Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 892K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τωρα οντως τοσα εξοδα κ χρονος αν τα χωσεις σε φκκ παιρνεις μουναρες..βεβαια κωλορουμανες....ειναι κι αυτο το ισχυρο μειον... :helpplea:

Γιατι ρε μαν τι εχουν οι ρουμανες? Απο τις πολωνες μια φορα χειροτερες αποκλειεται ναναι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γιατι ρε μαν τι εχουν οι ρουμανες? Απο τις πολωνες μια φορα χειροτερες αποκλειεται ναναι
αστο το θεμα αυτο
δεν το γνωριζεις... ;)
μεινε στα πολεν ζητηματα!!! :grin:
οι πιο κλωτσιες για γυναικες στην υφηλιο μονο οι λατινες ισως ναναι το ιδιο...ευρωπη δεν υφισταται τετοια κωλορατσα  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.249
Πόντοι
2.356
Μια χαρα ειναι οι ρουμανες,μην τον ακους ειναι γνωστος αντιρουμανος ο red  :helpplea:
Μουναρες οι πιο πολλες και γαμησι σουπερ  :fuck2: ασε που ειναι και πιο κοντα στην δικια μας νοοτροπια και οχι σαν τις ξενερωτες τις σλαβες  :grin: αν βεβαια τις καψουρευτεις την γαμησες αφου ειναι αρπακτικα οπως ολες οι ανατολικες,για αυτο γαμας φευγεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Για γαμησι ομως μακραν οι καλυτερες μαζι με τις μολδαβες,εχουν το λατιν μεσα τους δηλ δεν ειναι παγωμενα σκατα οπως αλλες και ντυνονται σαφως καλυτερα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μια χαρα ειναι οι ρουμανες,μην τον ακους ειναι γνωστος αντιρουμανος ο red  :helpplea:
Μουναρες οι πιο πολλες και γαμησι σουπερ  :fuck2: ασε που ειναι και πιο κοντα στην δικια μας νοοτροπια και οχι σαν τις ξενερωτες τις σλαβες  :grin: αν βεβαια τις καψουρευτεις την γαμησες αφου ειναι αρπακτικα οπως ολες οι ανατολικες,για αυτο γαμας φευγεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Για γαμησι ομως μακραν οι καλυτερες μαζι με τις μολδαβες,εχουν το λατιν μεσα τους δηλ δεν ειναι παγωμενα σκατα οπως αλλες και ντυνονται σαφως καλυτερα.

Xωρις να χω παει Ρουμανια ποτε, κατι ωστοσο μου λεει οτι εχεις δικιο και κατι μου λεει οτι ο Red ισως και να ειναι λιιιιιγο προκατειλημενος :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μια χαρα ειναι οι ρουμανες,μην τον ακους ειναι γνωστος αντιρουμανος ο red   :helpplea:
Μουναρες οι πιο πολλες και γαμησι σουπερ  :fuck2: ασε που ειναι και πιο κοντα στην δικια μας νοοτροπια και οχι σαν τις ξενερωτες τις σλαβες  :grin: αν βεβαια τις καψουρευτεις την γαμησες αφου ειναι αρπακτικα οπως ολες οι ανατολικες,για αυτο γαμας φευγεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
την καταρα μου ναχεις  :grin:
να παρεις ρουμανα γυναικα κ ναναι κι απο κραιοβα σλατινα  :rockon:
και με κουμπαρο το μολντο  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.249
Πόντοι
2.356
την καταρα μου ναχεις  :grin:
να παρεις ρουμανα γυναικα κ ναναι κι απο κραιοβα σλατινα  :rockon:
και με κουμπαρο το μολντο  :grin:
Χαχαχα ωραιος  :2funny:
Και ο μολντο απταιστα ρωσσικα μιλαει αλλα ολο ρουμανοφωνες μολδαβες γαμαει και καψουρευεται  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Χαχαχα ωραιος  :2funny:
Και ο μολντο απταιστα ρωσσικα μιλαει αλλα ολο ρουμανοφωνες μολδαβες γαμαει και καψουρευεται  :grin:
μαγαζι εχει ο ανθρωπος ελεημοσυνες κανει,,, :lheel: :grin: :grin:
υγ.τοχω ξαναπει παντως μην μπερδευετε τις ρουμανες κ δη τις νοτιες με τις μολδαβες
η μερα με την νυχτα
καλε ρουμανες εχει μονον σε κλουζ οραντεα τιμισοαρα,σαν χαρακτηρα λεω.. οι αλλες ολες ειναι για κρεματορια!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
υγ .τελος το ταυλαντ τριπ?συμπερασμα?  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.249
Πόντοι
2.356
μαγαζι εχει ο ανθρωπος ελεημοσυνες κανει,,, :lheel: :grin: :grin:
υγ.τοχω ξαναπει παντως μην μπερδευετε τις ρουμανες κ δη τις νοτιες με τις μολδαβες
η μερα με την νυχτα
καλε ρουμανες εχει μονονσε κλουζ οραντεα τιμισοαρα,σαν χαρακτηρα λεω..οι αλλες ολες ειναι για κρεματορια!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
υγ .τελος το ταυλαντ τριπ?συμπερασμα?
Ε ναι ετσι ειναι,απο το κλουζ ειχα μια για κανα διμηνο και ητανε μια χαρα  :grin:
Ταυλανδη τελος,εκανα τα μπανια μου και γυρισα  :grin: σου απαντησα για αυτο που ρωτησες στο εκει νημα πριν καποιες μερες οταν ημουνα ακομα εκει  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σάββατο κοντή γιορτή θα ακολουθήσει μεγαλειώδες clusterfuck βαλκανικού πούτσου.Θα ποστάρω και το σχετικό φωτορεπορτάζ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αύριο θα είναι η μεγάλη μέρα και για εμένα!Αυριο Βράδι θα είμαι Enklawa!Αν κάποιος είναι εκεί και διαβάζει ας έρθει να με βρεί!Θα είμαι στη δεξιά κολώνα με ένα σκούρο V μπλουζάκι και ένα χαμηλό ποτήρι Whyskey :rockon:
Αυτή θα είναι η αρχή του παντός!Η συνέχεια έχει Κρακοβία που ελπίζω με την ορμή που έχω να ανάψω τα λαμπάκια του Φιντέλ και να κοιτάξει γύρω του τι γίνεται ;)
Αυτά για προθέρμανση!!!Μετά μπαίνουμε στα σοβαρά κόλπα!Αυτά που αναβάλαμε τόσα χρόνια..Περνούσαμε έξω από το Μπερναμπέου και δεν μπαίναμε μέσα όπως έλεγε και ο Ρέντ!!Ε λοιπόν θα μπω!!!Λβιβ και περιφέρεια υπερκαρπαθείας για σοβαρό παιχνίδι 10 ημερών!Μετά επιστροφή παλί για άλλες 10 μέρες με 3 φίλους από Ρόδο στη Πολωνία!!!
Το στυλ ταξιδιού μου γνωστό!"Ευγενική" αλήτεία στο κλάμπ με νεανικά ρούχα!Το πορτοφόλι γεμάτο αλλά ανοίγει μόνο όταν χρειαστεί και ποτέ για άμεσο σπόνσορινγκ!Παραμυθάκι για σχέση έτοιμο στο στόμα και αξεσουάρ το iPhone 6s για να είναι πιο πειστικό,με εικόνες από θάλαςςα, βίλες, σκάφη , σπορ αμάξια για να κουμπώνουν όλα καλύτερα!
Και φέτος θα έχω και έναν μέγα σύμμαχο :Το Tinder!!!!Ιντερνετική προεργαςία στο Μάμπα προσπάθησα να κάνω εδώ και 2 εβδομάδες αλλά δεν έχω πολύ υπομονή!Ίσως συναντήσω 1-2 που μιλάμε αλλά δεν είναι σίγουρο..Θέλει ώρες υπομονής και ψαξίματος!
Θα σας ενημερώνω εδώ για Πολωνία και στο Ουκρανικό νήμα για το Λβοβ κτλ..
Δεκτές καλοπροαίρετες συμβουλές τεχνικές και προτάσεις βελτίωσης !!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.610
Πόντοι
216
Glock ευχομαι να εχεις ενα 'αποδοτικο' πολωνικο tour με καλα αποτελεσματα.
Μαζευε εικονες, εμπειριες, καταστασεις, και δινε report απο το καυτο πολωνικο μετωπο!
Να πεις κι εσυ τη γνωμη σου, τι ειδες, τι καταλαβες, τι βλεπεις να παιζει!
Αντε και καλο βόλι!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γυναίκες της διπλανής πόρτας Πολωνία που γαμάς με 200 ευρώ το διήμερο.Γενικά οι Πολωνέζες έχουν το πλεονέκτημα οτι είναι βυζαρούδες και διαθέτουν τρομερές κωλάρες.
Αμα δείτε γκόμενα με πεταχτό κώλο Ουκρανία είναι πάντοτε Πολωνέζα.

I10Ei5.jpg

Αύριο θα οργώσω Στεττιν με στόχο έξι πουτσωσεις και τρία καυλια.Σεμιπρος,σπονσορετς,τριολε,bdsm όλα μέσα.Οσοι πιστοί προσέλθετε να πάρετε μεζέ.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χάθηκε η bdsm από τη Βαρσοβία.Θύμωσε που δεβ την πήρα χτες για να έρθει Στεττίν.Να δούμε ποια θα κατουρήσω σήμερα.
Το πρόγραμμα οργανώθηκε κάπως.Φτάνω στις 17:00,18:00 έρχεται το τριολέ και 19:30 η πρώτη σπονσορέτ.22:00 έρχεται με τρένο η δεύτερη σπονσορέτ από ανατολική Πολωνία.
Υπάρχει και μια τρίτη εικοσιτριάχρονη σπονσορέτ να δούμε πού θα τη βολέψω.
Παίζουν ακόμα δυο σεμι προς είναι πονοκέφαλος αυτά τα προγράμματα.Ελπίζω τουλάχιστον να πέσει λίγο κατούρημα.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Σάββατο κοντή γιορτή θα ακολουθήσει μεγαλειώδες clusterfuck βαλκανικού πούτσου.Θα ποστάρω και το σχετικό φωτορεπορτάζ.
αν το ρεπορταζ εχει παλι γραμμες ηλιοθεραπειας Ιανουάριο μηνα μην το κανεις κσλυτερα.θα εκτεθεις πάλι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποιες γραμμές?Και πού ξέρεις αν η γκομενα κάνει σολαριουμ?Αυτή ήταν μοντέλο.
Μαλλον θα γράψω στο χέρι μου Βαλκανιος καβαλάρης και θα τις ευλογώ όταν μπαίνουνε στην Balkan cock church.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom