Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πρώτον σας έγραψα πως σε 2 εβδομάδες φεύγω οριστικά απο Poland οπότε όταν έρθουν δεν θα είμαι εδώ.. ϊσως σε λίγα χρόνια πάλι.
Αρχίζω να αμφιβάλω για την πνευματική σου διαύγεια! Σου λέω ΑΥΡΙΟ!!!

ΑΥΡΙΟ θα είναι ο Α... που ήταν και τον Φεβρουάριο και φόρτωσε 3 σε 4 βράδια και άλλες 2 σε άλλα δυο βράδια τα προηγούμενα χρόνια στο ENKLAWA! Και βέβαια θα ξαναέρθει το Δεκέμβριο! Αλλά ΑΥΡΙΟ στο λέω για τέταρτη φορά θα είναι στο ENKLAWA  

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αρχίζω να αμφιβάλω για την πνευματική σου διαύγεια! Σου λέω ΑΥΡΙΟ!!!

ΑΥΡΙΟ θα είναι ο Α... που ήταν και τον Φεβρουάριο και φόρτωσε 3 σε 4 βράδια και άλλες 2 σε άλλα δυο βράδια τα προηγούμενα χρόνια στο ENKLAWA! Και βέβαια θα ξαναέρθει το Δεκέμβριο! Αλλά ΑΥΡΙΟ στο λέω για τέταρτη φορά θα είναι στο ENKLAWA  

Sorry δεν διάβασα καλά το μύνημα..Είχες πεί δέκα φορές για τον Δεκέμβριο δεν έπιασα πως θα έρθει 2 φορές σε ένα μήνα το παλικάρι..

Απλά στο λέω απο τώρα θα σου γράψει άυριο δεν πήγε καλά η βραδιά γιατί δεν είχε κόσμο..Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία!!!

Αλλά δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε ούτως ή αλλος ποτέ διότι σκεφτόμαστε με εντελώς διαφορετικό τρόπο..

Ο δικός μου τρόπος σκέψης είναι ο εξής:

Έρχεσαι ΕΣΥ poland χαμουρέυεις αλλά ποτέ δεν έκανες one night stand
Έρχομαι ΕΓΩ poland χαμυυρεύω και 2-3 one night stands όλο το χρόνο για τόσο μεγάλο διάστημα σαν να μην έγιναν στην ουσία
Ο Φίλος απο Κρακοβία δεν κάνει one night stands
O Fidelio που ήρθε (καλά έσκασε και σε άκυρη περίοδο) δεν έκανε τίποτα
Όλοι οι φίλοι που έχω εδώ έχουν πετύχει όλο το χρόνο  1-2 one night stands με άπειρες εξόδους και μόνιμοι κάτοικοι

Υπάρχει ένα όμως παλικάρι που ΓΑΜΑΕΙ παντού όπως λές και τα καταφέρνει να κάνει συνεχώςone night stands!!

Εδώ διαφέρουμε απόλυτα πως το μεταφράζουμε.

Εσύ μεταφράζεις την παραπάνω κατασταση Πολωνία γαμιούνται το ίδιο βράδυ επειδή το καταφέρνει ΕΝΑ παλικάρι.

Εγώ το μεταφράζω στο 90% και εμείς μέσα δεν τα καταφέρνουμε, οπότε Πολωνία ΔΕΝ είναι για One night stands..

Εντελώς διαφορετικός τρόπος προσέγγισης. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε...

Θα παλέψω να πάω άυριο Enklawa..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Sorry δεν διάβασα καλά το μύνημα..Είχες πεί δέκα φορές για τον Δεκέμβριο δεν έπιασα πως θα έρθει 2 φορές σε ένα μήνα το παλικάρι..

Απλά στο λέω απο τώρα θα σου γράψει άυριο δεν πήγε καλά η βραδιά γιατί δεν είχε κόσμο..Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία!!!

Αλλά δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε ούτως ή αλλος ποτέ διότι σκεφτόμαστε με εντελώς διαφορετικό τρόπο..

Ο δικός μου τρόπος σκέψης είναι ο εξής:

Έρχεσαι ΕΣΥ poland χαμουρέυεις αλλά ποτέ δεν έκανες one night stand
Έρχομαι ΕΓΩ poland χαμυυρεύω και 2-3 one night stands όλο το χρόνο για τόσο μεγάλο διάστημα σαν να μην έγιναν στην ουσία
Ο Φίλος απο Κρακοβία δεν κάνει one night stands
O Fidelio που ήρθε (καλά έσκασε και σε άκυρη περίοδο) δεν έκανε τίποτα
Όλοι οι φίλοι που έχω εδώ έχουν πετύχει όλο το χρόνο  1-2 one night stands με άπειρες εξόδους και μόνιμοι κάτοικοι

Υπάρχει ένα όμως παλικάρι που ΓΑΜΑΕΙ παντού όπως λές και τα καταφέρνει να κάνει συνεχώςone night stands!!

Εδώ διαφέρουμε απόλυτα πως το μεταφράζουμε.

Εσύ μεταφράζεις την παραπάνω κατασταση Πολωνία γαμιούνται το ίδιο βράδυ επειδή το καταφέρνει ΕΝΑ παλικάρι.

Εγώ το μεταφράζω στο 90% και εμείς μέσα δεν τα καταφέρνουμε, οπότε Πολωνία ΔΕΝ είναι για One night stands..

Εντελώς διαφορετικός τρόπος προσέγγισης. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε...

Θα παλέψω να πάω άυριο Enklawa..
έτσι ακριβώς και Βαρσοβία είναι η πρώτη επιλογή τους γι αυτό που ξέρουν να κάνουν τόσο καλα!
Ο φίλος μου έχει κλείσει και Ιανουάριο!3 φορες σε τρεις μήνες!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
άκου με όπως με ακούγατε παλία..Οκ άυριο είναι μόνο μια νύχτα λίγος χρόνος...

Όταν θα έρθουν Δεκέμβριο που θα κάτσουν περισσότερες μέρες επειδή στο λέω θα ξενερώσουν τελείως στο Enklawa, θα βρίζουν την στιγμή που πήγαν, να πάνε DECADA!!!...Το μόνο μαγαζί που αξίζει πλέον Βαρσοβία μην σου πώ σε όλη την Πολωνιά...Έχω γράψει και παλία το μόνο μαγαζί που κρατάει ακόμα απο όπου έχω πάει..Χάλασε με τους ξένους πριν κανά μήνα αλλά πλέον αρχίζει να στρώνει πάλι λίγο...Εγώ μόνο εκέι πάω..Ότι έχω φάει Warsaw απο clubs (λίγα πράγματα-ελάχιστα) είναι κατα 90% απο εκεί..

Απο clubs ξέρω να ξεχωρίζω που έιναι καλά..Πριν πάω Πόζναν είχα γνωριμίες εκεί και μου είπαν Pacha είναι καλά..Μετά πήγε kman δεν το ηξερε καν και είπε όντως είναι το καλύτερο.

Katowice που πάει kman πάλι λάθος πληροφορίες δίνει..Ήμουν πριν 2 ΣΚ...Είχα κονέ νύχτα εκέι..Τους είπα για energy2000 και pomerzana (πως σκατά το λένε και γελάγανε).Τι είσαι μου λένε 15 χρονών?.Με πήγαν σε αυτά μόνο 15χρονα μέσα..Απορώ τι κανέι με τα 15χρονα και την ηλεκτρονική μουσική ο kman..

Ενα μου λένε είναι το μαγαζί Katowice Endorphina...Όντως πήγαμε εκεί και ήταν καλά...Πολύ καλά...Δεν έτρωγες one night stand με τίποτα αλλά είναι φιλικός ο κόσμος και όμορφες κοπέλες..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Αντε για τα σκυλοσκατα να το δεχτω τα γουστάρεις. Αλλοι τα τρωνε κιολας.αλλα η 'άποψη ' να υπαρχουν άστεγοι για να υπάρχει  πολυμορφια και να μην είναι  βαρετη η πολη ,σπάει  κοκκαλα. :jerking:
καλα κι εσυ καθεσαι και παιρνεις στα σοβαρα τους ιπποτηδες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αντε για τα σκυλοσκατα να το δεχτω τα γουστάρεις. Αλλοι τα τρωνε κιολας.αλλα η 'άποψη ' να υπαρχουν άστεγοι για να υπάρχει  πολυμορφια και να μην είναι  βαρετη η πολη ,σπάει  κοκκαλα. :jerking:

Δεν ειπα οτι πρεπει να η οτι τα γουσταρω βρε αρχιταγαρι. Ειπα οτι σε μια μεγαλουπολη με κινηση , ζωη και ρυθμο, υπαρχει και αυτο το κομματι. Εχεις παει Λονδινο? Παρισι? Βερολινο? 10 φορες περισσοτερη βρωμα και εγκληματικοτητα και και και.  Αυτο αναγκαστικα υπαρχει και παει πακετο με τη ζωη και το ρυθμο καθε μεγαλουπολης. 5-6 εκατομμυρια ειναι η Αθηνα ρε τραχανα, δεν ειναι 100 000. Αυτο λεω.
Τωρα στη Βαρσοβια δεν υπαρχουν αλλα δεν υπαρχουν αλλα καλα που εχει η Αθηνα ( η το Παρισι, η Ρωμη, το Λονδινο, το Βερολινο, η Κωνσταντινουπολη ). Δεν εχει την κινηση της τη ζωη της το ρυθμο της , τη ζωντανια της
Εχει ξερους δρομους, κρυος αψυχους χωρις κινηση, μαγαζια κοσμο.
Γενικα οι πολωνικες και οι ανατολικοευρωπαικες πολεις ειναι αθλιες απο πλευρας δομης . Οι ανατολικοι απλως δε ξερουν να χτιζουν πολεις.
Η Κρακοβια για παραδειγμα εχει ενα κεντρο που ειναι περισσοτερο τουριστικο με την παλια πολη. Και γυρω γυρω πλαισιωνεται απο σοβιετικου στυλ πολυκατοικιες και εμπορικα κεντρα. Και δεν εχει λεωφορους αλλα δρομους ταχειας κυκλοφοριας σαν εθνικης οδου που πας απο τη μια περιοχη στην αλλη. Αποκοσμο ,αψυχο πραγμα , εξω απο τα ορια και τα μετρα της ανθρωπινης κλιμακας. Ετσι ειναι και οι περισσοτερες ανατολικες πολεις. Απλα αποθηκες ψυχων.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.076
Πόντοι
2.356
Οι ανατολικοι απλως δε ξερουν να χτιζουν πολεις...
Αποκοσμο ,αψυχο πραγμα , εξω απο τα ορια και τα μετρα της ανθρωπινης κλιμακας. Ετσι ειναι και οι περισσοτερες ανατολικες πολεις. Απλα αποθηκες ψυχων.
+1
Τα είπες όλα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν ειπα οτι πρεπει να η οτι τα γουσταρω βρε αρχιταγαρι. Ειπα οτι σε μια μεγαλουπολη με κινηση , ζωη και ρυθμο, υπαρχει και αυτο το κομματι. Εχεις παει Λονδινο? Παρισι? Βερολινο? 10 φορες περισσοτερη βρωμα και εγκληματικοτητα και και και.  Αυτο αναγκαστικα υπαρχει και παει πακετο με τη ζωη και το ρυθμο καθε μεγαλουπολης. 5-6 εκατομμυρια ειναι η Αθηνα ρε τραχανα, δεν ειναι 100 000. Αυτο λεω.
Τωρα στη Βαρσοβια δεν υπαρχουν αλλα δεν υπαρχουν αλλα καλα που εχει η Αθηνα ( η το Παρισι, η Ρωμη, το Λονδινο, το Βερολινο, η Κωνσταντινουπολη ). Δεν εχει την κινηση της τη ζωη της το ρυθμο της , τη ζωντανια της
Εχει ξερους δρομους, κρυος αψυχους χωρις κινηση, μαγαζια κοσμο.
Γενικα οι πολωνικες και οι ανατολικοευρωπαικες πολεις ειναι αθλιες απο πλευρας δομης . Οι ανατολικοι απλως δε ξερουν να χτιζουν πολεις.
Η Κρακοβια για παραδειγμα εχει ενα κεντρο που ειναι περισσοτερο τουριστικο με την παλια πολη. Και γυρω γυρω πλαισιωνεται απο σοβιετικου στυλ πολυκατοικιες και εμπορικα κεντρα. Και δεν εχει λεωφορους αλλα δρομους ταχειας κυκλοφοριας σαν εθνικης οδου που πας απο τη μια περιοχη στην αλλη. Αποκοσμο ,αψυχο πραγμα , εξω απο τα ορια και τα μετρα της ανθρωπινης κλιμακας. Ετσι ειναι και οι περισσοτερες ανατολικες πολεις. Απλα αποθηκες ψυχων.

Το τι θέλει ο καθένας στην ζωή είναι σχετικό...Σου βάζω 2 φωτογραφίες..Όχι τουριστικες ακριβώς τον δρόμο κάτω απο το σπίτι μου και το πάρκο ακριβώς κατω απο το σπίτι μου στην Βαρσοβία. Ούτε καν πάρκο αυτό που σχεδόν υπάρχει κάτω απο κάθε πολυκατοικία εδώ για να πάιζουν τα πιτσιρίκια και να χέζουν τα σκυλιά.Και μένω τελείως κέντρο θεωρητικά στην παρακμή...

Εγώ φίλε προτιμώ αυτή την τάξη και την καθαριότητα απο τις αντίστοιχες photoς έξω απο το σπίτι μου Αθήνα που θα ποστάρω για σύγκριση μόλις πάω τελος μήνα με τα κουράδια,τα κοπρόσκυλα και τους ζητιάνους..Και δεν μένω κέντρο Αθήνα σε μεσάια περιοχή..Όλα είναι σχετικά απλά πιστεύω λείπεις χρόνια απο το μπουρδέλο της αθήνας και τα εχεις ξεχάσει.

Φυσικά εκτός Αθήνας πάω πάσο..Αν μένεις Ρόδο όπως ο clock άλλη φάση...Η Αθήνα μόνο αν μένεις Νότια ή Εκάλη..Το 80% όμως της πόλής απλά ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    186,7 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 2.jpg
    2.jpg
    116,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι εγινε μαγευτηκε ο Dr. Love με τους φιλους του Glock στο Enklawa?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο Dr Love κατά πάγια τακτική σνομπάρει τέτοιες συναντήσεις και δεν φάνηκε ποτέ! Αυτό δίνει πάτημα για να πω ιστορίες για αγρίους! Θα πω όμως αυτά που μου είπαν... Το κλάμπ είχε 50-50 άντρες γυναίκες και λίγους ξένους! Τα γκομενάκια ήταν παιχνιδιάρικα και παραλίγο να φορτώσει μια ο φίλος μου που έφυγε από τη παρέα των Πολωνών που ήταν για να του την πέσει (ήταν μόνος του τελικά)! Ακόμα και ένας Πολωνός της παρέας της την παροτρυνε να μείνει αλλά κάπου στράβωσε ή φάση... Πάντως εκεί μέσα είναι πολύ καλά!!!
Ο φίλος μου  :knockinb: τελικά ΄χτες μια που είχε πάρει απλά το τηλ. στη Ρόδο και δεν πίστευε ότι θα του κάτσει διότι στο νησί ήταν στριμμένη και απλησίαστη...

Το μέρος πάντος είναι απίστευτο!! Τόπος ευκαιριών!!!Κρυμένος Μουνοπαράδεισος!!!  

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Εγώ είπα δεν ξαναγράφω για Enklawa και Mazowiecke...Τα έχω πεί χίλλιες φόρες.Η Mazowiecke είναι ένας δρόμος με καβλία που παλέυεις μέσα στους χιλλίαδες άντρες μήπως και σου κάτσει κάποιο απο τα ελάχιστα θύματα αν είναι μεθυσμένο.Και να το καταφέρεις δεν σημαίνει τίποτα απολύτως..Εγώ βαριέμαι αυτήν την κατάσταση και δεν ασχολούμε πλέον,είναι χάσιμο χρόνου. Για τουρίστες 2-3 μέρες καλά είναι να πιούν να κάνουν χαβαλέ πεφτικές μέχρι έκει..Αλλά ουσία δεν έχει κυρίως για μόνιμους κατοίκους.

Warsaw νύχτα έχει μηδενίσει εδώ και 2 χρόνια...Όχι μόνο επειδή έχει γεμισει καβλία αλλά επειδή και τα clubs είναι ΑΔΕΙΑ!!! Χτές Πέμπτη ερημιά!!! Περιμένεις Σάββατο να κάνεις χαβαλέ..Αλλάξαν οι καιροί..Το 2010 έβγαινα Τρίτη και ήταν γεμάτα μέσα στο χίονι..Πλέον Βαρσοβία είναι ΔΥΤΙΚΗ Ευρώπή χωνέψτε το..Όλες ασχολούνται με καριέρα και με Yoga..Κάτι λίγα χαζά απαράδεκτα βγαίνουν πλέον στα clubs να μεθύσουν και να κάνουν χαβαλέ..Ακόμα και να καταφέρεις ένα,αν είσαι τυχερός, ΔΕΝ γενικέυεται η κατάσταση..

Πιστεύω οτί άδικα γράφω εδώ γιατί ούτως ή άλλως οι 5-6 που έχουν έρθει φέτος πήγανε Mazowiecke και Enklawa.Δεν πήγαν στα μέρη που έχω γράψει..Οπότε ελάτε και πάτε να χορέψετε στο Enklawa, δικά σας είναι τα λεφτά..Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γκει παρειντ τ???  :orchestra:
Τεμπελάκο σε βρίσκω φίλε Ρεντ μετά από τόσο καιρό! Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα καταλάβεις τι παίζει!
Οι φίλοι μου ανεβαίνουν όλοι μαζί τέλη του μήνα! Τώρα ήταν μόνο ό ένας για 2 βράδια! Τα νέα που μεταφέρει είναι σούπερ και όλοι εδώ είναι κατενθουσιασμένοι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:jerking: :jerking: :jerking:
Εγώ είπα δεν ξαναγράφω για Enklawa και Mazowiecke...Τα έχω πεί χίλλιες φόρες.Η Mazowiecke είναι ένας δρόμος με καβλία που παλέυεις μέσα στους χιλλίαδες άντρες μήπως και σου κάτσει κάποιο απο τα ελάχιστα θύματα αν είναι μεθυσμένο.Και να το καταφέρεις δεν σημαίνει τίποτα απολύτως..Εγώ βαριέμαι αυτήν την κατάσταση και δεν ασχολούμε πλέον,είναι χάσιμο χρόνου. Για τουρίστες 2-3 μέρες καλά είναι να πιούν να κάνουν χαβαλέ πεφτικές μέχρι έκει..Αλλά ουσία δεν έχει κυρίως για μόνιμους κατοίκους.

Warsaw νύχτα έχει μηδενίσει εδώ και 2 χρόνια...Όχι μόνο επειδή έχει γεμισει καβλία αλλά επειδή και τα clubs είναι ΑΔΕΙΑ!!! Χτές Πέμπτη ερημιά!!! Περιμένεις Σάββατο να κάνεις χαβαλέ..Αλλάξαν οι καιροί..Το 2010 έβγαινα Τρίτη και ήταν γεμάτα μέσα στο χίονι..Πλέον Βαρσοβία είναι ΔΥΤΙΚΗ Ευρώπή χωνέψτε το..Όλες ασχολούνται με καριέρα και με Yoga..Κάτι λίγα χαζά απαράδεκτα βγαίνουν πλέον στα clubs να μεθύσουν και να κάνουν χαβαλέ..Ακόμα και να καταφέρεις ένα,αν είσαι τυχερός, ΔΕΝ γενικέυεται η κατάσταση..

Πιστεύω οτί άδικα γράφω εδώ γιατί ούτως ή άλλως οι 5-6 που έχουν έρθει φέτος πήγανε Mazowiecke και Enklawa.Δεν πήγαν στα μέρη που έχω γράψει..Οπότε ελάτε και πάτε να χορέψετε στο Enklawa, δικά σας είναι τα λεφτά..Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε.
:jerking: :jerking: :jerking:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως σε δουλέυουν φίλε απλά!! Δεν τους πιστεύω πλεόν..Ήμουν εκεί και είδα..
Είσουν Τετάρτη στο Enklawa????? Εσύ είπες πως χτές πήγες...

Είναι δυνατόν να με δουλευει κολητός μου φίλος και όχι ένας τυχάρπαστος που λέει παπαρολογίες και άκυρα πράγματα σε ένα σάιτ για μπουρδέλα???? Και όταν του λες πήγαινε δες τα εξαφανίζεται??? Και μια μέρα μετά εμφανίζεται για να γράψει γενικές και αόριστες μαλακίες? :headbang: :headbang: :headbang:

Έχεις ξεφτιλιστεί πλήρως ! Ο κόσμος θέλει να διαβάζει την πραγματικότητα!! Όχι τα γενικά και αόριστα δικά σου συμπεράσματα!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Είσουν Τετάρτη στο Enklawa????? Εσύ είπες πως χτές πήγες...

Είναι δυνατόν να με δουλευει κολητός μου φίλος και όχι ένας τυχάρπαστος που λέει παπαρολογίες και άκυρα πράγματα σε ένα σάιτ για μπουρδέλα???? Και όταν του λες πήγαινε δες τα εξαφανίζεται??? Και μια μέρα μετά εμφανίζεται για να γράψει γενικές και αόριστες μαλακίες? :headbang: :headbang: :headbang:

Έχεις ξεφτιλιστεί πλήρως ! Ο κόσμος θέλει να διαβάζει την πραγματικότητα!! Όχι τα γενικά και αόριστα δικά σου συμπεράσματα!

Οκ πίστευε ότι θες..Εγώ εκεί ήμουν και δεν πέτυχε κανείς τίποτα.Κανέις δεν πήδηξε εκείνο το βράδυ εκτός απο ένα αράπη που έπαιζε με μια μικρή αλλά δεν την φόρτωσε στο τελός. Δεν είχε και πολύ κόσμο όμως γιατί είχε πάρτυ στο Organza δίπλα και ήταν γεμάτο,αλλά πιο πολύ με φοιτητές..

Τυχάρπαστος εγώ που μένω εδώ..Όχι ένας τουρίστας που σκάει 2 μέρες..

Άμα πηδάτε και περνάτε καλά ελάτε..Ο δρόμος ανοιχτός είναι.Σιγά μην ακούσετε εμένα.Απλά σκέψου και ξεχώρισε το χορέυω και μιλάω με μία γκόμενα απο το ΠΗΔΑΩ μια γκόμενα!!..Γιατί με αυτόν τον τρόπο έχω πηδήξει χιλλίαδες τότε και στην Ελλάδα..

Δεν το συνεχίζω..Διότι γράφεις απλά με ενθουσιασμό ενώ οι προσωπικές σου εμπειρίες είναι αντίθετες!! Ήρθες Poland και έγραψες DR.love και ιπόττης έχουν δίκιο..Το ξέχασες..Μετά ήρθαν οι φίλοι σου,σου είπαν τις ιστορίες και άλλαξες πάλι άποψη..Μάθε να κρίνεις απο τις εμπείριες σου άσε τους άλλους και τι λένε.

Δεν μπάινω σε κόντρα μαζί σου,ας το λήξουμε.Είπαμε δεν ταιριαζουν οι απόψεις μας..Και δεν έχει νόημα να ταιρίαξουν..Βγάλτε εισητήρια και ελάτε αφου γαμάτε αβέρτα στην Βαρσοβία!!

Εγώ πάντως και όλοι οι φίλοι μου εδώ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ πηδάμε απο βράδυ..Σου αρέσει ή όχι αυτό ζώ αυτό γράφω..Μπορεί πιθανόν να είμαστε μπάζα και αποτυχημένοι αλλά αυτό βιώνουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom