Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 892K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
για πες που να παω

ελα ρε τυπε δε φοβασαι τα αεροπλανα?
γκαζι να πας να χεις το κεφαλι σου ησυχο
αν και προχτες το σαββατο γινοταν της πουτανας ο ενας πανω στον αλλο ενας τζιχαντης να την πεσει δεν θα καταλαβουμε απο που μας ηρθε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τελικα μηπως καθε που παμε εξωτερικο νομιζουμε οτι οι εκει γυναικες ειναι οι πιο ωραιες βασιζομενοι οχι σε αντικειμενικες συνθηκες αλλα στο οτι βλεπουμε κατι καινουργειο και ενθουσιαζομαστε ευκολα?

μου εχουν πει διαφορες εθνικοτητες οτι οι ελληνιδες ειναι πολυ ωραιες ,μεχρι και ιταλος μου το πε  :think:

Οι Ελληνίδες γαμάνε και δέρνουν στο πρόσωπο παίζει και να έχουν τα ωραιότερα πρόσωπα στην Ευρώπη.Ως εκεί όμως.Σε πόδια δε συγκρίνονται με τις Σλάβες ούτε σε κορμοστασιά με τις Γερμανίδες Σκανδιναβές.Γενικά οι Σλάβες υστερούν αρκετά στο πρόσωπο πολλές έχουν αυτό που λέμε butterface.Για αυτό οι Πολωνέζες φοράνε συχνά αβυσαλέα ντεκολτέ για να κοιτάς τα βυζιά τους και να μη σηκώνεις το βλέμμα στο πρόσωπο.Η βάζουν τόνους μέικ ή σου δίνουν συνέχεια να πιεις για να σε μεθύσουν.
Η μάπα είναι ένας λόγος που οι Ελληνίδες σνομπάρουν τις Σλάβες όπως και τα χαλασμένα δόντια και τα αραιά μαλλιά.Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για το Βαλκανιομπήχτη.
Εδώ μια Πολωνέζα περιγράφει αρκετά καλά τις Σλάβες μιλάει για το πρόβλημα με τα δόντια,τα αραιά μαλλιά και τη μεγάλη μύτη όπως και τα κρυφά τους όπλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τελικα μηπως καθε που παμε εξωτερικο νομιζουμε οτι οι εκει γυναικες ειναι οι πιο ωραιες βασιζομενοι οχι σε αντικειμενικες συνθηκες αλλα στο οτι βλεπουμε κατι καινουργειο και ενθουσιαζομαστε ευκολα?

μου εχουν πει διαφορες εθνικοτητες οτι οι ελληνιδες ειναι πολυ ωραιες ,μεχρι και ιταλος μου το πε  :think:

Iσχυει. Και εδω  οι ντοπιοι αν δεις τα ιδια λενε. Οτι η Ελλαδα ειναι ενας απεραντος παραδεισος απο σεξ, οι Ελληνιδες ειναι μουναρες και σεξυ, οι Ελληνες γαμανε συνεχως, οι Ελληνιδες ειναι ευκολες κλπ κλπ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Iσχυει. Και εδω  οι ντοπιοι αν δεις τα ιδια λενε. Οτι η Ελλαδα ειναι ενας απεραντος παραδεισος απο σεξ, οι Ελληνιδες ειναι μουναρες και σεξυ, οι Ελληνες γαμανε συνεχως, οι Ελληνιδες ειναι ευκολες κλπ κλπ.
αυτα τα λενε οι αραβες πετρελεαδες κ γι αυτους ισχυουν
επισης  τα λενε τα πακια κι οι αλβανοι παλια  που γαμανε πουστηδες κ χοντρες
κ γι αυτους ισχυει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτα τα λενε οι αραβες πετρελεαδες κ γι αυτους ισχυουν
επισης  τα λενε τα πακια κι οι αλβανοι παλια  που γαμανε πουστηδες κ χοντρες
κ γι αυτους ισχυει

Για Πολωνια σου λεω ρε φιλε. Ασε τους αραβες. Ο καθενας λεει τα δικα του. Και εμεις οι Ελληνες βλεπω εχουμε την αναγκη να πιστεψουμε σε ενα μυθο . Σε ολα, στην πολιτικη, στα κοινωνικα, στα επαγγελματικα, στο ποδοσφαιρο. Ετσι και στο θεμα γυναικες/ γκομενες. Για να καλυψουμε την αγαμια μας στην Ελλαδα  ( που οι ιδιοι προκαλεσαμε με τα σαλιαρισματα και τη λιγουρια μας οι αντρες ), δημιουργουμε στη φαντασια μας ουτοπιες και φανταστικους κοσμους με ουρι του παραδεισου,  καυλωμενες γκομενες ετοιμες για ολα, αιθεριες υπαρξεις προορισμενες για τις φαντασιωσεις μας. Μαλιστα και να διαψευδονται και κατα συρροην απο την πραγματικοτητα, αυτες οι φαντασιοπληξιες, εξακολουθουν να υπαρχουν! Αυτο ειναι το περιεργο!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Για Πολωνια σου λεω ρε φιλε. Ασε τους αραβες. Ο καθενας λεει τα δικα του. Και εμεις οι Ελληνες βλεπω εχουμε την αναγκη να πιστεψουμε σε ενα μυθο . Σε ολα, στην πολιτικη, στα κοινωνικα, στα επαγγελματικα, στο ποδοσφαιρο. Ετσι και στο θεμα γυναικες/ γκομενες. Για να καλυψουμε την αγαμια μας στην Ελλαδα  ( που οι ιδιοι προκαλεσαμε με τα σαλιαρισματα και τη λιγουρια μας οι αντρες ), δημιουργουμε στη φαντασια μας ουτοπιες και φανταστικους κοσμους με ουρι του παραδεισου,  καυλωμενες γκομενες ετοιμες για ολα, αιθεριες υπαρξεις προορισμενες για τις φαντασιωσεις μας. Μαλιστα και να διαψευδονται και κατα συρροην απο την πραγματικοτητα, αυτες οι φαντασιοπληξιες, εξακολουθουν να υπαρχουν! Αυτο ειναι το περιεργο!
ουκρανια γαμας αβερτα χωρις πολλα προσοντα,μονο με λιγγα ρωσσικα κ 5 φραγκα.δεν υπαρχει καμμια ουτοπια
πολωνια σουχω ξαναπει δε γνωριζω
αποκλειετε ναναι ουκρανια εκει,αποκλειετε ναναι κι ελλαδα ομως..καπου στην μεση ισως
υγ.για ελληνιδες μιλησες πριν..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ουκρανια γαμας αβερτα χωρις πολλα προσοντα,μονο με λιγγα ρωσσικα κ 5 φραγκα.δεν υπαρχει καμμια ουτοπια
πολωνια σουχω ξαναπει δε γνωριζω
αποκλειετε ναναι ουκρανια εκει,αποκλειετε ναναι κι ελλαδα ομως..καπου στην μεση ισως
υγ.για ελληνιδες μιλησες πριν..

Xειροτερα απο Ελλαδα και το λεω μετα λογου γνωσης. Χειροτερη. Και απο τις χειροτερες στην Ευρωπη σε αυτο το θεμα. Δε ξερω πως ηταν πριν 10 χρονια η εναν αιωνα. Σου λεω για τωρα.
Οποιος θελει , ξερει που πεφτει η χωρα, τα εισητηρια και η διαμονη φτηνα, διαβατηριο δε θελει, καλως ηρθατε.
Αν τωρα πειθεστε απο τα γραφομενα του κμαν, εμενα μου περισσευει

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Xειροτερα απο Ελλαδα και το λεω μετα λογου γνωσης. Χειροτερη. Και απο τις χειροτερες στην Ευρωπη σε αυτο το θεμα. Δε ξερω πως ηταν πριν 10 χρονια η εναν αιωνα. Σου λεω για τωρα.
Οποιος θελει , ξερει που πεφτει η χωρα, τα εισητηρια και η διαμονη φτηνα, διαβατηριο δε θελει, καλως ηρθατε.
δεν επιμενω
για ουκρανια που ξερω ειναι πανευκολα κ με καλα μουνια μικρες μεγαλες οτι γουσταρει ο καθενας

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
δεν επιμενω
για ουκρανια που ξερω ειναι πανευκολα κ με καλα μουνια μικρες μεγαλες οτι γουσταρει ο καθενας
εχουμε ενα κακο στην ελλαδα να τα ομαδοποιουμε και να τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι
τα στερεοτυπα εχουν τελειωσει παντου αλλα υπαρχουν σαν μυθος

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εχουμε ενα κακο στην ελλαδα να τα ομαδοποιουμε και να τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι
τα στερεοτυπα εχουν τελειωσει παντου αλλα υπαρχουν σαν μυθος
στην ουκρανια  ζεις τον μυθο σου ακομα  ;) ..εξαιρειται το κιεβο,παντα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Οι Ελληνίδες γαμάνε και δέρνουν στο πρόσωπο παίζει και να έχουν τα ωραιότερα πρόσωπα στην Ευρώπη.Ως εκεί όμως.Σε πόδια δε συγκρίνονται με τις Σλάβες ούτε σε κορμοστασιά με τις Γερμανίδες Σκανδιναβές.Γενικά οι Σλάβες υστερούν αρκετά στο πρόσωπο πολλές έχουν αυτό που λέμε butterface.Για αυτό οι Πολωνέζες φοράνε συχνά αβυσαλέα ντεκολτέ για να κοιτάς τα βυζιά τους και να μη σηκώνεις το βλέμμα στο πρόσωπο.Η βάζουν τόνους μέικ ή σου δίνουν συνέχεια να πιεις για να σε μεθύσουν.
Η μάπα είναι ένας λόγος που οι Ελληνίδες σνομπάρουν τις Σλάβες όπως και τα χαλασμένα δόντια και τα αραιά μαλλιά.Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για το Βαλκανιομπήχτη.
Εδώ μια Πολωνέζα περιγράφει αρκετά καλά τις Σλάβες μιλάει για το πρόβλημα με τα δόντια,τα αραιά μαλλιά και τη μεγάλη μύτη όπως και τα κρυφά τους όπλα.

Εγώ πάλι θα έλεγα το αντίθετο, οι Ελληνίδες έχουν ωραίο σώμα αλλά πολύ γυφτοσκυλέ φάτσα. Είναι και προσωπικά γούστα βέβαια αυτά...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
στην ουκρανια  ζεις τον μυθο σου ακομα  ;) ..εξαιρειται το κιεβο,παντα
δεν υπαρχει συγκριση ανομοιων πραγματων....και στο κιεβο και παντου σε ολο τον κοσμο πλλλα μπορεις να κανεις
επαφιαιτε στις ικανοτητες του καθενος....τιποτα δεν ειναι απολυτα θρτικο και τιποτα απολυτο αρνητικο...απλα υπαρχουν τασεις, τα παιδια που μενουν εκειτα πιστευω γιαι βλεπουν την ταση της χωρας, τωρα γιδοβοσκους, γκομενοβοσκους και λοιπους τσοπανηδες....δεν εχω λογια
και δεν εχω λογο πλεον αντιπαραθεσεων

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δεν υπαρχει συγκριση ανομοιων πραγματων....και στο κιεβο και παντου σε ολο τον κοσμο πλλλα μπορεις να κανεις
επαφιαιτε στις ικανοτητες του καθενος....τιποτα δεν ειναι απολυτα θρτικο και τιποτα απολυτο αρνητικο...απλα υπαρχουν τασεις, τα παιδια που μενουν εκειτα πιστευω γιαι βλεπουν την ταση της χωρας, τωρα γιδοβοσκους, γκομενοβοσκους και λοιπους τσοπανηδες....δεν εχω λογια
και δεν εχω λογο πλεον αντιπαραθεσεων
εγω δεν ξερω καποιον που πηγε ουκρανια επαρχια κ δεν περασε καλα με λιγα φραγκα  :fuck1:
μονη εξαιρεση ο κμαν....  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.235
Πόντοι
2.356
Εγώ πάλι θα έλεγα το αντίθετο, οι Ελληνίδες έχουν ωραίο σώμα αλλά πολύ γυφτοσκυλέ φάτσα. Είναι και προσωπικά γούστα βέβαια αυτά...
Ετσι ακριβώς και οσο πιο νότια πας τόσο χειρότερες είναι οι Ελληνίδες,κατα μέσο ορο βέβαια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εγω δεν ξερω καποιον που πηγε ουκρανια επαρχια κ δεν περασε καλα με λιγα φραγκα  :fuck1:
μονη εξαιρεση ο κμαν....  :grin:

Με λίγα φράγκα δεν περνάς πουθενά καλά.Με πολλά φράγκα περνάς παντού καλά.Σε μερικές περιοχές περνάς καλύτερα από άλλες.Τι να την κάνω την επαρχία όταν Κίεβο μπορώ να γαμάω 4 διαφορετικές τη μέρα?Και όταν Πολωνία στην επαρχία βρίσκω καλύτερες ευκαιρίες από ό,τι Ουκρανία?
Πόλεις με ποσότητα και ποιότητα μουνιού όπως Πόζναν,Κράκωβ,Στεττίν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε απλά δεν υπάρχουν Ουκρανία.Αντε να βάλω το Λβωφ και την Οντέσσα στην ίδια κατηγορία.Μετά πάπαλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Παίζει ρόλο τι τύπος είσαι.Για άτομα που βγάζουν καλά λεφτά έχουν καλή δουλειά και απλώς Ελλάδα δε γαμάνε πολύ γιατί τους λείπουν τα κονέ η Πολωνία είναι πάρα πολύ καλή.Για καμάκηδες άτομα με επιστημονικό καμάκι επίσης η χώρα είναι άριστη γιατί οι γκόμενες είναι ανοιχτές στο καμάκι.Εγώ και στην Ελλάδα Πολωνέζες πήδαγα.Πριν πάω Γερμανία είχα ταυτόχρονα 5 Πολωνέζες γκόμενες στην Ελλάδα.Αυτές με μύησαν και στα μυστικά της χώρας.
Για αληταράδες με τατού,μηχανές,σκουλαρικάδες,μουσάτους,πρώτη μούρη στο καβούρι,badboy τύπους που κάνουν θραύση στην Ελλάδα η Πολωνία δεν είναι καλή.Γενικά δεν είναι καλή για εναλλακτικούς τύπους πώς να το πω?Είναι καλή για παραδοσιακούς κυριλέ,φλούφληδες,gay κάπως ή εντελώς καράβλαχους κλαρίνα.Τέλος πάντων οι Πολωνέζες είναι άβυσσος θεοπάλαβες δεν μπορώ να τις περιγράψω ποτέ ακριβώς γιατί έχουνε πολλές πλευρές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν επιμενω

Nα δουμε ποτε θα αξιωθουμε να παμε σ αυτη την πουτανα την ουκρανια... αντε να δουμε :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eσυ ρε κμαν τι θα γινει? Θα ρθεις κρακοβια να γουσταρουμε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Nα δουμε ποτε θα αξιωθουμε να παμε σ αυτη την πουτανα την ουκρανια... αντε να δουμε :grin:

Θα σε πάρω να πάμε Λβωφ να μπουκάρουμε Fashion club.Θα σου φύγει το κλαπέτο με αυτά που θα δεις.Δεν είναι βέβαια χυμαδιό όπως οι Σιλεσιανές του Κατοβίτσε αλλά είναι περιποιημένες,κομψές άλλη φάση μοντέλα.
Πάντως για Ουκρανία πρέπει να κυριλέψεις την εμφάνιση.Χρειάζονται πουκάμισα ακριβά,παπούτσια που κοστίζουν πάνω από 150 ευρώ.Συν αξεσουάρ κτλ πρέπει κάπως να δείχνεις γιατί παίζουν και πολλοί κοστουμάτοι η άρχουσα τάξη στα κλαμπ και πρέπει κάπως να εξουδετερώσεις τον ανταγωνισμό.
Ενα πρόβλημα στην Ουκρανία είναι τα καλά κλαμπ είναι γεμάτα τραπέζια δεν είναι όπως στην Πολωνία που είναι χύμα και καμακώνεις παντού.Επίσης η είσοδος και τα ποτά είναι σαφώς ακριβότερα από Πολωνία.Απευθύνονται σε άλλο πελατολόγιο.Από τη στιγμή όμως που είσαι στο κλαμπ έχεις ειδική αξία κάτι που δε συμβαίνει Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eσυ ρε κμαν τι θα γινει? Θα ρθεις κρακοβια να γουσταρουμε?

Θα έρθω σίγουρα σε 2 βδομάδες.Σκέφτομαι για Κατοβίτσε ή Κράκωβ.Εχω ένα πολύ καλό ψωλάκι φοιτήτρια Κράκωβ και μια πολύ καλή περίπτωση από το Pomaranca Κατοβίτσε.Συν τους στάνταρντ πήδους.Αλλά ακούω τελευταία άσχημα λόγια για Κράκωβ δεν ξέρω τι έχει αλλάξει.Για ΣΚ προτιμώ μάλλον Κατοβίτσε είναι στάνταρ η επιτυχία και περνάς γαμιστερά στα κλαμπ με τα χυμαδιά.Ερχονται στα ίσα και σου ζητάνε να τους πάρεις ποτό.Μετά ελεύθερα πιασίματα όσο θες το προχωράς.Ξένοι καθόλου αγνό πολωνικό περιβάλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom