Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Τελική κατάληξη Ελληνίδες.Κατάντια.Ο Dr. Love είναι ο βασιλιάς της κωλοτούμπας.Ακούστε Βαλκάνιο τσομπάνη.Με πούτσα το κεφάλι δεν αλλάζει με τίποτα γνώμη.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Τελική κατάληξη Ελληνίδες.Κατάντια.Ο Dr. Love είναι ο βασιλιάς της κωλοτούμπας.Ακούστε Βαλκάνιο τσομπάνη.Με πούτσα το κεφάλι δεν αλλάζει με τίποτα γνώμη.
κι εχει και το ιπποτακι σφκουγγοκωλαριο

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οχι τυπε ειναι δρλαβ, ο νεος σπαλιαρας!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
E καλα δε ξερουν οι μοναδικοι δυο που μενουν στη χωρα μονιμα ( ο ενας εφυγε , αντε με το καλο να ακολουθησει και ο αλλος! ) οι αλλοι ξερουν περισσοτερο. Αθανατη Ελλας .

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
5 μέρες Ελλάδα στις 24 γύρισα..Χτές το πρώτο γκόλ σε Ελληνίδα (δεύτερο ραντεβού) και σήμερα ραντεβού με άλλη πολύ ψημένη που μιλάμε απο TINDER ήδη πρίν γυρίσω εδώ..Σίγουρα θα κάτσει την άλλη εβδομάδα..

2 γκόμενες σε 5 μέρες εδώ (μία πούτσα)!!Και οι 2 αρκετά καλές.. Όποιος θέλει τα πιστέυει...Θα το ρίξω απλά στην ενέργεια και στην τύχη του πρωτάρη, μπορέι να είναι και αυτό, περιμένω να δω ακόμα...

Δεν είμαι ενθουσιώδης περιμένω να πέσει η σκονη και η ενέργεια που μεταφέρεις όταν έρχεσαι απο εξωτερικό..Ελπίζω να μην συνεχίσει έτσι..Γιατί αν συνεχίσει απλά θα γελάω με αυτά που γράφονται για Πολωνία..Όχι ότι δεν γαμιούνται οι Πολωνέζες, ασφαλώς και γαμιούνται!!.

Απλά αν δώ ότι έχω επιτυχία εδώ και μου κάθονται οι Ελληνίδες, με αυτά που συνάντησα POland σημαίνει πως αν κάποιος ειναι αποτυχημένος γκόμενος Ελλάδα και δεν του κάθεται καμία μην κάνει καν προσπάθεια για εκεί δεν θα καταφέρει τίποτα..Να ψάξει για ευκολότερους προορισμούς..

Πρώτες εντυπώσεις απο Ελλάδα δεν υπάρχει το χαμούρεμα και ο χορός στα clubs.Μηδέν σε αυτό...Αυτό είναι αλήθεια..Αλλά τα βλέπω καλύτερα τα πράγματα απο 2 χρόνια πρίν..Έχει κατακάτσει λίγο η κατάθλιψη απο την κρίση στις γκόμενες και ειναι λίγο πιο έυθυμες.Αν την πέσεις στο κέντρο στα μαγαάκια απαντάνε.Επίσης βλέπω πολλά πεινασμένα matures..Δεν ασχολούμαι ακόμα μαζί τους πιο χειμώνα αν στραβώσει η κατάσταση..

Ασφαλώς ποτέ δεν θα ισχυριστώ πως Ελλαδα είναι πιο έυκολα απο οποιαδήποτε χώρα..Δεν είναι...Αλλά τι περιμένετε να πώ όταν ξεκινάω καλά εδώ, βλέπω τς Ελληνίδες να με γουστάρουν, και βλέπω τις καμένες τις Πολωνέζες να μου το πάιζουν δύσκολες και να φέρονται παρανοικά για να τις πηδήσεις..Να πώ σε όποιον είναι γύρω στο 5 να παέι εκεί? Πηγαίνεται απλά γράφτε και τι κάνατε μετά..

Το γράφω και βρίστε όσο θέλετε..Αυτά βλέπω αυτά ζώ αυτά λέω..
που συχναζεις?ποσων χρονων εισαι?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μου έδειξε ένας Πολωνός που δούλευε σε κλαμπ τις γκομενες που είχε και έμεινα μαλακας.Γαμησε λέει 780 Πολωνεζες και είναι 29 ετών.Μουναρες μιλάμε.Τριολε κουαρτέτα τα πάντα.Είμαστε πολύ πίσω.Οι πιο εύκολες λέει αλλά πυροβολημενες στο μυαλό.Δεν τις άντεχε πάνω από 3 μέρες.
Γενικά συμφώνησε ότι γαμιουνται αβέρτα με ξένους τους θεωρούν κορόιδα και τους τα τρώνε.Όλες οι φίλες του που πήγαν Ερασμους Ιταλία Ισπανία γύρισαν εγγυες.
Πάντως χάλασα με τον Πολωνό.Αν όντως έκανε αυτά που μου έδειξε είμαστε ασήμαντοι μπροστά του.Αν και η γκομενα του στη Γερμανία δεν ήταν τίποτα σπουδαίο.
αν εισαι μονιμος εκει με οικον επιφανεις 2500 πλας το μηνα , μονιμα,γαμας οσο θες..κι ας μην εχω παει,,ετσι ειναι κ ουγγαρια κ τσεχια κ σλοβακια
ετσι κι η  πολωνια τα ιδια θαναι ,μια φαση  ειναι η χωρες αυτες με τις σλαβες ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν εισαι μονιμος εκει με οικον επιφανεις 2500 πλας το μηνα , μονιμα,γαμας οσο θες..κι ας μην εχω παει,,ετσι ειναι κ ουγγαρια κ τσεχια κ σλοβακια
ετσι κι η  πολωνια τα ιδια θαναι ,μια φαση  ειναι η χωρες αυτες με τις σλαβες ;)

οχι θαναι... ΔΕΝ ειναι. Τσεχια με Πολωνια και γενικα σα χωρες και νοοτροπιες λαου κλπ ειναι μερα με τη νυχτα . Ουγγαρια δε ξερω ( ισως προσεχως παω , ωστε να εχω και μια εικονα απο κει )

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οχι θαναι... ΔΕΝ ειναι. Τσεχια με Πολωνια και γενικα σα χωρες και νοοτροπιες λαου κλπ ειναι μερα με τη νυχτα . Ουγγαρια δε ξερω ( ισως προσεχως παω , ωστε να εχω και μια εικονα απο κει )
δεν τοχουν ολοι ιποτη... ;)
αυτα ειναι τα βασικα
τα λοιπα μετραει κ ποιος εισαι...
νεο χρονο εχω πολυ χρονο φρη,μπορει να τα πουμε λαιβ,,,οποτε θα δειξει
τσεχια ξερωβλακα φιλο μονιμο πραγα που ειναι κ δυσκολα, 1 γκομενα 30χρονια ελλαδα κ εκει καθε 6μηνο αλλαζει νιμου ..6μηνο γι αυτον ειναι ρεκορ ασυληπτο...
τα πλας
ειναι επικεφαλης-ceo σε μεγαλη εταιρεια καλυντικων,με το καταλληλο τριημερο φροντιστηριο καταλαβε οτι στις δεκα υπαλληλους προσλαμβανουμε κ μια για πρακτικη κ την πεφτουμε ΠΡΙΝ την προσληψη με ωραιο τροπο... ;)
ετων 42 καλης εμφανισης μοντερνο ντυσιμο ραβ4 σπιτι 3αρι κεντρο σχεδον
οπια του κατσει μενει κ χτυπαει κ λιγο εξω
οποτε τσεχια σιγουρα γινεται..λεφτα καθαρα γυρω στα 2500 2800 παιρνει...
τωρα αν ηταν φορτηγατζης απο αυστρια με 2500 το μηνα παλι,σιγουρα τετοια νιμου δεν θα γαμουσε... :hi:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τύπε για πες διαφορές ανάμεσα στους δυο λαούς. Νομιζα οτι μοιάζουν, και οι γλώσσες τους παρόμοιες δεν είναι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν τοχουν ολοι ιποτη... ;)
αυτα ειναι τα βασικα
τα λοιπα μετραει κ ποιος εισαι...
νεο χρονο εχω πολυ χρονο φρη,μπορει να τα πουμε λαιβ,,,οποτε θα δειξει
τσεχια ξερωβλακα φιλο μονιμο πραγα που ειναι κ δυσκολα, 1 γκομενα 30χρονια ελλαδα κ εκει καθε 6μηνο αλλαζει νιμου ..6μηνο γι αυτον ειναι ρεκορ ασυληπτο...
τα πλας
ειναι επικεφαλης-ceo σε μεγαλη εταιρεια καλυντικων,με το καταλληλο τριημερο φροντιστηριο καταλαβε οτι στις δεκα υπαλληλους προσλαμβανουμε κ μια για πρακτικη κ την πεφτουμε ΠΡΙΝ την προσληψη με ωραιο τροπο... ;)
ετων 42 καλης εμφανισης μοντερνο ντυσιμο ραβ4 σπιτι 3αρι κεντρο σχεδον
οπια του κατσει μενει κ χτυπαει κ λιγο εξω
οποτε τσεχια σιγουρα γινεται..λεφτα καθαρα γυρω στα 2500 2800 παιρνει...
τωρα αν ηταν φορτηγατζης απο αυστρια με 2500 το μηνα παλι,σιγουρα τετοια νιμου δεν θα γαμουσε... :hi:

Nαι ρε οποτε κατσει καπου στην κεντρικη ευρωπη μπορει να τα πουμε η... ανατολικη :grin: Αφου θα χεις χρονο πεταξου λιγο προς ανατολας :grin: Eγω θα τον βρω.  
Ας την Τσεχια σου λεω, καμια σχεση με την Πολωνια, τελειως διαφορετικη. Μη κρινεις απο Τσεχια για να πεις οτι " α ετσι θα ειναι και στην Πολωνια" γιατι δεν εχουν καμια σχεση οι δυο χωρες σε ολα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τύπε για πες διαφορές ανάμεσα στους δυο λαούς. Νομιζα οτι μοιάζουν, και οι γλώσσες τους παρόμοιες δεν είναι;

Καταρχην ο ενας ειναι ο πιο αθεος λαος στην Ευρωπη , ο αλλος ο πιο θρησκος. Οι Πολωνοι συντηριτικος λαος γενικα, θα δεις να λενε για εθνος για ιστορια το ενα το αλλο. Οι Τσεχοι τα γραφουν στα παπαρια τους αυτα. Ειναι λιγο ρατσιστες βεβαια με πιο σκουροχρωμους λαους, αυτο ειναι η αληθεια , αλλα οχι σε αναφορα με το εθνος κλπ.
Οι Πολωνοι η ζωη τους ειναι δουλεια, σπιτι, οικογενεια. Οι Τσεχοι οχι τοσο πολυ, κοιτανε περισσοτερο να περνανε καλα με το δυτικο τροπο ζωης ομως οχι το νοτιοευρωπαικο.
Οι Τσεχοι πινουν μπυρα και οι Πολωνοι βοντκα :grin: Οι Τσεχοι γενικα ειναι πιο " ευρωπαιοι" καπως, οι Πολωνοι πιο χωριατες.
Επισης οι δυο λαοι δε χωνευονται καθολου. Και δεν εχουν και πολλα πολλα αναμεταξυ τους. Δεν εχουν τοσο καλες σχεσεις.  Οι γλωσσες μοιαζουν πολυ (τις ξεχωριζει καποιος που δε ξερει απο οτι τα πολωνικα εχουν για β το w ενω τα τσεχικα το v ενω τα τσεχικα εχουν κατι σκατουλακια πανω απο μερικα γραμματα  :grin:) αλλα οι προφορες ειναι παρα πολυ διαφορετικες. Τα τσεχικα ειναι πολυ "τραγουδιστα", τα πολωνικα πιο " ξερα" σα να δινεις αναφορα στο στρατο  :grin: Αν τυχει να ακουσω τσεχικα, ισως και να μπορεσω να βγαλω ακρη περι τινος συζητανε

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Nαι ρε οποτε κατσει καπου στην κεντρικη ευρωπη μπορει να τα πουμε η... ανατολικη :grin: Αφου θα χεις χρονο πεταξου λιγο προς ανατολας :grin: Eγω θα τον βρω.  
Ας την Τσεχια σου λεω, καμια σχεση με την Πολωνια, τελειως διαφορετικη. Μη κρινεις απο Τσεχια για να πεις οτι " α ετσι θα ειναι και στην Πολωνια" γιατι δεν εχουν καμια σχεση οι δυο χωρες σε ολα.
δεν θα επιμεινω καθοσον απεχω του χωρου,λοφω πιεσης χρονου
τομ χρονο τον διαθετω μονο ουκρανια κ εν μερει μολνταβια  :tits2:
η θεωρια μου ειναι
καθε μερα μακρια απο ουκρανια ειναι μια χαμενη μερα για τον αντρα... :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης
Άφιξη χθες το πρωί Βαρσοβία. Είχα ένα κλεισμένο ραντεβού από Mamba με Ουκρανή που ζει και εργάζεται στα βόρειοανατολικά της Πολωνίας, κοντά στη Λευκορωσία. Η κοπέλα ήρθε να με συναντήσει στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή μου.. Μετριάκι 6αρι, από αυτές που δεν θα έτρεχα για να περάσω ένα σ/κ. Απλά η απόφαση του ραντεβού αυτού ήρθε σε μια όχι και τόσο καλή στιγμή για εμένα και είχα ανάγκη τότε να κανονίσω ένα ταξίδι σε κάτι καινούργιο απλώς για να την κάνω από Ελλάδα, χωρίς να τηρήσω τις συνηθισμένες μου απαιτήσεις.
Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός πως έχανε σε εμφάνιση σύμφωνα με τα standart μου, το αναπλήρωσε σε διάθεση να με ανεβάσει και να μου φέρεται σαν να είμαι βασιλιάς. Δυστυχώς όμως έζησα τον Πολωνικό παραλογισμό σε σχέση με την κράτηση στο apartment κάτι που γάμησε το ταξίδι μου και με έβγαλε εκτός budjet και διάθεσης. Είχα κλείσει στο Oxyzen apartment
που φαινόταν VFM. Είχα πληρώσει με κάρτα τη διαμονή μου και λόγω και μιας αγοράς εισιτηρίων που έκανα την Παρασκευή για Κίεβο την προσεχή Τετάρτη, η προπληρωμένη κάρτα μου άδειασε εντελώς. Κατά την άφιξή μου λοιπόν στο apartment μου ζητάνε κάρτα για να δεσμέυσουν 100 Zloty (25 ευρώ περίπου) ως security deposite τα οποία θα μου αποδέσμευαν στην αναχώρησή μου. Δυστυχώς η κάρτα μου ήταν άδεια. Μετρητά δεν δέχονταν με κανένα τρόπο, όπως επίσης και δεν μου επέστρεφαν τα χρήματα που είχα ήδη πληρώσει ήδη με κάρτα για το δωμάτιο. Απίστευτο αδιέξοδο. Η κοπέλα στη reception είχε εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Απλά επαναλάμβανε τους όρους και δεν έδινε κάποια λύση στο αδιέξοδο. Όντως στο site του γράφουν για αυτή την απάιτηση.. αλλά ας είμαστε ειλικρινείς.. ποιος διαβάζει τα ψιλά γράμματα στις κρατήσεις ξενοδοχείων και apartments και κυρίως ποιος τα παίρνει σοβαρά? Έτσι λοιπόν όλο το πρωί του Σαββάτου αναλώθηκε στο Lobby του Hilton Hotel που ήταν ακριβώς απέναντι από το Oxyzen apartments με συνεχή επικοινωνία στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην πετάξω 50 ευρώ + το taxi μεταφοράς μου εκεί. Και αφού χάλασα πολύ περισσότερα σε τηλέφωνα στη Booking.com και στην Ελλάδα, στο τέλος απλώς επιβεβαιώθηκε το αδιέξοδο του πράγματος. Δεν δέχονταν ούτε πληρωμή του ποσού μέσω κάρτας κάποιου άλλου, δεν δέχονταν την πληρωμή της διαμονής σε μετρητά έτσι ώστε να απελευθερωθούν τα χρήματα ώστε να γίνει κράτηση στην κάρτα μου του safety deposit, γενικά δεν δέχονταν τίποτα.. και απαντούσαν.. είναι στους γραπτούς όρους.
Εν τέλη και αφού χάλασα όλο το πρωινό μου στο Lobby του Hilton αποφάσισα πως από τη ζημιά βγάζεις μόνο μεγαλύτερη ζημιά και έκλεισα ένα υπέροχο δωμάτιο στο Hilton για να μην ταλαιπωρούμαι περισσότερο. Όντως το δωμάτιο τα σπάει, γωνιακό, με spa αλλά ακριβό. Είπαμε από τη ζημιά δεν βγαίνει κέρδος. Τουλάχιστον το κοριτσάκι που ταλαιπωρήθηκε μαζί μου δούλεψε ένα μέρος των χρημάτων και ήταν η μόνη θετική νότα. Κατάπτωση των εν δυνάμει παιδιών μου, συνεχώς με κρατούσε σηκωμένο, μέχρι και popa στην πρώτη συνάντηση θα έλεγα ότι παραπέμπει στην έκφραση.. not bad at all. Το βράδυ γύρισαμε λίγο στην παλιά πόλη, με ξενάγησε όσο είχα δυνάμεις, μου έδειξε λίγα αξιοθέτα της Βαρσοβίας και σε 1.40 λεπτά αναχωρώ από την πόλη με την γλυκόπικρη γεύση πως θα μπορούσε να ήταν.. μόνο γλυκειά.
Η άποψή μου συγκριτικά με άλλα μέρη που ταξιδεύω ταυτίζεται με την άποψη που διάβασα παραπάνω..
H θεωρια μου ειναι
καθε μερα μακρια απο ουκρανια ειναι μια χαμενη μερα για τον αντρα... :grin:

Φίλε.. (ξέρει αυτός) αν με διαβάζεις στις 14.30 σε περιμένω στο αεροδρομίο να κεράσω καφέ και να δούμε τον Μπάοκ. Μέχρι τις 18.00 που πετάω για Θεσσαλονίκη είμαι free. Άντε έλα να σου πω και με ποιον συναγωνιστή συνταξιδεύαμε για πάνω.. Business Class ο φίλος με τις αεροσυνοδούς στα πόδια του και εμένα.. ένθετο εκεί μαζί του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως Πολωνία σε χτυπάνε όπου βρουν.Μπορεί να σε χρεώσουν πρωινό χωρίς να έχεις ζητήσει και χίλια δυο κόλπα.Πλέον κλείνω τα δωμάτια με τηλέφωνο και πληρώνω άμα τη εμφανίσει με Giro Card ή μετρητά.Καλό site είναι το hotels.com που δέχεται πληρωμές με paypal οπότε αποφεύγεις τις πιστωτικές.Αυτό το χρησιμοποιώ αν δω κάποια ευκαιρία στην τιμή.
Το deposit σαν εγγύηση είναι τρελλή πίπα.Στην Πολωνία όμως περνάει η  EC Karte και το χρεώνουν εκεί.
Διαμέρισμα να ζητάει deposit πρώτη φορά ακούω.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Άφιξη χθες το πρωί Βαρσοβία. Είχα ένα κλεισμένο ραντεβού από Mamba με Ουκρανή που ζει και εργάζεται στα βόρειοανατολικά της Πολωνίας, κοντά στη Λευκορωσία. Η κοπέλα ήρθε να με συναντήσει στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή μου.. Μετριάκι 6αρι, από αυτές που δεν θα έτρεχα για να περάσω ένα σ/κ. Απλά η απόφαση του ραντεβού αυτού ήρθε σε μια όχι και τόσο καλή στιγμή για εμένα και είχα ανάγκη τότε να κανονίσω ένα ταξίδι σε κάτι καινούργιο απλώς για να την κάνω από Ελλάδα, χωρίς να τηρήσω τις συνηθισμένες μου απαιτήσεις.
Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός πως έχανε σε εμφάνιση σύμφωνα με τα standart μου, το αναπλήρωσε σε διάθεση να με ανεβάσει και να μου φέρεται σαν να είμαι βασιλιάς. Δυστυχώς όμως έζησα τον Πολωνικό παραλογισμό σε σχέση με την κράτηση στο apartment κάτι που γάμησε το ταξίδι μου και με έβγαλε εκτός budjet και διάθεσης. Είχα κλείσει στο Oxyzen apartment
που φαινόταν VFM. Είχα πληρώσει με κάρτα τη διαμονή μου και λόγω και μιας αγοράς εισιτηρίων που έκανα την Παρασκευή για Κίεβο την προσεχή Τετάρτη, η προπληρωμένη κάρτα μου άδειασε εντελώς. Κατά την άφιξή μου λοιπόν στο apartment μου ζητάνε κάρτα για να δεσμέυσουν 100 Zloty (25 ευρώ περίπου) ως security deposite τα οποία θα μου αποδέσμευαν στην αναχώρησή μου. Δυστυχώς η κάρτα μου ήταν άδεια. Μετρητά δεν δέχονταν με κανένα τρόπο, όπως επίσης και δεν μου επέστρεφαν τα χρήματα που είχα ήδη πληρώσει ήδη με κάρτα για το δωμάτιο. Απίστευτο αδιέξοδο. Η κοπέλα στη reception είχε εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Απλά επαναλάμβανε τους όρους και δεν έδινε κάποια λύση στο αδιέξοδο. Όντως στο site του γράφουν για αυτή την απάιτηση.. αλλά ας είμαστε ειλικρινείς.. ποιος διαβάζει τα ψιλά γράμματα στις κρατήσεις ξενοδοχείων και apartments και κυρίως ποιος τα παίρνει σοβαρά? Έτσι λοιπόν όλο το πρωί του Σαββάτου αναλώθηκε στο Lobby του Hilton Hotel που ήταν ακριβώς απέναντι από το Oxyzen apartments με συνεχή επικοινωνία στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην πετάξω 50 ευρώ + το taxi μεταφοράς μου εκεί. Και αφού χάλασα πολύ περισσότερα σε τηλέφωνα στη Booking.com και στην Ελλάδα, στο τέλος απλώς επιβεβαιώθηκε το αδιέξοδο του πράγματος. Δεν δέχονταν ούτε πληρωμή του ποσού μέσω κάρτας κάποιου άλλου, δεν δέχονταν την πληρωμή της διαμονής σε μετρητά έτσι ώστε να απελευθερωθούν τα χρήματα ώστε να γίνει κράτηση στην κάρτα μου του safety deposit, γενικά δεν δέχονταν τίποτα.. και απαντούσαν.. είναι στους γραπτούς όρους.
Εν τέλη και αφού χάλασα όλο το πρωινό μου στο Lobby του Hilton αποφάσισα πως από τη ζημιά βγάζεις μόνο μεγαλύτερη ζημιά και έκλεισα ένα υπέροχο δωμάτιο στο Hilton για να μην ταλαιπωρούμαι περισσότερο. Όντως το δωμάτιο τα σπάει, γωνιακό, με spa αλλά ακριβό. Είπαμε από τη ζημιά δεν βγαίνει κέρδος. Τουλάχιστον το κοριτσάκι που ταλαιπωρήθηκε μαζί μου δούλεψε ένα μέρος των χρημάτων και ήταν η μόνη θετική νότα. Κατάπτωση των εν δυνάμει παιδιών μου, συνεχώς με κρατούσε σηκωμένο, μέχρι και popa στην πρώτη συνάντηση θα έλεγα ότι παραπέμπει στην έκφραση.. not bad at all. Το βράδυ γύρισαμε λίγο στην παλιά πόλη, με ξενάγησε όσο είχα δυνάμεις, μου έδειξε λίγα αξιοθέτα της Βαρσοβίας και σε 1.40 λεπτά αναχωρώ από την πόλη με την γλυκόπικρη γεύση πως θα μπορούσε να ήταν.. μόνο γλυκειά.
Η άποψή μου συγκριτικά με άλλα μέρη που ταξιδεύω ταυτίζεται με την άποψη που διάβασα παραπάνω..
Φίλε.. (ξέρει αυτός) αν με διαβάζεις στις 14.30 σε περιμένω στο αεροδρομίο να κεράσω καφέ και να δούμε τον Μπάοκ. Μέχρι τις 18.00 που πετάω για Θεσσαλονίκη είμαι free. Άντε έλα να σου πω και με ποιον συναγωνιστή συνταξιδεύαμε για πάνω.. Business Class ο φίλος με τις αεροσυνοδούς στα πόδια του και εμένα.. ένθετο εκεί μαζί του.

Δεν πολυκαταλαβα που στραβωσε η δουλεια με το ξενοδοχειο.
Αδειασες την καρτα, και μετα οταν πηγε να χρεωσει δεν ειχει μεσα χρηματα;
Αν ειναι ετσι, εκανες εσυ λαθος μαλλον, δεν τα υπολογισες καλα, αλλα χωρις αμφιβολια που δεν ειχαν εστω μια εναλλακτικη ρε παιδι μου, δεν το συζητω.

Για το 'μετριο 6αρακι', εχω καταληξει οτι με μετριες συχνα περνας καλυτερα, φροντιζουν να αναπληρωνουν την λιγοτερη ομορφια με καλυτερο χαρακτηρα και πολλες φορες τα δινουν ολα...

Γιατι τοσο θετικη γνωμη για την Ουκρανια ομως;;;;
Μιλαμε οτι το 90% των αποψεων μιλαει οτι ειναι μεν ομορφες, αλλα τις λενε οτι ειναι χειριστες εκμεταλευτριες....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
φιλε dude901123 μαλακια εγινε με τα ψιλα γραμματα
το διαβασα κι εγω απο περιεργεια
μαλλον ειναι και καλα για το μινι μπαρ
ομως ειναι απαραδεκτο να μην δεχονται μετρητα την εγγυηση

αλλα γενικα αυτοι οι λαοι ειναι μαλακες
μια φορα με πληρωμενο το ξενοδοχειο μια μαλακισμενη ρεσεψιονιστ μου χρεωσε ξανα ολο το ποσο αντι να το κρατησει για εγγυηση
εκανα 3 μηνες μεχρι να μου τα δωσει η βιζα πισω
φυσικα εγινε της καραπουτανας στο ξενοδοχειο και η κοπελα μαλλον απολυθηκε γιατι την εχεσε κι ο διευθυντης κι εφυγε κλαιγοντας
και το ξενοδοχειο κοστιζε 250 την μερα δεν ηταν μικρο το ποσο 

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Μιλαμε οτι το 90% των αποψεων μιλαει οτι ειναι μεν ομορφες, αλλα τις λενε οτι ειναι χειριστες εκμεταλευτριες....
γιατι φιλε μου γαμας και γαμας καλα
εσυ τωρα εισαι μια κατηγορια μονος σου

D

dude901123

Επισκέπτης
Δεν πολυκαταλαβα που στραβωσε η δουλεια με το ξενοδοχειο.
Αδειασες την καρτα, και μετα οταν πηγε να χρεωσει δεν ειχει μεσα χρηματα;
Αν ειναι ετσι, εκανες εσυ λαθος μαλλον, δεν τα υπολογισες καλα, αλλα χωρις αμφιβολια που δεν ειχαν εστω μια εναλλακτικη ρε παιδι μου, δεν το συζητω.

Για το 'μετριο 6αρακι', εχω καταληξει οτι με μετριες συχνα περνας καλυτερα, φροντιζουν να αναπληρωνουν την λιγοτερη ομορφια με καλυτερο χαρακτηρα και πολλες φορες τα δινουν ολα...

Το γράφω λεπτομερώς. Η κάρτα είναι προπληρωμένη και τη χρησιμοποιώ για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηριών και ξενοδοχείων. Άντε και για καμιά παραγγελία μέσω net. Βάζω χρήματα μόνο για να πληρώσω τα απαραίτητα και τα υπόλοιπα τα κρατάω μετρητά. Έτυχε αυτή τη φορά να αγοράσω και ένα αεροπορικό εισιτήριο την Παρασκευη και άδειασε εντελώς. Φαντάζομαι κάθε επιχείρηση έχει τους κανόνες της. Αλλά αν θέλεις να είσαι εντάξει.. επιστρέφεις τα χρήματα της κράτησης εφόσον δεν δίνεις εναλλακτική παρά τη διάθεση του πελάτη να δώσει μετρητά ή να πληρώσει μέσω κάρτας τρίτου. Δηλαδή αν συμβεί ένα ατύχημα και μπλοκάρει η κάρτα σου ή αδειάσει, όπως συνέβη σε εμένα, βρίσκεις λογικό να χάσεις τα χρήματα της κράτησης επειδή δεν έχεις κάρτα να σου δεσμεύσουν το security deposite? Για 25 ευρώ? Έστω να μην υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση για έναν ξένο που βρίσκεται μακριά από τη χώρα του και έρχεται για διακοπές?

Όσο για τις Ουκρανές.. η άποψη μου είναι πως με ελάχιστα παίρνεις το μέγιστο. Και είναι γυναίκες που νιώθουν βασίλισσες επειδή κερνάς το φαγητό τους. Μιλάω για τις μη επαγγελματίες που πείθεις να βγείτε. Στο πρόσφατο ταξίδι στο Κίεβο η γκόμενα που με περίμενε στο αεροδρόμιο μου είχε πάρει σοκολάτες (Λβιβ) και μια χειροποιήτη κούκλα που κάτι σημαίνει για αυτούς σαν δώρο. Μου ζήτησε να της φέρω από Ελλάδα χουρμάδες.. ένα κιλό 6.5 ευρώ. Βγήκαμε για φαγητό, καφέ, ποτό και στο τέλος επειδή ήταν πολύ καλή μαζί μου της λέω sorry αλλά δεν το έχω με τα δώρα. Και γυρνάει και μου λέει.. ο επί πέντε χρόνια πρώην μου δεν έκανε όσα έκανες εσύ σε μία ημέρα. Είμαι ευτυχισμένη που υπάρχεις και που ήρθες εδώ για εμένα. Σε ποιο άλλο μέρος ακούς κάτι τέτοιο την πρώτη μέρα της γνωριμίας? και σε ποιο άλλο μέρος η γκόμενα στα δίνει όλα με τη μία? Και εδώ αν θέλεις να εμβαθύνουμε.. μπαίνει το ερώτημα: Το κάνουν όλες αυτό? Το κάνουν σε όλους αυτό? Προφανώς δεν το κάνουν όλες και προφανώς δεν το κάνουν με όλους. Εκεί είναι η δικιά σου μαγκιά να βρεις και να ρίξεις τη γκόμενα με τρόπο που θα στα χαρίσει όλα αυτά. Δυστυχώς γενικές συνταγές δεν πιάνουν. Εγώ εφαρμόζω τη δική μου συνταγή, με το δικό μου τρόπο και πιάνει. Και επειδή πιάνει και έχω αρκετά συχνά τέτοια αποτελέσματα επαναλαμβάνω με άλλα λόγια:
Η Ουκρανία αυτή τη στιγμή προσφέρει ευκαιρίες που οι υπόλοιπες γειτονικές χώρες έπαψαν να προσφέρουν. Λίγο η βίζα, ο πόλεμος, η κατεστρεμένη οικονομία, η Vodka που πίνουν οι άντρες.. αν ήταν μετοχή θα σου έλεγα αν θέλεις να επενδύσεις χρόνο και χρήμα είναι η πιο καλή επένδυση. Αλλά πρέπει και εσύ να έχεις τον τρόπο σου.. αλλιώς τζάμπα τα λέω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανέζες είναι φυσικά καλύτερες σε όλα αλλά το πολωνικό τσιμπούκι απλά δεν υπάρχει.Βαλκανική εισβολή το επόμενο ΣΚ στην Πολωνία για ξεπούτσιασμα και ολική επαναφορά την Πρωτοχρονιά Ουκρανία για ρεσιτάλ clusterfuck.Αγρια δίψα αυτή τη φορά και οι δύο χώρες πρέπει να δικαιολογήσουν τη φήμη τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom