο μου!!
Πάμε Λβίβ τώρα..Με εξόντωσε στη κούραση το ταξίδι , είχα πρόβλημα με το hotel αλλά βγήκα και ραντεβού από το tinder!Σε λίγο βγαίνω στο Fashion!Πληροφορήθικα ότι και καθημερινές έχει έντονη ζωή!Fuck Fashion, ούτε πουκάμισα ούτε τίποτα,απλά ρούχα θα φορέσω που στη Πολωνία είχαν επιτυχία!!!
Θα γράψω αύριο στο αντίστοιχο θρέντ!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μια χαρά με τη μικρή!Της στέλνω φωτογραφίες από Αθήνα από το αρχείο μου!!
Πάμε Λβίβ τώρα..Με εξόντωσε στη κούραση το ταξίδι , είχα πρόβλημα με το hotel αλλά βγήκα και ραντεβού από το tinder!Σε λίγο βγαίνω στο Fashion!Πληροφορήθικα ότι και καθημερινές έχει έντονη ζωή!Fuck Fashion, ούτε πουκάμισα ούτε τίποτα,απλά ρούχα θα φορέσω που στη Πολωνία είχαν επιτυχία!!!
Θα γράψω αύριο στο αντίστοιχο θρέντ!!!

Λάθος προσέγγιση.Στην Ουκρανία και δη σε κυριλέ κλαμπ όπως το Fashion πρέπει να είσαι overdressed αλλιώς οι γκόμενες δε σε υπολογίζουν.Δεν είναι Πολωνία.Πολλοί Ουκρανοί έρχονται κουστουμάτοι στα κλαμπ.
Πάντως βλέπω σωστή νοοτροπία.Από το λεωφορείο κατευθείαν στο ραντεβού και μετά στο κλαμπ.Αυτό δείχνει οτι είσαι μάχιμος δεν είσαι ψωλάς.
Το Fashion είναι στο κέντρο το ξενοδοχείο είναι στο κέντρο οπότε τα logistics σου είναι τέλεια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλημέρα και μπράβο στον  Clock..

Απλά λέει ακριβώς αυτά που έλεγα και προσπαθεί kman ως γελοίος τύπος πάντα να πει τα δικά του!!! Δεν ξέρετε να ερμηνεύεται και λυπάμαι...Σας μεταφράζω αυτά οπού γράφει clock και όποιος θέλει ας ανατρέξει σε αυτά που έχω γράψει..

1. Poland δεν Γαμιούνται έτσι και το πρώτο Βράδυ..Θέλουν έρωτα!!!!!!!!! Για αυτό του φορτώθηκε η μικρή και δεν ξεκολλάει...Το ακριβώς αντίθετο της πουτάνας!!!
2. Όλες δουλεύουν σε εταιρίες...Η μικρή δεν είναι άνεργη και έχει την  δουλεία της.
3. Δεν ενδιαφέρονται για τα χρήματα ανεξάρτητα τις γελοιότητες του Kman!!! Η κοπέλα άφηνε τα λεφτά σπίτι και πολλές φορές πληρώνει αυτή.
4. Το Tinder δουλεύει!!!!
5. Τα μαγαζιά έχουν πούτσα και ξένους και θέλει ταλέντο..!!Δεν είναι για άπειρους παίχτες

Το ότι λοιπόν ο clock γνώρισε μια κοπελίτσα που τον ερωτεύτηκε (όπως γίνεται σε οποιαδήποτε χώρα να πάς-εγώ το έχω κάνει σαν τουρίστας σχεδόν παντού στην Ευρώπη), μεταφράζεται πως οι Πολωνέζες ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΕΡΑ και πληρώνονται.,,Τι να πω λογική 15χρονων οποίος δεν ξέρει να μεταφράζει τις καταστάσεις..Σε όλα αυτά που έγραψε ο clock συμφωνώ...Άλλα η ουσία είναι πως γνώρισε ένα κοριτσάκι που τον ερωτεύτηκε και όχι μια τελειωμένη πουτάνα που πληρώνεται όπως τα παρουσιάζει ο kman!! Άρα δεν ΓΑΜΗΣΕ, γνώρισε γκόμενα και γάμησε και μπράβο του...¨οποίος έχει μυαλό καταλαβαίνει τι διάφορα πως η κοπέλα δεν θέλει ξεπέτα αλλά δεσμο!!!!!!!. Ότβα την καταλάβεται μπορεί να πηδήξεται και οι άλλοι στην POland!!!
Μπράβο πάντως clock διότι έπαιξες με LOVE 'όπως 'εχω πει!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.611
Πόντοι
216
Ρε glock, τα καταφερες μια χαρα...
Μπραβο σου!

Εχεις κανενα πλανο για την πολωνεζα, πως το σκεφτεσαι;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Απλά λέει ακριβώς αυτά που έλεγα και προσπαθεί kman ως γελοίος τύπος πάντα να πει τα δικά του!!! Δεν ξέρετε να ερμηνεύεται και λυπάμαι...Σας μεταφράζω αυτά οπού γράφει clock και όποιος θέλει ας ανατρέξει σε αυτά που έχω γράψει..

1. Poland δεν Γαμιούνται έτσι και το πρώτο Βράδυ..Θέλουν έρωτα!!!!!!!!! Για αυτό του φορτώθηκε η μικρή και δεν ξεκολλάει...Το ακριβώς αντίθετο της πουτάνας!!!
2. Όλες δουλεύουν σε εταιρίες...Η μικρή δεν είναι άνεργη και έχει την  δουλεία της.
3. Δεν ενδιαφέρονται για τα χρήματα ανεξάρτητα τις γελοιότητες του Kman!!! Η κοπέλα άφηνε τα λεφτά σπίτι και πολλές φορές πληρώνει αυτή.
5. Τα μαγαζιά έχουν πούτσα και ξένους και θέλει ταλέντο..!!Δεν είναι για άπειρους παίχτες

Το ότι λοιπόν ο clock γνώρισε μια κοπελίτσα που τον ερωτεύτηκε (όπως γίνεται σε οποιαδήποτε χώρα να πάς-εγώ το έχω κάνει σαν τουρίστας σχεδόν παντού στην Ευρώπη), μεταφράζεται πως οι Πολωνέζες ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΕΡΑ και πληρώνονται.,,Τι να πω λογική 15χρονων οποίος δεν ξέρει να μεταφράζει τις καταστάσεις..Σε όλα αυτά που έγραψε ο clock συμφωνώ...Άλλα η ουσία είναι πως γνώρισε ένα κοριτσάκι που τον ερωτεύτηκε και όχι μια τελειωμένη πουτάνα που πληρώνεται όπως τα παρουσιάζει ο kman!! Άρα δεν ΓΑΜΗΣΕ, γνώρισε γκόμενα και γάμησε και μπράβο του...¨οποίος έχει μυαλό καταλαβαίνει τι διάφορα πως η κοπέλα δεν θέλει ξεπέτα αλλά δεσμο!!!!!!!. Ότβα την καταλάβεται μπορεί να πηδήξεται και οι άλλοι στην POland!!!

Εσύ έλεγες οτι ο τουρίστας την πούτσισε στην Πολωνία δεν κάνει τίποτα πρέπει να είσαι μόνιμος και άλλα τέτοια.Ο Glock σε διέψευσε.Αγνόησε τις προειδοποιήσεις σου και σε 5 μέρες έβγαλε γκόμενα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

o glock εκανε αυτο που εσυ ανεκαθεν επιδιωκες δηλαδη εναν " μινι ερωτα-δεσμο".
ΑΛΛΑ ηταν και αρκετα τυχερος , καθως βρεθηκε στο σωστο σημειο τη σωστη στιγμη... Τι θελω να πω? Αυτη που γνωρισε ο glock μολις λιγο καιρο πριν ηταν αρραβωνιασμενη. Ο glock τη γνωρισε λιγο αφοτου ειχε χωρισει και γενικα ηταν σε μια καποια πιεση και σε αλλα θεματα . Την πετυχε λοιπον μονη να χει βγει Δευτερα βραδυ (!)  οπου ηθελε να ξεσπασει καπως.
Δε σημαινει αυτο οτι τετοιες περιπτωσεις θα καθονται συνεχεια.
Οπως εχω γραψει και αλλου οι πιο πολλες ειναι απο τα 18-20 με ενα γκομενο που γνωρισαν τοτε και σπανια χωριζουν. Ειδικα αν δε ειναι και αρραβωνιασμενες.
Κατα τα αλλα γενικα η πραγματικοτητα στη χωρα αυτη οσον αφορα τις γυναικες ειναι αυτη που ειναι. Ολο σαλια μαλια, χαζολογηματα που καταντανε κουραστικα αλλα απο ουσια μηδεν.

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Κατα τα αλλα γενικα η πραγματικοτητα στη χωρα αυτη οσον αφορα τις γυναικες ειναι αυτη που ειναι. Ολο σαλια μαλια, χαζολογηματα που καταντανε κουραστικα αλλα απο ουσια μηδεν.
Τα Πολωνιδια ειναι ανεραστα, οι Ελληνιδες ειναι μπριζολες, οι Αλβανιδες ειναι απαξιωμενες, οι Ρωσιδες ειναι καθυστερημενες κλπ κλπ κλπ...
Τελικα ποιες γυναικες σαρεσουν;
Ιπποτης;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τα Πολωνιδια ειναι ανεραστα, οι Ελληνιδες ειναι μπριζολες, οι Αλβανιδες ειναι απαξιωμενες, οι Ρωσιδες ειναι καθυστερημενες κλπ κλπ κλπ...
Τελικα ποιες γυναικες σαρεσουν;
Ιπποτης;

Eμενα μου αρεσουν και θελω να γαμησω. Αλλα να ειναι ολα τα παραπανω δε μπορω. Εγω δεν αρεσω σε αυτες ειναι το προβλημα .
Αλλα τωρα που θα ερθω πιρφορισταν θα παω πιατσα και θα τα ξεσκισω τα πουτανακια .

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Eμενα μου αρεσουν και θελω να γαμησω. Αλλα να ειναι ολα τα παραπανω δε μπορω. Εγω δεν αρεσω σε αυτες ειναι το προβλημα .
Αλλα τωρα που θα ερθω πιρφορισταν θα παω πιατσα και θα τα ξεσκισω τα πουτανακια .
μασλλον σου λειπει αυτοπεποιθηση.....θα σε παρω να σε εκπεδευσω μου φενετε

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
o glock εκανε αυτο που εσυ ανεκαθεν επιδιωκες δηλαδη εναν " μινι ερωτα-δεσμο".
ΑΛΛΑ ηταν και αρκετα τυχερος , καθως βρεθηκε στο σωστο σημειο τη σωστη στιγμη... Τι θελω να πω? Αυτη που γνωρισε ο glock μολις λιγο καιρο πριν ηταν αρραβωνιασμενη. Ο glock τη γνωρισε λιγο αφοτου ειχε χωρισει και γενικα ηταν σε μια καποια πιεση και σε αλλα θεματα . Την πετυχε λοιπον μονη να χει βγει Δευτερα βραδυ (!)  οπου ηθελε να ξεσπασει καπως.
Δε σημαινει αυτο οτι τετοιες περιπτωσεις θα καθονται συνεχεια.
Οπως εχω γραψει και αλλου οι πιο πολλες ειναι απο τα 18-20 με ενα γκομενο που γνωρισαν τοτε και σπανια χωριζουν. Ειδικα αν δε ειναι και αρραβωνιασμενες.
εγω δεν πιστευω οτι ο ρολογας γαμησε,,,,γινατε φιλοι και τον σιγονταρεις.....αφου μαζι με τον ψευτη της μολδαβιας πηγαν Αθηνα- βαρσοβια με το τρενο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom