Αρχίζω να αμφιβάλω για την πνευματική σου διαύγεια! Σου λέω ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΥΡΙΟ θα είναι ο Α... που ήταν και τον Φεβρουάριο και φόρτωσε 3 σε 4 βράδια και άλλες 2 σε άλλα δυο βράδια τα προηγούμενα χρόνια στο ENKLAWA! Και βέβαια θα ξαναέρθει το Δεκέμβριο! Αλλά ΑΥΡΙΟ στο λέω για τέταρτη φορά θα είναι στο ENKLAWA
Sorry δεν διάβασα καλά το μύνημα..Είχες πεί δέκα φορές για τον Δεκέμβριο δεν έπιασα πως θα έρθει 2 φορές σε ένα μήνα το παλικάρι..
Απλά στο λέω απο τώρα θα σου γράψει άυριο δεν πήγε καλά η βραδιά γιατί δεν είχε κόσμο..Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία!!!
Αλλά δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε ούτως ή αλλος ποτέ διότι σκεφτόμαστε με εντελώς διαφορετικό τρόπο..
Ο δικός μου τρόπος σκέψης είναι ο εξής:
Έρχεσαι ΕΣΥ poland χαμουρέυεις αλλά ποτέ δεν έκανες one night stand
Έρχομαι ΕΓΩ poland χαμυυρεύω και 2-3 one night stands όλο το χρόνο για τόσο μεγάλο διάστημα σαν να μην έγιναν στην ουσία
Ο Φίλος απο Κρακοβία δεν κάνει one night stands
O Fidelio που ήρθε (καλά έσκασε και σε άκυρη περίοδο) δεν έκανε τίποτα
Όλοι οι φίλοι που έχω εδώ έχουν πετύχει όλο το χρόνο 1-2 one night stands με άπειρες εξόδους και μόνιμοι κάτοικοι
Υπάρχει ένα όμως παλικάρι που ΓΑΜΑΕΙ παντού όπως λές και τα καταφέρνει να κάνει συνεχώςone night stands!!
Εδώ διαφέρουμε απόλυτα πως το μεταφράζουμε.
Εσύ μεταφράζεις την παραπάνω κατασταση Πολωνία γαμιούνται το ίδιο βράδυ επειδή το καταφέρνει ΕΝΑ παλικάρι.
Εγώ το μεταφράζω στο 90% και εμείς μέσα δεν τα καταφέρνουμε, οπότε Πολωνία ΔΕΝ είναι για One night stands..
Εντελώς διαφορετικός τρόπος προσέγγισης. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε...
Θα παλέψω να πάω άυριο Enklawa..